paralela1 PO to złota kura dla tych pseudobadaczy opinii 22.09.08, 20:10 Jaka inna partia zleca tyle sondaży i tak im ufa?????? Dlatego sondazownie nie zarżną złotej kury (PO) bo PO im daje na chlebuś Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Klamstwo jak za komuny.................... 22.09.08, 20:12 Spoleczenstwo musi kochac Tuska(Gomulke,gierka i Jaruzelskiego).I kocha.Pachnie to Goebelsem.Kochamy Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec kochacie Hitlera???? 22.09.08, 20:18 no pieknie nam się Wajdzik przyznałeś - a liczba mnoga w twoim stwierdzeniu świadczy że wypowiadasz się w imieniu sympatyków Pisu? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: kochacie Hitlera???? 22.09.08, 20:21 To Tusk jest polskim Hitlerem.On do dzis ma obywatelstwo niemieckie.Czy przyjal?Jego sprawa.Tak mowi prawo niemieckie.Dziadek zadzialal i wygral Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Obrazam nawet PZPR........... 22.09.08, 20:24 Przepraszam.PO to gigant antypolski.Jeszcze nigdy w polskiej historii cos podobnego sie nie zdarzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Obrazam nawet PZPR........... 22.09.08, 20:26 Zdechlo sie Gierkowi.Prawie w biedzie.Tusk i Schetyna pozostawia swoim czlonkom miliony.Taka jest roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: .Ranking zdrajcow................. 22.09.08, 20:28 Tak wyglada statystyka... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: .Ranking zdrajcow................. 22.09.08, 20:56 presentation1 napisał: > Tak wyglada statystyka... Na tym rankingu glupku widnieja rowniez nazwiska kaczynskich, ziobra, gosiewskiego...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Obrazam nawet PZPR........... 22.09.08, 20:58 presentation1 napisał: > Zdechlo sie Gierkowi.Prawie w biedzie.Tusk i Schetyna pozostawia swoim czlonkom > miliony.Taka jest roznica. I tu z ciebie wylazi komunistyczna swinia, ty scierwo esbeckiez nie mozesz zniesc, ze gierek w biedzie zdychal podczas gdy Polacy sie bogaca...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo ---- biedny faciu oj biedny ---- 23.09.08, 04:26 presentation1 napisał: > Zdechlo sie Gierkowi.Prawie w biedzie. pewnie katolik Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Obrazam nawet PZPR........... 22.09.08, 20:48 presentation1 napisał: > Przepraszam.PO to gigant antypolski.Jeszcze nigdy w polskiej historii cos podob > nego sie nie zdarzylo. Jestes pijany esbeku, zgadlem? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: kochacie Hitlera???? 22.09.08, 20:42 presentation1 napisał: > To Tusk jest polskim Hitlerem.On do dzis ma obywatelstwo niemieckie.Czy przyjal > ?Jego sprawa.Tak mowi prawo niemieckie.Dziadek zadzialal i wygral Polske. Ty nielegalnie uciekles z Polski srajac na Polskiego Orla podczas zebrania o azyl polityczny we Franci esbeku, w czym masz wiec problem smieciu? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiospiewa presentation1..śmierdziel SB,z mordą w gó.wnie! 22.09.08, 20:20 jaka suka cie wys.rała? Odpowiedz Link Zgłoś
g1tzb1051 Re: ...Klamstwo jak za komuny.................... 23.09.08, 00:42 presentation1 napisał: > Spoleczenstwo musi kochac Tuska(Gomulke,gierka i Jaruzelskiego).I kocha.Pachnie > to Goebelsem.Kochamy Hitlera. Już raz pisiorki pisaliście o kłamstwach ale niestety ostatnie wybory pokazały że to nie były kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Kochajmy PRL.......... 22.09.08, 20:18 A te osoby to czysty PRL.Kochajmy zbrodnie PRL.To tylko epieod.Kochajmy wiec PO-Zbrojne ramie PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 presentation1, to pedofil L.Wajdzik-konfident SB ! 22.09.08, 20:24 znana kur.wa stanu wojennego... Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Re: presentation1, to pedofil L.Wajdzik-konfident 22.09.08, 20:28 realista.1000 napisała: > znana kur.wa stanu wojennego... brudna kur.wa ! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kochajmy PRL.......... 22.09.08, 20:52 presentation1 napisało: > A te osoby to czysty PRL.Kochajmy zbrodnie PRL.To tylko epieod.Kochajmy wiec PO > -Zbrojne ramie PZPR. Czysty PRL to ty esbeku, to rodzice kaczynskich i sami kaczynscy ze swoimi komunistycznymi tytulami naukowymi, PRL to kryze, jasinski, wasserman, PRL to zi0brzyzna wyniesiona z komunistycznego domu, PRL to zmanipulowane akta esbeckie, PRL to caly elektorat PiS a wczesniej millera, leppera, cimoszewicza, oleksego, kwasniewskiego itd. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Kochajmy PRL.......... 23.09.08, 01:31 PRL to wajdzik pan inspektor mowi kochajmy PRL bo teskni za swoimi polej! Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Kochajmy PRL.......... 23.09.08, 01:30 oj wajdzik wajdzik jak tam kumple z SB ? widze ze IPN zdjelo twoj patriotyczny zyciorys katalog.bip.ipn.gov.pl/listNames.do?idx=W&katalogId=2&pageNo=1&nameId=3523& to pewnie twoi znajomi. znalazles ich na naszejklasie.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
cirano CBOS: Tusk liderem rankingu zaufania - przed Wa... 22.09.08, 20:23 Ciekawe kiedy Kaczory "szlag trafi" na wszystkie te wiesci Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy CBOS: Tusk liderem rankingu zaufania - przed Wa.. 22.09.08, 20:28 www.youtube.com/watch?v=i63WWXfoeNQ Zaufanie dla tego cudaka ? Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a CBOS pytal tylko POcow to im wyszlo to co mialo 22.09.08, 20:28 wyjsc. Tusek jest przy korycie a CBOS wie gdzie sa konfitury. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr CBOS: Tusk liderem rankingu zaufania - przed Wa.. 22.09.08, 20:31 I cóż w tym dziwnego, od wielu miesięcy: Gazeta Wyborcza, TVN, Polsat, Super Stacja, "NIE", przedstawiają Kaczyńskich, Ziobre i innych jako niebezpieczną bandę z krzywymi gębami - i gaz do dechy i wypuszczam czad z aparatury co ma tysiąc wat - jak spiewał kiedyś Franek Kimono. Mistrz czarnej propagandy Gebels już dawno powiedział albo powtórzył jakąś starożytną maksymę - kłam śmiało, a coś z tych kłamstw do przeciwnika przylgnie. Chemiczny Donald się tylko uśmiecha i gładko prawi komunały i oczywiście dzięki niemu Polska zajmie światowe przodownictwo w kastrowaniu pedofili - o innych sprawach ani mru mru. G... robotę za niego odwala Palikot - którego według sondaży ludzie mają dość! Prawda nie zawsze zwycięża - tyż prawda jak powiedział stary góral! Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j maciekgr.. i właśnie robisz tak, jak twój mistrz.. 22.09.08, 20:35 Gebels!..Kłamiesz,pomawiasz, jak UBecka świnia, karmiona w szambie! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: maciekgr.. i właśnie robisz tak, jak twój mis 22.09.08, 20:48 Laptop Ziobry to co! Dorsz Pitery to co! Poczęstunek dla kombatantów (Gronkiewicz Walc) to co! itp. itd! Ja porównuje informacje z kilku źródeł i sposób ich podawania do wiadomości a potem oceniam i wyciagam wnioski! Gebels mistrzem jest dla Gazety Wyborczej, szczególnie dla jej fotoedytorów to każdy widzi. Kto nie widzi to polecam youtube i kilka dziełek propagandowych z okresu III Rzeszy, ale ostrzegam można mieć cholernego moralnego kaca! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: maciekgr.. i właśnie robisz tak, jak twój mis 22.09.08, 20:59 Porównaj sobie jakie tylko chcesz sondaże, i na wszystkich PO ma dwukrotną przewagę, tak to już jest, wyborcy mają w doopie PiS, i co najgorsze nic nie możesz z tym zrobić, tylko próbować zakłamać rzeczywistość, a to że z wściekłości zaczynasz obrażać wszystkich wokół, to Twój problem, ale mnie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 CBOS: Tusk liderem rankingu zaufania - przed Wa... 22.09.08, 20:43 chyba w psychiatryku nie wierze ze polacy sa az tacy glupi pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje W psychiatryku przodują kurduple. 23.09.08, 00:55 cynick1 napisał: > chyba w psychiatryku > nie wierze ze polacy sa az tacy glupi > > pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda taki jest stosunek Polakow do kaczych dupkow - tot 22.09.08, 20:43 alna nieufnosc. Psychole gdyby mieli odrobine honoru powinni popelnic harakiri i uwolnic polska polityke od kaczego smrodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 panie Tusk pochlebcy karzą iśc na wybory 22.09.08, 20:45 Panie Tuzk Jarosławowi też tak kadzono i został odsunięty od władzy podobno przez swoją bezpiekę. Rządzi Pan już 2 lata i komuś nie podoba się aby Pan rządził tyle ile Panu dali wyborcy. Chcą abyś Pan pokał dezercję aby rodacy zwycięzców nie dali Panu drugiej szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: panie Tusk pochlebcy karzą iśc na wybory 22.09.08, 22:02 soldadura104 napisał: > Rządzi Pan już 2 lata coś ci się pochrzaniło, kartofelku Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Katofelku Re: panie Tusk pochlebcy karzą iśc 22.09.08, 23:27 Trzeba być ameykańskim profesorem a nie inteligentem któremu wystaje sałoma z małorolnych butów z awansu społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy CBOS: Tusk liderem rankingu zaufania - przed Wa.. 22.09.08, 20:59 www.youtube.com/watch?v=XGEvAni8v0E Pojedynek Donald Castro vs. Kaczor Lechu Odpowiedz Link Zgłoś
rynsztokowy-blazen_niesiol Folxdojcz_Kastrat_Liderem_Zabluzg ania__:o))))))))) 22.09.08, 21:13 GWno kabluje: CBOS (Centralny Bolszewicki Oddział Sabotażu): Największym zadufaniem wśród polityków cieszy się śmierdzący leń i folxdojcz Dochnald-Kastrat-Tuske (163 proc.) :)) drugie miejsce w rankingu zababrania zajmuje agent-analfabeta SBolek (ufa mu 259 proc. badanych esboli) :))) a trzeci jest zajęczowargi żydo-komuch udupiajacy Polonię na Białorusi Radek Sikorek-Apelbaumek (358 proc.) ............................................................................................ Jeszcze jeden łże-sondaż Ubekistanu wspomagającego swoich pachołków, w panice przed powrotem rządów PIS i lustracji :) ps www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682 Grupa trzymająca łżesondaże - str.14 Piotr Lisiewicz Sondaże mogą zniszczyć lub wylansować kandydata na prezydenta, zdymisjonować ministra, a nawet skasować niewygodny telewizyjny program. Tymczasem w polskich sondażowniach rządzą ludzie z powołanego przez Wojciecha Jaruzelskiego w stanie wojennym „mundurowego” CBOS, który był orężem generalskiej junty. Dziś zasiadają we władzach OBOP, Pentora, PBS i IPSOS. Stworzyli też od podstaw GfK Polonia. Publikujemy dziś dziennikarski raport, który pokazuje, jak działa patologiczny układ, na który składają się wzajemne powiązania sondażowni, mediów oraz medialnych ekspertów. Mechanizm, który czyni z polskiej demokracji zabawkę w rękach postkomunistycznej oligarchii. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 ufność do osoby, która piła tanie wino 22.09.08, 21:15 nie powinna nikogo w tym kraju dziwić. ja natomiast nie zdziwił bym się, gdyby w podobnym rankingu zwyciężył zdeklarowany narkoman twierdzący, że on w zasadzie już nie używa i tak dalej i tak dalej...... Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: CBOS: Tusk liderem rankingu zaufania - przed 22.09.08, 21:18 czan-dra napisał: > Zaraz odezwą się wyznawcy PiSu i będziemy mogli poczytać różnych rozpaczliwych > prób zmieniania rzeczywistości. ----------------------------------------------------------------------- A przeprowadziłem kilka sondaży i wszyscy POsrańcy prowadzą mając po 200% głosów. A PISowcy po minus 200% Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: CBOS: Tusk liderem rankingu zaufania - przed 22.09.08, 21:19 czan-dra napisał: > Zaraz odezwą się wyznawcy PiSu i będziemy mogli poczytać różnych rozpaczliwych > prób zmieniania rzeczywistości. A ja przeprowadziłem kilka sondaży i wszyscy POsrańcy prowadzą mając po 200% głosów. A PISowcy po minus 200% Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: CBOS: Tusk liderem rankingu zaufania - przed 22.09.08, 22:03 "Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, tobyśmy nigdy niczego nie mieli" - Jarosław Kaczyński Tutaj o megaprzekrętach kłamliwego gnoma i jego świty: wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html a tu ciąg dalszy: wiadomosci.wp.pl/kat,8171,wid,9657137,wiadomosc_prasa.html?ticaid=16a7d A tutaj o tym jak rozumieją "prawo" i gdzie mają honor wyborcza.pl/1,75478,5714048,Honor_posla_za_300_zlotych.html Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: Folxdojcz_Kastrat_Liderem_Zabluzg ania__:)))) 22.09.08, 21:23 Widzisz chłopcze, a ja mam większe zaufanie do własnego stolca, którego stawiam co rano niż do twojego pastucha, jareczka. Nawet mam wrażenie, że jakby rzeczony Pierwszy Dżentelgej IV RP zaaplikował sobie zamiast własnego mózgu trociny z terrarium mojego chomika to byłby bardziej (jak on to mlaszcze?) "int'ligientny". Odpowiedz Link Zgłoś
gerhart_fon_ruskiszajs Re: Folxdojcz_Kastrat_Liderem_Zabluzg ania__:)))))) 22.09.08, 22:53 GWno kabluje: CBOS (Centralny Bolszewicki Oddział Sabotażu): Największym zadufaniem wśród polityków cieszy się śmierdzący leń i folxdojcz Dochnald-Kastrat-Tuske (163 proc.) :)) drugie miejsce w rankingu zababrania zajmuje agent-analfabeta SBolek (ufa mu 259 proc. badanych esboli) :))) a trzeci jest zajęczowargi żydo-komuch udupiajacy Polonię na Białorusi Radek Sikorek-Apelbaumek (358 proc.) ............................................................................................ Jeszcze jeden łże-sondaż Ubekistanu wspomagającego swoich pachołków, w panice przed powrotem rządów PIS i lustracji :) ps www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682 Grupa trzymająca łżesondaże - str.14 Piotr Lisiewicz Sondaże mogą zniszczyć lub wylansować kandydata na prezydenta, zdymisjonować ministra, a nawet skasować niewygodny telewizyjny program. Tymczasem w polskich sondażowniach rządzą ludzie z powołanego przez Wojciecha Jaruzelskiego w stanie wojennym „mundurowego” CBOS, który był orężem generalskiej junty. Dziś zasiadają we władzach OBOP, Pentora, PBS i IPSOS. Stworzyli też od podstaw GfK Polonia. Publikujemy dziś dziennikarski raport, który pokazuje, jak działa patologiczny układ, na który składają się wzajemne powiązania sondażowni, mediów oraz medialnych ekspertów. Mechanizm, który czyni z polskiej demokracji zabawkę w rękach postkomunistycznej oligarchii. .................................................... PS Ten korytowy, leniwy, niepoczytalny chamek o podejrzanych korzeniach i poglądach jest zagrożeniem dla POLSKI, jej niepodległości i demokracji. Nie powinien nigdy zostać premierem RP !!! Bo czym jest Polska dla tej korytowej, leniwej kreatury her Thuske ? Odpowiedź można znaleźć w miesięczniku Znak, nr 11–12, 1987: Thuske o Polskości, Polsce i Polskiej Historii: Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością. Odpowiedz Link Zgłoś
rynsztokowy-blazen_niesiol KonDonek_Kastrat_Liderem_Zaszczuw ania__:)))))))))) 22.09.08, 23:02 GWno kabluje: CBOS (Centralny Bolszewicki Oddział Sabotażu): Największym zadufaniem wśród polityków cieszy się śmierdzący leń i folxdojcz Dochnald-Kastrat-Tuske (163 proc.) :)) drugie miejsce w rankingu zababrania zajmuje agent-analfabeta SBolek (ufa mu 259 proc. badanych esboli) :))) a trzeci jest zajęczowargi żydo-komuch udupiajacy Polonię na Białorusi Radek Sikorek-Apelbaumek (358 proc.) ............................................................................................ Jeszcze jeden łże-sondaż Ubekistanu wspomagającego swoich pachołków, w panice przed powrotem rządów PIS i lustracji :) ps www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682 Grupa trzymająca łżesondaże - str.14 Piotr Lisiewicz Sondaże mogą zniszczyć lub wylansować kandydata na prezydenta, zdymisjonować ministra, a nawet skasować niewygodny telewizyjny program. Tymczasem w polskich sondażowniach rządzą ludzie z powołanego przez Wojciecha Jaruzelskiego w stanie wojennym „mundurowego” CBOS, który był orężem generalskiej junty. Dziś zasiadają we władzach OBOP, Pentora, PBS i IPSOS. Stworzyli też od podstaw GfK Polonia. Publikujemy dziś dziennikarski raport, który pokazuje, jak działa patologiczny układ, na który składają się wzajemne powiązania sondażowni, mediów oraz medialnych ekspertów. Mechanizm, który czyni z polskiej demokracji zabawkę w rękach postkomunistycznej oligarchii. PS Ten korytowy, leniwy, niepoczytalny chamek o podejrzanych korzeniach i poglądach jest zagrożeniem dla POLSKI, jej niepodległości i demokracji. Nie powinien nigdy zostać premierem RP !!! Bo czym jest Polska dla tej korytowej, leniwej kreatury her Thuske ? Odpowiedź można znaleźć w miesięczniku Znak, nr 11–12, 1987: Thuske o Polskości, Polsce i Polskiej Historii: Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością. Folxdojcz_Kastrat_Liderem_Zabluzgania__:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Folxdojcz_Kastrat_Liderem_Zabluzg ania__:)))) 23.09.08, 01:06 nie reklamuj tu swoich katolickich szmatławców zwanych gazetami Odpowiedz Link Zgłoś
