Dodaj do ulubionych

O smsach w PiS: "Goebbels by się tego nie powst...

• czerwony_admin_tego_forum O smsach w PiS: "Goebbels by się tego nie powst... 02.07.08, 23:13
      A ta koszerna gazeta znowu cytuje to co jej odpowiada i w jej przekonaniu
      uderza w PiS.To takie mendowate...
    • stgosc O smsach w PiS: "Goebbels by się tego nie powst.. 02.07.08, 23:15
      Od kiedy prawda boli?
    • zbigstar O smsach w PiS: "Goebbels by się tego nie powst... 03.07.08, 00:01
      Podziwiam wysoką dyscyplinę tej partii i ręczne sterowanie. Ale sen
      o powrocie do władzy już powinien sie skończyć. Nie chcemy, aby rząd
      rządził z Torunia, nie mam TV TRWAM i z tego powodu stale byłem
      niedoinformowany!
    • grenzik Re: O smsach w PiS: "Goebbels by się tego nie pow 03.07.08, 00:45
      Gazeta gazetą. Wiadomo - szczekacza. Ale chciałbym przeczytać choć jeden post
      osoby popierającej PiS, która powie: "wstyd mi, że partia, z którą sympatyzuję,
      posługuje się tak nędznymi metodami". Podobnie jak chciałbym od sympatyków PO
      usłyszeć kiedyś: "szkoda, że nasz rząd nic nie robi". Masakra. Czego i o co tak
      się kłócić. Od lat mamy rządy nieudaczników i może faktycznie wymiana pokoleń
      jest potrzebna. Chociaż z takimi "tatusiami"... to do końca będziemy mieli
      równie wyprane z wszelkich wartości pis'y i po... celowo z małej litery :p
    • presentation1 ...Mysle............. 03.07.08, 05:45
      kiedys za PRL, role Goebelsa przejela Trybuna Ludu, w PRL bis ,czyli III RP, te role wziela Wyborcza.
    • pistolet13 Do sierpnia 2007 03.07.08, 06:07
      Do sierpnia 2007 byłem członkiem PiS. Niestety atmosfera w tej partii była nie
      do wytrzymania. Ciągłe jakieś instrukcje i SMS też były. Czułem się sterowanym.
      Taka była dyktatura i presja wywierana na członkach, że po prostu zrezygnowałem
      z członkostwa. I teraz mam czyste sumienie i spokój...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka