ania11121 Jedna wielka farsa 29.04.07, 10:08 Teraz mąż chce odszkodowanie, ciekawe za co? ZA TO ŻE SZANOWNA ŻONA MIALA "COŚ" NA SUMIENIU I WOLALA SMIERĆ NIŻ PRZYZNANIE SIĘ DO WINY!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jedna wielka farsa 29.04.07, 10:54 ania11121 napisała: > Teraz mąż chce odszkodowanie, ciekawe za co? Mec. Piotrowski mówił o tym dość szeroko. Trzeba było słuchać. > ZA TO ŻE SZANOWNA ŻONA MIALA "COŚ" > NA SUMIENIU Może jeszcze wiesz - co to takiego było, że należało przed konsekwencjami (jakimi?) tego uciec w śmierć? > I WOLALA SMIERĆ NIŻ PRZYZNANIE SIĘ DO WINY!!!!!!!! Pewna jesteś, że faktycznie "wolała"? Bo to nie do końca wynika ze stale się zmieniających opisów wydarzeń u Blidów oraz braku odpowiedzi na szereg pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Geszeft jest geszeft 29.04.07, 14:37 koloratura1 napisała: > ania11121 napisała: > > > Teraz mąż chce odszkodowanie, ciekawe za co? Dla niektórych każda okazja jest dobra, żeby wyrwać parę złotych. Śmierć żony nic nie gorsza. > Może jeszcze wiesz - co to takiego było, że należało przed konsekwencjami > (jakimi?) tego uciec w śmierć? A co mnie to obchodzi? Chciała się zabić, to się zabiła. Jej prawo, dorosła była. > Pewna jesteś, że faktycznie "wolała"? No cóż, zważywszy, że nawet pogrążony w nieutulonym żalu małżonek, obecny przy zajściu, mówi o samobójstwie i w dodatku podaje wersję kompletnie wykluczającą zabójstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
ania11121 Re: Jedna wielka farsa 02.05.07, 20:29 JA WIEM TYLKO JEDNO, JEŚLI PROSTY CZLOWIEK KRADLBY ŻEBY JEGO DZIECI MIALY NA CHLEB, TO NIKT BY MU DO DRZWI NIE ZAPUKAL GRZECZNIE I NIE PROSIL SIE O WPUSZCZENIE DO DOMU, TYLKO BY JUZ DAWNO SIEDZIAL, A Z DOMU TO BY GO ZABRALI SKUTEGO KAJDANKAMI.. A O ODSZKODOWANIE NIECH SIE SĄDZI JAK ODDA TO CO BLIDA NAGRABILA, ODSZKODOWANIE JESLI MU SIĘ NALEŻY TO Z UBEZPIECZALNI W JAKIEJ MAJĄ POLISE! Odpowiedz Link Zgłoś