gamon0 29.04.08, 12:59 Mówiłem i powtarzam - TUSKOWI NIE WOLNO UFAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazik.k Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 13:02 a jak mozna "ufac" temu "ojcu" niejakiemu rydzykowi?!przeciez to oszust i zlodziej?!!cala polska o tym dobrze wie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r 66% 29.04.08, 13:08 kazik.k napisał: > a jak mozna "ufac" temu "ojcu" niejakiemu rydzykowi?!przeciez to oszust i > zlodziej?!!cala polska o tym dobrze wie!!! ********************************** Cala Polska to może nie. Tylko Żydzi, masoni, liberałowie i cykliści, których jest 66%. :) Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Belzebubowi z Torunia już prawie nikt nie ufa 29.04.08, 13:13 66% - to znak ;] -- PPR/PZPR/PC/PIS Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Lista zaufania wedlug sondazu w burdelu 29.04.08, 13:27 Na co oni licza? Na naiwnosc ludzi, ktorzy przeczytaja i potakna, ze najbardziej ufamy towarzyszom Donkowi, Bolkowi, Szikorskjemu? To jak ten reportaz z burdelu, ktory Wybiorcza "eksklusywnie" zamiescila na swojej czolowce. Jaka gazeta, takie newsy. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l ubecy i agenci KGB ufają Rydzykowi 29.04.08, 13:38 a łżesondaż pokazuje ilu jest w Polsce idiotów a zarazem zwolenników prawości i sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: ubecy i agenci KGB ufają Tuskowi, Bolkowi, .. 29.04.08, 13:53 r0b0l napisał: > a łżesondaż pokazuje ilu jest w Polsce idiotów Na co oni licza? Na naiwnosc ludzi, ktorzy przeczytaja i potakna, ze najbardziej ufamy towarzyszom Donkowi, Bolkowi, Szikorskjemu? To jak ten reportaz z burdelu, ktory Wybiorcza "eksklusywnie" zamiescila na swojej czolowce. Jaka gazeta, takie newsy. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: ubecy i agenci KGB ufają Rydzykowi 29.04.08, 13:59 poszeklu napisał: > r0b0l napisał: > > a łżesondaż pokazuje ilu jest w Polsce idiotów > > Na co oni licza? Na naiwnosc ludzi, ktorzy przeczytaja > i potakna, **************************** Przydałyby się teraz wybory, żeby zweryfikować sondaż. :D Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Sondaz zaufania ubecji i agentom KGB 29.04.08, 16:30 maruda.r napisał: > poszeklu napisał: > > > r0b0l napisał: > > > a łżesondaż pokazuje ilu jest w Polsce idiotów > > > > Na co oni licza? Na naiwnosc ludzi, ktorzy przeczytaja > > i potakna, > > **************************** > > Przydałyby się teraz wybory, żeby zweryfikować sondaż. :D > Poprzednie wybory wygrala ubecja i agenci KGB, ktorzy nie chciali rozwiazywania WSI i dekomunizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sondaz zaufania ubecji i agentom KGB 29.04.08, 16:44 gazetajudasza napisał: > Poprzednie wybory wygrala ubecja i agenci KGB, ktorzy nie chciali > rozwiazywania WSI i dekomunizacji. Znaczy się te poprzednie, nie te ostatnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Sondaz zaufania ubecji i agentom KGB 29.04.08, 18:21 Od czasu ustanowienia wladzy komunistycznej, do jej konca, okolo 1990, komunisci zamordowali przeszlo 100 MILIONOW LUDZI! Jest to rekord niepodwazalny. Unia Europejska sprzeciwia sie napietnowaniu Komunizmu jako ustroju kryminalnego gorszego od hitleryzmu. Dlaczego? Czyzby stamtad czerpala idee? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Sondaz zaufania ubecji i agentom KGB 30.04.08, 00:43 poszeklu napisał: > Od czasu ustanowienia wladzy komunistycznej, do jej > konca, okolo 1990, komunisci zamordowali przeszlo > 100 MILIONOW LUDZI! **************************** No i dlatego towarzysze z PiS, LPR i SO zostali odsunięci od władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Re: 66% 29.04.08, 15:26 przecież tylu Żydów i cyklistów w całej EU nie ma. To nie te procenty Panie Jacenty! Odpowiedz Link Zgłoś
wielkiarchitektwszechswiata Re: 66% 29.04.08, 17:15 Nie 66, jeno 66,6%. Ze strachu przed dyjabłem (a może innymi szatanami) tak te figury ocenzurowano. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Gdzie sie zapodzial Paliglup, wizytowka PO 29.04.08, 13:58 Jak mozna bylo nie zapytac o czolowego Entelektualyste "rzadzacej" PO. Wielkie niedociagniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper PiS popełniał błędy ale dlaczego Rydzyk? 29.04.08, 14:10 Czyżby kogos okłamał? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Czerwone psy, biora Kosciol za przeciwnika 29.04.08, 18:24 a.k.traper napisał: > PiS popełniał błędy ale dlaczego Rydzyk? > Czyżby kogos okłamał? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Kosciół miał zawsze przeciwników 30.04.08, 10:24 Jedni byli przeciwnikami wiary, inni instytucji koscioła, byli tez tacy co w imie Boże mordowali innych, jedni z chciwości inni w szale fundamentalizmu. Natomiast dzisiejszy atak bezideowej SLD jest nic nie warty. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 13:04 gamon0 napisał: > Mówiłem i powtarzam - TUSKOWI NIE WOLNO UFAĆ! Mowilem i powtarzam - LUDZIE MAJA CIE W DUPIE...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
marcingsf Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 13:06 Brak zaufania do szacownego inaczej oćca dyrektura winien wynosić 666% - AVE! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Belzebub - a jego liczbą jest 66 29.04.08, 13:10 marcingsf napisał: > Brak zaufania do szacownego inaczej oćca dyrektura winien wynosić 666% - AVE! ************************** Wszystko zmierza w tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Belzebub - a jego liczbą jest 66 29.04.08, 15:41 maruda.r napisał: > > marcingsf napisał: > > > Brak zaufania do szacownego inaczej oćca dyrektura winien wynosić 666% - > AVE! > > ************************** > > Wszystko zmierza w tym kierunku. > > A po co ten sondaż w sprawie muchomorka???? Ten przygłup w sukience, który udaje księdza padnie z pazerności i przeżarcia, musi w końcu wydawać zawłaszczone pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil40armia Już dawno przejrzano na oczy... 29.04.08, 13:08 i Rydzyka umieszcza się wśród "przywódców" politycznych :D Odpowiedz Link Zgłoś
dinko11 Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 13:10 kiedy to czarne ścierwo w sukience,złodziej i oszust-obłudnik odda kase STOCZNI Odpowiedz Link Zgłoś
munkela Re: Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 13:47 Nigdy juz tych pieniedzy nie zobaczymy. Rydzyk jest chroniony przez zakon Redemptorystow, Episkopat i Watykan z Benedyktem XVI na czele. Razem stanowia oni silny, mafijny zwiazek. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 13:12 Dokładnie. Bo czy te oczy mogą kłamać? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 16:16 Chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 13:14 No co za narod niewdzieczny ! Zeby tak nie wierzyc ojcu torunskiemu, bratu wiekszemu i bratu tego bratu. Przeciez to sol naszej ziemi ! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 16:22 konigin napisała: > No co za narod niewdzieczny ! Zeby tak nie wierzyc ojcu torunskiemu, > bratu wiekszemu i bratu tego bratu. Przeciez to sol naszej ziemi ! W oku naszym.... - dodajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Kolejny sondaż w zakładach penitencjalnych 29.04.08, 13:16 Wynik nie dziwi, że kryminaliści wybierają takich a takich. Liczą, że Ćwiąkalski załatwi im amnestię, bo raczej nie stosują się do pobożnych nauk głoszonych w Radio Maryja i TV Trwam, które są dziełami świątobliwego Ojca Tadeusza Rydzyka za datki jego owieczek. Pewnie ten element co uczestniczył w tym cinkciarskim sondażu nigdy nie słuchał nauk o. Rydzyka nie wspominając o datku na Radio, bo to są takie zaplute ścierwa bez moralności i zasad etycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Kolejny sondaż w zakładach penitencjalnych 29.04.08, 13:19 Odezwalo sie scierwo moralne z etycznymi zasadami. Co ucieczka z zakladu zamknietego sie nie udala ? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Ta wypowiedź nie wnosi nieczego wartościowego 29.04.08, 13:28 konigin napisała: > Odezwalo sie scierwo moralne z etycznymi zasadami. Co ucieczka z > zakladu zamknietego sie nie udala ? Poziom wypowiedzi zgodny z poziomem rządów ścierwoliberałów. Prowokacja, agresja, inwektywy i zero argumentacji nie wspominając o elementarnych zasadach elokwencji i kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Ta wypowiedź nie wnosi nieczego wartościowego 29.04.08, 13:30 Ty i kultura - wzajemnie sie wykluczaja Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ta wypowiedź nie wnosi nieczego wartościowego 29.04.08, 13:32 placebo99 napisał: > konigin napisała: > > > Odezwalo sie scierwo moralne z etycznymi zasadami. Co ucieczka z > > zakladu zamknietego sie nie udala ? > > Poziom wypowiedzi zgodny z poziomem rządów ścierwoliberałów. > Prowokacja, agresja, inwektywy i zero argumentacji nie wspominając o > elementarnych zasadach elokwencji i kultury. > "Jak Kuba Bogu, tak Bog Kubie", slyszales plugawy karle PiSiej reakcji to przyslowie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Jeszcze nikogo nie obraziłem - prędzej gó.. zjem! 29.04.08, 16:45 Jeśli znajdzie ktoś w moich wypowiedziach na blogu, że kogoś obraziłem personalnie to prędzej gó.. zjem niż ktoś coś takiego odszuka! Jak coś krytykowałem to jedynie postawy i zachowania jak np. ścierwoliberalizm zawszawiały ale człowieka nie obraziłem ani razu! Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Ta wypowiedź nie wnosi nieczego wartościowego 29.04.08, 13:35 To moze wczytaj sie pierwej w swoja elegancka wypowiedz, napisana, a jakze, piekna, literacka polszczyzna. Byc moze dla ciebie istnieja dwa rodzaje jezyka polskiego. I jesli ten, ktorym ty operujesz, obrazajacy ludzi, zlozony z samych obelg i inwektyw jest dla ciebie pelen glebi i przemyslen, to zdecydowanie kozetka u pschychiatry oczekuje. Zapamietaj sobie. Z dyplomata nalezy rozmawiac po francusku, z Anglikiem po angielsku, a z chamem po chamsku. Czyli jestesmy kwita. I nie oczekuje argumentow w odpowiedzi na twoje obelzywe posty, w ktorych, jako zywo, zadnych argumentow nie potrafisz zawrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Człowiek chce edukować i taki zaraz atak szału... 29.04.08, 13:57 Mimo wszystko nie poddam się wściekłym zorganizowanym atakom grup chcących zniweczyć moją misję edukowania społeczeństwa, którą realizuję na swoim blogu. Relacjonuję tam czyny mojej skromnej osoby, które dla wielu stały się wzorem na życie i wiem, że ścierwoliberałom zawszawiałym to się nie podoba. Te szuje sobie już wykalkulowały, że taka praca od podstaw elokwentnych i skromnych ludzi jak ja pokona doktrynę ścierwoliberalizmu i złajdaczony z nią fanatyzm ateistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Człowiek chce edukować i taki zaraz atak szał 29.04.08, 13:58 piss-mitomanie sam sie edukuj Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Wlasnie/ A POwska inteligencja sie lapie na 29.04.08, 15:14 jego prowokacje tu i na jego blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wlasnie/ A POwska inteligencja sie lapie na 29.04.08, 16:31 Cześć kaczucha nauczyłeś się już podnosić deskę w nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Wlasnie/ A POwska inteligencja sie lapie na 29.04.08, 19:07 > Cześć kaczucha > nauczyłeś się już podnosić deskę w nocy... A co cie to??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: Człowiek chce edukować i taki zaraz atak szał 29.04.08, 15:22 placebo99 napisał: > Mimo wszystko nie poddam się wściekłym zorganizowanym atakom grup > chcących zniweczyć moją misję edukowania społeczeństwa, którą > realizuję na swoim blogu. Relacjonuję tam czyny mojej skromnej > osoby, które dla wielu stały się wzorem na życie i wiem, że > ścierwoliberałom zawszawiałym to się nie podoba. Te szuje sobie już > wykalkulowały, że taka praca od podstaw elokwentnych i skromnych > ludzi jak ja pokona doktrynę ścierwoliberalizmu i złajdaczony z nią > fanatyzm ateistyczny. > > Zastanów się czy tobie nie przydałoby się trochę edukacji z przykazań i ewangelii. (cokolwiek mówię o innych świadczy to o mnie a nie o nich) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Człowiek chce edukować i taki zaraz atak szał 29.04.08, 16:30 Aaaaaa.. to ty jesteś misyjny... Znaczy się finansowany z abonamentu. lacebo99 napisał: > Mimo wszystko nie poddam się wściekłym zorganizowanym atakom grup > chcących zniweczyć moją misję edukowania społeczeństwa, którą > realizuję na swoim blogu. Relacjonuję tam czyny mojej skromnej > osoby, które dla wielu stały się wzorem na życie i wiem, że > ścierwoliberałom zawszawiałym to się nie podoba. Te szuje sobie już > wykalkulowały, że taka praca od podstaw elokwentnych i skromnych > ludzi jak ja pokona doktrynę ścierwoliberalizmu i złajdaczony z nią > fanatyzm ateistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio @placebo99 29.04.08, 18:03 Erupcje Twego pseudo kulturalnych wypowiedzi zadziwiają wszystkich na tym forum. Twoja fałszywa skromność jest funta kłaków nie warta. Edukuj swoich bliskich (jeśli ich masz) bo nikt inny tutaj na Twoje manipulanctwo się nie nabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Ta wypowiedź nie wnosi nieczego wartościowego 29.04.08, 15:44 placebo99 napisał: > konigin napisała: > > > Odezwalo sie scierwo moralne z etycznymi zasadami. Co ucieczka z > > zakladu zamknietego sie nie udala ? > > Poziom wypowiedzi zgodny z poziomem rządów ścierwoliberałów. > Prowokacja, agresja, inwektywy i zero argumentacji nie wspominając o > elementarnych zasadach elokwencji i kultury. > Te twoje przemyślenia prawiczka nikogo nie interesują, bo jako 50- letni prawiczek nie masz pojęcia o życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Ta wypowiedź nie wnosi nieczego wartościowego 29.04.08, 15:48 > Te twoje przemyślenia prawiczka nikogo nie interesują, bo jako 50- > letni prawiczek nie masz pojęcia o życiu. A ty chyba jestes juz stary i dalej ci sie wydaje , że sa lata 40 i ze komuna wkrotce powroci. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Ta wypowiedź nie wnosi nieczego wartościowego 29.04.08, 15:50 Co za wnioski piss-Watsonie Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Ta wypowiedź nie wnosi nieczego wartościowego 29.04.08, 15:56 funny5 napisała: > Co za wnioski piss-Watsonie Nie polemizuj z tymi kretynami, do nich i tak nic nie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Nienawiść libertynów jak klapki na oczach 29.04.08, 16:15 starod napisał: > Nie polemizuj z tymi kretynami, do nich i tak nic nie dociera. Właśnie, zamiast merytorycznej dyskusji PO-kemony atakują z klapkami na oczach na oślep w szale głupawej nienawiści i nietolerancji dla słusznych poglądów. Jakbyś jednak chciał wyplenić ze swojego umysłu destrukcyjne skutki sowietyzacji to może jednak zmień zadanie i "polemizuj" albo przynajmniej przeczytaj jakiś cały tekst na moim blogu żebyś wiedział co atakujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Nienawiść libertynów jak klapki na oczach 29.04.08, 16:25 No prosze.Piss-mitoman uznal sie za kretyna Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nienawiść libertynów jak klapki na oczach 29.04.08, 16:33 Ale Ty jesteś fany tolerasto.... funny5 napisała: > No prosze.Piss-mitoman uznal sie za kretyna Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Nienawiść libertynów jak klapki na oczach 29.04.08, 16:42 Fiu,fiu.Zapamietales cos z wolskiego.Jeszcze cie uznaja za swojego Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nienawiść libertynów jak klapki na oczach 29.04.08, 16:54 A tam troszeczkę... Uczę się tego języka, zawsze warto wiedzieć, co oni tam po kątach spiskują... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Uważam, ze w dyskusji liczą się argumenty 29.04.08, 16:35 A jak elektorat ścierwliberałów zacznie ujadać to żenada na całej linii. Jątrzą tylko konflikty i opluwają autorytety świątobliwe nasze jedyne a potem się dziwią, że antykoncepcja jest dozwolona i spółkowanie przed ślubem albo inne jeszcze gorsze dewiacje, np. aborcja za pomocą invitra. Tych konowałów co stosują invitra do aborcji to pokonałem w dyskusji na konferencji, którą sami zorganizowali w akademii medycznje. Wszystko kiedyś opisałem w tym wątku na blogu: placebo99.blox.pl/2008/01/Wyrafinowana- aborcja-niegodziwosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Link poprawny, bo ktoś sabotuje moje wpisy 29.04.08, 16:37 To jest dobry link do wątku: placebo99.blox.pl/2008/01/Wyrafinowana-aborcja-niegodziwosc.html Bo tamten ktoś mi uszkodził żeby ludzie prawdy nie poznali. > A jak elektorat ścierwliberałów zacznie ujadać to żenada na całej > linii. Jątrzą tylko konflikty i opluwają autorytety świątobliwe > nasze jedyne a potem się dziwią, że antykoncepcja jest dozwolona i > spółkowanie przed ślubem albo inne jeszcze gorsze dewiacje, np. > aborcja za pomocą invitra. Tych konowałów co stosują invitra do > aborcji to pokonałem w dyskusji na konferencji, którą sami > zorganizowali w akademii medycznje. Wszystko kiedyś opisałem w tym > wątku na blogu: placebo99.blox.pl/2008/01/Wyrafinowana- > aborcja-niegodziwosc.html > Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Link poprawny, bo ktoś sabotuje moje wpisy 29.04.08, 16:43 Plasibo, to przecież jasne kto sabotuje Twoje wpisy... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Link poprawny, bo ktoś sabotuje moje wpisy 29.04.08, 16:46 tw_wielgus napisał: > Plasibo, to przecież jasne kto sabotuje Twoje wpisy... Wiem, tylko nie chcę wymieniać bo mi cały wątek "oni" zaraz wykasują. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Link poprawny, bo ktoś sabotuje moje wpisy 29.04.08, 16:57 To ja powiem za Ciebie, dobra...??... To zapewne Paragnomen i Agrawacja. placebo99 napisał: > Wiem, tylko nie chcę wymieniać bo mi cały wątek "oni" zaraz wykasują. > > Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Link poprawny, bo ktoś sabotuje moje wpisy 29.04.08, 17:00 Wątpię. W pojedynkę nie daliby rady. To pewnie cały zespół dysmulacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Link poprawny, bo ktoś sabotuje moje wpisy 29.04.08, 17:06 Jeżeli już to "Zespół Ottela".. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Link poprawny, bo ktoś sabotuje moje wpisy 29.04.08, 17:10 tw_wielgus napisał: > Jeżeli już to "Zespół Ottela".. To chyba PO-kemoni niższego szczebla tam działają, bo te najgorsze ścierwoliberalne szuje są w zespole Korsakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No patrzcie 29.04.08, 16:58 Pewnie ten układ scalony co się w klawiaturze schował. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kolejny sondaż w zakładach penitencjalnych 29.04.08, 16:25 Plasibo jest dzieckiem "specjalnej troski" polskiego internetu. Prowadzi wspaniały blog poświęcony w całości diagnozie i leczeniu "Dysmorfofobii urojeniowej" Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kolejny sondaż w zakładach penitencjalnych 29.04.08, 13:22 placebo99 napisał: > Wynik nie dziwi, że kryminaliści wybierają takich a takich. Liczą, > że Ćwiąkalski załatwi im amnestię, bo raczej nie stosują się do > pobożnych nauk głoszonych w Radio Maryja i TV Trwam, które są > dziełami świątobliwego Ojca Tadeusza Rydzyka za datki jego owieczek. > Pewnie ten element co uczestniczył w tym cinkciarskim sondażu nigdy > nie słuchał nauk o. Rydzyka nie wspominając o datku na Radio, bo to > są takie zaplute ścierwa bez moralności i zasad etycznych. > Cieszy twoje plugastwo, ktore jest efektem nietuzinkowej glupoty, im wiecej i bardziej takie PiSdy jak ty beda obrazac spoleczenstwo, tym szybciej pozbedziemy sie my Polacy takich wrzodow spolecznych jak rydzyk, kaczynscy i ta cala banda PiStkomuchow...:DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Kolejny sondaż w zakładach penitencjalnych 29.04.08, 14:02 kralik111 napisał: > Cieszy twoje plugastwo, ****************************** To ciekawe. Niby nie wierzą w sondaże, ale zawsze się bardzo denerwują po ich publikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: Kolejny sondaż w zakładach penitencjalnych 29.04.08, 15:18 placebo99 napisał: > Wynik nie dziwi, że kryminaliści wybierają takich a takich. Liczą, > że Ćwiąkalski załatwi im amnestię, bo raczej nie stosują się do > pobożnych nauk głoszonych w Radio Maryja i TV Trwam, które są > dziełami świątobliwego Ojca Tadeusza Rydzyka za datki jego owieczek. > Pewnie ten element co uczestniczył w tym cinkciarskim sondażu nigdy > nie słuchał nauk o. Rydzyka nie wspominając o datku na Radio, bo to > są takie zaplute ścierwa bez moralności i zasad etycznych. > Ciekawe spostrzeżenie - 66% respondentów to kryminaliści. Gratuluję analitycznego umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
gjp7 Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 14:19 Powiedzcie mi proszę jak to jest, że pomimo tego, że chyba nikt nie wierzy w spełnienie przedwyborczych obietnic co do drugiej Irlandii i stworzeniu warunków do powrotu dla tych, którzy wyjechali z Polski, ten gość ma rzekomo najwyższy poziom zaufania. Amnezja, manipulacja, a może niewiarygodne badania CBOS'u? Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 14:27 gjp7 napisał: > Powiedzcie mi proszę jak to jest, że pomimo tego, że chyba nikt nie wierzy w sp > ełnienie przedwyborczych obietnic co do drugiej Irlandii i stworzeniu warunków > do powrotu dla tych, którzy wyjechali z Polski, ten gość ma rzekomo najwyższy p > oziom zaufania. Amnezja, manipulacja, a może niewiarygodne badania CBOS'u?<Dowiedz się kim kiedyś byli ludzie pracujący w cebosie,obopie i tych tam poloniach(opróczPGB)to przestaniesz się dziwić Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Wół ministrem 29.04.08, 15:04 gjp7 napisał: > Powiedzcie mi proszę jak to jest, że pomimo tego, że chyba nikt nie wierzy w sp > ełnienie przedwyborczych obietnic co do drugiej Irlandii i stworzeniu warunków > do powrotu dla tych, którzy wyjechali z Polski, ten gość ma rzekomo najwyższy p > oziom zaufania. ********************************* To proste. Tusk, jak ten wół z bajki Krasickiego - jest nudny. Na marginesie: nie obiecywał nam cudu. Obiecywał ciężką pracę i tworzenie państwa, które umożliwi swoim obywatelom wykorzystanie ich przedsiębiorczości. Irlandia nie pracowała na sukces kilka miesięcy. *** Kiedy wół był ministrem i rządził rozsądnie, Szły, prawda, rzeczy z wolna, ale szły porządnie. Jednostajność na koniec monarchę znudziła; Dał miejsce woła małpie lew, bo go bawiła. Dwór był kontent, kontenci poddani — z początku; Ustała wkrótce radość — nie było porządku. Pan się śmiał, śmiał minister, płakał lud ubogi. Kiedy więc coraz większe nastawały trwogi, Zrzucono z miejsca małpę. Żeby złemu radził, Wzięto lisa: ten pana i poddanych zdradził. Nie osiedział się zdrajca i ten, który bawił: Znowu wół był ministrem i wszystko naprawił. *** Ignacy Krasicki, "Wół ministrem" Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Wół ministrem 29.04.08, 15:13 Tusk, jak ten wół z bajki Krasickiego - jest nudny. Na marginesie: > nie obiecywał nam cudu. Obiecywał ciężką pracę i tworzenie państwa, które > umożliwi swoim obywatelom wykorzystanie ich przedsiębiorczości. No i co zrobił? Jakies zmiany ulatwiające prace przedsiębiorcom zostały wprowadzone? Co robili przez 2 lata w opozycji? Nie mogli juz wtedy tworzyc projektow ustaw? Ile ustaw stworzyła przez pol roku komisja Palikota? > Kiedy wół był ministrem i rządził rozsądnie, > Szły, prawda, rzeczy z wolna, ale szły porządnie. Szły z wolna, a w przypadku Thuske nic sie nie ruszylo. A to juz pol roku prawie > Nie osiedział się zdrajca i ten, który bawił: > Znowu wół był ministrem i wszystko naprawił. Jakoś nic mi nie wiadomo by chociazby sie przygotowano do rozpoczęcia napraw. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 15:28 gjp7 napisał: > Powiedzcie mi proszę jak to jest, że pomimo tego, że chyba nikt nie wierzy w sp > ełnienie przedwyborczych obietnic co do drugiej Irlandii i stworzeniu warunków > do powrotu dla tych, którzy wyjechali z Polski, ten gość ma rzekomo najwyższy p > oziom zaufania. Amnezja, manipulacja, a może niewiarygodne badania CBOS'u? Donald Tusk nikomu nie obiecywał, że stworzy w Polsce drugą irlandię i dokona cudu ale że Polskę na to stać w co ja swięcie wierzę. Trzeba tylko pogonić Pana Prezydenta L. Kaczyńskiego i wziąć się do roboty nie oglądając się na szczekanie Pisowej sfory. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 15:33 > Trzeba tylko pogonić Pana Prezydenta L. Kaczyńskiego i wziąć się do > roboty nie oglądając się na szczekanie Pisowej sfory. Ach tak, to teraz beda 3 lata poganiac L. Kaczynskiego i dopiero się wezmą do roboty... Wszystko już jasne :)) Trzy lata kampanii [prezydenckiej Donia Tuska umili nam zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
sonix24 rydzyk wśród polityków... 29.04.08, 14:29 to dobrze, że w końcu media przestają faceta traktować, jak księdza. Przecież on de facto jest politykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
munkela Chroniony przez Redemptorystow, Episkopat 29.04.08, 14:43 i Watykan z Benedyktem XVI na czele Rydzyk-mafioso slusznie zaliczany jest do grupy politykow. Zelazna piescia trzyma swoja "rodzine", umiescil swoich capo w parlamencie i w rzadzie, ktory teraz jest w opozycji. Jak na mafioso przystalo, nigdy nie bierze udzialu w zadnej akcji. Zawsze robia to za niego jego paisani. Jego consigliorowie zajmuja sie wyszukiwaniem paragrafow przy pomocy ktorych : a) Don-Rydzyk zawsze uniknie odpowiedzialnosci prawnej z swoje kretactwa i oszustwa( np. pieniadze zbierane na ratowanie stoczni); b) Don-Rydzyk uzyskuje pieniadze z budzetu panstwa ( tak zreszta jak caly KRK w Polsce !) jak i z funduszy UE (tak jak caly KRK w Polsce,ktory za pieniadze np.otrzymane na renowacje zabytkowych kosciolow buduje plebanie-wille i nowe koscioly.) Rzada tez bezwzglednego posluszenstwa , trzymajac nad glowami krnabrnych "bicz" swojego imperium medialnego. Rydzyk jest politykiem bo bierze czynny udzial w zyciu politycznym. Jego dzialalnosc zawsze ma wplyw destrukcyjny ale jest to dzialalnosc wyraznie polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Jasne. Benedykt XVI rządzi Polską, a Rydzyk to 29.04.08, 15:10 jego zausznik w sejmie hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Jasne. Benedykt XVI rządzi Polską, a Rydzyk t 29.04.08, 15:21 Zalosne jak autor "dowcipu" tylko sam sie z niego smieje Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Jasne. Benedykt XVI rządzi Polską, a Rydzyk t 29.04.08, 15:27 To tylko ironiczna odpowiedz na wynurzenia tego jegomościa hehe Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Jasne. Benedykt XVI rządzi Polską, a Rydzyk t 29.04.08, 15:31 "smieszne" Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Jasne. Benedykt XVI rządzi Polską, a Rydzyk t 29.04.08, 15:35 Nawet bardzo :D Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jasne. Benedykt XVI rządzi Polską, a Rydzyk t 29.04.08, 16:39 O tak ! Kaczucha ty to potrafisz strzelić z dowcipasa. Nie ma co kabareciarz z Ciebie. W zasadzie powinieneś przed tekstami, które piszesz na poważnie umieszczać specjalny znacznik. np.... {:-| Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Jasne. Benedykt XVI rządzi Polską, a Rydzyk t 29.04.08, 19:09 Daruj sobie ironie. Ja mam wysublimowane poczucie humoru po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 15:14 gamon0 napisał: > Mówiłem i powtarzam - TUSKOWI NIE WOLNO UFAĆ! Widocznie masz małą siłę medialną gamoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 15:35 i to mimo wszechobecnej PiS-owskiej propagandy, w której Tusk jest przedstawiany jako zły wilk...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 16:13 A Ojciec dyrektor - jako babcia "Czerwonego kapturka" Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk lideruje w rankingu zaufania polityków 29.04.08, 16:15 gamon0 napisał: > Mówiłem i powtarzam - TUSKOWI NIE WOLNO UFAĆ! A ponieważ jesteś gamoń to nikt Ciebie nie posłuchał... Odpowiedz Link Zgłoś
2europejczyk wredne klamstwa o Tusku i jego kumplach 29.04.08, 16:29 jeszcze te wszystkie wredne klamstwa o wspanialym tusku wyjda wam bokiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czas juz bliski, a wtedy bedziecie spieprzac z Polski, taki jeden juz spieprzal do usa chcieli go sprowadzic do Polski-nie dalo rady facet mial poparcie (kase). inny do niemiec, wrocil no i ma klopoty, a takiego bohatera udawal ! jego malzonka pisze do (nie)rzadu o wspanialych walorach moralnych tego drania i rozkazodawcy dla obcinaczy palcow skandal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A wy zastanowcie sie gdzie spieprzac! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wredne klamstwa o Tusku i jego kumplach 29.04.08, 16:40 Krótko Ci odpowiem na te wynurzenia: "spieprzaj dziadu".... Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Jarus,Brudziński,Karski ujadają, plują i nic nie 29.04.08, 16:33 pomaga? No, pisiorki, już chyba się ze smietnika nie wygrzebiecie. Czas zmienić nazwę a nawet nazwiska :) Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Która faza schizy? 29.04.08, 17:43 Na tym zdjęciu: bi.gazeta.pl/im/9/5148/z5148379Z.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker "Lideruje"???????????????? 29.04.08, 17:47 W jakimż to języku? A zamiast rządzić gowernuje lub ruluje? Mimo że lubię Wasz portal, muszę stwierdzić, że Wasze postępujące niechlujstwo językowe osiągnie niedługo rozmiary kataklizmu. Doskonale rozumiem pośpiech przy pisaniu i adiustacji wiadomości, ale ktoś, kto je pisze i wymyśla tytuły powinien mieć wyczucie języka - tego nie nauczy żadna szkoła. Mam nadzieję, że autor "liderowania" oraz adiustator i korektor, którzy tego potworka przepuścili, zostaną obsztorcowani. Co do wyników sondażu, cieszy mnie, że Polacy dostrzegli wreszcie to, co było oczywiste od początku działania byłego rządu do jego upadku, miaowicie, że są to gangsterzy polityczni. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: "Lideruje"???????????????? 29.04.08, 18:13 Poprawnie po polsku.Sprawdz w "Nowym slowniku poprawnej polszczyzny" PWN 2003 str.399.Jak nie wiesz to nie pisz o niechlujstwie jezykowym. Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 gamon0..czym wiecej ciebie,tym mniej poparcia! 29.04.08, 20:28 Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Tusk się mizdrzy... a drugiej Irlandii ani śl 29.04.08, 18:16 A gamon0 jest zerem i taki pozostanie Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a He,he,Hetman Gosiewski sie nie zalapal? Kumple 29.04.08, 18:45 Donka placili za ten sondaz i wyniki sa takie jakby on nie byl juz mezem Goski a mezem stanu [posiadaczy III RP.] Jezeli tak nisko w sondazach jest oceniany Rydzyk to dlaczego jeszcze nie zbankrutowal ? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 A Rydzyk z Jankowskim was walą w rogi! 29.04.08, 20:44 te gnoje vokradają POLAKOW ! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: KaczoRydzykownia! 29.04.08, 20:45 wajdzik_presentation1 napisał: > pusciłem pawia..! smacznego.. Odpowiedz Link Zgłoś