eddd73 Przeszedł sam siebie... 10.10.07, 21:14 To wejdzie do KLASYKI!!!! Olek, jesteś wielki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elpukatore Re: Przeszedł sam siebie... 10.10.07, 21:29 Olek...pić to trzeba umić! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kwasniewski potrafi się przyznac do choroby 10.10.07, 21:21 w tym jego wielkośc, a Kaczyński tylko chleje w tym swoim pałacu Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Twoja sygnaturka to samoboj 10.10.07, 21:57 Bo kancelaria Prezydencka pod rzadami Kwacha wydawala prawie dwa razy tyle na alkohol.W przeciagu 3 lat ponad 980 tys.No ale po ostatnich pokazach kwacha to juz nikogo nie dziwi:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec może jakoś to udowodnij? 10.10.07, 21:59 bo na razie działasz zgodnie z duchemPisu - obrzucić błotem a potem z płaczem leciec do rydzyka lub do mamy Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Wódki nie przyął, taki ziomal z niego? 10.10.07, 21:28 No to już jest chamstwo wobec swojego dotyczczasowego elektoratu. Mieliśmy go za swojaka, ziomala, a on wzięcia pół litra wódki odmówił. Odpowiedz Link Zgłoś
goglle Przyjął ale organizm odrzucił. 10.10.07, 23:17 Taki wstrząs mały nastapił. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Kwachu:Czy jako"wodz"jestes w stanie utrzymac sie 10.10.07, 21:40 conajmniej! na czterech lapach !? : ) My wyborcy musimy to wiedziec POniewaz przywodca musi byc conajmniej (ze tak to okresle) "dyspozycyjny" : ) Za chwiejacym sie balwanem wszystkie myszy beda z radosci tancowaly; ) Wiec pryncypal musi byc jak sprezyna,a juz napewno budzic RESPEKT ! Taki ktos jak wlasnie ze Jaroslaw Kaczynski! ktory udowodnil ,ze silny charakter i glowe na karku to ma wrodzone ! : ) Ty Aleksander nie masz dostatecznie sily zeby walczyc ze swoim nalogiem i samym soba,a co dopiero z problemami panstwa! ? NIECH TUSK SIE TERAZ WYTLUMACZY Z KIM CHCE TO CHCE ROBIC TE KOA- LIBACJE : ) ? Takie sa biedny Kwachu wymogi na zachodzie i ty jako bardzo swiatowiec powinienes o tym wiedziec! ; ) JESLI JESTEC CHORY (moim zdaniem na nalog : )TO NIE TRZEBA SIE BYLO BRAC ZA POLITYKE ! Paluszek i glowka to szkolna wymowka ,wiec w twoje choroby nie wieze chyba ze ta alkocholowa na ktora powinienes sie leczyc! GLOSUJEMY NA PiS I SPRAWNEGO ORAZ ZDOLNEGO PREMIERA JAROSLAWA KACZYNSKIEGO !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
o90 nieladnie tak klamac, wstyd przynosisz czekistom 10.10.07, 21:47 a na Ukrainie to popiles do tych lekow no niezle ale po co tak klamac kazdy lubi wypic powiedz prawde : pije bo musze, bo jak sie nie napije to nie mam odwagi do domu wrocic a tam Jolka mnie nawala, to pije z zalu ze slaba plec to ja. omalzemagister Aleksander Golen Wirus Kwasniewski ulubione miejsce Filipiny ulubione zwierze wirus profesurowi Geremkowi gratuluje twarzy LiD he he he he he :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Sam czasem doznaje atakow tej choroby! 10.10.07, 21:53 Jest naprawde bardzo ciezka. Najbardziej rzuca sie na mowe i konczyny dolne. Czlowiekowi wydaje sie, ze jest blyskotliwy, a naprawde jest zalosny. Zycie wydaje sie taki proste, a zwyciestwo wyborcze bardzo bliskie. Sabo! Idziesz zla droga! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Wodka Filipinka z logo Kwacha! To pojdzie na rynku 10.10.07, 22:01 Musze przyznac ze Kwachu z marketungu jest prawdziwym geniuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Kłamca i krętacz a do tego pijak ....i jeszcze 10.10.07, 21:57 który nie ma za grosz honoru i tacy ludzie są w Polsce autoryteatmi Najpierw kłamał że skończył studia ,teraz że jest chory ,udzielał wywiadu w niemickiej gazecie namawiając do bojkotu Polski ,Ci jego zwolennicy to chyba sami pijacy którzy po pijanemu go akceptuja ,brrr tak wyglada Polska swiadomść .Jak wygra PO to tacy bedą rzadzić Polską wspólnie z LID ,fe Odpowiedz Link Zgłoś
sizon księgowy Walek z mojej roboty też tam jeździ 10.10.07, 21:58 nagle wszystko stało się jasne! już wiem, czemu ten facet ma nierówno pod sufitem, wszystkiemu winne Filipiny!!! bełkocze, ma dziwne pomysły, gada bez sensu, obiecał 13tki i nic...ale siedzi też w kiblu z pół godziny i zawsze się brudzi na gębie podczas jedzenia,to nie wiem, czy też podciągnąć to można pod te cholerne Filipiny.? tak czy siak pozdro Waluś Odpowiedz Link Zgłoś
mzastaw To nieładnie 10.10.07, 22:16 Panie prezydencie Kwaśniewski - radzę jak najszybciej wycofać się nie tylko z polityki ale i z życia publicznego. Sam przeżywałem kryzysy, lecz nigdy nie zdarzyło mi się to jak raz wtedy kiedy miałem występować publicznie. Radzę Panu jako były Pański mąż zaufanie w obydwóch turach wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
j.an choroba tropikalna 10.10.07, 22:23 Tak się składa,że mój kolega wyjechał w latach prosperity na kontrakt do Libii,ile było radości w rodzinie po powrocie /dwa lata/ nowy dom duży fiat w garażu.Szczęście nie trwało długo z mojego kolegi zrobiły się skrzypce chudł w oczach po ośmiu miesiącach,poszła fama że zarazil się chorobą tropikalną i to tak zarażliwą że wszyscy się od niego odwrócili.Umarł po roku i nie dowiedzieliśmy się na co, ale co ciekawego że nikt z rodziny do tej pory nie zachorował.Zprzyjaźniony lekarz który byl kilka razy u niego też rozkłada ręce i nie wie co to za choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: choroba tropikalna 11.10.07, 04:04 j.an napisał: poszła fama że zarazil się chorobą tropikalną i to > tak zarażliwą że wszyscy się od niego odwrócili.Umarł po roku... prorokujesz odnosnie "nosiciela" choroby - filipinka nazwana przez skazonego Kwaska? Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt ---Lokomotywa LiD jeździ na etanolu--- Pijak 10.10.07, 22:25 Wstyd dla Polski, piate publiczne wystapienie po pijaku. Ktos kto glosuje na LiD musi byc po prostu zagubiony. Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: ---Lokomotywa LiD jeździ na etanolu--- Pijak 10.10.07, 22:53 Oboje, maz i ja, spedzilismy sporo czasu w tropikach. Ja dosc dawno temu objechalam Azje, a rok temu wrocilam z Polinezji. Moj maz zaliczyl Afryke, Polinezje i najgorsze czyli Gujane Francuska. Tak wiec we dwojke widzielismy prawie wszystkie choroby tropikalne na zywo. Ta w ktorej sie raptownie slabnie, nogi uginaja sie, rece drza i na przemian odczuwa sie cieplo lub zimno, nazywana jest potocznie "dingue" - taka odmiana malarii. Jednak nie pasuje ona do symptomow dajacych sie zauwazyc u Kwasniewskiego, bo w "dingue" nic nie dziala oprocz mozgu. Nie ma tez zaburzen mowy. Szkoda, ze Kwach wpadl w pulapke. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Nieglosowac na oszusta pijaka!!! 10.10.07, 22:33 Precz z czerwona zaraza!! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Co na to Mazowiecki, Geremek i nne typy z PD 10.10.07, 22:50 Przeciez ta pijaczyna z sld was skompromitował, a wy zachowujecie się tak, jakby nic sie nie stało . kwasniewski poprostu was wyruchał . Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusstary Kwaśniewski: Cierpię na wirusową chorobę z Filipin 10.10.07, 22:59 Nikt nie chce wieryc,że On cierpi na golenie.Na GOLENIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Filipinski wirus szaleje 10.10.07, 23:21 W trosce o dobro spoleczne i zdrowie towarzyszy z LiD-u, koniecznie trzeba izolowac kwacha, zeby nie pozarazal calej jaczejki, bo sie izby wytrzezwien przepelnia. Nie ma zartow z takim filipinskim wirusem, zwlaszcza na drugi dzien, jak kwach nie zazyje klina, sorry, porannej dawki lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Nie no sorry! 10.10.07, 23:35 Kwachu co ty piep rzysz?? Jak masz chorobę to powiedz jaką! Wtedy będziesz wiarygodny! Masz kiłę filipińską, nie chcesz przyznać?? Bez sensu jakoś to wygląda! A chciałem głosować na LiD! A goleń Charkowski jak tam? już nie boli??!! Każdy polityk to świnia marna! Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence I pochwal się jakie leki zażywasz na chorobę wirus 10.10.07, 23:36 I pochwal się jakie leki zażywasz na chorobę wirusową??!! Filipińską?? jassne! Kazdy polityk to świnia marna! Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Świat się śmieje 10.10.07, 23:41 No i co śmiecie,this is wasz guru,degenerat i łajza,autorytet i twarz trzeciej rzeczypospolitej,taka jest cała ideologia pojednania ze śmieciami po komunie,tacy jesteście wszyscy razem z kurwą żydowską Michniolem. Czasami świat jest piękny ,kochajmy się ,Bartoszewski razem z Kwachem i z Donaldem Tłukiem,geriatria z infantylizmem a także ze zwykłym alkoholizmem. Nadpobudliwy tetryk Bartoszewski został z ręką w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Świat się śmieje 10.10.07, 23:48 Piepr zę Kwaśniewskiego! Odplugaw się od Bartoszewskiego! Każdy polityk to świnia marna! Kaczyńścy sa też beznadziejni jeśli nie bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
jacobsjacobsen Re: Świat się śmieje 11.10.07, 00:24 nie przypominam sobie by Donald Tusk, a szczególnie prof. Bartoszewski popierał pijaństwo Kwacha. na tym pijaństwie straci jedynie LiD, to naprawdę nie jest problem PO. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Świat się śmieje 11.10.07, 04:00 Co wpierw wypiłeś? Chyba czar rydzyka, bo bzykasz jak chrabąszcz na gó..e. Odpowiedz Link Zgłoś
primum_non Tylko na temat 10.10.07, 23:47 Małą przykrość sprawia mi wymienianie Filipin,które na pewno mają swoich sympatyków,dla przybliżenia jest tam Manila i jest to kraj dość chrześcijański.Nie zajmuję się sprawą,bo to całkiem inna sprawa,ale google wyszukują w kolejności wścieklizna i bardziej pasująca Gorączka krwotoczna Ebola.Śmiertelność z wykrwawienia w niej wacha się 60-90%. pl.wikipedia.org/wiki/Gor%C4%85czka_krwotoczna_Ebola Warto zwrócić uwagę,że choroby wirusowe nie mają na ogół dobrych albo żadnych leków,a czasem nie mają też skutecznego leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś