loppe 27.08.07, 20:06 No, taki sondaż to rozumiem, a nie ten z rana barachło...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorge.martinez Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 20:09 Trochę to się różni od najnowszego sondażu GfK... PO przeszacowana, LiD niedoszacowane..., PiS niedoszacowany... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Same spadki? 27.08.07, 20:15 Wszystkim partiom spadło poparcie, to którym wzrosło? Krasnoludkom? EĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Same spadki? 27.08.07, 20:21 A może po prostu więcej osób wybrało opcję "Nie wiem, nie mogę się zdecydować, nic mnie to nie obchodzi?"... Hm? Myśleć trzeba! :P Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory Szokujące różnice, mam wrażenie, że ktoś... 27.08.07, 20:35 manipuluje/wprowadza społeczeństwo w błąd sondażami, którymi "karmi" nas publiczna TVP. Tylko po co? Nasuwa mi się tylko jedna odpowiedź - służby specjalne sfałszują wyniki wyborów i PIS będzie miało ponad 50%... PO - 46% LID - 27% PIS - 11% PSL - 8% Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Durnota analfabetow manipulujacych sondazami 27.08.07, 21:25 PO ma 31 proc. PiS (22 proc.) Na trzecim miejscu jest LiD (11 proc PSL (4 proc.), Samoobrona i LPR (każde po 3 proc.). RAZEM JEST 74% !!!!!!!! To juz denna durnota!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Durnota analfabetow manipulujacych sondazami 27.08.07, 21:28 poszeklu napisał: > PO ma 31 proc. > PiS (22 proc.) > Na trzecim miejscu jest LiD (11 proc > PSL (4 proc.), > Samoobrona i LPR (każde po 3 proc.). > RAZEM JEST 74% !!!!!!!! > To juz denna durnota!!!! Reszte, czyli 26% bierze Mihnik z Urbanem Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Durnota analfabetow manipulujacych sondazami 27.08.07, 21:39 odmóżdżony pokaszlu nie kapuje, że 26% nie zagłosuje na żadną z tych partii Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Durnota analfabetow manipulujacych sondazami 27.08.07, 21:43 za ostro, za ostro... bo sugerujesz że 26% dostanie...he he...nie ma możliwości żeby 26% głosów dostał ktos spoza wymienionych partii:) a - od razu wyjaśnie 26% to nie jest też odsetek nie głosujących - ten będzie wyższy mylisz się że 26% nie zagłosuje na żadną z tych partii, to jest OK, ale nie musisz myląc się :) obrażać tego komu błąd wytykasz Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 SejmowaKomisjaRatowaniaPrzestepco w ostatnia nadzie 27.08.07, 22:02 ...nadzieja POstKomuny. loppe napisał: > za ostro, za ostro... bo sugerujesz że 26% dostanie...he he...nie ma możliwości żeby 26% głosów dostał ktos spoza wymienionych partii:) M: wynik wyborow jest wielka niewiadoma, bo moze jeszcze zaistniec NOCNA ZMIANA dzieki mafijnej koalicji PO-SojuszuLewychDochodow-SO-LPR Odpowiedz Link Zgłoś
bronek_komora_mundrol N_o_w_y___Ł_ż_e_-_S_o_n_d_a_ż___G _W_n_a__:))))))) 27.08.07, 22:15 libero-komuna wzięła się za masową produkcję łże-sondaży przedwyborczych :( ps www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682 Grupa trzymająca łżesondaże - str.14 Piotr Lisiewicz Sondaże mogą zniszczyć lub wylansować kandydata na prezydenta, zdymisjonować ministra, a nawet skasować niewygodny telewizyjny program. Tymczasem w polskich sondażowniach rządzą ludzie z powołanego przez Wojciecha Jaruzelskiego w stanie wojennym „mundurowego” CBOS, który był orężem generalskiej junty. Dziś zasiadają we władzach OBOP, Pentora, PBS i IPSOS. Stworzyli też od podstaw GfK Polonia. Publikujemy dziś dziennikarski raport, który pokazuje, jak działa patologiczny układ, na który składają się wzajemne powiązania sondażowni, mediów oraz medialnych ekspertów. Mechanizm, który czyni z polskiej demokracji zabawkę w rękach postkomunistycznej oligarchii. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: N_o_w_y___Ł_ż_e_-_S_o_n_d_a_ż___G _W_n_a__:) 27.08.07, 23:53 PIS prowadzi w sondażach łżegazet - sondaż wiarygodny PIS w sondażu dostaje baty - sonda zmanipulowana Za to bardzo wiarygodny i niemanipulacyjny post bronek_komora_mundrol wysmarował, jak przystało na kogoś z komory:P Odpowiedz Link Zgłoś
her_tuske_piesek_gejrlina Re: N_o_w_y___Ł_ż_e_-_S_o_n_d_a_ż___G _W_n_a__:) 28.08.07, 00:53 "Rzeczpospolita": Polacy przed wyborami mp, PAP 2007-08-27, ostatnia aktualizacja 2007-08-27 09:33 Na zlecenie "Rzeczpospolitej" GfK Polonia przeprowadziła sondaż zadając pytanie "Na jaką partię zagłosował(a)by pan(i)?". 31 proc. pytanych odpowiedziało PO, 28 proc. - PiS, 9 proc. - LiD, 5 proc. - Samoobrona. 3 proc. głosów uzyskała KPEiR, 2 proc. PSL, a po 1 procencie - LPR i Partia Kobiet. 17 proc. ankietowanych nie potrafiła udzielić odpowiedzi. Sondaże te GfK Polonia przeprowadziła 26 sierpnia na 1000-osobowej próbie Polaków. .............................................. GfK Polonia podała jako tak prawdziwe wyniki ! bo przecież każdy zdrowy na umyśle mieszkanie RP wie, że PIS prowadzi i wygra te wybory zdecydowanie ! ps Powtarza się rok 2005 ! Skandaliczne zachowanie esbeckich łże-mediów i łże-sondażowych firm doprowadzi wbrew ich oczekiwaniom do zdecydowanego zwycięstwa PIS ! Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: N_o_w_y___Ł_ż_e_-_S_o_n_d_a_ż___G _W_n_a__:) 28.08.07, 05:52 A ja czytam te Wasze swary i się smieję. Będe się śmiać jeszcze głośniej, gdy już wyjdzie na jaw, że żadnych wyborów nie będzie. A Wy tu tak debatujecie zaciekle ;) Tak więc, aby Wasze debaty były bardziej produktywne, mam zaszczyt zadać Wam bardzo odpowiedzialną pracę. Kto portafi podstawić odpowiednie osoby z domu publicznego na Wiejskiej pod warzywa tak, aby wiersz wieszcza zyskał na aktualności? Zwycięzca wygra nawilżacz do grzybów. Oto wiersz, niecnoty: NA WIEJSKIEJ Na Wiejskiej w dzień sejmowy Takie słyszy się rozmowy: "Może pan się o mnie oprze, Pan tak więdnie, panie koprze." "Cóż się dziwić, mój szczypiorku, Leżę tutaj już od wtorku!" Rzecze na to kalarepka: "Spójrz na rzepę - ta jest krzepka!" Groch po brzuszku rzepę klepie: "Jak tam, rzepo? Coraz lepiej?" "Dzięki, dzięki, panie grochu, Jakoś żyje się po trochu. Lecz pietruszka - z tą jest gorzej: Blada, chuda, spać nie może." "A to feler" - Westchnął seler. Burak stroni od cebuli, A cebula doń się czuli: "Mój Buraku, mój czerwony, Czybyś nie chciał takiej żony?" Burak tylko nos zatyka: "Niech no pani prędzej zmyka, Ja chcę żonę mieć buraczą, Bo przy pani wszyscy płaczą." "A to feler" - Westchnął seler. Naraz słychać głos fasoli: "Gdzie się pani tu gramoli?!" "Nie bądź dla mnie taka wielka" - Odpowiada jej brukselka. "Widzieliście, jaka krewka!" - Zaperzyła się marchewka. "Niech rozsądzi nas kapusta!" "Co, kapusta?! Głowa pusta?!" A kapusta rzecze smutnie: "Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie!" "A to feler" - Westchnął seler. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka 1069 osób to Eskimosi zapewne - zmieńcie w nokiach 28.08.07, 07:11 numery telefoniczne na polskie Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czyzbyś mundralo tak jak ja uważał że to 22% dla 28.08.07, 00:48 PiS-u to co najmniej o 22% za dużo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Durnota analfabetow manipulujacych sondazami 27.08.07, 23:01 pe1 napisał: > odmóżdżony pokaszlu nie kapuje, że 26% nie zagłosuje na żadną z tych partii Odmóżdżony pe1 nie kapuje, że to jest sondaż wyborczy!!! Te 26% się nie liczy!!! Tak więc bezmózgu wyniki muszą się sumować do 100% tak jak się sumują w wyborach. Inaczej PO ma 31%, a realnie ok 42% (31x100/74)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bocian4 Re: Durnota analfabetow manipulujacych sondazami 28.08.07, 10:09 wacuś, jak sie przeprowadza takei sondaże to nikt nie zadaje sobie trudu aby przeliczać tych z ponizej progu. Dlatego nei widziałem jeszcze sondażu wyborczego w którym suma która otrzymuja poszczególne partie daje 100. Bo oni biorą też tych którzy mówią ze nie pójdą na wybory albo oddadzą neiważny głos. Takich bedzie oczywisćie wiecej niz 26% tylko na ulicy czy przez telefon zawsze więcej ludzi deklaruje ze pójdzie niż faktycznei sie zjawia przy urnach. Odpowiedz Link Zgłoś
martin.slenderlink Po amełykańsku? 27.08.07, 21:42 Ty lepiej zamiast się zastanawiać, gdzie się rozeszło 26%, popatrz na rysunek rozryske wnętrza gmachu na Wiejskiej i pomyśl, kto będzie w takim układzie robił za środek, albo jak kto woli, za liberała. Hehe, a może to też czysto (nie)logiczne dywagacje dla analfabety? Odpowiedz Link Zgłoś
cortez_i_pizarro Male klamczuchy z GW 27.08.07, 20:37 www.pr-inside.com/poll-polish-premier-s-party-catching-up-r209821.htm O kant dupy sobie rozbijcie te wasze sondaze. Dzis inny sondaz podal, e poparcie dla PiSu rosnie, a dla PO maleje (i to dosc gwaltownie). Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Kac Czyński czuj się odwołany. 27.08.07, 21:12 Kac Czyński czuj się odwołany. Wyjmij podsłuchy ze ściany. Zabierz ze sobą paprotkę oraz posłankę idiotkę. Załatw jej pracę w Zielniewie. Małpy zostaną na drzewie. Może pójdziesz do szkoły. Na uczniów pisz protokoły. Usiądziesz z Majlerem w ławce. Będą tam inni latawce. Tylko lekcje katechezy. Trafisz do trudnej młodzieży. Usprawiedliwi mamusia, że to z winy tatusia, nabrałeś wzorów z Lenina, choć on „bolszewicka świnia!” Trzeba być manipulantem. Trzeba być dewiantem. Trzeba mieć debilizm zbiorczy, by zdobywać głos wyborczy i być szmatą nie do zdarcia, by u Rydza szukać wsparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_biedronka_pstra Samoobrona Samoobrona Samoobrona Samoobrona 27.08.07, 21:29 Samoobrona innego wyjścia nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
kobun a Kopernik była kobietą ;-) 28.08.07, 11:16 ja_biedronka_pstra napisała: > Samoobrona innego wyjścia nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Sondażyści terroryści :) 27.08.07, 20:56 Jeżeli sie nie sprawdzą sondaże ,to sondażysta powinien być publicznie wychłostany. Należy to wprowadzić jako prawo zwyczajowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
kisiello86 nie ma jak to kulturalnie odpowiedzieć 28.08.07, 23:56 p.s. gratuluję wybitnej błyskotliwosci i inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Same spadki? 27.08.07, 21:21 tetlian napisał: > Wszystkim partiom spadło poparcie, to którym wzrosło? Krasnoludkom? EĄ? Skoro wszystkim partiom spada poparcie, to jedyny wniosek, jaki mi się nasuwa, to ten, że rośnie grupa Polaków, którzy są niezdecydowani. Inaczej tego nie potrafię zrozumieć. Dziś TVN przedstawiało swój sondaż i bardzo zdziwiłam się, że LiD ma 9%, tu na szczęście nieco więcej. Jednak te dwa sondaże znacznie się od siebie różnią. W TVN-owskim do Sejmu wchodziło jeszcze PSL. Moim zdaniem, w sondażach PiS jest niedocenione. Ludzie wstydzą się przyznać, że na nich zagłosują, a i tak to zrobią. Zresztą ten sondaż jest na rękę PiS-owi, bo zmobilizuje elektorat tejże partii, a zwolennicy pozostałych znowu "pojadą na grzyby" i nie pójdą do urn. Odpowiedz Link Zgłoś
bialczew UPRowcy pokażmy ilu nas jest !! 27.08.07, 20:09 Tylko UPR - jedyna NORMALNA partia w tym ciemnogrodzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
komtusz Re: ani widu, ani słychu ;-) 27.08.07, 20:43 NaszegoDziennika pewnie też UPRowcy nie czytają. Z takich samych przyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
pjanu Re: UPRowcy pokażmy ilu nas jest !! 27.08.07, 20:35 Tylko dlaczego w sondzie nie można na nich głosować????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
komtusz Re: UPRowcy pokażmy ilu nas jest !! 27.08.07, 20:42 Gazeta nie uznaje 'odprysków' od mainstreamu. GWno rządzi, GWno radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: UPRowcy pokażmy ilu nas jest !! 27.08.07, 21:36 pjanu napisał: > Tylko dlaczego w sondzie nie można na nich głosować????????????? Z tej samego powodu, z którego nie ma na liście Partii Monarchistycznej czy Polskiej Partii Pracy albo Zielonych 2004. Po prostu nie liczą się w tym starciu. Sondaż ma pokazać, kto dostanie się do Sejmu i ilu ludzi nie pójdzie do urn. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszste Re: UPRowcy pokażmy ilu nas jest !! 27.08.07, 22:22 A do niedawna wszystkie sondaże wymieniały Partię Kobiet jako poważną alternatywę.... 26% nie potrafiło udzielić odpowiedzi. Ja chciałbym wiedzieć dlaczego. Czy mają to w nosie, czy raczej zagłosują na outsiderów. To MA wpływ na podział mandatów. Odpowiedz Link Zgłoś
magmamagda Re: UPRowcy pokażmy ilu nas jest !! 27.08.07, 20:50 jedyna partia prawicowa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
traveler10 Re: UPRowcy pokażmy ilu nas jest !! 27.08.07, 21:15 to jeszcze coś takiego jak UPR istnieje? A już myślałem Muszka-Korwin już sobie odpuścił Odpowiedz Link Zgłoś
magmamagda Re: UPRowcy pokażmy ilu nas jest !! 28.08.07, 07:23 skoro jesteś wyborcą to powinienes sie orientowac Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: UPRowcy pokażmy ilu nas jest !! 27.08.07, 21:30 bialczew napisał: > Tylko UPR - jedyna NORMALNA partia w tym ciemnogrodzie ;-) Wolę nie myśleć, co stałoby się z Polską, gdyby do władzy doszedł Korwin-Mikke. Biorąc jego wywody dotyczące karania pijanych kierowców tylko wtedy, gdy spowodują wypadek, a nie wtedy, jak jadą pod wpływem alkoholu, o zniesieniu karania za niezapinanie pasów. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka17 Re: UPRowcy pokażmy ilu nas jest !! 27.08.07, 21:40 saszenka2 napisała: > bialczew napisał: > > > Tylko UPR - jedyna NORMALNA partia w tym ciemnogrodzie ;-) > Wolę nie myśleć, co stałoby się z Polską, gdyby do władzy doszedł > Korwin-Mikke. Biorąc jego wywody dotyczące karania pijanych > kierowców tylko wtedy, gdy spowodują wypadek, a nie wtedy, jak jadą > pod wpływem alkoholu, o zniesieniu karania za niezapinanie pasów. > a na domiar złego NIENAWIDZI kobiet.Paszoł won z tym psychopatą. Odpowiedz Link Zgłoś
achodorowski Partia Kobiet 27.08.07, 22:34 bialczew napisał: > Tylko UPR - jedyna NORMALNA partia w tym ciemnogrodzie ;-) No własnie, gdzie jest UPR, no i gdzie jest PARTIA KOBIET !! I jak tu nie mówić o dyskryminacji, te wszystkie sondaża są o kant ... potłuc. ------------------------------------------- Partia Kobiet -> partiakobiet.org.pl ------------------------------------------- polskajakkobieta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Ze tez PiS w ogole ma jakiekolwiek jeszcze... 27.08.07, 20:09 ...poparcie spoleczne! Szok. Odpowiedz Link Zgłoś
langston myslales ze spoleczenstwo sklada sie z durniow? 27.08.07, 20:12 myslales ze spoleczenstwo sklada sie z durniow, czerwonych i TW tak jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Re: myslales ze spoleczenstwo sklada sie z durnio 27.08.07, 20:20 No niestety sie z nich sklada. Najwyrazniej jest jeszcze ich 22 proc. Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis na szczęscie nie składa się z takich tłumoków jak 27.08.07, 20:39 ty. Jest was trochę, ale na szczęście to margines. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: nie boj nic ten "margines" bedzie nadal rzadz 27.08.07, 21:26 Owszem to możliwe, że margines będzie rządził, bo Polacy nie lubią demokracji, nie chadzaja na wybory. Komunizm w Polsce upadł tylko dlatego, że wywrócił się gospodarczo. Zamordyzm polityczny i mrzonki o równości dobrze się w części społeczeństwa sprzedają. PiS świetnie wmawia żulowi spod budki z piwem, że należy mu sie to samo, co ciężko pracującemu obywatelowi czy przesiębiorcy. Oczywiście zapłacimy za to wszyscy, bo z powodu dyletanctwa i zaniechania kryzys gospodarczy za kilka lat pewny. Wtedy będzie rządził już kto inny, ale oczywiscie PiS do winy się nie przyzna, obwini nastepców. Partia ta bowiem pozbawiona jest zupełnie jakiejkolwiek przywoitości. Myślałam w swoim czasie, że takich kłamców, jak rząd Millera to już nie będzie. Myliłam się, są obecnie więksi. I jeszcze do tego się modlą i wierzą, że pójdą do nieba, bo Bóg chce, by kłamali w "dobrej" sprawie. No cóż, powodzenia, ale boję się, że to raczej w piekle czekają kociołki. No może dla niektórych czyściec... Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: jestes w wielkim bledzie 27.08.07, 22:01 Obym była. Walnę się wtedy w piersi. Też naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Pewnie sie nie zgodzisz...ale polecam 27.08.07, 22:47 www.rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_070825/plus_minus_a_5.html Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Pewnie sie nie zgodzisz...ale polecam 27.08.07, 23:50 No cóż przeczytałam, bo lubię twórczość Rymkiewicza. "Twórczość" pani Ligockiej znacznie mniej, potrafi być bardzo stronnicza, choć przyznaję, że nie bardziej niż niektórzy dziennikarze GW, tyle że w inną stronę. Niestety nie mogę się zgodzić z tym tekstem, bo ja po prostu nie jestem szczęśliwa w tym państwie, pod tą władzą, za którą często się wstydzę i w Polsce i za granicą. Nie lubię kłamczuchów, nawiedzonych katoli, księdza Rydzyka, tych śmiesznych dętych widowisk jak ostatnia konwencja PiS-u czy obchodzy 15 sierpnia, paranoików przewrażliwionych na własnym punkcie, chwalenia się nie swoimi sukcesami, a najbardziej nie lubię szpiclowania, podsłuchiwania, donoszenia i obrzucania ludzi błotem. A czy PiS nam tego nie funduje od 2 lat? A już szczytem wszystkiego jest żenujące widowisko, które nam ostatnio zafundowali panowie Kaczmarek i Ziobro. Obaj ponoszą za nie winę i obaj są dla mnie kompletnie niewiarygodni. No i te miernoty z SO i LPR trzymane przy żłobie tak długo przez premiera... Odpowiedz Link Zgłoś
langston z ta opinia zagranic to nie do konca tak 28.08.07, 00:03 Polecam opinie z The Times'a www.timesonline.co.uk/tol/comment/columnists/camilla_cavendish/article1963916.ece SO i LPR bylo potrzebne tylko jako maszynka do glosowania. Gdy zaczeli fikac to ich wyrzucono, a zanim doszlo do tej koalicji PIS proponowal nowe wybory-nie chcieliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
langston zapomnialem slowo o 15sierpnia 28.08.07, 00:08 jak moze pamiatasz parady wojskowe to nie pomysl PISu W 1993roku (chyba) gdy min. obrony byl czolwy polityk UW obecnie LIS Janusz Onyszkiewicz parada obywala sie 11listopada. Onyszkiewicz wydal rozkaz przelotu samlotow w skrajnie zlych warunkach atmosferycznych...kilka samolow sie rozbilo i piloci zgineli... Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: myslales ze spoleczenstwo sklada sie z durnio 27.08.07, 21:15 Oczywiście dla wyznawców Kaczyńskich durniem jest każdy, kto nie kocha pisowskiej neokomuny, wielkiego Jarka i jego kota. No cóż, nawet jeśli PiS jest niedoszacowany, to macie 30% (to góra, pod warunkiem, że wszystkie mohery pofatygują się na wybory). Wynika z tego, że durniów, czerwonych i TW (zapomniałam co to znaczy, sorry) jest w Polsce 70%. Troche to dużo do eksterminacji, zadanie arcytrudne. I co, szykujecie nam sznury na latarniach (pomysł w swoim czasie opatentowało radio maryja), obozy dla więźniów politycznych czy może tylko Madagaskar? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: myslales ze spoleczenstwo sklada sie z durnio 28.08.07, 10:42 langston napisał: > myslales ze speleczenstwo Myslalam, ze po naszej ostatniej dyskusji zrozumiales jak sie odmienia czasownik przez rodzaje. Okazuje sie jednak, ze nie...Nic wiec dziwnego, ze i z polityki niwiele rozumiesz, skoro nawet prostej reguly gramatycznej pojac nie dajesz rady. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Ze tez PiS w ogole ma jakiekolwiek jeszcze... 27.08.07, 21:42 wilma.flintstone napisała: > ...poparcie spoleczne! Szok. Jeszcze bardziej zaskakuje sondaż TVN-u dotyczący Ziobry. Ciągle ufa mu ponad 30% Polaków. Jednak propaganda działa i ludzi znów zagłosują na PiS, i PO, która niewiele się różni od PiS-u w sferze obyczajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 20:10 Jeszcze rano było inaczej. Nie ważne. I tak wszystko zweryfikują wyborcy. A ci już nie podlegają demagogi GW. I całe szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
tedepes Re: Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 20:14 prowokatorze - wynocha stąd. jestem za PO i sie nie wstydze.Nie sa idealni ale przynajmniej nie beda robic wstydu na swiecie. dajecie cie sie mamic i dzielic jarkowi K. fly, mam 28 lat i za maly byl na dzialanie w komunie. moj tato dostawal baty na demonstracjach od MO. Nie jestem bogaty i nie mam układów. wiec nie dotyczy mnie kacza gadka. dałeś się omamić i ulegasz podziałom. I znow wychodzi, ze Polak Polakowi wilkiem ;(. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Wstydu na "swicie"? The Times chwali kaczorki:)) 27.08.07, 20:18 www.timesonline.co.uk/tol/comment/columnists/camilla_cavendish/article1963916.ece Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Wstydu na "swicie"? The Times chwali kaczorki 27.08.07, 20:25 Dzieki za link. Zawsze wiedziałem że Anglicy doposzcza dyskusję (nie tak jak nasi forumowicze i nie tylko forumowicze zamordyści jedynie słusznej linii:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 21:07 Jestem od Ciebie starszy. Nie jest to istotne. Mój ojciec jest tytanem pracy. Wszystko co ma sam wydrapał sobie rękami. Nie ma układów. Nie był w parti. Żadnej. Ma 60 lat. Nie chodził na wybory. Teraz pójdzie. Zagłosować na PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
vonleeb_pl Re: Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 28.08.07, 10:16 Mój ojciec jest jeszcze starszy. Też nie był w partii, wszystko zawdzięcza swojej pracy i nigdy nie zagłosuje na pis, a zawsze na PO. Marna prowokacja z twojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Michnik zadzwonił z awanturą 27.08.07, 21:19 Michnik zadzwonił z awanturą i notowania PiS w GW spadły o osiem procent. Redaktor dyżurny porannego wydania na bruku. Odpowiedz Link Zgłoś
util 22% to i tak za dużo dla tych niegodziwców. 27.08.07, 20:11 Niech zapluta pierdoła Ziobro da wreszcie spokój temu krajowi. Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 Naprzod min.Ziobro ! dokoncz walke z korporacjami! 27.08.07, 20:45 naprzod PISie - nie ma sie co ogladac za zwolennikami ukladow - takimi jak te w klikach prawniczych Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Naprzod min.Ziobro ! dokoncz walke z korporac 27.08.07, 21:07 palestr.ina2005 napisała: > naprzod PISie - nie ma sie co ogladac za zwolennikami ukladow - > takimi jak te w klikach prawniczych naprzod, do swietlanej jak w Korei Pln. przyszlosci! Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 POkraki sa swiete-afera z Jarucka to pewnie PIS 27.08.07, 21:33 prawda - spytaj Tusia i Towarzysza Miodowicza jak w bialych rekawiczkach zalatwili Cimoszewicza; to byla dopiero demokracja - prawda ??? kiedy powstanie komisja ds. tej afery swietego Tusia? a aferach SLD kazde dziecko nawet wie, wiec szkoda czasu na ich wymienianie, bo do rana moznaby pisac Odpowiedz Link Zgłoś
kobun wszyscy propi..ce pieprzycie jak potłuczeni 28.08.07, 11:17 co to za elektorat ! debil na debilu, posłuchaj tych swoich wypierdzin !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech66 Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 20:12 szkoda, że nic nie piszecie o metodzie badań. Wiarygodność różnych badań nie jest najwyższa, a i wyniki różne, dlatego warto by było coś na ten temat napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 20:15 A co chcesz wiedzieć na temat metodologii? Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 20:12 Bez sensu te sondaże, tak się różnią że nie ma co się wczuwać. Odpowiedz Link Zgłoś
kobun czym się gazetka podnieca? 27.08.07, 20:13 sondaże publikuje co kilka dni. a jeszcze nie wiadomo, kiedy te wybory i czy w ogóle będą. tania rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
langston a PIS i tak wygra:) 27.08.07, 20:15 Spoleczenstwo nareszcie kopnelo w dupe "autorytety z GWna" Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Re: a PIS i tak wygra:) 27.08.07, 20:19 ciebie biedaku ktos w glowke musial kiedys kopnac... Odpowiedz Link Zgłoś
langston Tusio chce trzeci raz przegrac:))) 27.08.07, 20:24 W Europie jest tak ze jak polityk przegra wybory to moze sie pakowac. Tusio uparcie sie trzyma po dowch porazkach i zyciu pelnym rozwalania rowznych partii (KLD, UD, UW, PO):))) Przegra trzeci raz i znow przez tydzien nie bedzie odbieral telefonu. No chyba ze zadzwoni kanclerzyna z promozycja "bratnie pomocy" i desantu Wermahtu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: a PIS i tak wygra:) 28.08.07, 00:52 langston napisał: > Spoleczenstwo nareszcie kopnelo w dupe "autorytety z GWna" Chyba w pchełki z Giertychem a po wyborach będziemy mogli obserwować jak fruwa kopnięta w d..ę Kaczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Re: Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 20:14 Nadal 22 proc. glupkow, slepcow, naiwnych i wariatow? Rety... :( Odpowiedz Link Zgłoś
christoph4 Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 20:17 Ja i moi znajomi glosujemy na Pis . To jedyna partia z ktorej jestem zadowolony . Klamstwa jakie wyprawia gazeta wyborcza siega zenitu , Mimo propagandy tej gazety wyborczej i tak zwyciezy nasz Pis .Jestem ciekaw dlaczego musimy sie logowac aby oddac glos lub uwagi .Jestem ciekaw dlaczego wyborcza gazeta tak sie zmaga z partia Pis i dlaczego oklamuje potencjalnch wyborcow. Odpowiedz Link Zgłoś
cimokinio gdzie są ci wyborcy pisu?? 27.08.07, 20:27 Nie wiem skąd się biorą tacy jak ty (zakładam że nie jesteś płatnym naganiaczem za 15 groszy/post i naprawde twoi znajomi popierają pis), spośród rodziny i znajomych znam tylko 2 osoby które głosowały na tą partię, jeden z nich (student) uciekł za granicę jak w dowcipie, drugi (właściciel kantoru) gorzko żałuje, znam jeszcze wszechpolaka który przez jakiś czas był za kaczyńskimi ale teraz sie ich wstydzi; dodam że mieszkam w województwie z najwyższym poparciem dla pis w 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
cortez_i_pizarro Tutaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.07, 20:39 www.pr-inside.com/poll-polish-premier-s-party-catching-up-r209821.htm poczytaj sobie naiwniaku takze o innych sondazach. Odpowiedz Link Zgłoś
christoph4 Re: gdzie są ci wyborcy pisu?? 27.08.07, 20:55 Sory ! Nie jestem zadnym platnym czy czyms w tym rodzaju , poprostu podoba mis ie styl dzialania .Zobacz co zrobil ten przybleda Kwasniewski to 2 milony bezrobotnch i ologarchia . Moze zyjesz w oblokach ale ja widze namacalnie dzialnia Pisu.Moze sie roznimi pogladami ale dobro wspolne jest najwazniejsze . Zobacz ile afer zrobili komunisci to potwornosc , jeszcze troche za zadow postomunistow Polska bylaby bananowa republika. Mysle ze zmienisz zdanie teraz.Kilka krotnie zwrocilem uwage moim romowcom zachodnim jak nie znaja reali niech nie otwieraja dzioba i nie dykutuja .Zachod ma wiedze powierzchowna i traktuje nas jak podanych za rzadow Kaczynskich przekonali sie ze to juz tak nie mozna . Za 10 lat bedziemy bardzo szanowani na zachodzie jesli beda Kaczynscy . Odpowiedz Link Zgłoś
stek22 Re: Ten styl się podoba? 28.08.07, 00:01 To, że komuniści robili afery to nie oznacza, że PiS święty. Faktem jest że jedni i drudzy nie potrafią rządzić. PiS na swój sposób kompromituje Polskę i wciska głupotę, że zasady nadal obowiązują. Stosuje zasadę Kalego. Szczytem bezczelności jest przypisywanie sobie wzrostu gospodarczego - totalne pomylenie pojęć. A decyzja Dorna, że nie podda pod głosowanie powołanie Komisji jest totalną hipokryzją. "Bo z powodu wyborów nie będzie" - ten argument też jest wyborczy, bo gra Komisjami pod wybory tylko w drugą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Re: Ten styl się podoba? 28.08.07, 00:54 stek22 napisał: > To, że komuniści robili afery to nie oznacza, że PiS święty. Faktem jest że > jedni i drudzy nie potrafią rządzić. Faktem jest ze PiS potrafi rzadzic. Taka np Platforma , nawet jak mogla to nie umiala. Koryta sie nie trzymaja, a taki SLD juz sam nie wie czy poprze swoj wlasny wniosek. A Platforma juz dwa razy od koryta odejsc nie chciala... > PiS na swój sposób kompromituje Polskę Jak kompromituje? Na jaki sposob? Ja jakos tego nie widze, Jestem dumny z Polski, bardziej niz podczas prezydentury pijaka Kwasniewskiego. > Sczytem bezczelności jest przypisywanie sobie wzrostu gospodarczego To badz konsekwentny i nie przypisuj im sytuacji w sluzbie zdrowia, bandytyzmu na ulicach i w polityce, biedy spoleczenstwa, dobrych komunistycznych drog. Nic im nie przypisuj idioto z komunistyczna sieczka we lbie. Odpowiedz Link Zgłoś
bernol1 Re: Ten styl się podoba? 28.08.07, 11:28 > > Sczytem bezczelności jest przypisywanie sobie wzrostu gospodarczego > > To badz konsekwentny i nie przypisuj im sytuacji w sluzbie zdrowia, bandytyzmu > na ulicach i w polityce, biedy spoleczenstwa, dobrych komunistycznych drog. Nic > im nie przypisuj idioto z komunistyczna sieczka we lbie. Mała prośba - zanim zaczniesz innym zarzucać "sieczkę we łbie" zapoznaj się najpierw z podstawami makroekonomii. Na początek polecam pojęcie cyklu koniunkturalnego. Mam podobne zdanie w tej kwestii jak Twój przedmówca, głównie ze względu na to, że trochę znam się na tym temacie. Otóż jedynym prorozwojowym działaniem rządu było obniżenie klina podatkowego, którego efekty będziemy mogli oceniać dopiero za parę miesięcy a nawet lat. Poza tym nawet odgrzewane pomysły Belki (tzw. pakiet Kluski) nie zostały wprowadzone w życie, bo były "ważniejsze" sprawy, jak np. samobójcza walka z wszechobecnym "układem". Jeżeli koniecznie chcesz zapoznać się z wykorzystaniem potencjału gospodarczego Polski, to porównaj nasze wskaźniki ze wskaźnikami innych nowych krajów UE. Trochę mniej różowo to wypada, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 21:13 christoph4 napisał: > Ja i moi znajomi glosujemy na Pis . To jedyna partia z ktorej > jestem zadowolony . Klamstwa jakie wyprawia gazeta wyborcza siega > zenitu , Mimo propagandy tej gazety wyborczej i tak zwyciezy nasz > Pis .Jestem ciekaw dlaczego musimy sie logowac aby oddac glos lub > uwagi .Jestem ciekaw dlaczego wyborcza gazeta tak sie zmaga z partia > Pis i dlaczego oklamuje potencjalnch wyborcow. i przygotuj rece do oklaskow dla jedynego wlasciwego przywodcy, ktory prawie jak Kim Il Jong umie organizowac superkonwencje. Czekamy na dalsze popisy i zachwyty nad soba w rytm oklaskow narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Uwazam........... 27.08.07, 20:20 ze wypowiadanie sie GW w kwestii kto wygra wybory jest smieszne.Sondaz jak w poprzednich wyborach-w redakcji GW.A zycie jest inne. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Re: ...Uwazam........... 27.08.07, 20:27 Gazeta nie wypowiada sie w kwestii kto wygra wybory, Gazeta jedynie zreferowala wyniki sondazu. Kolejnego sondazu. Beda nastepne. Odpowiedz Link Zgłoś
goglle I co z tego? 27.08.07, 20:32 Ta wypowiedź nic nie wnosi. Zajmi się blogiem jak ci sugerowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
m1o2i3 Re: ...Uwazam........... 27.08.07, 20:53 Mam zajebisty żal do normalnych forumowiczów,wlazłem jak głupi na stronę presentation1,i mnie powaliło to było coś takiego jak bym trafił na K.Krawczyka,usłyszeć i zobaczyć to za wiele jak na moje skołatane nerwy,dlaczego mnie nikt nie uprzedził?Jeszcze mną telepie.Brrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
goglle Nie czytałeś mojego postu? 27.08.07, 21:23 Ja mu nie popuszcze zanim nie zmieni tego hymnu. Połowe domowników przez niego kiedys w nocy pobudziłem. O wypocinach nie dyskutuje bo każdy ma prawo byc odrobine przekręcony w lewo czy w prawo i wypisywać brednie na swoim blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
virus_z_torunia Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 20:20 UPR!! Czemu nie ma tej partii w ankiecie (albo przynajmniej "inna partia")? Odpowiedz Link Zgłoś
wkp7 Re: Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 20:38 UPR niestety nie ma szans na wejście do parlamentu, z tego też powodu nie jest uwzględniana w sondażach. Szkoda, bo pan Korin-Mikke ma ciekawe pomysły na rozwój i zreformowanie Polski np. reforma finansów publicznych i zredukowanie długów. --- "Jak brzytwa": pl.youtube.com/watch?v=LLJQHh5kdNs&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.65 Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 20:23 Napiszę krotko,ja bedę glosował na PiS i nie zamierzam obrazać nikogo kto głosuje inaczej.Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
cimokinio Re: Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 20:29 opowiedz nam o motywach, to interesujące Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 21:02 Bo nikt mu nie da tyle ile PiS obieca. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Trzecia Sila 27.08.07, 20:25 Wyglada na to, ze poparcie dla PiS pozostaje stabilne lecz powoli zanikajace; przewiduje spadek o dalsze 5% w ciagu nastepnego roku. Ale tez nie zanosi sie na to aby poparcie dla PO mialo wzrastac. Na moj gust PO brak politycznego "charakteru" a to wielu odstrecza. Czas zdaje sie grac na rzecz... LiD. NIech sobie PiSowscy fani krzycza na niech, ze to komuchy, postkomuchy, etc., ta partia zdaje sie miec najwyrazistszy charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
sjj Re: Trzecia Sila 27.08.07, 20:34 strzelec51 napisał: > Wyglada na to, ze poparcie dla PiS pozostaje stabilne lecz powoli > zanikajace; przewiduje spadek o dalsze 5% w ciagu nastepnego roku. > > Ale tez nie zanosi sie na to aby poparcie dla PO mialo wzrastac. Na > moj gust PO brak politycznego "charakteru" a to wielu odstrecza. > > Czas zdaje sie grac na rzecz... LiD. NIech sobie PiSowscy fani > krzycza na niech, ze to komuchy, postkomuchy, etc., ta partia zdaje > sie miec najwyrazistszy charakter. Charakter zydoczerwony: zlodziei,klamców,pasozytów,-dobego kija wartaja i 20 letniej PRACY w kopalniach by popracowali troche dla ludzkos'ci-Wreszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 "Zydoczerwoni" 27.08.07, 21:09 Tu komus sie zdaje, ze zlodzieje, klamcy, pasozyci... to przymioty zarezerwowane wylacznie dla "ZYDOCZERWONYCH". Nie powiem, ze "sjj" jest glupi i antysemita; powiem zwyczajnie, ze naiwny i "wolny od wiedzy". Zlodzieje, oportunisci, karierowicze, pasozyci... maja gdzies ideologie. Ich interesuja KORZYSCI wlasne i garna sie tam gdzie takie korzysci mozna odniesc - tam gdzie jest wladza! Za czasow PRL garneli sie do PZPR, bo to PZPR rzadzila. Od 1989 roku garna sie do kazdego kolejnego kto u wladzy. Raz bylo to SLD, innym razem AWS, to znow Samoobrona. Zdobedzie wladze PO, beda sie garneli do PO! Ostatnio, o zgrozo, garneli sie do Prawa i Sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Trzecia Sila 27.08.07, 21:34 oto prawdziwie moherowe, katolickie slowo: sjj napisał: Charakter zydoczerwony: zlodziei,klamców,pasozytów,-dobego kija wartaja i 20 > letniej PRACY w kopalniach by popracowali troche dla ludzkos'ci-Wreszcie!!! mam pytanie; czy juz zaczales budowe obozow koncentracyjnych? Bo milosc blizniego od ciebie az bije (na odlew) Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Trzecia Sila 27.08.07, 21:28 strzelec51 napisał: > Wyglada na to, ze poparcie dla PiS pozostaje stabilne lecz powoli > zanikajace; przewiduje spadek o dalsze 5% w ciagu nastepnego roku. > > Ale tez nie zanosi sie na to aby poparcie dla PO mialo wzrastac. Na > moj gust PO brak politycznego "charakteru" a to wielu odstrecza. > > Czas zdaje sie grac na rzecz... LiD. NIech sobie PiSowscy fani > krzycza na niech, ze to komuchy, postkomuchy, etc., ta partia zdaje > sie miec najwyrazistszy charakter. no niestety, trafiles w sedno. PO bylaby moze lepsza, gdyby byla bardziej zdecydowana w dzialaniach. Tak jak teraz, to moze sobie dzialac po wygranych wyborach, uprzejmie i kulturalnie, jak balsam na skolatana dusze, a teraz powinna byc jak wyglodnialy tygrys. Nie mozna dopuscic do wyborow bez powolania komisji, bo to jest jedyna droga, zeby je wygrac. To co zrobil PiS nie moze sie rozmyc w tumulcie wyborczym i zakonczyc bezkarnie, to nie PiS teraz pownien dyktowac warunki, a juz w zadnym razie PO nie powinna sie na pisie warunki godzic, bo godzac sie oddaje zwyciestwo w wyborach na zawsze. Wlasnie mamy bowiem powtorke z rozrywki, juz radyjny dyrektor z armia moherow popiera i ani sie obejrzymy, bedziemy mieli sejm obecny bis z Sobecka jako marszalkiem. Nie wolno spieszyc sie do wyborow, bo jesli PiS tym razem wygra, to przegra cala Polska i to niestety na dlugo, bedziemy mieli panstwo wyznaniowe, Dulszczyzne jako wyznacznik moralnosci i reczne sterowanie wszystkim. PO powinna powaznie sie zastanowic nad taktyka i przede wszystkim korzystac z okazji jaka sie sama pojawila. Bez komisji bowiem PiS znowu wygra, niestety, szef PiSu jest dobrym, bezwzglednym graczem i choc rzadzic nie umie kompletnie, to wyborczych rozgrywkach jest swietny, nie mowiac, ze pisowcy maja sluzby specjalne w rekach i robia co chca, nawet sfalszowanie wyborow to dla nich bulka z maslem. Dlatego trzeba im bardzo starannie patrzec na rece. Odpowiedz Link Zgłoś
stek22 Re: Trzecia Sila 28.08.07, 00:05 Ależ oczywiście i z tego powodu wbrew pozorom nikomu poza PiS nie zależy na wcześniejszych wyborach. Każdemu zależy aby się zgrali do końca. PO, czy LiD dla poprawienia sondaży, a LiS dla odzyskania wyborców Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Trzecia Sila 28.08.07, 11:42 Dodam do tego, że mają publiczne media w ręku, a większość ludzi w Polsce mieszkających na prowincji (elektorat PiS-u!)na nie jest zdana i wierzy jak w mantrę w opowieści dyspozycyjnych dzinnikarzy. Wczoraj Kwachu ględził w tvn24 jak potłuczoy, ale jedną rzecz powiedział trafną. Dlaczego PO godzi się na warunki kampanii wymyślone przez J. Kaczyńskiego? Kampanii wymyślonej dużo wcześniej niż akcja przeciwko Lepperowi. Najpierw pan premier wymyślił wybory, potem poszukał pretekstu. Bo kto prowadzi kampanię, ma biboardy, spoty wyborcze już, nie czekając na rozwiązanie sejmu? PiS!!! Tylko PiS!!! To wymagało czasu, nasz pan i władca przygotowywał się do tego od miesięcy. Oczywiście kampanii w mediach elektronicznych nikt nie zastopuje, bo to reguluje ustawa przyznająca partiom czas antenowy, ale z prywatnymi spotami już gorzej. Czas został pewnie w większości wykupiony przez PiS, zaraz po aferze z Lepperem albo i przed nią. Miejsc na bilboardach już nie ma, dziś to słyszałam w radiu. Oczywiście większość została zarezerwowana przez różnych reklamodawców, ale to, co zostało, wykupił PiS. Będziemy więc oglądać przez nabliższych kilka miesięcy fałszywą buźkę naszego premiera pod groteskowym hasłem "zasady zobowiązują" czy jakoś tak. Ja w to nie uwierzę (jakie zasady?!!!!), ty nie uwierzysz, ale gawiedź i owszem. Wryje się w pamięć, że liczy się tylko PiS, PiS i nikt więcej. Dalsze rządy Kaczyńskich to dla tego kraju tragedia, koniec marzeń o normalności. Ale winę ponosi za to w 90% opozycja, która nie potrafiła i nadal nie potrafi wykorzystać koszmarnych potknięć i afer, w jakie zamotał się nieudolny rząd PiS. Gdyby było odwrotnie nasz monarcha wykorzystałby to po mistrzowsku. Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 jak szmata na wietrze... 28.08.07, 01:05 strzelec51 napisał: > Wyglada na to, ze poparcie dla PiS pozostaje stabilne lecz powoli > zanikajace; przewiduje spadek o dalsze 5% w ciagu nastepnego roku. > > Ale tez nie zanosi sie na to aby poparcie dla PO mialo wzrastac. Na > moj gust PO brak politycznego "charakteru" a to wielu odstrecza. > > Czas zdaje sie grac na rzecz... LiD. NIech sobie PiSowscy fani > krzycza na niech, ze to komuchy, postkomuchy, etc., ta partia zdaje > sie miec najwyrazistszy charakter. przemyslenia godne wyksztalciucha ktory jak ta szmata na wietrze... gratuluje "inteligencji pogladowej" koledze Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Nastepny wykwintny "polemista" 28.08.07, 03:15 Uwazasz, ze nie mam racji? Poparcie dla PiS spada, dla PO "w poziomie", a dla LiD rosnie. Ot i tyle. Zwykla obserwacja balwanie, wiec mi tu od "szmat na wietrze" nie bluzgaj, zakichany milosniku demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Trzecia Sila 28.08.07, 11:10 To prawda. Siła PO i LiD biorą się ze słabości PiS. PO i LiD to partie mało wyraziste, bez programu, same nie wiedzą, czego chcą. PiS jest za to za bardzo wyraziste. Dlatego ma te swoje 25% wyznawców, reszta to elektorat negatywny, najczęściej nienawidzący PiS oraz grupa obywateli, którym jest wszystko jedno, którzy nawet dobrze się nie orientują, kto rzązi, dopóki wszystko jakoś się kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: GWno-prawie jak gazeta 28.08.07, 00:58 langston napisał: > "Prawie" robi duza roznice. Wygląda na to że poza TV "Trwam" i reklamami żywieckiego piwa, to nic nie oglądasz a czytanie ze zrozumieniem przerasta twoje możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Sondaż "GW": PO - 31 proc., PiS - 22 proc. 27.08.07, 20:30 Sondaż tu na stronie dopłeni dzieła zbawienia - VICTORIA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 tylko PIS rozbija nepoztyzm prawniczyc korporacji 27.08.07, 20:35 i tylko na PIS bede glosowac Odpowiedz Link Zgłoś
o90 A UPR jak zwykle nawet nie ujete w opcjach wyboru 27.08.07, 20:38 brawo ! czysty bolszewicki profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
wkp7 Re: A UPR jak zwykle nawet nie ujete w opcjach wy 27.08.07, 20:43 Też głosowałbym na UPR, bo pan Korwin-Mikke ma ciekawe pomysły na reformę naszego kraju. W takim razie zagłosuję na partię Kaczyńskich, bo obawiam się, że PO dogada się z postkomunistami. Odpowiedz Link Zgłoś
komtusz Re: A UPR jak zwykle nawet nie ujete w opcjach wy 27.08.07, 20:44 Gratulujemy. Oto przykład zmanipulowanego przez GWniany sondaż wyborcy. Jak się pan czuje? Odpowiedz Link Zgłoś
magmamagda Re: A UPR jak zwykle nawet nie ujete w opcjach wy 27.08.07, 20:54 głosuj zgodnie z własnymi przekonaniami i sumieniem!!! nie wybieraj mniejszego zła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 GWatemalskie sondaże proPOwskie nie robią wrażenia 27.08.07, 20:38 dmuchają ku pokrzepieniu serc PO i postkomuchów z LiDu Odpowiedz Link Zgłoś
torkal media wpływają na rzeczywistość 27.08.07, 20:42 oto inny sondaż www.radiozet.pl/index.php?id=9724 Sondaże to narzędzie do podbijania bębenka. Pic na wode. Odpowiedz Link Zgłoś