llawrynowicz 31.01.08, 16:02 No i Pan Kaczyński oficjalnie przyznał się do sabotowania działań rządu. Oczywiście jakby on rządził, "S" byłaby już dawno zdelegalizowana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.szechter [...] 31.01.08, 16:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne mediom, mediom, sluchalem "na zywo" 31.01.08, 16:13 s.szechter napisał: > powiedział to wyrażnie; tzw. g-dziennikarz > albo jest głuchy albo kłamie... ------------------------ a ze to on steruje wybuchami niezadowolenia, to ewidentne i nie trzeba byc dziennikarzem zeby dostrzec golym okiem, jedyny sprawiedliwy, jakzesz Mickiewicz widzial jasno tyle lat temu: "Ręce za lud walczące sam lud poobcina. "Imion miłych ludowi lud pozapomina. Wszystko przejdzie, po huku, po szumie, po trudzie Wezmą dziedzictwo cisi, ciemni, mali ludzie". wizja net & clean Odpowiedz Link Zgłoś
s.szechter Re: mediom, mediom, sluchalem "na zywo" 31.01.08, 16:16 pies_na_prawizne napisał: nie kłam, wystarczą giennikarze organu Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: mediom, mediom, sluchalem "na zywo" 31.01.08, 16:18 s.szechter napisał: > pies_na_prawizne napisał: > > nie kłam, wystarczą giennikarze organu *********************************** Notorycznym kłamcą jest Jarosław Kaczyński. Zostało to już tyle razy udowodnione, że trudno go traktować poważniej, niż gó..arza z piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: mediom, mediom, sluchalem "na zywo" 31.01.08, 16:21 maruda.r napisał: > s.szechter napisał: > > > pies_na_prawizne napisał: > > > > nie kłam, wystarczą giennikarze organu > > *********************************** > > Notorycznym kłamcą jest Jarosław Kaczyński. Zostało to już tyle razy > udowodnione, że trudno go traktować poważniej, niż gó..arza z piaskownicy. > -------------------- nie gowniarza a GOWNO i nie zyczylbym sobie zeby taka zaraza bawila sie w piaskownicy z moimi dziecmi Odpowiedz Link Zgłoś
odpi [...] 31.01.08, 16:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Kaczynski zamiast pączka dostał od mamusi kartofla 31.01.08, 18:04 za kare przegranych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
priller kaczynski oskarza narod o antypolskosc 31.01.08, 18:16 jedynym oskarzeniem o ciezszym kalibru moze byc oskarzenie polakow o nieznajomosc filmoteki narodowej. narod wstydzi sie i przeprasza prezydenta, zobowiazuje sie raz w tygodniu ogladac "o dwoch takich zlodziejach", obiecuje nie smiac sie z palacowego wieprza i przybocznej lodygi. won! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Może być list gończy. 31.01.08, 19:59 Może być list gończy. Czas ich się kończy. Więc idą w zawody, kto da większe nagrody. Jury Sakicz z GuPi. Płaćmy na nich jak głupi. Wziął Szlabański z jedynki, ten co podkłada świnki. Ten od antykorupcji. Co chce u Rydza erupcji. Ten co nie począł z kaczką. Od poczęcia z sprzątaczką. Niech się głupia nie schyla u ministra debila. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Po co media publikują wypierdy I Nieudacznika RP? 31.01.08, 20:52 Najwyższy czas zamknąć stracony czas (nie)rządów Jarosława Kaczyńskiego i jak najszybciej zapomnieć o tym paranoiku i jego fobiach. A temu ciągłe publikowanie jego wypocin z pewnością nie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
mysl-bez-mediow Dodaję cytat z twojego tytułu 31.01.08, 21:10 Naprawdę jak się czyta wypowiedzi internautów to ma się wrażenie że z internetu korzystają jacyś nienormalni ludzie. Oto parę cytatów z poprzedzających wypowiedzi : ...wypierdy I Nieudacznika RP …do Kaczynszczyzny …giennikarze organu …niż gó..arza z piaskownicy …nie gowniarza a GOWNO i nie zyczylbym sobie zeby taka zaraza bawila sie w piaskownicy z moimi dziecmi …z palacowego wieprza i przybocznej lodygi …o tym kurduplowatym katolokomuchu …kto temu kretynowi daje prawo …prawdziwy Polak w zyciu nie zagłosowałby na to kacze gowno …cały pisuar …szukał dziury w dupie pod tytułem układ i gó.. znalazł …wbijasz se …a nie polskojęzycznych mutantów popierających szambo z pisduaru:) Skąd wy ludzie jesteście, co reprezentujecie, jakie szkoły kończyliście, jakie zdanie mogą mieć o was ludzie z innych krajów???? Jeżeli Polska ma takich obywateli to po prostu żal żal żal.... Odpowiedz Link Zgłoś
priller wypraszam sobie 31.01.08, 21:50 osobiscie pisze bardzo smiesznie i przyswieca mi cel taki, by miec nieco przyjemnosci w wykreowanym przez pis swiecie smiertelnej powagi. pis na powazne traktowanie nie zasluguje. poza tym trudno zachowac sie powaznie patrzac na groteskowe zdjecie minister lodygi, czy purpury na pysku prezydenciego wiePRza. Odpowiedz Link Zgłoś
cimokinio kartofel z bratem, tvpis, klerem i darmozjadami z 31.01.08, 22:20 solidarnosci proboja obalic demokratyczny rzad:) kartofel marzy o przewrocie majowym czy tez innym waterloo Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Kaczyński jest antyZiemski 31.01.08, 22:49 A jego można oskarżyć o antyZiemskość, o antyglobalność. Bo działa na szkodę ludzkości, myśląc egoistycznie tylko o jednym narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Kaczka Dziwaczka niech zmieni starą zdartą płytę. 01.02.08, 00:30 ta Kaczka Dziwaczka to niech zmieni starą zdartą płytę. plecie co jej ślina na dziub przyniesie Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 POstKomunistyczne klony Goebellsa zaklinaja prawde 01.02.08, 12:21 katrina_bush napisała: > ta Kaczka Dziwaczka to niech zmieni starą zdartą płytę. > plecie co jej ślina na dziub przyniesie M: Przejmujac TVP bolszewia chce przywrocic kontrole informacji jaka mieli w czasach stanu wojennego. Posluszne aparatczyki w GWnie, PO- lsacie, PO-lityce, TVN-WSI maja stworzuc wirtualna "rzeczywistosc". Przejecie TVP ma zapewnic pelny monopol. Ale CUDOW nie bedzie. Tusk i jego banda przegra. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: POstKomunistyczne klony Goebellsa zaklinaja p 01.02.08, 15:01 Ja bym sie nie przejmowal. Tuske to zapalony majsterkowicz, do czego sie nie wezmie, to wszystko spieprzy. Dajcie mu majstrowac, a wlasnorecznie zmajstruje sobie taka zabawke, na ktorej sam wyleci w powietrze. I wszyscy odetchniemy. mirmat1 napisał: > Przejmujac TVP bolszewia chce przywrocic kontrole informacji jaka mieli w czasach stanu wojennego. Posluszne aparatczyki w GWnie, PO-lsacie, PO-lityce, TVN-WSI maja stworzyc wirtualna "rzeczywistosc". Przejecie TVP ma zapewnic pelny monopol. Ale CUDOW nie bedzie. Tusk i jego banda przegra. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Dodaję cytat z twojego tytułu 31.01.08, 23:25 duzo większym problemem chyba jednak są wypowiedzi niezrównoważonego kaczora. wstyd, hanba i do tego gra na najniższych instykntach prostych ludzi. albo ich straszy albo napuszcza na innych. ten gosc i całe dziadostwo pisdzielskie szkodzi Polsce i należy je tępić. a temu niewyrosnietemu chamowi może ktoś by zwrócił uwagę, że dla niego pan Tusk od niedawna jest panem premierem a nie panem. trochę szacunku łajzo z pisuaru Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Kaczynski zamiast pączka dostał od mamusi kar 31.01.08, 18:31 Po co wogóle wspominać o tym kurduplowatym katolokomuchu. Powiesić go za tę bez jajową torbę na czubku Pałacu Kultury ku przestrodze przyszłych pokoleń!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq wyjątkowo silny ślinotok miał dziś ten pokurcz 31.01.08, 16:34 kto temu kretynowi daje prawo definiować publicznie, co jest prawdziwą polskością a co nie jest??? ja wiem, że np. zaden prawdziwy Polak w zyciu nie zagłosowałby na to kacze gowno i ten cały pisduar. co do kłamstw wyborczych, to może ktoś tu znowu wrzucić kłamstwa tego kurdupla? bo te jego brednie, to już jest szczyt szczytów. jemu czasu brakowało, bo miał tylko 2 lata i przez ten czas szukał dziury w dupie pod tytułem układ i gó.. znalazł a tu chce żeby mu rząd rozwiązał problemy tego świata w 2 miesiące. ale ciągnij kaczor te śpiewke dalej, wbijasz se kolejnego gwozdzia do politycznej trumny a to tylko bardzo cieszy:))) oczywiscie prawdziwych Polaków a nie polskojęzycznych mutantów popierających szambo z pisduaru:) Odpowiedz Link Zgłoś
s.szechter Re: chyba nie skoro gó..karz musi 31.01.08, 16:36 kłamać i zmyślać, zamiast pisać po prostu co mówił K. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq może tłumaczy na polski? 31.01.08, 16:47 bo kaczor fafluni podobno po wolsku, w każdym razie polski to to ledwo przypomina. jego stan psychiczny to jest kolejna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: może tłumaczy na polski? 31.01.08, 16:56 kraq napisał: > bo kaczor fafluni podobno po wolsku, w każdym razie polski to to > ledwo przypomina. jego stan psychiczny to jest kolejna sprawa On ma psychozę maniakalną. Czytłem o tym, toczka w toczkę książkowe objawy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: i co, nie zdycha się na to? 31.01.08, 17:04 kraq napisał: > szkoda... Pewnie. Co gorsza on wcale nie ma zamiaru się leczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kraq podobno ma mały pistolecik? 31.01.08, 17:06 nie wpada się czasem w jakiś szał przy tej chorobie, ze skłonnością do autodestrukcji? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: podobno ma mały pistolecik? 31.01.08, 17:18 kraq napisał: > nie wpada się czasem w jakiś szał przy tej chorobie, ze skłonnością > do autodestrukcji? A tam, odrazu pistolecik. Ot takie małe byle co, Magnum 357... Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Troll nie wariat, stawia zasłonę dymną,niebawem 31.01.08, 17:09 prokuratura :(( Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Troll nie wariat, stawia zasłonę dymną,niebaw 31.01.08, 17:19 zyks napisał: > prokuratura :(( Być może, bo ostatnio pisowaci nie mają najlepszych notowań. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Troll nie wariat, stawia zasłonę dymną,niebaw 31.01.08, 20:53 tw_wielgus napisał: > zyks napisał: > > > prokuratura :(( > > Być może, bo ostatnio pisowaci nie mają najlepszych notowań. Z pomocą ojca przekręta mamy prezydęta. Kac Czyński czuj się odwołany. Wyjmij podsłuchy ze ściany. Zabierz ze sobą paprotkę oraz posłankę idiotkę. Załatw jej pracę w Zielniewie. Małpy zostaną na drzewie. Może pójdziesz do szkoły. Na uczniów pisz protokoły. Usiądziesz z Majlerem w ławce. Będą tam inni latawce. Tylko lekcje katechezy. Trafisz do trudnej młodzieży. Usprawiedliwi mamusia, że to z winy tatusia, nabrałeś wzorów z Lenina, choć on „bolszewicka świnia!” Odpowiedz Link Zgłoś
herr_pixi Kraq - sam bym tego lepiej nie ujął 31.01.08, 17:34 Zazwyczaj wkurzają mnie tak wulgarne posty, ale w wypowiedzi Jarosława "Przegina Pałkę" Kaczyńskiego, inaczej się nie da komentować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kraq przepraszam, to dlatego, ze mam słabe nerwy:) 31.01.08, 17:53 i wyjątkowo mi puszczają jak widze albo czytam bredzenie tego czegos (nie chce się znów brzydko wyrażać;)) wodka z redbullem na mnie słabiej działa niż już nawet zdjęcie tego indywiduum Odpowiedz Link Zgłoś
mysl-bez-mediow Re: wyjątkowo silny ślinotok miał dziś ten pokurc 31.01.08, 19:46 Naprawdę jak się czyta wypowiedzi internautów to ma się wrażenie że z internetu korzystają jacyś nienormalni ludzie. Oto parę cytatów z poprzedzających wypowiedzi : …do Kaczynszczyzny …giennikarze organu …niż gó..arza z piaskownicy …nie gowniarza a GOWNO i nie zyczylbym sobie zeby taka zaraza bawila sie w piaskownicy z moimi dziecmi …z palacowego wieprza i przybocznej lodygi …o tym kurduplowatym katolokomuchu …kto temu kretynowi daje prawo …prawdziwy Polak w zyciu nie zagłosowałby na to kacze gowno …cały pisuar …szukał dziury w dupie pod tytułem układ i gó.. znalazł …wbijasz se …a nie polskojęzycznych mutantów popierających szambo z pisduaru:) Skąd wy ludzie jesteście, co reprezentujecie, jakie szkoły kończyliście, jakie zdanie mogą mieć o was ludzie z innych krajów???? Jeżeli Polska ma takich obywateli to po prostu żal żal żal.... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Z Jarosławem Polską mamy zaszczyt,reszta obcy 31.01.08, 20:12 Kaczor sobie Doda! Tak pokazują Tuska, a mnie i brata pustka. Już nie wystarcza plucie. Radiomaryja szczucie. On pozazdrościł Dody, chyba wychodzi z mody. Czyni więc retrospekcję, w oświecenie iniekcję. Świat jego taki dualny, w duo reformowalny. My oraz nasz bóg. Nie ma innych dróg. Przejrzał strychu graty, taty aparaty. Posłuchał Gomułki, pooglądał półki. Wie jak iść do Tuska, spódniczka i bluzka. Elektroniki Doda, więc na głowie dioda. Zdziwiony pyta Tusku, chcesz w kaftanie na wózku? Ty masz źle pod okapem, przecież ty jesteś chłopem. Więc Kaczor tak zagada, mam ciebie za sąsiada. Więc podawaj prawicę, z Polską masz granicę. My czas tranzystorów, my nie z procesorów, podręcznego iPoda, jam Kaczor i dioda. Odpowiedz Link Zgłoś
s.szechter Re: Kaczo uzależnieni brinią mocodawców z PIS. 31.01.08, 16:27 ...ta gazeta jest - według Kaczyńskiego - "po prostu ośrodkiem walki z nami, ale to jeszcze mało - to jest ośrodek walki z polskością dzisiaj". może przeczytaj zamiast tylko toczyć pianę palancie... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: mediom, mediom, sluchalem "na zywo" 31.01.08, 16:20 s.szechter napisał: > pies_na_prawizne napisał: > > nie kłam, wystarczą giennikarze organu ------------- skoro mowie ze sluchalem to sluchalem, nie musze klamac bo tys nie prokurator a ja nie oskarzony Odpowiedz Link Zgłoś
s.szechter Re: mediom, mediom, sluchalem "na zywo" 31.01.08, 16:24 pies_na_prawizne napisał: > > skoro mowie ze sluchalem to sluchalem, nie musze klamac bo tys nie > prokurator a ja nie oskarzony > skoro słyszłeś coś innego niż powiedział, to jesteś przypadkiem patologiczny... co zresztą potwierdzają inne posty; agituj dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: mediom, mediom, sluchalem "na zywo" 31.01.08, 16:26 s.szechter napisał: > pies_na_prawizne napisał: > > > > > skoro mowie ze sluchalem to sluchalem, nie musze klamac bo tys nie > > prokurator a ja nie oskarzony > > > skoro słyszłeś coś innego niż powiedział, to jesteś > przypadkiem patologiczny... co zresztą potwierdzają inne posty; > agituj dalej... ------------------------ jestem bezpartyjny i trzymam z normalnymi, poj.ebow dosc w PiSzczykowie Odpowiedz Link Zgłoś
s.szechter Re: mediom, mediom, sluchalem "na zywo" 31.01.08, 16:28 pies_na_prawizne napisał: no to idż do laryngologa albo okulisty albo i to i to: ... ta gazeta jest - według Kaczyńskiego - "po prostu ośrodkiem walki z nami, ale to jeszcze mało - to jest ośrodek walki z polskością dzisiaj". Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fidzyk pies na prawizne 31.01.08, 16:31 ..hehhehe ty jestes normalny???? hahah odkiedy margines jest norma??? Odpowiedz Link Zgłoś
s.szechter Re: pies na prawizne 31.01.08, 16:33 > ..hehhehe ty jestes normalny???? hahah odkiedy margines jest > norma??? nie od kiedy a gdzie. w GG... Odpowiedz Link Zgłoś
mitreades Re: pies na prawizne 31.01.08, 16:37 s.szechter napisał: > > ..hehhehe ty jestes normalny???? hahah odkiedy margines jest > > norma??? > > nie od kiedy a gdzie. > w GG... Idź sprzedawać swój zleżały towar radiomaryjnym babkom. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fidzyk Re: pies na prawizne 31.01.08, 16:46 mitreades napisał: > s.szechter napisał: > > > > ..hehhehe ty jestes normalny???? hahah odkiedy margines jest > > > norma??? > > > > nie od kiedy a gdzie. > > w GG... > > Idź sprzedawać swój zleżały towar radiomaryjnym babkom. no mitreades !!!....pokazales wyzyny swojego intelektu...gratuluje !!!! kombinuj kombinuj i pracuj nad soba moze twoje IQ 100 kiedys przekroczy... Odpowiedz Link Zgłoś
mitreades Re: mediom, mediom, sluchalem "na zywo" 31.01.08, 16:32 To ty jesteś jednym z czołobitnych pisuarowych agitatorów na tym forum. Nikt cię tu nie zaprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: mediom, mediom, sluchalem "na zywo" 31.01.08, 17:03 Jarosław powiedział,że niektóre media ,a miał na uwadze GW,są szkodliwe dla polskości dzisiaj. A ja pytam, dlaczego nie wczoraj? Jeżdzisz Jareczku po Kraju i zapalasz zw.Solidarnośc do strajków.taki czyn nazywa sie wrogą robotą przeciwko Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypols 31.01.08, 16:09 Skoro "antypolskie" to znaczy że dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypolskość 31.01.08, 16:10 Po cholerę karmicie tego trolla?! Zignorować jego bełkoty. Widać, że tęksni za zainteresowaniem mediów. Członkowie PiS spijający z zachwytem ślinę z jego warg to dla niego za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
madryt3 Ma rację. 31.01.08, 16:11 W pierwszym zdaniu leadu stoi, że S jest narzędziem w rękach PiS, a w dalszej części tekstu, z wypowiedzi JK wynika, że nie jest. Ot...redakcyjny zapewne chochlik...ktoś zapomniał wpisać w leadzie słówko "nie" w odpowiednim miejscu. Przez przypadek, ofkorz. Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypols 31.01.08, 16:11 jest czy nie jest? Na WP wisi, że „nie jest”. To co on w końcu powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
s.szechter Re: Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypols 31.01.08, 16:13 > jest czy nie jest? Na WP wisi, że „nie jest”. To co on w końcu > powiedział? jeżeli chcesz wiedzieć czytaj wp.pl albo rzeczpospolita.pl tu się nie dowiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st alez oczywista oczywistoscia jest ze solidarnosc 31.01.08, 16:20 nie jest przybudowka pissss, skad ten dylemat ? byli tacy roszczeniowi wobec pissss, liczyli te mieszkania i liczyli Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Tylko w PISowskich gazetach jest prawda.Uzaleznie 31.01.08, 16:23 nie od nich to straszna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias obiecanki wyborcze 31.01.08, 16:13 Tak Donald ma wszystkim dać podwyżkę jak Jarkacz zbudował 3 miliony mieszkanek Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: obiecanki wyborcze 31.01.08, 17:14 PiSu przez 2 lata i jeszcze dziś,nikt nie rozliczył.Jarek ,Donka bdziemy tez po 2 latach rozliczać.Daj sobie luzik...Jareczku z obłędem w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypols 31.01.08, 20:22 Oskarżył publicznie Barbar e Piwnik, że wypuszcza tych co obcinają palce. Powodem było złe postępowanie przygotowawcze nadzorowane przez jego rząd! Tego nie dodał, nawet nie wspomniał o Ziobrze tylko westchnął! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: czyzby obawial sie ze ziobro zacznie sypac ? 31.01.08, 17:23 Albo się okaże, że młotek Ziobry to za mało na specjalistów od odzyskiwania danych. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Antypolski prezesie PISu dziękujemy panu 31.01.08, 16:12 specjalista od brudnych insynuacji. co konkretnie zarzuca wyborczej? konkretnie nic, bo musiałby przyznac rację. lepiej określić ją jako gazetę mająca wrogich mocodawców. ten krętacz czerpie garściami z komunistycznej propagandy Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypolskość 31.01.08, 16:13 Pełna racja jest po stronie pana Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq szkoda tylko, że jego lekarz się myli 31.01.08, 16:40 moim zdaniem kłamczyński zdecydowanie powinien zmienić psychiatre Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypols 31.01.08, 17:02 oxygen78 napisał: > Pełna racja jest po stronie pana Kaczyńskiego. ---- Bo tak ci powiedzial Kaczynski? Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: na twardziela mi nie wyglada 31.01.08, 16:21 Najlepszy jest Jarek z tymi palcami. Zdaje się, że mieli ze Zbysiem Z. 2 lata, żeby zebrać mocne dowody w sprawie i takich bandytów udupić. Ale były ważniejsze sprawy - sflekować mało ważnego doktorka G, usadzić elektryków od wanny pana W., obrażać się za kartofle w niemieckiej gazetce, i tym podobne pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
spaten Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypolskość 31.01.08, 16:15 Zal mi po prostu tego czlowieka, jest taki maly i niestety jest ich dwoch :(, drugiego tez mi zal Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne zal???z jakich powodow??? 31.01.08, 16:19 spaten napisała: > Zal mi po prostu tego czlowieka, jest taki maly i niestety jest ich > dwoch :(, drugiego tez mi zal ----------------------- im nie zal nikogo, Lesiu vel Pilsudski, zobacz jakie miliony lekka reka wyda na zabezpieczenie swojej meliny na Helu, zeby chlac w spokoju???podczas kiedy ludzie zyja za 1200 zl na mc, w teatrze 9 goryli go chronilo, przed kim?przed swoimi??za kogo to gowno sie bierze??? Odpowiedz Link Zgłoś
piobe Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypolskość 31.01.08, 16:16 ten gość jest chory psychicznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
oceuce Wstyd mi za takich ludzi w naszym kraju! 31.01.08, 16:17 i nie wiadomo czy smiac sie czy plakac... megalomania, podwojne standardy moralne, chamstwo, nadecie, zazdrosc, brak szacunku do innych...mozna by wymieniac wiele. Chwala bogu ta partia powoli odchodzi w niebyt- ostatnie podrygi konajacej ostygi :D Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Wstyd mi za takich ludzi w naszym kraju! 31.01.08, 16:23 oceuce napisała: > i nie wiadomo czy smiac sie czy plakac... > megalomania, podwojne standardy moralne, chamstwo, nadecie, zazdrosc, brak szac > unku do innych...mozna by wymieniac wiele. > Chwala bogu ta partia powoli odchodzi w niebyt- ostatnie podrygi konajacej osty > gi :D ------------------ on ma wieksze parcie na wladze niz Lesiu vel Pilsudski na kibel - skunks Odpowiedz Link Zgłoś
chester67 Re: Wstyd mi za takich ludzi w naszym kraju! 31.01.08, 16:31 charakterystyka blizsza Michnika niz Kaczynskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Wstyd mi za takich ludzi w naszym kraju! 31.01.08, 16:48 chester67 napisał: > charakterystyka blizsza Michnika niz Kaczynskiego... Tacy jak A.M. siedzieli latami za to żebyś teraz mógł wypisywać Twoje ćmoje-boje na forach, podczas kiedy prezes K. w tym samym czasie skrobał swoje prace naukowe z Marksizmu/Leninizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
chester67 Re: Wstyd mi za takich ludzi w naszym kraju! 31.01.08, 20:17 co nie zmienia faktu, ze posiada takie cechy ... Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Wstyd mi za takich ludzi w naszym kraju! 31.01.08, 17:17 I on chce przyciągnąc inteligencję do swojej partyjki? Takim językiem i pomówieniami? Nie znamy te numery Bruner! Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Dobrze Jarek podsumował 31.01.08, 16:19 Gazeta Wyborcza to centrum antypolskości, antykatolicyzmu i antypatriotyzmu. Nie było takiego środowiska w ciągu ostatnich 50 lat które by przyniosło tyle szkody Polsce, co "GW" i środowisko Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wiec podsumowal cie celnie??? 31.01.08, 16:25 juesej napisała: > Gazeta Wyborcza to centrum antypolskości, antykatolicyzmu i antypatriotyzmu. Ni > e > było takiego środowiska w ciągu ostatnich 50 lat które by przyniosło tyle szkod > y ------------------------ jestes antypolski, , antykatolik i antypatriota bo jestes tutaj, malutki mizerny czlowieczku > > Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Dobrze Jarek podsumował 31.01.08, 16:27 juesej napisała: Nie > było takiego środowiska w ciągu ostatnich 50 lat które by przyniosło tyle szkody > Polsce, co "GW" i środowisko Agory. To prawda. Po 1956r powstrzymywal ich Gomulka, po 89 znowu odzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Dobrze Jarek podsumował 31.01.08, 16:51 juesej napisała: > Gazeta Wyborcza to centrum antypolskości, antykatolicyzmu i antypatriotyzmu. I chwała jej za to jeżeli Polskość, Katolicyzm i patriotyzm miałyby wyglądać tak jak wyobraża sobie to prezio K. Odpowiedz Link Zgłoś
juesej2 Re: Dobrze Jarek podsumował 31.01.08, 20:14 Juesej,jestes przepelniony jadem,ktory nie pozwala ci myslec i widziec. Polacy potrafia tylko rozrabiac,zawiscic i...... gadac i gadac.... w nieskonczonosc,zamiast zabrac sie do roboty.Wszyscy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Dobrze Jarek podsumował 31.01.08, 20:27 Przyjmuję do akceptującej informacji i postuluję Naszcz Siennik po tryku ojca redyku! Tylko PiS dzielnie wspiera interesy układu Radyja Maryja! Tylko Naszcz Siennik nie jakaś Gó Wniana, zaleca Kac Czyński swoim do czytania. Wobec Wyborczej on ma jakąś fobię, kto czyta publicznie, to nie wiem co zrobię! Zamiast napisać tylko rządy Kac Czyńskich, co nie używają władzy sztuczek świńskich tylko przytyki, krzyk o zawłaszczaniu, a to trzeba z kościołem i o zmartwychwstaniu. Nie ma sznurówek, a inny rozumu, wszystko oddadzą dla biednego tłumu. Tylko do Prawa i Sprawiedliwości, może tak do komuny dla przyzwoitości? Tylko do darczyńcy ojczulka Ryzdyka, czepcie się lepiej jakiegoś Mychnika. Jego dziennikarze są zbyt łagodni, a my ciała i krwi wiecznie głodni. Na przykład podają zamknęli Pęczaka, wiadomo, że tylko nie dla niego paka. Naszykowana nie tylko dla niego, ale dla tego, ich najważniejszego. Albo podaje zginęło Niemców dwóch, pisze zaledwie dwóch, to jest pismak zuch. Albo pisze, liberał widzi wiele dróg, napisać on ma, drogą tylko jest Bóg. Groźne zatopienie Amsterdamowi, tylko w całości przemiłe ludkowi. Wyjdzie Rokita, to dobra nowina, zostanie przy Tusku tylko Schetyna. Tylko ma u nich aż takie znaczenie, że tylko ileś wybrało przesiedlenie. A tylko to jest aż dwa miliony, każdy zaradny, każdy wykształcony. Tylko „dureń” krytykuje kaczy rząd, „najmądrzejsi” nigdy nie wyjadą stąd. Bez wysiłku, z kaczką w tyłku i pod deklem nierówno, by nazywać ją G-óWno! Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypolskość 31.01.08, 16:19 Typowa gadka szmatka bolszewika. Zakazany ryj nie "siedzial" za walke o wolna Polske a teraz ten kurdupel bez honoru zarzuca Michnikowi, ze jest antypolski. Michnik przesiedzial w kiblach PRL kilka ladnych lat, skazany przez takich jak Wasserman, towarzysz kaczynskiego. Kaczynski najwyrazniej zmierza do restauracji PRL, gdzie wszyscy mieli rowno ale gowno. Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypols 31.01.08, 16:22 dostali nową instrukcję. Co ma do gadania o polskości typcio, który słów hymnu nie zna i jednego zdania gramatycznie nie skleci? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq słusznie będzie mi kretyn wykłady o polskości robi 31.01.08, 16:44 a sam hymnu nie zna. w której norze siedział kaczor w stanie wojennym jak opozycje komuna wsadzała do więzien? co z jego starym, niby akowcem, a w latach stalinowskich rodzinka dostała wille na żoliborzu i do tego się nawet rola w filmie trafiła Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypols 31.01.08, 16:24 flyb52 napisał: > Michnik przesiedzial w kiblach PRL kilka ladnych lat, Gomulka tez siedzial i co z tego. Raz pulawianie zamykali natolinczykow a raz odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypols 31.01.08, 16:56 zdr1 napisała: > flyb52 napisał: > > > Michnik przesiedzial w kiblach PRL kilka ladnych lat, > > Gomulka tez siedzial i co z tego. Raz pulawianie zamykali natolinczykow a raz Ale Gomułka nie siedział za Twoją wolność słowa i prawa obywatelskie, tylko za to że był "po narodowej linii"...w przeciwieństiwe do Bieruta i reszty. Radzę wrócić do książek, bo takie porównania to czysta demagogia dla ubogich. Trochę więcej wysiłku Towarzyszu! Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.krzyz Re: Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypols 31.01.08, 18:06 flyb52 napisał: > Typowa gadka szmatka bolszewika. Zakazany ryj nie "siedzial" za > walke o wolna Polske a teraz ten kurdupel bez honoru zarzuca > Michnikowi, ze jest antypolski. Michnik przesiedzial w kiblach PRL > kilka ladnych lat, skazany przez takich jak Wasserman, towarzysz > kaczynskiego. Kaczynski najwyrazniej zmierza do restauracji PRL, > gdzie wszyscy mieli rowno ale gowno. Adolf Hitler tez siedzial w wiezieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 To, ze GW jest antypolska to truizm 31.01.08, 16:23 To, ze GW jast antypolska to truizm, kazdy rozsadny czlowiek od dawna to widzi. Kaczynski nie powiedzial nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Do kiedy ten karzeł ma ochronę BOR-u? 31.01.08, 16:25 I czy mamusia go samego z domu puści? Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg to zaloty do Ojca Grzyba, ale na próżno,,, 31.01.08, 16:25 To nic nie da, Ojciec Grzyb nie taki głupi i przed wyborami z pewnością postawi na kogoś innego Ale Jarosław obecnie odzyskuje inteligencję i Łże-elity. Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster waszość - naszość 31.01.08, 16:27 waszość - naszość; piobe, spaten, dzidka, wujaszek, pies na... nasza klasa? - wasza zgraja! Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypolskość 31.01.08, 16:27 tak jak pis tak v kolumna była organizacją patriotyczną Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypolskość 31.01.08, 16:27 Czy wy musicie caly czas nadawać o tym małym ? Już zaczęla sie kampania wyborcza ? Tuska wzywa do odejścia a sam co zrobil? No ale slowo "honor" (jego znaczenie) jest mu nieznane. Walęsa mial racje - obaj bliźniacy nadaja sie tylko do pracy destrukcyjnej. Mam nadzieję, że kiedyś (oby jak najszybciej) znikną z życia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Kaczyński rzuca mediom oskarżenie o "antypols 31.01.08, 16:34 led47 napisał: > Czy wy musicie caly czas nadawać o tym małym ? Już zaczęla sie > kampania wyborcza ? Tuska wzywa do odejścia a sam co zrobil? No ale > slowo "honor" (jego znaczenie) jest mu nieznane. Walęsa mial racje - > obaj bliźniacy nadaja sie tylko do pracy destrukcyjnej. Mam > nadzieję, że kiedyś (oby jak najszybciej) znikną z życia publicznego. Ze znikaniem z życia publicznego jest pewien kłopot. Moja babcia mówiła "g..no zawsze wypływa na wierzch" Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 GWno to nie media, to UBecka brednia 31.01.08, 16:28 Załgany rodowód Jarosław Kaczyński, opisując kiedyś zachowanie Michnika, podkreślał jego niebywałą skłonność do kłamstwa, to, że potrafi łżeć w żywe oczy, dosłownie iść w zaparte. Trzeba przyznać, że szczyt łgarstwa osiąga Michnik już przy najnowszych opisach rodowodu swojej rodziny. Kiedy na przykład stara się maksymalnie wybielić postać swego ojca Ozjasza Szechtera, członka Komitetu Centralnego Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy. I pisze o nim, że czuł się on jak absolutnie polski Polak (Między Panem a Plebanem, Kraków 1995, s. 50). Nie wyjaśnia tylko nigdzie, co ten absolutnie polski Polak szukał w Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy i jak zawędrował na sam jej wierzchołek z tą swą rzekomą dumą z polskiej tożsamości (tamże, s. 50). Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: GWno to nie media, to UBecka brednia 31.01.08, 16:31 abba15 napisał: > Załgany rodowód > Jarosław Kaczyński, opisując kiedyś zachowanie Michnika, podkreślał jego > niebywałą skłonność do kłamstwa, to, że potrafi łżeć w żywe oczy, dosłownie iść > w zaparte. Trzeba przyznać, że szczyt łgarstwa osiąga Michnik już przy > najnowszych opisach rodowodu swojej rodziny. Kiedy na przykład stara się > maksymalnie wybielić postać swego ojca Ozjasza Szechtera, członka Komitetu > Centralnego Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy. I pisze o nim, że czuł si > ę > on jak absolutnie polski Polak (Między Panem a Plebanem, Kraków 1995, s. 50). > Nie wyjaśnia tylko nigdzie, co ten absolutnie polski Polak szukał w > Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy i jak zawędrował na sam jej wierzchołe > k > z tą swą rzekomą dumą z polskiej tożsamości (tamże, s. 50). > Tylko buce szukaja jakichś argumentów usiłując jechać komuś po rodzinie. Ale to taka formacja... Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: GWno to nie media, to UBecka brednia 31.01.08, 16:34 grubymisiek1 napisał: > Tylko buce szukaja jakichś argumentów usiłując jechać komuś po > rodzinie. Ale to taka formacja... Jasne, po rodzinie i narodzie (polskim) ma prawo jechac tylko red. Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: GWno to nie media, to UBecka brednia 31.01.08, 16:35 zdr1 napisała: > grubymisiek1 napisał: > > > > Tylko buce szukaja jakichś argumentów usiłując jechać komuś po > > rodzinie. Ale to taka formacja... > > Jasne, po rodzinie i narodzie (polskim) ma prawo jechac tylko red. Michnik. Po bucach tego narodu owszem.. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: GWno to nie media, to UBecka brednia 31.01.08, 16:38 grubymisiek1 napisał: > > Po bucach tego narodu owszem.. Sam jestes bucem, tlusciochu. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq myslałem, że wyborcza to nie tylko michnik:))) 31.01.08, 16:51 ale pisdafony możecie mnie oświecić jak to było z rajmundem kaczyńskim, byłym akowcem, który dostał w latach stalinowskich wille na żoliborzu? bo widać jesteście biegli w tematach rodzinnych Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Dwór michnika 31.01.08, 16:57 „Jeżeli jedna osoba miała ojca, a może nawet i matkę w Komunistycznej Partii Polski i funkcjonuje w jakimś środowisku – a takie osoby są również po prawej stronie sceny – jest to bez znaczenia. Jeśli jednak istnieje całe środowisko [Gazety Wyborczej – red. Polityki], w którym praktycznie wszystkie osoby miały rodziców w KPP i na dodatek te osoby mają potężny instrument oddziaływania na świadomość Polaków, to pojawia się problem. Zwłaszcza że na łamach tego potężnego instrumentu pewne idee KPP (...) mają swoją kontynuację. Elementem kontynuacji jest radykalne kwestionowanie wartości narodowych. W moim przekonaniu KPP była w całym tysiącleciu polskich dziejów środowiskiem najgorszym (...). Jestem gotów bronić tezy, że nastawienie owej potężnej gazety, to poczucie misji – w moim przekonaniu bardzo szkodliwej dla Polski – bierze się właśnie z tamtej spuścizny”. Źródło: Jarosław Kaczyński, cytat za Polityką z dnia 25 marca 2006 roku Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ale ludzie już wiedzą, że to jest przypadek 31.01.08, 17:02 psychiatryczny. jest to oczywista oczywistość. a te jego teksty, to lepiej wrzuć na jakieś forum psychiatryczne. może wsrod specjalistów, znajdzie się kilku co na podstawie analizy tych jego 'głębokich' treści, będzie w stanie określić co mu dolega. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Abba15 jest geniuszem! 31.01.08, 18:05 Ojczulku, Dzięki za przytoczenie słów zdrajcy, synalka pezetpeerowskiego utrwalacza. Każde z nich (słów) może zastosować do siebie i swojej partyjki kanapowej, rozliczanej właśnie ze zdrady narodowej. Oto, co wg abby, mówi absolwent marksizmu-leninizmu z komunistycznej rodziny Rajmunda Kaczyńskiego, działacza PZPR, utrwalacza władzy ludowej: Ojczulek15 (ksywka rydzola?) wynalazł ten oto cytat człowieka (?), który w swoim "gabinecie" osadził był prawie samych pezetpeerowców, niektórych odpowiedzialnych za prześladowanie antykomunistycznej opozycji, a więc współwinnych polakokomunistycznych zbrodni na Narodzie.Radujmy się, albowiem Naród odtrącił tę wrażą gnidę, pomiot hitlerowsko-stalinowski z kontem mamusi, ciotę rewolucji bolszewickiej lat 90 w Polsce. Pucz się nie udał, kaczor okazał za głupi i za krótki, żeby urządzić powtórkę z Jaruzela i dogorywa, ale nie może się pozbyć sraczki słownej. Niedługo może się okazać za krótki o... główkę.: abba15 napisał: > „Jeżeli jedna osoba miała ojca, a może nawet i matkę w Komunistycznej Par > tii > Polski i funkcjonuje w jakimś środowisku – a takie osoby są również po pr > awej > stronie sceny – jest to bez znaczenia. Jeśli jednak istnieje całe środowi > sko > [Gazety Wyborczej – red. Polityki], w którym praktycznie wszystkie osoby > miały > rodziców w KPP i na dodatek te osoby mają potężny instrument oddziaływania na > świadomość Polaków, to pojawia się problem. Zwłaszcza że na łamach tego > potężnego instrumentu pewne idee KPP (...) mają swoją kontynuację. Elementem > kontynuacji jest radykalne kwestionowanie wartości narodowych. W moim > przekonaniu KPP była w całym tysiącleciu polskich dziejów środowiskiem > najgorszym (...). Jestem gotów bronić tezy, że nastawienie owej potężnej > gazety, to poczucie misji – w moim przekonaniu bardzo szkodliwej dla Pols > ki – > bierze się właśnie z tamtej spuścizny”. > Źródło: Jarosław Kaczyński, cytat za Polityką z dnia 25 marca 2006 roku Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Dwór michnika 31.01.08, 21:44 abba15 napisał: > „Jeżeli jedna osoba miała ojca, a może nawet i matkę w Komunistycznej Par > tii ... Bronię cię królowo przed michnikami. Walę pomidorem, obrzucam jajami. Żar uczuć do kuprów ze mnie aż bucha, walę to co mam, aż mnie boli grucha! Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: GWno to nie media, to UBecka brednia 31.01.08, 18:34 @abba15: Aby się tego dowiedzieć należy spytać się Dorna o jego ojca, który razem z ojcem Michnika działał w KPZU. Albo zapytać się Jarka K., bo to był do niedawna jego pretorianin. Jak to jest, że ojciec Michniak jest bo działał w KPZU, a ojciec Dorna jest cacy mimo, iż działał w KPZU?? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Szkoda kompa i serwera 31.01.08, 16:30 ==================================== na komentowanie tego politycznego trolla i oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
totalizator Media Klamia to widac Bardzo wyraznie 31.01.08, 16:31 Media Klamia to widac Bardzo wyraznie. Prym wiedzie tvn24 i Super stacja. Obie te stacje podszywaja sie pod rzekomo dzwoniacych sluchaczy. Prawda jest taka, ze normalny sluchacz nie dodzwoni sie tam, chocby dzwonil caly rok. Natomiast puszczane sa wypowiedzi tych samych kilku etatowych osob na okraglo. Podstawieni ci ludzie obrazaja: Prezydenta, kosciol i wszystkich patriotow. Czas zniszczyc tych wrogow naszej ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Media Klamia to widac Bardzo wyraznie 31.01.08, 16:36 totalizator napisał: > Media Klamia to widac Bardzo wyraznie. Prym wiedzie tvn24 i Super > stacja. Obie te stacje podszywaja sie pod rzekomo dzwoniacych > sluchaczy. Prawda jest taka, ze normalny sluchacz nie dodzwoni sie > tam, chocby dzwonil caly rok. Natomiast puszczane sa wypowiedzi tych > samych kilku etatowych osob na okraglo. Podstawieni ci ludzie > obrazaja: Prezydenta, kosciol i wszystkich patriotow. Czas zniszczyc > tych wrogow naszej ojczyzny. Lekarstwa połknął? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq buhehehe dobre:))) napisz cos jeszcze plis:)))))) 31.01.08, 16:48 zajebisty kolo jestes. napisz nam teraz dlaczego zimy nie ma w tym roku znowu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek abba15-dowod na kolejny atak choroby wscieklych 31.01.08, 16:50 krow. Najlepiej lec chlopie i pocaluj swoich idoli Kaczynskiego i Rydzyka, znanych zdrajcow Polski, w ich slodkie usteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Media Klamia to widac Bardzo wyraznie 31.01.08, 17:24 > obrazaja: Prezydenta, kosciol i wszystkich patriotow. Czas zniszczyc > tych wrogow naszej ojczyzny. "Kościół" z małej, "Ojczyzna" z małej, "Prezydent" z dużej. Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Media Klamia to widac Bardzo wyraznie 31.01.08, 18:37 Masz rację, media kłamią. TVP, Rz co chwila podają niesprawdzone wiadomości. Powołują się na tych samych pseudokomentatorów i dziwne źródła. Podstawienie ludzi obrażają naród polski, demokrację, władze polskie. Czas zniszczyć wrogów Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś