frontkampfer Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób zat... 02.09.08, 21:47 No to po takiej akcji milicja będzie na chybił trafił zatrzymywała i stawiała fikcyjne zarzuty komu popadnie. Ważne, że pójdzie news do mediów : "dzielna i sprawna policja raz dwa rozprawiła się z chuliganami". A nie ważne, czy ktoś się bił, czy został ktoś pobity - ważne, że ma coś wspólnego z pobiciem ! Przy takiej ilości zatrzymanych (200-300 osób - zatrzymywanie hurtowe) nie trudno pomyłkę nie mówiąc już o celowym wrabianiu ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sakart2008 Re: Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób z 02.09.08, 21:55 to nie sa ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
frontkampfer Re: Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób z 02.09.08, 22:04 Dobra ! Ja nie bronię tych, którzy rzeczywiście coś tam narozrabiali. Chodzi o to, że policja w takich przypadkach masowo wyłapuje ludzi żeby poprawić sobie statystyki. Wiem o czym piszę. Kumpel wychodził sobie kiedyś ze sklepu, a na zewnątrz była jakaś zadyma kiboli z policją i został zatrzymany. Odpowiedz Link Zgłoś
nikczemnick Demoluja centrum Warszawy 02.09.08, 21:47 nie wiem co Pan redaktor bierze no ale halucynacje naprawdę pierwsza klasa(kolumna stoi?), pozatym spisanie kilkuset osób to nie zatrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson To nie ludzie, to bydło! Należy ich znakować 02.09.08, 21:50 jak bydło, a gdy znowu wejdą w szkodę po prostu odstrzelić. Jakoś w zabiciu biednego nikomu nie szkodzącego Łosia spacerującego po centrum Warszawy nikt nic złego nie widział, tym bardziej należy odstrzelić taką niebezpieczną dzicz. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 W telewizji Warszawa reklamuje sie jako misto 02.09.08, 21:51 wysokiej kultury. Jeżeli tak ma wyglądać wysoka kultura w warszawskim wydaniu, to lepiej żeby zamieszkiwali ją jaskiniowcy. Byli zdecydowanie kulturalniejsi od kiboli Legii. Przecież to są współcześni faszyści. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna nie było żadnej bijatyki. psy gazowały dla sportu 02.09.08, 21:54 znowu kłamiecie Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Czas w końcu zdjąć psom kaganiec (ostra amunicja) 02.09.08, 21:55 i niech zagryzą (odstrzelą) bydło stadionowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: debil 03.09.08, 00:19 sralimuchibedziewiosna napisał: > . jedna salwa kompanii w szyku zwartym po nich pociagnac i skoncza sie problemy z bydłem kibolskim w stolicy. trupy do utylizacji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sakart2008 Re: nie było żadnej bijatyki. psy gazowały dla sp 02.09.08, 21:57 szkoda, ze tylko gazowaly. mialy strzelac w leb. Odpowiedz Link Zgłoś
nikczemnick Re: nie było żadnej bijatyki. psy gazowały dla sp 02.09.08, 21:59 co zrobisz? nic nie zrobisz tęsknota za komuną wśród czytelników gazety jest ogromna(co widać w komentarzach). Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 W tej Warszawie to chociaż się coś dzieje ! 02.09.08, 21:55 Nie to co u nas na prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób zat... 02.09.08, 21:59 Oto pokolenie JP II! Odpowiedz Link Zgłoś
jerhuk Re: Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób z 03.09.08, 08:29 Jestes kretynem Odpowiedz Link Zgłoś
skumcz Re: Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób z 02.09.08, 22:01 Jutro napiszą, że przed sądem stanie 15 osób... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób zat... 02.09.08, 22:02 Gdyby był Ziobro, ci bandyci siedzieliby juz w pierdlu. Duren Wytrzeszcz i Cwiakała pozwalaja na bezkarnosc ! Jak długo jeszcze Polacy beda bac sie chodzi ogladac piłke nozna, pokonujac strach przed bandytami i przed niemoca sadów tuska? Za ta bezczynnosc, niechec do rozprawienia sie z bandytami, brak działania,- Tusk powinien otrzymac czerwona kartke od społeczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
skumcz Re: Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób z 02.09.08, 22:06 blue_city napisała: > Gdyby był Ziobro, ci bandyci siedzieliby juz w pierdlu. Duren > Wytrzeszcz i Cwiakała pozwalaja na bezkarnosc ! > Jak długo jeszcze Polacy beda bac sie chodzi ogladac piłke nozna, > pokonujac strach przed bandytami i przed niemoca sadów tuska? > Za ta bezczynnosc, niechec do rozprawienia sie z bandytami, brak > działania,- Tusk powinien otrzymac czerwona kartke od społeczenstwa. Był Ziobro i co? Zakupił LCD na każdą salę rozpraw i na tym się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób z 03.09.08, 14:01 Jedyną rzeczą, o jaką Ziobro dbał, były konferencje prasowe. Ewentualnie bankiety z kolegą z rządu, Lepperem. Odpowiedz Link Zgłoś
pit14 Re: Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób z 02.09.08, 22:07 No tak... strzelać ostrą amunicją- ale do kogo? Wyobraźmy sobie sytuację: Policja strzela do kibiców z ostrej amunicji i powiedzmy przypadkowo ginie 10 postronnych osób(rykosztety, pomyłki itp). owszem Policja wypłaca odszkodowania ale martwi są martwi nadal... jak po Łódzkich Juwenaliach... Zastanówcie się ludzie troszeczkę co piszecie. Przemek Pamiętamy(10.01.1998) Odpowiedz Link Zgłoś
skumcz Re: Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób z 02.09.08, 22:09 Po co strzelać, wystarczą gigantyczne kary pieniężne, nie 100, 200 zł ale 10 000. A jak nie ma, to praca społeczna, do budowy nowych autostrad zawsze znajdzie się miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
rowerzysta.3 Re: Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób z 02.09.08, 23:16 Dlatego powinni strzelać ze smigłowca. Prewencja otacza kiboli, a strzelcy nasuwają ostrą amunicją w środek koła ze śmigłowca. Zero mozliwości popełnienia pomyłki Odpowiedz Link Zgłoś
enderfuzz Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób zat.. 02.09.08, 22:04 Dobrze, wszystkich zamknac i pozniej napierniczac palami w kurniku az do rana. Jezeli rzady autorytarne, badz totalitarne zniweluja tego typu ekipy 'kibicow', to jestem za! Z drugiej strony, na debilizm nie ma lekarstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
frontkampfer Re: Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób z 02.09.08, 22:06 A byłeś tam ? Widziałeś co się stało ? Czy tak bezkrytycznie wierzysz mediom ? Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób z 02.09.08, 22:42 frontkampfer napisał: > A byłeś tam ? Widziałeś co się stało ? Czy tak bezkrytycznie wierzysz mediom ? qwa...cwoku...was sie powinno poddac eutanazji debilu... znam ludzi z zylety i wiem co to za matoły sa. (mimo iz wielu to naprawde spoko kolesie w prywatnych kontaktach, ale jak załoza szalik to im efekt dra Jekylla i mr.Hyda wskakuje na braina) Odpowiedz Link Zgłoś
pcc6 Burda kiboli w Warszawie. 300 osób zatrzymano 02.09.08, 22:06 200 - 300!!!??? Napier..alć debili krawaciarzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Burda kiboli w Warszawie. 300 osób zatrzymano 03.09.08, 14:02 Pasiastych? Jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
kadazan [...] 02.09.08, 22:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iniemamniejusz Burda kiboli w Warszawie. 300 osób zatrzymano 02.09.08, 22:14 CO WY ZA BZDURY PISZECIE??? BANDA DEBILI KTÓRZY WIERZĄ KOSZERNEJ... Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszwolak Burda kiboli w Warszawie. 300 osób zatrzymano 02.09.08, 22:17 Kolejny tępy autor artykułu, który nie wie że to nie są żadni kibole ale debile. Nazywajmy rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo-liberal Z tych ludzi może być jeszcze pożytek ! 03.09.08, 19:40 Zobaczcie, ile nerek, ile trzustek, ile serc można by przekazać potrzebującym! Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw To przecież nie jest nasz kraj. 02.09.08, 22:18 Witam Polaków!!!! Według Platformy Obywatelskiej to się nić nie stało, gdyż bandziory, kryminaliści, niszczą tylko Polskę którą nienawidzą. Ja Polak Kielczanin idę o zakład, że ani jeden bandzior (gruchopała) nie poniesie kary, gdyż Platforma Obywatelska nie będzie się narażać sowiemu elektoratowi. Polak Kielczanin Silna Polska Odpowiedz Link Zgłoś
ars18 Re: To przecież nie jest nasz kraj. 03.09.08, 00:55 Nie mierz wszystkich miarą Ziobry, bo przecież za jego rządów było Wilno i za jego rządów kibice Wisły wbiegli na murawe i pobili piłkarzy Arki Gdynia. Odpowiedz Link Zgłoś
revelka do łagrów 02.09.08, 22:21 - każdy gnój ma odpracować 200 godzin przez pół roku (stadiony - autostrady, kopalnie)- skończą się występki - a jak nie - to kara finansowa dla starych - w zależności od dochodów - dodatkowy podatek 20% przez pół roku dla lepiej zarabiającego rodzica - skończy się - "bezstresowe wychowanie" nastoletnich bandytów niestety - mamy za głupich polityków żeby na to wpadli ... Odpowiedz Link Zgłoś
celaq Re: do łagrów 03.09.08, 08:28 dokładnie.. zgadzam sie w zupełnosci.. brak zajęć powoduje ze czepiają sie byle gówna, robią rozruby, bez poszannwania godnosci i swobody / wolności poglądów (prawdziwgo kibicowania swojej druzynie) Odpowiedz Link Zgłoś
iniemamniejusz Burda kiboli w Warszawie. 300 osób zatrzymano 02.09.08, 22:22 STOP POLICYJNEJ PROWOKACJI ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! O ile dobrze wiem, to policja sprowokowała do jakich kolwiek zajść i to oni zaczęli od pryskania gazem po twarzach... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 zapewne blanty i bełty nie są obce 02.09.08, 22:22 tym "kibicom". coś bezsprzecznie musi im robić sieczkę z mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
ziefco Re: zapewne blanty i bełty nie są obce 02.09.08, 22:29 Jak wyjaśnił rzecznik, podczas zatrzymania nie doszło do poważniejszych incydentów, a policjanci nie używali siły. :D:D No trzymajcie mnie, to wpierw GW informuje, ze prawie spalono miasto, a policja eksterminowala wrednych kiboli, a teraz informacja ze nawet nie uzyla sily? Co z tymi lezacymi "kibolami"? Odpowiedz Link Zgłoś
sturmpioniere Re: zapewne blanty i bełty nie są obce 02.09.08, 22:39 Bracie, po blantach to ty spokojny jak baranek jesteś, nie mieszaj tej hołoty z marihuaną, pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
smith-wesson Czemu nie można strzelać do bandytów? 02.09.08, 22:32 To chyba prostrze niż łapanie, wypuszczanie, łapanie, wypuszczanie, łapanie, wypuszczanie, łapanie, wypuszczanie, łapanie, wypuszczanie, łapanie, wypuszczanie, łapanie, wypuszczanie, łapanie, wypuszczanie, i tak w kółko.... Strzelanie, pochówek. Skuteczne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianin83 cwiakalski zajmij sie kibolami a nie na sile ziobr 02.09.08, 22:32 bo i tak uczen przerosl nauczyciela.. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te [...] 02.09.08, 22:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna na forum wysyp miękkich fajek 02.09.08, 22:39 które nigdy nie były na meczu i nigdy nie widziały policji w akcji . mam nadzieję , że każda z tych miękkich fajek z wypiekami na policznkach klepiacych w klawiaturki o bydłu i o ostrej amunicji będzie miala okazję przypadkowo znaleźć się wśród kibiców bez przyczyny pałowanych i gazowannych przez psycholi w niebieskich mundurkach - często oderwanych granatem od pługa zetesów i dowiedzą się wtedy jak wygląda interwencja policji, ktorą tak wychwalają kompletne przygłupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: na forum wysyp miękkich fajek 02.09.08, 22:45 sralimuchibedziewiosna napisał: > dowiedzą się wtedy jak wygląda interwencja policji, ktorą tak wychwalają > kompletne przygłupy :) jaaasne...wiem za to jak wygladał moj bogu ducha winny samochód po przejsciu kiboli na Rozbrat... , nie miał slaskiej rejestracji tylko warszawska pajacu i nie było na nim naklejek "kocham polonie qwa" ...za.. was to za mało...za.., wbic kołek i spalic wasze truchła. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 [...] 02.09.08, 22:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Ty chyba żarujesz. Te kupy potrafią jedynie 02.09.08, 22:52 okradać emerytki w kościołach.... sralimuchibedziewiosna napisał: > które nigdy nie były na meczu i nigdy nie widziały policji w akcji . mam > nadzieję , że każda z tych miękkich fajek z wypiekami na policznkach klepiacych > w klawiaturki o bydłu i o ostrej amunicji będzie miala okazję przypadkowo > znaleźć się wśród kibiców bez przyczyny pałowanych i gazowannych przez psycholi > w niebieskich mundurkach - często oderwanych granatem od pługa zetesów i > dowiedzą się wtedy jak wygląda interwencja policji, ktorą tak wychwalają > kompletne przygłupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Sam jesteś miękka faja 02.09.08, 23:26 sralimuchibedziewiosna nabzdurzył: Na mecze chodzę regularnie od wielu lat - wiem jak działa policja i jak się zachowują kibole. I wniosek jest jeden - policja działa czasami nieporadnie, ale nigdy ze łymi zamiarami. Inaczej niż kibole. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna aaaaano tak, polonista znaczy warszawska frajernia 03.09.08, 03:18 typowy przedstawiciel - pochwała policji, wskazywanie palcem na brankach, sprzedawanie, konfidenctwo - znak firmowy ksp , no może obok noży Odpowiedz Link Zgłoś
rafkarw1 Re: na forum wysyp miękkich fajek 03.09.08, 08:34 Jeśli byłeś poszkodowany przez policję, czemu nie wniosłeś oskarżenia? Takie gadki o niewinnych kibolach bezpodstawnie pacyfikowanych przez policję to mydlenie oczu. Któryś z nich kiedykolwiek wniósł oskarżenie? Jesli nie to albo są to debile o poziomie porównywalnym z chamami w niebieskich mundurach, albo ja tu czegoś nie rozumiem. Rozumiem jednak jedno: bandyci kibole i policja to jedna banda debili. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Szkoda, że Tatusia nauczyli w Zomo jak ma wychować 02.09.08, 22:49 takie ścierwo jak Ty. Pajacu Ty nie wiesz nawet co to jest świst kuli ze strony milicjanta obywatelskiego wiec jedyne co możesz napisać to tyle co napisałeś. A Tatuś dalej w udaje Zomowca czy już Jemu przeszło ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Szkoda, że Tatusia nauczyli w Zomo jak ma wyc 03.09.08, 08:00 To chyba ci bancyci sa potomkami zomo. To trzeba tępić jak muchy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Szkoda, że Tatusia nauczyli w Zomo jak ma wyc 03.09.08, 08:02 A ciebie kto wychował? Czytając cos napisał to z całą pewnością chamidło większe niż zomowiec. Bo(c)hater z ciebie co? Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Burda kiboli w Warszawie. 300 osób zatrzymano 02.09.08, 22:57 Zobacz życiorys Braci - kliknij w ten link. Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Bijatyka kiboli w Warszawie. 200 - 300 osób zat.. 02.09.08, 22:59 PO sobie nie radzi Trzeba rozpisać nowe wybory Odpowiedz Link Zgłoś