kraq dobry jest:))))) 23.09.08, 01:21 przynajmniej oryginalny w przeciwienstwie do pozostałych byle jakich klakierów pisuaru:))) a co do meritum, to negatywny elektorat bardzo cieszy, bo to gwarancja, że te pokurczone pastuchy już nigdy nie wrócą do władzy, nawet jak z 15% urośnie im do 25% poparcia. żeby nie wiem jak postraszyli emerytów i biednych ludzi i żeby nie wiem jakim cudem przepchnęli swojego prezia do 2. rundy w wyborach, to prezio pisu w finale polegnie z kretesem, żeby miała z nim w szranki moja babcia stanąć.:))) ludzie będą głosowali jak nie za, to z pewnością przeciw. i byle tak dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Czego, dopiczek, jesteś najlepszym przykładem. 23.09.08, 00:50 Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy POzytywka 22.09.08, 22:24 ...Według najnowszego sondażu CBOS, liderami rankingu zaufania do polityków są: premier Donald Tusk i b. prezydent Lech Wałęsa. Trzecie miejsce zajmują wicepremierowie G. Schetyna i W. Pawlak. Listę polityków najczęściej budzących nieufność otwiera oczywiście prezes PiS Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Gdzie jest Von Kurski? Dlaczego nikt mu nie ufa?.. 22.09.08, 22:42 To przecież mój idol :). On zawsze prawdę Ci powie. Taki swój chłop po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 CBOS: Tusk liderem rankingu zaufania - przed Wa... 22.09.08, 22:46 durny szmatlawcu swoim juz wode z mozgu zrobiles pozostalym nie dasz rady za glupi jestes razem z tym twoim cbos Odpowiedz Link Zgłoś
gerhart_fon_ruskiszajs Folxdojcz_Kastrat_Liderem_Zabluzg ania__:o))))))))) 22.09.08, 22:56 GWno kabluje: CBOS (Centralny Bolszewicki Oddział Sabotażu): Największym zadufaniem wśród polityków cieszy się śmierdzący leń i folxdojcz Dochnald-Kastrat-Tuske (163 proc.) :)) drugie miejsce w rankingu zababrania zajmuje agent-analfabeta SBolek (ufa mu 259 proc. badanych esboli) :))) a trzeci jest zajęczowargi żydo-komuch udupiajacy Polonię na Białorusi Radek Sikorek-Apelbaumek (358 proc.) ............................................................................................ Jeszcze jeden łże-sondaż Ubekistanu wspomagającego swoich pachołków, w panice przed powrotem rządów PIS i lustracji :) ps www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682 Grupa trzymająca łżesondaże - str.14 Piotr Lisiewicz Sondaże mogą zniszczyć lub wylansować kandydata na prezydenta, zdymisjonować ministra, a nawet skasować niewygodny telewizyjny program. Tymczasem w polskich sondażowniach rządzą ludzie z powołanego przez Wojciecha Jaruzelskiego w stanie wojennym „mundurowego” CBOS, który był orężem generalskiej junty. Dziś zasiadają we władzach OBOP, Pentora, PBS i IPSOS. Stworzyli też od podstaw GfK Polonia. Publikujemy dziś dziennikarski raport, który pokazuje, jak działa patologiczny układ, na który składają się wzajemne powiązania sondażowni, mediów oraz medialnych ekspertów. Mechanizm, który czyni z polskiej demokracji zabawkę w rękach postkomunistycznej oligarchii. PS Ten korytowy, leniwy, niepoczytalny chamek o podejrzanych korzeniach i poglądach jest zagrożeniem dla POLSKI, jej niepodległości i demokracji. Nie powinien nigdy zostać premierem RP !!! Bo czym jest Polska dla tej korytowej, leniwej kreatury her Thuske ? Odpowiedź można znaleźć w miesięczniku Znak, nr 11–12, 1987: Thuske o Polskości, Polsce i Polskiej Historii: Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: CBOS: Tusk liderem rankingu zaufania - przed 22.09.08, 23:11 Taki z Tuska lider rankingu zaufania jak ze mnie Chinczyk! CBOS dostalo do wykonania kolejna "tfurcza" robote. Odpowiedz Link Zgłoś
marslaw1 CBOS: Tusk liderem rankingu zaufania - przed Wa... 22.09.08, 23:17 wyrzucić jarusia zasrańca z pisu! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 i tak trzymać !! 22.09.08, 23:29 Kamiński i Bielan pękają i będą robić kretyńskie ruchy PR co ich pogrąży!!! Panowie spindr ha ha ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rynsztokowy-blazen_niesiol KonDonek_Kastrat_Liderem_Zaszczuw ania__:o))))))))) 22.09.08, 23:35 GWno kabluje: CBOS (Centralny Bolszewicki Oddział Sabotażu): Największym zadufaniem wśród polityków cieszy się śmierdzący leń i folxdojcz Dochnald-Kastrat-Tuske (163 proc.) :)) drugie miejsce w rankingu zababrania zajmuje agent-analfabeta SBolek (ufa mu 259 proc. badanych esboli) :))) a trzeci jest zajęczowargi żydo-komuch udupiajacy Polonię na Białorusi Radek Sikorek-Apelbaumek (358 proc.) ............................................................................................ Jeszcze jeden łże-sondaż Ubekistanu wspomagającego swoich pachołków, w panice przed powrotem rządów PIS i lustracji :) ps www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682 Grupa trzymająca łżesondaże - str.14 Piotr Lisiewicz Sondaże mogą zniszczyć lub wylansować kandydata na prezydenta, zdymisjonować ministra, a nawet skasować niewygodny telewizyjny program. Tymczasem w polskich sondażowniach rządzą ludzie z powołanego przez Wojciecha Jaruzelskiego w stanie wojennym „mundurowego” CBOS, który był orężem generalskiej junty. Dziś zasiadają we władzach OBOP, Pentora, PBS i IPSOS. Stworzyli też od podstaw GfK Polonia. Publikujemy dziś dziennikarski raport, który pokazuje, jak działa patologiczny układ, na który składają się wzajemne powiązania sondażowni, mediów oraz medialnych ekspertów. Mechanizm, który czyni z polskiej demokracji zabawkę w rękach postkomunistycznej oligarchii. PS Ten korytowy, leniwy, niepoczytalny chamek o podejrzanych korzeniach i poglądach jest zagrożeniem dla POLSKI, jej niepodległości i demokracji. Nie powinien nigdy zostać premierem RP !!! Bo czym jest Polska dla tej korytowej, leniwej kreatury her Thuske ? Odpowiedź można znaleźć w miesięczniku Znak, nr 11–12, 1987: Thuske o Polskości, Polsce i Polskiej Historii: Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością. Odpowiedz Link Zgłoś
ninsei Re: KonDonek_Kastrat_Liderem_Zaszczuw ania__:o))) 22.09.08, 23:53 No widzisz, a ty znowu zapomniales o haloperidolu... Wklejasz glupoty na forum, pewno slina kapie na klawiature... Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: KonDonek_Kastrat_Liderem_Zaszczuw ania__:o)) 23.09.08, 05:29 ninsei napisał: > No widzisz, a ty znowu zapomniales o haloperidolu... Wklejasz > glupoty na forum, pewno slina kapie na klawiature... Takie przypisywanie innym swoich własnych zachowań i przypadłości psychiatrzy nazywają projekcją... Od kiedy masz te objawy? Odpowiedz Link Zgłoś
ninsei Re: KonDonek_Kastrat_Liderem_Zaszczuw ania__:o) 23.09.08, 09:41 Po prostu mam w rodzinie psychiatre, co bardziej zacietrzewieni na forum przypominaja mi ciezszych pacjentow, ktorych mialem okazje ogladac. Co ciekawe, ci sami forumowicze sa kibicami pisu, chyba, ze to jakis kolejny spisek - lub odnosze bledne wrazenie ;-) Kazdy fanatyzm jest zly... Zle ze w zwyklych forumowych dyskusjach widac tyle agresji, ze po przeczytaniu przychodzi mi do glowy pomysl zapodania takim lekow hamujacych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown primo loco cenimy wykształconych np. profBartoszew 22.09.08, 23:42 skiego, dr honoris causa wałęsę. Odpowiedz Link Zgłoś