zbigniew1000 06.11.07, 08:09 Słusznie. Niech Jarek pomerda ogonkiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kronopio77 Senatorowie PiS-u wyszli zdenerwowani... 06.11.07, 08:12 Zdenerwowani to mogli być Polacy po dwóch latach nierządów dyletantów z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Biedacy - 2 lata kosili PO wespół z Lepperem i Gie 06.11.07, 08:13 i Giertychem, a teraz domagają się Bóg wie czego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
takizenek Romaszewski to zawodowy 'patriota'... nie on jeden 06.11.07, 08:36 Ucierpial biedulek za PRLu walczac o Polske.. teraz nalezy mu sie dozywodnio fotel w senacie z marszalkowaniem na oslode... Podobnie jak macierewicz, kaczynscy, gwiazda. Uwazaja ze dzialajac w "S" wypracowali sobie prawo plucia na Polakow i wskazywania kto Polakiem jest a kto nie. Niezla inwestycja - dwa lata lagodnego wiezienia za dozywotni fotel w senacie Odpowiedz Link Zgłoś
kapi46 Romaszewski, a czy ty glosowałeś na Borusewicza? 06.11.07, 08:53 Jeżeli nie, to wykazałeś się skrajnym partyjnictwem i nie dziw się, że większość senatorów z PO głosowała przeciw tobie. Jesteś zakłamany. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Tak trzymać 06.11.07, 09:06 Romaszewski: "Będę mniej zarabiał, a więcej pracował" ... a więc PO dobrze robi: każda decyzja, dzięki której wyborcy narodu mniej zarobią, a mimo to więcej zrobią, jest dobra ! Tak trzymać,a od pana Romaszewskiego oczekujemy więcej pracy za mniej pieniędzy ! www.skubi.net/macierewicz.html www.skubi.net/bank.html www.skubi.net/meller.html Odpowiedz Link Zgłoś
mageillusionist Hahahah 06.11.07, 09:08 Jawne żarty :) Każda decyzja która trzyma PiS z dala od władzy jest dobra, a z drugiej strony powoduje skręcanie ze złości jej członków przyzwyczajonych do koryta :] Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 TKM w wydaniu PO i PSL jak żywy :/ 06.11.07, 09:25 Obserwujemy paradę kłamstw i nieprawości ze strony jaśnie nam za chwilę panującej PO i PSL. Jeszcze na dobre nie dosiedli stołków a już zdążyli dać do zrozumienia, że znaczna część obietnic wyborczych spełniona nie będzie a najważniejsze dla nich są handle stanowiskami z PSL-em i jak zwykle TKM. Widać już jak na dłoni, że TKM w wydaniu PO i PSL będzie najbardziej chamskim wydaniem spośród dotychczasowych :( Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Wierzyłeś w obietnice? Ja nie, a głosowałem na PO 06.11.07, 09:34 adela_30 napisała: > [...] Jeszcze na dobre nie dosiedli stołków a już zdążyli dać do > zrozumienia, że znaczna część obietnic wyborczych spełniona nie > będzie I bardzo dobrze, wręcz na to liczyłem. Nie można prowadzić liberalnej polityki obiecując socjalistyczne społeczeństwo i rozdawnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: TKM w wydaniu PO i PSL jak żywy :/ 06.11.07, 09:37 Masz rację, ale ciężko obdarzyć zaufaniem polityków PO, którzy już na samym wstępie kłamią, oszukują i uprawiają wyłącznie gierki mające na celu ich osobiste korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: TKM w wydaniu PO i PSL jak żywy :/ 06.11.07, 09:42 adela_30 napisała: > Masz rację, ale ciężko obdarzyć zaufaniem polityków PO, którzy już na samym > wstępie kłamią, oszukują i uprawiają wyłącznie gierki mające na celu ich > osobiste korzyści. ********************************* Jakiś przykład kłamstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Re: TKM w wydaniu PO i PSL jak żywy :/ 06.11.07, 09:48 Maruda.r - ależ ty naiwny! Odpowiedz Link Zgłoś
abnegat.ltd adela30 06.11.07, 10:11 loppe, poszeklu- toz to biuro prasowe PiSu jest. Szkoda odpisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeeeek Cóż za małostkowość senatora Romaszewskiego 06.11.07, 10:21 Chciałem być wicemarszałkiem, bo ma się więcej przywilejów, samochód służbowy... Będę mniej zarabiał a więcej pracował... Prawdziwy patriota powinien jeździć własnym autem. Moim zdaniem (zwolennika PO), PO dała lekko ciała z tym głosowaniem. Ale słuchając senatora, ręce mi opadają i utwierdzam się w przekonaniu, że to była mądra decyzja senatu. Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 w Sejmie i Senacie zasiadają same miernoty i dzicz 06.11.07, 10:40 żaden szanujacy się człowiek nie powinien tam byc z tym bydłem Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: w Sejmie i Senacie zasiadają same miernoty i 06.11.07, 11:03 Tak, ale ktoś to musi robić :). Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 pis wzniosl sie ponad partyjniactewo przy wyborze 06.11.07, 11:05 Borusewicza i Komorowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper PiS ciezko pracował na uznanie i tak dostał wiele 06.11.07, 11:09 Dzisiaj okazuje sie że dwa lata temu bardzo ich skrzywdzono dajac im az takie duze mozliwosci. Powtórzę, troche zmieniajac słowa marszałka Piłsudskiego: zwycięzca ten co zwyciężon nie uległ, kiepem ten kto zwycięzył i spoczął na laurach. J.Kaczyński dostał ogromna szanse wejscia do historii,(czego silnie chce)jako twórca nowoczesnego państwa, ale on chciał tylko IV RP o niejasnych celach, wbrew pozorom, Rzeczpospolita mogła zostac osamotniona i wcale nie bezpieczniejsza. Mówiac o wzroscie gospodarczym jako zasłudze tego rządu chyba nie ma danych na temat wzrostu ilosci osób zyjacych na granicy ubóstwa, zaniedbanie w rodzinach wskutek wyjazdów zarobkowych, ja nie twierdze że ten rzad sie bezposrednio przyczynił, tylko ze nic w tym temacie nie robił a po to ludzie na nich głosowali. To ze jest jeszcze wiele osób ktorzy wierza w jakies układy, które prywatyzują i wykupuja świetne firmy krajowe, którzy wierza ze powróca do PRL-u świadczy o zagubieniu i strachu przed nowoczesnym państwem, który PiS cynicznie wykorzystywał do swoich celów, obcych wiekszości płacacych podatki i powaznie myslacych a takze tych którzy wiedza jak wokół nas zyje świat. Maja mentalnośc dziecka z którym nikt sie nie chce bawic, bo jest niegrzeczne i na wsystkich pluje, naśmiewali sie z Tuska ze seryjny przegrany, jednak to on pokazał charakter i teraz on mógłby sie smiać, tylko po coc skoro PiS sam stwarza sytuacje w których pokazuje swoja ograniczonośc i nieudaczność. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Z tego wynika ze PiS głosował ponadpartyjnie 06.11.07, 13:26 I na nikogo sie nie obraza, jakos ja nie widziałem zeby tak było, tym bardziej że pamietam ich zachowanie dwa lata wczesniej i to nie tylko przy głosowaniu. U mnie na podwórku za takie cos to leja w ryja od razu, i jeszcze mogą nasikać, to doskonale reguluje zasady wspólzycia sasiedzkiego od kilkudziesięciu lat Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: TKM w wydaniu PO i PSL jak żywy :/ 06.11.07, 09:51 wybrane trzy spośród wielu kłamstw PO: - stadion narodowy w Warszawie, na Pradze (już się wykręcają) - podatek liniowy (już się wykręcają zwalając na PSL) - wycofanie wojsk z Iraku (już się wykręcają mówiąc, że może za dwa lata) to chyba wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Adelciu mam ci wyliczyc kłamstwa PIS? PIS nie 06.11.07, 09:56 przekazuje jeszcze władzy to jak można wiedzieć co się zrobi gdy nie wiadomo co PIS naknocił i naobiecywał choćby USA. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj to ,że PIS kłamał nie usprawiedliwia PO 06.11.07, 10:41 w końcu miało być lepiej ,uczciwiej ,rzetelniej a jest zwykłe chamskie odgrywanie się. senatorowie z PO pewnie wybrani zostali z musu bo każdy senator z PO "brzydzi się" przywilejami. przypuszczam ,że za 6-12 miesięcy PO nie będzie miało tylu zwolenników i obrońców. podejrzewam ,że sporo osób teraz w chamski sposób atakujacych podejrzanych o sympatie do PIS zmieni barwy. oczywiście za wyjątkiem udzielających się tu posłów oraz innych bezpośrednio zainteresowanych. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Nikt nie wybiera wroga.Romaszewski nie lepszy a 06.11.07, 11:09 kogo wybiorą taki będzie ich wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Według ciebie PO rząd a posady dla PIS.Inaczej 06.11.07, 11:11 nazywasz to odgrywaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_to_koniowi Re: to ,że PIS kłamał nie usprawiedliwia PO 06.11.07, 11:15 Owszem, ale na razie PO nie skłamało. Nawet nie mogło skłamać w tych najważniejszych sprawach - przecież jeszcze nie ma rządu... Ja to chyba nigdy nie zrozumiem ludzi - żeby polityków oceniać po tym co mówią??? Nigdy w życiu! Ich trzeba oceniać za to co robią. PIS został oceniony po 2 latach za to, co zrobił - że wprowadził do polityki strach, oszczerstwa, był zachłanny na władzę. No i pokarało. Ale Platforma przecież nic jeszcze nie zrobiła - zobaczymy jak sobie poradzą z ustanawianiem rozsądnych przepisów, z podejmowaniem bieżących decyzji - przecież tylko takie rzeczy powinny być podstawą do oceny, zwłaszcza polityków... Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: TKM w wydaniu PO i PSL jak żywy :/ 06.11.07, 11:52 adela_30 napisała: > wybrane trzy spośród wielu kłamstw PO: > - stadion narodowy w Warszawie, na Pradze (już się wykręcają) > - podatek liniowy (już się wykręcają zwalając na PSL) > - wycofanie wojsk z Iraku (już się wykręcają mówiąc, że może za dwa lata) to chyba wystarczy. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ot durny garkotłuk.Kto jeszcze jest z woli Jego Małej Mściwości przy korycie??? nie jego odbicie w lustrze??? Kogo to wyznaczył ten obsr...ec do tworzenia nowego rządu???NIKOGO!!! Wciąż tylko ten tłusty wieprz Kamiński obwieszcza o przesunięciu terminu.Może tak wyjaśnisz mi dlaczego to wszystko robią???Może mają w zamyśle nowe przedterminowe wybory z powodu nie zatwierdzenia budżetu??? A czy oni uznają jakieś zasady oprócz tych**swoich** zasadyzobowiazuja.up.pl www.spieprzajdziadu.com Odpowiedz Link Zgłoś
miloo76 Re: TKM w wydaniu PO i PSL jak żywy :/ 06.11.07, 12:21 PiS = 3 mln mieszkań - to jedno czy trzy miliony kłamstw? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Jak szybko zapomnieliście wypowiedzi Romaszewskie- 06.11.07, 09:52 -go w sprawie choćby Beger.Jak PIS to robił razem z LPR i Samoobroną to Romaszewski nie miał nic przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek pałuj się adela_30 06.11.07, 11:03 a najlepiej wypałuj kota jarka :) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Wierzyłeś w obietnice? Ja nie, a głosowałem n 06.11.07, 11:42 lmblmb napisał: > > I bardzo dobrze, wręcz na to liczyłem. Ufasz politykom oszukującym naród ? Współczuję ci... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan99999 Re: TKM w wydaniu PO i PSL jak żywy :/ 06.11.07, 09:39 Adela, Idź się napij wody. Może Ci przejdzie. Ja już nie mam siły czytać tych głupot, które Ty wypisujesz. Powtarzasz po swoim sfrustrowanym wodzusiu bezpodstawne dyrdymały. adela_30 napisała: > Widać już jak na dłoni, że TKM w wydaniu PO i PSL będzie > najbardziej chamskim wydaniem > spośród dotychczasowych :( Odpowiedz Link Zgłoś
login_nowy Ile Alela_30 dostaje 06.11.07, 10:20 za jeden post na forum od PISu? Jakiej płci jest Adela? Bo kiedy czytam "jej" teksty, to wyobrazam sobie raczej kolesia w stylu Bielana stukajacego zazarcie w klawiature Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: TKM w wydaniu PO i PSL jak żywy :/ 06.11.07, 10:35 adela_30 napisała: > Widać już jak na dłoni, że TKM w wydaniu PO i PSL będzie > najbardziej chamskim wydaniem spośród dotychczasowych :( PiSdzielonych kaczorów i ich pomiotu nikt i nic nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper PiS-u chyba nikt długo nie przebije w tej materii 06.11.07, 11:31 O czym tu gadać, partie które maja wiekszość decydują i tak zawsze było, pisałas jak PiS sekował razem z Samoobrona i LPR każdego z PO i kazdy pomysł? Jak pycha powyoborczego sukcesu odebrała rozum i pokazywali na kazdym kroku że maja Tuska za nic, ponizali go nagminnie, nawet Kaczynski lzył go nazywajac pomocnikiem Kwacha, a kim on jest, pomagierem Rydzyka, bo jako taki władzy zadnej nie ma, a co zrobił, wprowadził do termnologi termin bracia Kaczyńscy w bardzo negatywnym znaczeniu, nawet jego brat sie obraza na to, a powinni byc dumni. PO zachowuje sie całkiem przyzwoicie, ja na ich miejscu sekowałbym do końca. Pan Romaszewski, mimo wczesniejszych zaslug, nie jest lubiany i tyle, nie uwazam tez by kandydatura pana Niesiolowskiego była przemyslana, obaj wywodza sie z jednych kregów, tylko ze pan Romaszewski wywodzi sie z lewicy laickie zwiazanej z KOR a pan Niesiołowski raczej berdziej katolickiej. Najdziwniejsze jest to ze w PiS-ie chyba uwazaja ze przynaleznośc niweluje przeszlośc takze w PZPR a u innych uwypukla. Nazwimy rzeczy po imieniu, w Pis-ie jest spora grupa osób która uwaza ze włada im sie należy i to oni od wojny na gorze stosuja TKM w kazdej mozliwej postaci i w niczym nie róznia się od krytykowanych przez nich partii, Natomiast PO, takze LiD i nawet PSL, wyciagneły wnioski i staja sie ugrupowaniami nowoczesnymi, które chca Polske widzieć ocną i ludzi usmiechnietych. Pis mógł ich przebić, radzic pełna kadencję, wygrac wybory w cuglach, wybrali TKM i kundlizm, niech nie maja pretensje że im wszyscy bude pokazują, wręcz powinni szczekac na nich na sali sejmowej za te głupote i niewykorzystane mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Adelciu - kochanie,szoruj do garów-=-Mąż!!! 06.11.07, 11:35 adela_30 napisała: > Obserwujemy paradę kłamstw i nieprawości ze strony jaśnie nam za chwilę > panującej PO i PSL. Jeszcze na dobre nie dosiedli stołków a już zdążyli dać do > zrozumienia, że znaczna część obietnic wyborczych spełniona nie będzie a > najważniejsze dla nich są handle stanowiskami z PSL-em i jak zwykle TKM. Widać > już jak na dłoni, że TKM w wydaniu PO i PSL będzie najbardziej chamskim wydaniem spośród dotychczasowych :( xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Adelciu zajmij się tym co potrafisz a od komputera wynocha. Odpowiedz Link Zgłoś
koles751 Kali być śmieszny 06.11.07, 09:29 Sam Romaszewski zagłosował przeciw Borusewiczowi zgłoszonemu przez PO. Demokracja według niego polega na tym, że jaki PiS robić "kuku" to jest dobrze, ale jak PiSowi robią "kuku" to jest źle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Kali być śmieszny 06.11.07, 10:08 Romaszewski,był dobry ,ale na pochodach pierwszo Majowych.Bohater edukowany w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Przynajmniej wiemy czemu Romaszewski chce być wice 06.11.07, 09:08 "Ma się samochód do dyspozycji, więcej się zarabia..." Przynajmniej wiemy jak Romaszewski rozumie funkcje publiczne w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Przynajmniej wiemy czemu Romaszewski chce być 06.11.07, 09:15 ... i mniej pracuje. Pisdzielska wizja koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 A ten nawias i kropki mówią coś? gazeta jak zwykle 06.11.07, 09:24 wyrywa z kontekstu co jej pasuje zeby osłabić wrażenie po kompromitacji PO Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: A ten nawias i kropki mówią coś? gazeta jak z 06.11.07, 09:43 kerrmit20 napisał: > wyrywa z kontekstu co jej pasuje zeby osłabić wrażenie po kompromitacji PO ******************************* A na czym polegała kompromitacja PO? Na tym, że PiS nie ma normalnego kandydata? Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Senatorowie PIS głosowali na kandydatów PO 06.11.07, 09:49 skąd 90 głosów jak maja 66 bodajże? a z przeciwnej strony "niezależna" instrukcja PO co to uwalenia Romaszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
marcin5051 Re: Romaszewski to zawodowy 'patriota'... nie on 06.11.07, 09:17 Romaszewski będzie gadał o partyjniactwie??Oczywiście,że jest chamski i konfliktowy.Kilkanaście lat temu jako poseł ziemi tarnobrzeskiej, przywieziony do nas "w teczce", nie zrobił nic dobrego.Teraz zamarzył się mu samochód służbowy!Oszołom.W sumie jak widać z głosowania jego wyznawcy też byli za innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Tak, Naród upolitycznił Senat :) 06.11.07, 08:36 Ach ten naród, że też wybrał więcej senatorów z PO niż z PiS, faktycznie naród upolitycznił Senat. należałoby sie zastanowić nad zmianą narodu bo ten już się skompromitował. Czy nie to chciał Pan powiedzieć panie Romaszewski? Czy ową formułkę podrzucił panu któryś z Braci Mniejszych? :p Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Tak, Naród upolitycznił Senat :) 06.11.07, 08:43 Tyle, że naród nie wybrał 100% senatorów z PO, natomiast prezydium senatu tak właśnie zostało zawłaszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Tak, Naród upolitycznił Senat :) 06.11.07, 08:49 PIs za to tylko dopuszczało do współrządzenia przestępców w biało-czerwonych krawatach i brunatnych chłopaczków Romana - oczywiście to wtedy nie było partyjniactwo? Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Tak, Naród upolitycznił Senat :) 06.11.07, 08:53 konread napisał: > PIs za to tylko dopuszczało do współrządzenia przestępców w biało- czerwonych > krawatach i brunatnych chłopaczków Romana - oczywiście to wtedy nie było > partyjniactwo? Było. No i? Co do przestępców to nie brakuje ich także w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Tak, Naród upolitycznił Senat :) 06.11.07, 09:13 Spieprzaj dziadu. Poczatek konca kaczej zarazy. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 "kto sieje wiatr..." :) 06.11.07, 08:54 > Tyle, że naród nie wybrał 100% senatorów z PO, natomiast prezydium > senatu tak właśnie zostało zawłaszczone. Kolega musiał przespac ostatnie 2 lata. strywializuje zagadnienie: dresa z pałą lejesz w ryj, czy zapraszasz na rzeczowa rozmowe o pryncypiach i proponujesz burze mózgów w atmosferze konsensusu i szacunku? -lumpeninteligencja pozdrawia prezydium Senatu RP;) Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: "kto sieje wiatr..." :) 06.11.07, 08:56 Nie bardzo wiem o jakiej atmosferze mówisz... Szacunku? Widziałeś kiedyś szacunek do kogoś u ludzi pokroju Niesiołowskiego? Albo Borusewicza który nie ma szacunku nawet do samego siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Re: "kto sieje wiatr..." :) 06.11.07, 09:14 Tak, widziałem w ich przemowach szacunek (słyszałem znaczy się). Za to nie widziałem i nie słyszałem czegoś takiego w wykonaniu np. Jarka Kaczyńskiego i Zbysia Ziobry. Choć to akurat do Senatu nie ma wiele. Choć osobiście uważam, że marszałek Senatu dla PiS nie jest złym rozwiązaniem i ta partia powinna mieć swego przedstawiciela. Odpowiedz Link Zgłoś
meth.p Re: "kto sieje wiatr..." :) 06.11.07, 09:15 sharn1 napisał: > Nie bardzo wiem o jakiej atmosferze mówisz... Szacunku? Widziałeś > kiedyś szacunek do kogoś u ludzi pokroju Niesiołowskiego? Albo > Borusewicza który nie ma szacunku nawet do samego siebie? Nie mam zlej opinii o Niesiolowskim, ale juz rzucanie na szale autorytetu Borusewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Re: "kto sieje wiatr..." :) 06.11.07, 09:17 Jak Romaszewski nie głosuje na Borusewicza to jest OK. Jak senatorowie PO nie głosują na Romaszewskiego to jest partyjniactwo. Tak nam tłumacząc dają do zrozumienia, że mają nas za baranów.Cały PIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: "kto sieje wiatr..." :) 06.11.07, 09:28 toksol napisał: > Jak Romaszewski nie głosuje na Borusewicza to jest OK. Jak > senatorowie PO nie głosują na Romaszewskiego to jest partyjniactwo. > Tak nam tłumacząc dają do zrozumienia, że mają nas za baranów.Cały > PIS!!! ____________________________ Cały czas tak myślą.... i niech żyją w błogiej nieświadomości..... a "ciemny lud" tego już nie łyka..... Zapalmy im...... img95.imageshack.us/img95/1948/wieca5qc.gif tak szybko odchodzą.......... z PiSu..... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 polityka dla maluczkich 06.11.07, 08:27 PO udowadnia , że nie nauczyło się niczego przez 2 lata , chamskie zachowanie , chamska polityka ,a wczoraj w tvp1 Drzewiecki to 120 % kompromitacja ! co my widzieliśmy w tych osłach z PO , to są osły , ludzie bez przygotowania , z wyobraźnią oangutana ... Odpowiedz Link Zgłoś
wiren Re: -----diabeł ----ornat----- 06.11.07, 08:36 zapomniałaś: ubrał sie diabeł w ornat i ogonem na mszę dzwoni , cały PiS, a co robili przez dwa lata Odpowiedz Link Zgłoś
mkot2005 Gdzie byłeś Romaszewski, 06.11.07, 08:41 jak zablokowaliście swojego czasu Niesiołowskiego na wicemarszałka senatu? Jesteś typowym przykładem filozofii Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Olewali społeczeństwo dwa lata, teraz krzywda? 06.11.07, 09:10 Jak sie nie mysli co sie robi i z kim, to wychodza nerwowi. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: -----diabeł ----ornat----- 06.11.07, 09:34 wiren gdybyś trochę zainteresował ostatnimi dwoma laty to byś zauważył że nagonka na PiS nie była oto co robi tylko żeby zniszczyć partię,która walczy o dobro polski!!!ale wolisz być sterowany przez media polskojęzyczne,które wywaliły sporo kasy na PO i musieli je teraz odzyskać !!!jak nie pamiętasz ich rządów w latach 90 to nie zabieraj głosu!!!zobaczysz do czego są zdolni farbowani faszyści z PO!!!!obym sie mylił ale przez następne miesiące ci panowie z PO będą wspominać rządy PiS-u i wtórować co napiszą pseudo dziennikarze z gazety wywrotowej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan99999 Re: -----diabeł ----ornat----- 06.11.07, 10:07 PiS walczy o dobro Polski ?!? PO rządziła w latach 90-tych??????????? Człowieku, jak zabierasz głos, to się najpierw zastanów co piszesz. leon9910 napisał: > wiren gdybyś trochę zainteresował ostatnimi dwoma laty to byś zauważył że > nagonka na PiS nie była oto co robi tylko żeby zniszczyć partię,która walczy o > dobro polski!!!ale wolisz być sterowany przez media polskojęzyczne,które > wywaliły sporo kasy na PO i musieli je teraz odzyskać !!!jak nie pamiętasz ich > rządów w latach 90 to nie zabieraj głosu!!!zobaczysz do czego są zdolni > farbowani faszyści z PO!!!!obym sie mylił ale przez następne miesiące ci panowi > e > z PO będą wspominać rządy PiS-u i wtórować co napiszą pseudo dziennikarze z > gazety wywrotowej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka707 Re: -----diabeł ----ornat----- 06.11.07, 10:36 Uwielbiam to określenie' media polskojezyczne" ile w tym finezji...... Aż się rozmarzyłam... "Farbowani faszyści"..... z tego co pamiętam z lat 90', to skini latali z łysymi pałami - skąd u nich farbowane włosy? Cóż, Leonie9910, poetą Ci przyjdzie zostać, bo ci mogą być oderwani od rzeczywistości... Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: -----diabeł ----ornat----- 06.11.07, 12:06 leon9910 napisał: > wiren gdybyś trochę zainteresował ostatnimi dwoma laty to byś zauważył że > nagonka na PiS nie była oto co robi tylko żeby zniszczyć partię,która walczy o > dobro polski!!!ale wolisz być sterowany przez media polskojęzyczne,które > wywaliły sporo kasy na PO i musieli je teraz odzyskać !!!jak nie pamiętasz ich > rządów w latach 90 to nie zabieraj głosu!!!zobaczysz do czego są zdolni > farbowani faszyści z PO!!!!obym sie mylił ale przez następne miesiące ci panowi > e > z PO będą wspominać rządy PiS-u i wtórować co napiszą pseudo dziennikarze z gazety wywrotowej!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Leoś,czy Ty czasem w dziecinstwie w piaskownicy nie oberwasłeś po tym głupim łbie-=-gadasz jak potłuczony-=- Przeczytaj i przemyśl-=-Mądry wie co mówi,głupi mówi co wie-=- Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: polityka dla maluczkich 06.11.07, 08:46 anna-76 napisała: > PO udowadnia , że nie nauczyło się niczego przez 2 lata , chamskie > zachowanie , chamska polityka ,a wczoraj w tvp1 Drzewiecki to 120 % > kompromitacja ! co my widzieliśmy w tych osłach z PO , to są osły , > ludzie bez przygotowania , z wyobraźnią oangutana ... ********************************** To ciekawe, bo wczorajszą "gwiazdą" wieczoru usiłował zostać Putra, któremu udało się już rozwiać wątpliwości, co do posiadania osobowości nawet na poziomie orangutana. Po prostu zaprezentował się, jako intelektualny bliźniak Gosiewskiego, czyli kloc drewna. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Jarek, przeproś! 06.11.07, 08:31 zbigniew1000 napisał: > Słusznie. > > Niech Jarek pomerda ogonkiem... ******************************* A i owszem. Niech teraz przeprasza. Swoją drogą, to żenujące, że PiS nie jest w stanie wystawić normalnego kandydata bardziej skłonnego do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Jarek, przeproś! 06.11.07, 08:47 maruda.r napisał: > Swoją drogą, to żenujące, że PiS nie jest w stanie wystawić > normalnego kandydata bardziej skłonnego do współpracy. Slowo "normalne" brzmi w srodowisku pis obco i zdradziecko. I dlatego wielka putra (duzy was, maly sluzebny mozg) zostal wypchniety na wice sejmu, a w senacie macic mial Romaszewski. No coz, kaczy cyrk byl w poprzedniej kadencji. Arena zostala zmniejszona, dla wszystkich kaczych clownow miejsca nie ma. I szczescie cale. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Jarek, przeproś! 06.11.07, 08:50 rybka9915 napisała: > maruda.r napisał: > > Swoją drogą, to żenujące, że PiS nie jest w stanie wystawić > > normalnego kandydata bardziej skłonnego do współpracy. > > Slowo "normalne" brzmi w srodowisku pis obco i zdradziecko. I > dlatego wielka putra (duzy was, maly sluzebny mozg) zostal > wypchniety na wice sejmu, a w senacie macic mial Romaszewski. > No coz, kaczy cyrk byl w poprzedniej kadencji. Arena zostala > zmniejszona, dla wszystkich kaczych clownow miejsca nie ma. I > szczescie cale. Ano rzeczywiście. Teraz czas na clownów z PO... :/ Szkoda senatu który zawsze jakiś tam poziom trzymał w porównaniu teraz mit runął. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Jarek, przeproś! 06.11.07, 09:23 Senat ci sie nie widzi. Obraz sie i wynies na kacza farme jak jaro. Na ch...j tu wypisujesz te wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 To PO chciało zlikwidować senat złamasie a teraz 06.11.07, 09:47 stołki najwazniejsze. więc to im się nie "widziło" downie Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Jarek, przeproś! 06.11.07, 09:57 ybka9915 napisała: > maruda.r napisał: > > Swoją drogą, to żenujące, że PiS nie jest w stanie wystawić > > normalnego kandydata bardziej skłonnego do współpracy. > > Slowo "normalne" brzmi w srodowisku pis obco i zdradziecko. I > dlatego wielka putra (duzy was, maly sluzebny mozg) zostal > wypchniety na wice sejmu, a w senacie macic mial Romaszewski. *********************************** To jest właśnie ten ból. PO raczej nie wskaże PiS, którego kandydata PiS-u poprze, ale będzie uwalać partyjników w rodzaju Romaszewskiego. Wczoraj Putra robił za idiotę, za nic sobie mając arytmetykę sejmową, co wyeksponował idiota Kuchciński, twierdząc, że PiS jest reprezentant ogólnonarodowej większości. Z arytmetyki sejmowej wynikają oczywiste konsekwencje - proponuje się kandydata, który ma największe szanse. Cała wczorajsza chryja była potwierdzeniem nieudacznictwa politycznego PiS. W polityce traktowanej poważnie wybory na ważne urzędy, umowy itd. są efektem uzgodnień i negocjacji prowadzonych przez wiele tygodni lub miesięcy. Spójrzmy na PE - głosowania w większości są formalnością, bez niespodzianek. Wszystko wcześniej się negocjuje. PiS, tak w polityce wewnętrznej, jak i zagranicznej, stosuje metodę diabła z pudełka. Nie negocjuje, nie idzie na kompromis, i w krytycznym momencie przedstawia warunki nie do zaakceptowania, tworząc wrażenie. Ale polityka wrażeń ma sens tylko w kampanii wyborczej. Widać w tym pewne naśladownictwo polityki Kremla. Naśladownictwo nieudolne. Kreml swoje diabły z pudełka pokazuje na samym początku i zmierza do uzgodnień. I tak powinien zrobić PiS - postraszyć Putrą tydzień temu, a w końcu zaproponować np. Ujazdowskiego czy Zalewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Nie musi byc wakat 06.11.07, 08:34 Przeciez jest jeszcze senator niezalezny... Doswiadczony polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Nie musi byc wakat 06.11.07, 12:08 >"-Okazało się gigantyczne partyjniactwo, które nie docenia >kompetencji, doświadczenia - skomentował." No.Skromny pan senator. >"- Chciałem zostać wicemarszałkiem, bo to zwiększa możliwości >działania - powiedział. - Ma się samochód do dyspozycji (...)." I jaki zapobiegliwy. Ehhhh mili panstwo.Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Zapomnial wol jak cieleciem byl, co? 06.11.07, 08:35 Irasiad jest bardzo zdenerwowany... Odpowiedz Link Zgłoś
opodal_krzaczka Jeżeli Romaszewski walczył o Polskę 06.11.07, 08:36 taką jak chciał zaserwować Kaczyński to znaczy ze chodzi mu tylko o koryto i zmianę obsady dyktatury Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 Re: Chlebowski: W Senacie wciąż jest miejsce na w 06.11.07, 08:36 "Chlebowski zwrócił uwagę, że senator Romaszewski w ciągu ostatnich lat kilkakrotnie dał się poznać jako osoba konfliktowa. To samo mówił wczoraj Donald Tusk i inni politycy PO, m.in. Stefan Niesiołowski, przewidując, że Romaszewski nie uzyska wymaganej większości głosów." Chyba nie ma juz naiwnych, ktorzy sadza, ze tluszcza senatorow PO ma wlasne zdanie. Karnie wykonuja polecenia czlowieka z plastiku. Szkoda, ze najbardziej wulgarny w Polsce mucholog nie pamieta, ze Romaszewski glosowal za jego kandydatura na wicemarszalka senatu 2 lata temu, ale w sumie co sie dziwic, taka jest mentalnosc stachanowcow z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
takizenek === Tluszcza? Brak wlasnego zdania??? 06.11.07, 08:41 Chyba nie mowisz tego o PO... Takie okreslenia pasuja jak ulal do takich partii jak SO, LPR i oczywiscie ich siostra PiS. Przeciez tam nikt nie ma wlasnego zdania, ich zdania sa opracowywane zbiorowo na Nowogrodzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 Re: === Tluszcza? Brak wlasnego zdania??? 06.11.07, 09:12 moze ci nie w smak, ze PO-wcy niczym sie nie roznia od Samoobrony, ale tak jest (z kilkoma wyjatkami), kradna jak SO (Sawicka), mysla tylko o penisie (Palikot), lubuja sie w rolnictwie i lesnictwie (Piskorski) Odpowiedz Link Zgłoś
takizenek Re: === Tluszcza? Brak wlasnego zdania??? 06.11.07, 09:47 Nie wiem gdzie tu porownanie... pis zajal miejsce po swoim kamracie SO, odziedziczyl jej elektorat, stosuje te same metody dzialania, jest partia wodzowska 'ruki pa szwam'. Sawicka zostala nakloniona do przestepstwa przez kaminskiego i jego cwaniakow, to bedzie mam nadzieje udowodnione juz wkrotce, dala sobie zawrocic w glowie. A co do Palikota - to go nie znam, ale wyglada na przyzwoitego faceta. W odroznieniu od p. Putry, Lipca, kaczynskich... I nie wierze ze wsrod ludzi Tuska znajda sie handlarze narkotykow Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Tusk musi namaścić kandydata PiS-u, "TKM !!!" 06.11.07, 08:37 Ludzie , ale w czym problem? Przecież to oczywisrta oczywistość ,ze kandydata PiS-u musi wskazać Tusk. W końcu to on wygrał wybory , no nie ? No i trzeba się zemścić za Niesiolowskiego. To swięte prawo zwycięzców w demokratycznych wyborach. W koncu "TKM" , to podstawowy standard polskiej polityki i dotyczy wszystkich opcji politycznych bez wyjątku. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 [...] 06.11.07, 08:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka Romaszewskim 06.11.07, 08:39 i innym pieniaczom mowimy stanowcze NIE!!! Dla takich lobuzow w parlamencie nie moze byc miejsca, a jesli juz to w pionie administracyjnym na etacie calodobowego trzepania dywanow. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 [...] 06.11.07, 08:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 Romaszewski wycięty, czyli rządy miłości 06.11.07, 08:39 www.rp.pl/artykul/67171.html Nic dodać, nic ująć, po prostu kundlizm PO. PiS ponownie powinien zgłosić kandydaturę Romaszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Chlebowski - czy rudy musi być fałszywy? 06.11.07, 08:40 Romaszewski zbyt uczciwy, dlatego nie podoba się POpłuczynom. Co innego takie aFtorytety POprąciów, jak lodziara Beatka Sawicka, ślinotok Niesiołowki et consortes Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Chlebowski - czy rudy musi być fałszywy? 06.11.07, 08:45 Kali kraść dobrze, kalemu ukraść źle - ależ wy pisiaki jesteś żenujący :) Na szczęście przez najbliższe dwie kadencje możecie tylko szczekać, a potem - zgodnie z prawami biologii razem ze swym elektoratem znikniecie - żegnam! Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Re: Chlebowski - czy rudy musi być fałszywy? 06.11.07, 09:09 Gdyby komukolwiek przyszła chęć przypinania mi łatki to oświadczam- partie(WSZYSTKIE) mam glęboko w D.Nie jestem zwolennikiem ŻADNEJ Wypowiedzi Romaszewskiego są nie tyle idiotyczne ile ŻENUJĄCE. Najpierw wszystkie ugrupowania tworzą konstytucję gruntująca system partyjny a więc partyjniactwo we wszystkim. Potem walcżą przeciwko wyborom jednomandatowym skazując się z wyboru na rządy partyjne przy obsadzie kandydatów na cokolwiek. A potem taki dureń jeden z drugim pyszczy na partyjniactwo. Jedyne zasługi Romaszewskiego jakie pamietam to produkcja radyjka w czasie stanu wojennego. Potem już niczym się nie wsławił,więc gadanie o doświadczeniu jest bzdurą.Kolejna bzdura jest gadanie o demokratycznych rządach w PISie (z podtekstów to wynika) dniu kiedy wywalają z partyjnej czapki trzech zastepców bo ośmielają się mieć zdanie własne. (zapowiedż czarnej polewki dowodzi,że nie mieli wyboru).I na koniec CREDO pana senatora- miałbym samochodzik,a teraz będę mniej zarabiał i wiecej pracował. I BARDZO DOBRZE. Wcale mnie to nie boli,poza tym,że muszę zamiast na zdrowie wydawać na takich PRÓŻNIAKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
stemp10 Jak myślicie Romaszewski głosował na Borusewicza 06.11.07, 08:42 Pewnie nie. Tak by wskazywała liczba głosów za, w pobliżu liczby senatorów PO. Jeżeli nie głosował to może dostać stołek woźnego Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Brzydkie miejsce 06.11.07, 08:45 Po sejmie senat stał się miejscem cynicznej rozgrywki. Wybór Borusewicza juz brzydko pachniał. Jego ucieczka z tonacego PISu i miękkie lądowanie w PO już było w złym stylu. Ale widać to się opłaca mimo, że takie postepowanie kojarzy się z najstarszym zawodem swiata. Można powiedzieć , że Borusewicz posiadł zawód marszałek senatu tylko za jaką cenę ? ! Gdyby senatorowie mieli na uwadzę naprawdę dobro kraju wybrali by na marszałka kogoś kto jest poza sporem politycznym dwóch największych sił w kraju, czyli Cimoszewicza. Ale do tego trzeba sie wyrzec partyjniactwa i mieć naprawdę klasę Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda dla kaczych oszolomow nie ma miejsca we wladzach S 06.11.07, 08:46 enatu - sorry herr Romaszewski! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream o PiS: Kali ukraść-dobrze, Kalemu ukraść-źle ! 06.11.07, 08:47 Pisdzielce zostali pobici własną bronią. I bardzo dobrze, mam nadzieję że to nie ostatni prztyczek w nos. PiS zapracował sobie na takie potraktowanie. Pokazali przez 2 lata, jak sprawują politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Kalemu ukraść gorzej 06.11.07, 08:53 Ja za to uważam, że wcale nie stało się dobrze, mimo że PiSu nie lubię, a Romaszewski mija się z prawdą opowiadając o wnoszeniu się PiSu nad podziały. Żadnego wznoszenia nigdy nie było, dwa lata temu było to samo w drugą stronę. Ale uważam, że nie powinno być tak, że teraz jest na odwrót. Nie uważam dlatego, że Platforma mówiła i mówi nam ciągle, że oni właśnie nie są tacy jak PiS. Że pogarda i agresja jest tam, przecież tak budowali swoją kampanię, taki chcą mieć wizerunek. Więc jak to jest w końcu? Mówią jedno, ale zachowują się dokładnie tak samo małostkowo jak Prawo i Sprawiedliwość. A moim zdaniem powinni być ponadto, powinni właśnie pokazać, że nie są tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Prostakowi nie wytłumaczysz w białych rekawiczkach 06.11.07, 09:06 Chamek jak nie poczuje, to nie zrozumie. Przeciwny jestem cackaniu się z takim Kaczyńskim, Cymańskim i innym im podobnym. Nie można być opluwanym i ciągle z siebie to ścierać, udającże jest wszystko w porządku. A na PO zagłosowałem, bo ich program mi po prostu odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Prostakowi nie wytłumaczysz w białych rekawic 06.11.07, 09:18 No to jest nas dwóch, też mi odpowiada hehe. Aczkolwiek, jak powiedział Ben Kenobi, kto jest głupszy: głupek, czy ten kto za nim idzie?:) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
junkir Gdyby pisiorki miały chociaż trochę oleju 06.11.07, 08:50 we łbie, to wiedziałyby, że Zbysia R. trzeba wystawić jako drugiego kandydata, ale oni tam maja parcie na koryto nie przymierzając jak zombie na żywych, lezą sztywniaki bez myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Punkt widzenia zmienia się... 06.11.07, 08:51 z punktem siedzenia - przy władzy czy też obok. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Chlebowski: W Senacie wciąż jest miejsce na wic.. 06.11.07, 08:52 Pis'ponad podziały, jakie podziały chyba głupotę i większą głupotę. Wykosił przecież wszystkich którzy mieli ukończone więcej niż technikum mechaniczne pod Białymstoiem.... Nie Live with Pease a Leave PiS... i to natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
hr.pafnucy Re: Chlebowski: W Senacie wciąż jest miejsce na w 06.11.07, 09:06 Nie żebym się czepiał, ale Live with Peas(e) to znaczy "żyj z grochem"... Zapewne chodziło o "Live with Peace" Odpowiedz Link Zgłoś
smaczliwka Chlebowski: W Senacie wciąż jest miejsce na wic.. 06.11.07, 08:52 Panie Romaszewski; albo przegrana panu rozum odebrala albo pan skleroze juz ma. Nie wykluczam jednego i drugiego. Wiekszego partyjniactwa jak za poprzedniej kadencji to chyba nawet za czasow komunizmu nie bylo. Chrzescijanin pan a jadem zionie Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_dupa11 Gargamel się z ch..em na głowy pozamieniał 06.11.07, 08:55 PIS się wzniósł ponad podziały :) Dobre:) Jeszcze pewnie "ponad poziomy wzlatywał... i ludzkości całe ogromy przenikał z końca do końca" Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Chlebowski: W Senacie wciąż jest miejsce na w 06.11.07, 08:56 No to pewnie go wybiorą, ale później i niechętnie. Patrzę sobie na listę senatorów PiS, ale nie ma tam żadnego innego znanego nazwiska, no może oprócz prof. Bendera. Odpowiedz Link Zgłoś