tarura Trochę poważniej - tropikalna choroba 14.10.07, 19:11 to może być ameba (pasożyt jelit?) - zżera od środka i trudna do zabicia, nawet alkoholem Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 19:26 W Katyniu tez byl chory? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 19:32 stare dzieje,tak jak i Katyń Odpowiedz Link Zgłoś
k.adorator Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 19:45 idąc tym tropem to komunizm i faszyzm to też stare dzieje. Pokaż mi kraj z ukształtowaną demokracją, gdzie człowiek po tylu alko wpadkach był dwie kadencje prezydentem, a potem twarzą w kampanii partii z prawie 20% poparciem, dokładając jeszcze jego aktywną przeszłość z czasów reżimowych rządów? Mamy taką demokrację jaką mamy. Przecież nawet zabory wprowadził u nas legalnie działający Sejm przy zaledwie jednym głosie sprzeciwu, ale to stare dzieje, szkoda tylko, że mentalność się nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 21:45 stare dzieje,ramoty pokryte kurzem i taplanie się w niemożności,panie dziejku,kiedys to było,oj Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 19:33 estazolan napisała: > W Katyniu tez byl chory? ta dziewczyna jest nie powazna, ojcu to wybaczam bo on juz za siebie nie moze, jest w kleszczach alkoholizmu jak kiedys Polska w okowach komunizmu i trzeby bylo dziesiecioleci zeby z tego wyszla on juz tego nie dozyje. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 19:34 "tata jest osobą, która nie mówi o swoich chorobach, nawet mnie i mamie. To jest typ faceta, który zawsze jest zdrowy i zawsze twierdzi, ze czuje się dobrze" faktycznie to widać. raz się chwieje a raz nie. dziwna choroba. córka twierdzi to co zacytowałem a jednocześnie jednak wie ,że grozi mu zgon gdy wypije za dużo. można by już tak skończyć z tym tematem bo to jest żenujące, parcie na kasę to ta rodzinka ma ogromne. nie winię ich za to bo tak wolno ale grać cały czas wariatów w takiej sytuacji to już gruba przesada. właśnie puszczają z dymem cały swój dotychczasowy wizerunek. tak kochani, kit wypadł z okien i coś tam się brzydkiego odkryło... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 to nie alkoholik to heros! 14.10.07, 19:49 dziś powtarzał" nie lękajcie się!" Odpowiedz Link Zgłoś
meev Tata ma poważne problemy.... z piciem 14.10.07, 19:36 ... a ewentualne schorzenie układu pokarmowego od przepicia i nie jelit, tylko wątroby. Normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlowicki jak się tyle chleje wódy to jelita wysiadają olecz 14.10.07, 19:37 a tvn powinna się wstydzić za to, że stoczyła się na dno kwasioróbstwa Odpowiedz Link Zgłoś
brkleszno Nie żyje więc? 14.10.07, 23:07 Znaczy, że Kwaśniewski nie zyje. Wszak to alkoholik jest(był) Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j... 14.10.07, 19:44 Olu jesteś dobrą aktorką! Masz więcej szczęścia niż ja! Niestety mojego tatę zamordowali UB-owcy w 1955r. Zazdroszczę Ci że masz takiego tatę.Ale pretensję mam do twego taty, za zawetowanie Ustawy Uwłaszczeniowej! Powiem tak, macie mieskanko? Bo nas wyganiają w tej chwili z rodzinnego mieszkania. Pozdrawiam pomimo wszystko marek bazan Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 19:47 maxymus1 napisał: > Olu jesteś dobrą aktorką! Masz więcej szczęścia niż ja! Niestety mojego tatę za > mordowali UB-owcy w 1955r. Zazdroszczę Ci że masz takiego tatę.Ale pretensję ma > m do twego taty, za zawetowanie Ustawy Uwłaszczeniowej! Powiem tak, macie miesk > anko? Bo nas wyganiają w tej chwili z rodzinnego mieszkania. Pozdrawiam pomimo > wszystko marek bazan Teraz juz ci kweach nic nie zalatwi , on juz pijak alkoholik - inaczej mowiac koniec- moze olka ci pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 19:51 to trzeba pracować na czynsz,to nie wyrzucą Odpowiedz Link Zgłoś
kropkanadkropka No, ale jeszcze żyje i masz Młoda problem 14.10.07, 19:51 jak go przekonać, żeby sie leczył i odszedł od polityki, bo przynosi wstyd Polsce i Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: No, ale jeszcze żyje i masz Młoda problem 14.10.07, 19:54 przekonać trzeba tych,których władza upoiła i stracili rozum :))0 Odpowiedz Link Zgłoś
she8 jolka tez doskonale pamiętała obronę mgr 14.10.07, 19:55 Ja to pamiętam też, jak przemawiała w tv przed pierwszymi wyborami.Cóż - jabłko niedaleko pada od jabłoni..dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
eol77 Re: jolka tez doskonale pamiętała obronę mgr 14.10.07, 21:38 Ja też to pamiętam. Ona nawet czekała na niego pod drzwiami jak zdawał egzamin. Ciekawe tylko z czego był ten egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 19:54 Esperal mu stanął na żołądku. Odpowiedz Link Zgłoś
earlyyears Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 20:01 jakos, kurna, nie wierze w te tlumaczenia oli i olka. sam od czasu do czasu jestem w takim stanie. stan ow, wskazuje, ze wypilo sie kilka kielonkow. i to glebszych. Odpowiedz Link Zgłoś
cmos Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 20:05 KWACH TO PIJAK, KWACH TO BUC, BUCóW TRZEBA CIąGLE TłUC ! Odpowiedz Link Zgłoś
retorka Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 20:29 Nieodrodna córeczka tatusia i mamusi. Pogratulować Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna smierdzace bąki Kwaśniewskiego 14.10.07, 20:40 chore jelita ? dlatego Kwasniewski pierdzi takimi smierdzacymi bąkami Odpowiedz Link Zgłoś
furry Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 20:41 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
janmiele Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 20:51 Może i alkoholikiem nie jest, ale ma słaba głowę i wypić powinien tam gdzie można a nie wszędzie można. Miednoje jest nie do wybaczenia. Zwykłe chamstwo ze strony Aleksandra. Goleń, leki to robienie z nas durni i nie włączaj się w to dziecino Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 20:53 żadnych argumentów juz nie ma ,tylko starocie z Katynia,smutne to Odpowiedz Link Zgłoś
eol77 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 21:33 Maureen, zlituj się. Facet jest pijakiem, nie on jeden w ojczyźnie, to prawda. Tylko jedyny pijak były prezydent. Współczuję Oli, że dała się wciągnąć w kampanię wyborczą i musi świecić oczyma. Najlepiej było siedzieć w domu i nie wygadywać głupstw o jelitach, owsiance itp. Jak już ktoś decyduje się wziąć udział w kampanii i występuje publicznie, to musi się liczyć z krytyką. I nie ma tu nic do rzeczy to jaką partię się popiera. Zachowanie byłego prezydenta w ciągu ostatnich tygodni jest wysoce naganne. Kiedy on wreszcie zrozumie, że jest były prezydentem i z tym łączy się jakiś wzór zachowania? Prezydent nie powinien pokazywać się na rauszu i alkoholowo bajać. Jak taki człowiek może mówić coś o pozytywnych zmianach, przecież on nie jest wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 21:53 ależ ja nikomu nie współczuję,ani nad nikim nie lituję się,o to pro szę mnie nie podejrzewać,na pewno :).Niestety lans starego alkoholi- ka i degenerata nie wypalił i rozumiem rozgoryczenie i wściekłość oponentów,jak i też molestowanie hasła "gdy brak argumentów to zaczy nają się epitety". Polityka jest trudna. Odpowiedz Link Zgłoś
grba No i doczekaliśmy się 14.10.07, 20:52 Pięknie... cycuś malina... mamy klasę polityczną: pijak, bracia K. i nadredaktor Adam, kumpel od flaszki nadredaktora Jerzego Urbana, chce odzyskać Polskę... Odpowiedz Link Zgłoś
ozjasz_szechter $$$ U mnie pod blokiem tez stoja tacy chorzy $$$ 14.10.07, 20:55 Ich twarze sa tak samo sciagniete bolem i cierpieniem w walce z choroba, choc na Filipiny nigdy nie wyjezdzali. Kwach sie schlal w Charkowie na grobach naszych bohaterow, a jego kolega Siwiec drwil z gestow Ojca Swietego. Wszelkie bronienie tych kanalii to brak kultury i szacunku do Ojczyzny i Swietosci. Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Też się popłakałem 14.10.07, 21:01 Olu - czy posŁałaj już łóżko? PŁoszę Cię baŁdzo, zŁób to tatusiowi. On lubi w tym grzebać. Ja też płaczę razem z Tobą - bo to może być marskość wątroby. U alkoholików to częste. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 21:09 Tatę kocha się takiego jakim jest, a ten jaki jest każdy widzi.Ale żeby taka panienka uczyła się kłamać od tatusia, to już przesada. Może lepiej nie odzywać się w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Olu to kto jest twoim tatą? 14.10.07, 21:17 Z kim się beza puściła? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Olu to kto jest twoim tatą? 14.10.07, 21:31 he,he,za bardzo jest podobna do ojca,oczy trzeba otworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
jacobsjacobsen Re: Olu to kto jest twoim tatą? 15.10.07, 00:05 Państwo prezentują bolszewizm werbalny i mentalny 1000 razy większy niż ten Kwaśniewskiego. i wódą od was zionie, a jakże. nie mniej niż od Kwacha. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat A twoja matka jak psu dała, to nic nie mówiłeś... 15.10.07, 02:00 Byłeś wtedy w plemniku psa, więc co miałeś powiedzieć... jan_sobczak1 napisał: > Z kim się beza puściła? Odpowiedz Link Zgłoś
cassandra571 Moze ma robaki? 14.10.07, 21:29 Z Filipin przywiozl "Lymphatic Filariasis / Elefantiasis" Lymphatic filariasis is a parasitic disease caused by microscopic, thread-like WORMS Wuchereria bancrofi and Brugia malayi. Czyli ma robaki, no i robaka trzeba zalac... Odpowiedz Link Zgłoś
anousek Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 21:35 oj Oleńko, ty naprawdę jesteś DDA..aż mi Ciebie żal Odpowiedz Link Zgłoś
vilomort no skoro sama Ola tak mowi..... 14.10.07, 21:36 skoro sama Ola tak mowi, to tak musi byc! jest to oczywista oczywistosc! osoba z Tanca z Gwiazdami nie moze mowic nieprawdy! jest i druga rzecz - skad przypuszczenia, ze skoro pan Kwasniewski mowi niewyraznie i lekko sie chwieje, to od razu musi byc pijany!? skad takie skojarzenia!? a moze go, golen bolal? aaa? no i co teraz? lyso wam!? Odpowiedz Link Zgłoś
brkleszno Re: no skoro sama Ola tak mowi..... 14.10.07, 23:13 Nie goleń, jeno wątroba. Biedaczyna jeden, tak się musiał poświęcać dla kraju, tyle wypić Odpowiedz Link Zgłoś
bartlex Alkohol w jelitach? 14.10.07, 21:39 Ile on musiał chlać, że żołądek nie zdążył wchłonąć alkoholu i "bardzo mocny środek medyczny" dotarł do jelit? Odpowiedz Link Zgłoś
bartlex Alkoholik już by nie żył, ale pijak pożyje. 14.10.07, 21:47 Może nie jest uzależniony, czyli jest tylko pijakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
resdes Niech się zaszyje. Na pewno pomoże. 14.10.07, 22:55 Swoją drogą Olo łże już jak PIS. Idzie w zaparte na całego. Takim ludziom nie można ufać. Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory Czy ktoś słyszał o planowanej debacie kobiet ? 14.10.07, 23:13 Podobno Manuela Gretkowska z Partii Kobiet wyzwała do debaty Nelly Rokitę i inne kobiety - czołowe postacie w partiach startujących do wyborów parlamentarnych. Z niepotwierdzonych informacji wynika, że gotowość do takiej debaty zgłosiły początkowo panie: Jolanta Szymanek-Deresz z LID oraz Danuta Hojarska z Samoobrony. Potem okazało się, że pani Hojarska nie będzie uczestniczyć w takiej debacie, za to do debaty gotowość zgłosiła pani Julia Pitera z PO. Na razie nic nie wiadomo, czy w debacie wystąpi Nelly Rokita. Jesli ktoś zna szczegóły planowanej na czwartek debaty to bardzo proszę o więcej informacji. Np. w której stacji telewizyjnej będzie transmitowana? Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss Nie o to mam pretensje do Olka 15.10.07, 06:35 Jego sprawa, nawet mnie osobiście to jego zachowanie teraz nie denerwuje, mam nu za złe bycie człowiekiem lewicy, swego czasu - kolaborantem Moskwy, jak postrzegam "wierchuszkę" PZPR i kłamstwo z magistrem. patrzac realnie, to nawet nie jest najgbardziej atakowaną postacia tej Kampanii Wyborczej, tu nawet jak inwektywy podzielić na dwu, prowadzą Kaczory. Teraz bardziej staje się społeczną maskotką, i może dlatego ludzie mają do niego sentyment. maskotce się wybacza takie gafy, Prezydentowi mniej, ale przecież nie jest prezydentem..... Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Alkoholik już by nie żył, ale pijak pożyje. 16.10.07, 18:56 bartlex napisał: > Może nie jest uzależniony, czyli jest tylko pijakiem. Przykro mi ....tylko popijajacy nie bierze alkoholu do ust rano! Kwach JEST alkoholikiem. Moze mu pomoc ...Osiatynski - maz Ewy Wojdylo. To potrwa lata cale, nim zobaczy, ze jest. A LID? udjae, ze nie wie...UWAGA! Alkoholik potrafi sie wstrzymac. Na chwile tylko.Stad te wpadki, bo TYLKO na chwile przestaje. Pani Ola - psycholog powinna zajac sie odwykiem, nie TVN24.I po co byla ta psychologia? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A wiesz czemu Bryty przez setki lat przezyli AMEBE 15.10.07, 00:31 w swoich licznych koloniach? Dzieki obowiazkowej szklaneczce whisky wieczorkiem, a nawet i paru szklaneczek, i wielu szklaneczek... Alkohol, jak wiadomo, dezynfekuje;) -- "Partia z narodem, narod z partia!" Gomulka? Nie, KACZYNSKI! Odpowiedz Link Zgłoś