ellgreco Polki są wspaniałe 05.04.07, 17:53 Mam 27 lat i również, jak autorka tekstu, nie mam ani chłopaka, ani męża, ani dziecka. Najgorsze dla mnie jest to ostatnie, ponieważ czasami boje się, że nie uda mi się spotkać mężczyzny, z którym mogłabym mieć dziecko. A bardzo tego chce, o wiele bardziej, niż wspaniełej kariery. Też jestem samodzielna, sama remontowałam swoje mieszkanie, mam samochód, dobrz jeźdze (chociaż mężczyźni pewnie mieliby zastrzeżenia). Też zauważyłam, że około 30-letni mężczyźni interesują się o wiele od siebie młodszymi dziewczynkami, nie koniecznie studentkami, ale też 'prostrzymi modelami', żeby było łatwo, bez zbędnych rozmów i rozwinięć. Z tego, co zaobserwowałam tak raczej wybierają mężczyźni sfrustrowani, zakompleksieni i tacy, którzy nie są w stanie intelektualnie nadążyć za kobietą w swoim wieku. Młodszymi łatwiej pokierować, łatwiej wpędzić w kompleksy, bo który zakompleksiny facet pozwoli sobie na szczęśliwą i uśmiechniętą kobietę u swojego boku? jak jemu nic nie idzie, to tym bardziej nie może jej iść lepiej. Chciałabym poznać mężczyznę na swoim pozomie, wykształconego, mądrego i mocno osadzonego w życiu, ale jest z tym ogromny problem. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
koteek1 Re: Polki są wspaniałe 05.04.07, 20:21 a ja mam 26, wspaniałego męża i dwumiesięcznego synka. No i od 5 lat etat w renomowanej firmie, do której wracam niedługo po urlopie macierzyńskim. Może lepiej zejść z chmur na ziemię i zamiast wyczekiwać księcia, rozejrzeć się dla odmiany za kimś normalnym, często ktoś taki jest bardzo blisko, ale trudno go dostrzec zza piramidy wymagań? Mąż twierdzi, że jeśli mężczyzna poszukuje kogoś na stałe, to nie będzie wiązał się z "modelem łatwym w obsłudze". Radzimy niego przerzedzić kryteria wyboru, być może wszyscy mężczyźni na pani poziomie, wykształceni i mocno osadzeni w życiu (cokolwiek to znaczy: dom, Volvo i przynajmniej siedmiocyfrowe konto w euro), mają już stałe partnerki/żony. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Polki są wspaniałe 05.04.07, 20:26 ellgreco, mezczyzna tez czlowiek. Mowisz ze jestes madra. Pokaz to. Madra kobieta i niezbyt madry mezczyzna to tez dobra para. Najwazniejsze zeby cie kochal i szanowal, pryzjaznil sie z toba i kochal wasze dzieci. I to wystarczy do szczescia. I jesli jestes madra to nigdy mu nie daj odczuc swojej wyzszosci bo zlamiesz mu serce i ponizysz go na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: Polki są wspaniałe 05.04.07, 19:34 Sa wspaniale i tanie.Wiem cos na ten temat. img142.imagevenue.com/img.php?image=43360_Narod_Wybrany_122_591lo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: Polki są wspaniałe 05.04.07, 20:56 Czemu kretyn?Miales skorzystac rano,jak jeszcze byly czyste....Ja jade tylko rano.W niedziele i swieta nie stoja,katoliczki... Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Polki są wspaniałe 05.04.07, 20:16 Wypraszam sobie. Ja jestem bezcenna. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxxx Re: Polki są wspaniałe 05.04.07, 20:49 ralkom napisał: > Nie ma jeszcze opinii Szkoda że niektóre chociaż młode już zgorzkniałe. Odpowiedz Link Zgłoś