jardo-g 27.03.07, 08:36 a jak może podsłuchiwać nieistniejący twór ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.o.r.t.e.a Premier: IV RP nikogo nie podsłuchuje 27.03.07, 08:37 Wystarczyło parę dni by lewica zniszczyła się do reszty sama, rekami, czy raczej jęzorem Oleksego. Odpowiedz Link Zgłoś
tg28 [...] 27.03.07, 09:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Drób stroszy pióra 27.03.07, 09:40 Leczenie i to poważne przydało by się calej koalicjii. Zawsze jak rządzący drób nie ma już argumentów to wyzywa ludzi od najgorszych. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Drób stroszy pióra 27.03.07, 10:26 Eeee, im już leczenie nie pomoże, choroba jest zbyt zaawansowana. Odpowiedz Link Zgłoś
t_o_l_a Kwaśniewski słyszy szmery, widzi cienie ha ha 27.03.07, 10:40 trza mu lekarza. Kwaśniewski powiedział a słowo stało się ciałem. Kawsniewski rzekł podsłuchuje mnie IV RP i tłuszczy nic więcej nie trza. Wierzą niczym Rydzyk w Boga. A może nawet bardziej. Kwaśniwski dla wielu jestes więcej niż bóstwo. Czczą Cie za zycia. Dowody Kwachu, gdzie ten podsłuch a przede wszystkim KTO go założył. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Kwaśniewski słyszy szmery, widzi cienie ha ha 27.03.07, 13:34 Przed Kwaśniewskim powiedział to premier Marcinkiewicz,na blogu napisał,że "żyjemy w państwie Orwellowskim" - zamiast rozwlekać pierdoły Oleksego,może lepiej zajęto by się właśnie tymi słowami premiera z Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 PiS = Prezio Idzie Siedzieć :-) 27.03.07, 14:23 Panie preziodencie kwaśniewski. Specjalnie dla pana rozszyfrowuję powyższy skrót. Mam nadzieję, że wreszcie pan go zapamięta. Serdeczne ucałowania w goleń i ziemię kaliską :-) Wyborca. Odpowiedz Link Zgłoś
kwachu.wylegitymizuj.majuntek K_w_a_c_h__U_c_z_y__S_i_ę__J_ę_z_ y_k_a__Migowego_? 27.03.07, 16:41 Podobno Kwach rozpoczął naukę języka migowego u najlepszego psychoterapeuty w Wiedniu ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
chooj_skonczony_oszust_kretacz Re: K_w_a_c_h__U_c_z_y_S_i_ę_J_ę_z_y_ k_a__Migowego 27.03.07, 16:44 kwachu.wylegitymizuj.majuntek napisał: > Podobno Kwach rozpoczął naukę > języka migowego u najlepszego > psychoterapeuty w Wiedniu ?:) podobno pojechał do Kuczmy, który ponoć też cierpi na manię prześladowczą i rozmawia tylko w języku migowym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
druop22 Re: Drób stroszy pióra 27.03.07, 12:13 heheh dobre a Jarek to niby całkiem zdrów jest?? hehe to już zapomniał jak "układ" go prześladował ?? to było dopiero nieprawdopodobne - bo niby jak układ mógł dalej rządzic w Polsce jak PiS miał wszystko: policja, sądy, ABW, wywiad, rtv, itp. itd. przecież poza TK mają wszystko... a może sami są z "układu"?? rozdwojenie jaźni? albo opętanie maniakalne... oni wszyscy powinni w wariatkowie skończyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
king-dong nowy od-byt polityczny dla Olusia małego krętacza 27.03.07, 09:47 będzie miał w więzieniu, w jednej celi z Kulczykiem, Guzowatym, Krauze, Kuną, Żaglem i Millerem. Odpowiedz Link Zgłoś
nati to Kaczorowi przydaloby sie leczenie 27.03.07, 10:04 choc najprawdopodobniej i tak by mu nie pomoglo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Polsce gratulujemy prezydentów 27.03.07, 10:29 Jeden drugiemu mówi "dureń", drugi trzeciemu mówi, żeby się leczył. Super... Osobiście tylko powiem, że nie głosowałem na żadnego z tych trzech panów, a nawet rozdawałem ulotki na rzecz ich przeciwników. I im więcej czasu upływa, tym bardziej jestem przekonany, że dobrze zrobiłem. www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
garfield69 Kaczynski jak Stalin 27.03.07, 23:59 kto nie myslal tak jak on i nie podzielal jego pogladow byl wysylany na leczenie psychiatryczne. Tylko patrzec jak oprocz kosciolow i swiatyn zacznie nam przybywac klinik psychiatrycznych, jak grzybow po deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby hi hi hi 27.03.07, 11:11 szczęśliwy posiadacz depresji maniakalnej przyganiał szczęśliwemu posiadaczowi psychozy maniakalno depresyjnej... Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Burak nieokrzesany 27.03.07, 09:32 i to do tego 2-go sortu - poza wymiarem. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 A widzi umarłych? 27.03.07, 11:12 A widzi umarłych? To moze ma szósty zmysł... Odpowiedz Link Zgłoś
swierk14 Premier: IV RP nikogo nie podsłuchuje 27.03.07, 08:39 to prawda jak wesz kaszle Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 Kaczki do wanny Wassermana 27.03.07, 09:32 ten to dopiero troglodyta trzeźwego umysłu :) Odpowiedz Link Zgłoś
boorack Kaczki panikują... 27.03.07, 10:40 Cwaniak Olek o mentalności barowego bawidamka z ciągotami do lewych pieniążków postawiony obok dzisiejszej "władzy" wygląda jak mąż stanu. Dwa zakompleksione gnomy doskonale o tym wiedzą, stąd te paniczne wypowiedzi. Wiedzą też że wystarczy kilka konferencji prasowych i wywiadów i kwachu będzie cieszył się większą popularnością niż obydwa karły razem wzięte. Wybór pomiędzy SLD a PiS to jak wybór pomiędzy dżumą i cholerą. Dramat tego kraju polega na tym że ten naród nigdy nie wybiera inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 I to jest wlasnie tragedia na miare tego narodu. 27.03.07, 11:10 Podpisuje sie obiema konczynami gorynymi :( Ze smutkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczyński, pozal się Boże, premier!..hi,hi,hi... 27.03.07, 08:42 Kaczyński, swoim zwyczajem....kłamie! Odpowiedz Link Zgłoś
age.kruger Niech nastanie V RP 27.03.07, 08:46 Niech nastanie V RP wolna od wpływów idiotów! ...swoją drogą kaczyński nieźle mnie wkurza tą swoją IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek144 Re: Niech nastanie V RP 27.03.07, 09:48 Może jednak lepiej niech powstanie Rzeczpospolita BEZ NUMERÓW ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: Niech nastanie V RP 27.03.07, 10:20 jak to? wolna od wplywu GW? okej.. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 5, 6, 7, 8..itd po kazdych wyborach nastepna!! 27.03.07, 10:29 czyja wladza tego relygia!! haha ahah! jak mawiali starozytni romowie... a po nich nowozytni germanowie.. heheheh! Odpowiedz Link Zgłoś
kaka70 Re: Kaczyński, pozal się Boże, premier!..hi,hi, 27.03.07, 09:57 lepszy zaklamany kaczynski niz"uczciwy kawasniewski baranie! Odpowiedz Link Zgłoś
camparis Re: Kaczyński, pozal się Boże, premier!..hi,hi, 27.03.07, 10:24 lepszy? żartujesz? takiego kartofla pochwalasz? kwaśniewski przynajmniej potrafił nas zaprezentować na arenie międzynarodowej, a za kartofle musimy się wstydzić ... ps. plus koalicja z burakami - żenada ! Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: Kaczyński, pozal się Boże, premier!..hi,hi, 27.03.07, 10:50 Aczkolwiek niechętnie przyznaję ci rację. Kwach nie dość że był Prezydentem wszystkich Polaków /nawet jarmułkę nakładał, jak widział w tym korzyści/, to jeszcze za granicą zachowywał się jak przwdziwy Polak, nie stronił od kieliszka, poklepywał po pleckach jego też poklepywali i nic z tego nie wynikało dla Polski /dudkali go jak chcieli i Niemcy i Ruskie - ci ostatni nawet ośmielili się upokorzyć go - chyba to pamiętasz/. Co gorsze dla siebie też niewiele zdziałał bo nigdzie go nie chcą a wykłady w Stanach to ochłab rzucony żeby kłamiąc o przemianach w Polsce miał poczucie spełnienia. Tak nawiasem mówiąc to w komentarzch mówiących o zasługach prezesa sp. z o.o. nastąpiła jakowaś zbiorowa amnezja, nikt z was nie zdaje sobie sprawy lub woli nie pamiętać o uwłaszczeniu się nomenklatury na państwowym majątku i to z błogosławieństwem obu prezydentów. Zostaw "buraki", "kartofe" i "kaczki" w spokoju, oni nie będą i w tym ich popieram, skamleć u pańskiej klamki. Myślę że na tym polega ta osławiona i popierana przez was demokracja, że mam swoje zdanie,wyrażam je a twoją powinnością jest przekonanie mnie w dyskusji, że to ty masz rację. Chyba że sie mylę, że trzeba przytakiwać każdej nawet najgłupszej opnii a jak nie to jestes hamulcowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatwinogron Re: Kaczyński, pozal się Boże, premier!..hi,hi, 27.03.07, 11:31 E. Gajowa, Ty też masz zdaje się amnezję wraz z rządzącym premierem. Przypominam, że premier BYŁ uczestnikiem Okrągłego Stołu (do czego jakos się nie przyznaje teraz), mozesz sobie nawet na fotach obejrzeć, zaś Prezydent już brał udział w rządzeniu - był ministrem sprawiedliwości, wówczas był prezydentem Kwasniewski. Czemu wowczas nie protestowali? Przeciez jako minister sprawiedliwości doskonale musiał wiedzieć, co się dzieje. Zatem owo "uwłaszczenie się nomenklatury na państwowym majątku" dokonywało się przynajmniej przy przyzwoleniu obu. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Kaczyński, pozal się Boże, premier!..hi,hi, 27.03.07, 11:52 oni nie tylko o tym wiedzieli ale sami brali aktywny udział w podziale beneficjów płynących z władzy. Już pomijam ich ministerialne kariery..... Weźmy chociażby program jakiejś amerykańskiej fundacji mającej na początku lat dziewięćdzisiątych tworzyć nam tzw. liderów przekształcenia społeczeństwa. Kto pojechał na ufundowane przez amerykanów szkolenia? Czy był jakiś konkurs by wybrać potencjalnie najlepszych kandydatów? Nie - wszystko zawłaszczyli Kaczyńscy i wysłali tam swoich ludzi; Skrzypka, E. Kruk czy Szczygło... Zwróćcie uwagę jeszcze na polską karierę Skrzypka; pracował w przeróżnych funduszach czy fundacjach ale zawsze z nadania naszego Państwa. Czyli z protekcji Kaczyńskich. Nigdy natomiast nie pracował w prywatnej firmie... Skoro więc Kaczyńscy mogli umieszczać swoich ludzi to musieli przecież mieć wpływ na władze... Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: Kaczyński, pozal się Boże, premier!..hi,hi, 27.03.07, 11:57 Przekwitłeś kwiatuszku, przekwitłeś, jak wiesz w przywoływanym czasie Wałęsa wzmacniał lewą nogę i organizował "nocną zmianę". Okrągły, kanciasty stół był tak silnie obstawiony przez SB i TW, nawet kler dopuszczony do w/w rozmów był z tej najwyższej półki TW. Wtedy "Kaczory" mogli się porwać z motyką na księżyc, natomiast fakt pozostanie faktem, role i fanty tam były rozdane i Bogu niech będą dzięki że chciwość poróżniła czerwone pluskwy. Krótki okres w min. spraw wew. Kaczyński chciał wykorzystać do rozliczeń, tu napotkał opory i długo się tym stanowiskiem nie nacieszył. Dla mnie jego upór w sprawach rozliczeń jest godny podziwu, gdyż tyle pomyj wylewanych na głowę biednej "Kaczki", tyle isynuacji, pomówień, oskarżeń, inwektyw i bluzgów niewielu by zniosło i życzę mu szczerze powodzenia. Zbyt długo "służby" z politykami lewicy zacierały ślady i wiem że w większości przypadków nie da się udowodnić działania kryminalnego, ale nawet poruszenie czubka góry lodowej to jest coś. Do uwłaszczenia nomenklatury miał się "Kaczor" tak jak do kradzieży księżyca to się nazywa fikcja literacka, albo fabuła filmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
j_mat Re: Kaczyński, pozal się Boże, premier!..hi,hi, 27.03.07, 12:23 e.gajowa napisała: > Przekwitłeś kwiatuszku, przekwitłeś, jak wiesz w przywoływanym czasie Wałęsa > wzmacniał lewą nogę i organizował "nocną zmianę". Okrągły, kanciasty stół był > tak silnie obstawiony przez SB i TW, nawet kler dopuszczony do w/w rozmów był z > > tej najwyższej półki TW. Wtedy "Kaczory" mogli się porwać z motyką na księżyc, > natomiast fakt pozostanie faktem, role i fanty tam były rozdane i Bogu niech > będą dzięki że chciwość poróżniła czerwone pluskwy. Krótki okres w min. spraw > wew. Kaczyński chciał wykorzystać do rozliczeń, tu napotkał opory i długo się > tym stanowiskiem nie nacieszył. Dla mnie jego upór w sprawach rozliczeń jest > godny podziwu, gdyż tyle pomyj wylewanych na głowę biednej "Kaczki", tyle > isynuacji, pomówień, oskarżeń, inwektyw i bluzgów niewielu by zniosło i życzę > mu szczerze powodzenia. Zbyt długo "służby" z politykami lewicy zacierały ślady > > i wiem że w większości przypadków nie da się udowodnić działania kryminalnego, > ale nawet poruszenie czubka góry lodowej to jest coś. Do uwłaszczenia > nomenklatury miał się "Kaczor" tak jak do kradzieży księżyca to się nazywa > fikcja literacka, albo fabuła filmowa. Kaczory siedziały przy okrągłym stole tylko z ciekawości, tak jak z ciekawości poszły na zaproszenie do ambasady ZSRR, podczas gdy inni (Mazowiecki, Wałęsa) z klientyzmu i serwilizmu. Podziwu godny jest upór Kaczorów w dążeniu do osiągnięcia najwyższych stanowisk po to tylko, aby dokopać Wałęsie. Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: Kaczyński, pozal się Boże, premier!..hi,hi, 27.03.07, 12:43 A jak myślisz tak za darmo chcieli mu dokopać? A może był przeciek z komisji Michnika, że widział teczkę "Bolka"? Zanim zaczniesz oskarżać to sprawdż powody dlaczego tak bardzo ci ludzie się zwalczają, może za sprawą "kapciowego", a może za współpracę z SB, może za to Ja, Ja, Ja i nikt inny,choć prócz Wałęsy wielu w d..e dostawało? Nienawiść też musi mieć swoje podłoże, nie bierze się z niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Dokopanie "za darmo" 27.03.07, 14:13 e.gajowa napisała: > A jak myślisz tak za darmo chcieli mu dokopać? A może był przeciek z komisji > Michnika, że widział teczkę "Bolka"? > Zanim zaczniesz oskarżać to sprawdż powody dlaczego tak bardzo ci ludzie się > zwalczają, może za sprawą "kapciowego", a może za współpracę z SB, może za to > Ja, Ja, Ja i nikt inny,choć prócz Wałęsy wielu w d..e dostawało? > Nienawiść też musi mieć swoje podłoże, nie bierze się z niczego. Otóż właśnie dotknęłaś sedna! Niestety lechujarki są właśnie tacy: mściwi i małostkowi. Jak im kto nadepnie na odcisk, to nie popuszczą i dokopią przy byle okazji. Tak było choćby z Niesiołowskim, który powiedział im kiedyś parę gorzkich słów i zrobili wszystko, aby nie został marszałkiem Senatu. A facet ma o wiele lepszy życiorys jako opozycjonista, nie sądzisz? Przy Okrągłym Stole byli pionkami w grze, bo i takież były ich "załugi" (opozycjoniści z tamtych czasów mogą powiedzieć dużo więcej na ten temat). A ponieważ ich ambicje sięgały dużo wyżej, więc Wałęsa w pewnym momencie ich wyrzucił. Można bardzo wiele zarzucić Wałęsie, ale nie to, że nie jest ugodowy i idzie w zaparte, potrafi się opamiętać. Natomiast jak pamiętam lechujarków i z '89, i '92, i następnych lat aż do teraz, to nie zmienili się mentalnie ani na jotę. I tu tkwi problem, oni nadal chcą się odegrać, a nie "naprawiać" państwo. Zresztą jak wygląda ta ich "moralna odnowa", to widać gołym okiem, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
naserio Re: Dokopanie "za darmo" 27.03.07, 14:20 spark5719 napisał: > ... Zresztą jak wygląda ta ich "moralna odnowa", > to widać gołym okiem, niestety. "moralna odnowa" = "Normalna obmowa" Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Gra półsłówek... 27.03.07, 14:26 czyli 's.a półgłówek' ;))) Można i tak, ale przy tym tak 'naserio' to wcale mi nie jest do śmiechu.... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naserio Re: Gra półsłówek... 27.03.07, 14:32 spark5719 napisał: > ... wcale mi nie jest do śmiechu.... Bez śmiechu nie wytrzymasz. Na serio! Trzymaj się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Kaczyński, pozal się Boże, premier!..hi,hi, 27.03.07, 11:49 Gajowa, weż mnie nie osłabiaj. Nikt cię nie bedzie przekonywał ze białe jest białe itd, bo nikt nie jest w stanie cię przekonać. Dla ciebie wszyscy którzy coś osiągneli to złodzieje. Swoja drogą złodzieje też są ale na pewno nie ma ich tak dużo jak się wydaje kaczorom i moherom. Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: Kaczyński, pozal się Boże, premier!..hi,hi, 27.03.07, 12:31 Nie muszę cię osłabiać, przypisując wszystkie cechy ekipy Kwaśniewskiego, dziś rządzącym sam się osłabiasz. Kaczory i mohery nie liczą cudzej kasy jak jest zdobyta uczciwie. Tylko jest jeden problem, jakoś nikt nie wierzy w tą uczciwość. Zbyt dużo niejasnych spraw, zbyt dużo samobójstw w kryminale, sterowanych niewidzialną ręką upadłości firm państwowych. Sprzedaż terenów pod budownictwo za grosze. Od lat rozróżniam kolory, boję się natomiast że ty masz kłopoty ze wzrokiem, tego się nie leczy bo to jest daltonizm, natomiast jeżeli lekarz zdiagnozuje u ciebie "kurzą ślepotę" to już chyba na to jest lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Kaczyński, pozal się Boże, premier!..hi,hi, 27.03.07, 13:23 e.gajowa napisała: juz sobie wyobrazam jak Kaczynski po skonczonej prezydenturze jezdzi po swiecie z wykladami hehehe ciekawe tylko co bedzie " wykladal" i kto mu ....salke wynajmie ,o publike jestem spokojny - no problem ,bo i tak nikt sie nie zjawi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: Kaczyński, pozal się Boże, premier!..hi,hi, 27.03.07, 13:37 Tym razem przesadziłeś, lepiej żeby nie jeżdził wykładać jak ma kłamać jak najęty. Polonia amerykańska przekazuje sygnały, że Kwach, może ma gadane, wygląd i zna język ale prawda dla niego nie gra roli. Każdą zbrodnie UBeków, SBeków, stalinowców wybiela a wszelkie osiągnięcia na drodze przemian przypisuje postępowym siłom w PZPR. Jak "Kaczor" ma tak wykładać historię przemian jak "prezio" to niech lepiej siedzi na dość wysokiej emeryturze w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma u Pana premiera, jest zupełnie odwrotnie: 27.03.07, 08:44 najpierw polityka, a później leczenie ! Oby nie za późno ! Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek Łżesz jak pies kaczorze 27.03.07, 09:04 masz to w swojej karlej naturze, prowadzicie pełną inwigilację i to jest fakt Odpowiedz Link Zgłoś
husyta Re: Łżesz jak pies kaczorze - które psy kłamią? 27.03.07, 09:15 Co to za porównanie? Dlaczego obrażasz psy? Odpowiedz Link Zgłoś
dzimdzirimdzi72 Re: Łżesz jak pies kaczorze - które psy kłamią? 27.03.07, 09:28 .. bure suki są znanymi kłamcami. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Premier: IV RP nikogo nie podsłuchuje 27.03.07, 09:08 Ale Wasserman trochę się wczoraj "plątał w zeznaniach". Bo jaki to problem, skoro można wejśc z drzwiami "przez pomyłkę" do Bogu ducha winnego obywatela, to mozna sie też "pomylić" w numerze telefonu i pomylic telefon mafioza z numerem Kwaśniewskiego. To stara sztuczka. A gdy się już coś znajdzie to legalizuje się to w ten sposób, że niby nagrano to bo podsłuchiwano tego do kogo ten niby nie podłuchiwany dzwonił. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Zgadzam się, ale tylko w cześci, 27.03.07, 09:46 bo nie można pomylić numeru mafioza z numerem Kwaśniewskiego ... bo to ten sam numer. sceptyk31 napisał: > to mozna sie też "pomylić" w numerze telefonu i pomylic telefon mafioza z > numerem Kwaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
reky Nieczysta gra.... 27.03.07, 09:08 Opinia Kaczyńskiego sączy jadem i jego niezadowoleniem z zamiaru powrotu Kwaśniewskiego do polityki. Teraz trzeba osaczyć wroga pomówieniami i dokopać mu ile się da. Intelektualnie Kwaśniewski,mimo nie do końca "wykształciuch",wyprzedza Kaczyńskich o kilka długości. Kaczyńscy mają świadomośc swoich ułomności i zechcą bronić swych pozycji wszelkimi sposobami,najpewniej przy pomocy intryg w stosowaniu których są mistrzami. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzymoneta Re: Nieczysta gra.... 27.03.07, 09:14 kwaśniewski wyprzedza intelektualnie kaczyńskiego? Przejrzyj na oczy - chyba że mylisz tanią rertorykę, którą "model" kwaśniewski mamił przez lata prosty lud z inteligencją. Kaczyński nie raz pokazał że jest wyjątkowo mocnym graczem - całkowicie panuje nad językiem - o jego politycznej inteligencji świadczy chociażby ciągłe utzymywanie sie na fali przy sztormie, którego czerwoni nigdy nie zaznali i który bez problemu by ich utopił, z cienkim bolkiem kwachem na czele Odpowiedz Link Zgłoś
