czerwony_admin_tego_forum O smsach w PiS: "Goebbels by się tego nie powst... 02.07.08, 23:13 A ta koszerna gazeta znowu cytuje to co jej odpowiada i w jej przekonaniu uderza w PiS.To takie mendowate... Odpowiedz Link Zgłoś
stgosc O smsach w PiS: "Goebbels by się tego nie powst.. 02.07.08, 23:15 Od kiedy prawda boli? Odpowiedz Link Zgłoś
zbigstar O smsach w PiS: "Goebbels by się tego nie powst... 03.07.08, 00:01 Podziwiam wysoką dyscyplinę tej partii i ręczne sterowanie. Ale sen o powrocie do władzy już powinien sie skończyć. Nie chcemy, aby rząd rządził z Torunia, nie mam TV TRWAM i z tego powodu stale byłem niedoinformowany! Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Re: O smsach w PiS: "Goebbels by się tego nie pow 03.07.08, 00:45 Gazeta gazetą. Wiadomo - szczekacza. Ale chciałbym przeczytać choć jeden post osoby popierającej PiS, która powie: "wstyd mi, że partia, z którą sympatyzuję, posługuje się tak nędznymi metodami". Podobnie jak chciałbym od sympatyków PO usłyszeć kiedyś: "szkoda, że nasz rząd nic nie robi". Masakra. Czego i o co tak się kłócić. Od lat mamy rządy nieudaczników i może faktycznie wymiana pokoleń jest potrzebna. Chociaż z takimi "tatusiami"... to do końca będziemy mieli równie wyprane z wszelkich wartości pis'y i po... celowo z małej litery :p Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Mysle............. 03.07.08, 05:45 kiedys za PRL, role Goebelsa przejela Trybuna Ludu, w PRL bis ,czyli III RP, te role wziela Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 Do sierpnia 2007 03.07.08, 06:07 Do sierpnia 2007 byłem członkiem PiS. Niestety atmosfera w tej partii była nie do wytrzymania. Ciągłe jakieś instrukcje i SMS też były. Czułem się sterowanym. Taka była dyktatura i presja wywierana na członkach, że po prostu zrezygnowałem z członkostwa. I teraz mam czyste sumienie i spokój... Odpowiedz Link Zgłoś