wybiorcza_klamie 10.02.08, 15:58 Nikt się tych bredni nie boi, to zwyczajnie podręcznik na żenująco niskim poziomie jest, Droga Pani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojakszwejk Wciąż boją się "Kompasu" 10.02.08, 17:18 "padł on ofiarą ministrowania niejakiego Romana Giertycha. Ten zapomniany dziś minister" Wielce szanowna Pani feministko, słynąca w kraju wielce zasłużoną sławą, te drobne uszczypliwości nie przystoją światłym i wykształconym! Proszę zrobić sobie badanie, nawet wśród studentek Dżender Stadjs, sprawdzające rozpoznawalność Pani i rzeczonego, zapomnianego ministra... Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: "Ten zapomniany dziś minister" 20.02.08, 18:54 Minister może i zapomniany - ale "złogi giertychowsko-orzechowskie" jeszcze pozostały ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
highalt Kompas 20.02.08, 09:33 Kompas to symbol zydo-masonierski.. niby instumet naukowy.. ale nie bujajcie.. masonerja nie ma zadnych szlachetnych ambicji poza objeciem wladzy dla pewnej grupy, ktora uwaza sie za wybranych przez boga (pejsatych samowybrancow).. nie powinnismy wystawiac symbole masonerii bo one nie ku chwale ojczyzny tylko wychwalaja obcych psychopatow. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii A ja miałam nadzieję że PO coś zmieni... 20.02.08, 11:37 Jakoś większość krajów podręcznik przyjęła i nie widzą ani zagrożeń masonami ani demoralizacją dzieci przez mówienie o homoseksualizmie. A Polska dalej ciemnogrodem... Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: "bo temat budzi w nim obrzydzenie" 21.02.08, 00:40 We mnie z kolei "budzi obrzydzenie" samo wspomnienie postaci ex- wiceministra... Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 jak mógł zakazać dystrybucji?? 26.02.08, 18:02 Mogą wydać na licencji publicznej, wystawić ebooki na eMule i Torrencie, sprzedawać własnym sumptem itd. Mogą powołać zespół tworzący otoczkę internetową na własnej witrynie, z Wiki-Wiki. Ministerstwo nie aprobuje tej książki jako podręcznik, ale to nie oznacza zakazu dystrybucji. Odpowiedz Link Zgłoś