mieszko27 Re: Tusk: List od b. premiera składa się z trzech 16.11.07, 13:31 koloratura1 napisała: > I jak tu nie wierzyć w przesądy? Gdzie się dwóch (braci) bije, tam trzeci korzysta????? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zda 16.11.07, 13:34 To dowód i przykład dla świata: nigdy, w żadnym kraju rządów braci zwłaszcza bliźniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 niestety 14-ty 16.11.07, 14:11 paralela1 napisała: > na różowych salonach --------------------- bo Pawlak od 89 r byl dwa razy premierem, na!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Jakie to były te trzy zdania? 16.11.07, 13:35 Pierwsze zdanie na pewno było nagłówkiem, np. "Wielce Szanowny Panie Donaldzie Tusku" (czy jakoś podobnie) Trzecie zdanie było zapewne zwrotem zamykającym, np. "Z poważaniem" Ciekawe, co było w drugim zdaniu: Ja pokusiłem się o odgadnięcie aż 2/3 listu. Niech ktoś inny ruszy 4 litery. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Jakie to były te trzy zdania? 16.11.07, 13:52 W tym drugim było:zamierzam przez pana popełnić seppuku. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Jakie to były te trzy zdania? 16.11.07, 14:49 A może: zrobic sekupe ? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Pewnie z gorączką pisał list lewą rączką?????? 16.11.07, 13:38 www.gazetawyborcza.pl/1,75480,4660458.html Pewnie z gorączką pisał list lewą rączką? Z gorączką. Z gorączką faceci, biorą wszystko jak leci. Nie ucieka na drzewa, chłopczyk czy dziewa. Aż jest z tego z bolączką, no to jeszcze z gorączką. Z gorączką w łóżeczku, z gorączką w piaseczku. Z gorączką wspomaga, gdy treść leci naga. A najlepiej u Józi, jak z gorączką da buzi! Odpowiedz Link Zgłoś
teo331 Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zda 16.11.07, 13:38 "mały człowiek" - mały list.......... Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 A ja mam do byłego premiera dwa zdania......... 16.11.07, 13:39 ...."Dość jednej chwili na to, by wprost z tronu znaleźć się na kolanach u cudzych stóp. Musisz pamiętać, że wszelki los jest zmienny i że cokolwiek się zdarza komu innemu, może się i tobie przydarzyć....." _______________________ oczywiście cytując SENEKĘ ...,który ponad dwa tysiące lat temu.......przewidział upadek Kaczorów i PiSuarów ....... Odpowiedz Link Zgłoś
m_bovary Litości, a z ilu ma się składać? 16.11.07, 13:48 ze stu trzech? Żeby pan Doniu poczuł się wreszcie usatysfakcjonowany? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz O to trzeba zapytać Trybunał Konstytucyjny 16.11.07, 13:55 m_bovary napisała: > ze stu trzech? > Żeby pan Doniu poczuł się wreszcie usatysfakcjonowany? Dziwne ,że PO swoim zwyczajem nie wysłała w tak ważnej sprawie zapytania do TK : " z ilu zdań ma składać sie taki list" Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 remik.bz.. kłamca,cham,pomawiacz, na forum GW 16.11.07, 14:16 ścierwo esbeckie... Odpowiedz Link Zgłoś
al_bandi Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zda 16.11.07, 13:54 ...Dość jednej chwili na to, by wprost z tronu znaleźć się na kolanach u cudzych stóp. Musisz pamiętać, że wszelki los jest zmienny i że cokolwiek się zdarza, komu innemu, może się i tobie przydarzyć......Seneka Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 inne lzy............ 16.11.07, 14:07 kiedys przed ekranem tv plakalo sie z pogardy, nienawisci i przedewszystkim z niemocy, dzis po raz pierwszy w moim dlugim zyciu mialam lzy wzruszenia na uroczystosci w Palacu Prezydenckim i z nadzieja w sercu iz slowa Jana Pietrzaka sie spelnia iz "ZEBY POLSKA BYLA POLSKA" w pelnym tego slowa znaczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Kaczy premier pokazaqł,że wychowany był w buszu- 16.11.07, 14:04 uciekł na gałąż razem z najważniejszymi małpami ze stada Fotygą i Ziobro.Ta trójka pokazała"klasę".Może wyborcy z Galicji i Kongresówki zrewidują wreszcie swoje preferencje wyborcze jak sobie uświadomią na co głosowali.Prostacy,godni największej pogardy. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zda 16.11.07, 14:07 Co z nim, zaniemówił jak mim? W steku pomówień, w zadymie swądu, Pan Prezydent powołał do rządu ludzi przyzwoitych i wykształconych, kulturalnych, dobrze ułożonych. Pochwalił rządy swego brata, co przepadł w Polsce jako brat łata. Pewnie szuka kultury obycia lub leczy kaca, może z przepicia? Może pociechy szuka u ojczulka, może za ciasna była koszulka? Może Lepper zaciągnął krawacik, może mu utknął w tyłku jak wacik? Może go Giertych wcisnął do słoi i jako eksponat w którejś szkole stoi? PiS rozliczy lewą rączką, faceci z gorączką! Pewnie z gorączką pisał list lewą rączką? www.gazetawyborcza.pl/1,75480,4660458.html Z gorączką. Z gorączką faceci, biorą wszystko jak leci. Nie ucieka na drzewa, chłopczyk czy dziewa. Aż jest z tego z bolączką, no to jeszcze z gorączką. Z gorączką w łóżeczku, z gorączką w piaseczku. Z gorączką wspomaga, gdy treść leci naga. A najlepiej u Józi, jak z gorączką da buzi! Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 almagus..srały muchy,bedzie wiosna! 16.11.07, 14:17 męczysz nas i siebie.. trzasnij kielycha ! Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Gratulacje kaczora to naczelny problem rzadu PO 16.11.07, 14:11 Od kilku dni headlines gazety wyborczej dotycza jakze istotnego dla gospodarki polskiej problemu czy Jaroslaw Kaczynski zlozyl juz czy jeszcze nie zlozyl zyczen Tuskowi. Kiedy dwa lata temu primadonna Tusk byl obrazony na PiS za wydymanie go w wyborach prezydenckich GW zgodnie z michnikowska beztronnoscia prasowa atakowala pisiorow. Teraz kiedy role sie odwrocily GW nadala ,,zgodnie z idea beztronnosci prasy" atakuje pisiorow. 2 lata temu kaczory byly fe bo wygraly, teraz sa fe bo przeglali. A jak ,,sila spokoju" zwany takze ,,zywa mumia" i skamielina UW Tadeo Mazowiecki powiedzial w 1991 roku, ze narod nie dojrzal do wyboru jego geniuszu na prezydenta, organ michnika nie zajaknal sie slowem o braku kultury ,,autorytetu tysiaclecia". No ale wazne, ze zaczal sie okres wielkiej kompromitacji Tuska cudotworcy. Teraz zobaczymy jak konczy prawdziwy kaszub z Gdanska! Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 pl2512..zamiast gęby,masz odbyt... 16.11.07, 14:19 typowe dla bolszewickich świń... Odpowiedz Link Zgłoś
ona43210 Teraz jasno widać żę TUSK promowany był prze GW 16.11.07, 14:18 wideo informacje o premierze czołowych potentatów medialnych, jeszcze nam brakuje coby Krauze, Kulczyk i GW zasponsorowamy bepośrednie videokonferencje z PRMIEREM TUKIEM.. Jasno jak na dłoni widać, kto stoi za Tukiem - WIELKA KASA I PSEUDO AUTORYTETY PODPIERAJĄCE SIĘ wielkim kapitałem.. nic dobrego to nie wróży średnio i mało zarabiającym.. ale bydło dało się omamić to teraz mi EKIPA TUKA pokażę co można zrobić z DEMOKRACJI i WYBORÓW .. sfałszowanych za sprawą dziwnie brzmiących w czasie ciszy wyborczych spotów zachęcających do głosowania.. za to komuś należałoby ukręćić łeb lub unieważnić wybory Odpowiedz Link Zgłoś
ferby26 Kogo promowało 99,9% proboszczów w tym kraju? 16.11.07, 14:23 a tak przy okazji ona43210 poćwicz pisanie bo czyta się twoje wypociny jak żarcie dwudniowej zimnej pizzy. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Teraz jasno widać żę TUSK promowany był prze 16.11.07, 14:24 ona43210 napisała: > wideo informacje o premierze czołowych potentatów medialnych, jeszcze nam braku > je coby Krauze, Kulczyk i GW zasponsorowamy bepośrednie videokonferencje z PRMI > EREM TUKIEM.. Jasno jak na dłoni widać, kto stoi za Tukiem - WIELKA KASA I PSEU > DO AUTORYTETY PODPIERAJĄCE SIĘ wielkim kapitałem.. nic dobrego to nie wróży śre > dnio i mało zarabiającym.. ale bydło dało się omamić to teraz mi EKIPA TUKA pok > ażę co można zrobić z DEMOKRACJI i WYBORÓW .. sfałszowanych za sprawą dziwnie b > rzmiących w czasie ciszy wyborczych spotów zachęcających do głosowania.. za to > komuś należałoby ukręćić łeb lub unieważnić wybory A u was Murzynów biją, ale my mamy najlepszy balet na świecie! A "Pajacyk czeka". Odpowiedz Link Zgłoś
ona43210 Sfałszowane wybory.. niestety wybory w tym roku.. 16.11.07, 14:31 w ilości mediów atakujących PIS jeżeli łaska przupomnę: 1. Gazeta Wyborcza, www.gazeta.pl, TOK-FM i METRO- jedno potężne medium 2. POLSAT, INTERIA, TV BIZNES, LIS i jego Co z tą Polską -druga potężna organizacja powstała za pieniadze i powiązania nie wiadomo skąd 3. TVN, TVN24, STYL TVN, RMI_FM pan Walter i jego "bezstronni dziennikarze w szczgólności Olejnik, Cegielkski, szkoło kontaktowe- trzecia korporacja medialna 4. Postkomunistyczne "WPROST", "PRZEGLĄD" "TRYBUNA" Jeżelui wszystkie opisywane miedia i potentanci walczyli aby zniszczyć PIS to trzeba przyznać że prawda sie i tak obroniła. Nie wszyscy zdrowo myślący ludzie dają się omamiać liberałom, złodziejom bo prawie 75% zamkniętych w więzieniach ludzi głosowało na PO Dodam że WOJSKO głosowało na PO całe z tego co wiem.. to daje do myslenia wiem to bo mam wtyczkę w pewnej jednosce i wszyscy głosowali na PO.. można porównać do obalenia rządu Olszewskiego.. O czym ty kolego do mnie piszesz.. w dniu wyborów w godzinach ciszy wyborczej w Radio TOK_FM pseudo dziennikarze robią sobie jaja z rządzących zapraszają artystów i na antenie gnoją rządzących.. o czymś to świadczy.. o tym że u nas nie było wolnych i niezależnych wyborów.. durna reklama w czasie ciszy wyborczej informowała o tym aby iść i głosować aby zmieniść KRAJ.. pytam sie czy to nie jest za dużo.. Odpowiedz Link Zgłoś
ferby26 Masz wtyczke w pewnej jednostce? hehe 16.11.07, 14:40 Głupia kobieto może robisz tam za społeczną cichodajke i uważasz się z tego tytułu za figurantke? Rzygać sie chce. Spieprzaj do RM! Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek niech spada... ojej go Donald.. 16.11.07, 14:23 lepper do pierdla sejm do roboty ....nareszcie spokój...dogadaj się Donald z Putinem to cała wschodnia Polska będzie Ciebie po rękach całować..i najlepszego życzę...a radyjko nienawiści rydzyka najlepiej przypadkowo zbombardować Odpowiedz Link Zgłoś
ona43210 Żeby o czymś dyskutować to należy to słuchać 16.11.07, 14:45 lub oglądać.. Wcozraj w TOK -FM wypowiadała sie jakaś pseudo intelektualista i bredziła coś o mediach państwowych TVP i że jej się to nie podoba.. wcale ale zaraz dodała że nie ogląda.. no to jak moze bredzić gługia PI.a że coś sie nie podoba jak wcale nie raczy oglać.. czyżby odbierała fale bezpośrednio do tego swojego schorowanego mózgu.. wielki bełkot wielkie pranie mózgu co to tych medialnych gniotów wraz z GW i www.gazeta.pl to są tak pisane artykuły tendencyjnie aby bydło, pseudointelektualiści mieli wrażenie że stoją po właściwej stronie bo kto chce sie utożsamiać z mochrowym beretem i tu niestety TUSK dobrze trafił niestety ta jego IRLANDIA i te obiecani to jak "ten świstak który zawija w te sreberka i ta jego Ekipa pokroju Pani Sawickiej". Jeżeli Tuk chciał po 2 latach rzadu i wszystkie te bełkocące media 2 milionów mieszkań to za dwa lata ja chcę mieć pensię jak w Irlandi. Sory.. błąd ja już mam pensię jak w Irlanidi a nawet więcej - ale jak Tusk obiecał to mnie ta pensja musi się minimum conajmniej podwoić .. czekam.. a wy biedaki którzy uwierzyliście GW, TVN i innym pseudo niezaleznym miediom bedziecie zapie..c jak mrówki abym miał pensję dwa razy większą za dwa lata niż teraz.. do roboty nieroby a nie opie..ć się pisząc nic nie wonszace posty.. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Pnie premierze: kiedy zaloza nam podsluch? 16.11.07, 14:37 Bo bez tego nie ma demokracji, a przynajmniej tak bylo do dnia dzisiejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwit55 Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zda 16.11.07, 14:38 a co ten tchorz kaczor mialby wiecej napisac? porazka z wlasnej pychy, arogancji, bezczelnosci i glupoty boli. a chcial byc premierem 30 lat glupi cymbal. Odpowiedz Link Zgłoś
ona43210 Farby26 więcej kultury wy pesudo intelektualiści 16.11.07, 14:52 powinniście chyba więcej czytać a moze nawet słuchać proponuję Radio MAryja moze będą z ciebie ludzie.. zresztą po tym bełkociwe i tych atakach w GW i TOK FM nawet się tobie nie dziewię .. przecież ty powinnnieneś być tolerancyjny jak GW i TOK-FM z którym się utożasmaiasz i Tukiem.. a tu takie odzywki.. mieliniarskie.. może wyszedłeś z paki w końcu na Po głowowało 75% przestępców, nei zdzieiłbyms się - PS a dziry jakieś masz? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Kaczyński nie "leje wody" tak jak Tusk 16.11.07, 14:57 Kaczyński jak ma coś do powiedzenia mówi konkretnie. Tusk leje wodę i żadnych konkretów. Ta samo w działaniu: Kaczyński - kokretne działania Tusk - gadka bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
ona43210 Po praniu mózgu Tusk bredzi, leje wodę, liże dupę 16.11.07, 15:04 dziennikarzom, w końcu oni go wypromowali.. to jest wstrętne jak się na to spogląda z boku. Nawet w radio TOK-FM wypowiedzi Tuska jak się sucha są takie jałowe, monotonne, takie jakby chciał na nas oddziaływać.. omamiać to jest dopiero socjotechnika na MAXYMALNYM POZIOMIE pewnie nieźle kosztowało to pranie móxgu.. jak widać się opłaciło byle by działał dla nas a nie czyiś interesów.. bo to już zaczyna być groźne dla naszej demokracji jak dziennikarze zostali uśpieni.. niczego się nie posdziewają i nawet w tym kierunku z tego co widzę nie robią.. nawet nie wspieraj w trudnych chwilach swoich kolegów z Gazety Polskiej tylko się obracają plecami.. to jest groźne dla demokracji.. czyli już jasno widac kto przjał władze .. ręka rękę myje ukłądy wracją , pajęczyn zaczyna być ponownie pleciona Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Po praniu mózgu Tusk bredzi, leje wodę, liże 16.11.07, 15:11 Chodzi Ci o tych "kolegów z Gazety Polskie" co do spółki z mafią nazywającą się firmą King & King najpierw sabotowała działanie GP, a póżniej doprowadziła do zamachu na pokładzie i ukradła Gazetę Polską? A teraz Ci "koledzy" doprawiają sobie martyrologię, że niby walczą o wolność słowa, chociaż nikt im tej wolności nie zabiera, czyli po prostu łżą? To może już nie bredź więcej ok? Odpowiedz Link Zgłoś
ona43210 Kolego łżeć to ty łeżesz i tobie podobni z GW 16.11.07, 15:18 pseudo intelektualiści.. co boją się lustracji tacy jesteście nieomylini i nieskazitelni.. nie rozśmieszaj mnie kolego i pouczac możesz swoje dzieci i możesz jedynie doradzać jak tego bedę chciał.. a twojego bełkotu nie chcę Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 ona43210..Rydzyk ci płaci?? 16.11.07, 15:31 ta forsa która ukradł stoczniowcom? Odpowiedz Link Zgłoś
ona43210 Wystarczy dobrze pracować 16.11.07, 15:36 a pieniądze same przychodzą, a niej jak EKIPA stojąca za Tuskiem orkadli moich rodziców i mocih dziadków i moja rodzinę z majątku narodowego aby jakieś grupy stojące za tukiem lub patrz UW czy innymi menadami sami pisali sobie prawo aby rozkraść jak najwięcej.. zam te sprawy od środka więc mi niec nie pisz o Radio Maryja bo tego radia nie słucham ale się z nim utozsamiam.. bo liberałowie przed rzadami PIS nam tu robili maerykę aż starch było wychodzić z domu..no tak ale jak bogate bydło się zamyka w izolowanych osiedlach to jak ma widziec różnicę.. to do kolesi pokroju przeciwników Radio MAryja Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 : Wystarczy dobrze pracować ,znaczy kraść ? 16.11.07, 15:41 jak Rydzyk ? Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 ona43210..dyżurna idiotka z sekty RM Rydzyka... 16.11.07, 15:15 zamiast geby,ma odbyt.. Odpowiedz Link Zgłoś
ona43210 Takimi tekstami pięknie pokazujecie jaki 16.11.07, 15:21 macie stosunek to morlaności zerszą czego sie spodziewać po dzieciach Gazety Wyborczej.. i TOK_FM, RMI_FM i TVN24.. wy nawet mysleć sami nie potraficie.. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Moralność Kaczyńskich; Rydzyk,Kryże,Jasiński,Leper 16.11.07, 15:29 Czabanski,Wasserman,Wielgus,Paetz,Kobylański, Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 palestrina2005..podak "konkretne" działania Kaczyń 16.11.07, 15:11 Zbrodnia w Afganistanie? 3mln mieszkan? tanie państwo? walka z komuna?{rzad 50% PZPR} wymysl cos ! Odpowiedz Link Zgłoś
ona43210 Może warto spojrzeć na to co TUK ku.wa za moje 16.11.07, 15:29 [ieniądze robił 2 lata w sejmie.. ten koleś teraz formował gabinet, a co on robił dwa lata, opie..ł się za moją kase w sejmie, wszędzie był na NIE, razem z SAMOOBRONĄ, POSKOMUNISTAMI chciał zrobić rewoltę w semie - nie pamiętacie tego to może przypomnę i ten koleś głośno krzyczy że stoi na straży praw i jego klakiery które darły mordę w czasie debaty kaczyński - Tusk.. Nie pamiętacie jak Komorowki i z LPR, LID i PO chcieli przjąć obrady sejmu.. i odwołać marszałka sejmu ??? amnezja czy co.. GW i wam podobni zapomniliście także zbrodnie komunistyczne - pytam amnezja czyco, rozkradziony majątek narodowy za sprawą poskomunistów za pomocą kolegów liberałów na czele z Balcerowiczem - zapomnieliście... a teraz o to że źle w kraju obwiniacie 2 letnie rządy Kaczyński.. ludzie wam się tak zalsował mózg od tego bełkotu pesudo atorytetów moralnych uintelektualnych serwowanych przez kontrolowne miedia komercyjne że aż strach. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 ona43210.. cieknie ci z gęby,jak z szamba ! 16.11.07, 15:33 pusciłem pawia... Odpowiedz Link Zgłoś
ona43210 No może ostro jadę.. 16.11.07, 15:44 ale jak się spojrzy na całokształt naszej demokracji po 89 to widać, że nie jest tak jak nam to Bolek obecywał moim rodzicom.. resztą on to się nadaje na inną dyskusję.. zresztą nie ma się co dziwić jeżeli LIBERAŁOWIE i KOMUNIŚCI zawarli pakt o nieagresji a następnie potwierdzili to odwołując rząd Olszewskiego.. do dno.. jedynym z prawdziwego zdarzenia politykiem po 1989 był Jan Olszewski reszta mu nawet nie jest godna butów czyścić, nie ma większego autorytetu zresztą jak ktoś oglądał obrady to wie o czym piszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider no, pojechałaś po bandzie, mała 16.11.07, 15:53 ona albo jesteś młoda i głupia i nie wiesz o czym piszesz albo umyślnie łżesz. rząd olszewskiego został (chwała bogu) tylko i wyłącznie dzięki ostremu konfliktowi na linii kaczyński-olszewski. olszewski próbował byc niezależny od próbującego sterować nim z tylnego fotela kaczyńskiego w związku z czym kaczyński i całe PC wycofało swoje poparcie dla jego rządu. bez tego żadne knowania liberałów czy czerwonych nie maiły szans powodzenia. można zatem powiedzieć że inicjatorem odwołania żałosnego rządu olszewskiego był sam jarosław kaczyński. doucz się dziewuszko, oglądanie paradokumentalnych szmatławców typu 'nocnej zmiany' nie tylko tobie zrobiło wode z mózgu. serdeczne pozdrowienia, chirl. ona43210 napisała: > LIBERAŁOWIE i KOMUNIŚCI zawarli pakt o niea > gresji a następnie potwierdzili to odwołując rząd Olszewskiego.. do dno.. jedyn > ym z prawdziwego zdarzenia politykiem po 1989 był Jan Olszewski reszta mu nawet > nie jest godna butów czyścić, nie ma większego autorytetu zresztą jak ktoś ogl > ądał obrady to wie o czym piszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 doris9914, To ty , idiotko????? 16.11.07, 15:45 poznałem ten łajdacki jezyk sekty RM ! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Re: doris9914, To ty , idiotko????? 16.11.07, 15:47 zgadza sie!.. to ta du..rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
metalin Re: Kaczyński nie "leje wody" tak jak Tusk 16.11.07, 15:36 palestrina2005 napisał: > Kaczyński jak ma coś do powiedzenia mówi konkretnie. Konkretnie łże, chciałeś powiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
marych Powinien odpisać 3 słowa do ojca prowadzącego 16.11.07, 15:05 Powinien mu odpisać 3 słowa do ojca prowadzącego:) Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis zajmijcie sie sprawami powaznymi a nie... 16.11.07, 15:09 Niech w koncu pisarczyki z Gazety zajma sie powaznymi sprawami a nie tym ile zdan mial list Kaczynskiego do Tuska.Czy to jest takie istotne?Teraz macie pole do popisu,zeby pokazac spoleczenstwu,ze jestescie gazeta obiektywna,jezeli jest taka wasza wola,w co osobiscie nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Jarek teraz będzie prowadzacym w "trwam" 16.11.07, 15:34 i tam bedzie sie żalił,pomawiał i rzucał gó... Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Re: Jarek teraz będzie prowadzacym w "trwam" 16.11.07, 15:48 rydzyk wyjedzie na placówke do Rosji.. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider widać gdzie kaczyński ma Polskę - w d... 16.11.07, 15:37 trzy zdania kaczyńskiego świadczą tylko o tym jak niskiej kultury człowiekiem jest jarosław kaczynski i jak bardzo nie zależy mu na sprawnym i dobrym rządzeniu państwem. ponad dobro kraju przedkłada swoje chore ambicje. dobrze że pamięć o tym szkodniku szybko przeminie. yurekbis napisał: > Niech w koncu pisarczyki z Gazety zajma sie powaznymi sprawami a nie tym ile zd > an mial list Kaczynskiego do Tuska.Czy to jest takie istotne?Teraz macie pole d > o popisu,zeby pokazac spoleczenstwu,ze jestescie gazeta obiektywna,jezeli jest > taka wasza wola,w co osobiscie nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zda 16.11.07, 15:33 Karan Jarek juz niebedzie hanbic naszej Ojczyzny a siebie moze hanbic to prostak chamidlo bez godnosci i czlowiek bez kultury,Endrju L. ma jej wiecej.Pis = Koltunstwo.PiSuarom na pohybel.PiSuar sluzy do lania a wiec lejmy na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Tusk: List od b. premiera składa się z trzech 16.11.07, 15:37 Mialo byc karakan Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zda 16.11.07, 15:40 J.K do Tworek ratujmy jego kota Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Jarek ma zostac Ojcem Naddyrektorem !!!!! 16.11.07, 15:43 Toruń zdobyty! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma po dwóch latach rządów neurotycznego chama, Polacy 16.11.07, 15:42 tak bardzo pragna "normalności", że wystarczy aby Tusk, tylko sie uđmiechl, byl dowcipny i nie napastliwy. Moze nawet byc, jak poprzednik, w sprawach polityki zagranicznej i gospodarczej ignorantem. Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 Źenada te Kaczory! Słoma z butów wychodzi 16.11.07, 15:43 Co z tego, źe z Warszawy, źe z Źoliborza? Chamy, prostaki, cieniasy - to dopiero teraz widać w pełnej krasie. Spieprzajcie dziady!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś