yavorius 14.03.07, 11:34 Dziękujemy, panie faszysto, za godne reprezentowanie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keithley Giertych: Odwołam się od decyzji Poetteringa o ... 14.03.07, 11:36 Stary durny dendrofil. Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Nikt nam jeszcze nie narobił tyle obciachu 14.03.07, 12:12 Ja tej książeczki nie mam zamiaru czytać, ale ten cytat, że Żydzi się izolują... nie oburza mnie po prostu. Choć uważam, że Żydzi mieli ogromny wkład w budowę naszej cywilizacji. Ale czego chcecie - syn Jędrzeja Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Żydzi błogosławieństwem przedwojennej Polski 14.03.07, 14:01 Jestem z małego miasta w którym przed II wojną światową 30-40% mieszkańców to byli Żydzi. Czasem myślę sobie, na jak wysokim poziomie rozwoju kulturalnego( i gospodarczego) byśmy byli, gdyby nie antysemityzm. Czy to Hitlera, czy Gomułki, czy przedwojennej endecji a teraz Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Franco-fil raczej. 14.03.07, 13:59 Wstyd dla Polski, żeby ludzie dostający swego rodzaju orgazmu(?) na dźwięk dokonań Franco, Pinocheta i paru innych reprezentowali nas w Parlamencie Europejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew odwolaj sie do ojca za to ze 14.03.07, 11:38 cie poczal, albo do boga za to ze pozwolil na taki koszmarny blad jak twoje urodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
naura No, faszytą to ja bym raczej nazwała tego, kto 14.03.07, 11:41 dławi swobodę wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: No, faszytą to ja bym raczej nazwała tego, kt 14.03.07, 12:40 A co to 'faszyta'? Odpowiedz Link Zgłoś
naura To ktoś taki, któremu przeszkadza wolność 14.03.07, 13:16 słowa i wszelka obca ideologia. Odpowiedz Link Zgłoś
naura Czytać? Po co? Przecież "to wszyscy wiedzą, że 14.03.07, 12:08 Giertychów należy potępiać". Do tego ani czytanie, ani myślenie nie jest potrzebne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
demonsbaby Nawet gdyby człowiek chciałby być obiektywny 14.03.07, 12:28 To po prostu się nei da ... Nie w stosunku do człowieka, który nie wiem jaki cudem nalezy do grona wykształconych ??? Zresztą te same geny przelał na zidiociałrgo do reszty synka. Jak można być obiektywnym w stosunku do człowieka, który podważa wszelkie naukowe wartości na temat ewolucjonizmu - no bo w końcu nie dość, że mieszko żył wśród dinozaurów to jeszcze pomylił z nimi smoka wawelskiego. rzygać się chce. I po co mam czytać "wojnę cywilizacji" autorstwa człowieka, który nie ma pojęcia co to jest cywilizacja i ogranicza swobodę decyzji i prawa kobiet w tym kraju. Debiliada! Odpowiedz Link Zgłoś
demonsbaby Naprawde żaluję, że 14.03.07, 12:31 nie ma możliwości odwołania przez parlament z funkcji takiego eurodeputowanego ... Rzeczywiście jest się czego wstydzić a już nie jeden prawicowy idiota doprowadził do tego, że Polska wzbudza głupawy uśiech na ustach cudzoziemców ... chociaż jestem przekonana, że w czasie zaczną wzbudzać niepokój nie tylko szyderstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Trwonienie kapitału polskiego oporu 14.03.07, 14:13 Polacy nie szli na ugodę z nazistami, powstał masowy ruch oporu, polskie państwo podziemne, AK, AL, GL. Żegota ratowała Żydów, pomimo że w Polsce były za to jedne z największych sankcji(śmierć). A tymczasem jeden polityk z czasem przekona z czasem Europę że to nie w III Rzeszy prześladowano Żydów, tylko w Polsce. Tak oto rzekomy patriota i narodowiec niszczy dziedzictwo krwi milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Za słabo dostał w tyłek 14.03.07, 12:10 Należało jeszcze dołożyć dolegliwą karę finansową. Odpowiedz Link Zgłoś
naura Słusznie, niech wie, że wolność słowa jest tylko 14.03.07, 12:11 dla lewicowców! Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Za słabo dostał w tyłek 15.03.07, 10:59 Może odsiadka by mu się przydała.D.Irving posiedział za negacjonizm. Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx nie nagane, ale kopa takiego zeby ze Strasburga do 14.03.07, 12:13 Koziej Wolki wystarczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
optyk26 Re: Giertych: Odwołam się od decyzji Poetteringa 14.03.07, 12:14 Co parchu ubodło Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Giertych: Odwołam się od decyzji Poetteringa 14.03.07, 12:42 optyk26 napisał: > Co parchu ubodło ------ Juz masz przerwe w optykaniu mchem goralskiej chaty? Odpowiedz Link Zgłoś
martica Re: Giertych: Odwołam się od decyzji Poetteringa 14.03.07, 13:07 <<<Dziękujemy, panie faszysto, za godne reprezentowanie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
naura ooo, własnie, podpisuje sie wszystkimi czterema 14.03.07, 13:22 lapkami. Łącznie z obwodnicą :) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Unio-faszysta Petering... 14.03.07, 13:37 - ogranicza wolność słowa. Pozdrawiam też wszystkich "obrońców" wolności słowa na tym forum... :) A konkretnie - co skandalicznego jest w tej książce ?... Odpowiedz Link Zgłoś
naura Nie pytaj zwłaszcza tych, którzy Giertycha 14.03.07, 13:41 nazywają faszystą - oni reagują wyłącznie na zasadzie psa Pawłowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz4031941 Re: Giertych: Odwołam się od decyzji Poetteringa 14.03.07, 13:40 Szanowny Panie Gertych.Pan i Pana rodzina są wyraznym potwierdzeniem teorii Darwina.Pan pochodzi od małpy a syn od łosia.To widać. Odpowiedz Link Zgłoś
naura ... a pan, panie Kazimierzu, i Pana rodzina pocho- 14.03.07, 13:46 dzicie w linii prostej od chłopa pańszczyźnianego. Ten sam poziom kultury i wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
demonsbaby naura 14.03.07, 13:55 witam sympatyka "giertychowskiego" ... dobrze wiedzieć, że zaczyna się wtórny analfabetyzm :)) Odpowiedz Link Zgłoś
naura Nie jestem sympatykiem Giertycha, tylko wolnoś- 14.03.07, 13:58 ci słowa. Nie może być tak, że PE knebluje kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
demonsbaby Nagana 15.03.07, 10:42 no może rzeczywiście jest to kara dla człowieka z honorem, który dane stanowisko piastuje reprezentując swój kraj z godnością, ale w tym pzrypadku Maciuś nawet nie czuje się zażenowany. Wstyd to mało powiedziane. Żałuję bardzo, że nie możliwości odwołania takiego człowieka ze stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Nagana 15.03.07, 11:38 CO ANTYSEMICKIEGO BYłO W BROSZURCE GIERTYCHA? Głupki z Europarlamentu, zajmijcie się najpierw: 1. obozami pracy we Włoszech 2. seriami zbrodni o charakterze rasistowskim, które rokrocznie powtarzają się w Zachodniej Europie potem nauczcie się czytać, a kiedy się nauczycie przystąpcie do lektury broszurek tego czy innego Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
demonsbaby Re: Nagana 15.03.07, 12:31 tom1003 napisał: > CO ANTYSEMICKIEGO BYłO W BROSZURCE GIERTYCHA? Boshe broń mnie przed karmieniem umysły wypocinami jakiegoś oszołóma, który smoka wawelskiego myli z dinozaurem, a mieszka umieszcza w epoce jury, kiedy to jeszcze po ziemi stepowały dinozaury. Dziwne, że jeszce się żaden europoseł nie wypowiedział / nie wydał "broszurki" na temat Polaków - to dopiero byłoby bicie na alarm i wcielanie w kamasze młodych chłopców - i do broni a potem to tylko inwazja na Europę. Człowieczku o małym rozumku, przede wszystkim KULTURA i OBYCIE jest obce obecnym politykom zasiadającym w loży prawicowej. A raz tam obrazić Żyda w czym problem ... żaden. Odpowiedz Link Zgłoś