Dodaj do ulubionych

O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniści

• katrina_bush Media polskojęzyczne a media kaczojęzyczne... 13.02.07, 17:43
      Mamy widocznie media polskojęzyczne i media kaczojęzyczne...

Pluralizm na całego.
    • vidi12 RM - następny cud JP drugiego 13.02.07, 17:50
    • kompost444 Ludzie , przecież Rydzyk ma rację 13.02.07, 17:50
      Prawdą jest, że jak się jakaś wiadomość pokaże to wszystkie gazety, telewizje, radia, onety i wirtualne to powielają. Zobaczcie jak wtedy łatwo manipulować ludźmi. Sprawia się wrażenie , że wszuscy tak myślą i rzeczywiście część głupoli na to sie nabiera i przyjmuje takie wiadomości za prawdę objawioną. Wiwat Rydzyk, ale ja i tak nie będę oglądać telewizji TRWAM, bo ... nie mam
    • sleza O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniści 13.02.07, 17:51
      To jest główna przyczyna dla której JPII nie może zostać świętym,ale znając
      historię KrK zostanie świętym na pewno
    • rmstemero Tez mi odkrycie 13.02.07, 17:58
      tego radia sluchaja nie tez lecz przede wszystkim komunisci. Jesli wezmiemy pod
      uwage mentalnosc, swiatopoglad i stan ducha
    • pl2512 Widzicie mohery, tatko nazwal was bylymi komuchami 13.02.07, 18:01
      I to akurat jest prawda, ta cala banda w ortalionach na ingresie donosiciela
      wielgusa, to dawni czerwoni, tacy co donosili kto nie byl na pochodzie 1 maja.
      Teraz to przemodlone staruchy trzesace sie nad trumienka.
    • milo_1 Słuchaczami RM są tylko byli komuniści....bo...... 13.02.07, 18:10
      Kto, jak nie oni kochali sztandary...... wtedy czerwone...teraz kościelne...
      Kto, jak nie oni kochali "lizanie" d..y.....wtedy I sekretarzowi...... teraz
      o.dyrektorowi......
      W ten oto sposób "nawróceni" komuniści mając świadomość upływającego czasu
      pragną odkupienia.......
    • olex5 Jak łatwo mozna robic narod za idiotow 13.02.07, 18:13
      chyba gdyby nie złodziejstwo w stoczni ( zbiorka na cegiełki) to tego radia tez
      by nie było.Jak łatwo mozna robic narod za idiotow.
      • todundliebe Re: Jak łatwo mozna robic narod za idiotow 13.02.07, 18:15
        Patrzac na dotychczasowe „dokonania” GW można śmiało powiedziec, ze jeśli kogos
        ona zajadle atakuje, to ten ktos z pewnością jest prawym Polakiem.
        • obraza.uczuc.religijnych Nie ma w przyrodzie takiego dziwu jak "prawy Polak 13.02.07, 19:34
          ". To oksymoron.
        • tetradrachma Re: Jak łatwo mozna robic narod za idiotow 13.02.07, 21:21
          Tak, ale odwrotnie jest bardzo trudno, bo to (prawie) niewykonalne. Dlatego
          dyr. Rydzyk ma takie sukcesy. Ufaj Rydzykowi i patrz końca !
    • langston hej lumpeninteligenci spod znaku GW:))) 13.02.07, 18:18
      jak nie sluchacie to skad wiecie co to za radio?

...syndrom inzyniera Mamonia:)))
    • antonioni1 O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniści 13.02.07, 18:19
      Nie przeczę, że Radio Maryja ma rację bytu. Tam gdzie chodzi o modlitwę,
      medytację religijną, problemy moralne itp. podpisuję się obiema rękami. Ale gdy
      chodzi o politykę to stanowczo NIE!!! O. Rydzyk może i ma dobre intencje, ale
      jest lepszym manipulatorem od samego Jerzego Urbana. Urban to inteligentny
      cynik, ale Rydzyk... Szkoda gadać.
      • r.maszkowski modlitwy w RM 14.02.07, 10:03
        antonioni1 napisał:
        > Nie przeczę, że Radio Maryja ma rację bytu. Tam gdzie chodzi o modlitwę,
        > medytację religijną, problemy moralne itp. podpisuję się obiema rękami. Ale gdy
        > chodzi o politykę to stanowczo NIE!!! O. Rydzyk może i ma dobre intencje, ale
        > jest lepszym manipulatorem od samego Jerzego Urbana. Urban to inteligentny
        > cynik, ale Rydzyk... Szkoda gadać.

Przykład modlitwy:
        www.radiomaryja.pl.eu.org/nagrania/20070207-sluchacz/20070207-sluchacz.html
        • jama314 Intencje modlitewne są różne... 14.02.07, 18:38
          Jedni się modlą za "rozliczeniem czerwonych oprawców i morderców" jak Salomon
          Morel, Helena Wolińska, Stefan Szechter-Michnik i wielu, wielu innych katów,
          pobierających dziś gigantyczne emerytury, śmiejących się w kułak z polskiego
          wymiaru sprawiedliwości i żyjący w nimbie "prześladowanych przez polskich
          antysemitów za swe pochodzenie". Inni zaś odwrotnie, aby ten polski wymiar
          sprawiedliwości pozostał nadal taki ślepy, głuchy i nieporadny w ich sprawie,
          jak dotąd...
    • piwi77 Wojtyła popierał Radyjo, a potepiał liberalizm, 13.02.07, 18:24
      czym uczynił wielkie szkody Polsce. No ale po Kosciele Katolickim i jego
      kierownictwie, niczego innego nie można się było spodziewać.
      • kosa44 Re: Wojtyła popierał Radyjo... 13.02.07, 18:42
        Komu w Polsce poczynił te wielkie szkody ?Pewnie zresztą w całym świecie...
        Pewnie takim osobnikom jak ty...
        I bardzo dobrze...
        • piwi77 Re: Wojtyła popierał Radyjo... 13.02.07, 18:56
          kosa44 napisał:

> Komu w Polsce poczynił te wielkie szkody ?Pewnie zresztą w całym świecie...
          > Pewnie takim osobnikom jak ty...
          > I bardzo dobrze...

Nie zrozumesz, mając wyłączone myślenie. Ale cóż masz robić, owieczkom myślenie
          zostało skutecznie obrzydzone.
          • kosa44 Re: Wojtyła popierał Radyjo... 13.02.07, 19:11
            Twoją "troskliwość"mam głęboko w poważaniu....ale może odpowiesz na pytanie..
            Komu poczynił te szkody i jakie?Konkretnie a nie o d..Maryni..
            Dobrze że to Wojtyła "wyłączył"mi "myślenie"....i otworzył oczy...
            A tak apopos....truchła po Ariku jeszcze nie pochowano?
            To był autorytet..Z uzi w łapach a nie z pastorałem..
            • piwi77 Re: Wojtyła popierał Radyjo... 13.02.07, 20:11
              kosa44 napisał:

> Twoją "troskliwość"mam głęboko w poważaniu....ale może odpowiesz na pytanie..
              > Komu poczynił te szkody i jakie?Konkretnie a nie o d..Maryni..
              > Dobrze że to Wojtyła "wyłączył"mi "myślenie"....i otworzył oczy...
              > A tak apopos....truchła po Ariku jeszcze nie pochowano?
              > To był autorytet..Z uzi w łapach a nie z pastorałem..

Nie bardzo Cię rozumiem, więc niech Ci będzie...
    • imagistyk O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniści 13.02.07, 18:25
      Ojciec Deerektor jak zwykle ma rację:Bez JPII nie byłoby RM,a jeżeliby było to musiałoby przestrzegać prawa.
      • parols Re: O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniśc 13.02.07, 18:52
        O ile mnie pamiec nie myli to nawet JP2 powiedzial ze media katolickie coraz bardziej sie upolityczniaja... Rydzyk wie to co chce wiedziec a to co mu nie pasuje odrzuca... Nie kumam tego czlowieka skoro kazdy mu zarzuca ze cos zrobil walki z samochodami z Niemiec czy Stocznia, to niech pokaze ze tak nie bylo niech udowodni swoja niewinnosc a nie bedzie odbijal pileczke w druga strone zwalajac wine na Zydowskie media (GW , TVN i niewime moze Polsat ;) )Zreszta jak autorytetem morlanym moze byc ksiadz ktory nie troszczyl sie o grob swojego wlasnego ojca po czym go przekopali i nie ma... takie panstwo w panstwie...
        • kosa44 Re: O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniśc 13.02.07, 18:59
          "Każdy" to znaczy kto?
          Możesz jaśniej?
          Apropos niemieckich samochodów..
          To nie kto inny tylko GW zafundowała mu wirtualnego Maybacha...
          Na co są dowody..w cyberprzestrzeni..same teksty....ha ha ha ha ha...
          • parols Re: O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniśc 13.02.07, 19:06
            Kazdy to osoba ktora ma olej w glowie... nie mowie o tym maybachu tylko o dzialanosci rydzyka podczas stanu wojennego i jego wizytu w Niemczech. Proponuje sluchaczom radia maryja przeczytac dokumenty koscielne o mieszaniu sie kosciola w polityke ! Moze przejrza na oczy... Ja jestem wierzecy chodze do koscila co tydzien i naprwade jak cos jest o RM to mnie krew zalewa ... Kiedy widze jakiegos ksiedza co prowadzi wywiad z jakims politykiem to mysle (matko ! ja kto wyglada przeciez oni tak nie moga robic ! ) Jedynym slusznym rozwiazaniem bylaby ekskominka zakonu redemptorystow by przed wiadomosciami w tym radiu nie bylo slowa "katolicki" glos w twoim domu.
            • kosa44 Re: O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniśc 13.02.07, 19:19
              Naucz się polskiego komiczny"eksominku"...i złóż "wizytu"Aleksiejowi II...
              Pewnie ci pokaże swoją teczkę...Tą skórzaną ...
          • obraza.uczuc.religijnych Kłamiesz żałosny polaczku. 13.02.07, 19:36
            To nie GW pisała o maybachu.
            • kosa44 Re: Kłamiesz żałosny polaczku. 13.02.07, 20:16
              obraza.uczuc.religijnych napisał:

> To nie GW pisała o maybachu.
              Głupiś żydku,to gw pisała..
              "Angliku" z Kołomyi...
              Sprawdż archiwa gw..
              Ofiaro marca.."śmiertelną"...ha ha ha ha...
              A tych "śmiertelnych"ofiar "marca"to były miliony...
              Pewnie"profesor"Gross niebawem to opisze...
              A o Urbanie..to "głupi"Polacy nie wiedzieli że Zyd..nieprawdaż?
              • obraza.uczuc.religijnych Głupiś polaczkowski żydku. 13.02.07, 20:26
                To nie GW wyciądnęła maybacha.
                • kosa44 Re: Głupiś polaczkowski żydku. 13.02.07, 20:41

> To nie GW wyciądnęła maybacha.
                • kosa44 Re: Głupiś polaczkowski żydku. 13.02.07, 20:49

> To nie GW wyciądnęła maybacha.
                  bo nie dla przybłęłdów pospolta rzecz...Wiesław jak faraon popędził nas precz...
                  A tak apropos to ,te polskie antysemitniki jeszcze nie puściły Urbana kominem?
                  Jesteś "polski"łgarz...wszyscy wiedżą jaka jest prawda...tu się na takich poluje..
                  na każdym rogu..
                  • obraza.uczuc.religijnych Tyś polaczkowski łgarz. 13.02.07, 21:20
                    Jam przynajmniej polski.
              • parols Re: Kłamiesz żałosny polaczku. 13.02.07, 20:31
                Niewiem czy sie mam smiac czy plakac nad twoja wyzsza intelignecja.
                Moze chodzisz w glanach i w bluzach typowo polskiej firmy everlast ?
                czy moze twoi koledzy pija nescafe nalezacego do koncernu nestle ktorej wlasciciele sa z izreala ? Zastanow sie niemoto ze kiedys juz byla jakas nagonka na pewna religie... i nie pie..ze holocaust by sie przydal bo przeczytaj ksiazki i sie dowiedz ze podczas wojny gineli Zydzi a pozniej mieli Polacy. Takich polmozgow jak ty czyli jakis Falanga czy inne dziadostwa narodowosciowe bym przeniosl w czasie 65 lat wstecz by podziwiali owoce swojego kochanego ustroju.
                A wracajac do rydzyka to rozchodzi mi sie o ekskomunike na caly zakon redemptorystow... Poczytaj o kosciele i jego stosunkach z polityka a pozniej sie wypowiedz... Czy katolicka gazeta moze opiniowac polityke tak jak ND ? Nie, nie moze bo zabrania im to prawo koscielne!
            • r.maszkowski maybach czy nie maybach 14.02.07, 10:09
              > To nie GW pisała o maybachu.
              Pisała lokalna gazeta na pomorzu ("Gazeta Pomorska"?), powtórzyło fałszywe
              "Metro" (tytuł podkradnięty międzynarodowej gazecie "Metro", w Polsce
              "Metropol"), które było wydawane przez "GW". O. Rydzyk przez wiele dni
              zaprzeczał od rana do wieczora, ale nie wytoczył procesu żadnej z tych gazet.
              Ciekawe czemu.
              • jama314 Pewnie nadal nim jeździ, ale w nocy tylko... 14.02.07, 18:41
                Trzeba się zaczaić na człowieka i pstryknąć mu zdjęcie. Po prostu...
    • wislok1 Ci z Kremla ? 13.02.07, 18:30
      Ci, co dali nadajniki na Syberii ?
    • signal I ciągle są braki ..... 13.02.07, 18:34
      kasa, kasa, kasa
      • kosa44 Re: I ciągle są braki ..... 13.02.07, 18:50
        Coś cię przytkło/zamierzone/mędrcu...czy modlisz się w języku "bankierów" ...
        Z City...
    • zhk Ale sobie mordę wyciera. Widać było jaki ma JPII 13.02.07, 18:44
      stosunek do RM. Olewał jak tylko mógł. Gołym okikem było widać.
      ANI RAZU podczas pielgrzymek w Polsce ich nie przujął na audiencji.
      ANI RAZU!. CHOĆ robili co mogli.
      • kosa44 Re: Ale sobie mordę wyciera. Widać było jaki ma J 13.02.07, 18:54
        zhk napisał:

> stosunek do RM. Olewał jak tylko mógł. Gołym okikem było widać.
        > ANI RAZU podczas pielgrzymek w Polsce ich nie przujął na audiencji.
        > ANI RAZU!. CHOĆ robili co mogli.
        Zanim coś napiszesz przeczytaj wypowiedzi JP II na temat RM...unikniesz kompromitacj..i "zarzutu nieuctwa i indolencji"...następny "uczony w piśmie"....
      • piwi77 Re: Ale sobie mordę wyciera. Widać było jaki ma J 13.02.07, 19:05
        zhk napisał:

> stosunek do RM. Olewał jak tylko mógł. Gołym okikem było widać.
        > ANI RAZU podczas pielgrzymek w Polsce ich nie przujął na audiencji.
        > ANI RAZU!. CHOĆ robili co mogli.

Wojtyła nigdy RM nie skrytykował, choć na krytykę liberalizmu zawsze czas
        znajdował. Na jego usprawiedliwienie mozna zaliczyć, ze pewnie nie rozumiał
        słowa liberalizm.
    • uu1 Re: O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniśc 13.02.07, 18:48
      - Bardzo się cieszę, że jest "Niedziela" - to klarowne katolickie i polskie
      pismo. Nie idzie na lewo ani na prawo; idzie normalnie, bez kokietowania nurtów
      liberalnych. Ale to niewiele - mówi ojciec dyrektor.

Wyjątkowa głębia intelektualna zawarta jest w tym zdaniu.
    • antykagan Re: Znowu Lesław Maleszka zrobił jakiś "wywiad" 13.02.07, 18:55
      t-800 napisał:

> To prawdziwy wywiad, czy znowu spreparowany przez "dziennikarzy" z "GW" i
      > Maleszkę?

Ty kłamliwy szmaciarzu. To nie był żaden wywiad i twierdził tak tylko jakiś
      garkotłuk z komisji czegoś tam rzucony przez partię na media prosto z kuchni.
      To był normalny, często spotykany tekst - cytaty ze złodzieja na różne tematy.
      Reprezentujesz ten sam poziom jak garkotłuk z komisji i łżesz jak Kaczyński.
    • halfliner Czyżby chłopcy pisuarowcy zabrali się tearaz za 13.02.07, 19:00
      pozdr
      • halfliner kompromitowanie Jana Pawła II? 13.02.07, 19:02
        pozdr
    • silesius.monachijski22 Gratulacje dla Ojca Tadeusza Rydzyka!!! 13.02.07, 19:08
      Naprawde cieszy, ze sa jeszcze w Polsce polskie media, niekontrolowane przez
      kapital zagraniczny; wszyscy Polacy powinni mu byc wdzieczni za dzielo, ktore
      stworzyl; dzieki temu nie jestesmy skazni tylko na goebbelsowska
      propagande "Michnikscher Beobachter" i innych "wolnych" mediow
      • halfliner On też nie płaci podatków w Polsce tak jak ty? 13.02.07, 19:14
        pozdr
      • kolter Re: Gratulacje dla Ojca Tadeusza Rydzyka!!! 13.02.07, 19:20
        co ty silek dupisz ?/ kiedy nalezalo zatkac ryj rydzowi to nagle okazalo sie ze
        szef rydza ma siedzibe w rzymie , wiec co ty pi.... o polskosci tego tworu??
        • kosa44 Re: Gratulacje dla Ojca Tadeusza Rydzyka!!! 13.02.07, 19:23
          A ja po tej publikacji wyślę na RM 500 pln...to też twoje pieniądze kraliku sralniku..
          • silesius.monachijski22 Ja wspieram RM i TV Trwam: bo przynajmniej wiem, 13.02.07, 19:34
            za tam lewizna co najwyzej studio po audycji posprzatac moze; narawde wato ich
            wspierac; zachecam wszystkich do pojscia w moje slady;

kosa44 napisał:

> A ja po tej publikacji wyślę na RM 500 pln...to też twoje pieniądze kraliku
            sra
            > lniku..
            • kolter Re: Ja wspieram RM i TV Trwam: bo przynajmniej wi 13.02.07, 19:37
              wspierac oszoloma i defraudanta to nic innego jak byc PIsmanem
              • kosa44 Re: Ja wspieram RM i TV Trwam: bo przynajmniej wi 13.02.07, 19:52
                A konkretnie...to co ci do moich pieniędzy?
                • piwi77 Re: Ja wspieram RM i TV Trwam: bo przynajmniej wi 13.02.07, 21:14
                  kosa44 napisał:

> A konkretnie...to co ci do moich pieniędzy?

To, że Twoje, to mało. W państwie prawa, trzeba mieć pewność, że nie pochodzą z
                  przestępstwa, że są opodatkowane, a jeżeli pochodzą ze zbiórek, to należy
                  opublikować sprawozdanie.
      • sympatyk10 Gratulacje dla Ojca Tadeusza Rydzyka- 13.02.07, 19:37
        I nie niech wraca skad przyszedl- do piekla!
      • uchachany Widzę Sil, że dla Ciebie polskość medium jest już 13.02.07, 19:55
        całkowitą gwarancją, że nie wpuści ono swych polskich odbiorców w kanał :-))?

Nie byłbym aż takim optymistą...

W końcu w Twojej nowej ojczyźnie zaledwie kilkadziesiąt lat temu całkiem
        narodowe media wpuściły w niezły kanał tamtejszy naród...

silesius.monachijski22 napisał:

> Naprawde cieszy, ze sa jeszcze w Polsce polskie media, niekontrolowane przez
        > kapital zagraniczny; wszyscy Polacy powinni mu byc wdzieczni za dzielo, ktore
        > stworzyl; dzieki temu nie jestesmy skazni tylko na goebbelsowska
        > propagande "Michnikscher Beobachter" i innych "wolnych" mediow
    • 2560a O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniści 13.02.07, 19:13
      Nie ma pieniedzy na Radio Ma-ryja??? A co zrobiles z pieniedzmi na stocznie
      gdanska dawniej imienia Lenina??? Przepiles?
      • kosa44 Re: O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniśc 13.02.07, 19:24
        Wybudowałem uczelnię i campus matołku...
        • kapitan_stopczyk ......i kupiłem sobie wypasioną bryczke........... 13.02.07, 19:33
          A co?
          Na ośle mam jeździć?

-------------------------------------------------------
          - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej,
          demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej?
          - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej.
          • kosa44 Re: ......i kupiłem sobie wypasioną bryczke...... 13.02.07, 19:42
            kapitan_stopczyk napisał:

> A co?
            > Na ośle mam jeździć?
            >
            >
            >
            > Jasne...w Czeczenii...politruku...
            > -------------------------------------------------------
            > - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej,
            > demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej?
            > - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej.
          • piwi77 Re: ......i kupiłem sobie wypasioną bryczke...... 13.02.07, 21:23

> A co?
            > Na ośle mam jeździć?

Fakt, osły, czy jak na to bydełko, częsciej się mówi, owieczki, można jedynie
            doić. Osiodłać się nia da.
    • szczypiorkowski Dziękuję GW za reklamę "Niedzieli" 13.02.07, 19:16
      Dzięki tej darmowej reklamie w GW, zapoznałem się z pismem "Niedziela". Bardzo
      fajne i nowocześnie redagowane, możne je kupować on-line. Nie wiedziałem że aż
      tak popularne, ma większy nakład niż Polityka, Wprost i Newsweek razem wzięte.
      • kapitan_stopczyk "Niedziela" to taka "Karuzela" 21 wieku. 13.02.07, 19:45
        ;))))

Mohery wszystko łykną.

• kosa44 Re: "Niedziela" to taka "Karuzela" 21 wieku. 13.02.07, 19:53

> ;))))
          >
          > Mohery wszystko łykną.
          Ciebie też..i wydalą...
          >
          >
          >
          >
          >
          > -------------------------------------------------------
          > - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej,
          > demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej?
          > - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej.
      • r.maszkowski Re: Dziękuję GW za reklamę "Niedzieli" 14.02.07, 10:13
        szczypiorkowski napisał:
        > Dzięki tej darmowej reklamie w GW, zapoznałem się z pismem "Niedziela". Bardzo
        > fajne i nowocześnie redagowane, możne je kupować on-line. Nie wiedziałem że aż
        > tak popularne, ma większy nakład niż Polityka, Wprost i Newsweek razem wzięte.

Jeżeli chodzi o nakład, to musimy polegać na słowie honoru ks. redaktora, który
        z pewnością mówi prawdę, tak jak w swoich reklamach nielegalnie nadawanych przez
        "nadawcę społecznego" Radio Maryja. Podobnie jest z nakładem "Naszego
        Dziennika". Takie gazety z powodu mentalności spiskowej nie zgadzają się na
        niezależną kontrolę ZKDP, a potem płaczą, że jest mało chętnych do dawania
        reklam. Danych na temat nakładu "NDz" nie znają nawet pracownicy redakcji.
        • jama314 Nie masz już dobry człowieku większych zmartwień 14.02.07, 18:48
          jak wielkość nakładu "Naszego Dziennika" czy "Niedzieli"? Może wystarczy
          zadzwonić do redakcji i zapytać, tak jak gdzie indziej?
    • renebenay Kto chory(psychicznie) to slucha 13.02.07, 19:17
      • kosa44 Re: Kto chory... 13.02.07, 19:32
        Kto "zdrowy"czyta GW,"Politykę" i "Nie"...i zapisuje się do Partii Kobiet....
        • kapitan_stopczyk A kasiorka za świadectwa udziałowe na co poszła? 13.02.07, 19:35
          Mohery przysylały, bo tatko obiecał, że "majątek narodowy" nie wpadnie w "obce
          ręce".

Ale swiadectwa sprzedano na wolnym rynku, więc jak to jest z tymi "obcymi
          rękami"?

• kosa44 Re: A kasiorka za świadectwa udziałowe na co posz 13.02.07, 19:50
            Kto chciał dostał zwrot..A ty masz dowody że coś wpłaciłeś?Idż do sądu...A tak apropos
            to każdy kto kupił świadectwo ma stempel w DO..
            I co ci nie do twoich pieniędzy tylko moich durniu?
            • piwi77 Re: A kasiorka za świadectwa udziałowe na co posz 13.02.07, 21:04
              kosa44 napisał:

> I co ci nie do twoich pieniędzy tylko moich durniu?

Typowe. Jak kto nie z sekty, to mu się szacunek nie należy. No i ta ambonowa
              polszczyzna...
    • kapitan_stopczyk Radip Maryja to naprawde cud. F.I.N.A.N.S.O.W.Y 13.02.07, 19:25
      Takie cuda zdarzają się tylko w Polsce.
      W normalnym kraju taki cudotwórca siedziałby już dawno w więzieniu.

• kosa44 Re: Radi?? Maryja to naprawde cud. F.I.N.A.N.S.O.W 13.02.07, 19:38
        Nikt cie do Polski nie zaprasza...Zostań w swoim "normalnym"kraju..
        Bo reprezentujesz tylko siebie łosiu..a nie społeczeństwo trepie...
    • piwi77 Rydzykowa tuba powstała za panowania Jana Pawła II 13.02.07, 19:28
      i trwa po jego smierci, do dzisiaj. I to jest ten testament "wielkiego" Polaka,
      jakby kto pytał.
      • kolter Re: Rydzykowa tuba powstała za panowania Jana Paw 13.02.07, 19:31
        ale szkoda ze testament napisany ludzka ciemnota!!
    • kapitan_stopczyk Tadziu!A te pieniądze"na stocznię"to na co poszły? 13.02.07, 19:31
      No powiedz - tak między nami - na co je przeputałeś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka