1zorro 30.01.08, 07:31 "non gratus"?! Takiego "gratusa" to ze swieczka szukac! A do Tworek z nim i bedzie swiety spokoj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerryjak Re: Macierewicz non gratus 30.01.08, 08:10 do "1zorro" :ty jestś taki "zorro" jak "z..........gwóźdź", Jak możesz komuś ubliżać,skorogo nie znasz,a tylko powtarzasz ak obłędna papua za GeWu. Wszystko co powiedział o agentach UB okazało się PRAWDA,złamasie, (choćby - L.Mczulski),a jak Kuroń wymyślał,że to nieprawda... Ubeki branią ubeków - to jasne,ale z prawdą to wspólnego nie ma nic... Więc zamknij jadakę,ćmoku... Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Macierewicz non gratus 30.01.08, 08:53 jerryjak napisał: > do "1zorro" :ty jestś taki "zorro" jak "z..........gwóźdź", > Jak możesz komuś ubliżać,skorogo nie znasz,a tylko powtarzasz ak > obłędna papua za GeWu. > Wszystko co powiedział o agentach UB okazało się PRAWDA,złamasie, > (choćby - L.Mczulski),a jak Kuroń wymyślał,że to nieprawda... > Ubeki branią ubeków - to jasne,ale z prawdą to wspólnego nie ma > nic... > Więc zamknij jadakę,ćmoku... Jacy obroncy, taki i "autorytet"... _____________________________________ Przypomne, ze swojego czasu macierewicz oskarzyl bylych ministrow spraw zagranicznych o bycie obcymi agentami. Oto jedna z reakcji na te "rewelacje": "Władysław Bartoszewski, były minister spraw zagranicznych: – Nie chcę komentować tej sprawy. Jestem na urlopie. Znam Macierewicza od 30 lat i nigdy mnie nie zawiódł. Albo jestem agentem obcych mocarstw, albo nie (śmiech – przyp. red.). Niech to rozstrzygnie prokuratura. Pan premier uznał jego wyjaśnienia za wystarczające? Widocznie tak, skoro nie ma zmiany na stanowisku wiceministra obrony narodowej. Wiem dokładnie, co robiłem w życiu, co robię i co myślę. Nie zależy to od tego, co komuś przyjdzie do głowy. Jestem starym człowiekiem. Mój przyjaciel Stefan Meller podobno napisał, że był w KGB od 1917 r. Ja nie byłem (śmiech – przyp.red.). Czy jestem obrażony na Macierewicza? Odpowiem pytaniem na pytanie: Czy jak pana obrzyga pijany w autobusie, to jest to kwestia moralna? Nie. Raczej estetyczna. Ano tyle." Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro do jerryjaka! 30.01.08, 14:25 akurat tego przyglupa i paru jeszcze innych znam osobiscie od dawna. Wiec wiem co mowie, moj drogi! Niesiolowski ostatnio go bardzo trafnie okreslil! Terrorysta polityczny.... Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Macierewicz non gratus - i bardzo dobrze! 30.01.08, 08:56 Jakby tak jeszcze go zamknąć w psychiatryku. Można dać mu do towarzystawa paru koleżków z pisuaru. Tam mogą bezpiecznie odstawiać każdą szopkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh komisja moze dzialac i bez PiS 30.01.08, 09:00 najwazniejsze, zeby komisja zaczela wreszcie pracowac, a nie ma watpliwosci, ze Macierewicz zostanie przez nia wysluchany. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: komisja moze dzialac i bez PiS 30.01.08, 09:10 Działanie komisji bez PiS-u byłoby nawet wskazane. Szybciej by się uwinęli. Jak znam życie to NSDAPiS będzie stosować "obstrukcję" (swego czasu ulubione ich słowo, a preziowi to nawet tak zostało :) ) byleby tylko nie wyszły przekręty kacyków jarkowej Vierte Reich. Ad Macierewicz pisałem wczoraj, ale jeszcze powtórzę. Proponuję przyjąć jego kandydaturę, niech sobie idzie do komisji ale pod jednym warunkiem: po okazaniu zaświadczenia z poradni zdrowia psychicznego, gdzie będzie czarno na białym napisane, że jest w pełni sprawny umysłowo, nie ma manii prześladowczej, schizofrenii, dewiacji itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: komisja moze dzialac i bez PiS 30.01.08, 09:55 llawrynowicz napisał: Proponuję przyjąć jego > kandydaturę, niech sobie idzie do komisji ale pod jednym warunkiem: po okazaniu > zaświadczenia z poradni zdrowia psychicznego, gdzie będzie czarno na białym > napisane, że jest w pełni sprawny umysłowo, nie ma manii prześladowczej, > schizofrenii, dewiacji itp. wymaganie zlozenia takiego zaswiadczenia byloby naruszeniem obietnic wyborczych Platformy: przeciez obiecali, ze nie beda poslugiwac sie prowokacja policyjna - a wystawienie zaswiadczenia o sprawnosci umyslowej Macierewicza byloby jawnym poswiadczeniem nieprawdy przez lekarza, który automatycznie zgloszony bylby do prokuratury z podejrzenia o popelnienie przestepstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
voqo Niesiołowski a chuligani polityczni 30.01.08, 09:14 Czyli "i kto to mówi", część n-ta. Czego tak boi się Platforma & co, że nie chce dopuścić, by osobą mogącą zadawać pytania była osoba, która zna temat? Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Niesiołowski a chuligani polityczni 30.01.08, 09:18 Bo ta osoba będzie występowała w tej komisji z drugiej strony stołu. Czy widziałeś kiedyś proces, na którym sędzia przesłuchuje sam siebie? Oczywiście, pewnie wg. wykładni magistra Zero, takie precedensy mogą mieć miejsce, ale na szczęście przez tego pana nikt już posądzony na konferencjach prasowych nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
voqo Re: Niesiołowski a chuligani polityczni 30.01.08, 09:26 llawrynowicz napisał: > Bo ta osoba będzie występowała w tej komisji z drugiej strony stołu. > Czy widziałeś kiedyś proces, na którym sędzia przesłuchuje sam siebie? Sam sobie pytań zadawać nie będzie, na pewno też nie będzie się zasłaniać niepamięcią, jak wielu POlityków i WybDziennikarzy dotychczas. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Macierewicz jak Beria, tylko głupszy... 30.01.08, 14:29 duzo glupszy i bez tych mozliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne PiS na chuligana musial sie zgodzic_______________ 30.01.08, 16:50 GazWyb podaje: > Niesiołowski: - PiS będzie się upierał [przy kandydaturze > A. Macierewicza], to straci jedno miejsce w komisji. Na chuligana > politycznego się nie zgodzimy. PiS zgodzil sie by chuligan polityczny z PO byl wicemarszalkiem obecnego Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: PiS na chuligana musial sie zgodzic__________ 30.01.08, 18:25 PiS chuligana z wyrokami zrobil wicepremierem wlasnego rzadu - z wlasnej i nieprzymuszonej woli, nawet go prosil... Odpowiedz Link Zgłoś