szkaj Układ 31.08.07, 20:04 Tak to zawsze jest, gdy nadmiar spermy w organiźmie uciska płaty czołowe. Biedny człowiek ten Jaruś. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Premier: Mamy komputerowy model układu 31.08.07, 20:07 Czy ten paranoik wie o czym mowi??? Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Premier: Mamy komputerowy model układu 31.08.07, 20:14 Pewnikiem mówisz o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Jasne:) Bez danych mozna wymodelowac wszystko. 31.08.07, 22:03 Ladne bajki dla ciemnego luda ten wasz Prezio-Kurdupel uklada... Odpowiedz Link Zgłoś
slarwar Premier: Mamy komputerowy model układu 31.08.07, 20:14 Jednym słowem: fiksum-dyrdum totalne. Do wyboru Tworki, Lubiąż, itd.,itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Teoria Chaosu Deterministycznego, a Kaczynski 31.08.07, 20:15 Z 22.09.2006, 1:13 Na razie moge powiedziec, co mowi teoria. Otoz po 1 bifurkacji (rozwidleniu) nastepuje porzadkowanie przez fluktuacje (chaos) - musi nastapic seria zdarzen losowych, ktore znow moga, choc nie musza uspokoic sytuacje. W najlepszym razie osiagamy punkt rownowagi. W najgorszym - kolejna bifurkacje. Dowody: dynamika wrostu firm, komorek, samoorganizacji materii, reakcje oscylacyjne oraz prawa termodynamiki liniowej rozwinietej przez Prigogine'a i Onsagera Przekladajac na jezyk swiata polityki: Rozpad prowadzi do powstania szeregu osrodkow nowej kondensacji wladzy: PiS bedzie kombinowal z PSL. Jesli rzecz nie wyjdzie, beda nowe wybory - kolejna bifurkacja. Teoretycznie rzecz moze sie krecic w nieskonczonosc, praktycznie: musi nastapic ostateczna fluktuacja, ktora zaporowadzi porzadek. A jakie przewiduje mozliwosci: a ) Pis do spolki z LPR wygrywa absolutnie wybory. Moze wydawac sie to wydawac dziwne, ale lepsze jest rozwiazanie skrajne niz zadne. b ) PO wygrywa, lecz bierze do koalicji PSL. Warunkowo moze byc brana koalicja PSL-SLD-PO pod uwage. Rzeczy nie mozna wykluczyc, chocby ze wzgledu na stale zagrozenie od strony PiS-u i L.K. Zakladam tez definitywny rozpad SO, poprzez handel i wyparcie przez PSL c ) PSL idzie na uklad z PiS. Mozliwy trwaly punkt rownowagi. d ) Kaczory decyduja sie na zamach...stanu i wprowadzaja dyktature. To nie jest wykluczone w imie zachowania "stabilnosci", w sytuacji, jesli wybory nie dadza zdecydowanej przewagi dla jakiejs formacji, ktora moze stworzyc samodzielny rzad. e) Ludzie wychodza na ulice i mamy...Budapeszt. Kazda n-ta bifurkacja tworzy 2^n mozliwych rozwiazan. Najprostszy przypadek wyglada tak: tinyurl.com/yptz4y Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you zaczyna Kaczce brakowac argumentow 31.08.07, 20:21 wiec wraca do "ukladow", i niech nie podniecaja sie niektorzy, bo wybory moga jeszcze sie nie odbyc, w opcji Kaczej jest nawet wprowadzenie "stanu wyjatkowego", zeby tylko nie oddac wladzy Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Premier powinien sobie zrobić tomkografię 31.08.07, 20:21 komputerową swojej mózgownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: Premier powinien sobie zrobić tomkografię 31.08.07, 20:24 tomekjeden napisał: > komputerową swojej mózgownicy. -------------------------------- za pozno!!!!!!!!!tam juz jest tylko obraz "rozmazany" nadmiarem spermy w mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Premier powinien sobie zrobić tomkografię 31.08.07, 20:26 platforma.y.love.you napisała: > tomekjeden napisał: > > > komputerową swojej mózgownicy. > -------------------------------- > > > za pozno!!!!!!!!!tam juz jest tylko obraz "rozmazany" nadmiarem > spermy w mozgu > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Bardzo mocna uwaga o Panu Premierze. Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: Premier powinien sobie zrobić tomkografię 31.08.07, 20:28 tomekjeden napisał: > platforma.y.love.you napisała: > > > tomekjeden napisał: > > > > > komputerową swojej mózgownicy. > > -------------------------------- > > > > > > za pozno!!!!!!!!!tam juz jest tylko obraz "rozmazany" nadmiarem > > spermy w mozgu > > > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > > Bardzo mocna uwaga o Panu Premierze. -------------------------------- to zaden pan, to smiec bez czci ni honoru a premierem moim tez nie jest, ja na niego nigdy nie glosowalem, to premier moherow Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: Premier powinien sobie zrobić tomkografię 31.08.07, 20:26 platforma.y.love.you napisała: > tomekjeden napisał: > > > komputerową swojej mózgownicy. > -------------------------------- > > > za pozno!!!!!!!!!tam juz jest tylko obraz "rozmazany" nadmiarem > spermy w mozgu > myslisz ze gej-bomber Zero jest taki macho i wygadza mu xxxx razy dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Premier powinien sobie zrobić tomkografię 31.08.07, 20:30 herr_flick_z_gestapo napisał: > platforma.y.love.you napisała: > > > tomekjeden napisał: > > > > > komputerową swojej mózgownicy. > > -------------------------------- > > > > > > za pozno!!!!!!!!!tam juz jest tylko obraz "rozmazany" nadmiarem > > spermy w mozgu > > > > myslisz ze gej-bomber Zero jest taki macho i wygadza mu xxxx razy dziennie? xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Zauważam uprzejmie, i ze stoickim pełnym godności spokojem, że nie o taką tomkografię mi chodziło. No, ale forum to forum. Ukłony. t1 Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: Premier powinien sobie zrobić tomkografię 31.08.07, 20:37 herr_flick_z_gestapo napisał: > > > > myslisz ze gej-bomber Zero jest taki macho i wygadza mu xxxx razy dziennie? --------------------- watpie!!!!!on teraz nie ma czasu myslec o przyjemnosciach duszy, on teraz ma przyjemnosc swoich bylych kolegow wsadzac do pierdla, nawet od 2 dni nie byl na zadnej konferencji prasowej Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg najpierw nauczcie się zakładać słuchawki 31.08.07, 20:26 i obsługiwac mikrofon palanty A. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: najpierw nauczcie się zakładać słuchawki 31.08.07, 20:29 andrzejg napisał: > i obsługiwac mikrofon palanty > > A. eeee daj pan spokoj..jakie sluchawki...,kaczorowskie tajniaki jak pojechaly na akcje to kominiarek zapomnialy a acan o słuchawkach...rotfllll Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: ...Panie Premierze..=Uwaga troll na forum 31.08.07, 20:30 presentation1 napisał: > UWAGA TROLL SIE POKAZAŁ>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you znow eSBecka mendo zapomniales przeszlosci!! 31.08.07, 20:31 presentation1 napisał: > p a s z o l w o n !!!!!!!na forum rydza Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: znow eSBecka mendo zapomniales przeszlosci!! 31.08.07, 20:35 Lewica w Polsce to FASZYZM.pwinni zostac zdelegalizowani dla dobra narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: znow eSBecka mendo zapomniales przeszlosci!! 31.08.07, 20:39 presentation1 napisał: > Lewica w Polsce to FASZYZM.pwinni zostac zdelegalizowani dla dobra narodu. ------------------------------- a co ma lewica do tego zes byl eSBekiem i zwiales na zachod w 1981 roku???mendo, szczurze, bandyto, propagande robisz na forach, zapominajac ze twoje lata glorii juz minely Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: znow eSBecka mendo zapomniales przeszlosci!! 31.08.07, 20:42 Bo twoja esbecja mnie przesladowala i skazala na wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: znow eSBecka mendo zapomniales przeszlosci!! 31.08.07, 20:45 presentation1 napisał: > Bo twoja esbecja mnie przesladowala i skazala na wiele lat. spadaj boocie...powinienes skonczyc w zalewie wislanej z akumulatorem na jajach... Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: znow eSBecka mendo zapomniales przeszlosci!! 31.08.07, 20:46 presentation1 napisał: > Bo twoja esbecja mnie przesladowala i skazala na wiele lat. ---------------------------- i z tego powodu tak cie do nich ciagnie??????opowiadaj wnuczkom bajki o Blizniakach, ja wole o Donald Duck i juz mi nie odpisuj, bo nie chce zeby eSBek sobie dupe o mnie wycieral Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: znow eSBecka mendo zapomniales przeszlosci!! 31.08.07, 20:47 Jestes stara komunistyczna putain.Bonne chance. Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: znow eSBecka mendo zapomniales przeszlosci!! 31.08.07, 20:53 presentation1 napisał: > Jestes stara komunistyczna putain.Bonne chance. ------------------------ si je suis putain, tu est fils de putain, et ne donne pas ton NOM aux autres. I to nie ja sie szlajam z bolszewikami z PiS-komuny tylko ty jestem fanem tych dwoch poje.banych z zoliborskich Tworek Ciao bello Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: znow eSBecka mendo zapomniales przeszlosci!! 31.08.07, 20:57 Chaque pute est une communiste comme toi Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: znow eSBecka mendo zapomniales przeszlosci!! 31.08.07, 20:59 presentation1 napisał: > Chaque pute est une communiste comme toi ja cicw..u odpowiem po warszawsku: pie..sie ku.. na ryj parowo i ssij mi pale lachorobie ..y w anal Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: eSBecka mendo je t'en merde !!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.07, 22:09 presentation1 napisał: > Chaque pute est une communiste comme toi Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: eSBecka mendo je t'emmerde -raczej 31.08.07, 22:12 pies_na_prawizne napisał: > presentation1 napisał: > > > Chaque pute est une communiste comme toi > > ----------------- psinko z francuskim na bakier!!! Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: znow eSBecka mendo zapomniales przeszlosci!! 01.09.07, 02:35 platforma.y.love.you napisała: > presentation1 napisał: > > > Lewica w Polsce to FASZYZM.pwinni zostac zdelegalizowani dla dobra > narodu. > ------------------------------- > > a co ma lewica do tego zes byl eSBekiem i zwiales na zachod w 1981 > roku???mendo, szczurze, bandyto, propagande robisz na forach, > zapominajac ze twoje lata glorii juz minely > Naprawdę wiesz o nim cos więcej, czy tylko tak..? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: ...Panie Premierze................ 31.08.07, 21:43 oczywiscie, ze lzesz jak zwykle, kloszardzie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Panie Premierze................ 31.08.07, 21:47 Nazywasz mnie kloszardem.Ale ten kloszard moglby kupic twoja zone.Spytaj sie?Silny , przystojny i z kasa?Bien?Zacytowalem glupku slowa Premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co ty presenation zrobisz po wyborach? 31.08.07, 21:51 będziesz mogl Jarkowi i Zbylutkowi paczki wysyłać - może dostana jedną cele Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: ...Panie Premierze................ 31.08.07, 22:16 nie mam zony, a kupic to ja bym ci mogl, bilet do domu. skoro masz byc menelem, to chociaz u siebie, bo wstyd calemu narodowi przynosisz na obczyznie. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Kaczynscy tez zydowskiego pochodzenia. 31.08.07, 21:59 Tudziez Dorn, Wassermann,Macierewicz... I CO z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww Bla bla bla 31.08.07, 20:29 Polacy som narodem inteligentnym. Bjabły jak mieszały w kotle to do jakiegoś wniosku doszli. Dla mniej obytych zdradze sekret chodziło o kondygnacje (piętra) Polska to wielki chaos nie moge isć za żadną partią bo nie mieszkam w polsce ani nie pracuje. Ale boli mnie los tych milionów pracujących w polskich obozach pracy.Może ja jestem przyglup a wy nieslyszeliście o tym o (polskich obozach pracy) . Marzy mi się by ta Bananowa Republika przeszla na euro zobaczą jak ich Polscy Pracodawcy kochają.Robie u hien na zachodzie ale u hien w polsce nigdy.Ponieważ gardze polskimi pracodawcami tak jak oni gardzą ludzmi.Do momentu kiedy to się nie zmieni.I te 15 milionow Polaków też. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww sory za błędy 31.08.07, 20:40 Przepraszam ale mnie nosi .Z karzdym rokiem kiedy jestem na zachodzie stwierdzam jaka polska jest glupia. To nie we mnie siedzi ale przychodzi z obycia w danym panstwie.Rużnice są diametralne . Jestem szarym obywatel pracujący w zwyklym sklepie znający język holenderski mam 2,5 tysiąca euro. W holandi jestem nikim. Co ma w polsce taki śmieć jak ja w holandi pojedzie do Egiptu na Telarife do tunezji na urlop .W koncu pracuje należy mu się odpoczynek .Rób rób dostaniesz Hu...ja w grób domena polski. Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Mieciu masz racje !!!! 31.08.07, 20:44 i dopoki Polacy beda wierzyc w diably, uklady i inne duperele to w Polsce nigdy sie nic nie zmieni, no ale kiedy juz mogloby byc lepiej, to na co ludzie by narzekali????to taka narodowa cecha polakow!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda belkotu kaczora cd - ten komputerowy model, to zro 31.08.07, 20:40 bil mu chyba grzyb w swojej pseudoszkolce. I jeszcze cytat z kaczora: "Co więcej, choć na to nie mamy dowodów, ten układ ma bardzo niedobre powiązania zewnętrzne, jak kiedyś w sprawie Ałganowa." Nie ma dowodow, ale kaczor to wie i pluje na innych - paranoik! Odpowiedz Link Zgłoś
qulqa Premier: Mamy komputerowy model układu 31.08.07, 20:46 Jesuuu. On zwariowal do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Premier: Mamy komputerowy model układu 31.08.07, 20:50 Wsadźcie sobie te papiury w dupę panie premier! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Premier: Mamy komputerowy model układu 31.08.07, 21:02 Na układy nie ma rady... img20.imageshack.us/img20/5323/jarekaq7.gif Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
slon44 Premier: Mamy komputerowy model układu 31.08.07, 21:15 Wracam po pracy w szpitalu psychiatrycznym do domu, czytam wiadomości i zaczynam wątpić, czy aby na pewno wróciłem do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Kaczyński to komputerowy niedorozwój 31.08.07, 21:16 ale nie mówi do informatyków, tylko do 30% wyborców. To jego elektorat, który o informatyce nie wie nic. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Kaczyński to komputerowy niedorozwój 31.08.07, 21:17 JESTEM INFORMATYKIEM.Zwolennik PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: Kaczyński to komputerowy niedorozwój 31.08.07, 21:48 presentation1 napisał: > JESTEM INFORMATYKIEM.Zwolennik PiS. jestes zerem i pomywaczem sraczy w arabskiej spelunie.... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Byc moze presentation:) A wiec powiedz mi, co 31.08.07, 22:08 zrobic z danymi dla nauk spolecznych, ich ogromna iloscia i zmiennoscia? Jak wyznaczyc algorytm, dajmy na to, przeksztalcania sie szeregu (oj, jak ogromnej ilosci!) stalych i okazjonalnych interakcji w Kaczy "uklad"? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Kaczyński to komputerowy niedorozwój 31.08.07, 23:06 presentation1 napisał: > JESTEM INFORMATYKIEM.Zwolennik PiS. Takim od informowania tych dwóch co ukradli władzę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Kaczyński to komputerowy niedorozwój 01.09.07, 19:44 presentation1 napisał: > JESTEM INFORMATYKIEM.Zwolennik PiS. I czym się chwalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Premier: Mamy komputerowy model układu 31.08.07, 21:22 Facet nie ma zielonego pojecia o kompach, procesach stochastycznych i modelowaniu. Ma za to paranoje. Majac wystarczajaca liczbe danych - a jeszcze lepiej niewystarczajaca - mozna "wymodelowac" wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
szalej_edward stare oprogramowanie policy maker po clintonie? 31.08.07, 21:26 Jeśli odkurzyli te starocie, to nie ma się czym podniecać, model będzie do kitu. Opierając się na takim oprogramowaniu do analizowania i robienia polityki Clinton poniósł fiasko przy wprowadzaniu reformy ubezpieczeń zdrowotnych w USA. Każdy normalny program (SPOZA UKŁADU) wyda następującą opinię: przestać kłamać, przeprosić wyborców, podać się do dymisji, rozpisać nowe wybory - jak najszybciej. I WYJECHAĆ NA KSIĘŻYC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
z551 Premier: Mamy komputerowy model układu 31.08.07, 21:28 Był taki film(świetny)Piękny Umysł.I oto mamy materiał na c.d.,głównym bohaterem mógłby być Premier Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Premier: Mamy komputerowy model układu 31.08.07, 21:29 od dziś psychiatria wzbogaciła się o nowy rozdział schizofrenii paranoidalnej tzw "syndrm kaczyńskich" (syndrom anatidae), który charakteryzuje się rozbudowanym i złożonym systemem urojeń częstokroć urojenia przybierają tak skomplikowaną formę, iż stają się zrozumiałe tylko i wyłącznie dla chorego np "To jest taka dziwna sytuacja, że pan, który należy do tzw. wielkiego świata, ma ogromny majątek, a po drugiej stronie stołu siedzi zwykły gangster." Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Premier: Mamy komputerowy model układu 31.08.07, 21:40 Inaczej.Urojenie to choroba Gazety Wyborczej.Gdy u koryta nie sa swoi jest to chore.Kogo wiec trzeba badac?Michnik jest wiec chory psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
m1o2i3 Re: Premier: Mamy komputerowy model układu 31.08.07, 22:43 Pisałem już o twoim blogu,pozwól że napiszę jeszcze raz,Ło Jezu ale chała,przepraszam chałe,to barachło,teraz wiem wreszcie co oznacza słowo kicz.Wstydż się być tak infantylny. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie wchodź na jego bloga 31.08.07, 22:54 inaczej nabijasz mu statystyki, największa karą w takich przypadkach jest kompletne ignorowanie Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Premier: Mamy komputerowy model układu 01.09.07, 02:28 m1o2i3 napisał: > Pisałem już o twoim blogu,pozwól że napiszę jeszcze raz,Ło Jezu ale > chała,przepraszam chałe,to barachło,teraz wiem wreszcie co oznacza słowo > kicz.Wstydż się być tak infantylny. A czego sie dziwisz? Przecież on jest uposledzony. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Premier: Mamy komputerowy model układu 31.08.07, 23:10 presentation1 napisał: > Inaczej.Urojenie to choroba Gazety Wyborczej.Gdy u koryta nie sa swoi jest to c > hore.Kogo wiec trzeba badac?Michnik jest wiec chory psychicznie. Twój komputer ci to powiedział, czy też są to twoje nieudolne przemyślenia? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek tu się nie ma z czego śmiać 31.08.07, 21:35 to jest premier europejskiego kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: tu się nie ma z czego śmiać 31.08.07, 23:12 krwawy.zenek napisał: > to jest premier europejskiego kraju... Niestety:(( Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky O Boże! 31.08.07, 21:37 Teraz wg programu beda zamykani członkowie układu! Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Kaczynski uczy sie gier komputerowych? 31.08.07, 21:42 Wyglada na to, ze dziecinnieje. Swoja droga, co to za komputer i co za program? Mam nadzieje, ze nie robi tego na 'Commodore 64'. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko Widze ze uklad rozlewa sie na caly swiat 31.08.07, 21:47 Uklad zatacza coraz wieksze kregi, Wieden, powiazania zagraniczne, badania naukowe, komputerowe symulacje. Wirujaca paronoja Odpowiedz Link Zgłoś
tetsujin Re: Premier: Mamy komputerowy model układu 31.08.07, 22:10 Komuna Wróciła!! Pod postaci dwóch bliźniaków i zioberka... Odpowiedz Link Zgłoś
pio.no Re: Premier: Mamy komputerowy model układu 31.08.07, 22:30 .....stało....się. Prezio obejrzał Matrixa! Pod wpływem nagłego impulsu postanowił stać się Wielkim Informatykiem. Jutro - wiem to z pewnego źródła - postanowił zapoznać się z możliwościami, jakie kryje bankommat. A pojutrze - zuchwalec - postanowił zrobić samodzielnie ZAKUPY w markecie (sieć - Piast, Rzepicha & Marszałek) przy pomocy karty płatniczej. Wot progresywny. Odpowiedz Link Zgłoś