jonwol Panie Lechu, olej Pan te gebelsowskie media! 21.06.08, 18:48 Szczególnie teraz gdy rządzą w nim szalbierze, którzy własną matkę wysłali by na ulicę żeby poprzeć teorię popapranych kurdupli! Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Urbański proponuje Wałęsie wystąpienie na anten... 21.06.08, 18:53 Szanowny Panie Prezydencie niech się Pan nie godzi na żadne wystąpienia w telewizji PiSowskiej,nie są oni godni ze swoimi mocodawcami aby Pan u nich występował.Zreflektowali się,że oczerniając Pana wyrządzili największą krzywdę nam Polakom,mają swojego idola Jarosława K. to niech go promują na okrągło.Historia ich rozliczy a przede wszystkim Polacy w wyborach,takiej podłości Polacy mimo różnic nie wybaczają i oni zrozumieli i starają się jakoś Pana udobruchać. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Urbański proponuje Wałęsie wystąpienie na anten.. 21.06.08, 18:57 A wszystkim nadpobudliwym chrześcijanom spod znaku grzyba polecam posłuchać rozmów niedokończonych z 16 czerwca z Nowakiem i Wolniewiczem - tam psiaki pisiaki usłyszycie że karty już zostały rozdane. Tak więc wasze szczekanie już jest na próżno. I szanujcie swego biskupa, bo to wstyd się tak, jak bolszewiki, zachowywać. www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=8317 Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Pan Prezent Walesa ma swoj niepowtarzalny styl... 21.06.08, 19:40 po co ma cos nasladowac... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chciałes coś smiesznego 21.06.08, 19:56 pajac Kaczyński najwyraźniej przyzwyczaił cie do takiej jarmarcznej rozrywki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Pakulec we wpadkach medialnych Lechu W. gora! 21.06.08, 19:41 Znowu ci pamiec sie ,,wybiorcza'' :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Na ten przyklad: 21.06.08, 19:45 Na konferencji prasowej dziennikarka zadaje pytanie Lechowi Wałęsie: - Fama mówi, że używa Pan słów, których znaczenia pan mnie zna. Na co Wałęsa: - Niech pani powie tej Famie, że może mnie pocałować w dupę i vice versa. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Lub inne wypodziedzi Walesy: 21.06.08, 19:50 Miała być demokracja, a tu każdy wygaduje co chce! Jak Pan w ogóle śmie mnie atakować? Atakowanie mnie, myślenie źle o mnie jest zbrodnią! Chamowi odpowiadam po chamsku i guzik mnie to obchodzi, co o tym sądzicie. Odpowiem wymijająco wprost. I tak, i nie. (...) To są ostatnie godziny naszych pięciu minut. Widzę to jasno na białym. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Lub inne wypodziedzi Walesy: 21.06.08, 20:02 nie wiem skąd wyciągnąłeś te przykłady ale powiem ci że elektryk mogl tak mowić, gorzej jak tak mówi i robi facet do którego mówią profesor - choc jest tylko marksistowskim doktorem prawa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 No to jeszcze inne mandrosci Prezydenta Walesy: 21.06.08, 20:04 W każdym społeczeństwie potrzebne są dwie nogi. Powinna być lewa noga i prawa noga. A ja będę pośrodku. Ja panu mogę nogę podać. Dokonałem zwrotu o 360 stopni. Nie można mieć pretensji do Słońca, że kręci się wokół Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wow co za znawca 21.06.08, 20:08 podsłuchiwałeś i nagrywałeś Wałęsę? zostało ci to z czasów służby w SB? pewno dla tego Kaczyński wolał popierać postkomunistę Kwasniewskiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prof.gamon0 Panie pakulec, to są publiczne wypowiedzi Wałęsy. 21.06.08, 20:12 Wystarczyło czytać prasę i oglądać wiadomości w TV, lub słuchać w radiu. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec po co? 21.06.08, 20:38 przeciez wy już macie wszystko zapisane i donieśliście Kaczyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Bo widocznie lubi zacierac slady po sobie... :))) 21.06.08, 20:40 Pudlo!... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie widzę w tym sensu 21.06.08, 20:42 nawet jak by cos zatarł - to wy starzy SBcy potraficie wszystko spreparować Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 :))) 21.06.08, 20:46 Prawda sama sie broni - nie trzeba nic preparowac... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec może jakiś przykład? 21.06.08, 19:59 jakoś nie pamiętam aby mu falgę wieszali "czerwonym do góry" Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: takie w stylu teledysku Kaczyńskiego? 21.06.08, 21:03 Dyskutujemy o Wałęsie a nie o Kaczyńskich to primo! Po zmianie zeznań (jak rękawiczki) przez Wałęsę dotyczących przyczyn "wypożyczenia" akt "Bolka" widać, że to BOLEK. To secundo! To jest jasne nawet dla kmiotka! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-poprawny Skandal! Agent SB i CIA w TVP 21.06.08, 19:38 I za moje podatki... :( Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Nieprawda, Lesio K. zwany pokurczem nie wystepuje. 21.06.08, 19:44 Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta O ile cm Lech W. jest wyzszy od Lecha K. ? 21.06.08, 19:54 Odpowiedz glabie. Obaj sa ,,niskopienni''.Wszyscy prezydenci RP ,poza Jaruzelskim, byli ,,niskopienni''. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co ma do tego wzrost? 21.06.08, 20:03 Wałesa ma zasługi w walce z komuną a Kaczyński chciałby mieć Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Jarcio i Lesio czyli zakompleksiona ferajna, hehe. 21.06.08, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Sir Edgar Maczuga oraz Zbigniew Wanienny... 21.06.08, 20:30 pogromca_gamonia napisała: Bardzo na temat. Z ,,odwracania kota ogonem ''masz szostke :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
inthekitchen "The Economist" potwierdza diagnozę braci Kaczyńsk 21.06.08, 20:15 w raporcie o nowych członkach Unii: istnieją układy, wymiar sprawiedliwości jest niewiarygodny, lustracja była konieczna, a kapitalizm polityczny opierał się na tak powszechnej korupcji, że stała się normą. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta "The Economist" wykupil Rydzyk :))) 21.06.08, 20:20 albo Kaczynscy za pieniadze przywiezione przez Pinejro. Podsuwam wam tuskomatolki taka wersje ,moze kupicie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.elzbieta Panie Lechu Kaczyński 21.06.08, 20:16 Co to za ptak, który kala własne gniazdo? Co to za prezydent, który opluwa własnych, uznanych w kraju i świecie rodaków? Wszędzie gdziekolwiek byliśmy w świecie, kojarzono nas Polaków z Papieżem i Lechem Wałęsą. Byliśmy z tego dumni. Zastanawiamy się, kiedy z Papieża zrobi Pan agenta SB, a może znajdzie innego "haka", to także nas bohater narodowy, a takim Pan nie odpuszcza. Zawiść ma pewną granicę. Pan już ją przekroczył. Teraz będąc za granicą będziemy się wstydzić, nie za Lecha Wałęsę, a za Pana. Tak, Panie Kaczyński, ten "ciemny naród" (jak nazwał nas Polaków Pański przyjaciel Jacek Kurski), musi się za Pana wstydzić. PS. Może rzeczywiście jesteśmy ciemnym narodem, skoro wybraliśmy Pana na prezydenta. My na Pana nie głosowaliśmy, więc dlaczego musimy się wstydzić? Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Panie Lechu Kaczyński 21.06.08, 20:59 Dyskutujemy o Wałęsie a nie o Kaczyńskich to primo! Po zmianie zeznań (jak rękawiczki) przez Wałęsę dotyczących przyczyn "wypożyczenia" akt "Bolka" widać, że to BOLEK. To secundo! Tego tylko kmieć nie zauważy! Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Orędzie Bolka do lewej nogi i UBeków:))) 21.06.08, 20:29 Bolku nie kompromituj się! Oddaj 54 szt. mikrofilmów i całe akta teczki osobowej wyniesioen przez twego dyżurnego SBeka Wachosia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wszystko spalili w 1992 w noc po ,,nocnej zmianie' 21.06.08, 20:33 lookas7 napisał: > Bolku nie kompromituj się! Oddaj 54 szt. mikrofilmów i całe akta > teczki osobowej wyniesioen przez twego dyżurnego SBeka Wachosia!!! ale....kapciowy ,jako stary SB-ek,pewnie ma kopie:))) Trzeba tylko dobrze...... przycisnac :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec musicie spytać Kaczyńskiego 21.06.08, 20:35 ile akt ukradł jako kapciowy Wałesy Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 lookas7 .SB-ek z odbytem zamiast ryja ! 21.06.08, 20:33 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pis wyciągnąłBolka aby zwabić byłych SBków 21.06.08, 20:33 Byli Sbcy muszą czuć sie zadowoleni że Pis docenił ich fałszywki - ciekawe czy Kaczyński to zrobił aby powiększyc sobie topniejący elektorat? Odpowiedz Link Zgłoś
j.ciecwierz Dlaczego SB nie prześladuje Kaczyńskich???? 21.06.08, 20:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=769&w=81179260&a=81183704 Dlaczego SB nie prześladuje Kaczyńskich ???? - Opinie i komentarze - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Dlaczego SB nie prześladuje Kaczyńskich???? 21.06.08, 20:55 Dyskutujemy o Wałęsie a nie o Kaczyńskich to primo! Po zmianie zeznań (jak rękawiczki) przez Wałęsę dotyczących przyczyn "wypożyczenia" akt "Bolka" widać, że to BOLEK. To secundo! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Urbański proponuje Wałęsie wystąpienie na anten... 21.06.08, 20:41 I co powie w tym orędziu: 1. Dokumentów dotyczących Bolka nie brałem - potem popije wody i powie 2. Brałem bo chciałem - potem popije wody i powie 3. Bo myślałem, że tam są wygibasy z żoną - potem popije wody i powie 4. Brałem bo zaszły nowe okoliczności Gość kręci i tyle w tej sprawie! Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Dla pakulca. 21.06.08, 20:47 Jeśli Ty albo Twój ociec jesteście: - byłym działaczem Związku Socjalistycznej Młodzieży Polskiej - byłym, nie szeregowym członkiem Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskiej - byłym, nie szeregowym członkiem Zmechanizowanych Obwodów Milicji Obywatelskiej - byłym, zawodowym żołnieżem Ludowego Wojska Polskiego - byłym kierownikiem zjednoczenia, kierownikiem zakładu pracy, Państwowego Gospodarstwa Rolnego, głównym księgowym, Przewodniczącym Podstawowej Organizacji Partyjnej, słowem członkiem Zjednoczonej Partii Robotniczej albo Zjednoczonego Stronnictwa Ludowego lub Stronnictwa Demokratycznego. - byłym Sekretarzem Wojewódzkiego Komitetu PZPR typu towarzysz Kania. - Tajnym współpracownikiem Służby Bezpieczeństwa lub Urzędu Bezpieczeństwa. - Pracownikiem jawnym, etatowym SB lub UB. - Przewodniczącym Sądu, a często także zwykłym, podrzędnym sędziom pazernym na premie i inne talony. - Prokuratorem wojskowym, naczelnikiem prokuratury, a często także zwykłym, podrzędnym prokuratorem pazernym na premie i inne talony. Przepraszam, jeśli kogoś pominąłem. W końcu dużo tego tałatajstwa było i nadal posiada polskie obywatelstwo, w przeciwnym razie nie byłoby tyle podłości w Polsce tamtych i obecnych czasów. Zatem prześledź losy takich ludzi w swojej rodzinie albo niespokrewnionych i porównaj je z losami 10 mln. osób należących kiedyś do Solidarności. Zobaczysz bilans, jak po Drugiej Wojnie Światowej, którą podobno Niemcy przegrali. Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Dla pakulca. 21.06.08, 20:49 Tylko nie czepiaj się pakulec pisowni ,,żołnierza'', dobrze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Dla pakulca. 21.06.08, 20:51 Pisowni ,,sędzią" też się nie czepiaj, a teraz zaczyna się mecz. Oby wygrał słabszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Dla pakulca. 21.06.08, 21:09 II wojnę to przegrała Anglia i Polska, które poniosły największe straty terytorialne - w procenatch! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Urbański proponuje Wałęsie wystąpienie na anten.. 21.06.08, 20:52 Dyskutujemy o Wałęsie a nie o Kaczyńskich to primo! Po zmianie zeznań (jak rękawiczki) przez Wałęsę dotyczących przyczyn "wypożyczenia" akt "Bolka" widać, że to BOLEK. To secundo! Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Nareszcie... czas panie Wałęsa się przyznać... 21.06.08, 21:35 Pokaż panie Wałęsa że masz jeszcze odrobinę honoru, godności, odwagi. Przyznaj się wreszcie... PS: Proponuje wykorzystać tekst... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=81161260 Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Nareszcie... czas panie Wałęsa się przyznać.. 21.06.08, 23:34 tak tylko pytam, do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Re: Nareszcie... czas panie Wałęsa się przyznać.. 22.06.08, 01:58 Do czego? Do tego kim się jest, kim sie było i co się robiło... Wałęsa swoje zrobił ale też wiele skorzystał... znalazł się we właściwym czasie we właściwym miejscu... (Przecież gdyby przewodził strajkiem 10-20 lat wcześniej nikt by o nim nie pamiętał...) Więc trochę pokory, Wałęso, bufonie nadęty! Kultury nie nauczysz się już nigdy, ale pokory może jeszcze nabędziesz... Niestety godność, honor i odwaga to pojęcia ci obce... Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Czy suflerem będzie ta pani z klapy ? 22.06.08, 00:25 ...przed wygłoszeniem orędzia trzeba sprawdzić poziom wina we krwi, po imieninach ? Polska ma takich bohaterów, jakich stworzyły jej media będace w obcych łapach. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Urbański proponuje Wałęsie wystąpienie na anten... 22.06.08, 00:38 Ponton Urbański nie wypłaci się, kiedy zapadnie wyrok skazujący w jego sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare TW Wieprz zaprasza TW Bolka 22.06.08, 05:15 i jest wesoło. TVP nie pokazało nic z klęski Polaków na Euro, bo TW Wieprz tak zarządza telewizją, żeby starczyło kasy na odprawy dla swoich, a nie na relacje sportowe dla motłochu, czyli dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.donald Re: Urbański proponuje Wałęsie wystąpienie na ant 22.06.08, 06:02 > Trzeba przyznać, że w tej sprawie Urbański postępuje bardzo > rozsądnie. Ile kosztuje czas antenowy na reklamę tej, raczej kiczowatej ksiązki ? Reklamę do udziału w której zaangażowano Lecha Wałęsę. I kto za to płaci i komu ? Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Urbański proponuje Wałęsie wystąpienie na anten... 22.06.08, 09:39 Nie wolno ufać urbańskiemu i jego ludziom pokroju gargasowej. To kaczystowskostalinowscy aparatczycy, ślepi i głusi na wszystko, co nie pochodzi od kaczofaszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
styp Urbański proponuje Wałęsie wystąpienie na anten.. 22.06.08, 10:08 ProPOnuje medal Wałęsy wyprowadzić z Częstochowy do żródła POza POlskę,POzatym proszę nie obrazać np. Bogusława Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś