carpaccio4 kralik111 jest moim mentorem 09.10.08, 23:25 razem z nim, chcę poznać wszystkich polskich pedałów. nie aby z nimi pogadać. chciałem razem z nim ich po obrażać. chciałbym zostać takim samym cynikiem jak on. muszę się jednak wiele nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 cynikiem to ty zostaniesz jak 09.10.08, 23:27 przyjdziesz do mnie na nauki Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 tanio 09.10.08, 23:28 tanio to ja chętnie przelecę, nie obrażając nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Widać obie frakcje mają ludzi z rynsztoka 09.10.08, 23:32 carpaccio4 i kralik111 - choć reprezentują skrajnie odmienne poglądy, obaj są siebie warci. Obaj obrzucają się epitetami, żaden z nich nie potrafi uzasadnić swoich racji inaczej niż wyzwiskami. Uważają swojego adwersarza za kretyna, a jednak z nim dyskutują. Czy to nie chore? Więc jak ma w tym kraju być dobrze, gdy nienawiść potrafi do tego stopnia zaślepiać zamiast przekonywać do swoich racji innych, sprowadzają każdą dyskusję do rynsztoka? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Widać obie frakcje mają ludzi z rynsztoka 09.10.08, 23:58 pc_maniac napisał: > carpaccio4 i kralik111 - choć reprezentują skrajnie odmienne poglądy, obaj są > siebie warci. > Obaj obrzucają się epitetami, żaden z nich nie potrafi uzasadnić swoich racji > inaczej niż wyzwiskami. > Uważają swojego adwersarza za kretyna, a jednak z nim dyskutują. > > Czy to nie chore? > Więc jak ma w tym kraju być dobrze, gdy nienawiść potrafi do tego stopnia > zaślepiać zamiast przekonywać do swoich racji innych, sprowadzają każdą dyskusj > ę > do rynsztoka? Teraz jest nasz trzech rynsztokowcow carpaccio, kralik i pc_maniac po tym jak ty do nas dolaczyles, szczesliwy jestes, ulzylo ci ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 o, proszę pana, pan sam se z tymi wielbłądami 10.10.08, 00:02 załatwiaj imprezki:) Odpowiedz Link Zgłoś
jarko49 "Prezydent nie może jechać do Brukseli wbrew Ra... 09.10.08, 23:28 To jest poprostu zenujace. Prezio tak jak to juz raz bylo chce za wszelka cene jechac na szczyt by tam zaistniec bo w kraju nie ma najlepszych notowan. Kiedys juz blagal : zabierzcie mnie ze soba ale widac juz postanowil nie prosic tylko komunikuje ze nie bedzie nikogo pytal tylko jedzie i juz. Ani to madry ten nasz Prezydent ani przystojny czy postawny ( postura kaczuszki) i po co to to tam pojedzie ja sie pytam. Precz z takim prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
garfield prezydĘcina wolski może fszystko. 09.10.08, 23:28 jw., a my, Polacy zaciśnijmy zęby i odliczajmy dni do końca kadencji tego ....... Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 "Skłócone małżeństwo przecięło dom na pół":) 09.10.08, 23:30 deser.pl/deser/1,83453,5789304,Malzenstwo_w_separacji_przecielo_dom_w_pol__aby_nie.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Alkohol będzie za darmo? Po co się pcha? 09.10.08, 23:34 Jak chce jechać to niech sobie kupi bilet na pociąg. Odpowiedz Link Zgłoś
toosexy "Prezydent nie może jechać do Brukseli wbrew Ra... 09.10.08, 23:47 Prezydent lubi się wpraszać, gdzie go nie pragną. Mam nadzieję, że nie przyjdzie do mnie na imieniny... Odpowiedz Link Zgłoś
g1tzb1051 Re: "Prezydent nie może jechać do Brukseli wbrew 10.10.08, 01:20 toosexy napisał: > Prezydent lubi się wpraszać, gdzie go nie pragną. Mam nadzieję, że nie > przyjdzie do mnie na imieniny... -:)))))))))))))))) Dawno się tak nie uśmiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
wube10 "Prezydent nie może jechać do Brukseli wbrew Ra... 09.10.08, 23:50 wypożyczy miotłę,czy użyje autonapędu?. Za wszelką cenę,nawet skandalu usiłuje się ten kurdupel wpychać na salony.Rzeczywiście,rzeczą niezbędną i pilną staje się precyzyjne określenie kompetencji rządu i prezydenta,zarówno w sprawach polityki wewnętrznej jak i zagranicznej,by figurant-a taka raczej jest koncepcja kompetencji prezydenta nie mieszał nadmiernie w kompetencjach rządu i można było konkretnie wskazać mu jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
toledo24 "Prezydent nie może jechać do Brukseli wbrew Ra... 09.10.08, 23:56 hahaha, z tego wynika, że krowy doić może sobie jechać a nie do Brukseli... Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba dać mu pare rolek papieru toaletowego 09.10.08, 23:57 to nie będzie musiał się włóczyć po świecie za papierem toaletowym. Rozwiązać parlament i wyrzucić prezydenta - zlikwidować zbędne dublujące sie koryta. Cały sejm to powinno max 100 osób - i tak na zwykłych posiedzeniach jest po kilkanaście osób - reszta siedzi w barze i chla wódę. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: dać mu pare rolek papieru toaletowego 10.10.08, 01:13 Nie ma wódy w sejmowych restauracjach - wsio przeniosło się do hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Konstytucjonaliści: Prezydent nie może pojechać.. 10.10.08, 00:00 Do kralik..... Usmialem sie po uszy dzisiaj kolego,calkowicie przyznaje ci racje...daj sobie juz siana,nie wytlumaczysz tym idiotom niczego... Wiecej ludzi jak ty ....moze ktoregos dnia zrozumieja. Narazie walczysz tak samo jak ja walcze ze swoja Mama...ja swoje,ona swoje..... Dzeki za kupe dobrych dowcipow.... Darek.Atlanta. Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online Panie .Prezydencie 10.10.08, 00:01 Prosze rozwiazac parlament-to liberalnokomunistyczna mafia a nie rzad. Ktos kiedys ta komunistycznoliberalna bande musi rozliczyc. Obozy pracy dla zlodzieji i klamcow a nie rzadzic. Jak nie my to kto jak nie teraz to kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream bełkot debila, co wypowiada się po polsku, nie 10.10.08, 00:30 znając zasad ortografii swojego języka. Te, a może to nie twój język ? Wróć do podstawówki imbecylu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ---Herr Thuske moze wykluczac dziadka z Wermachtu- 10.10.08, 00:15 i nikogo wiecej, a zwlaszcza Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: ---Herr Thuske moze wykluczac dziadka z Werma 10.10.08, 00:23 hrabia-monte-christo napisał: > i nikogo wiecej, a zwlaszcza Prezydenta Hrabia idz sie prztul do tego capucino czy jak mu tam,zgadzacie sie... w lozku napewno tez bedzie fajnie.Zrozum pajacu ze my nie mamy prezydenta,my mamy kogos kto "robi za prezydenta"..."za ksiedza robi" a szczegolnie mu wychodzi "robic za idiote". Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream prezydenta PisU może, skoro ten wpieprza się w nie 10.10.08, 00:28 swoje kompetencje. Cóż, jaki prezydent taki szacunek dla niego. To z pewnością precedens ale i sam pokurcz jest precedensem ..... PS. Dziadek sam się wykluczył. hrabia-monte-christo napisał: > i nikogo wiecej, a zwlaszcza Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Czyli pokurcz może sobie jechać, jako obywatel 10.10.08, 00:25 Kaczyński. W tej sytuacji ochrona go nie powinna wpuszczać, tam gdzie autoryzacja jest konieczna. Naprawdę mi nie żal. Wszystko zaczęly gnidy rynsztokowe z PiSu. Mogą sobie teraz dziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 DebilThuske odreagowuje klaske wstarciu z PZPN i F 10.10.08, 00:34 Tylko, ze okazuje sie byc coraz wiekszym glupcem; raz debil Thuske i jego nadworna malpa Palikot, zarzucaja Prezydentowi, ze mowi o kryzysie w Polsce, ktorego nie ma, poczem jada do Brukseli, zeby dyskutowac o poradzeniu sobie z sytuacja kryzysowa (ktorej ponoc w Polsce nie ma); a potem Thuske probuje "wykopac" Prezydenta z delegacji (pewnie obnazylby - po raz kolejny - durnote tuszczego "rzadu); jak dlugo polskie spoleczentswo bedzie znosic te klamstwa i blazenady rudego wytrzeszcza, nalogowego alkoholika?? Polski szkoda!! Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: DebilThuske odreagowuje klaske wstarciu z PZP 10.10.08, 00:38 silesius.monachijski6 napisała: > Tylko, ze okazuje sie byc coraz wiekszym glupcem; raz debil Thuske i jego > nadworna malpa Palikot, zarzucaja Prezydentowi, ze mowi o kryzysie w Polsce, > ktorego nie ma, poczem jada do Brukseli, zeby dyskutowac o poradzeniu sobie z > sytuacja kryzysowa (ktorej ponoc w Polsce nie ma); a potem Thuske probuje > "wykopac" Prezydenta z delegacji (pewnie obnazylby - po raz kolejny - durnote > tuszczego "rzadu); jak dlugo polskie spoleczentswo bedzie znosic te klamstwa i > blazenady rudego wytrzeszcza, nalogowego alkoholika?? Polski szkoda!! Siec grzeczny folksdojczu tam w tych niemczech i czekaj na ruski gaz i rope..nie szkoduj Polski ona sobie pradzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: DebilThuske odreagowuje klaske wstarciu z PZP 10.10.08, 00:41 Chcialbys, zeby Twoja i tuszcza mafia przejela wszystko?? i zamknela usta niezaleznie myslacym?? na pohybel tuszczej camorrze! niedoczekanie twoje snellville napisał: > > > Siec grzeczny folksdojczu tam w tych niemczech i czekaj na ruski gaz > i rope..nie szkoduj Polski ona sobie pradzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
uyu "Prezydent nie może jechać do Brukseli wbrew Ra... 10.10.08, 00:35 Przeciez tego czlowieka trzeba ubezwlasnowolnic zanim nie zrobi wiekszych szkod. Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: "Prezydent nie może jechać do Brukseli wbrew 10.10.08, 00:36 Oczywiscie mam na mysli Kaczynskiego. Ten czlowiek dziala na szkode kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Czy to próba usunięcia Prezydenta,lub 10.10.08, 00:36 conajmniej rozpisania przedwczesnych wyborów prezydenckich ? ! Czy rząd celowo chce doprowadzić do skandalu ? ! Nie ma żadnych racjonanych powodów żeby Prezydent tam nie jechał ! Wygląda to jednak tym razem na jakieś decydujące starcie ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Czy to próba usunięcia Prezydenta,lub 10.10.08, 01:17 Nie ma racjonalnych powodów? To jest spotkanie europejskich szefów parlamentów. A Kaczyński zachowuje się jak pedofil, co chce wejść na balik dla przedszkolaków. Nie został zaproszony i nikt go tam nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Czy to próba usunięcia Prezydenta,lub 10.10.08, 13:04 tychik1 napisał: > conajmniej rozpisania przedwczesnych wyborów prezydenckich ? ! Fajnie by było! Niestety, Konstytucja tego nie przewiduje... > Czy rząd celowo chce doprowadzić do skandalu ? ! Niby jak? > Nie ma żadnych racjonanych powodów żeby Prezydent tam nie jechał ! Ależ naturalnie! Każdy może pojechać do Brukseli: Ty możesz, ja mogę, może i PiSprezydent, czemu nie? Choć nie koniecznie - Ty, ja, PiSprezydent - jako członek delegacji rządowej. > Wygląda to jednak tym razem na jakieś decydujące starcie ! ! ! Niestety, nie (p.Konstytucja). A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Czy to próba usunięcia Prezydenta,lub 10.10.08, 16:05 Co jak co ale konstytucje to Twoje słoneczka Peru mają daleko - w nosie i tylko próbują ją ominąć ! Nie wyobrażam sbie sytuacji kiedy Prezydent nie ma dostępu do CZEGOKOLWIEK w państwie i do wszystkich spraw które państwa dotyczą! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Czy to próba usunięcia Prezydenta,lub 13.10.08, 05:39 tychik1 napisał: > Co jak co ale konstytucje to Twoje słoneczka Peru mają daleko - > w nosie i tylko próbują ją ominąć ! Jakieś przykłady? > Nie wyobrażam sbie sytuacji kiedy Prezydent nie ma dostępu do > CZEGOKOLWIEK w państwie i do wszystkich spraw które państwa dotyczą! To sobie lepiej wyobraź, jeżeli chcesz być w zgodzie z Konstytucją. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Barcz konstytucjonalistą? Śmiechu warte! 10.10.08, 00:37 Od kiedy były ambasador Polski w Austrii (czasy Buzka) jest konstytucjonalistą? Że jest specjalistą od spraw polsko-niemieckich - tak, zgodzę się (chociażby raport nt. praw "wypędzonych" do mienia pozostawionego w Polsce). Ale, na litość Boską, niech nasz Minister nie posuwa się do granic absurdu - żaden z niego konstytucjonalista. Równie dobrze Prezydent mógłby wyznaczyć do ekspertyzy byłą ambasador Spychalską, puszczając do - najwyraźniej tępej i głupiej - prasy cynk, że ta jest konstytucjonalistką! A "specjalistom od wszystkiego" dziękuję za niezabieranie głosu w dyskusji - Barcza znam osobiście. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Konstytucjonaliści: Prezydent nie może pojech 10.10.08, 00:43 adam_l27 napisał: > Oto czym zajmuje się rząd Donalda Tuska w obliczu kryzysu gospodarczego. > Wynajmuje sześciu konstytucjonalistów do wydania opinii przeciw Prezydentowi > RP. Tymczasem minister finansów w tym rządzie nie wie co się na świecie dzieje. Obecny rzad to malpiarnia prawdziwych swintuchow! Tak zachowuja sie tylko bezmyslni nienawistnicy. Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Dochnaldu znow ignoruje konstytucje--------- 10.10.08, 00:45 ktora nie przewiduje "wykluczania" Prezydenta przez Rade Ministrow w jakiejkolwiek sytuacji ale cudaczny len nie takie cuda potrafi z konstytucja Prezydent RP to najwyzszy przedstawiciel panstwa czy to sie plemielowi leniowi podoba czy nie i nalezy mu sie szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: ------Dochnaldu znow ignoruje konstytucje---- 10.10.08, 00:52 hrabia-monte-christo napisał: > ktora nie przewiduje "wykluczania" Prezydenta przez Rade Ministrow w > jakiejkolwiek sytuacji > > ale cudaczny len nie takie cuda potrafi z konstytucja > > Prezydent RP to najwyzszy przedstawiciel panstwa czy to sie > plemielowi leniowi podoba czy nie i nalezy mu sie szacunek No to idz sie z nim i sciskaj,kto ci broni....cham ma zostac w domu i tyle....jesli pojedzie to sie zblazni...... Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: ------Dochnaldu znow ignoruje konstytucje---- 10.10.08, 01:04 800 PLN brutto + premia miesieczna dyskutuje z 800 PLN brutto + premia miesieczna (uzalezniona od ilosci wejsc na komentarz). Pogratulowac Michnikowi! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Mnie tam nie przeszkadza, że się zbłaźni. 10.10.08, 13:16 snellville napisał: > cham ma zostac w domu > i tyle....jesli pojedzie to sie zblazni...... I właśnie DLATEGO powinien KONIECZNIE pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: ------Dochnaldu znow ignoruje konstytucje---- 10.10.08, 13:12 hrabia-monte-christo napisał: > ktora nie przewiduje "wykluczania" Prezydenta przez Rade Ministrow w > jakiejkolwiek sytuacji Kompetencje prezydenta (nieważne, że to coś, to akurat tylko PiSprezydent) są określone w Konstytucji i nie ma tam mowy o tym, że może on udawać członka rządu. > Prezydent RP to najwyzszy przedstawiciel panstwa czy to sie > plemielowi leniowi podoba czy nie i nalezy mu sie szacunek Uważasz, że przejawem szacunku byłoby udawać, że jest on członkiem rządu? Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Konstytucjonaliści: Prezydent nie może pojechać.. 10.10.08, 00:45 A mnie się inna refleksja nasuwa! Nie chcę nikogo obrażać, mam 30 lat i młodość mą ukształtowa wielka postawa Solidarności obalająca totalitaryzm w Polsce, system który w ówczesnych latach kojażył mi się jedynie z kolejkami do ulicy po mięso, prawieczekolady i nyski, którą jeździł ojciec. I dziś ci ludzie, którzy to wpólnie Polskę wywrócili systemowo (chwała im za to?) teraz nawzajem zjadają się z nienawiści. Ich choroba to władza. Z dawnych idei zaostał sracz pełen frazesów. Solidarność? To zaczyna brzmieć groteskowo. Boże, cóż żeśmy uczynili nie tak, że nasz doświadczasz taką klasą rządzącą? Czy to się już nigdy nie zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: herbatka... 10.10.08, 01:06 Zapomniales tylko, ze prawdziwa Solidarnosc walczyla nie o taka Polske jaka teraz mamy. Zreflektuj sie troche. Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Re: herbatka... 10.10.08, 01:18 To jasne, że nie taką, przecież tego nie powiedziałem! Tego co jest, to nawec Ruskim bym nie rzyczył. Zajadłość, kpina, największe na świecie hipokryzja po obu stronach (PiSu jakby teraz nieco większa). Chodzi mi jedynie co się z tymi "bohaterami" walki o wyrwanie Polski z ramion komunistycznego szatana - bo tak czasami traktowali ten system, stało. To ma byś solidarność? Kurcze wychodzi na to, że wcale nie są lepsji o Jeruzelskiego Kiszczaka, Gomułki etc. A powiem ci jedno, za komuny to przynajmniej potrafili ciekawe filmy nakręcić! A teraz? A teraz mamy tego, co chceliśmy! Nistety z nikąd nadzieji... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Konstytucjonaliści: Prezydent nie może pojech 10.10.08, 13:23 herbatkaherbatnik napisał: > A mnie się inna refleksja nasuwa! Nie chcę nikogo obrażać, mam 30 > lat i młodość mą ukształtowa wielka postawa Solidarności obalająca > totalitaryzm w Polsce, > I dziś ci ludzie, którzy to wspólnie Polskę > wywrócili systemowo (chwała im za to?) teraz nawzajem zjadają się z > nienawiści. > Z dawnych idei został sracz pełen frazesów. Solidarność? To zaczyna brzmieć groteskowo. > Czy to się już nigdy nie zmieni? Zmieni się, ale dopiero, gdy wymrze moje pokolenie (mam dwa razy tyle lat co Ty), zostanie pokolenie Twoje, mego syna i młodsi. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Konstytucjonaliści: Prezydent nie może pojech 10.10.08, 14:16 Masz racje,komuchy wymra i wtedy pozyjemy w normalnym czasie. ursynow napisal: >Zmieni sie,ale dopiero,gdy wymrze moje pokolenie(mam dwa razy tyle lat co Ty) >),zostanie pokolenie Twoje,mego syna i mlodsi. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Konstytucjonaliści: Prezydent nie może pojech 13.10.08, 08:15 141288bs napisał: > Masz racje,komuchy wymra i wtedy pozyjemy w normalnym czasie. Drobna poprawka: nie tylko "komuchy". Liczy się metryka, nie światopogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
g1tzb1051 Konstytucjonaliści: Prezydent nie może pojechać.. 10.10.08, 01:11 A po co tam Pan Prezydent, nie zna żadnego obcego języka więc nic nie zrozumie a do tego też nawet po polsku mówi niewyrażnie na skutek braków w uzębieniu. Taki Prezydent to wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
g1tzb1051 Re: Konstytucjonaliści: Prezydent nie może pojech 10.10.08, 01:15 > Oto czym zajmuje się rząd Donalda Tuska w obliczu kryzysu gospodarczego. Bardzo dobrze, Prez. Kaczyński szkodzi Polsce i należy go trzymać krótko. Brawo Tusk! Odpowiedz Link Zgłoś
igrekoski Ja tylko czekam na info w Gazecie o zamieszkach 10.10.08, 01:20 o czołgach na ulicach i o aresztowaniach. Albo o najeździe obcego państwa na Polskę. Bo to, co robi Pałac z Parlamentem to koszmar na jawie. Prezydent ma nie po kolei w głowie ale Premier niewiele mu ustępuje. Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Konstytucjonaliści: Prezydent nie może pojechać.. 10.10.08, 01:26 A jak! Ludzie!, LUDU KOCHANY,- NIE DAJMY SIĘ poróżnić przes stado bezczelnych małp. Ale właściwie czemu ubliżać małpom? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Konstytucjonaliści: Prezydent nie może pojech 10.10.08, 02:34 herbatkaherbatnik napisał: > A jak! Ludzie!, LUDU KOCHANY,- NIE DAJMY SIĘ poróżnić przes stado > bezczelnych małp. Ale właściwie czemu ubliżać małpom? Ponoc Hiszpania wprowadzic chce prawa czlowieka dla malp. Za nia pojdzie Tusk i wprowadzi prawa czlowieka dla swoich mapiszonow. Odpowiedz Link Zgłoś