Dodaj do ulubionych

Nocna balanga na cześć Gosiewskiego

27.04.07, 20:52
Wydawało mi się że po sld-owskim dziadostwie nic gorszego już Polski spotkać
nie może, a jednak się myliłem
Obserwuj wątek
    • potodno Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 20:53
      kto nie pije ten kabluje
      • konread Re: Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 21:08
        Dzisiaj będzie nocna impreza u Lutka, trzeba wszak oblać awans na marszałka, a
        wykształciuchy niechaj walą, walą walą do drzwi!!! Niech widzą i słyszą jak się
        bawi elita IV RP!
        • empirio Nie wierzę 27.04.07, 21:44
          Jakież to "niesmaczne okrzyki z odniesieniami papieskimi" mogła wydawać z siebie
          superkatolicka awangarda rewolucji moralnej?
          • mrm67 lud pracujący miast i wsi 27.04.07, 22:10
            pił szampana ustami swoich przedstawicieli.

Jakież to aktualne...

:(
            • belus77 Quasimodo byl we fraku i plakal ze szczescia! 28.04.07, 04:19
              Sto lat, sto lat!
      • kralik111 Re: Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 21:36
        potodno napisał:

> kto nie pije ten kabluje

Swieta racja PiSglowku !!! :D
        Jaroslaw Kaczynski nie pije i lojalke podpisal...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • legato11 Burdel czyli Dom Posła-Osła 27.04.07, 20:55
      Dom Poselski czyli Zaburaczony Burdel
      • junkiers czemu? oni sie tylko uduchawiali - spirytusem! 27.04.07, 21:08
        zeby im oleum wyzej pod czupryny podeszlo z trzewi! hahahaha!
        • junkiers a czy sapiencja razem z nim - to nie wiem.... 27.04.07, 21:33
          czy sapia... moze ktos z parlamentarzystow sie orienuje..
    • samozwaniec1 Pokraki kacze jeszcze balanguja-ale niedlugo 27.04.07, 20:56
      Za Wloszczowa kaleka o miniaturowych lapkach stanie przed Trubunalem Stanu.A
      za reszte zostanie odeslany do mamy na wczesna emeryture ...Szlag z nim.
      • realista100 Typowa złodziejska balanga...udał sie skok... 27.04.07, 20:58
        na kase!..Gosiewski załtwi kumplom i rodzinie dobrze płatne fuchy...
    • nicalek Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 20:57
      Powstały wakaty w Kapitule Orderu Orła Białego. Proponuję ten zaszczyt
      wicepremierowi Edgarowi Gosiewskiemu. Jak wszystko to wszystko - a co!
      • samozwaniec1 Albin Siwak kaczyzmu-Dawn Gosiewski 27.04.07, 20:59
    • untochables Re: Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 20:59
      to pan od kolejki lubi wypić i putra też ? kuchciński ?
      a ja myślałem że oni jak ministranci bogobojni i nawet wina mszalnego nie
      tykają bo co by dyrektor powiedział

a to tylko o władze chodzi kiedy ogon macha psem
    • patman Niemoralne prowadzenie się posłów PiS 27.04.07, 21:00
      A oni chcą umoralniać naród. Z czym do ludzi?
    • dzimbim Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 21:02
      A jednak.TKM.
    • ramasik Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 21:10
      Nie badzcie tacy swieci Towarzysze Forumowicze! Hotel tp hotel, nawet sejmowy, a impreza ezadzi sie
      swoimi prawami. PiS wkurza mnie do nieprzytomnosci roznymi rzeczami, ale czepiac sie, ze popili,
      poimprezowali i pospiewali na czesc Gosia. A Pan, panie posle PO, ktory uprzejmie donosisz, nigdy na
      imprezie niew byles? I co niby ma wynikac z tego donosu? Ze Gosiu dybie na fotel Jaroslawa, czy ze
      czcigodni poslowie PiS nie tacy czcigodni. Czepiajcie sie PiS o to, czego trzeba sie czepiac. Imprezka w
      hotelu sejmowym, to tylko dowod, ze jakas resztka normalnosci w nich sie ostala
      • obwodnica2 Re: Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 21:17
        Impreza była. Skandal jak można dopuszczac do imprez. Ale dobrze że IV wladza
        nie śpi i alarmuje w pore.
        • niutt Re: Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 22:14
          obwodnica2 napisał:

> Impreza była. Skandal jak można dopuszczac do imprez. Ale dobrze że IV wladza
          > nie śpi i alarmuje w pore.

Odebrałeś ten tekst jako alarm?! Niby do czego?
    • milena.rl wątek papieski 27.04.07, 21:26
      czyżby "presidento subito?" :)
    • amanasunta53 Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 21:38
      Szwejka na światowej wojnie'':
      Maluczko a ujżycie mnie ,maluczko a mnie nie ujżycie''.
      Moderatorzy z gazety.pl zachowują się jak felkutrat Katz.
      Jeżeli liczba postów ,,antykaczyńskich ''spadnie ...wątek zniknie.
      To taka ,,demokratyczna''cenzura jest.
      • kralik111 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 21:42
        amanasunta53 napisała:

> Szwejka na światowej wojnie'':
        > Maluczko a ujżycie mnie ,maluczko a mnie nie ujżycie''.
        > Moderatorzy z gazety.pl zachowują się jak felkutrat Katz.
        > Jeżeli liczba postów ,,antykaczyńskich ''spadnie ...wątek zniknie.
        > To taka ,,demokratyczna''cenzura jest.

To moze teraz z czeskiego na polski przetlumacz, o co ci blondina wlasciwie
        chodzi ???
        • amanasunta53 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 21:52
          kralik111 napisał:

> amanasunta53 napisała:
          >
          > > Szwejka na światowej wojnie'':
          > > Maluczko a ujżycie mnie ,maluczko a mnie nie ujżycie''.
          > > Moderatorzy z gazety.pl zachowują się jak felkutrat Katz.
          > > Jeżeli liczba postów ,,antykaczyńskich ''spadnie ...wątek zniknie.
          > > To taka ,,demokratyczna''cenzura jest.
          >
          > To moze teraz z czeskiego na polski przetlumacz, o co ci blondina wlasciwie
          > chodzi ???

1.Nie jestem blondynką.
          2.Starałam się wiernie przetłumaczyć tytuł i chyba jest ok.Po czeski jest to :
          Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války
          3.Jeszcze godzinę temu był wątek z wieloma wpisami.Za mało było
          ,,antykaczyzmu''to i wątek zniknał.
          • kralik111 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 22:00
            Blondina mnie to lata czy ty jestes blondynka, siwa czy ruda, nazywajac
            cie "blondina" posluguje sie stereotypem, mam nadzieje ze cie to nie obraza,
            sama przeciez kierujesz sie tyko stereotypami, dlatego odpowiada ci obecna
            wladza, ktora ma bardzo proste, "stereotypowe" wytlumaczenie na wszystkie
            bolaczki swiata, przeciez wszystkimu sa winni czerwoni, pamietasz...?
            :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            • amanasunta53 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 22:03
              kralik111 napisał:

> Blondina mnie to lata czy ty jestes blondynka, siwa czy ruda, nazywajac
              > cie "blondina" posluguje sie stereotypem, mam nadzieje ze cie to nie obraza,
              > sama przeciez kierujesz sie tyko stereotypami, dlatego odpowiada ci obecna
              > wladza, ktora ma bardzo proste, "stereotypowe" wytlumaczenie na wszystkie
              > bolaczki swiata, przeciez wszystkimu sa winni czerwoni, pamietasz...?
              > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
              A moze coś o kasowaniu wątków kraliczku?
              • kralik111 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 22:11
                Ok, pogadajmy cos o kasowani watkow.

Kilka dni temu przy temacie poswieconym jakiegos tam kolejnego przekretu
                macierewicza, zaistnialo cos bardzo dziwnego, wszystkie posty, ktore w
                jakikolwiek, chocby najmniejszy sposob brzmialy nie po mysli Prawa i
                Sprawiedliwosci byly kasowane, poprostu znikaly z bazy danych, o ile wiesz o
                czym pisze, pojawialy sie natomiast tylko i wylacznie posty bardzo wulgarne,
                chamskie, nasycone przeklenstwami i najwiekszym scierwem jakie normalny
                czlowiek moze sobie wyobrazic, wszystkie te posty staly w obronie macierewicza
                i PiS.

Co na to powiesz, udasz, ze nie wiesz o czym mowa ???
                • amanasunta53 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 22:15
                  kralik111 napisał:

> Ok, pogadajmy cos o kasowani watkow.
                  >
                  >
                  > Kilka dni temu przy temacie poswieconym jakiegos tam kolejnego przekretu
                  > macierewicza, zaistnialo cos bardzo dziwnego, wszystkie posty, ktore w
                  > jakikolwiek, chocby najmniejszy sposob brzmialy nie po mysli Prawa i
                  > Sprawiedliwosci byly kasowane, poprostu znikaly z bazy danych, o ile wiesz o
                  > czym pisze, pojawialy sie natomiast tylko i wylacznie posty bardzo wulgarne,
                  > chamskie, nasycone przeklenstwami i najwiekszym scierwem jakie normalny
                  > czlowiek moze sobie wyobrazic, wszystkie te posty staly w obronie macierewicza
                  > i PiS.
                  >
                  > Co na to powiesz, udasz, ze nie wiesz o czym mowa ???

W cenzurze gazeta.pl panuje ,,ptasia grypa''?
                  • kralik111 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 22:18
                    Nie wem blondina, w GW pracuje wiele osob, jedni lubia tych inni lubia tamtych,
                    ale jak juz pisalem ci wczesniej, ty przeciez wiesz, ze wszystkiemu winni sa
                    czerwoni...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                    • amanasunta53 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 22:20
                      kralik111 napisał:

> Nie wem blondina, w GW pracuje wiele osob, jedni lubia tych inni lubia tamtych,
                      >
                      > ale jak juz pisalem ci wczesniej, ty przeciez wiesz, ze wszystkiemu winni sa
                      > czerwoni...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                      To tak dużo czerwonych w GW ? Chyba przyszli wykorzystując chorobę Adama.Nie
                      jestem jego(MIchnika) fanką ale o miłość do ,,czerwonych''go nie posądzam.
                      • kralik111 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 22:22
                        amanasunta53 napisała:

> kralik111 napisał:
                        >
                        > > Nie wem blondina, w GW pracuje wiele osob, jedni lubia tych inni lubia ta
                        > mtych,
                        > >
                        > > ale jak juz pisalem ci wczesniej, ty przeciez wiesz, ze wszystkiemu winni
                        > sa
                        > > czerwoni...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                        > To tak dużo czerwonych w GW ? Chyba przyszli wykorzystując chorobę Adama.Nie
                        > jestem jego(MIchnika) fanką ale o miłość do ,,czerwonych''go nie posądzam.

Mysl blondinaa, mysl, ja ci w sposob sarkastyczny twoj stereotyp przedstawiem,
                        nie bierz wszystkiego doslownie...;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        • amanasunta53 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 22:24
                          kralik111 napisał:

> Mysl blondinaa, mysl, ja ci w sposob sarkastyczny twoj stereotyp przedstawiem,
                          > nie bierz wszystkiego doslownie...;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Za daleko juz nam do tematu. KONIEC.
                          • kralik111 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 22:25
                            amanasunta53 napisała:

> kralik111 napisał:
                            >
                            > > Mysl blondinaa, mysl, ja ci w sposob sarkastyczny twoj stereotyp przedsta
                            > wiem,
                            > > nie bierz wszystkiego doslownie...;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            > )
                            >
                            > Za daleko juz nam do tematu. KONIEC.

Ja tez Cie lubie i pozdrawiam :)))
                      • koham.mihnika jak na bystra obserwatorke, to masz wybiorcza 28.04.07, 06:44
                        pamiec, nasz przewielebny Adam widzi tylko na czerwono i to od lat.

amanasunta53 napisała:

> kralik111 napisał:
                        >
                        > > Nie wem blondina, w GW pracuje wiele osob, jedni lubia tych inni lubia ta
                        > mtych,
                        > >
                        > > ale jak juz pisalem ci wczesniej, ty przeciez wiesz, ze wszystkiemu winni
                        > sa
                        > > czerwoni...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                        > To tak dużo czerwonych w GW ? Chyba przyszli wykorzystując chorobę Adama.Nie
                        > jestem jego(MIchnika) fanką ale o miłość do ,,czerwonych''go nie posądzam.
      • mniklas5 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 21:43
        on ma raczki blisko buzki wiec z piciem nie ma problemu, czy on jest na
        stanowisku pracy chronionej, cokolwiek ten facet mowi to nic nie powie, jest to
        mistrz artycha od perfumowania gownam mowic duzo byle nic nie powiedzec,
        zreszta migit nie ma nic do powiedzenia bo co?, trzeba miec troche wiedzy w
        jakims zakresie a z tym trudno
        • amanasunta53 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 21:48
          mniklas5 napisał:

> on ma raczki blisko buzki wiec z piciem nie ma problemu, czy on jest na
          > stanowisku pracy chronionej, cokolwiek ten facet mowi to nic nie powie, jest to
          >
          > mistrz artycha od perfumowania gownam mowic duzo byle nic nie powiedzec,
          > zreszta migit nie ma nic do powiedzenia bo co?, trzeba miec troche wiedzy w
          > jakims zakresie a z tym trudno
          Bredzisz,czy to już udar?
        • 5obserwator Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 21:55
          Za balangi rozliczyć i ukarać. Dom posła jest do pracy i odpoczynku, a na
          balangi są knajpy. Szkoda, że wyróżniani posłowie o tym nie wiedzą. Chyba żle
          wybraliśmy.
          • amanasunta53 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 21:59
            5obserwator napisała:

> Za balangi rozliczyć i ukarać. Dom posła jest do pracy i odpoczynku, a na
            > balangi są knajpy. Szkoda, że wyróżniani posłowie o tym nie wiedzą. Chyba żle
            > wybraliśmy.
            Mam nadzieję ,ze z za okrzyki postkomuchów np.Gadzinowskiego i Seniszynowej w
            trakcie wystąpień np.min.Ziobry bedą kary.Np.w kamasze i do Afganistanu.
            Talibowie..już po was.
            • kralik111 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 22:04
              amanasunta53 napisała:

> 5obserwator napisała:
              >
              > > Za balangi rozliczyć i ukarać. Dom posła jest do pracy i odpoczynku, a na
              >
              > > balangi są knajpy. Szkoda, że wyróżniani posłowie o tym nie wiedzą. Chyba
              > żle
              > > wybraliśmy.
              > Mam nadzieję ,ze z za okrzyki postkomuchów np.Gadzinowskiego i Seniszynowej w
              > trakcie wystąpień np.min.Ziobry bedą kary.Np.w kamasze i do Afganistanu.
              > Talibowie..już po was.

Blondina, Dom posla to nie Sejm ani burdel w ktorym organizujesz sobie biesiady
              pijackie, jezeli placisz podatki, powinno cie to ruszyc, ze za twoje pieniadze,
              ktore moglyby pojsc na twoje dzieci jakies glaby oraganizuja sobie popijawy,
              ale czego innego mozna sie spodziewac po blondinie...?
              ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • amanasunta53 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 22:07
                kralik111 napisał:

> ale czego innego mozna sie spodziewac po blondinie...?
                > ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Napisz cos o kasowaniu wątków.
                • kralik111 Re: Cytat z ,,Przygód Dobrego Wojaka.. 27.04.07, 22:12
                  juz napisalem powyzej :)))
    • rohan49 Gosiewski-cień kaczora 27.04.07, 21:44
      Wielkie nic, gdy tylko nadarzy sie okazja, kaczor go zniszczy, bo Gosiu wykazuje zbyt wielką nadgorliwość w wypełnianiu rozkazów swego pana kaczora, wiecznej dziewicy, kiedy kaczor zauważy jego zbyt nadmierną samodzielność - zniszczy go jak tego pożal się Panie Boże: Yes!Yes!Yes!
    • rtg Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 21:46
      "Były szef MSWiA nie odbiera jednak telefonu. Tak samo Marek Kuchciński."
      Zapili tak, że nie byli w stanie powiedzić słowa do telefonu. kicuś stapający
      po korytarzu tak strasznie tupał, że nir mogli zebrać mysli...
      PiSS OFF pijane towarzystwo z PiSS.
    • kropekuk1 Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 21:47
      Leibgwardziści władców Polski z radości są gotowi przehulac nawet księstwo
      Świętokrzyskie wraz ze stolicą wszystkich peronów.
      • rohan49 Re: Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 21:50
        Przednia riposta, gratuluję! Jeszcze Polska nie umarła, skoro tacy fajni Ludzie piszą!
    • vomitorium1 Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 22:01
      ta postać
      stanie się symbolem IV rp
      • amanasunta53 Re: Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 22:01
        vomitorium1 napisał:

> ta postać
        > stanie się symbolem IV rp
        Trójka ma symboli dostatek.....
        • pierot6 amanasunta53.. masz portret J .P.Kaczynskiego? 27.04.07, 22:10
          przyjrzyj sie czy muchy nie obsrały portretu JP....
          • amanasunta53 Re: amanasunta53.. masz portret J .P.Kaczynskiego 27.04.07, 22:13
            pierot6 napisał:

> przyjrzyj sie czy muchy nie obsrały portretu JP....
            Lechu W.bardziej podobny do Najjasniejszego Pana Franka Józka II jest.
            Rozczaruję cię,bo nie mam portretów obecnego i poprzednich prezydentów.
    • zbig76 no i co z tego? 27.04.07, 22:08
      tak jakby posłowie/senatorowie z SO, PO, SLD czy PSL nie balangowali w domu
      poselskim...

zresztą kiosk na dole domu poselskiego sam zachęca do takich zabaw - wybór
      alkoholi jak w niezłym monocpolu (i to tych raczej wysokoprocentowych - piwa
      tylko kilka rodzajów)

popili, pośpiewali i tyle...
      • pierot6 Tak bawi sie "elita" PISokomuny...czasy PZPR ! 27.04.07, 22:12
        • amanasunta53 Re: Tak bawi sie "elita" PISokomuny...czasy PZPR 27.04.07, 22:17
          No nie.Balangi PSL i SLD w hotelu sejmowym lub knajpie sejmowej nazwać ,,czasami
          PZPR''.
          Chociaż...coś w tym jest.Sądzisz ,że PZPR trwał do 2005?Coś w tym jest.
          • kralik111 Re: Tak bawi sie "elita" PISokomuny...czasy PZPR 27.04.07, 22:28
            amanasunta53 napisała:

> No nie.Balangi PSL i SLD w hotelu sejmowym lub knajpie sejmowej
            nazwać ,,czasam
            > i
            > PZPR''.
            > Chociaż...coś w tym jest.Sądzisz ,że PZPR trwał do 2005?Coś w tym jest.

A mialo boc tak wszystko inaczej, nic co kojarzyloby sie z SLD nie mialo miec
            miejsca, a tu takie niespodzianki, codziennie takie podobienstwa,
            zastanawiajace jest przytym glupota ludzi tlumaczacych obecny rzad, ze przeciez
            SLD tez tak robilo, nie uwazasz blondina ?
            ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • amanasunta53 Re: Tak bawi sie "elita" PISokomuny...czasy PZPR 27.04.07, 22:31
              kralik111 napisał:

> amanasunta53 napisała:
              >
              > > No nie.Balangi PSL i SLD w hotelu sejmowym lub knajpie sejmowej
              > nazwać ,,czasam
              > > i
              > > PZPR''.
              > > Chociaż...coś w tym jest.Sądzisz ,że PZPR trwał do 2005?Coś w tym jest.
              >
              > A mialo boc tak wszystko inaczej, nic co kojarzyloby sie z SLD nie mialo miec
              > miejsca, a tu takie niespodzianki, codziennie takie podobienstwa,
              > zastanawiajace jest przytym glupota ludzi tlumaczacych obecny rzad, ze przeciez
              >
              > SLD tez tak robilo, nie uwazasz blondina ?
              > ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Najlepsze jak takie porównania robią SLD-ziaki.Oczywiście z uwagą,że ONI
              walczyli z patologiami w swoich szeregach.
              • kralik111 Re: Tak bawi sie "elita" PISokomuny...czasy PZPR 27.04.07, 22:33
                Blondina, ty naprawde masz bardzo powazne problemy ze zrozumieniem tekstu
                pisanego, do rzeczy kobieto, do rzeczy...;)))
                • niutt Re: Tak bawi sie "elita" PISokomuny...czasy PZPR 27.04.07, 22:46
                  Kochany Koraliczku, chcesz dostać z liścia?!
                  Złotowłosa blondynka!
    • niutt Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 22:11
      Gosiu rulez! Szczególnie po kilku głębszych. ;-)
    • bolek1965 Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 22:13
      No prosze . A już myślalem że chlopaki z PIS-u tylko pracują w pocie czola
      czyszcząc Polskę z żydokomuny, a tu proszę. Swoje chłopaki. Pije wasze zdrowie.
      Na pochybel POkemonom i złodziejom.
      • pierot6 Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy! 27.04.07, 22:15
        • amanasunta53 Re: Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy 27.04.07, 22:21
          Przeginasz.Nie wstyd ci.
          • kralik111 Re: Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy 27.04.07, 22:30
            amanasunta53 napisała:

> Przeginasz.Nie wstyd ci.

No nie udawajm ze jeses w zalobie blondina...;)))
            • amanasunta53 Re: Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy 27.04.07, 22:32
              kralik111 napisał:

> amanasunta53 napisała:
              >
              > > Przeginasz.Nie wstyd ci.
              >
              > No nie udawajm ze jeses w zalobie blondina...;)))
              Nie jestem w żałobie ale samobójstwo to nie powód do żartów,głupich.
              • kralik111 Re: Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy 27.04.07, 22:35
                amanasunta53 napisała:

> kralik111 napisał:
                >
                > > amanasunta53 napisała:
                > >
                > > > Przeginasz.Nie wstyd ci.
                > >
                > > No nie udawajm ze jeses w zalobie blondina...;)))
                > Nie jestem w żałobie ale samobójstwo to nie powód do żartów,głupich.

A skad wiesz, ze to bylo samobojstwo ???

Pozatym, czy samobojcy nie sa potepieni przez kosciol katolicki ???
                • amanasunta53 Re: Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy 27.04.07, 22:38
                  kralik111 napisał:

> amanasunta53 napisała:
                  >
                  > > kralik111 napisał:
                  > >
                  > > > amanasunta53 napisała:
                  > > >
                  > > > > Przeginasz.Nie wstyd ci.
                  > > >
                  > > > No nie udawajm ze jeses w zalobie blondina...;)))
                  > > Nie jestem w żałobie ale samobójstwo to nie powód do żartów,głupich.
                  >
                  > A skad wiesz, ze to bylo samobojstwo ???
                  >
                  > Pozatym, czy samobojcy nie sa potepieni przez kosciol katolicki ???

Nic nie wskazuje na morderstwo.
                  Potepienie...chyba w RM.
                  • kralik111 Re: Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy 27.04.07, 22:39
                    jestes detektywem blondina? :-O

Nie czytaj wiecej Zbika, zle to na ciebie dziala...;)))
                    • amanasunta53 Re: Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy 27.04.07, 22:41
                      kralik111 napisał:

> jestes detektywem blondina? :-O
                      >
                      > Nie czytaj wiecej Zbika, zle to na ciebie dziala...;)))
                      Zbik(a)co to?
                      • kralik111 Re: Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy 27.04.07, 22:41
                        Nioe czytalas? To co ty Polka nie jests ???
                        • amanasunta53 Re: Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy 27.04.07, 22:42
                          kralik111 napisał:

> Nioe czytalas? To co ty Polka nie jests ???
                          Moze jakiś link?
                          • kralik111 Re: Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy 27.04.07, 22:46
                            Blondina, nie ma liknu do inteligencji, jezeli czegos nie znasz, to nie znasz,
                            dziwne to troche, myslalem, ze jestes Polka a okazuje sies Czeszka :))))))
                            • amanasunta53 Re: Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy 27.04.07, 22:49
                              kralik111 napisał:

> Blondina, nie ma liknu do inteligencji, jezeli czegos nie znasz, to nie znasz,
                              > dziwne to troche, myslalem, ze jestes Polka a okazuje sies Czeszka :))))))
                              ...i umierasz ze śmiechu(z Rosiewicza).
                              Tylko sie nie zachłystnij.
                        • amanasunta53 Re: Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy 27.04.07, 22:46
                          kralik111 napisał:

> Nioe czytalas? To co ty Polka nie jests ???
                          O tym piszesz?
                          www.warlock.mfirma.net/zbik/
                          Nie czytałam.
                          • kralik111 Re: Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy 27.04.07, 22:47
                            Nie czytalas? Twoje strata :))))))))))))))))))))))))))
                            • amanasunta53 Re: Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy 27.04.07, 22:50
                              kralik111 napisał:

> Nie czytalas? Twoje strata :))))))))))))))))))))))))))
                              To ten?
                              • kralik111 Re: Może opijali smierć Blidy?..udało sie..milczy 27.04.07, 22:57
                                ...milej lektury...:)))

• niutt Re: Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 22:16
        bolek1965 napisał:

> No prosze . A już myślalem że chlopaki z PIS-u tylko pracują w pocie czola

Od początku byłeś w błędzie.
        • amanasunta53 Re: Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 22:26
          niutt napisała:

> bolek1965 napisał:
          >
          > > No prosze . A już myślalem że chlopaki z PIS-u tylko pracują w pocie czol
          > a
          >
          > Od początku byłeś w błędzie.
          Tytanami pracy sejmowej są tacy posłowie jak np.Donald Tusk.
          • niutt Re: Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 22:32
            amanasunta53 napisała:

> Tytanami pracy sejmowej są tacy posłowie jak np.Donald Tusk.

Skoro tak twierdzisz.
            • amanasunta53 Re: Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 22:34
              niutt napisała:

> amanasunta53 napisała:
              >
              > > Tytanami pracy sejmowej są tacy posłowie jak np.Donald Tusk.
              >
              > Skoro tak twierdzisz.
              Cytuję ,,wolne''media.
              • niutt Re: Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 22:38
                amanasunta53 napisała:

> Cytuję ,,wolne''media.

To Ci się chwali.
                • amanasunta53 Re: Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 27.04.07, 22:40
                  niutt napisała:

> amanasunta53 napisała:
                  >
                  > > Cytuję ,,wolne''media.
                  >
                  > To Ci się chwali.
                  Tam niżej jest link.Wiele podobnych w necie.
    • prokto Aziewicz jak i cała Peło jedzie na Prozaku. 27.04.07, 22:26
      Prozak - lek psychotropowy, nie tylko likwiduje uczucie przygnębienia, ale
      również zwiększa poczucie własnej wartości.
      Nałykał się chlopina bo Tusk nie powiedział że tylko jedną tabletkę na dzień
      POyeby mogą.
      Zwidy nocne w środowisku POLiDow są na porządku dziennym.
      • kralik111 Re: Aziewicz jak i cała Peło jedzie na Prozaku. 27.04.07, 22:32
        Zamknij prokto, bo smierdzi tu okrutnie...:((((((((((((((((((((((((((
      • niutt Re: Aziewicz jak i cała Peło jedzie na Prozaku. 27.04.07, 22:33
        prokto napisała:

> Prozak - lek psychotropowy, nie tylko likwiduje uczucie przygnębienia, ale
        > również zwiększa poczucie własnej wartości.

Skąd tyle wiesz na ten temat?!
        • prokto Re: Aziewicz jak i cała Peło jedzie na Prozaku. 27.04.07, 22:35
          Aziewicz mi się zwierzył jak był na głodzie.
          • niutt Re: Aziewicz jak i cała Peło jedzie na Prozaku. 27.04.07, 22:36
            prokto napisała:

> Aziewicz mi się zwierzył jak był na głodzie.

Masz "ciekawych" znajomych.
          • konread Re: Aziewicz jak i cała Peło jedzie na Prozaku. 27.04.07, 22:39
            prokto napisała:

> Aziewicz mi się zwierzył jak był na głodzie.

I podzieliłeś się swoimi zapasami, jak na dobrego chrześcijanina przystało - to
            się chwali :)
    • prokto Tytan pracy Tusk w sejmie. 27.04.07, 22:33
      www.orzelpocztowy.pl/tusk_len/index.htm
    • amanasunta53 Dziennikarzu śledczy gazeta.pl do roboty.... 27.04.07, 22:57
      Czy są ,,poprawiny''?
      Podobno jest imprezka na peronie we Włoszczowej.Z grilem.
      A wy śpicie czy co?
    • koham.mihnika Re: Nocna balanga na cześć Gosiewskiego 28.04.07, 06:36
      jak w pokerze, przebija i podwoja stawke.
    • mark.parker Polska stoczyła się 28.04.07, 08:53
      W odmęty pisuaru.

halfliner napisał:

> Wydawało mi się że po sld-owskim dziadostwie nic gorszego już Polski spotkać
      > nie może, a jednak się myliłem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka