placebo99 [...] 04.08.08, 20:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Miernota wzrostem i intelektem dobiera sobie 04.08.08, 20:42 podobnych sobie.Prezio,gratulacje. Raport o stanie zdrowia LK konieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: cudowny Donald czy goleniowy Olek? 04.08.08, 20:51 Obojętnie, byle nie mamlaty Kaczor. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: cudowny Donald czy goleniowy Olek? 04.08.08, 20:55 ciekawe kryterium - jak maj a nas wyd.... to nie ważne jak byle w dobrym opakowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: cudowny Donald czy goleniowy Olek? 04.08.08, 20:59 Ja naprawdę nie znam wolskiego, mógłbyś to napisać po Polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 28plk7b 04.08.08, 20:51 28plk7b napisał: > Miernota wzrostem i intelektem dobiera sobie > podobnych sobie.Prezio,gratulacje. > Raport o stanie zdrowia LK konieczny. Nie wiem jaki jest twoj wzrost. Mierzac jednak w jednostkach wzrostu twoj rozum - to nie siega on karsnoludkowi do piet! PS Zapomniales od doradcy Tuska - kablowniku Bonim. Odpowiedz Link Zgłoś
jego_eminencja Surmacz stal gdzie wtedy stalo ZOMO......i kaczory 04.08.08, 21:05 Surmacz facet z krzywym ryjem...grymas wscielkosci ...podobnie jak alkoholik Szczyglo... Surmacz bardziej ma wyglad faceta cierpiacego na hemorojdy....beda sie swietnie rozumiec z prezydentem.... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: 28plk7b 04.08.08, 23:02 wet3 napisał: > 28plk7b napisał: > Miernota wzrostem i intelektem dobiera sobie > > > podobnych sobie.Prezio,gratulacje. > > Raport o stanie zdrowia LK konieczny. > > Nie wiem jaki jest twoj wzrost. Mierzac jednak w jednostkach wzrostu > twoj rozum - to nie siega on karsnoludkowi do piet! > PS Zapomniales od doradcy Tuska - kablowniku Bonim. ----------------------------------------------------- hej, to jaka jest jednostka wzrostu? 1 kaczka? czy może jakoś inaczej? I gdzie jest przechowywany ten szczególny wzorzec? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: 28plk7b 04.08.08, 23:13 tadjan napisał: > hej, to jaka jest jednostka wzrostu? ---------------------------------------- blant? -------------------------------------------- >I gdzie jest przechowywany ten szczególny wzorzec? w skarpetce??? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tadjanj 05.08.08, 04:08 tadjan napisał: > wet3 napisał: > > > 28plk7b napisał: > Miernota wzrostem i intelektem dobiera sobie > > > > > podobnych sobie.Prezio,gratulacje. > > > Raport o stanie zdrowia LK konieczny. > > > > Nie wiem jaki jest twoj wzrost. Mierzac jednak w jednostkach > wzrostu > > twoj rozum - to nie siega on karsnoludkowi do piet! > > PS Zapomniales od doradcy Tuska - kablowniku Bonim. > ----------------------------------------------------- > hej, to jaka jest jednostka wzrostu? 1 kaczka? czy może jakoś > inaczej? I gdzie jest przechowywany ten szczególny wzorzec? Jednostka wzrostu jest jeden POpaprancowy krasnal. Odpowiedz Link Zgłoś
radio-wolna-marycha Tu Radio Wolna Marycha... 04.08.08, 21:03 Wieczorny koncert życzeń rozpoczną życzenia Joli dla Jarka: Żeby kot się dobrze chował, żeby brat Ci nie szfankował, żeby Tusk się w trawie schował, żeby zżarła go „ebola” -Życzy kochająca Jola Przypominamy że życzenia do tej audycji możecie Państwo nadsyłać na adres: radio-wolna-marycha@gazeta.pl z dopiskiem dar serca na ciepłociąg.. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 pytałem impotentów już wczoraj 04.08.08, 21:05 zapytam i dzisiaj: jak on te winka przyswajał? osmoza chyba nie wchodzi w grę bo tam potrzebne były by różne potencjały chemiczne. no chyba, że kapilarnie. bo z tego co wiem to po ziole ciężko ręką ruszyć... tylko nie piszcie, że przez wytrzeszczone oko...... Odpowiedz Link Zgłoś
jego_eminencja narkomana zastapil milicjant zlodziej pradu....... 04.08.08, 21:09 ale ma doratcuf....i Fotyga byla cichodajaka...prezydenta...dawala mu juz w Gdansku..potem sobie ja sciagnal do Warszawy za soba...i robienie loda...Fotyga to lodziara...dlatego ma taki winni sploszony wyraz twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
radio-wolna-marycha [...] 04.08.08, 21:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Marycha - i tak Cię kocham! 05.08.08, 00:17 pl.youtube.com/watch?v=4upn3M4jtQY Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Kiedy prezio zatrudni Kononowicza ? Tez sie nadaje 04.08.08, 21:15 Ja czekam ( i zapewne niebawem sie doczekam ) na te piekna chwile, gdy prezio "spieprzaj dziadu" Wolakow zatrudni u siebie Kononowicza. Ten pasuje jak ulal do tej przechowalni pisuarowych nieudacznikow i to na stanowisko samego "majordomusa". Jak szalec, to szalec panie Lechu K. Kaczynscy przed Trybunal Stanu. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
ir54 Marek Surmacz doradcą prezydenta 04.08.08, 21:18 Jaki Prezydent taki ...doradca(?) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 "Pawlak: to gdzie oni mają pracować?" 04.08.08, 21:23 a kogo to qwa obchodzi? znam jedną taką co to dupy daje aby na chleb zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
jego_eminencja Cham zatrudnil wiesniaka...i co w tym dziwnego? , 04.08.08, 21:32 swój ciagnie do swojego bolszewik prezydent ciagni do milicjanta.. Odpowiedz Link Zgłoś
tajny_agent_pis czyli tow. Jaroslawa K. pierwsza randka w ciemno 04.08.08, 21:37 Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 "W zatrudnianiu rodziny nie ma nic złego" 04.08.08, 21:46 uważa wicepremier Waldemar Pawlak. www.tvn24.pl/-1,1559704,0,1,pawlak-to-gdzie-oni-maja-pracowac,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: "W zatrudnianiu rodziny nie ma nic złego" 05.08.08, 10:26 carpaccio4 napisał: > uważa wicepremier Waldemar Pawlak. > www.tvn24.pl/-1,1559704,0,1,pawlak-to-gdzie-oni-maja-pracowac,wiadomosc.html Nie on jeden tak uważa. Prezio J. Kaczyński zatrudnił na stanowisku prezydenta L. Kaczyńskiego po tym jak ten drugi zameldował mu wykonanie zadania. Czy to nie jest klasyczny przykład protekcjonizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Marek Surmacz doradcą prezydenta 04.08.08, 21:53 ha-ha! milicjant. Bijące Serce Partii. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 radio-wolna-marycha 04.08.08, 21:57 chyba nie wmówisz mi, że czynne zamiłowanie do narkotyków skutkuje erekcją? zresztą kto wie co tam u was jest pewnikiem. w końcu żyją na świecie kobiety święcie przekonane, że 10 cm to pół metra..... Odpowiedz Link Zgłoś
radio-wolna-marycha Re: nie masz wrazenia ze pasujesz tu jak s---i 04.08.08, 22:02 :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: nie masz wrazenia ze pasujesz tu jak s---i 04.08.08, 22:04 gasior1st napisał: > siodlo? a kogo chcesz ujeździć? naczelnego narkomana? Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Pałac Prezydencki zwany ściekiem 04.08.08, 21:57 przyjął pod swój dach kolejny odpad. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 gdyby na maturze licealiści mieli odpwiedzieć kto 04.08.08, 22:09 kojarzy im się z tanim winem i marihuaną, a zależało by od tego zaliczenie egzaminu dojrzałości, kogo by wytypowali? macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
powrut Re: Marek Surmacz doradcą prezydenta 04.08.08, 22:22 no to co bylo WIESMAK czy HAMBURGER Odpowiedz Link Zgłoś
bolko_49 Marek Surmacz doradcą prezydenta 04.08.08, 22:23 Przecież ktoś musi biegać po wino !!! Odpowiedz Link Zgłoś
roblaz Marek Surmacz doradcą prezydenta 04.08.08, 22:24 no cóz doradca trochę spóźniony niby czego ma uczy tego pseudoprezydenta jednej partyjki i ojczulka z torunia ? chamstwa? akurat tego juz go nie trzeba uczy. Żenada. I ta karykatura jest prezydentem mojego państwa:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 a z kim ten tusk jarał to zioło? 04.08.08, 22:24 czy znamy gości z nazwiska? nie wierzę, że chmurę ściągał solo... Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Marek Surmacz doradcą prezydenta 04.08.08, 22:27 Ma rację szef Kancelarii Prezydenta,że 150mln zł to mało i ma rację aby zatrudnić wszystkie PiSowskie spady to przydało by się jeszcze ze 100mln. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 nie przejmuj się pan panie tusk 04.08.08, 22:36 www.wrzuta.pl/audio/9sD7hb79Qa/02_-_shakin_dudi_-_gdy_z_komina Odpowiedz Link Zgłoś
dabrys Marek Surmacz doradcą prezydenta 04.08.08, 22:36 coś mi się wydaje - a autor artykułu sprytnie pominął-że p.Surmacz nie odszedł z milicji dobrowolnie i w lekkim smrodziku, to chyba ważne, że gostek nie jest kryształowy, ale co tu mówić, idzie na dwór, gdzie nie zwraca się na to uwagi, k..., ważne,że nasz Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Marek Surmacz doradcą prezydenta 05.08.08, 00:29 surmacz, to skryty gorzowski prądożerca :-D Odpowiedz Link Zgłoś
barex77 Marek Surmacz doradcą prezydenta 05.08.08, 00:38 duckburgera raz! ino rychlej! Odpowiedz Link Zgłoś
virus24 Marek Surmacz doradcą prezydenta 05.08.08, 00:44 Potwierdza to moje przypuszczenia że Kaczyńscy chca jednak cofnąć krainę JP2, Taniego Wina i Ogórka Kiszonego o kolejne lata świetlne. Może znajdą kogos po podstawówce i wuml-u i zrobią go szefem kancelarii. Pozdrawiam "ludzie myśla że myślą, ale oni nie myślą" T. Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś