katrina_bush Media polskojęzyczne a media kaczojęzyczne... 13.02.07, 17:43 Mamy widocznie media polskojęzyczne i media kaczojęzyczne... Pluralizm na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
kompost444 Ludzie , przecież Rydzyk ma rację 13.02.07, 17:50 Prawdą jest, że jak się jakaś wiadomość pokaże to wszystkie gazety, telewizje, radia, onety i wirtualne to powielają. Zobaczcie jak wtedy łatwo manipulować ludźmi. Sprawia się wrażenie , że wszuscy tak myślą i rzeczywiście część głupoli na to sie nabiera i przyjmuje takie wiadomości za prawdę objawioną. Wiwat Rydzyk, ale ja i tak nie będę oglądać telewizji TRWAM, bo ... nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
sleza O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniści 13.02.07, 17:51 To jest główna przyczyna dla której JPII nie może zostać świętym,ale znając historię KrK zostanie świętym na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Tez mi odkrycie 13.02.07, 17:58 tego radia sluchaja nie tez lecz przede wszystkim komunisci. Jesli wezmiemy pod uwage mentalnosc, swiatopoglad i stan ducha Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Widzicie mohery, tatko nazwal was bylymi komuchami 13.02.07, 18:01 I to akurat jest prawda, ta cala banda w ortalionach na ingresie donosiciela wielgusa, to dawni czerwoni, tacy co donosili kto nie byl na pochodzie 1 maja. Teraz to przemodlone staruchy trzesace sie nad trumienka. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Słuchaczami RM są tylko byli komuniści....bo...... 13.02.07, 18:10 Kto, jak nie oni kochali sztandary...... wtedy czerwone...teraz kościelne... ________________ Kto, jak nie oni kochali stać w pierwszym szeregu ....wtedy na trybunie ....teraz przed ołtarzem....... ________________ Kto, jak nie oni kochali "lizanie" d..y.....wtedy I sekretarzowi...... teraz o.dyrektorowi...... ________________ Tak to już jest ....przyzwyczajenia pozostały.... i trzeba było ustawić plecki z wiatrem historii aby być zawsze w pierwszym szeregu.......czyli "na świeczniku". ________________ W ten oto sposób "nawróceni" komuniści mając świadomość upływającego czasu pragną odkupienia....... Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 Jak łatwo mozna robic narod za idiotow 13.02.07, 18:13 chyba gdyby nie złodziejstwo w stoczni ( zbiorka na cegiełki) to tego radia tez by nie było.Jak łatwo mozna robic narod za idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Jak łatwo mozna robic narod za idiotow 13.02.07, 18:15 Patrzac na dotychczasowe „dokonania” GW można śmiało powiedziec, ze jeśli kogos ona zajadle atakuje, to ten ktos z pewnością jest prawym Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Nie ma w przyrodzie takiego dziwu jak "prawy Polak 13.02.07, 19:34 ". To oksymoron. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Jak łatwo mozna robic narod za idiotow 13.02.07, 21:21 Tak, ale odwrotnie jest bardzo trudno, bo to (prawie) niewykonalne. Dlatego dyr. Rydzyk ma takie sukcesy. Ufaj Rydzykowi i patrz końca ! Odpowiedz Link Zgłoś
langston hej lumpeninteligenci spod znaku GW:))) 13.02.07, 18:18 jak nie sluchacie to skad wiecie co to za radio? ...syndrom inzyniera Mamonia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniści 13.02.07, 18:19 Nie przeczę, że Radio Maryja ma rację bytu. Tam gdzie chodzi o modlitwę, medytację religijną, problemy moralne itp. podpisuję się obiema rękami. Ale gdy chodzi o politykę to stanowczo NIE!!! O. Rydzyk może i ma dobre intencje, ale jest lepszym manipulatorem od samego Jerzego Urbana. Urban to inteligentny cynik, ale Rydzyk... Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski modlitwy w RM 14.02.07, 10:03 antonioni1 napisał: > Nie przeczę, że Radio Maryja ma rację bytu. Tam gdzie chodzi o modlitwę, > medytację religijną, problemy moralne itp. podpisuję się obiema rękami. Ale gdy > chodzi o politykę to stanowczo NIE!!! O. Rydzyk może i ma dobre intencje, ale > jest lepszym manipulatorem od samego Jerzego Urbana. Urban to inteligentny > cynik, ale Rydzyk... Szkoda gadać. Przykład modlitwy: www.radiomaryja.pl.eu.org/nagrania/20070207-sluchacz/20070207-sluchacz.html Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Intencje modlitewne są różne... 14.02.07, 18:38 Jedni się modlą za "rozliczeniem czerwonych oprawców i morderców" jak Salomon Morel, Helena Wolińska, Stefan Szechter-Michnik i wielu, wielu innych katów, pobierających dziś gigantyczne emerytury, śmiejących się w kułak z polskiego wymiaru sprawiedliwości i żyjący w nimbie "prześladowanych przez polskich antysemitów za swe pochodzenie". Inni zaś odwrotnie, aby ten polski wymiar sprawiedliwości pozostał nadal taki ślepy, głuchy i nieporadny w ich sprawie, jak dotąd... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Wojtyła popierał Radyjo, a potepiał liberalizm, 13.02.07, 18:24 czym uczynił wielkie szkody Polsce. No ale po Kosciele Katolickim i jego kierownictwie, niczego innego nie można się było spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Wojtyła popierał Radyjo... 13.02.07, 18:42 Komu w Polsce poczynił te wielkie szkody ?Pewnie zresztą w całym świecie... Pewnie takim osobnikom jak ty... I bardzo dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Wojtyła popierał Radyjo... 13.02.07, 18:56 kosa44 napisał: > Komu w Polsce poczynił te wielkie szkody ?Pewnie zresztą w całym świecie... > Pewnie takim osobnikom jak ty... > I bardzo dobrze... Nie zrozumesz, mając wyłączone myślenie. Ale cóż masz robić, owieczkom myślenie zostało skutecznie obrzydzone. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Wojtyła popierał Radyjo... 13.02.07, 19:11 Twoją "troskliwość"mam głęboko w poważaniu....ale może odpowiesz na pytanie.. Komu poczynił te szkody i jakie?Konkretnie a nie o d..Maryni.. Dobrze że to Wojtyła "wyłączył"mi "myślenie"....i otworzył oczy... A tak apopos....truchła po Ariku jeszcze nie pochowano? To był autorytet..Z uzi w łapach a nie z pastorałem.. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Wojtyła popierał Radyjo... 13.02.07, 20:11 kosa44 napisał: > Twoją "troskliwość"mam głęboko w poważaniu....ale może odpowiesz na pytanie.. > Komu poczynił te szkody i jakie?Konkretnie a nie o d..Maryni.. > Dobrze że to Wojtyła "wyłączył"mi "myślenie"....i otworzył oczy... > A tak apopos....truchła po Ariku jeszcze nie pochowano? > To był autorytet..Z uzi w łapach a nie z pastorałem.. Nie bardzo Cię rozumiem, więc niech Ci będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniści 13.02.07, 18:25 Ojciec Deerektor jak zwykle ma rację:Bez JPII nie byłoby RM,a jeżeliby było to musiałoby przestrzegać prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
parols Re: O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniśc 13.02.07, 18:52 O ile mnie pamiec nie myli to nawet JP2 powiedzial ze media katolickie coraz bardziej sie upolityczniaja... Rydzyk wie to co chce wiedziec a to co mu nie pasuje odrzuca... Nie kumam tego czlowieka skoro kazdy mu zarzuca ze cos zrobil walki z samochodami z Niemiec czy Stocznia, to niech pokaze ze tak nie bylo niech udowodni swoja niewinnosc a nie bedzie odbijal pileczke w druga strone zwalajac wine na Zydowskie media (GW , TVN i niewime moze Polsat ;) )Zreszta jak autorytetem morlanym moze byc ksiadz ktory nie troszczyl sie o grob swojego wlasnego ojca po czym go przekopali i nie ma... takie panstwo w panstwie... Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniśc 13.02.07, 18:59 "Każdy" to znaczy kto? Możesz jaśniej? Apropos niemieckich samochodów.. To nie kto inny tylko GW zafundowała mu wirtualnego Maybacha... Na co są dowody..w cyberprzestrzeni..same teksty....ha ha ha ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
parols Re: O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniśc 13.02.07, 19:06 Kazdy to osoba ktora ma olej w glowie... nie mowie o tym maybachu tylko o dzialanosci rydzyka podczas stanu wojennego i jego wizytu w Niemczech. Proponuje sluchaczom radia maryja przeczytac dokumenty koscielne o mieszaniu sie kosciola w polityke ! Moze przejrza na oczy... Ja jestem wierzecy chodze do koscila co tydzien i naprwade jak cos jest o RM to mnie krew zalewa ... Kiedy widze jakiegos ksiedza co prowadzi wywiad z jakims politykiem to mysle (matko ! ja kto wyglada przeciez oni tak nie moga robic ! ) Jedynym slusznym rozwiazaniem bylaby ekskominka zakonu redemptorystow by przed wiadomosciami w tym radiu nie bylo slowa "katolicki" glos w twoim domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniśc 13.02.07, 19:19 Naucz się polskiego komiczny"eksominku"...i złóż "wizytu"Aleksiejowi II... Pewnie ci pokaże swoją teczkę...Tą skórzaną ... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Kłamiesz żałosny polaczku. 13.02.07, 19:36 To nie GW pisała o maybachu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Kłamiesz żałosny polaczku. 13.02.07, 20:16 obraza.uczuc.religijnych napisał: > To nie GW pisała o maybachu. Głupiś żydku,to gw pisała.. "Angliku" z Kołomyi... Sprawdż archiwa gw.. Ofiaro marca.."śmiertelną"...ha ha ha ha... A tych "śmiertelnych"ofiar "marca"to były miliony... Pewnie"profesor"Gross niebawem to opisze... A o Urbanie..to "głupi"Polacy nie wiedzieli że Zyd..nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Głupiś polaczkowski żydku. 13.02.07, 20:26 To nie GW wyciądnęła maybacha. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Głupiś polaczkowski żydku. 13.02.07, 20:41 obraza.uczuc.religijnych napisał: > To nie GW wyciądnęła maybacha. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Głupiś polaczkowski żydku. 13.02.07, 20:49 obraza.uczuc.religijnych napisał: > To nie GW wyciądnęła maybacha. bo nie dla przybłęłdów pospolta rzecz...Wiesław jak faraon popędził nas precz... A tak apropos to ,te polskie antysemitniki jeszcze nie puściły Urbana kominem? Jesteś "polski"łgarz...wszyscy wiedżą jaka jest prawda...tu się na takich poluje.. na każdym rogu.. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Tyś polaczkowski łgarz. 13.02.07, 21:20 Jam przynajmniej polski. Odpowiedz Link Zgłoś
parols Re: Kłamiesz żałosny polaczku. 13.02.07, 20:31 Niewiem czy sie mam smiac czy plakac nad twoja wyzsza intelignecja. Moze chodzisz w glanach i w bluzach typowo polskiej firmy everlast ? czy moze twoi koledzy pija nescafe nalezacego do koncernu nestle ktorej wlasciciele sa z izreala ? Zastanow sie niemoto ze kiedys juz byla jakas nagonka na pewna religie... i nie pie..ze holocaust by sie przydal bo przeczytaj ksiazki i sie dowiedz ze podczas wojny gineli Zydzi a pozniej mieli Polacy. Takich polmozgow jak ty czyli jakis Falanga czy inne dziadostwa narodowosciowe bym przeniosl w czasie 65 lat wstecz by podziwiali owoce swojego kochanego ustroju. A wracajac do rydzyka to rozchodzi mi sie o ekskomunike na caly zakon redemptorystow... Poczytaj o kosciele i jego stosunkach z polityka a pozniej sie wypowiedz... Czy katolicka gazeta moze opiniowac polityke tak jak ND ? Nie, nie moze bo zabrania im to prawo koscielne! Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski maybach czy nie maybach 14.02.07, 10:09 obraza.uczuc.religijnych napisał: > To nie GW pisała o maybachu. Pisała lokalna gazeta na pomorzu ("Gazeta Pomorska"?), powtórzyło fałszywe "Metro" (tytuł podkradnięty międzynarodowej gazecie "Metro", w Polsce "Metropol"), które było wydawane przez "GW". O. Rydzyk przez wiele dni zaprzeczał od rana do wieczora, ale nie wytoczył procesu żadnej z tych gazet. Ciekawe czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Pewnie nadal nim jeździ, ale w nocy tylko... 14.02.07, 18:41 Trzeba się zaczaić na człowieka i pstryknąć mu zdjęcie. Po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: I ciągle są braki ..... 13.02.07, 18:50 Coś cię przytkło/zamierzone/mędrcu...czy modlisz się w języku "bankierów" ... Z City... Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Ale sobie mordę wyciera. Widać było jaki ma JPII 13.02.07, 18:44 stosunek do RM. Olewał jak tylko mógł. Gołym okikem było widać. ANI RAZU podczas pielgrzymek w Polsce ich nie przujął na audiencji. ANI RAZU!. CHOĆ robili co mogli. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Ale sobie mordę wyciera. Widać było jaki ma J 13.02.07, 18:54 zhk napisał: > stosunek do RM. Olewał jak tylko mógł. Gołym okikem było widać. > ANI RAZU podczas pielgrzymek w Polsce ich nie przujął na audiencji. > ANI RAZU!. CHOĆ robili co mogli. Zanim coś napiszesz przeczytaj wypowiedzi JP II na temat RM...unikniesz kompromitacj..i "zarzutu nieuctwa i indolencji"...następny "uczony w piśmie".... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Ale sobie mordę wyciera. Widać było jaki ma J 13.02.07, 19:05 zhk napisał: > stosunek do RM. Olewał jak tylko mógł. Gołym okikem było widać. > ANI RAZU podczas pielgrzymek w Polsce ich nie przujął na audiencji. > ANI RAZU!. CHOĆ robili co mogli. Wojtyła nigdy RM nie skrytykował, choć na krytykę liberalizmu zawsze czas znajdował. Na jego usprawiedliwienie mozna zaliczyć, ze pewnie nie rozumiał słowa liberalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniśc 13.02.07, 18:48 - Bardzo się cieszę, że jest "Niedziela" - to klarowne katolickie i polskie pismo. Nie idzie na lewo ani na prawo; idzie normalnie, bez kokietowania nurtów liberalnych. Ale to niewiele - mówi ojciec dyrektor. Wyjątkowa głębia intelektualna zawarta jest w tym zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Znowu Lesław Maleszka zrobił jakiś "wywiad" 13.02.07, 18:55 t-800 napisał: > To prawdziwy wywiad, czy znowu spreparowany przez "dziennikarzy" z "GW" i > Maleszkę? Ty kłamliwy szmaciarzu. To nie był żaden wywiad i twierdził tak tylko jakiś garkotłuk z komisji czegoś tam rzucony przez partię na media prosto z kuchni. To był normalny, często spotykany tekst - cytaty ze złodzieja na różne tematy. Reprezentujesz ten sam poziom jak garkotłuk z komisji i łżesz jak Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Gratulacje dla Ojca Tadeusza Rydzyka!!! 13.02.07, 19:08 Naprawde cieszy, ze sa jeszcze w Polsce polskie media, niekontrolowane przez kapital zagraniczny; wszyscy Polacy powinni mu byc wdzieczni za dzielo, ktore stworzyl; dzieki temu nie jestesmy skazni tylko na goebbelsowska propagande "Michnikscher Beobachter" i innych "wolnych" mediow Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Gratulacje dla Ojca Tadeusza Rydzyka!!! 13.02.07, 19:20 co ty silek dupisz ?/ kiedy nalezalo zatkac ryj rydzowi to nagle okazalo sie ze szef rydza ma siedzibe w rzymie , wiec co ty pi.... o polskosci tego tworu?? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Gratulacje dla Ojca Tadeusza Rydzyka!!! 13.02.07, 19:23 A ja po tej publikacji wyślę na RM 500 pln...to też twoje pieniądze kraliku sralniku.. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Ja wspieram RM i TV Trwam: bo przynajmniej wiem, 13.02.07, 19:34 za tam lewizna co najwyzej studio po audycji posprzatac moze; narawde wato ich wspierac; zachecam wszystkich do pojscia w moje slady; kosa44 napisał: > A ja po tej publikacji wyślę na RM 500 pln...to też twoje pieniądze kraliku sra > lniku.. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ja wspieram RM i TV Trwam: bo przynajmniej wi 13.02.07, 19:37 wspierac oszoloma i defraudanta to nic innego jak byc PIsmanem Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Ja wspieram RM i TV Trwam: bo przynajmniej wi 13.02.07, 19:52 A konkretnie...to co ci do moich pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Ja wspieram RM i TV Trwam: bo przynajmniej wi 13.02.07, 21:14 kosa44 napisał: > A konkretnie...to co ci do moich pieniędzy? To, że Twoje, to mało. W państwie prawa, trzeba mieć pewność, że nie pochodzą z przestępstwa, że są opodatkowane, a jeżeli pochodzą ze zbiórek, to należy opublikować sprawozdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk10 Gratulacje dla Ojca Tadeusza Rydzyka- 13.02.07, 19:37 I nie niech wraca skad przyszedl- do piekla! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Widzę Sil, że dla Ciebie polskość medium jest już 13.02.07, 19:55 całkowitą gwarancją, że nie wpuści ono swych polskich odbiorców w kanał :-))? Nie byłbym aż takim optymistą... W końcu w Twojej nowej ojczyźnie zaledwie kilkadziesiąt lat temu całkiem narodowe media wpuściły w niezły kanał tamtejszy naród... silesius.monachijski22 napisał: > Naprawde cieszy, ze sa jeszcze w Polsce polskie media, niekontrolowane przez > kapital zagraniczny; wszyscy Polacy powinni mu byc wdzieczni za dzielo, ktore > stworzyl; dzieki temu nie jestesmy skazni tylko na goebbelsowska > propagande "Michnikscher Beobachter" i innych "wolnych" mediow Odpowiedz Link Zgłoś
2560a O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniści 13.02.07, 19:13 Nie ma pieniedzy na Radio Ma-ryja??? A co zrobiles z pieniedzmi na stocznie gdanska dawniej imienia Lenina??? Przepiles? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: O. Rydzyk: Radia Maryja słuchają też komuniśc 13.02.07, 19:24 Wybudowałem uczelnię i campus matołku... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk ......i kupiłem sobie wypasioną bryczke........... 13.02.07, 19:33 A co? Na ośle mam jeździć? ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: ......i kupiłem sobie wypasioną bryczke...... 13.02.07, 19:42 kapitan_stopczyk napisał: > A co? > Na ośle mam jeździć? > > > > Jasne...w Czeczenii...politruku... > ------------------------------------------------------- > - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, > demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? > - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: ......i kupiłem sobie wypasioną bryczke...... 13.02.07, 21:23 kapitan_stopczyk napisał: > A co? > Na ośle mam jeździć? Fakt, osły, czy jak na to bydełko, częsciej się mówi, owieczki, można jedynie doić. Osiodłać się nia da. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski Dziękuję GW za reklamę "Niedzieli" 13.02.07, 19:16 Dzięki tej darmowej reklamie w GW, zapoznałem się z pismem "Niedziela". Bardzo fajne i nowocześnie redagowane, możne je kupować on-line. Nie wiedziałem że aż tak popularne, ma większy nakład niż Polityka, Wprost i Newsweek razem wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk "Niedziela" to taka "Karuzela" 21 wieku. 13.02.07, 19:45 ;)))) Mohery wszystko łykną. ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: "Niedziela" to taka "Karuzela" 21 wieku. 13.02.07, 19:53 kapitan_stopczyk napisał: > ;)))) > > Mohery wszystko łykną. Ciebie też..i wydalą... > > > > > > ------------------------------------------------------- > - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, > demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? > - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski Re: Dziękuję GW za reklamę "Niedzieli" 14.02.07, 10:13 szczypiorkowski napisał: > Dzięki tej darmowej reklamie w GW, zapoznałem się z pismem "Niedziela". Bardzo > fajne i nowocześnie redagowane, możne je kupować on-line. Nie wiedziałem że aż > tak popularne, ma większy nakład niż Polityka, Wprost i Newsweek razem wzięte. Jeżeli chodzi o nakład, to musimy polegać na słowie honoru ks. redaktora, który z pewnością mówi prawdę, tak jak w swoich reklamach nielegalnie nadawanych przez "nadawcę społecznego" Radio Maryja. Podobnie jest z nakładem "Naszego Dziennika". Takie gazety z powodu mentalności spiskowej nie zgadzają się na niezależną kontrolę ZKDP, a potem płaczą, że jest mało chętnych do dawania reklam. Danych na temat nakładu "NDz" nie znają nawet pracownicy redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Nie masz już dobry człowieku większych zmartwień 14.02.07, 18:48 jak wielkość nakładu "Naszego Dziennika" czy "Niedzieli"? Może wystarczy zadzwonić do redakcji i zapytać, tak jak gdzie indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Kto chory... 13.02.07, 19:32 Kto "zdrowy"czyta GW,"Politykę" i "Nie"...i zapisuje się do Partii Kobiet.... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk A kasiorka za świadectwa udziałowe na co poszła? 13.02.07, 19:35 Mohery przysylały, bo tatko obiecał, że "majątek narodowy" nie wpadnie w "obce ręce". Ale swiadectwa sprzedano na wolnym rynku, więc jak to jest z tymi "obcymi rękami"? ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: A kasiorka za świadectwa udziałowe na co posz 13.02.07, 19:50 Kto chciał dostał zwrot..A ty masz dowody że coś wpłaciłeś?Idż do sądu...A tak apropos to każdy kto kupił świadectwo ma stempel w DO.. I co ci nie do twoich pieniędzy tylko moich durniu? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: A kasiorka za świadectwa udziałowe na co posz 13.02.07, 21:04 kosa44 napisał: > I co ci nie do twoich pieniędzy tylko moich durniu? Typowe. Jak kto nie z sekty, to mu się szacunek nie należy. No i ta ambonowa polszczyzna... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Radip Maryja to naprawde cud. F.I.N.A.N.S.O.W.Y 13.02.07, 19:25 Takie cuda zdarzają się tylko w Polsce. W normalnym kraju taki cudotwórca siedziałby już dawno w więzieniu. ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Radi?? Maryja to naprawde cud. F.I.N.A.N.S.O.W 13.02.07, 19:38 Nikt cie do Polski nie zaprasza...Zostań w swoim "normalnym"kraju.. Bo reprezentujesz tylko siebie łosiu..a nie społeczeństwo trepie... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Rydzykowa tuba powstała za panowania Jana Pawła II 13.02.07, 19:28 i trwa po jego smierci, do dzisiaj. I to jest ten testament "wielkiego" Polaka, jakby kto pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Rydzykowa tuba powstała za panowania Jana Paw 13.02.07, 19:31 ale szkoda ze testament napisany ludzka ciemnota!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Tadziu!A te pieniądze"na stocznię"to na co poszły? 13.02.07, 19:31 No powiedz - tak między nami - na co je przeputałeś? ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś