qulqa 20.11.07, 08:30 Szczere, najszczersze wyrazy wspolczucia dla rodzin ofiar. Takie z glebi serca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uczciwy0 Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 08:56 straszna tragedia wyrazy najszczerszego wsółczucia dla rodzin , zmówiłam za nich zdrowaśkę Odpowiedz Link Zgłoś
pkurdyla Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 09:22 Wiczna pamiat' naszym chłopciam - [i][i][i] Odpowiedz Link Zgłoś
karinka794 (') (') (') 20.11.07, 09:48 Najszczersze wyrazy współczucia dla Rodzin ofiar :((( Straszna tragedia ;( ;( :((( Światełka dla tych którzy zginęli (') (') (') (') Odpowiedz Link Zgłoś
zojek2 Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 10:22 Pomóc chce Związek Ukraińców w Polsce. - Możemy zaoferować tłumaczy, pomoc w organizacji programu dla dzieci z Doniecka. To ważne, by Polacy otworzyli się na wschodnią Ukrainę, która ma poczucie, że Europa jej nie lubi. Pokażmy, że to nieprawda - mówi Piotr Tyma, przewodniczący Związku. i w taki sposób chca szerzyc ukrainski, ktora w Doniecku wcale nie jest mowiony. manipulacja polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
friendii Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 10:52 Głębokie wyrazy współczucia dla bliskich ofiar tej strasznej tragedii Odpowiedz Link Zgłoś
honecker32 Draznia mnie takie propozycje 20.11.07, 11:11 moze jestem bez uczuc, ale gdzie sa oligarchowie z Doniecka. Pewnie dogladaja budowe nowej wolli czy testuja nowy jacht. Kopalnie generuja taki zysk, ze pomoc dla rodzin to "drobny" koszt ich dochodow. Inna sprawa dlaczego godzili sie pracowac w takich skandalicznych warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa531 Re: Wyrazy współczucia 20.11.07, 19:18 Wyrazy najwiekszego współczucia łącząc się z bólem rodzin, których najblizszi opeszli również z ciężarem żałoby rodzinnej .... Odpowiedz Link Zgłoś
murowanna Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 11:11 Przekazuję rodzinom ofiar wyrazy współczucia. Niech Bóg pomoże Wam przetrwać ten bardzo tragiczny czas. Bardzo mi żal zwłaszcza osieroconych dzieci. Jestem poruszona rozmiarami katastrofy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaowczarek Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 11:32 ...moje słowa pewnie i tak nie pomogą nikomu ale liczy sie fakt i pamięć...u nas niedawno była podobna tragedia i też wszyscy myślami byli przy rodzinach ofiar którzy wtedy zginęli...teraz składam kondolencje rodzinom ofiar w sąsiednim kraju...oby jak najrzadziej trzeba było składać kondolencje tylu osobom naraz... Odpowiedz Link Zgłoś
neimi Re: Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 11:33 Wieczny odpoczynek racz im dać, Panie, a światłość wiekuista niechaj im świeci. Niech odpoczywają w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
mbk Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 11:46 Wyrazy współczucia dla Rodzin Ofiar tej tragedii Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.sadowska Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 12:03 Najszczersze kondolencje dla rodzin ofiar ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
vacanzeromane Re: Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 12:04 Wiem co to znaczy stracic kogoś w wypadku. Modlę się za tych, którzy zginęli w kopalni na Ukrainie i za ich rodziny.Proszę przyjąć wyrazy współczucia z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
mattias_mateusz Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 12:34 Nie chcę być nieczuły, ale przesady w takiej sprawie nikomu nie pomaga. Nie jest to największa katastrofa górnicza, nawet nie blisko. W Walii 1934 zgineło 265 górników, w Chinach były wypadki gdzie zgineło ponad 500 górników. To co się zdarzyło rzeczywiście jest straszliwą tragedią, ale takie przesady może nawet być lekceważenie całej sprawy, bo to jakoś wskazuje na to że faktyczne okoliczności "nie wystarczą". Odpowiedz Link Zgłoś
mistarz Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 12:48 Szczere wyrazy współczucia dla wszystkich, których bliscy ucierpieli w katastrofie. Odpowiedz Link Zgłoś
igit65 Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 12:57 Całym sercem jestem z Wami w Waszych domach. Modlę się o spokój i pocieszenie w Waszym cierpieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mladjan współczucie 20.11.07, 13:15 Wyrazy współczucia dla rodzin ofiar donieckiej kopalni. Bądźcie silni, będę się za Was modlił Odpowiedz Link Zgłoś
leskowie Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 13:32 Najszczersze wyrazy współczucia dla rodzin ofiar. Będziemy się za Was modlić modlić. Odpowiedz Link Zgłoś