piwenko Kaczor nie tylko nie należy do inteligencji 12.05.07, 10:41 ale nawet nie rozumie co to znaczy inteligencja to doskonale tłumaczy dlaczego jest antyinteligencki inteligencja to coś co jest mu całkowicie obce czego się boi i czego nie rozumie i dlatego to zwalcza to dosyć typowa fobia zwalczamy wiele rzeczy które są nam obce i których nie rozumiemy na tej samej zasadzie giertych i orzechowski zwalczają homoseksualistow.... Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Panie Premierze szanowny 12.05.07, 10:44 ja panu wytłumaczę co to jest ta polska inteligencja na przykłądzie: jak kiedyś wybuchnie wojna to te wszystkie kwachy ,geremki mazaki i inne tk będą na pierwszej lini w najszybszych samolotach uciekali byle tylko tyłki uratować. a ja i inni frajerzy zostaniemy, będziemy walczyć ,paru zginie,będą nas poniżać ale w końcu wygramy. wtedy ta banda znowu powróci żeby nami pomiatać. z panem na czele. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_nienumerowanej_rp Re: Panie Premierze szanowny 12.05.07, 22:01 Drogi Frajerze... jeżeli będę musiał uciekać z mojego kraju, to tylko dlatego, że pisiory lub ich pochodne odbiorą mi obywatelstwo za moje poglądy. A że to nie nastąpi, bo na szczęście żyjemy w XXI wieku, więc jestem spokojny. Ale jeżeli Ty chcesz walczyć (i potencjalnie ginąć) za takich "polaków" jak obecna "prawica" to z przyjemnością potwierdzam Twoje aspiracje do określenia "frajer" i to przez duże F. Nie wiem, w jakim jesteś wieku, ale życzę Ci, żebyś dożył dnia w którym zrozumiesz jak bardzo się mylisz widząc w kaczystach patriotów. To zakompleksieni populiści, którzy wreszcie dorwali się do władzy i chcą odrobić zaległości z ostatnich 18 lat w których byli nikim. Ale w sumie nie wiem, czy nie tracę czasu próbując Ci to wyjaśnić... też wyglądasz na nieuleczalnego "wymachiwacza szabelką" lub takiego co to księdza w rękę i inne części ciała pocałuje i jeszcze podziękuje... W jednym tylko masz rację - pan premier będzie na czele tych, co będą Tobą pomiatali i oczywiście zajmą się zaraz po powrocie szukaniem na Ciebie teczki... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Kaczynski , inteligent inaczej. 12.05.07, 10:46 Czy wreszcie w Polsce jakis psychiatra zdobedzie sie na odwage aby glosno stwierdzic, ze ten oblakaniec jest "chory na glowe"? Polska jest bodajze jednym z niewielu krajow na swiecie, w ktorym najwyzsze urzedy sprawuja "ludzie psychiczni". I tylko Polski zal... Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
lindow1 Re: Premier Kaczyński wyjaśnia sens słowa "inteli 12.05.07, 10:46 C u ś mi się wydaje, że autor tezy "dla nas czarne nie będzie czarne a białe białe" czyli Pan Premier (P.T. w pamięci) Kaczyński to współczesna reinkarnacja WłODZIMIERZA ILJICZA Lenina . Tamten intelekt skompromitowała historia, ten kompromituje siebie i nas przed Europą i na naszych oczach. Tyle demagogii, przeinaczeń, nadinterpretacji i nie skrywanej nienawiści w tym jednym człowieku, że wierzyć się nie chce, że to dzieje się tu i teraz. A jeśli dodać do pary drugiego, bliźniaczego tytana intelektu to można mówić o chichoczącej z Polaków Historii.Mikołaj Rey ("Polak przed szkodą i po szkodzie głupi") z Kurskim (" ciemny naród wszystko kupi")mimo, że z różnych epok to są surowi weryfikatorzy naszego potencjału intelektualnego. A ten tu pieprzy czyli wyjaśnia sens określenia "intelegent" swoim kaczym rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
consens Re: Premier Kaczyński wyjaśnia sens słowa "inteli 12.05.07, 10:51 Tyle że my potrzebujemy zmienić to w imię wartości, które są podstawowymi elementami inteligenckiego etosu. To jest oczywiste! Człowiek, który zachował tylko "coś" z inteligenckiego etosu chcę postawić wszystko na głowie w imię wartości, których nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 Putra,Leper,Dorn,Ziobro... wielkie chamy... 12.05.07, 10:52 to "intelygenci" bolszewickiej koalicji... Odpowiedz Link Zgłoś
precz_ze_zlodziejstwem Polska pogrąży się w smutku 12.05.07, 10:56 z powodu nieracjonalnych zachowań niemiłościwie nam panującego. Wkrótce będziemy przechodzić inteligenckie obowiązkowe szkolenia z antyłżeizmu, antydarwinizmu, antyukładyzmu, antyubekizmu, antyzomoizmu, a na koniec jako zajęcia wyrównawcze - z obsługi pługa i chowu trzody chlewnej (prowadzone przez DOKTORA Andrzeja L.). Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Premier Kaczyński wyjaśnia sens słowa "intelige.. 12.05.07, 10:55 Panisko, które mi mówi między innymi, że 'intligencja' wywodzi się z korporacji (do jednej z nich K. przynależy) i sądzi, że my Jego definicjom dowierzamy. N I E !!! Ci którzy mają IQ powyżej 120 molgą i powinni kształcić się usilnie a gdy uzyskają pożądane umiejętności mogą przystąpić do korporacji zdarza się, że do korporacji dopuszcza się pół~ a nawet ćwierćinteligentów co potwierdza dowodnie rozpatrywany przez nas przykład. Rozumie to nawet umiarkowanie yntelygentny czytelnik i nie da sobie robić wody z mózgu przez byle jakiego członka 'korporacji intligentów' ---- Obszczymurki RP V sojediniajties' Odpowiedz Link Zgłoś
rtaj Premier Kaczyński wyjaśnia sens słowa "intelige.. 12.05.07, 10:56 zwyczajny cham i ćwok.Zazwyczaj nie używam tego typu wyrażeń, ale czas najwyższy powiedzieć SPIEPRZAJ DZIADU, a do reszty Przeproście I SP.....CIE.Czy wy umiecie cokolwiek zrobić dobrze??? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Premier Kaczyński wyjaśnia sens słowa "intelige.. 12.05.07, 10:57 Prochu p.premier juz nie wymyśli,chociaz ogladajac fryzurę - przychodzi mi na mysl Napoleon...:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus508 Panie Premierze Panie prezesie popieram Pana 12.05.07, 10:57 Calkowicie Pana popieram i jestem z Panem. Powinien Pan jednak sie leczyc podobi ejak inny wielki POLKA Pan Antek. W jego przypadku kuracja w szpitalach dla nerwowo i psychicznie chorych przynosi efekty. Nie widzi on juz od kilku tygodni agentow radzieckich. Nie wspomina juz ze jest Napoleonem od kilk lat. Jestem z Panem. Zycze Panu Panie Jarku szybkiego powrotu do zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Panie Premierze Panie prezesie popieram Pana 12.05.07, 10:59 piotrus508 napisał: > Calkowicie Pana popieram i jestem z Panem. Powinien Pan jednak sie leczyc > podobi ejak inny wielki POLKA Pan Antek. W jego przypadku kuracja w szpitalach > dla nerwowo i psychicznie chorych przynosi efekty. Nie widzi on juz od kilku > tygodni agentow radzieckich. Nie wspomina juz ze jest Napoleonem od kilk lat. > Jestem z Panem. Zycze Panu Panie Jarku szybkiego powrotu do zdrowia > psychicznego. www.tworki.internetdsl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Nikt go nie przekona,że ćwierćinteligent to ćwierć 12.05.07, 10:59 Premier Kaczyński po raz kolejny obraża zwykłych ludzi. Niestety nic i nikt go nie przekona że białe jest białe, a czarne jest czarne. Nikt go też nie przekona, że ćwierćinteligent jest ćwierćinteligentem,a inteligent inteligentem. Biedaczysko, kto takich "yntieligentów" wybrał? Boże, ludzie nie widzieliście tego? Odpowiedz Link Zgłoś
fan_ch.l.montesquieu uposledzony - chwilowym "bohaterem" medialnym? 12.05.07, 11:00 Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala wachluj się, Ćwierciak! 12.05.07, 11:09 and FIRST examine your IQ & emotional IQ ---- Obszczymurki RP V sojediniajties' Odpowiedz Link Zgłoś
wojtkrak Premier Kaczyński wyjaśnia sens słowa "inteli 12.05.07, 11:16 Brawo Panie Premierze. Zgadzam się z Panem i szczerze dziwią mnie ohydne komentarze do Pana słów. Mam ogromną nadzieję, że uda się przeprowadzić wszystkie zaniedbane reformy ( w tym lustrację przez otwarcie teczek ). I niech osądzą Nas po wynikach naszej pracy. Problemem tego rządu jest tylko jedna sprawa, zbyt dużo chcemy zrobić, może za szybko uprzątnąć Augiaszową stajnię III RP, a inni niech piszą co chcą. My róbmy swoje Panie Premierze... Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_nienumerowanej_rp Re: Premier Kaczyński wyjaśnia sens słowa "inteli 12.05.07, 22:10 Uprzątaj, uprzątaj... po IV RP zostanie tyle gówna, że będzie potrzeba duuuużo więcej miejsca. Faktycznie, tacy jak ty i pan premier tylko do tego się nadajecie, więc róbcie swoje... A jeżeli już lecimy grecką mitologią, mam nadzieję, że szybko (długo przed kolejnymi wyborami) znajdzie się ktoś, kto urwie łeb naszej dwugłowej hydrze... Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Premier Kaczyński wyjaśnia sens słowa "inteli 12.05.07, 22:14 Spieszmy sie kochac Braci Mniejszych... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtkrak Michnikowszczyzna żerująca 12.05.07, 11:18 Brawo Panie Premierze. Zgadzam się z Panem i szczerze dziwią mnie ohydne komentarze do Pana słów. Mam ogromną nadzieję, że uda się przeprowadzić wszystkie zaniedbane reformy ( w tym lustrację przez otwarcie teczek ). I niech osądzą Nas po wynikach naszej pracy. Problemem tego rządu jest tylko jedna sprawa, zbyt dużo chcemy zrobić, może za szybko uprzątnąć Augiaszową stajnię III RP, a inni niech piszą co chcą. My róbmy swoje Panie Premierze... Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Michnikowszczyzna żerująca 12.05.07, 11:25 wojtkrak napisał: > I niech osądzą Nas po wynikach naszej pracy. no wlasnie moze byscie cos zbudowali ? Autostrady, modernizacja PKP, stadiony, czasu zostalo naprawde niewiele ! Odpowiedz Link Zgłoś
terazpolka Re: Michnikowszczyzna żerująca 12.05.07, 12:12 Oto przykład intelygencji natchnionej "etosem"! Augiaszowa stajnia? To może i "Herakles" Kaczyński - no paradne!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Premier Kaczyński wyjaśnia sens słowa "inteli 12.05.07, 11:22 Tak, a im szybciej ją otrzyma tym lepiej dla nas i dla niego! Lecz się człowieczku, lecz i proś Boga o zdrowie, bo o rozum już za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
goglle My premier rozumiemy inaczej? To widać i czuć. 12.05.07, 11:23 I nie ma się czym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Premier Kaczyński wyjaśnia sens słowa "intelige.. 12.05.07, 11:23 Pan ON Zawsze Ma Racje zapomniał, że posiada sie intligencje wrodzoną i nabytą. On ma jaką i jaki jej iloraz? Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 __ y_n_t_e_l_y_g_e_n_c_j_a____;))))) 12.05.07, 11:27 bi.gazeta.pl/im/1/2984/z2984221X.jpg pieprzony Żoliborz ,je.....ny Żoliborz....... ______________________________________________ ...."marsz,marsz Dąbrowski z ziemi wolskiej do Polski......" bi.gazeta.pl/im/1/3397/m3397861.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: __ y_n_t_e_l_y_g_e_n_c_j_a____;))))) 12.05.07, 11:37 atak tego facia na inteligentow przy pomocy bubla lustracyjnego tlumacze tym, ze takim dupkiem zadne sluzby nigdy powanie nie mogly sie interesowac, jak chociazby jednym z sedziow TK, ktory odmowil wspolpracy. Kaczce takie sprawy nie grozily, ale fakty nie sa znane , gdyz kazal zniszczyc swoja teczke... Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek-ob-lesny Kaczor Wzdety Pierwszy - ojciec narodu? 12.05.07, 11:36 etos wg. obszczymurow i ynteligencja wlasna obnazona zostala :D z drugiej strony coz za wyczyn intelektualny dla plaskodziobego... pewnie z Popdornem caly tydzien nad ta definicja pracowali - dzieki ci ojcze narodu, wkrotce mit Geniusza Karpat zostanie pokonany przez ciebie. tylko wciaz nie wiem czy smiac sie czy plakac, groteska? to za malo :( Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 PIS wybudował 3mln mieszkan, mamy "tanie" państwo 12.05.07, 11:40 i dobrobyt ! powstało nowe państwo...Państwo Kaczyńscy! Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja właśnie kaczka mamle coś w Krakowie z trudem 12.05.07, 11:47 podtrzymując luźny źle dobrany garnitur plastikowych zębów... żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
terazpolka Znowu cofamy się wstecz! 12.05.07, 11:47 Gratulacje! Znowu cofamy się wstecz! Pan Premier usiłuje udowodnić,że inteligencja to ludzie ,którzy trzymają się ślepo abstrakcyjnego "etosu",a co za tym idzie mocno zawężonego, wręcz ideologicznego pojmowania świata. ( To może jeszcze warto na nowo zdefiniować słowo "etos") We współczesnym świecie już dawno zrozumianao,że siła inteligencji nie leży w żadnych etosach,a raczej w twórczej róznorodności poglądów. To co dla jednych jest "wartością", dla innych jest zaledwie odmiennym poglądem na świat. I chwała tym, którzy potrafią zachować zrozumienie dla poglądów innych, na tyle, by nie narzucać im uparcie swoich własnych. Rozumiem,że taka jednostronna, historyczna już dziś, definicja inteligencji, bardzo panu premierowi odpowiada, bo jak żadna inna potwierdza jego aspiracje do tej grupy społecznej. Prawdziwa inteligencja, obroni się sama, bez zbędnych kategorii i tym bardziej bez wątpliwych jakościowo i mało obiektywnych wyjaśnień pana Premiera. Problem w tym ,że dla władzy o ideologicznym zacięciu inteligencja jest niewygodna. Jeszcze trochę, a cała młoda inteligencja wyjedzie z tego kraju i wtedy bedzie mógł pan Kaczyński definiować sobie co chce i jak chce - nie będzie dość inteligencji ,żeby protestować. Będą za to młodzi, zwarci i gotowi Pisowszczycy, utwierdzający siłę "etosu". Mógłby sobie Pan Premier darować, definiowanie czegoś o czym pojęcie ma doprawdy niewielkie i ograniczone... Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Premier Kaczyński wyjaśnia sens słowa "inteli 12.05.07, 11:58 Typowym przedstawicielem inteligencji w rozumieniu premiera Kaczyńskiego jest Ludwik Dorn, który ostatnio, mówiąc o sędziach Trybunału Konstytucyjnego, zacytował zdanie Puszkina, że nie należy dyskutować z głupcami, i dodał: "Nawet jeżeli w tle jest tytuł naukowy". Z taką inteligencją premier porozumiewa się doskonale. Problem w tym, że inteligencja w rozumieniu powszechnym charakteryzuje się pewną wrażliwością i nie znosi chamstwa, nawet (a może zwłaszcza) jeżeli w tle jest stanowisko marszałka Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Widzę na forum sama inteligencja... 12.05.07, 12:10 Jak ta gazeta dba o kształcenie elit. Rzygać się chce. Gdybyście byli tacy inteligentni to w pierwszej kolejności zauważylibyście jak się wami manipuluje biedacy. Odpowiedz Link Zgłoś
terazpolka Re: Widzę na forum sama inteligencja... 12.05.07, 12:18 Też jesteś biedny i zmanipulowany skoro przychodzisz tu pogadać. Więc skąd ta złoścliwość? A różne rzeczy trzeba czytać, żeby poznać rózne poglądy... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Widzę na forum sama inteligencja... 13.05.07, 14:13 terazgłupolka napisała: > A różne rzeczy trzeba czytać, żeby poznać rózne poglądy... Absolutnie! Wobec tego dlaczego ograniczasz się do ">>Naszego<< Dziennika"? Dlaczego tam nie buszujesz ze swoimi odkrywczymi wnioskami? Ojzłodziej nie pozwala? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Inteligentny inaczej 13.05.07, 14:45 "W obszernym wywiadzie premier odpiera m.in. zarzut gazety, że do tej pory żadna władza nie rozpętała tylu konfliktów naraz: - Ale żadna władza - mówi - nie podejmowała żadnych prób zmian i na tym polega różnica. Tyle że my potrzebujemy zmienić to w imię wartości, które są podstawowymi elementami inteligenckiego etosu." Bęcwale kurduplowaty, wy żadnego etosu nie macie, a już na pewno nie etosu inteligenckiego, żule niemyte. Wy lubicie majstrować koło Konstytucji w sposób niekonstytucyjny. Próbujecie podzielić społeczeństwo na obywateli I i II klasy - wbrew Konstytucji, uchwalacie potworki legislacyjne, a temu wszystkiemu polska inteligencja mówi "Nie". Ogłupić możecie jedynie ćwierćinteligentów - takich, jak wasi apologeci i kolaboranci na tym forum - bo menelom zawsze będzie po drodze z menelami, ale znakomita większość Polaków po prostu was głęboko nienawidzi, tak jak nienawidziła hitlerowców i stalinowców. A teraz możesz sobie dalej kwakać, zwłaszcza podczas wizyt u psychiatry. "W tym sensie ten rząd, obok rządu Jana Olszewskiego, jest najbardziej inteligenckim gabinetem po 1989 roku." Najwspanialsi inteligenci tego pseudorządu to Lepper i inne chamooborniki z forumową Jolką w tle, antyewolucyjne Giertysie i Orzechowskie, czerwone gnidy Waserwanny i Kryże i niedorozwinięte zera i zawisze. "[...] można wyjaśniać to pojęcie na dwa sposoby. Jeden - że inteligencja to członkowie pewnych korporacji zawodowych, którzy poczuwają się do lojalności wobec nich. I drugi - odwołujący się do etosu inteligenckiego. To przede wszystkim etos służby innym - ludowi, społeczeństwu, narodowi, wreszcie państwu." Etos służby innym w twoim wydaniu to nepotyzm, korupcja i nazizm. Rozumujecie kategoriami niemieckiego piekarza, który wstępował do NSDAP. Jesteście kwintesencją tego, co określa się słowami: mierni, bierni, ale wierni. Peerel zdechła w 1989 roku, ale ożyła w was, i to Peerel najgorszych okresów: stalinowskich polowań na czarownice i gomułkowskiego ciemnogrodu. Takie "mądrości" możesz sobie wygłaszać na plenum partyjnym; słuchacze i tak wiedzą, że to pic na wodę fotomontaż, ale będą bili brawa w nadziei, że i dla nich znajdzie się miejsce przy korycie. A ty się, Wielki Lojalkowy Językoznawco Tatr, po prostu lecz u psychiatry i logopedy, albo mniej pij - i won z powrotem do podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz.robak Redakcja i czytelnicy GW to "yntelygencyja" 12.05.07, 12:33 i... nic wiecej adam_l27 napisał: > Jak ta gazeta dba o kształcenie elit. Rzygać się chce. > > Gdybyście byli tacy inteligentni to w pierwszej kolejności zauważylibyście jak > się wami manipuluje biedacy. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Widzę na forum sama inteligencja... 12.05.07, 20:11 adam_l27 napisał: > Jak ta gazeta dba o kształcenie elit. Rzygać się chce. Większość czytelników "GWna" to ćwierćinteligenci z aspiracjami na półinteligentów... :) Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Premier Kaczyński wyjaśnia sens słowa "intelige.. 12.05.07, 12:11 Oto objawil nam sie nowy Wielki Jezykoznawca- Jaroslaw Kaczynski. Idzie w slady generalissimusa J.W.Stalina!!!! Coz to za gigant uczonosci, filozof i lingwista:))).Powinno sie wydac kilkanascie milionow egzemplarzy dziela ( z tytulem "Polska to ja" i portretem "duce") , zawierajacego genialne mysli autora.W kazdym domu, w kazdej instytucji (bez wzgledu na forme wlasnosci)dzielo to winno sie znajdowac na eksponowanym miejscu. Lektura tego dziela zas byc codziennym obowiazkiem kazdego.Tak bylo w Chinach,Libii,jest nadal w Korei Polnocnej:))).Proponuje jednoczesnie zburzyc wszystkie niesluszne pomniki w kraju (te ze spizu) , a z odzyskanego stopu stworzyc nowe,wielkie dzielo stanowiace figure blizniakow dumnie wpatrzonych w tecze na niebie i posadowic te figure ....na Rysach (wtedy blizniacy przerosna w tym panstwie wszystko:)))).A keidy przyjda nowe,madrzejsze i lepsze dla Polski czasy usuniecie figury zbyt klopotliwe nie bedzie ( zwali sie ja do Czarnego Stawu.Zycie biologiczne w Czarnym Stawie jest ograniczone ,wiec ryby nie zjedza tak zacnych postaci...a archeolodzy kiedys po wiekach znajda ten monument i ocala pamiec o blizniakach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Premier Kaczyński wyjaśnia sens słowa "inteli 12.05.07, 12:36 edi54 napisał: > > Oto objawil nam sie nowy Wielki Jezykoznawca- Jaroslaw Kaczynski. > Idzie w slady generalissimusa J.W.Stalina!!!! Coz to za gigant uczonosci, > filozof i lingwista:))).Powinno sie wydac kilkanascie milionow egzemplarzy > dziela ( z tytulem "Polska to ja" i portretem "duce") , zawierajacego > genialne mysli autora.W kazdym domu, w kazdej instytucji (bez wzgledu > na forme wlasnosci)dzielo to winno sie znajdowac na eksponowanym miejscu. > Lektura tego dziela zas byc codziennym obowiazkiem kazdego.Tak bylo > w Chinach,Libii,jest nadal w Korei Polnocnej:))).Proponuje jednoczesnie > zburzyc wszystkie niesluszne pomniki w kraju (te ze spizu) , a z odzyskanego > stopu stworzyc nowe,wielkie dzielo stanowiace figure blizniakow > ....na Rysach > (wtedy blizniacy przerosna w tym panstwie wszystko:)))).A keidy przyjda > nowe,madrzejsze i lepsze dla Polski czasy usuniecie figury zbyt klopotliwe > nie bedzie ( zwali sie ja do Czarnego Stawu.Zycie biologiczne w Czarnym > Stawie > jest ograniczone ,wiec ryby nie zjedza tak zacnych postaci...a archeolodzy > kiedys po wiekach znajda ten monument i ocala pamiec o blizniakach:)))) eee tam nie widac z Krupowek, nie moznaby organizowac wiecow poparcia - Narod z Pisem, Pis z Narodem z wodzami w tle Moze na Gubalowce ? oczywiscie po zdemotowaniu masztu ktory zaistalowal Uklad. Taki np. 100-metrowy posag to bylo cos, a jaka atrakcja dla turystow :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek.s Zmieniamy definicje, zawracamy rzeki 12.05.07, 12:13 Ten pan na K. oszalał, bądź z premedycją prze do ustanowienia innego niż demokracja ustroju. Odpowiedz Link Zgłoś
chrisraf Nadejszua godzina zemsty drobiu nad uciskiem 12.05.07, 12:19 ukladu homo-sapiensa. Od tej chwili nastana rzady zdrowego ptasiego rozsadku. Chleb dla glodujacych - karma dla was! Intelekt dla potrzebujacych - wara od nas! Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Premier Kaczyński wyjaśnia sens słowa "intelige.. 12.05.07, 12:19 Jednym zdaniem - tak sobie ćwierć inteligent wyobraża inteligencję . Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: Premier Kaczyński wyjaśnia sens słowa "inteli 12.05.07, 12:24 Patrzę na tę fotografię - widzę Partię. Patrzę na Partię - widzę dno etyczne. Odpowiedz Link Zgłoś