plastelina2005 15.09.08, 18:41 L. Kaczyński królową?! To ja spadam do WB. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny5 Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje s... 15.09.08, 18:42 Brawo panie ministrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Sikorski późno to zauważył 15.09.08, 19:12 jakby się nie dawał przesłuchiwać preziowi Kaczyńskiemu i wywalił Waszczykowskiego kiedy ten bez zgody szefa MSZ raportował preziowi to by nie było połowy tych problemów z Pałacem. Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Porownanie prezia do krolowej niewlasciwe 15.09.08, 20:27 monarcha musi urodzic sie w odpowiedniej rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
rynsztokowy-blazen_niesiol Zajęcza_Warga_Ma_Permanentnego_Pi erdla_:)))))))))) 15.09.08, 22:26 GWno kabluje: Radek Sikorek-Apelbaumek pożalił się drżącym głosem Brukseli, że ma nadzieję, iż szef Kancelarii Prezydenta Piotr Kownacki nie czuje się ministrem spraw zagranicznych bis. .............................................................................. Zajęczowargi i odważny jak zając Radek Sikorek-Apelbaumek znowu dał wyraz swoim poważnym obawom o swój stolec :) na brukselskim forum :) Przedtem panicznie bał się ministra Antoniego Macierewicza i strach swój próbował tuszować agresją :) Obecnie robi w gacie - ten miglanc, lizydup i nieudacznik - przed wszystkimi urzędnikami kancelarii Prezydenta Polaków, nie mówiąc już o polskim premierze Jarosławie Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: Zajęcza_Warga_Ma_Permanentnego_Pi erdla_:)))) 15.09.08, 22:56 rynsztokowy-blazen_niesiol napisał: > Obecnie robi w gacie - ten miglanc, lizydup i nieudacznik - przed > wszystkimi urzędnikami kancelarii Prezydenta Polaków, > nie mówiąc już o polskim premierze Jarosławie Kaczyńskim. ty masz tak juz od urodzenia czy od kolan ? Odpowiedz Link Zgłoś
gerhart_fon_ruskiszajs Re: Zajęcza_Warga_Ma_Permanentnego_Pi erdla_:)))))) 15.09.08, 23:44 GWno kabluje: Radek Sikorek-Apelbaumek pożalił się drżącym głosem Brukseli, że ma nadzieję, iż szef Kancelarii Prezydenta Piotr Kownacki nie czuje się ministrem spraw zagranicznych bis. .............................................................................. Zajęczowargi i odważny jak zając Radek Sikorek-Apelbaumek znowu dał wyraz swoim poważnym obawom o swój stolec :) na brukselskim forum :) Przedtem panicznie bał się ministra Antoniego Macierewicza i strach swój próbował tuszować agresją :) Obecnie robi w gacie - ten miglanc, lizydup i nieudacznik - przed wszystkimi urzędnikami kancelarii Prezydenta Polaków, nie mówiąc już o polskim premierze Jarosławie Kaczyńskim. _____________________________________________ W GRUZJI PODCZAS PRZEMOWY POLSKIEGO PREZYDENTA SIKOREK Z PEŁNYMI GACIAMI STAŁ PRZY WEJŚCIU DO SCHRONU :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Dlaczegp TS milczy???????????????????????? 15.09.08, 18:44 Czy tak trudno wydać opinię na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Oczywiście masz rację. Sorry! 15.09.08, 18:56 Niestety krew mnie zalewa kiedy słyszę o tym małym debilku-bobasku. Stąd ten błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Poprawka.Dlaczego TK milczy???????????????????? 15.09.08, 19:02 Zadowoleni wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Poprawka.Dlaczego TK milczy?????????????????? 15.09.08, 19:14 Trybunał Konstytucyjny nie działa z urzędu. Ale faktycznie premier Tusk powinien rozważyć wniosek do TK o rozstrzygnięcie sporu kompetencyjnego z Prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje s.. 15.09.08, 18:50 No to mamy rząd wybrany w demokratycznych wyborach i pseudorząd przez nikogo nie wybrany, a tym bardziej honorowany, zaczynam coraz bardziej wierzyć że tym kurduplem ktoś steruje. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:08 Fota, ilustrująca wypowiedź, świetna, jak to niektórym pewne cechy się na twarzy malują...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:27 czan-dra napisał: > No to mamy rząd wybrany w demokratycznych wyborach i pseudorząd przez nikogo ni > e > wybrany, a tym bardziej honorowany, zaczynam coraz bardziej wierzyć że tym > kurduplem ktoś steruje. Naturalnie: braciszek! > Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:30 To nie uzasadniona złośliwość, pan prezydent jedynie słucha w sposób oczywisty porażająco mądrych rad swojego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
okoni Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje s.. 15.09.08, 18:50 czuć a być to mała różnica.ja po kilku piwach też czuję się jak bym był pudzianem a ważę zaledwie 82 kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Palac oglosi exterytorialnosc? 15.09.08, 18:51 Palac oglosi exterytorialnosc 4RP w centrum warszawy? Krol Lesiu Kartofel I wyda wlasne znaczki? Potem 4rp wyjdzie i z UE i z Schengen ustawiajac posterunki graniczne na krakowskim przedmiesciu. Na koniec Kartofel I zmobilizuje wszystkie swoje olowiane zolnierzyki i wypowie wojne Moskwie, tak mu dopomoz Bog. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Palac oglosi exterytorialnosc? 15.09.08, 20:10 Może liczyć na to, że już po godzinie Saakaszwili uzna autonomię pałacu. A kto wie czy nawet pomocy wojskowej nie udzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Palac oglosi exterytorialnosc? 15.09.08, 20:15 Piszesz wielgus bzdury.Sojusznikiem Gruzji w Polsce jest Prezydent,Rzad i agent obcego wywiadu-Sikorski. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Palac oglosi exterytorialnosc? 15.09.08, 20:23 Sojusznikiem....? prese, czy znane Ci jest znaczenie tego trudnego słowa. Prezydent jest przyjacielem Gruzji, co widzieliśmy w TV i na licznych zdjęciach z wiecu w Tbilisi. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Palac oglosi exterytorialnosc? 15.09.08, 20:26 Czy Sikorski kontrolowal z ramienia PO , Prezydenta polski jako agent FSB?A moze Brytyjskich sluzb specjalnych?Nie badz smieszny.Mamy rzad agentow.Z SB jest kilku jak chociazby Boni.Ze sluzb innych krajow?Matecznik.Stad taka polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Palac oglosi exterytorialnosc? 15.09.08, 20:34 Boni był współpracownikiem zresztą nie z własnej woli. Powinieneś bardziej szanować prawdę i pamięć po swoim byłym chlebodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Palac oglosi exterytorialnosc? 15.09.08, 20:35 presentation1 napisał: > Czy Sikorski kontrolowal z ramienia PO , Prezydenta polski jako agent FSB?A moz > e Brytyjskich sluzb specjalnych?Nie badz smieszny.Mamy rzad agentow.Z SB jest k > ilku jak chociazby Boni.Ze sluzb innych krajow?Matecznik.Stad taka polityka. Boni nie byl agentem SB lecz tak jak jaroslaw kaczynski podisal lojake, ty jako esbek powinienes znac ta roznice, chyba, ze twoimi obowiazkami w SB nie bylo prowadzenie spraw operacyjnych a jedynie tortury i przesluchania...:DDDDDDDDDDDDD Jezeli posiadasz dowody na to, ze Sikorski jest agentem brytyjskim to lepiej upewnij sie, ze ich nie zgubiles, bo ja wlasnie zasiadam do pisania ladnego listu do Prokuratura Kraowej, bedziesz mial esbeku z czego sie tlumaczyc...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: Palac oglosi exterytorialnosc? 15.09.08, 21:05 ze sluzb innych krajow ? a moze planet ? czyzby marsjanie chcieli nad polska zapanowac i maja w polskim rzadzie agentow ? to pewnie i kosciol tez juz jest w ich lapach (moze mackach - czy kto widzial marsjanina ?) bo tylu tam agentow. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Palac oglosi exterytorialnosc? 15.09.08, 20:25 presentation1 napisał: > Piszesz wielgus bzdury.Sojusznikiem Gruzji w Polsce jest Prezydent,Rzad i agent > obcego wywiadu-Sikorski. Uwazaj esbeku na wypowiadane i wypisywane slowa, oskarzasz szefa polskiej dyplomacji o zdrade kraju, o agenture dla innego panstwa bez podania chocby najmniejszego dowodu, fakt, ze uciekles nielegalnie z Polski nie chroni cie przed odpowiedzialnoscia karna, chce powiedziec esbeku, ze moglby sie znalezc internauta ktory moglby zglosic sprrawe do prokuratury, myslisz, ze Francja bedzie cie bronila jak sie dowie ze wjechales tam nielegalnie, ze jestes komunistycznym uciekinierem? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Oskarazam Sikorskiego........... 15.09.08, 20:29 o antypolska przeszlosc.O agenturalna przeszlosc.To nie jest polski Minister.To po prostu idiota miedzynarodowych sil skierowanych przeciw Polsce.Nie kryje tego.I nie krylem.Bo jestem Presentation1.I nie boje sie sie zyda ani araba.Bo mam krew nie skazona. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Oskarazam Sikorskiego........... 15.09.08, 20:36 presentation1 napisał: > o antypolska przeszlosc.O agenturalna przeszlosc.To nie jest polski Minister.To > po prostu idiota miedzynarodowych sil skierowanych przeciw Polsce.Nie kryje te > go.I nie krylem.Bo jestem Presentation1.I nie boje sie sie zyda ani araba.Bo ma > m krew nie skazona. Juz wkrotce esbeku bedziesz mial okazje oficjalnie oskarzyc Sikorskiego przed prokuratorem, wlasnie pisze donos na ciebie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
metenburg Re: Oskarazam Sikorskiego........... 16.09.08, 03:04 Jak masz taka wprawe to na mnie tez napisz. -Smiesznys!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: Oskarazam Sikorskiego........... 15.09.08, 21:00 tylko glupiec niczego sie nie boi. jestes skazony glupota presentation1. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Oskarazam Sikorskiego........... 15.09.08, 21:21 presentation1 napisał: > o antypolska przeszlosc.O agenturalna przeszlosc.To nie jest polski Minister.To > po prostu idiota miedzynarodowych sil skierowanych przeciw Polsce.Nie kryje te > go.I nie krylem.Bo jestem Presentation1.I nie boje sie sie zyda ani araba.Bo ma > m krew nie skazona. Kryles esbeku jak Sikorski byl ministrem PiSim, bo jestes prezentatio1 boisz sie zyda, araba a najbardziej wolnej Polski z ktorej nielegalnie uciekles w strachu przed odpowiedzialna karna jak zaczeli rozliczac esbekow. Ty wajdzik jestes taka wielka CYKA...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Oskarazam Sikorskiego........... 15.09.08, 21:41 jak wydaje sie umysł masz też nieskażony ...logicznym myśleniem Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje s.. 15.09.08, 18:51 Az milo sie czyta, ze jest ktos (Sikorski) kto potrafi stanowczo i inteligetnie argumentowac, a pan prezydent to niech sie lepiej zaszyje w jakiejs winiarni i wiecej wstydu Polsce nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kownacki, następny bęcwał nie znający Konstytucji 15.09.08, 18:55 gdzie to jest zapisane i jak brzmi,bęcwale Kownacki?! Odpowiedz Link Zgłoś
qreator Re: Kownacki, następny bęcwał nie znający Konstyt 15.09.08, 19:09 pierot6 napisał: > gdzie to jest zapisane i jak brzmi,bęcwale Kownacki?! tak napisali Kaczynscy..na scianie w kiblu! Odpowiedz Link Zgłoś
kichnij Donald Sikorski traktuje obecnego Prezydenta... 15.09.08, 18:56 jak kiedyś traktowano L Wałęsę. Wałęsa nie protestował bo nie znał się na niczym. Z Kaczyńskim jednak jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 kichnij..Nakichałeś sobie do zupy,tępaku !! 15.09.08, 18:59 myśl, to nie boli...zapewniam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kichnij Re: kichnij..Nakichałeś sobie do zupy,tępaku !! 15.09.08, 19:17 a skąd ci przyszło do do głowy, że to forum jest dla intelektualistów po WUML-u ? Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Re: kichnij..Nakichałeś sobie do zupy,tępaku !! 15.09.08, 19:26 kichnąłeś?..teraz pierdnij, tylko nie zrób kleksa,WUML-isto Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Idz"kichnij"sobie.Może rozjaśni ci mózg? 15.09.08, 18:59 Niech dotrze do twojego mózgu, że w Polsce rządzi tylko i wyłącznie RZĄD!! Taka jest LITERA i DUCH Konstytucji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: Donald Sikorski traktuje obecnego Prezydenta. 15.09.08, 23:01 kichnij napisał: > jak kiedyś traktowano L Wałęsę. Wałęsa nie protestował bo nie znał się na niczy > m. Z Kaczyńskim jednak jest inaczej. masz racje, Kaczynski tez nie zna sie na niczym, ale protestuje Odpowiedz Link Zgłoś
marsianin Re: Nadęty Buc 15.09.08, 19:08 a z ciebie Jedrek490 , kutafon o karzełkowatym mózgu.A miejsce kaczora i jego dworu powinno być w kurńiku .... Odpowiedz Link Zgłoś
qreator jedrek490..a merytorycznie,dęciaku? 15.09.08, 19:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=82398110&a=82404827 Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Re: Nadęty Buc 15.09.08, 19:50 Jendrek,ciebie spłodzili Kaczyńscy,wiesz z czyjej doopy wylazłeś jedrek490 napisał: > Nadęty, arogancki Buc z tego Sikorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo ---jedrek490 Rozdęty Buc--------- 15.09.08, 23:04 jedrek490 napisał: > Nadęty, arogancki Buc z tego Sikorskiego. jedrus sieroto, myslisz ze kogos interesuja twoje chore opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje s... 15.09.08, 19:00 to jakieś przekleństwo pałacu kownacki nie był idiotą (a już go bierze) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Pomimo ocieplenia wizerunku, pan prezydent na tym 15.09.08, 19:03 straci. I bardzo dobrze! Brytyjska krolowa bis sie znalazla. No prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Pomimo ocieplenia wizerunku, pan prezydent na 15.09.08, 19:06 Jakie ocieplenie?Wiecowaniem w Tbilisi? Odpowiedz Link Zgłoś
qreator Kownacki świadomie to mówi, czy taki głupol?! 15.09.08, 19:08 Jaki prezydent, tacy urzędnicy...czyli tępaki! i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
metenburg Profesjonalisci ! 15.09.08, 19:08 Wywalic na zbity pysk jednego i drugiego! Cala ta dworska swita jest pelna warcholow i oszolomow. Panie Sikorski a po co pan masz az trzy paszporty?? Czy to nie sprzecznosc interesow narodowych?? Gdybys pan mial zoneczke z Wenezueli,Kuby lub Bialorusi to napewno zostalbys pan zawiadowca MSZ-u !? O zonie Rosjance nie wspomne bo serwer sie zapali. Odpowiedz Link Zgłoś
qreator metenburg.Już po "rekolekcjach" u Rydzyka w RM ??? 15.09.08, 19:10 rtoip.ovh.org/trash/ktl.php Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Popatrzcie , ale nadęty buc !!!! 15.09.08, 19:14 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_najmita Re: Popatrzcie , ale nadęty buc !!!! 15.09.08, 19:20 piemont12 napisał: > i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Wygląda jak by mu grabie w kiszkę wsadzili!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 wolny_najmita..grabie w kiszce..ha,ha,ha!! 15.09.08, 19:23 wolny_najmita napisała: > > i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg > Wygląda jak by mu grabie w kiszkę wsadzili!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo pojemna pustka !!!! 15.09.08, 23:10 łatwe kopiowanie ? img398.imageshack.us/img398/2407/pustyebue8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
metenburg Re: metenburg.Już po "rekolekcjach" u Rydzyka w R 15.09.08, 19:23 Osobiscie wali mnie to czy bedziesz wymienial olej w rydzykowym Maybach'u czy tylko szyby mu przetrzesz.Was obu mam w ostatnim odcinku przewodu pokarmowego. ---Warto bylo??? Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 metenburg ..miast gęby,posiadasz odbyt?! 15.09.08, 19:43 to ciekawe... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=71635053&a=71696065 Odpowiedz Link Zgłoś
metenburg Re: metenburg ..miast gęby,posiadasz odbyt?! 15.09.08, 20:31 Ostatni odcinek nie jest geba, chyba ze jestes "jedzacy inaczej". Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje s... 15.09.08, 19:15 znowu ruchawka w POPiSie Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 loppe..zajmij sie PISkomuną oddzielnie.. 15.09.08, 19:24 mieszaj w swoim szambie.. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: tu też ruchawka 15.09.08, 20:03 Euzebiusz Smolarek ma problemy w nowym klubie i w reprezentacji Polski. Leo Beenhakker rozważa, czy jest sens powoływania zawodnika, który otwarcie krytykuje jego decyzje. Chodzi o słynny już "młynek", który Smolarek pokazał w kierunku Beenhakkera po zdobyciu bramki w meczu z San Marino. Nikt nie był pewien co ten gest oznacza, ale Holender wiedział doskonale: Ebi złośliwie zasugerował, że skoro już strzelił bramkę, to Beenhakker powinien go już ściągnąc z boiska. - Leo przeprowadził z Ebim rozmowę. Nawet trudno to nazwać rozmową, to była przemowa. Wytłumaczył mu, że jeżeli jeszcze raz zrobi coś podobnego, to niech się nie spodziewa gry w kolejnych meczach reprezentacji - mówi osoba związana z polska kadrą. Więcej w "Przeglądzie Sportowym" Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol P. Sikorski, róbcie swoje i olewajcie dęciaka 15.09.08, 19:15 ciepłym moczem! On i tak będzie myślał, że to majowy deszczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Re: P. Sikorski, róbcie swoje i olewajcie dęciaka 15.09.08, 19:27 jonwol napisał: > ciepłym moczem! On i tak będzie myślał, że to majowy deszczyk amen Odpowiedz Link Zgłoś
po.niszczyciel pisorkowaty popapraniec kombinuje wojenkę 15.09.08, 19:17 ale się niektórzy tu zachwycają inteligencja wielką, taki spryciuch wziął i POjechał. normalnie dno. Odpowiedz Link Zgłoś
qrdebela normalne dno 15.09.08, 19:34 zgadzam sie, bardzo dawno mnie tu nie bylo, ale jak to dokladnie okreslil poprzednik- normalne dno na tym forum jak zwykle w imie polityki milosci, wot i wsio kak gawariat francuzy Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 qrdebela..Zostało ci "Trwam" i RM.. 15.09.08, 19:41 Alleluja i do przodu! Ha,Ha! zaśmiał sie Rydzyk po francuzku,ponieważ ten język zna na pamięć.. Odpowiedz Link Zgłoś
gozewson Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje s.. 15.09.08, 19:46 San Kaczyno? Odpowiedz Link Zgłoś
igrekoski Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 19:48 Cuda! Cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: przerośnięte ego rozsadzi tego buca nadętego 15.09.08, 20:15 Bo jak nie to go wykończą SBeskie przesłuchania w pałacu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: przerośnięte ego rozsadzi tego buca nadętego 15.09.08, 20:20 Przesluchania obcego agenta?Masz racje.Polakom nie wolno miec zastrzezen.Nawet w stosunku do obcokrajowcow.Kogo proponujesz na kanclerza PRL?Tuska czy Merkel? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: przerośnięte ego rozsadzi tego buca nadętego 15.09.08, 20:24 Oj prese, prese, w polskim systemie politycznym nie ma stanowiska kanclerza. Czy nawet tak oczywistych spraw muszę Cie uczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online jedno jest pewne 15.09.08, 20:10 kadencja zlodzieji i zdrajcow z lodziarni dobiega konca,a ten nieborak sikorzyna niech sobie roboty szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: jedno jest pewne 15.09.08, 20:17 Tak... pewne jest to, że prezydentem jest puki co pisowski funkcjonariusz, bezwzględnie lojalny partyjny aparatczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Mam nadzieje ze to sen.......... 15.09.08, 20:13 Agent obcego wywiadu i maz pani z Izraela nie jest polskim Ministrem Spraw Zagranicznych.Gdzie sa polskie sluzby przeswietlajace agentow?Zebrza kase w Izraelu czy USA? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Mam nadzieje ze to sen.......... 15.09.08, 20:18 (off typic) Cześć prese i jak tam wygrałeś w szachy z tą machiną? Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje s.. 15.09.08, 20:17 Biednemu Radsikowi coś tam się z lekka przegrzewa! A i tak w uznaniu zasług zostanie spuszczony - no on już powinien wiedzieć gdzie i jak! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:20 To wojna o prymat które ego jest większe, które bardziej rozdęte. Wydaje mi się, że w tej konkurencji Sikorski nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:25 To spójrz na zdjęcie u góry - jak się Radsik nadął! To jego normalny wyraz dzioba, ryja czy jak tam chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:28 I tak do pięt nie sięga właścicielowi tej nadętej facjaty: i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:00 Oj nie dosięga ci on do pięt Prezydentowi nie dosięga! Oj słusznie prawisz! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:03 Mnie to on rzeczywiście o pięt nie sięga, ale nie będę się nabijał z jego nikczemnego wzrostu....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:09 Towarzyszu, Prezydent (podobnie jak jego starszy brat Jarosław Wielki)jest wzrostu Napoleońskiego! a Ty to taki "wielki jak brzoza..." Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:16 Nie, nie jak brzoza.... W tej konkurencji prezydent nie jest wymagającym zawodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:24 hehehe, zabawna ta konwersacja. przykre tylko, ze w podobny sposob uprawia sie w polsce polityke. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:36 No to się nadaję, możesz na mnie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:38 jest jeszcze, miłościwie wykropkowana, druga część ludowego porzekadła. I tu Prezydent stanowczo różni się od ogółu Miłujących Wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:02 Ze co? że niby jest .... jak koza? No tu już przegięłaś moja droga koleżanko. Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:19 Error! Przeczytaj ze zrozumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:22 kategorycznie zaprzeczam jakobym kiedykolwiek była koleżanką jakiegokolwiek TW a już insynuacja, że jestem "drogą koleżanką" woła o pomstę do nieba! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo tupet robala 15.09.08, 23:36 polska-baba napisała: > kategorycznie zaprzeczam jakobym kiedykolwiek była koleżanką jakiegokolwiek TW > a > już insynuacja, że jestem "drogą koleżanką" woła o pomstę do nieba! a ty kto, ze skladasz dementi i to publicznie ! myslisz, ze kogos obchodza miernoty i ich problemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 23:31 polska-baba napisała: > Towarzyszu, Prezydent (podobnie jak jego starszy brat Jarosław Wielki)jest > wzrostu Napoleońskiego! prezio przebija Napoleona pod kazdym wzgledem - Napoleon maly mial tylko wzrost a preziu wszystko ma mciupkie Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 23:24 polska-baba napisała: > To spójrz na zdjęcie u góry - jak się Radsik nadął! To jego normalny wyraz > dzioba, ryja czy jak tam chcesz najlepiej tak jak u ciebie - ryja Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje s.. 15.09.08, 20:28 Biedny Radsik - tak się zasługuje, tak dożyna, tak wdzięczy swój dziób, tak próbuje wmówić wszystkim, że jest świetnym ministrem - a to zwykłe ZERO. I biedak zostanie mocno posunięty przez Tuska. No chyba, że Schetynesku zarządzi inaczej. Tak i owak sierżant Nowak a Platforma na dno! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:32 "Posunięty przez Tuska"(!!!??) - się koleżance obyczaje partyjne pomyliły. To nie to ugrupowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:37 Cze, U nich chyba chów wsobny jest na porządku dziennym. Mam doła, R Wright nie żyje, a to był jeden z moich idoli. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:42 Tak ja też b. lubiłem ten zespół, i dodatkowo każda śmierć człowieka chorego na raka dotyka mnie osobiście. Trudno już nie zagrają razem, ale przecież pozostawili po sobie wiele wspaniałych płyt, jest czego słuchać i do czego wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:38 nie jestem twoją koleżanką to raz. A POsunięty ktoś być musi by niePOsunięty mógł być ktoś! (entliczek pentliczek czy będzie to Doneczek? czy może Radsiczek? entliczek pentliczek) Nic mi się nie POmyliło. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:43 A Tobie co sie stało w głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:46 Łona z kieleckiego, a tam zawsze silne wiatry. Re: Tobie co sie stało w głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:51 TyPOwy POpapraniec nie zna żadnego cytatu. Czyta esemesowe wytyczne POwskiego POlit Biura. A te cytaty zaczerpnięte z ogólnie dostępnej i przystępnej, nawet dla POpaprańców, literatury dziecięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:54 Hmmmm, intelektualistka, oczytana jak Szczuka, lubię takie ..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:06 Co to jest "jak Szczuka" bo nie wiem? Intelektualistka to byt paskudnie zdewaluowany. Ja jestem po prostu mądra polską babą i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:09 pl.wikipedia.org/wiki/Kazimiera_Szczuka zgodzę sie na "polską" reszta przymiotników nie podlega negocjacjom i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:45 toteż ja niczego nie mam zamiaru "negocjować" (ty się musisz ale w tego marnego TW Boniego nawpatrywać bo nic tylko negocjacje) - wielkość i lotność mego umysłu nie ulega żadnej wątpliwości - opiera się wszelkim małym krytykom. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:03 przez grzeczność nie zaprzeczam. Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:09 ograne - nie stać cię na coś ambitniejszego? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:13 dobry wieczór widze że dzisiaj moher w dobrej formie - taki radosny, rozhasany czyżby wreszcie poszedł przekaz na wiercenia? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:16 Witaj, ... a tak... wyobraź sobie, że nasza polska baba ma nawet chłopa za ścianą co potrafi traktor obsłużyć. Zacny to człowiek i sprytny bo i SMSa potrafi z traktora wysłać..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:20 a może on pieszczotliwie nazywa swojego ptaka - traktor ? tylko jak nim wysyła smsy - musi miec bardzo cieńkiego Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:27 Nie... wydźwięk tego słowa jest bardzo męski. Już komuchy to odkryły i użyły w haśle: "kobiety na traktory" aby zachęcić Polki do rozmnażania się. Tu raczej chodzi o metaforę wibracji silnika wysokoprężnego vs alarm wibracyjny komórki Nokia. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:29 hehehehe czyli jej facet jest gumowy i na baterię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:31 Dopuszczam taką możliwość...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:37 Źle z tobą - ci dwaj (nie mylić z faciem za ścianą) nie są od traktorów - ale co to - kolega musiał przybyć w tzw. sukurs? Zawsze razem? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:41 myszko to że prztoczysz dwa nazwiska naukowców nie oznacza że jesteś zbyt mądra - jeden z nich zajmował się rozkładem prawdopodobieństwa a drugi elektromagnetyzmem - można to łaczyć ale po co ? pomyśl lepiej co jutro głupiego wymysli twoj prezydent? Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:55 Pakulec, z tobą nie gadam a więc wyskakuj równo! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:14 O tej porze? czego Ty ode mnie wymagasz? Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:32 Od ciebie (pora nie ma znaczenia) wymagam jedynie przekonania mnie o wyższości równań Maxwella nad dokonaniami Gaussa! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:34 to nie szkoła ;-) możemy pogadac o nieudaczniku Kaczyńskim i jego dróżynie pajaców Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:46 No i kicha! Zawsze to mówię - NIC ale to NIC nie zastąpi porządnego ogólnego wykształcenia - POpaprańcy! Kursy menago do niczego nie zawiodą! Wiedza politechniczna też w powijakach - wiemy, że jest SMS MNS - mamy komóry, fury, wiemy, że traktor, wibrator - i nic ale to nic więcej! POrażka! Nuda - powtarzane te same grepsy! Czyli kicha PO prostu! No to hej POpaprańcy (zawsze razem raźniej!) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:49 hehehe myszko zaciekawiasz mnie - to powiedz mi w 2 słowach jak na krzywej Gaussa przedstwisz równanie Maxwella i które? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:50 Oj nie przeginaj, bo dziewczynę spłoszysz... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:44 To proste... Równania Maxwella opisują fizyczne własności pola magnetycznego i elektromagnetycznego, z tych równań wynikają również zależności pomiędzy polami. Niemniej nijak się to ma do dokonań Gaussa, który był człowiekiem wszechstronnym o oddanym naukom ścisłym zarówno matematyce jak i astronomii. Powinnaś to wiedzieć nawet o tej porze...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:47 sprawa jest prosta - używa pojęc nie bardzo rozumiejąc ich treści to tak jak "bezwonna kopulacja szelek w półcieście" - tez brzmi ciekawie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:51 w szeleście szczególnie. Nara... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:54 nara ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:54 No POpatrz POpaprańcu! Udało się bez encyklopedii? Wielkość Gaussa dorównuje (może przewyższa) wielkość Newtona (nie mieszać w to ekskluzywne towarzystwo Einsteina!) A równania Maxwella są po prostu śliczne! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:56 no i pięknie się przygotowałaś ;-) to teraz przjdźmy do meritum - czyli czemu głupota jest podstawowym kryterium przy doborze urzędników do kancelarii prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:56 Kobieto PiSowska, a ja myślałem, że to trawestacja W. Sheakspeare,(niech ryczy z bólu ranny łoś.... ) ale co ja tam wiem, prosty ze mnie POpapraniec. Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:33 O jejku, jejku. Trawestacja, tranwestycja, tromtradacja, inwestycja! Peło zainwestowało w słownik wyrazów nieco trudniejszych? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:38 pożyczyć, bo czytam żeś w kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:58 Czytać, owszem, lubię - ale mam też głowę (całkiem kształtną)i lubię się nią posługiwać - nie jestem w kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:00 TO nie zależy od kształtu głowy. Niemniej rozumiem, że ładny kształt może również sprawiać przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:06 I to jaką! Nie rozumiem tylko dlaczego ciągniesz za sobą te "Niusłikowe mądrości"? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:18 Rozumiem, że większą przyjemność dają Ci Palikotowe "mądrości" Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:44 No fakt, koleżanką nie jesteś, ale może chcesz zostać, wyślij dziesięć złotych na konto które prześlę Ci mailem z dopiskiem na intencję odwiertu. Jak przelew dojdzie to Cię wpiszę na listę koleżanek , OK? Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:47 Biedaku - POparańcy wyłudzają już pieniądze? Wiesz, że to karalne? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:51 Dlaczego wyłudzają? ....to datek na wódę geotermalną. I prosiłbym Cie amansunta o nie używanie epitetów pod moim adresem, bo się kiedyś nie powstrzymam i odpowiem Ci tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 20:56 Epitetów - to POparańcy nauczyli się już tego wyrazu? - No tak, ale wykładnia znaczenia przyjdzie następnym esemesem? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:01 Ojoj co Ty SMSem, a nie gołębiem pocztowym. Przecież SMS pozostawia ślad w postaci billingu, a i treść można z systemu odczytać. Nie moja droga kol...(wysłałeś już przelew bo nie wiem czy kończyć) posługiwanie się SMSeami jest passe -"PISior" może podsłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:23 Pisiory nie muszą POdsłuchiwać - my po prostu dużo wiemy, potrafimy kojarzyć fakty, dużo czytamy (w obcych językach także) jesteśmy za pan brat z nauką, którą wtajemniczeni zwą logiką i wychodzi nam jak byk, że posunięty zostanie Radsik! I jeszcze jedno - za ścianą siedzi u mnie w domu facio, dla którego funkcje Schneiera czy Fergusona to małe piwo (to odnośnie esemesów) - biedny POkrako! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:35 Opowiedz mi jeszcze jakąś bajeczkę - babo. Takie śmieszne historyjki o nauce ( vide: twierdzenia ministra edukacji w rządzie PIS n/t ewolucji) i o oczytaniu pisowskiej braci. No gadaj babo bo Ci nie dam spokoju do 24.00. Masz facia za ścianą, no, no tylko go nie zapomnij pogonić przed pójściem spać bo Cię jeszcze w ciążę zapędzi. PS. Ferguson to chyba traktor? Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:53 Coś mało kumaty jesteś - z Królową Nauk nie było po drodze i zostało Peło. Wyczuwam też pewne zahamowania seksualne (te ciąże latają wam PO łbach bez przerwy)! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 21:59 Jak wszystkim chłopom, co to niekoniecznie chcą podtrzymywać wyż demograficzny. Jakie w tym widzisz "zahamowania seksualne". W PIS to dopiero nie mają zahamowań seksualnych, no niech no sobie pani wyobrazi, że ten ich prezes to podobno.... Odpowiedz Link Zgłoś
polska-baba Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:14 No to biedni jesteście w tym Peło! Tylko pigułki, plasterki i co tam jeszcze? Niedługo was czapeczkami niemowlęcymi poprzykrywamy! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:18 przepraszam że się wcinam ale nie jem pigułek ani plasterków ale z tego co się orientuję to podobno w Pisie zalecaja tylko ogórki w plasterkach dla dojrzałych kobiet ale nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:21 Niedługo to na becikowe pójdzie cały budżet, jak tak się będziecie rozmnażać (zmieniając nicki na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:22 to jest tzw. "Nieznośna lekkość bytu" chociaż w przypadku moheru może lepiej by brzmiało odbytu Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:24 Znikam, pozwolisz że zostawię damę w Twoim towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:26 ok zapiekuję się nią w miare mozliwości - co prawda nie mam traktora ale mooże czymś innym ją zaciekawię Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:28 Może klocki Lego albo sam coś wymyśl... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:32 zabawimy się w "malowanego ptaka" niech przyniesie farby Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:35 Zjechałem pod stół...;DDDDD Może chociaż klej i poduszkę z pierza...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski: Mam nadzieję, że Kownacki nie czuje 15.09.08, 22:30 Madame pozwolisz że się pożegnam, miło było poznać tak zacną i cnotliwą osobę. Ale cóż czas biegnie nieubłaganie, ja muszę jeszcze o 24 zgubić pantofelek a jak tak dalej pójdzie to mi wszystkie sklepy pozamykają. Odpowiedz Link Zgłoś
maecki Czy Sikorski chla za duzo?... 15.09.08, 20:46 Wyglada jak mlody Kwasniewski na tym zdjeciu, a przynajmniej nieswiezy i zmeczony hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Czy Sikorski chla za duzo?... 15.09.08, 20:49 Popatrz na zdjęcie z mojej sygnaturki, tam zobaczysz świerzego i wypoczętego. Odpowiedz Link Zgłoś
maecki Re: Czy Sikorski chla za duzo?... 15.09.08, 20:51 Moze i zmeczony, ale inaczej jak ta morda spod sklepu na zdjeciu w artykule, jaby na cugu kilkudniowym Sikor byl lol :) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Czy Sikorski chla za duzo?... 15.09.08, 20:59 jaby na cugu kilkudniowym Sikor byl lol : A teraz powiedz mi co znaczy "jaby", widzisz jak to jest, jeśliś bez winy pierwszy rzuć kamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
maecki Re: Czy Sikorski chla za duzo?... 15.09.08, 20:52 A, i swiezego sie pisze przez z z kropka, to tak na przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Czy Sikorski chla za duzo?... 15.09.08, 21:11 Niby taki mądry, a zobacz napisał przez "z"..;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery To Radek mówi czy ego jego? 15.09.08, 21:00 Ja rozumiem, że Radek się oburza, że ktoś inny może być MSZ-em, a jego ego się oburza za ten bis, czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Sikorski: da szanse twórczą Kownackiemu 15.09.08, 21:12 Jak na razie to przez stwarzanie konkurencji Kaczyński szkoli swojego byłego ministra na premiera na wypadek gdyby Tuzk przegrał z bratem Jarosławem Kaczyńskim wyścig na prezydenta. Dla Polski twórcze spieranie się o politykę zaagraniczną na dobrze wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne koniec swiata panie Popiolek !!! 15.09.08, 21:23 Wieprzowine Mala Dziewczynke odsuneli w cien, a na swiatlo dzienne nastepna mumia egipska wyplynela, koniec swiata Odpowiedz Link Zgłoś