greg0.75 Re: Nieczysta gra.... 27.03.07, 09:21 > Kaczyński ... całkowicie panuje nad językiem - a którego masz na myśli? Wolskiego czy Irasiada? > mylisz tanią reRtorykę, którą "model" kwaśniewski mamił przez lata prosty lud > z inteligencją mylisz formalne wykształcenie z polotem i umiejętnością wysławiania się? żeby nie było: Kwachu to drobny kombinator i kłamczuszek; jednak jego prezydentura jedynie momentami była tak zła jak się z początku obawiałem; Kaczyński regularnie jest poniżej poziomu, którego po nim oczekiwałem - oczywiście poziomy wyjściowe były zupełnie inne Odpowiedz Link Zgłoś
dzimdzirimdzi72 Re: Nieczysta gra.... 27.03.07, 09:31 Pan JerzyMota myli papier z uniwerku z klasą. Dla niego jak zaliczyłeś klasę to masz papier, bez papieru - klasa nie ważna, trzeba powtórzyć. A opluwanie wykształciuchów? No cóż, konkurencję "czeba tempić" Odpowiedz Link Zgłoś
maria124 Re: Nieczysta gra.... 27.03.07, 10:18 Małpa w czerwonym to inteligencja kaczyniaka hahahahahahahahahahahhahhahaa Odpowiedz Link Zgłoś
j_mat Re: Nieczysta gra.... 27.03.07, 10:25 jerzymoneta napisał: > kwaśniewski wyprzedza intelektualnie kaczyńskiego? Przejrzyj na oczy - chyba że > > mylisz tanią rertorykę, którą "model" kwaśniewski mamił przez lata prosty lud z > > inteligencją. Kaczyński nie raz pokazał że jest wyjątkowo mocnym graczem - > całkowicie panuje nad językiem - o jego politycznej inteligencji świadczy > chociażby ciągłe utzymywanie sie na fali przy sztormie, którego czerwoni nigdy > nie zaznali i który bez problemu by ich utopił, z cienkim bolkiem kwachem na > czele Z obu kaczorów dałoby się uskładać ledwie połowę ćwierćinteligenta. Burze w szklance wody sam Jarek wywołuje, a i to z trudem udaje mu się nad nimi panować. Spuśćmy miłosiernie zasłonę milczenia na kwestię języka, zarówno na formę, jak i treść. Jeśli chodzi o talent polityczny, to "genialny strateg" kopie w jaja i dlatego udaje mu się zaskoczyć przeciwnika. Ale tylko raz (choć pojawiają się nowi, którzy się dają nabierać). Najbardziej wstyd wspominać o motywach działania obu K. Nawet reżymowy dziennikarz Wróbel przyznaje, że działają z niskich pobudek, gdyż głównie chodzi im o zniszczenie Wałęsy i odegranie się na służbach, które podobno ich inwigilowały (stąd wykorzystanie niebezpiecznej - bo obosiecznej - brzytwy w postaci Macierewicza). Jeśli to ostatnie jest prawdą, to mam pretensję do tychże służb, że działały nieskutecznie i nie udaremniły intrygi, która doprowadziła do dzisiejszej katastrofy... Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Re: Nieczysta gra.... - szambo wybija rurą 27.03.07, 09:16 "Szef rządu odrzucił zarzut, że Gudzowaty, nagrywając rozmowę z b. liderem SLD Józefem Oleksym chce się przypodobać obecnej władzy." Od kiedy premier jest rzecznikiem Guzowatego? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 UWAGA: "Specsłużby wpływały na "Wyborczą"! 27.03.07, 09:09 Wiadomość z portalu www.dziennik.pl: www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=37334 Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo co zrobil Kaczynski jak Kwasniewski zostal preziem 27.03.07, 10:16 jak powiedzial w wywiadzie: "wypil z radosci duza lampke dobrego wina" - prawdziwy patriota z tego Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r A świstak 27.03.07, 09:10 Szef rządu odrzucił zarzut, że Gudzowaty, nagrywając rozmowę z b. liderem SLD Józefem Oleksym chce się przypodobać obecnej władzy. **************************************** Jak Gudzowaty przedstawi równie kompromitującą taśmę z którymś z PiS-owskich aparatczyków, to może uwierzę. Może. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Premier: IV RP nikogo nie podsłuchuje 27.03.07, 09:13 Może podsłuchiwać. A conto. I na pewno to robi, bo Kwak nie zrezygnuje nigdy z tej jakże przydatnej formy przysrywania komu popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Mania podejrzliwosci sie rozlewa na wszystkich? 27.03.07, 09:13 az szkoda komentowac takich wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
husyta Jakie są związki obecnych władz z Opus Dei 27.03.07, 09:13 Premier zapewnił, że "IV RP nikogo nie podsłuchuje". "IV RP dąży do pokazania prawdy o polskim życiu publicznym, tak jak ono naprawdę wyglądało w ciągu ostatnich kilkunastu lat." Panie premierze, skoro tak panu zalezy na ujawnieniu prawdy, to proszę też ujawnić, jakie są związki obecnych władz z Opus Dei i Episkopatem. Dlaczego rząd realizuje politykę proklerykalną kosztem emerytów, służby zdrowia, szkolnictwa i wszystkich, którym się jeszcze pracowac w tym kraju .. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Oni nieswiadomie pracują, tak jak z KOR-em 27.03.07, 11:27 za kilka lat beda opowiadac te sama bajeczke że o KOR-ze mysleli że to inna organizacja a przy okragłym stole to ich głównie oszukano i podstepnie wciagnieto w ten wielki przekręt. Nie panowie K, pchaliscie sie tam swiadomie, tak jak świadomie przyczailiscie się w stanie wojennym, wasz koninkturalizm jest niektórym dobrze znany. Opowiedzcie jesze którzy dostojnicy koscielni pchali do wojenki na górze, wmanewrowujac Lecha Wałęse by pozbył sie tego niepolskiego i lewackiego elementu i ze czas budowac Polske katolicką? Wojna na górze, rząd Olszewskiego, afera z teczkami, tzw. IV RP to ciagłość bardzo wyraźna. Czekamy, czekamy, zbudujemy Polskę, ale normalną. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny To Kaczyńskim przydałoby się leczenie-i to szybko! 27.03.07, 09:14 To Kaczyńskim przydałoby się leczenie... I to szybko. Na nogi bo na głowę już za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
nati Re: To Kaczyńskim przydałoby się leczenie-i to sz 27.03.07, 10:05 popieram!!! kaczory do lekarza!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: Premier: IV RP nikogo nie podsłuchuje 27.03.07, 09:14 I kto to mówi, facet z obsesją szpiegowania prawicy, facet co to sobie załątwił ochronę jak był zwykłym posłem, facet, który boi się własnego cienia i wszędzie węszy układy i spiski. Paranoja. Kwach przegiął, ale ten buc JK to jest juz poza pojmowaniem normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Premier: IV RP nikogo nie podsłuchuje 27.03.07, 09:14 Nie ma żadnej IV RP, durniu! Są tylko chwilowo u władzy chamy, prostaki, czubki i kryminaliści. Ot i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska A.Kwaśniewskiemu leczenie? No to przynajmniej jest 27.03.07, 09:17 dla niego nadzieja. Niestety Pan Premier już do leczenia się nie nadaje - to cięzki i beznadziejny przypadek :) Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Z tym, że to Pan Premier wykazuje 27.03.07, 09:54 więcej opanowania niż p. Kwaśniewski. I to mimo, jak to ktoś wyżej napisał - sztormu medialnego, którego kwaśniewski nigdy nie zaznał i nie jest na to uodporniony, co udowodnił twierdzeniami, cytuję: "skończony kretyn i zdrajca" "gdybym go spotkał, to bym go udusił" "na twoim miejscu kupiłbym sobie sznur" Tak a'propos - to są groźby karalne, za które można siedzieć, nie potrzeba żadnych afer. Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Kaczyński to sfrustrowany furiat. Wystarczyło na 27.03.07, 10:02 niego popatrzeć w sejmie i stoczni - tych kilka wystąpień mówi wszystko. Jest to przypadek w 100% kliniczny i niestety niewyleczalny. A my musimy cierpieć za to że ktoś ma fiksum dyrdum w ptasim móżdżku. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Premier: IV RP nikogo nie podsłuchuje 27.03.07, 09:17 Leczenie jest potrzebne tak samo Kwaśniewskiemu jak Kaczyńskim. W żadnym wypadku nie jest to powód do żartów. Pierwszy ma problem alkoholowy: to widać (choćby w TV), słychać (zbyt dużo ludzi o tym mówi) i czuć (w bezpośrednim sąsiedztwie). Leczenie jest stosunkowo proste i może dlatego tak trudne: wystarczy odstawić na zawsze alkohol. Gorzej jest z zespołem paranoicznym - tu leczenie jest bardziej skomplikowane i długotrwałe. A poszczególne typy paranoi pasują jak ułał do tego co na co dzień sączy się z telewizorów: inividia - paranoja zazdrości querulatoria - paranoja pieniacza zespół paranoiczny prowadzący do dochodzenia przez chorego domniemanych krzywd, np przed sądem lub urzędem persecutoria - paranoja prześladowcza reformatoria - paranoja reformatorska inventoria - paranoja wynalazcza Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Trochę więcej inwencji w doborze źródeł 27.03.07, 10:24 Skoro cytujesz, to powołaj się przynajmniej na źródło: pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_paranoiczny Widać, że nie studiowałeś na żadnej uczelni, inaczej byś wiedział, że należy robić robić odwołania do cytowań. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Trochę więcej inwencji w doborze źródeł 27.03.07, 10:46 hehehe.. lekarze tez nie konczyli zadnej uczelni, bo nie podaja zrodel jednostek chorobowych w kartach pacjentow? hehehe usmialem sie do lez... ale rozumiem.. jak brak kontrargumentu.. to popluc.. najlepiej opluc ewentualne wyksztalcenie \lub jego brak.. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Trochę więcej inwencji w doborze źródeł 27.03.07, 14:02 A założymy się, że ukończyłem ? Nie pasują objawy do naszych rządzacych, czy prawda w oczy kole? Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Premier: IV RP nikogo nie podsłuchuje 27.03.07, 09:17 "Nie ma co ukrywać, że jak się na niego spojrzało, to też miało się pewne, nazwijmy to podejrzenia, więc może najpierw powrót do formy, jakieś leczenie, później dopiero polityka" - dodał J.Kaczyński a co można powiedzieć po spojrzeniu na J.Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Premier: IV RP nikogo nie podsłuchuje 27.03.07, 09:18 Uwaga p.premiera złośliwa i nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Tow. Kaczor do weterynarza! Czy sa psychiatrzy 27.03.07, 09:23 dla zwierzat? Odpowiedz Link Zgłoś
dracek7 Kto kłamie a kogo trzeba leczyć? 27.03.07, 09:22 "IV RP nikogo nie podsłuchuje - zapewnił premier Jarosław Kaczyński" "Nie mogę mówić o szczegółach, ale ilość podsłuchów prowadzonych przez służby specjalne jest mniejsza niż np. w 2005 roku. Ich ilość idzie w setki - mówił Wassermann." ta wypowiedź jest tutaj: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4016872.html Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Re: Kto kłamie a kogo trzeba leczyć? 27.03.07, 09:30 dracek7 napisał: > "Nie mogę mówić o szczegółach, ale ilość podsłuchów prowadzonych przez służby > specjalne jest mniejsza niż np. w 2005 roku. Ich ilość idzie w setki - mówił > Wassermann." Chyba setek tysięcy. :-) A kto jak nie ta władza chce zmusić operatorów telekomunikacyjnych do przetrzymywania treści smsów, billingów i nie wiadomo czego przez 5 lAT? Jedyna korzyść to wzrost znaczenia bezposrednich więzi społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
piwosz8 kaczyńcsy weźcie wy sie poddajcie leczeniu ... 27.03.07, 09:25 w tworkach Odpowiedz Link Zgłoś
1919m Premier: IV RP nikogo nie podsłuchuje 27.03.07, 09:26 Kwasniewski opanuj sie, ty juz byles miales armie kolesow ktora wyprowadzala na manowce Polske, oblowiles sie zarobiles na lewo fortune, pare razy sie wyglupiles (alkochol i czekanie na dywaniku u Putina)majac za soba stare potezne uklady byles pewny siebie i zachowywales spokoj. Do tego po tatusiu miales poparcie "ukladu" USA. Wiesz o czym mowie. Teraz straciles nerwy bo uklad sie psuje ,no taka kolej rzeczy.A co do twojej perfidii-twoja pseudo fucha w postaci wykladow w USA (patrz wyzej uklady byla mozliwa nie dlatego zes taki wspanialy i madrutki lecz glownie dlategi ze wmontowano cie w funkcje prezydenta zebys kontynuowal robote Walensy - i robiles to lepiej)wiec nie skarz sie na niskie pobory jako prezydent bo to juz jawne ku..two i obluda. No to jak alek odpuscisz czy chcesz zawalczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
icek20 Premier: IV RP nikogo nie podsłuchuje 27.03.07, 09:33 jarek jest zboczony zyje z kotem i mamusia sam musi sie leczyc Odpowiedz Link Zgłoś