Dodaj do ulubionych

Homoseksualiści w Polsce muszą się ukrywać, a n...

• lady_godziwa Homoseksualiści w Polsce muszą się ukrywać, a 07.04.07, 00:32
      jaro_ss napisał:

> I co ważniejsze, fakty czy przekonania?

A czy homosexualista to mentalnie zdrowy człowiek?

Leczyc ich w szpitalach psychiatrycznych albo kastrowac!

Lepiej zeby sie ukrywali, niz gwałcili nieletnich chłopców!
      • pytajniak Re: Homoseksualiści w Polsce muszą się ukrywać, 07.04.07, 00:48
        lady_godziwa napisała:

> A czy homosexualista to mentalnie zdrowy człowiek?
        > Leczyc ich w szpitalach psychiatrycznych albo kastrowac!
        > Lepiej zeby sie ukrywali, niz gwałcili nieletnich chłopców!

Dobre rozwiązanie, ale jeżeli będą się ukrywać to trudno ich
        bedzie leczyć lub kastrować.
      • eryk2 Re: Homoseksualiści w Polsce muszą się ukrywać, 07.04.07, 01:33
        lady_godziwa napisała:

>
        > Lepiej zeby sie ukrywali, niz gwałcili nieletnich chłopców!

A ty co, z lekcji się urwałaś? Nie odróżniasz homoseksualistów od pedofilów? A
        może ty jesteś jola_z_dywit? Tak samo zajeżdża od ciebie, jak od niej. Tamta
        była granatem od wideł gnojnych oderwana, a ty - od ławki szkolnej.
        • leonard3 Re: Homoseksualiści w Polsce muszą się ukrywać, 07.04.07, 10:56
          Czy znasz program twojej partii politycznej w sprawie homosexualizmu?
        • leonard3 Re: Homoseksualiści w Polsce muszą się ukrywać, 07.04.07, 10:58
          CZy SLD, PO i Demokraci nie sa zjadliwie pro-homosexualni?
    • oliszewski Re 07.04.07, 01:20
      tak bardzo by chcieli być prześladowani, mieć męczenników, a nie są , a nie mają ...

aj waj !
      • eryk2 Re: Re 07.04.07, 01:32
        oliszewski napisał:

> tak bardzo by chcieli być prześladowani, mieć męczenników, a nie są , a nie
        maj
        > ą ...
        >
        > aj waj !

Heil Hitler, panie oliszewski, heil Hitler!
    • leonard3 Re: Homoseksualiści w Polsce muszą się ukrywać, a 07.04.07, 12:59
      Czy nie powinnismy glosowac za partiami, ktore sa anty-homosexualne?
    • leonard3 Re: Homoseksualiści w Polsce muszą się ukrywać, a 07.04.07, 17:18
      Homisie , wesolych swiat. Jest nadzieja.
      • zawisza60 Re: Homoseksualiści w Polsce muszą się ukrywać, a 07.04.07, 17:24
        Oj leosiu leosiu, zaniedbales sie. Nie bylo Cie na tym forum wczoraj, a juz
        dyzurnym homofobem oglosili niejakiego ddyzme (tego od sauny). Konkurencja nie
        spi. Chociaz gdyby wybierali MR Homofoba to glosowalabym jednak na Ciebie :))
        Wesolych swiat, dobrej baby, smacznego jajka i baaaaardzo mokrego dyngusa! ;)
      • tomxp Re: Homoseksualiści w Polsce muszą się ukrywać, a 07.04.07, 17:24
        drogi lenardzie, jakie ty masz dobre serduszko....
        i tobie erowniez qwesolych i co najwazniejsze zdrowych swiat, dobrodzieju
        dla calej rodziny, alleluja
    • waldam po się ukrywać, wystarczy się nie afiszować. 07.04.07, 19:21
      • s-k-i-n Re: po się ukrywać, wystarczy się nie afiszować. 07.04.07, 19:57
        www.homoseksualizm.org/
        • zawisza60 Re: po się ukrywać, wystarczy się nie afiszować. 07.04.07, 20:51
          Dzieciaczki kochane! To juz przerabialismy! Przeczytajcie sobie wszystkie posty
          na tym forum, to sie przekonacie. A jak nie to na pewno pisalismy o tym na
          forum Gej i lesbijka ucza dzieci oraz na paru innych. Chetnie bym Wam to
          jeszcze raz wytlumaczyla, jak to jest z tym afiszowaniem , ale wybaczcie, nie
          mam sily. Moze ktos inny z forumowiczow sie podejmie?
          • waldam Re: po się ukrywać, wystarczy się nie afiszować. 07.04.07, 21:29
            "najpierw ...." odnieś do problemu propagowania homo... i co wtedy, jakie nastepne kroczki? I co potem?
            • zawisza60 Re: po się ukrywać, wystarczy się nie afiszować. 07.04.07, 21:39
              ?????
              • waldam Re: po się ukrywać, wystarczy się nie afiszować. 07.04.07, 21:42
                najpierw uznanie za chorobę, potem parady, potem szantaż pracodawców (nawet jak zły pracownik to zwolnić nie wolno), potem prawo do małżeństw, ..... , kasta wybranych.
                • zawisza60 Re: po się ukrywać, wystarczy się nie afiszować. 07.04.07, 22:11
                  Dlaczego kasta wybranych? Przeciez w tej chwili ci ludzie zyja czesto na
                  marginesie spoleczenstwa i sa dyskryminowani. A ja na to nijak zgodzic sie nie
                  moge. Szkoda ze tak na opak zrozumiales moja sygnaturke!

Najpierw przyszli po komunistów, ale nie protestowałem bo nie byłem komunistą.
                  Potem przyszli po Żydów, ale nie protestowałem bo nie byłem Żydem. Potem
                  przyszli po związkowców, ale nie protestowałem bo nie byłem związkowcem. Potem
                  przyszli po katolików, ale nie protestowałem bo byłem luteraninem. Potem
                  przyszli po mnie i nie było już komu protestować. Pastor Martin Niemoeller
                  • waldam Re: po się ukrywać, wystarczy się nie afiszować. 07.04.07, 22:31
                    zrozumiałem dobrze. Pokazałem tylko, ze mozna to odwrócić.
                    Na marginesie są miliony biednych,niewykształconych bez szans na poprawę.
                    Dyskryminowani, prześladowani - większość nie akceptuje: publicznego całowania się, pijaków w rowie czy na ławce, Rumunów pod murkiem, bogatych sąsiadów, mądrzejszych od siebie,publicznego wywlekania swoich spraw osobistych,afiszowania się, itd.... .Ale czy to powód żeby robić rewolucję?
                    Przypomnę początki medialnego szumu w Polsce (lata 90). My chcemy "tylko związków partnerskich(sprawy majątkowe). Teraz adopcja (zg. z twoim wcześniejszym twierdzeniem to skoro homo mogą wychowywać, to już krok do robota), potem komórki macierzyste, nastepnie klonowanie... .
                    Jeszcze co do marginesu , liczby nie kłamią to jest margines populacji.
                    • zawisza60 Re: po się ukrywać, wystarczy się nie afiszować. 07.04.07, 22:53
                      Uwazam ze jezeli ktokolwiek z prawowitych obywateli naszego kraju jest zle
                      traktowany to owszem , tak, to jest powod a nawet koniecznosc zeby robic
                      rewolucje. Czy Ty chcialbys byc traktowany gorzej , narazony na drwiny,
                      wyzwiska, dwuznaczne usmieszki, a nawet otwarta agresje z powodu Twojej
                      orientacji seksualnej, koloru skory lub wyznania? I jest to nasza psia
                      powinnosc jako wiekszosci, zeby KAZDEJ dyskryminacj mniejszosci w naszym kraju
                      zapobiec!
                      • waldam Re: po się ukrywać, wystarczy się nie afiszować. 07.04.07, 23:17
                        ilu ludzi jest osmieszanych, wyzywanych itd. za wygląd, sposób ubierania się czy mówienia..... . Ilu dyskryminowanych jest palaczy,narkomanów itd.(kto patrzy na to, że nie można z tego wyjść). Większość ma zapobiegać - oczywiście ale jednocześnie mniejszość ma się dostosować. Tolerancja - znaczy tylko tyle,że toleruję ale nie muszę akceptować. Czymś całkowicie nietolerancyjnym wobec reszty społeczeństwa jest afiszowanie się, afirmowanie,roszczenia nie przynależne tej grupie a przez to stawianie się w roli pokrzywdzonych. Efekty takiej polityki i " poprawności poltycznej" na zachodzie są już widoczne. Wspominałem - spróbuj zwolnić z pracy, powiedz brzydkie słowo, nie daj zgody na wiec itd. . Typowa taktyka zdobywania przywilejów i władzy metodą małych kroczków.

• zawisza60 Re: po się ukrywać, wystarczy się nie afiszować. 07.04.07, 23:32
                          Niestety, nie zgadzam sie z Toba! Jestem za poprawnoscia polityczna. Sprobuj
                          sie wczuc w sytuacje mniejszosci. To sie nazywa empatia.
                          • waldam Re: po się ukrywać, wystarczy się nie afiszować. 07.04.07, 23:42
                            wczuwanie - super, rób tak dalej i podejdź empatycznie do drugiej strony.
                            Ale to nie zmienia fatktu,że agresywnośc propagotorów homo nie pomaga im. Zapominasz,że czym innym jest walka o godne funkcjonowanie w społeczeństwie a czym innym walka o nienalezne przywileje.
                            • zawisza60 Re: po się ukrywać, wystarczy się nie afiszować. 07.04.07, 23:43
                              Czy tak samo uwazalbys majac np. syna homoseksualiste?
                              • s-k-i-n Re: po się ukrywać, wystarczy się nie afiszować. 07.04.07, 23:47
                                pewnie! syna wysłałbym na leczenie
                              • waldam Re: po się ukrywać, wystarczy się nie afiszować. 07.04.07, 23:55
                                o, widzę brak argumentów.
                                Syn przeczytaj co napisałem wcześniej. Czy trzeba się afiszować,czy trzeba chodzić na pochody,czy trzeba podgryzać kościół, czy trzeba adoptować dzieci,czy trzeba oczekiwać od ludzi by mówili "jacy oni biedni lub jacy wspaniali", ....? by być normalnym obywatelem. Więc o w tym wszystkim chodzi. Gdzie ta dyskryminacja? Było spytać o np. syna kulawego, głupiego, mordercę itd.
    • rsrh Jak twierdzi ich szef Biedroń-celem wszystkich 08.04.07, 12:50
      akcji jest uzyskanie funduszy państwowych .
      Zainteresowanych odsyłam do jego wywiadu w "Rzeczpospolitej"z 17.11.2006r str
      8 Pyta on w tym wywiadzie : "a jaka jest różnica miedzy gejami i lesbijkami a
      mniejszościami narodowymi czy etnicznymi"?
      Biedroń to członek Krajowego Komitetu Wykonawczego SLD !!!
      • rsrh No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie siej 08.04.07, 21:19
        ecie "kminy" pedalskiej" ??
        • moon5 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 08.04.07, 22:30
          Co to jest"kmina"?
        • zawisza60 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 08.04.07, 22:37
          Nie, nie zatkalo. Jezeli chcesz to odpowiem mimo, ze jestem juz troche zmeczona
          ta jalowa dyskusja, szczegolnie ze co jakis czas wlacza sie do tej dyskusji
          ktos nowy i abarot trzeba tlumaczyc sprawy wydaloby sie juz dawno przerobione.

1. Homoseksualizmu nie mozna promowac, bo orientacja jest zapisana w naszych
          genach. Wszak olbrzymia wiekszosc homoseksualistow ma rodzicow hetero,
          heteroseksualizm zawsze byl "promowany" a jednak pare procent rodzi sie z inna
          orientacja seksualna, mimo heteroseksualnego otoczenia.

2. Homoseksualizm to orientacja. Jezeli dwoje doroslych ludzi uprawia seks w
          jakis tam sposob za obopolna zgoda to NIKOMU NIC do tego!
          Zboczeniem jest natomiast pedofilia ktora zdarza sie ZAROWNO wsrod
          heteroseksualistow jak i homoseksualistow.

3. Ktos tu niedawno napisal: geje nie musza sie ukrywac, ale niech sie nie
          afiszuja. Czy Wy ktorzy tak mowicie zastanowiliscie sie choc przez chwile, co
          to oznacza??? Kazdy z nas heterykow moze publicznie objac swoja zone/meza,
          cmoknac ja/jego w usta na przywitanie, pojsc razem na przyjecia itd. Dlaczego
          wzbraniacie tego samego gejom i lesbijkom? Nie mowiac juz o calej prawnej
          stronie tego problemu, jak np dziedziczenie, wizyty w szpitalu i inne.

4. Homoseksualizm to nie choroba, bo geje i lesbijki nie maja zadnych
          dolegliwosci zwiazanych ze swoja orientacja.

5. Przestancie demonizowac homoseksualistow! To nie sa zadne dziwolagi ani
          odmience. To moze byc Twoj sasiad, Twoja kolezanka z pracy, a moze Twoj syn!
          Jedyne co ich rozni od nas to to ze zakochuja sie i maja pociag seksualny do
          ludzi tej samej plci.

6. Homoseksualizm to nie tylko seks. Czy nie rozumiecie, ze homoseksualiste tak
          samo jak Ciebie rozczula niesforny loczek opadajacy na czolo ukochanego, ze
          wzrusza go widok spiacego obok chlopaka, ze napelnia tkliwoscia jego spokojny
          oddech. Gej tak samo jak i Ty martwi sie, gdy jego partner dlugo nie wraca i
          nie dzwoni, troszczy sie o niego kiedy ten jest chory, wreszcie jest
          nieprzytomny z rozpaczy - gdy jego ukochany odchodzi albo umiera. Az sie prosi
          zacytowac tu monolog Shylocka z Kupca weneckiego...

7. Ponadto uwazam ze naszym psim obowiazkiem jako wiekszosci jest zadbac o
          prawa mniejszosci. Osobiscie absolutnie NIE ZGADZAM sie aby ludzie z klapkami
          na oczach, ci w rzadzie i ci na forum ograniczali swobody obywatelskie
          prawowitych obywateli naszego kraju! Wszelka dyskryminacja kogokolwiek w naszym
          kraju bez wzgledu na rase, wyznanie czy orientacje uwlacza mojej godnosci!
          • realista28 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 08.04.07, 22:56
            Co za herezja zawisza60.
            • zawisza60 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 08.04.07, 22:59
              realista28 napisała:

> Co za herezja zawisza60.

???
          • waldam Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 08.04.07, 23:20
            1. geny decydują też o stopniu agresji i skłonności do nałogów itd.To też mamy traktować w podobny sposób? Parę procent - czyli odchylenie od normy. Czy te 90 kilka % oznacza promowanie? Czy w takiej sytuacji postawy nieakceptowalne w życiu społecznym mają być "promowane"?
            2.Właśnie g...o mnie obchodzi sypialnia. Pedofilia a dlaczego?. Wg. ciebie to też odchylenie genetyczne.
            3.argument o upublicznianiu uczuć bezsensowny? (świadczy tylko o braku kultury) A) Wiele osób nie aprobuje takiego zachowania niezależnie od tego kto to robi. b)równie często nie są akceptowalne relacje stary-młody,ekshibicjonizm,dziecko-dziecko itd.
            Dziedziczenie itd. do tego nie jest potrzebny akt ślubu. Tym bardziej w kościelny - przykłady chyba znasz ( to też tylko kilka procent?).
            W takim razie zmieńmy wszystko nie oglądająć się na innych: kościół(ksiądz kobieta), kobieta-traktorzysta, kobieta-wąż, cztery żony,sahara - piaskownica dla dzieci polskich ...
            4. nie wiem - znasz jakieś opracowania - podaj linki - śą pewnie opinie przeciwne
            5.banały i ogólniki.Konkretnie: kto demonizuje, w jakich okolicznościach, jakie rozmiary ma to zjawisko i jak to wygląda w odniesieniu do innych kontrowersyjnych zjawisk?
            6.znasz kogoś kto jest temu przeciwny jeśli nie polega to na afiszowaniu się?
            7. znowu banały poproszę o konkrety a nie słowa "wytrychy"
            • zawisza60 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 08.04.07, 23:33
              Czy naprawde uwazasz zwyczajne ludzkie okazywanie sobie czulosci za brak
              kultury??? Chcesz powiedziec ze nie przytulilbys swej zony w miejscu
              publicznym?
              Jakie to smutne! Czyzby milosc w naszym kraju stala sie uczuciem tak nagannym,
              ze az wstydliwym? Za to nienawidziec sie mozna zupelnie otwarcie i na kazdym
              miejscu.
              • waldam Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 08.04.07, 23:47
                znowu rozmydlasz i manipulujesz.Formy publicznego okazywania uczuć są bardzo różne ( o czym pewnie wiesz?)a tym samym są róznym stopniu akceptowalne.
                Idż i okazuj swoje uczucia w kościele, podczas egzaminu na prawo jazdy, śniadania w przedszkolu... . Powszechne w Polsce agresywne,nachalne,bardzo wyrachowane ( w tym dosłownie - chodzi o pieniądze)narzucanie społeczeństwu wartości z którymi ono się nie identyfikuje. A potem wmawianie,że to świadczy o jego nietolerancji i zacofaniu.
                • zawisza60 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 08.04.07, 23:52
                  A co za wartosci probuja homoseksualisci narzucic reszcie spoleczenstwa?
                  • waldam Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 09.04.07, 00:03
                    człowieku do rzeczy. Piszemy drugi dzień a ty pomijasz niewygodne tematy i pytania. Masz je w poprzednich postach.
                    • zawisza60 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 09.04.07, 00:09
                      Przeciez homoseksualisci mie chca z nikogo robic homoseksualistow, ani nie
                      mowia ze nasza orientacja jest gorsza, oni tylko chca od nas akceptacji, chca
                      pokazac ze oni tez sa obywatelami tego kraju. Ich parady to wolanie: zobaczcie
                      nas, nie bojcie sie, zaakceptujcie! I coz w tym zlego???
                      • boston911 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 09.04.07, 00:25
                        zawisza60 napisała:

> Przeciez homoseksualisci mie chca z nikogo robic homoseksualistow, ani nie
                        > mowia ze nasza orientacja jest gorsza, oni tylko chca od nas akceptacji, chca
                        > pokazac ze oni tez sa obywatelami tego kraju. Ich parady to wolanie:
                        zobaczcie
                        > nas, nie bojcie sie, zaakceptujcie! I coz w tym zlego???

Bardzo dobrze to ujelas. Waldam, ddyzma itd., mylnie interpretuja parady
                        rownosci i wysilki organizacji gejowskich. Ich meskosc czuje sie zagrozona bo
                        wydaje im sie, ze pedaly chca ze wszystkich zrobic pedalow.
                        • zawisza60 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 09.04.07, 00:32
                          Dzieki:)
                        • waldam Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 09.04.07, 00:53
                          domorosły psycholog, czy z tytułem?
                          banały można prawić bo nie wymagają wysiłku umysłowego. Zadałem kilka pytań i nie dostałem odpowiedzi. Podajcie przykłady dyskryminowania, które rażąco odbiegają o róznych form "dyskryminowania" innych obywateli przez państwo.I postarajcie się jednak dać choćby kilka odp.
                          • zawisza60 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 09.04.07, 01:01
                            Czy masz krotka pamiec, czy klopoty z koncentracja? Odsylam Cie do mojego
                            saznistego, dlugasnego postu (godz. 22.27). Tam podalam kilka waznych
                            przykladow. A poza tym Orzechowski chce zabronic homoseksualistom pracowac w
                            szkole. Oj przyklady mozna mnozyc. A chocby afronty na forum, to co nie
                            dyskryminacja?
                            • waldam Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 09.04.07, 01:19
                              chyba odwrotnie : z godziny 22:37 i była na ten post odpowiedż oraz pytania.O rzechowski rzecz dyskusyjna.A gdzie prawa rodziców do wyboru szkoły i nauczycieli? Ja nie mam nic przeciwko
                              (choć nie jestem pewien czy nie ma przeciwskazań psychologicznych - prosiłem o liki)ale nie możesz zabronić innym mieć inne zdanie w tej sprawie. Ciekawe, z tego wynika że jest sprzeczność w konstytucji.Afronty na forum - sama wiesz,że argument niepoważny.Jedni biali drudzy czarni?
                              • zawisza60 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 09.04.07, 01:29
                                Sluchaj, waldam, Ty chyba mieszkasz za Oceanem, ze o tej porze masz jeszcze
                                sile dyskutowac. Mnie (mieszkajacej w starej Europie) juz sie oczy zamykaja.
                                Czas sie wylogowac. Niech ktos inny przejmie paleczke. Mozemy ten temat
                                probowac ciagnac jutro. Dobranoc!
                                • boston911 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 09.04.07, 02:01
                                  zawisza60 napisała:

> Sluchaj, waldam, Ty chyba mieszkasz za Oceanem, ze o tej porze masz jeszcze
                                  > sile dyskutowac. Mnie (mieszkajacej w starej Europie) juz sie oczy zamykaja.
                                  > Czas sie wylogowac. Niech ktos inny przejmie paleczke. Mozemy ten temat
                                  > probowac ciagnac jutro. Dobranoc!

U mnie juz po osmej, tak ze nie mam zbyt wiele czasu na dalsze 'pyskowki' o
                                  homoesexualizmie. Paleczke przejme na kilka minut. Waldam prosil o linki wiec
                                  podaje ponizej. Warto poczytac, bo to sa bezstronne opinie
                                  medyczne/psychologiczne zawodowych organizacji medycznych w USA, ktore sa
                                  wynikiem wieloletnich badan. Przede wszystkim co najwazniejsze to nalezy
                                  uzmyslowic sobie, ze geje walcza o swoje rownouprawnienie, a nie zmuszanie
                                  ludzi heteroseksualnych do homoseksualizmu. Tak ze panowie spokojnie, bez
                                  nerwow. Geje chca byc traktowani tak jak wszyscy inni ludzie bez wzgledu na
                                  plec ich partnera. I maja racje poniewaz sa obywatelami, placa podatki tak jak
                                  wszyscy, nikomu nie robia krzywdy, a prawo traktuje ich jak obywateli drugiej
                                  klasy. Zawisza60 w kilku poprzednich postach dokladnie przedstawila ich
                                  sytuacje w Polsce wiec nie bede sie powtarzal. Nie powinno byc w rzadzie kraju
                                  miejsca dla ludzi pokroju Orzechowskiego. Rzad reprezentuje wszystkich
                                  obywateli, nie tylko tych heteroseksualnych.

W moim stanie gdzie mieszkam, sluby homoseksualne sa prawne od czterech lat i
                                  niebiosa sie nie zawalily. O dziwo liczba rozwodow (wszystkich) zmalala w
                                  porownaniu do innych stanow, tak ze argument ze jakoby malzenstwa homoseksualne
                                  niszczyly instytucje malzenstwa do tej pory sie nie sprawdzily.

Links:
                                  www.apa.org/pi/lgbc/
                                  psychology.ucdavis.edu/rainbow/html/resolution97.html
                                  allpsych.com/journal/homosexuality.html
                                  www.religioustolerance.org/hom_prof.htm
                                  • zawisza60 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 09.04.07, 12:10
                                    Dzieki Boston, szczegolnie za te linki! W Szwecji gdzie mieszkam ten temat juz
                                    jest dawno przerobiony, a ja w przeciwienstwie do p. Ddyzmy nie pretenduje do
                                    tytulu eksperta od homoseksualizmu, wiec nie potrafilabym nawet podac linkow.
                                    To co pisze, wiem z obserwacji jak zyja geje/lesbijki w Szwecji. Troche
                                    czytalam na ten temat, a reszte dyktuje mi po prostu zdrowy rozsadek. Ot i
                                    wszystko!
                                    • boston911 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 09.04.07, 12:18
                                      zawisza60 napisała:

> Dzieki Boston, szczegolnie za te linki! W Szwecji gdzie mieszkam ten temat
                                      juz
                                      > jest dawno przerobiony, a ja w przeciwienstwie do p. Ddyzmy nie pretenduje do
                                      > tytulu eksperta od homoseksualizmu...

Nikt na tym forum nie ma tyle zaslug w poglebianiu zrozumienia homoseksualizmu
                                      ile ma ddyzma5. Czy jest przyznawany medal "Pedal Roku"?
                                      • zawisza60 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 09.04.07, 12:35
                                        Ha, ha! Ddyzmie by sie nalezal, bo on do prawdy dochodzil przez meke, chcialam
                                        powiedziec przez saune!
                                        • waldam jezcze ra poproszę o konkrety ale bez " onanizmu" 09.04.07, 21:02
                                          samouwielbienie może,prawdatak.Jak na rzazie w waszym wykonaniu zero.
                                          • boston911 Re: jezcze ra poproszę o konkrety ale bez " onan 09.04.07, 21:15
                                            waldam napisał:

> samouwielbienie może,prawdatak.Jak na rzazie w waszym wykonaniu zero.

Czy ciebie trzeba za reke prowadzic i wskazac te konkrety? Poczytaj posty
                                            Zawiszy60. Jesli potrzebujesz wiecej pomocy, to daj znac i wtedy cos ci powiem
                                            na ucho.
                                            • waldam Konkrety a nie banały. Tak trudno udowodnić repre 09.04.07, 21:34
                                              sje? Do te pory nie podaliście żadnego sensownego argumentu, który wskazuje na dyskryminację w stostunku do innych. Krzyczeć łatwo, myśleć i pisać trudniej?Nie mówiąc, o braku odpowiedzi na niewygadne pytania.
                                              • boston911 Re: Konkrety a nie banały. Tak trudno udowodnić r 09.04.07, 21:49
                                                waldam napisał:

> Krzyczeć łatwo, myśleć i pisać trudniej?

Nic nie mowilbym, ale skoro mowisz o trudnosciach w pisaniu zdecydowalem
                                                umiescic kilka slow z twoich kilku ostatnich postow:

NAGANONKI
                                                I nic wa nie przeszkadza wprócz
                                                to chyba nizbyt
                                                prawdatak.
                                                Jak na rzazie
                                                prosiłem o liki
                                                • zawisza60 Re: Konkrety a nie banały. Tak trudno udowodnić r 09.04.07, 21:56
                                                  Dziecko kochane, uspokoj sie bo jestes az taki roztrzesiony ze nie trafiasz
                                                  paluszkami na klawisze i trudno zrozumiec o co Ci chodzi!
                                                • waldam szkoła TVN, WSI czy wybiócza. Manipulant zwykle 09.04.07, 21:58
                                                  UDAJE,że nie było pytań. B. Grabarczyk nie przebijesz minipulanciku. Jeszcze raz - konkrety i odpowiedzi a nie głupie NIETOLERANCYJNE napasci. POMYLIŁEŚ role- prawda, ze łatwo wpaść w taką prostą pułapkę.
                                                  • zawisza60 Re: szkoła TVN, WSI czy wybiócza. Manipulant zwyk 09.04.07, 22:00
                                                    Spokojnie, dziecko, bo sie zaplujesz! Do kogo sie zwracasz, do mnie?
                                                  • waldam dalej ZERO argumentów. Do obydwojga czy obydwóch 09.04.07, 22:16
                                                    Dyskusja na poziomie ogółników? Pasuje ci to? Każdy to widzi.
                                      • waldam zapomniałeś o boston911 09.04.07, 21:40
            • anka_zet_studio Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 10.04.07, 10:26
              Źródło:
              "Fakty przeciwko mitom olesbijkach i gejach" na www.porozumienie.lesbijek.org
              ponadto literatura psychologiczna i socjologiczna. Na szczęście naukowa, a nie
              pseudonaukowa!: Lew-Starowicz, Długołęcka, Boczkowski i wiele innych...
              Podziwiam siłę i determinację Zawiszy60!!! Gratuluję energii!!!
              Zwróćcie Państwo uwagę, jak liczne podaliście przykłady na fantazję seksualną
              lesbijek i gejów. Skąd czerpiecie informacje na ten temat? Dlaczego interesuje
              Was, jak inni zachowują się w intymnych sytuacjach? Czy dla równowagi
              zrobiliście jakiś dobry uczynek sąsiadce? Powiedzieliście bliskim dobre słowa?
              Skąd w Was tyle agresji wobec nieznanych sobie ludzi? Znam gorącą przeciwniczkę
              prawa do aborcji-słuchaczkę Radia Maryja, której kilkunastoletnia córka zaszła
              w ciążę przedślubną... Zwroty historii są zaskakujące. Ważcie słowa, by ich
              potem nie liczyć.
              Pozdrawiam poświątecznie, życząc miłości, życzliwości, mądrości innych "-ości"
              nie tylko od święta!!!
              • zawisza60 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 10.04.07, 10:33
                A ja podziwiam Twoja zyczliwosc, Aniu! Cieplo mi sie robi kolo serca kiedy
                czytam Twoje posty!
                • leonard3 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 10.04.07, 10:38
                  Dzien dobry homisie. Jak widze to sie niezbyt w Plsce ukrywacie bo temacik
                  po swietach wrocil na forum jak wanka-wstanka
                  • leonard3 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 10.04.07, 10:42
                    Dzien Dobry Zawisza, jaka pogoda s Szwecji?
                    Anka czy ty tez z Radia Maryja? CZy to ty gralas wczoraj w kosciele na organach?
                    • zawisza60 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 10.04.07, 10:48
                      Oj leos, leos, nie wszyscy "homisie" co bronia praw czlowieka. W Szwecji zimno,
                      bbrr...A w Polsce jak?
                      • leonard3 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 10.04.07, 11:23
                        Zawisza, w Polsce pogoda marna. Dzisiaj na forum tylko "zawodowcy".
                        Publika spi albo ma kaca.
                        • zawisza60 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 10.04.07, 11:28
                          Ha, ha... zauwazylam, Leos. Dretwo jest!
                          • leonard3 Re: No i co? Zatkało was?? Nie odpowiadacie i nie 10.04.07, 11:30
                            Zawisza jestesmy no forum dla homisiow wiec sie bez pruderii moge zadac
                            moje hetero pytanie. Jake sa twoje cycuszki ?
          • zawisza60 Przyjemnej lektury, waldam! 09.04.07, 22:30
            Prosze bardzo!
            Wszystkie wazniejsze kawalki moje, bostona i smilkyness wycielam i wkleilam. I
            zycze przyjemnej lektury!

Zawisza60: Homoseksualizmu nie mozna promowac, bo orientacja jest zapisana w
            naszych
            genach. Wszak olbrzymia wiekszosc homoseksualistow ma rodzicow hetero,
            heteroseksualizm zawsze byl "promowany" a jednak pare procent rodzi sie z inna
            orientacja seksualna, mimo heteroseksualnego otoczenia.

Homoseksualizm to orientacja. Jezeli dwoje doroslych ludzi uprawia seks w
            > jakis tam sposob za obopolna zgoda to NIKOMU NIC do tego!

Ktos tu niedawno napisal: geje nie musza sie ukrywac, ale niech sie nie
            > afiszuja. Czy Wy ktorzy tak mowicie zastanowiliscie sie choc przez chwile, co
            > to oznacza??? Kazdy z nas heterykow moze publicznie objac swoja zone/meza,
            > cmoknac ja/jego w usta na przywitanie, pojsc razem na przyjecia itd. Dlaczego
            > wzbraniacie tego samego gejom i lesbijkom? Nie mowiac juz o calej prawnej
            > stronie tego problemu, jak np dziedziczenie, wizyty w szpitalu i inne.
            >
            > 4. Homoseksualizm to nie choroba, bo geje i lesbijki nie maja zadnych
            > dolegliwosci zwiazanych ze swoja orientacja.
            >
            > 5. Przestancie demonizowac homoseksualistow! To nie sa zadne dziwolagi ani
            > odmience. To moze byc Twoj sasiad, Twoja kolezanka z pracy, a moze Twoj syn!
            > Jedyne co ich rozni od nas to to ze zakochuja sie i maja pociag seksualny do
            > ludzi tej samej plci.
            >
            > 6. Homoseksualizm to nie tylko seks. Czy nie rozumiecie, ze homoseksualiste
            tak
            >
            > samo jak Ciebie rozczula niesforny loczek opadajacy na czolo ukochanego, ze
            > wzrusza go widok spiacego obok chlopaka, ze napelnia tkliwoscia jego spokojny
            > oddech. Gej tak samo jak i Ty martwi sie, gdy jego partner dlugo nie wraca i
            > nie dzwoni, troszczy sie o niego kiedy ten jest chory, wreszcie jest
            > nieprzytomny z rozpaczy - gdy jego ukochany odchodzi albo umiera. Az sie
            prosi
            >
            > zacytowac tu monolog Shylocka z Kupca weneckiego...
            >
            > 7. Ponadto uwazam ze naszym psim obowiazkiem jako wiekszosci jest zadbac o
            > prawa mniejszosci. Osobiscie absolutnie NIE ZGADZAM sie aby ludzie z klapkami
            > na oczach, ci w rzadzie i ci na forum ograniczali swobody obywatelskie
            > prawowitych obywateli naszego kraju! Wszelka dyskryminacja kogokolwiek w
            naszym
            >
            > kraju bez wzgledu na rase, wyznanie czy orientacje uwlacza mojej godnosci!

Przeciez homoseksualisci mie chca z nikogo robic homoseksualistow, ani nie
            mowia ze nasza orientacja jest gorsza, oni tylko chca od nas akceptacji, chca
            pokazac ze oni tez sa obywatelami tego kraju. Ich parady to wolanie: zobaczcie
            nas, nie bojcie sie, zaakceptujcie! I coz w tym zlego???
            Boston911:

Geje chca byc traktowani tak jak wszyscy inni ludzie bez wzgledu na
            plec ich partnera. I maja racje poniewaz sa obywatelami, placa podatki tak jak
            wszyscy, nikomu nie robia krzywdy, a prawo traktuje ich jak obywateli drugiej
            klasy. Zawisza60 w kilku poprzednich postach dokladnie przedstawila ich
            sytuacje w Polsce wiec nie bede sie powtarzal. Nie powinno byc w rzadzie kraju
            miejsca dla ludzi pokroju Orzechowskiego. Rzad reprezentuje wszystkich
            obywateli, nie tylko tych heteroseksualnych.

Smilkyness: Cosik Cie ten temat bardzo neatywnie kreci, bo ton przybierasz ciut
            za
            agresywny.
            Oczywiscie, ze geje i lesbijki powinni otrzymywac dotacje panstwowe, dlaczego
            nie? Kakby nie patrzec sa obywatelami naszego panstwa, sa rowniez mniejszoscia,
            a do tego jeszcze dyskryminowana i upokarzona na kazdym kroku przez zapalencow
            takich jak Ty.

Swoja droga co za paradoks, ze w kraju ktory mieni sie w ponad 90% katolickim,
            milosci blizniego nie uswiadczysz.
            Co wam ci geje takiego uczynili???
            Nie pochlebiajcie sobie mniemajac, ze tak na Wasze kupry czyhaja, bo zapewniam
            zeby was nawet kijem nie tkneli.
            Przeszkadza wam juz sam fakt, ze sa, istnieja, oddychaja i sie kochaja.
            Czemu, do diaska?? Co z wami nie tak??
            • waldam skleroza. Mam nadzieję,że nie w związku.... 09.04.07, 22:55
              1. geny decydują też o stopniu agresji i skłonności do nałogów itd.To też mamy traktować w podobny sposób? Parę procent - czyli
              odchylenie od normy. Czy te 90 kilka % oznacza promowanie? Czy w takiej sytuacji postawy nieakceptowalne w życiu społecznym mają
              być "promowane"?
              2.Właśnie g...o mnie obchodzi sypialnia. Pedofilia a dlaczego?. Wg. ciebie to też odchylenie genetyczne.
              3.argument o upublicznianiu uczuć bezsensowny? (świadczy tylko o braku kultury) A) Wiele osób nie aprobuje takiego zachowania
              niezależnie od tego kto to robi. b)równie często nie są akceptowalne relacje stary-młody,ekshibicjonizm,dziecko-dziecko itd.
              Dziedziczenie itd. do tego nie jest potrzebny akt ślubu. Tym bardziej w kościelny - przykłady chyba znasz ( to też tylko kilka
              procent?).
              W takim razie zmieńmy wszystko nie oglądająć się na innych: kościół(ksiądz kobieta), kobieta-traktorzysta, kobieta-wąż, cztery
              żony,sahara - piaskownica dla dzieci polskich ...
              4. nie wiem - znasz jakieś opracowania - podaj linki - śą pewnie opinie przeciwne
              5.banały i ogólniki.Konkretnie: kto demonizuje, w jakich okolicznościach, jakie rozmiary ma to zjawisko i jak to wygląda w
              odniesieniu do innych kontrowersyjnych zjawisk?
              6.znasz kogoś kto jest temu przeciwny jeśli nie polega to na afiszowaniu się?
              7. znowu banały poproszę o konkrety a nie słowa "wytrychy"
    • realista28 Re: Homoseksualiści w Polsce muszą się ukrywać, a 08.04.07, 22:08
      Najzabawniejsze jest to, że ci politycznie poprawni neologiści, nazywają
      normalnych ludzi homofonami, faszystami i…. . A sami oni stosują metody
      faszystów.
      Każdy materiał naukowy co świadczył o tym że homoseksualizm jest zboczony,
      palą na wirtualnym stosie ognia. Jak długo ma ten proces degradacji normalności
      iść do przodu ?
      • waldam terror,totalitaryzm "poprawności poltycznej"? 08.04.07, 22:10
      • formalistyk Re: Homoseksualiści w Polsce muszą się ukrywać, a 09.04.07, 22:01
        Na szczęście nie jest prawdą twierdzenie, że homoseksualiści
        w Polsce muszą się ukrywać.
        Niestety, prawdą jest twierdzenie, że homoseksualiści w Polsce
        muszą ukrywać swój homoseksualizm.

Do lesbijka_wroclaw: to, że jest się z Wrocławia powinno się
        zawsze wstydliwie ukrywać. :)
    • pl.adex Little Britain 09.04.07, 07:25
      Marzy mi sie Polska jak ta w malym walijskim miasteczku Llandewi Breffi gdzie
      mieszka Daffyd Thomas.Kazdy wie ze Daffyd is the only gay in the village,on
      jest z tego dumny ,ale tak naprawde to im to wszystko zwisa i nikogo to nie
      obchodzi i biedny Daffyd jest bardzo z tego powodu niezadowolony.A w Polsce
      zgroza i potepienie a powinno byc jak w krajach cywilizowanych one big yawn-
      czyli co mnie to obchodzi jego czy jej sprawa.
      • zawisza60 Re: Little Britain 09.04.07, 12:11
        Ha, ha! Swietne!
        • rsrh Szanowny "Zawiszo" ! To dialog tzw "opłotkowy" ! 09.04.07, 12:18
          Ustosunkuj sie konkretnie do żądań Biedronia aby otrzymywać dla gejów i lesbijek
          dotacje państwe jako "mniejszość etniczna lub narodowa". Pastorem nas nie
          umoralniaj- on zreszta gejów nie wymieniał z czewgo wynika że po nich mogli
          przychodzic !!
          • zawisza60 Re: Szanowny "Zawiszo" ! To dialog tzw "opłotkowy 09.04.07, 12:38
            Homoseksualisci sa mniejszoscia, a wiec o co chodzi?
            A slowa pastora Niemoellera nalezy rozumiec bardziej ogolnie. Czy spales na
            lekcjach polskiego kiedy pani pytala "Co poeta chcial przez to powiedziec?"?
          • smilkyness Szanowny kolego agresywny! 09.04.07, 12:53
            Cosik Cie ten temat bardzo neatywnie kreci, bo ton przybierasz ciut za
            agresywny.
            Oczywiscie, ze geje i lesbijki powinni otrzymywac dotacje panstwowe, dlaczego
            nie? Kakby nie patrzec sa obywatelami naszego panstwa, sa rowniez mniejszoscia,
            a do tego jeszcze dyskryminowana i upokarzona na kazdym kroku przez zapalencow
            takich jak Ty.

Swoja droga co za paradoks, ze w kraju ktory mieni sie w ponad 90% katolickim,
            milosci blizniego nie uswiadczysz.
            Co wam ci geje takiego uczynili???
            Nie pochlebiajcie sobie mniemajac, ze tak na Wasze kupry czyhaja, bo zapewniam
            zeby was nawet kijem nie tkneli.
            Przeszkadza wam juz sam fakt, ze sa, istnieja, oddychaja i sie kochaja.
            Czemu, do diaska?? Co z wami nie tak??

• zawisza60 Re: Szanowny kolego agresywny! 09.04.07, 13:11
              Brawo, smilkyness!!! Nic ujac nic dodac! Podpisuje sie pod Twoim postem obiema
              rekami i nogami :))))

Najpierw przyszli po komunistów, ale nie protestowałem bo nie byłem komunistą.
              Potem przyszli po Żydów, ale nie protestowałem bo nie byłem Żydem. Potem
              przyszli po związkowców, ale nie protestowałem bo nie byłem związkowcem. Potem
              przyszli po katolików, ale nie protestowałem bo byłem luteraninem. Potem
              przyszli po mnie i nie było już komu protestować. Pastor Martin Niemoeller
              • waldam poproszę bez liz... tylko o konkrety.......... 09.04.07, 21:38
            • waldam Re: Szanowny kolego agresywny! 09.04.07, 21:26
              tak, czyli dla złodziei, morderców, pedofilów,sexistów, scjentelogów, faszystów, neohitlerowców- wszak to nowe idee,trzeba iść z postępem.
              Dotacje dla każdego- nawet jeśli jest to wbrew społeczeństwu - byle ZAISTNIEĆ.
              SWOJĄ drogą w kraju ( 95% chrześcijan) takiej NAGANONKI NA 95% nigdzie indziej
              nie uświadczysz . Debilku pamientaj o tym, ze wg ciebie kilka % powinno decydować o życiu innych. I nic wa nie przeszkadza wprócz aroganacji, agresywnowności, nachalności i braku tolerancji wsród homo... . .
              "odwracanie kota ogonem" to chyba nizbyt pedalskie?
              • smilkyness Do Waldama 09.04.07, 21:46
                Kochany,
                Wez zimny prysznic, ochlodz rozpalona dyskusja glowke, wez gleboki oddech,
                wyhamuj ze slownictwem i wtedy dopiero wroc na forum.
                Twoje wstecznictwo pogladow przeraza mnie nieco, ale Twoj styl i wulgarne
                slownictwo chyba jeszcze bardziej.

• waldam sim...kochany, chyba zbyt dużo napisane. Prysznic- 09.04.07, 21:52
                  pomuliłeś opcje. Od kiedy tradycja ma być gorsza od pseudoidei? Wulgarność - czy odniesienie się do faktów - rozumiem woilisz lizanie.......... . Argumentów jak zwykle w takaich postach zero............................................................................................................................
                  • smilkyness Prysznic nadal polecam 09.04.07, 21:59
                    W Twoich postach, niebozatko, konkretnych argumentow nie zauwazylam.
                    Jakiez zreszta to moga byc argumenty? Przeciez homofobia nie ma zadengo
                    racjonalnego wytlumaczenia poza strachem, nienawiscia i nieracjonalnoscia
                    wlasnie.
                    Po za tym dyskusja z Toba, jednostko o umysle konserwatywno-zasciankowym,
                    przypomina mowienie do sciany - to tego stopnia jestes gleboko zaindoktronowany.

Ale, nic to.
                    Prezentujesz bowiem opcje na wymarciu, opcje wsteczna i opcje przeciw rozwojowi
                    swiata - podobni Tobie sa skazani na wymarcie - wczesniej czy pozniej i tak
                    zatriumfuje tak przez was znienawidzona demokratyczna poprawnosc polityczna i
                    tolarancyjna otwartosc umyslow.

• zawisza60 Re: Prysznic nadal polecam 09.04.07, 22:04
                      Do smilkyness!
                      Zaryzykuje kompletny brak kultury i znowu mi sie dostanie od Waldama, ale nie
                      moge sie powstrzymac od wyrazow uznania (znowu te paskudne upublicznianie
                      uczuc!) dla Twojej kolejnej wypowiedzi. BRAWO! Masz 5!
                      • smilkyness Re: Prysznic nadal polecam 09.04.07, 22:09
                        Dzieki Zawisza60.
                        Przybij piatke ;-)
                        • zawisza60 Re: Prysznic nadal polecam 09.04.07, 22:11
                          Przybijam! Oj dostanie nam sie za to, dostanie...
                          • waldam tooooooooowarzystwo wzajemnej a...... . Dostanie? 09.04.07, 22:24
                            kiedy się umówicie?
                            • smilkyness Re: tooooooooowarzystwo wzajemnej a...... . Dosta 09.04.07, 22:29
                              Sluchaj, czy Ty na pewno jestes pelnoletni?
                              Bo teksty masz jak niespelna dziesieciolatek. Dalej z Toba nie dyskutuje bo
                              szkoda czasu.
                              • waldam Re: tooooooooowarzystwo wzajemnej a...... . Dosta 09.04.07, 22:35
                                może zrozumiesz w poscie poniżej napisałem co można czytać. Standard I i II -czytanie i rozumienie tekstu na poziomie szkoły podstawowej. Czyli piszesz "no" gdy inni "oczywiście"
                      • waldam proooooponuję lizanie w meczecie? Cóż za odwaga! 09.04.07, 22:26
                        • zawisza60 Re: proooooponuję lizanie w meczecie? Cóż za odwa 09.04.07, 22:33
                          A dlaczego w meczecie?
                          • waldam Re: proooooponuję lizanie w meczecie? Cóż za odwa 09.04.07, 22:37
                            standard IV wymagań egzaminacyjnych na poziomie gimnazjum. Przejdżmy wyżej.
                            • zawisza60 Re: proooooponuję lizanie w meczecie? Cóż za odwa 09.04.07, 22:40
                              To trzeba umiec lizac sie w meczecie zeby zdac egzamin gimnazjalny????
                              Wiesz od wielu lat mieszkam za granica, ale ktoby pomyslal zeby takich dziwnych
                              rzeczy teraz wymagali. Ach biedna ta nasza mlodziez!
                              • waldam nie.Trzeba rozumieć kontekst, ironię, sarkazm... 09.04.07, 22:43
                                Nie spoddziewałem się takiego zacietrzewienia. Jak nie rozumiesz Kopaliński ładnie to tłumaczy.
                                • zawisza60 Re: nie.Trzeba rozumieć kontekst, ironię, sarkazm 09.04.07, 22:48
                                  Rozumiem ironie i sarkazm, ale tego kontekstu widocznie nie zalapalam. Pod
                                  jakim haslem mam sprawdzic u Kopalinskiego?
                                  • waldam Re: nie.Trzeba rozumieć kontekst, ironię, sarkazm 09.04.07, 22:52
                                    standard nr III wyszukiwanie i stosowanie informacji.www.google.com/search?hl=pl&client=opera&rls=pl&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=kopali%C5%84ski&spell=1
                                    przejdźmy na wyższy poziom i konkrety
                                    • zawisza60 Re: nie.Trzeba rozumieć kontekst, ironię, sarkazm 09.04.07, 22:55
                                      Dziekuje bardzo ze raczysz sie znizac do mojego poziomu! I dziekuje za linki.
                                      Ja, jak widzisz jestem reformowalna!
                                      • waldam Re: nie.Trzeba rozumieć kontekst, ironię, sarkazm 09.04.07, 23:01
                                        ja nie ( no w pewnych granicach). Wartośc jest wartością.
              • zawisza60 Re: Szanowny kolego agresywny! 09.04.07, 21:53
                Witam! Juz sie wyspalam, w kinie bylam i jestem do dyspozycji szanownego kolegi
                Waldama.
                1. Kto jest debilkiem? Czy cierpisz na schizofrenie i mowisz sam do siebie?

2. Ktory fragment mojego przydlugasnego wczorajszego postu mam Ci wyciac i
                wkleic zebys jeszcze raz mogl przeczytac?

3. Bardzo przepraszam ze moje, Bostona i smilkyness upublicznianie uczuc tak
                Cie zgorszyly. Zupelnie zapomnialam ze swiadczy to o braku kultury. Gdybysmy
                sie natomiast wzajemnie na tym forum opluwali na pewno nie mialbys nic
                przeciwko temu.

4. Ciekawa jestem co takiego nazwales onanizmem? Nie bylo mnie w domu i widze
                ze cos fajnego przegapilam. Nie wiedzialam ze forum GW moze sluzyc jako
                swierszczyk, dziekuje za pomysl, nigdy bym sama na to nie wpadla.

• waldam łatwo jjest zrazić gdy nie ma się argumentów.Łatwo 09.04.07, 22:13
                  przez to i zrazić do siebie innych, tym bardziej, ze jest to agresywne i głupie oraz gdy nie odpowiada się na zapytania. Łatwo jest pisać a nie czytać odpowiedzi i nie wyciągać wniosków. łatwo jest myśleć i pisac o " jedynie słusznej" - to już chyba przerabialiśmy. Debilek - zdrobnienie, opisujące człowiek człowieka bazmyślnie powielającego idee innych. Onanizm - podnieniacanie się sie tematem, który na to nie zasługuje.
                  Upublicznianie - lubisz swojego kotka lub pieska?
                  • smilkyness Latwo jest bzdety wypisywac. 09.04.07, 22:17
                    Jezusie Nazarenski.
                    Ale popis grafomanii.
                    A po ludzku, o co ci idzie??
                    Dawaj no te swoje merytoryczne argumenty bo jak na razie to tylko stek andronow
                    napisales kolego.
                    • waldam skoro się wciąłęś w temat, to poczytaj co pisano 09.04.07, 22:22
                      wcześniej.Wtedy " ludzkość-homość' może cię ominie.Odrwacanie " kota..." - przepraszam ale to nie moja domena.
                      • smilkyness Re: skoro się wciąłęś w temat, to poczytaj co pis 09.04.07, 22:25
                        Nie przepraszaj - wybaczam.
                        Ale widze ze nie podyskutujemy, moj przyjacielu.
                        Bo widze ze Ty chyba nie masz za duzo do powiedzienia.
                        I moze to i lepiej.
                        A nic w sumie ciekawego powyzej tez nie napisales bo czytalem.
                        • waldam Nie wierz, że aż tak wielka ignoracja w rozumieniu 09.04.07, 22:30
                          tekstu i kontekstu. Na niewygodne sprawy - zero odpowiedzi?
                          • zawisza60 Re: Nie wierz, że aż tak wielka ignoracja w rozum 09.04.07, 22:37
                            Dziecko kochane! Odsylam Cie do mojego postu pt Przyjemnej lektury!
                            • waldam skleroza starcza czy nabyta. O tym już było. I za 09.04.07, 22:45
                              poniało Ci się o sensownej odpowiedzi.
                      • zawisza60 Re: skoro się wciąłęś w temat, to poczytaj co pis 09.04.07, 22:36
                        Czlon homo w wyrazie homoseksualista nie pochodzi z laciny, lecz z greckiego i
                        znaczy taki sam. Homo w homo sapiens znaczy czlowiek po lacinie, a sapiens
                        znaczy rozumny, czego i Tobie waldam serdecznie zycze!
                        • waldam Re: skoro się wciąłęś w temat, to poczytaj co pis 09.04.07, 22:41
                          rozumiem, że wiesz co to " erectus" - odnieś to do tego co napisałaś. POczytaj jescze o habilis
                          • zawisza60 Re: skoro się wciąłęś w temat, to poczytaj co pis 09.04.07, 22:44
                            O ja jestem niezmiernie habilis :), a homo erectus to taki pan co nigdy ale to
                            nigdy nie ma klopotow z potencja. Zgadza sie? ;)
                            • waldam Re: skoro się wciąłęś w temat, to poczytaj co pis 09.04.07, 22:49
                              habilis z czaszką 700 ml - gratuluję. Było zapytać o ilośc wzodów w ciągu nocy, miesięca itd. Ale o tym "upublicznianiu już było? Nie widzisz różnicy?
                              • zawisza60 Re: skoro się wciąłęś w temat, to poczytaj co pis 09.04.07, 22:53
                                Wiem, niepoprawna jestem :D! A habilis po lacinie znaczy zreczny jesli nie
                                wiedziales. Troche mnie ponioslo. Na zarciki mi sie zebralo, a tu taka powazna
                                rozmowa. Rozchmurz sie, Waldam. Kiedys tam dojrzejesz do prawdy, a poki co (to
                                moj ulubiony rusycyzm)mozemy sobie troche pozartowac. Chyba masz troche
                                poczucia humoru? ;))
                                • waldam sovieticus- 09.04.07, 22:57
                                  • zawisza60 Re: sovieticus- 09.04.07, 22:59
                                    ????
                                    • waldam pooooooomyłka 09.04.07, 23:06
                                • waldam sovieticus=homoseskualitus 09.04.07, 22:58
                                  • zawisza60 Re: sovieticus=homoseskualitus 09.04.07, 23:00
                                    Hmm., tak sadzisz? Ciekawa teoria...
                                    • waldam Re: sovieticus=homoseskualitus 09.04.07, 23:03
                                      ktoś może za to posądzić o antysemityzm, homofobię i spiskową teorię dziejów. Ale o ty sza - jak o tym o czym piszemy?
                                      • zawisza60 Re: sovieticus=homoseskualitus 09.04.07, 23:07
                                        Wiesz waldam, mam wrazenie ze strasznie odbieglismy od pierwotnego tematu.
                                        Przydalaby sie jakas nowa krew w tej dyskusji, bo w tej chwili mamy rozmowe
                                        rownolegla. Ja nie wiem czego Ty konkretnie chcesz, a Ty nie rozumiesz co ja
                                        probuje Ci powiedziec. I znowu zrobilo sie pozno i juz nie bardzo mam sile
                                        ciagnac te dyskusje.
                                        • waldam Re: sovieticus=homoseskualitus 09.04.07, 23:16
                                          tak luc nie , bo dykusja jest jałowa.--
                                          • zawisza60 Re: sovieticus=homoseskualitus 09.04.07, 23:19
                                            Wlasnie, zyjmy i dajmy zyc innym! Zycie jest takie krotkie! Szczesc Boze!
                                            • waldam Re: sovieticus=homoseskualitus 09.04.07, 23:23
                                              czyli z nami nie jest tak żle. Gorzej z tymi innymi.
                                              I na wzajem.
                                              • uszy_urbana przestańcie podtykać nam pod nos swoje dupy 10.04.07, 14:11
                                                Podać wam palec to, całą rękę weźmiecie. Przeholowaliście zboczeńcy, ludzie mają
                                                was dosyć, i lubią was coraz mniej.

Jesteście chorzy i leczcie się a nie podtykajcie swoich dup pod nosy normalnych
                                                ludzi!
                                                • zawisza60 Re: przestańcie podtykać nam pod nos swoje dupy 10.04.07, 14:17
                                                  Chory to Ty jestes - na nienawisc! Nikt nie ma ochoty swojej pupy podstawiac
                                                  akutat pod TWOJ nos! Co za nieznosne zarozumialstwo!
                                                  • uszy_urbana Tak, tak, jestem homofobem! 10.04.07, 15:02
                                                    Nienawidzę wszystkiego! bo jestem homoforem!
                                                    homotorem
                                                    homorostem
                                                    homoborem
                                                    romohobem
                                                    formorowem
                                                    rogonobem
                                                    strogonowem
                                                    gorobobem

Tak tak, każdy kto nie lubi pederaściej propagandy jest chory na nienawiść!
                                                    Baaaardzo jezdeś mundry

• zawisza60 Re: Tak, tak, jestem homofobem! 10.04.07, 15:07
                                                    Tacy jak Ty to gatunek na wymarciu i dzieki Bogu!
                                                • boston911 Re: przestańcie podtykać nam pod nos swoje dupy 10.04.07, 15:14
                                                  uszy_urbana napisał:

> Przeholowaliście zboczeńcy, ludzie mają was dosyć, i lubią was coraz mniej.

No prosze...to znaczy, ze przedtem (kiedy?) homoseksualisci byli bardziej
                                                  lubiani?
                                                  • zawisza60 Re: przestańcie podtykać nam pod nos swoje dupy 10.04.07, 15:15
                                                    ha,ha!
                                                  • zawisza60 Do pana homofoba z uszami! 10.04.07, 15:24
                                                    Znudzilo mi sie pisac to samo wiec zacytuje sama siebie:

Ktos tu niedawno napisal: geje nie musza sie ukrywac, ale niech sie nie
                                                    afiszuja. Czy Wy ktorzy tak mowicie zastanowiliscie sie choc przez chwile, co
                                                    to oznacza??? Kazdy z nas heterykow moze publicznie objac swoja zone/meza,
                                                    cmoknac ja/jego w usta na przywitanie, pojsc razem na przyjecia itd. Dlaczego
                                                    wzbraniacie tego samego gejom i lesbijkom? Nie mowiac juz o calej prawnej
                                                    stronie tego problemu, jak np dziedziczenie, wizyty w szpitalu i inne.

Homoseksualizm to nie choroba, bo geje i lesbijki nie maja zadnych
                                                    dolegliwosci zwiazanych ze swoja orientacja.

Przestancie demonizowac homoseksualistow! To nie sa zadne dziwolagi ani
                                                    odmience. To moze byc Twoj sasiad, Twoja kolezanka z pracy, a moze Twoj syn!
                                                    Jedyne co ich rozni od nas to to ze zakochuja sie i maja pociag seksualny do
                                                    ludzi tej samej plci.

Homoseksualizm to nie tylko seks. Czy nie rozumiecie, ze homoseksualiste tak
                                                    samo jak Ciebie rozczula niesforny loczek opadajacy na czolo ukochanego, ze
                                                    wzrusza go widok spiacego obok chlopaka, ze napelnia tkliwoscia jego spokojny
                                                    oddech. Gej tak samo jak i Ty martwi sie, gdy jego partner dlugo nie wraca i
                                                    nie dzwoni, troszczy sie o niego kiedy ten jest chory, wreszcie jest
                                                    nieprzytomny z rozpaczy - gdy jego ukochany odchodzi albo umiera. Az sie prosi
                                                    zacytowac tu monolog Shylocka z Kupca weneckiego...

Chociaz dla Pana moze byc to troche zbyt zaawansowane...
                                                  • uszy_urbana Proud to be homofob 10.04.07, 15:37
                                                    Chłopie nie sraj mi tu tekstami o loczkach, bo żal za serce łapie i wzrusza
                                                    mnie to nie pomiernie ale nie o to chodzi!

Jeżeli pederastia to tylko seks, to niech pozostanie seksem.

To pederaści w...dalają się ze swoimi upodobaniami wszędzie gdzie się da, a jak
                                                    ktoś tego nie lubi to przyklejają mu łatkę homofoba.

I nie jęcz mi tu co jest dla mnie zaawansowane, bo nie jesteś wcale taki mędrny
                                                    jak sobie to właśnie wyobraziłeś. Niestety, klepanie lewackich hasełek jeszcze
                                                    nie wystarczy żeby uchodzić za mądrego.

• smilkyness Re: Proud to be homofob 10.04.07, 17:02
                                                    uszy_urbana napisał:

Niestety, klepanie lewackich hasełek jeszcze
                                                    > nie wystarczy żeby uchodzić za mądrego.

Natomiast klepanie wstretnych prawicowych hasełek jak najbardziej wystarcza
                                                    zeby zostac uznanym za becwala.
                                                    Przynajmniej w cywilizowanych kregach.

• zawisza60 Re: Proud to be homofob 10.04.07, 17:51
                                                    No niestety, mialam racje! Nic z tego nie zrozumiales....
                                                  • leonard3 Re: przestańcie podtykać nam pod nos swoje dupy 10.04.07, 17:13
                                                    Zawisza , przestan mnie trzymac w niepewnosci. Jaki numer biustonosza nosisz?
                                                  • zawisza60 Re: przestańcie podtykać nam pod nos swoje dupy 10.04.07, 17:49
                                                    Niestety Leos, potrzymam Cie jeszcze w niepewnosci. Nie wszyscy maja potrzeby
                                                    zeby swoje rozmiary upubliczniac na forum, tak jak Ty, Leos (48 cm? Dobrze
                                                    pamietam?)
                                                  • leonard3 Re: przestańcie podtykać nam pod nos swoje dupy 10.04.07, 17:52
                                                    Tak Zawisza, 48 cm i ciagle rosnie.
                                                  • zawisza60 Re: przestańcie podtykać nam pod nos swoje dupy 10.04.07, 18:00
                                                    To cudownie, Leos, oby tak dalej!
                                                  • smilkyness Re: przestańcie podtykać nam pod nos swoje dupy 10.04.07, 18:04
                                                    Oj Leos, leos...
                                                    Az strach zapytac Cie o rozmar czapki, chyba dziecieca nosisz bo możdzek maly...
                                                • smilkyness Do Uszy_urbana 10.04.07, 18:00
                                                  Co to za chora obsesja z tym podtykaniem czegokolwiek!!
                                                  Miales jakies zle doswiadczenia chlopie?
                                                  Albo moze sam tlumisz jakies sklonnosci? O to chodzi?

Po pierwsze: heteroseksualni mezczyzni w ogole gejow nie interesuja.
                                                  Po drugie wierz mi, ze niechciane zaloty gejow sa tym samym dla mezczyzn, czym
                                                  dla kobiety niechciane zaloty nachalnych mezczyzn.
                                                  W niczym sie to nie rozni.

Z reguly geje sa zreszta bardziej wrazliwi i kulturalni wiec jak tylko wykumaja
                                                  ze obiekt westchniec nie jest zainteresowany, to sie dyskretnie wycofuja.
                                                  O co ta histeria?
                                                  • zawisza60 Re: Do Uszy_urbana 10.04.07, 18:08
                                                    Smilkyness! Ty jak cos powiesz to roztropnie ;) Nic ujac nic dodac, z ust mi to
                                                    wyjales!!!! Jakbym wlasne mysli czytala!
                                                  • smilkyness Re: Do Uszy_urbana 10.04.07, 18:13
                                                    Hehe, merci madame,
                                                    Taki juz ze mnie chlopek-roztropek ;-)

Smiac mi sie chce, ze ktos moze sie czuc zagrozony przez samo istnienie gejow.
                                                    Czy ludzie pokoju uszastego Urbana sadza, ze jakis gej znienacka z krzaczorow
                                                    na nich wyskoczy, gacie sciagnie i ooops... do tylka im sie dobierze?
                                                    Przeciez to istny surrealizm.
                                                  • zawisza60 Re: Do Uszy_urbana 10.04.07, 18:20
                                                    Ha, ha! Chyba tak mysla!!! Przypomina mi sie pewien stand-up comedian, Jonas
                                                    Gardell, znany gej w Szwecji, ktory jest b. drobny i malutki i on wlasnie te
                                                    kwestie poruszyl: dlaczego taki wielki drab mialby sie go obawiac? Coz, kiepsko
                                                    to swiadczy o odwadze wielkich drabow!

Ale tak jak wczoraj pisales, tacy jak ten z uszami to gatunek skazany na
                                                    wymarcie. Nastepne pokolenie juz jest inne. Tolerancja zwyciezy, bo nie ma
                                                    innego wyjscia! :)
                                                  • smilkyness Re: Do Uszy_urbana 10.04.07, 18:28
                                                    Dokladnie ;-)

Ale tak swoja droga, ciekawe doprawdy czemu mezczyzni sa tak
                                                    okropnie "insecure" w ostatnich czasach, ogolnie mowiac.
                                                    Zauwazylas?
                                                    Kompleksy jakies? Utrata pewnosci siebie? Zaburzenia orientacji seksulanej?
                                                    Problemy w zyciu seksulanym? Lek przed wyzwolonymi coraz bardziej (dzieki Bogu)
                                                    kobietami?
                                                    Podobne lęki sa mi doprawdy nieznane, choc nie jestem wielkim drabem, a geje
                                                    nie podnosza mi wlosow na glowie z przerazenia, ani krwi z oburzenia nie burza.
                                                    Ciekawe wiec czemu innym podnosza i burza?? ;-)
                                                  • uszy_urbana Wiatr w żagle 10.04.07, 18:42
                                                    Macie oto głos ciemniaka, surfujcie na tej fali długo do końca, pokażcie, że

nietolerancyjny!
                                                    homofon!
                                                    komplexen!
                                                    wymiera-na-szczęście!
                                                    straszliwy-krwiożerca!

Wstańcie z dumą od klawiatury, że oto, kolejna bitka w walce z ciemnogrodem
                                                    wygrana! Przekonaliście mnie i od tej pory będę tak lubił gejów, że hej!

A tak zawiasem mówiąc to czego to się człek o sobie od mądrego forumowicza
                                                    dowiaduje, nie wiedziałem, że tu sami psychiatrzy.

Ok, no dobra przyznaję, boję się, że ped mnie w krzakach zdyba, a moja homofonia
                                                    i homofornia i homobownia to wynik straszliwego dzieciństwa i potwornych przeżyć
                                                    i stosowania kar cielesnych, jestem ciulem z chaty kurnej co czytać nie umi. A
                                                    tak w ogóle to KAczory mi swoją propagandą mącą w głowie a zły Giertych wcielił
                                                    mnie siłą do Młodzieży Faszystowskiej...

A, i mam utratę-pewności-siebie i lęk-przed-wyzwoloną-pcią-przeciwnom, ale się
                                                    leczę i do apteki po leki chodzę. Więc może trochę tolerancji by tak mi okazać,
                                                    co?!

A poza tym, może nie w tym, ale w następnym roku w ramach resocjalizacji nacw..-parad... ups.. demonstrację równości i kolorowości i wolności pójdę...

• smilkyness Re: Wiatr w żagle 10.04.07, 18:54
                                                    Hmm... czyli jednak jest cos na rzeczy...wiedzialem!

Polecam psychoanalize, moze te bolesne doswiadczenia z dziecinstwa ukryte
                                                    gleboko w podswiadomosci kiedys znajda ujscie i kolega sie wyzwoli.
                                                  • uszy_urbana Ale do kogo z tym iść? 10.04.07, 18:59
                                                    Może do (je)Biedronia? On chyba wie najlepiej gdzie jest ujście...

A jak się wyzwolę to polubię wszystkich cwullfen i geyen? Naprawdę?
                                                  • zawisza60 Re: Wiatr w żagle 10.04.07, 20:38
                                                    Ha, ha! Dobrze kolego ze masz poczucie humoru! ;)))
                                                  • z061947 Re: Wiatr w żagle 10.04.07, 20:57
                                                    uszy_urbana napisał:

Mnie sie wydaje, ze jest calkiem inaczej. Jestes zafascynowany gejami, bo
                                                    inaczej po co bys mial sie nimi zajmowac. Kiedys wpojono ci, ze to obrzydliwy
                                                    grzech i teraz sam przed soba znajdujesz usprawiedliwienie swojego
                                                    zainteresowania homoseksualizmem. Dlatego jestes taki ostry i nieprzejednany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka