Dodaj do ulubionych

Śledztwo ws. gejobombera już bez podejrzanego

13.02.07, 07:19
"Gejbomber" a to ci dopiero nazwa.. :D Prawo i sprawiedliwość musiało być,
więc złapali pierwszego lepszego pe..ła. A wogole to dziwne, bo sądząc po
zachowaniu jednego z braci K. wydawało mi się, że sam jest nietenteges... :D
To by było lepsze niż dziesięć atrap w stolicy...
Obserwuj wątek
    • lesbijka_wroclaw Śledztwo ws. gejobombera już bez podejrzanego. 13.02.07, 07:22
      a moze to MW, ktora chciala pokazac ze "homoseksualisci sa niebezpieczni"?
      Niech juz odpuszcza sobie sciganie gejobombera, i tak nic nie znajda. Przykre
      jest tylko to, ze niektorzy uwazaja, ze to "czlownkowie srodowisk gejowskich",
      ktorzy zbieraja baty za bande jakichs idiotow
      • sodoma33 [...] 13.02.07, 08:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • baby1 Mam nadzieje, ze facet wyciagnie niezle 13.02.07, 09:06
          odszkodowanie za nieuzasadnione przetrzymywanie w areszcie.
          • maciekamigo Czyli gdyby to nie były atrapy... 13.02.07, 09:48
            i by wybuchły zabijając wiele osób, to też nie znaleziono by winnych?
            • dr_avalanche I to jest najciekawszy wniosek tej historii! 13.02.07, 10:06
              Pomyślmy co by było, jeśli w grę wchodziłby ostatni wariant zakładany przez
              policję - że to prawdziwi terroryści sprawdzali jak zadziałają procedury
              przygotowane w Polsce na wypadek zamachu.
      • prozzac Proces jak z Kafki 13.02.07, 08:20
        Ale tu przecież o wynik wyborczy chodziło. Tak się urabia "ciemny lud". Za
        gejami nie przepadam, ale tu jasno widać, kto i po co to robił. No i te nazwy...
        Kretyństwo.
      • mark.parker Re: Śledztwo ws. gejobombera już bez podejrzanego 13.02.07, 09:22
        Od tazu mówiłem, że kurdupel sam podłożył.
    • jerzy.zywiecki Śledztwo ws. gejobombera już bez podejrzanego 13.02.07, 07:26
      Dziwna sprawa,bardzo dziwna.Z wielkim hukiem faceta aresztowano,sukces
      odtrąbiono a tu klapa i pokazuje się że sprawa naciągana.Człowieka, podobno w
      demokratycznym kraju wrabiano.To nie powinno się skończyć na przeprosinach ale
      na wywaleniu na zbity pysk tych co nadużywali swych uprawnień by człowiekowi
      wmawiać że jest tym czym nie jest.
      • megasceptyk Kaczka sam używa sprzedajnych glin i prokuratorów. 13.02.07, 08:26
        To bardzo stara metoda wyciągnąć dwóch recydywistów i użyć jako świadków. Załatwia się tymczasowe przeniesienia dla niech jak mają kłopoty, oni lubia takie wycieczki do sądu. Mają wtedy niezłą zabawę, opowiadają w sądzie co im ślina przyniesie a sąd oczywiście o tym wie ale ma pretekst do przeciągania sprawy a potem do ukręcenia jej łba jak przycichnie. Przeważnie tak się wyciąga 'frajerów'. Prawo i Sprawedlwość , phi! Kpina!
        • koloratura1 Re: Kaczka sam używa sprzedajnych glin i prokurat 13.02.07, 15:00
          megasceptyk napisał:

> To bardzo stara metoda wyciągnąć dwóch recydywistów i użyć jako świadków.

Żądanie ekstradycji Mazura też opiera się na zeznaniach podobnych osób...
    • krwawymsciciel Śledztwo ws. gejobombera już bez podejrzanego 13.02.07, 07:49
      a terrorysci wymienieni na koncu, hehe
    • wanda43 Re: Śledztwo ws. gejobombera już bez podejrzanego 13.02.07, 08:00
      Kolejny niewinny czlowie, ktoremu zmarnowano zdrowie i zycie.Lekarze psychiatrzy wiedzą,ze jest to przezycie porównywalne ze smiercią najblizszej osoby,a nawet gorsze.U wielu do konca zycia pozostaje koniecznosc opieki psychiatrycznej.
      Kanalie odpowiedzialne za zmarnowanie komus zycia i te falszywki,ktore zwykle sluzą do wrobienia czlowieka- pozostają bezkarne.
    • the_rest oj, takie tam zabawy pederastów 13.02.07, 09:20
      nie ma co dramatyzować.
    • mln79 A może to był nowy rodzaj kampanii reklamowej? 13.02.07, 09:27
      O ile mnie pamięc nie myli Gazeta pisała niedawno o jakichś dziwnych pakunkach
      w kilku miastach USA, które zostały wzięte pomyłkowo za bomby, a miały
      reklamować jakąś kreskówkę czy coś takiego.
    • dr_avalanche Re: Geizm jest uleczalny???????????????????????? 13.02.07, 09:44
      Według statystyk policji w 2005 było ponad 150 tysięcy rozpoznanych przypadków
      ofiar przemocy domowej. 90 tysięcy wsród nich to kobiety:
      www.policja.pl/portal/pol/4/318/
      Ponad 60% rodziców przyznaje się w Polsce do stosowania kar fizycznych wobec
      dzieci (stan badań na koniec lat 90.). Do stosowania "solidnego lania" przyznaje
      się 38%, do bicia pasem 44%.
      Około 35% kobiet i 25% mężczyzn przed 15 rokiem zycia miało niechciane
      doświadczenia seksualne z dorosłym (stan na rok 1992):
      www.pismo.niebieskalinia.pl/index.php?id=215
      37% badanych przez CBOS w 2005 roku przyznało że zna w swoim otoczeniu kobietę,
      która padła ofiarą przemocy w rodzinie ze strony męża:
      www.cbos.pl/SPISKOM.POL/2005/K_027_05.PDF
      24% polaków uważa, że dziecko powinno bać się rodziców. 44% uważa, że dziecko
      jest własnością rodziców i tylko oni powinni decydować o jego prawach. 48%
      Polaków uważa, że są sytuacje, w których przemoc wobec dziecka jest uzasadniona,
      27% - że to dzoecko samo jest odpowiedzialne za przemoc, która je spotyka
      (badanie OBOP z listopada 2001):
      www.parpa.pl/?subL=1&checkL=1501
      56% Polaków uważa, że dzieci są ZBYT RZADKO karane fizycznie:
      www.fdn.pl/index/?id=a1d0c6e83f027327d8461063f4ac58a6
      I teraz dwa pytania:
      1. Czy twoim zdaniem sprawcami tych patologii są osoby homo- czy heteroseksualne?
      2. Czy jeśli twoim zdaniem można leczyć homoseksual;izm, to0 czy jest także
      szansa, że da się wyleczyć twoją głupotę?
      • sodoma33 globalistyczna poprawnosc i jej rezultaty 13.02.07, 09:48
        Karanie dziecka uwazasz za nienormalne?

Kto nie karze dziecka nie kocha dziecka
        cytat z zydowskiej Tory (z ksiegi madrosci zyda Salomona)

karanie dzieci to elementarne narzedzie wychowania.
        Udowodnij ze masz dzieci. Czekamy
        ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
        • dr_avalanche Re: globalistyczna poprawnosc i jej rezultaty 13.02.07, 09:49
          Nie odpowiedziałeś na żadne z postawionych pytań.
          • dr_avalanche Re: globalistyczna poprawnosc i jej rezultaty 13.02.07, 10:04
            Buu, wycięli mi dyskutanta razem z jego postami z forum :(

Albo przyszedł pan doktor i zabrał go na poranne elektrowstrząsy ;)))
          • drojb Re: Sodomciu i Gomorciu, Tora jest nie tylko żydow 13.02.07, 15:15
            poganku malutki, Tora obowiązuje też chrześcijan. W Torze, czyli Starym
            Testamencie jest też napisane, że cudzłożnice należy kamieniować. Czy też
            jesteś za tym? A może podoba Ci się jeszcze miła kara wyłupywania oczu, które
            zgrzeszyły - stosowana przez średniowieczny Kościół? Obcinanie języków kłamcom?
            Nabijanie na pal? Ale sądząc z niku - najbardziej ci odpowiada zamiana w słup
            soli. Umysłowo takim słupem już jesteś.
            Miłej praktyki twojej moralności.
        • koloratura1 Re: globalistyczna poprawnosc i jej rezultaty 13.02.07, 15:15
          sodoma33 napisała:

> Karanie dziecka uwazasz za nienormalne?
          >
          > Kto nie karze dziecka nie kocha dziecka
          > cytat z zydowskiej Tory (z ksiegi madrosci zyda Salomona)
          >
          > karanie dzieci to elementarne narzedzie wychowania.
          > Udowodnij ze masz dzieci. Czekamy

Nie wiem, jak bym Ci to mogła udowodnić (wkleić zdjęcia? A też mógłbyś unać, że
          to dzieci sąsiadów), więc musisz mi uwierzyć na słowo. NIGDY nie karałam dziecka
          bciem. Ba, nawet NIGDY nie karano mnie biciem.

Rozsądni i kochający rodzice umieją znaleźć karę (bo czasami jest to konieczne),
          która nie będzie ani biciem, ani niczym, co by urażało dziecinną miłość własną.
      • zwierzowiec Re: Geizm jest uleczalny???????????????????????? 13.02.07, 10:14
        ad.1.jak damy chłopaczkom prawo do adopcji to się statystki zmienią
        gwarantuję
        jeżeli ktoś sądzi że wśród nich same aniołki to chyba ma klapki na oczkach
        ad.2. pedałowanie tak jak głupota są nieuleczalne - idzie to w obie strony
      • romulus_remulus Re: Geizm jest uleczalny???????????????????????? 13.02.07, 13:57
        no i o czym mają świadczyć te statystyki ??? chyba tylko o głupocie tego który
        je wypisuje.
    • to_ti Geja - Bombą był Simon Mol! 13.02.07, 09:47
      reszta to były pozorowane ruchy...a efekt jaki!

www.fototel.pl/
      • koloratura1 Re: Geja - Bombą był Simon Mol! 13.02.07, 15:17
        O ile sobie przypominam, to Simon Mol zadawał się z paniami.
    • pavlikmedvid Wiem cos o sprawie... 13.02.07, 10:09
      Do grona podejrzanych o podlozenie bombowych atrap, z moich informacji, zaliczyc powinno sie:
      - emerytow i rencistow,
      - matki z dziecmi,
      - kierowcoz TIR-ow,
      - osoby biseksualne,
      - dzialkowiczow i drobnych przedsiebiorcow, i inni, o ktorych nic wiecej nie wiem.

Mam nadzieje, ze w ten sposob ulatwie zadanie Policji i przyczynie sie do poprawy bezpieczenstwa w solicy.
      • zwierzowiec Re: Wiem cos o sprawie... 13.02.07, 10:16
        zapomniał kolega o :
        - Żydach
        - cyklistach
        - łyżwiarzach figurowych (o! jest wywiad z Siudkami - nie chcą wiać, znaczy
        podejrzani!!!!)
    • intel-e-gent Śledztwo ws. gejobombera już bez podejrzanego 13.02.07, 14:02
      A to nie Kaczyński sam to zlecił?
      W tak dogodnym momencie mógł się wykazać taką świetną organizacją w odbombianiu...
      • drojb Re: Powinni przesłuchać Kurskiego 13.02.07, 15:19
        To przecież Romuś wielgi w swoim czasie poinformował media, że chłoptasie ze
        sztabu wyborczego Kaczki przechwalali się atrapami jako świetnym kawałem
        • intel-e-gent Re: Powinni przesłuchać Kurskiego 13.02.07, 15:21
          Heh... Coś mi się widzi, że śledztwo potrwa do następnej kadencji parlamentu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka