slawekpl "Chora, psychopatyczna postać": Palikot obraził.. 29.10.08, 13:16 Jezeli Pan kaczynski sam nie szanuje urzedu prezydenta WSZYSTKICH POLAKOW to dlaczego maja go szynowac obywatele a tym bardziej mlodzi ludzie, ktorym ani prezydent, ani jego brat Jaroslaw ani otoczenie nie swiecilo moralnym i przyzwoitym zachowaniem a zamiast tego szerzylo tylko nienawisc; wspieralo podzial spoleczenstwa. Skad mlody czlowiek ma wziac przyklad. Na miescu tego czlowieka mlodego podalbym prezydenta i jego brata do sadu za skaleczenie jego psychiki..... Odpowiedz Link Zgłoś
mileg szpital natychmiast konieczny 29.10.08, 13:21 Sam jest niezdrowy na umyśle - takich się nie karze ale izoluje. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: "Chora, psychopatyczna postać": Palikot obraz 29.10.08, 13:25 slawekpl napisał: > [...] Na miescu tego czlowieka mlodego > podalbym prezydenta i jego brata do sadu za skaleczenie jego > psychiki..... L.Kaczyński tak dociskany przez swoich.. uśmiechał sie na ostatnim szczycie, że jak koniecność usmiechania się skończyła to niezrównoważony emocjonalnie psychol zwymyślał M. Olejnik bo odreagował przymus usmiechu. Tak człowiek zdrowy psychicznie, normalny nie zachowuje się. Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_dozorca PjS j Koczuńscu szXadzć Palscą. Odąjćć.? 29.10.08, 14:16 ~ wrojoz napisało: ~ ~ Nigdy nie robilem tajemnicy ze swoich kontaktów z wladzą, ze służbami bezpieczeństwa [Lech Walsa, Moja 3RP] forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86562154 Odpowiedz Link Zgłoś
ryba_pi1a PjS j Koczuńscu szXadzć Palscą. Odąjćć.? 29.10.08, 14:22 > wrojoz napisało: > > Chciałbym Państwu ogłosić, że powołuję zespół, który opracuje program pod wszystko mówiącym hasłem - "Dostęp do komputera dla każdego ucznia". Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86562210 Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: "Chora, psychopatyczna postać": Palikot obraz 29.10.08, 13:20 Dlaczego prawactwo nie podziwia odważnej niepoprawności politycznej Palikota? Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: "Chora, psychopatyczna postać": Palikot obraz 29.10.08, 13:24 bo musiałoby spojrzeć niemiłej prawdzie w oczy xDD Odpowiedz Link Zgłoś
pulkownik_wareda PjS j Koczuńscu ja ćrądnjavjączą.?? 29.10.08, 14:18 -> wrojoz napisało: -> -> W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86562154 Odpowiedz Link Zgłoś
el.presidente.tusk Re: "Chora, psychopatyczna postać": Palikot obraz 29.10.08, 14:44 : kola napisało: : : bo musiałoby spojrzeć niemiłej prawdzie w oczy xDD Stworzenie "miedziowego porozumienia" zaproponował prezydentom Peru i Chile podczas swojej wizyty w Ameryce Południowej Donald Tusk. Jego zdaniem trzy kraje, które są dużymi producentami miedzi, mogłyby wpływać na światowy handel tym surowcem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86564043 Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy reżimowe media grają na ćwierćinteligentów 29.10.08, 13:22 dając PRowskiej małpie mikrofon i kamery Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: reżimowe media grają na ćwierćinteligentów 29.10.08, 13:26 Chodzi ci o Kurskiego, Bielana czy spoconego Kamińskiego? Bo Kraczkowski jest mało PRowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy wypisać ci receptę dzieciaku? chorobą już się ... 29.10.08, 13:29 pochwaliłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Nie wiem o co tobie chodzi... 29.10.08, 13:35 Mógłbyś to przetłumaczyć na nasz jężyk? Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_walesa PjS j Psąyda-Prązudąj 29.10.08, 14:16 => wrojoz napisało: => => Według Lecha Wałęsy klasę reprezentują Władysław Bartoszewski i Bronisław Geremek, może jeszcze Tadeusz Mazowiecki, "natomiast innych tej klasy i wysokości w Polsce" nie widać. Domyślamy się, iż tylko przez wrodzoną uprzejmość dr Wałęsa wśród ludzi z klasą nie wymienił siebie - lecz jego wykształcenie, kultura osobista oraz dogłębna znajomość savoir vivreu niewątpliwie plasują go w tej kategorii. Trochę nas zabolało, iż wśród "ludzi z klasą" dr Lech Wałęsa nie wymienił Adama i Stefana Michników, Wandy Rapaczynski [...] ale w końcu kimże jesteśmy, by krytykować oceny wybitnego męża stanu, który już dawno przekroczył osiągnięcia słynnego Nikodema Dyzmy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86562034 Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_222 Nie wiem o co tobie chodzi... 29.10.08, 14:44 -> leszekes napisało: -> -> Mógłbyś to przetłumaczyć na nasz jężyk? Lech Wałęsa potwierdził, że wypożyczał i przeglądał archiwalne dokumenty na swój temat, zaprzeczył jednak, jakoby miał cokolwiek z nich usunąć. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86561396 Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: wypisać ci receptę dzieciaku? chorobą już się 29.10.08, 13:55 Czyżbyś jechał z posłem Krasulskim samochodem, kiedy ten po pijaku przywalił w płot? Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: reżimowe media grają na ćwierćinteligentów 29.10.08, 13:30 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Chodzi ci o Kurskiego, Bielana czy spoconego Kamińskiego? Bo > Kraczkowski jest mało PRowy. I do tego ma problem alkoholowy. Ciekawe ile miał promil składając doniesienie do prokuratury? Odpowiedz Link Zgłoś
e_e_f Re: reżimowe media grają na ćwierćinteligentów 29.10.08, 14:35 : obraza.uczuc.religijnych napisało: : : Chodzi ci o Kurskiego, Bielana czy spoconego Kamińskiego? Bo : Kraczkowski jest mało PRowy. : Odpowiedz Link Zgłoś
omulek2 reżimowe media grają na ćwierćinteligentów 29.10.08, 14:46 > mentorlevicy napisało: > > dając PRowskiej małpie mikrofon i kamery To chyba jest jakaś rydzykofilia - nerwica natręctw, polegająca na nadmiernym emocjonalnym, niezdrowym wręcz zaiteresowaniu, obsesyjym, powiedziałbym ,ze strony Gazety Wyborczej o. Rydzykiem i jego działalnością medialną. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85591043&a=85594826 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86563011 Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Palikot jest za delikatny. Ja bym go nazwał o... 29.10.08, 13:24 wiele gorzej. I jego braciszka też. Dwa psychopatyczne bekasy niziołkowate i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_kaszub Palikot jest za delikatny. Ja bym go nazwał o... 29.10.08, 14:38 : tersta napisało: : : wiele gorzej. I jego braciszka też. Dwa psychopatyczne bekasy niziołkowate i tyle. Chyba nie masz racji forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86562754 Odpowiedz Link Zgłoś
el_presidente_tusk Palikot jest za delikatny. Ja bym go nazwał o... 29.10.08, 14:50 -> tersta napisało: -> -> wiele gorzej. I jego braciszka też. Dwa psychopatyczne bekasy niziołkowate i tyle. Donalda Tuska nie stać na prywatną wycieczkę w Andy? To jakieś 7 tysięcy złotych. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86563872 Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Poseł Palikot nie obraził prezydenta. 29.10.08, 13:28 Uważam podobnie jak on, że z panem Kaczyńskim dzieje się coś bardzo złego. Zachowuje się tak, jakby był porządnie naćpany. Zwłaszcza na szczycie Unii Europejskiej było to wyraźnie widoczne. Zachowywał się tragicznie... był nienaturalnie podniecony. Na dodatek wszyscy wiemy, ze jego bliski doradca brał i handlował narkotykami. Czyżby rozprowadzał je w prezydenckiej kancelarii? Czyżby dostarczał je... hm... wszyscy wiemy komu... Dla dobra kraju, społeczeństwa oraz samego urzędu prezydent powinien dać próbkę swoich włosów do zbadania na okoliczność brania narkotyków. Negatywna odpowiedź z kilku laboratoriów (w tym zagranicznych) uspokoiłaby opinię publiczną a pozytywna byłaby powodem do rozpoczęcia procedury usunięcia jego osoby z urzędu. Uciełaby też raz na zawsze wszystkie spekulacje posła Palikota, prawda? No... prawie wszystkie... prezydent sam się podkłada i dostarcza powodów do takich działań. To również jest interesujące. Dlaczego to robi? Ma problemy z koncentracją? Jeżeli tak to się nie nadaje na to stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 "Chora, psychopatyczna postać": Palikot obraził... 29.10.08, 13:30 Matka córka pułku ojciec esbek po przesłuchaniach nie mieli co robić więc zrobili w kącie pierdzi kota !!!Ci co plują na głowę państwa polskiego są dla żydoesbecji w mendiach polskojęzycznych bohaterami!!!Wiadomo gdzie znaleźli zatrudnienie konfidenci i donosiciele w gw,tvn polsacie i posadki klakierów w popieprzonych niesiołowski,pierdzi kot!!ciekaw jestem co jąkała ma na pierdzikota ,że jest na ich usługach i robi jako DEBIL ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: "Chora, psychopatyczna postać": Palikot obraz 29.10.08, 13:34 leon9910 napisał: > Matka córka pułku ojciec esbek po przesłuchaniach nie mieli co robić więc > zrobili w kącie pierdzi kota !!!Ci co plują na głowę państwa polskiego są dla > żydoesbecji w mendiach polskojęzycznych bohaterami!!!Wiadomo gdzie znaleźli > zatrudnienie konfidenci i donosiciele w gw,tvn polsacie i posadki klakierów w > popieprzonych niesiołowski,pierdzi kot!!ciekaw jestem co jąkała ma na > pierdzikota ,że jest na ich usługach i robi jako DEBIL ??? pastylki brałeś??? już 13:33!! Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajaca_w_zbozu PjS ja joX zovszą drońsjva.? 29.10.08, 14:24 : wrojoz napisało: : : Pasażerowie mają prawo do czystych dworców, punktualnych szybkich pociągów, a kolejowy transport towarowy musi mieć warunki do konkurowania z innymi formami przewozu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86562542 Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: "Chora, psychopatyczna postać": Palikot obraz 29.10.08, 13:52 rtg nie muszę ale wy bez-mózgowcy napewno zapomnieliście wziąć tak jak wasz pierwszoplanowy DEBIL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Nowa ....formuła...BMW w PiSie....... 29.10.08, 13:33 Kurski...Bielan...Kamiński zostali zastąpieni nowymi modelami BMW - Biernych Miernych Wiernych..... Zbigniew Kozak.....Maks Kraczkowski.....Leonard Krasulski____oto nowi, młodzi z PiSuarowej WATAHY....gotowi kąsać wszystko i wszystkich naokoło..... antyblogeria.blox.pl/resource/wilk.jpg Kaczyńskim i tak nie pomogą...bo ich koniec jest bliski... Odpowiedz Link Zgłoś
kazeta.pl55 Re: "Chora, psychopatyczna postać": Palikot obraz 29.10.08, 13:36 Palikot jest boski!!! Takich ludzi trzeba szanować jak oka w głowie. Jak byście już go chcieli posadzić za to w więzieniu, to koniecznie w specjalnej celi gdzie zapewniony mu będzie kontakt ze światem oraz dobry wikt i opierunek, tak by jego intelekt na tym nie ucierpiał. Za to, że ma odwagę nazwać prawdę po imieniu, że król jest nagi, zupełnie mu się to należy. A poza tym w RP jest za mało Palikotów! Odpowiedz Link Zgłoś
tvv_maleszka Re: "Chora, psychopatyczna postać": Palikot obraz 29.10.08, 14:39 > kazeta.pl55 napisało: > > Palikot jest boski!!! > Takich ludzi trzeba szanować jak oka w głowie. Jak byście już go chcieli > posadzić za to w więzieniu, to koniecznie w specjalnej celi gdzie zapewniony mu > będzie kontakt ze światem oraz dobry wikt i opierunek, tak by jego intelekt na > tym nie ucierpiał. Za to, że ma odwagę nazwać prawdę po imieniu, że król jest > nagi, zupełnie mu się to należy. > A poza tym w RP jest za mało Palikotów! Od przyszłego roku zmieniona zostanie Karta Nauczyciela w sposób pozwalający na ustalenie w budżecie państwa odrębnej kwoty bazowej dla nauczycieli. Oczywiście wyższej niż w 2007 r. Bezpośrednio przełoży się to na podwyższenie wynagrodzeń nauczycieli w 2008 r. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86558975 Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: "Chora, psychopatyczna postać": Palikot obraz 29.10.08, 17:20 Jeśli Janusza Palikota zamkną do więzienia, to on to więzienie po prostu kupi, z personelem włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!! 29.10.08, 13:37 ..NIESTETY MAMY PREZYDENTA NIEDOKSZTAŁCONEGO. ŻADNEGO J.OBCEGO. NAWET Z J.POLSKIM MA PROBLEMY: POSZŁEM, WŁANCZAM, KOPŁEM...ŚMIECHU WARTE.. ---------------------------------------------------------------------- ..I ZAWSZE ZADAJĘ SOBIE PYTANIE: DLACZEGO WSZYSTKIE PiS-BOLSZEWIE AKTYWISTY, TO TAKIE POCZWARY WIZUALNE, NIE WSPOMNĘ O ICH WYJĄTKOWEJ INDOLENCJI..KACZORY, GOSIU, KURSKI, KARSKI, NACZELNA PIELEGNIARA PiS-KOMUNY, TA Z KEMPĄ,MULARCZYK, KLAUN CYMES ITD....DLACZEGO TACY BRZYDCY?..CZY TO JAKAŚ REGUŁA?.. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: !!! 29.10.08, 13:58 anakonda 22 wy to jesteście wykształceni!!wasz język świadczy o waszym poziomie!!!nie macie argumentów sami nic nie potraficie więc innych uważacie że są takimi samymi idiotami jak wy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_si11y_walks Re: !!! 29.10.08, 14:35 > leon9910 napisało: > > anakonda 22 wy to jesteście wykształceni!!wasz język świadczy o waszym > poziomie!!!nie macie argumentów sami nic nie potraficie więc innych uważacie że > są takimi samymi idiotami jak wy !!! Brytyjski historyk, prof. Norman Davies _zdementował_ nieoficjalne informacje, jakoby miał pracować nad biografią byłego prezydenta Lecha Wałęsy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86562875 Odpowiedz Link Zgłoś
konsull Re: !!! 29.10.08, 14:41 # leon9910 napisało: # # anakonda 22 wy to jesteście wykształceni!!wasz język świadczy o waszym # poziomie!!!nie macie argumentów sami nic nie potraficie więc innych uważacie że # są takimi samymi idiotami jak wy !!! Wy nie wiecie jak oni daleko zaszli forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86560283 Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Janusz....jesteś...WIELKI...... 29.10.08, 13:37 jeżeli na podstawie zdjęcia trafnie diagnozujesz stan chorobowy..... i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg wszyscy o tym wiedzą a Ty głośno o tym mówisz..... BRAWO poseł JANUSZ PALIKOT....:) Odpowiedz Link Zgłoś
puka_inti PjS ja argonjzocjo prząsjąpczo? 29.10.08, 14:29 => wrojoz napisało: => => Widząc co się dzieje, dochodziłem do przekonania, że Jaruzelski nie wprowadzi nas do Unii i NATO, nie wycofa nas z Układu Warszawskiego. Dlatego musiałem zostać prezydentem [Lech Wałęsa] forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86560798 Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis konsylium medyków zwolać trzeba będzie 29.10.08, 13:38 i ustalić stan faktyczny zachować prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: "Chora, psychopatyczna postać": 29.10.08, 13:39 diagnoza prawidłowa ale co z leczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z.kaszub KoczuńsXj pad Trubynoł Sjony? 29.10.08, 14:14 => wrojoz napisało: => => Machu Picchu to nie była nasza fanaberia, tylko radość Peruwiańczyków z tego, że mogą pokazać takie miejsce. Oni nas tam serdecznie zapraszali, tak samo jak szefa Komisji Europejskiej czy innych premierów, czy prezydentów. Część z nich skorzystała z tego wyjazdu, część pojechała gdzie indziej. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86562421 Odpowiedz Link Zgłoś
el.presidente.tusk KoczuńsXj pad Trubynoł Sjony? 29.10.08, 14:19 ~ wrojoz napisało: ~ ~ Szczególną wagę przywiązujemy do zapewnienia powszechnego dostępu do Internetu szerokopasmowego. To także wymóg nowoczesnego patriotyzmu. Stworzymy mechanizmy, dzięki którym wszędzie w Polsce, także w małych miejscowościach i na polskiej wsi ludzie będą mogli skorzystać z dobrodziejstwa globalnej sieci forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86562449 Odpowiedz Link Zgłoś
blg41 Moja opinia też jest taka 29.10.08, 13:40 W mojej opinii jest to rzeczywiscie chora psychotycna postać B. Odpowiedz Link Zgłoś
zetusgw "Chora, psychopatyczna postać": Palikot obraził.. 29.10.08, 13:42 Brawo panie Palikot. Wreszcie ktoś nazwał rzeczy po imieniu. A te oskarżenia potwiedzają diagnozę. Nie można przecież w półskłonie czekac dwa lata we wstydzie i żalu, wysłuchując bezkrytycznie idiotyzmów, aż wybierzemy lepszego kandydata na ten urząd (o gorszego byłoby trudno). Jak słyszę tytułowanie w stylu "Pan profesor Prawa, Głowa Państwa, Prezydent" to przypominają mi sie podobne wersje z "Ogniem i mieczem", kiedy tytułowano się Sułtana tureckiego - do czego my dochodzimy (krół Szwecji jeździ rowerem do pracy). Odpowiedz Link Zgłoś
eichenlaub_mit_schwerten PjS ja rąvalycjo marolno bąz marolnaćcj vłosnąj. 29.10.08, 14:20 -> wrojoz napisało: -> -> Tu, w tej Izbie przedstawiciele mojego rządu każdego miesiąca, powtarzam, każdego miesiąca będą informowali Wysoką Izbę i polską opinię publiczną o kolejnych decyzjach likwidujących przywileje władzy, przywileje prawne i materialne. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86562294 Odpowiedz Link Zgłoś
mucho.picu PjS ja rąvalycjo marolno bąz marolnaćcj vłosnąj. 29.10.08, 14:25 > wrojoz napisało: > > Przypomnę słowa Ojca Świętego wypowiedziane w Sopocie, też dlatego tak dobrze je pamiętam, kiedy mówił nawiązując do hasła, część z nas na tej sali to hasło aż do zdarcia gardeł wykrzykiwało w roku 1989 i 1989. To było hasło "Nie ma wolności bez solidarności". A Ojciec Święty powiedział w Sopocie: "Ale pamiętajcie też, że nie ma solidarności bez miłości" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86562565 Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Co do krola Szwecji 29.10.08, 14:19 Krol Szwecji jezdzi co prawda czasami na rowerze, ale nie do "pracy", bo mie pozwolilaby mu to jego osobista ochrona. :) Na rowerze jezdzil natomiast kiedys do pracy owczesny minister komunikacji (1979-1981) i lider partii konserwatywnej (1981-1986), pozniejszy wojewoda wojewodztwa sztokholmskiego (1992-2002) Ulf Adelsohn, ktory ma tyle z krolami wspolnego, ze jeden z jego przodkow, Jacob Johan Anckarström, byl morderca krola Gustava III w 1792 r. Odpowiedz Link Zgłoś
masher nie obrazil, prawde powiedzial 29.10.08, 13:43 niestety ale po prostu powiedzial prawde, od dluzszego czasu widac ze ten czlowiek nie panuje nad soba. gdyby taka osoba pracowala dla mnie to wyslalbym ja na badania albo zwolnil. mowa oczywiscie o badaniach psychiatrycznych lub do psychologa. niestety ale taka mamy smutna prawde. czy to kogos obraza? chyba moze obrazac nas wszystkich, Polakow ktorzy maja na sercu dobro ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.pickwick Palikot to dopiero dzieciak 29.10.08, 13:47 Koleś, którego nie traktują poważnie nawet w PO będzie mówił, że w Europie poważnie nie traktują prezydenta, który wygrał w demokratycznych wyborach. Bzdury, nie życzę sobie, żeby jakiś pajac-dorobkiewicz wypowiadał się tak o osobie, która z woli narodu piastuje najwyższy urząd w państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: mr.pickwick 29.10.08, 14:01 mr.pickwick napisał: > Koleś, którego nie traktują poważnie nawet w PO będzie mówił, że w Europie > poważnie nie traktują prezydenta, który wygrał w demokratycznych wyborach. > Bzdury, nie życzę sobie, żeby jakiś pajac-dorobkiewicz wypowiadał się tak o > osobie, która z woli narodu piastuje najwyższy urząd w państwie. Palikot-Katzebrenner to typowa wizytowka POpaprancowych Pomyj prezentujaca tylko i wylacznie klamstwo, chamstwo, nierobstwo, obrzucanie inwektywami, podpieranie na sile okraglego stolu i obiecanie gruszek na wierzbie. Ich po prostu nie stac ich na nic wiecej. ... A glupi narod dal sie nabrac i wybral tych drani do sprawowania wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: mr.pickwick 29.10.08, 14:06 Nie obrażaj mojego narodu polskiego, zajmij się swoim rosyjskim. Odpowiedz Link Zgłoś
puterko_jan Re: mr.pickwick 29.10.08, 14:38 # obraza.uczuc.religijnych napisało: # # Nie obrażaj mojego narodu polskiego, zajmij się swoim rosyjskim. # Odpowiedz Link Zgłoś
agent_cba Re: mr.pickwick 29.10.08, 14:33 -> wet3 napisało: -> -> mr.pickwick napisał: -> -> > Koleś, którego nie traktują poważnie nawet w PO będzie mówił, że w -> Europie -> > poważnie nie traktują prezydenta, który wygrał w demokratycznych -> wyborach. -> > Bzdury, nie życzę sobie, żeby jakiś pajac-dorobkiewicz wypowiadał -> się tak o -> > osobie, która z woli narodu piastuje najwyższy urząd w państwie. -> ... Szef sejmowej Komisji Przyjazne Państwo Janusz Palikot zapowiada, że jeśli do końca października [2008] Sejm nie przyjmie 30-50 projektów przygotowanych w jego komisji zrezygnuje z jej kierowania. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86559859 Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Palikot to dopiero dzieciak 29.10.08, 14:03 Oprotestuj Kaczyńskich palących kukłę wybranego przez naród prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: obraza... 29.10.08, 14:07 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Oprotestuj Kaczyńskich palących kukłę wybranego przez naród > prezydenta. Czemu czepiasz sie mnie jak czerwona menda? Nie masz nic lepszego do rboty? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: obraza... 29.10.08, 14:11 Takie mam hobby że wyłąpuję Ruskich na forum i ich męczę. Niech piszą na swoich forach. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: obraza... 01.11.08, 22:30 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Takie mam hobby że wyłąpuję Ruskich na forum i ich męczę. Niech > piszą na swoich forach. Jak masz takie hobby to znaczy ze masz poteznego zajoba - takiego z przekladka. Odpowiedz Link Zgłoś
puka_inti Re: obraza... 29.10.08, 14:33 ~ wet3 napisało: ~ ~ obraza.uczuc.religijnych napisał: ~ ~ > Oprotestuj Kaczyńskich palących kukłę wybranego przez naród ~ > prezydenta. ~ ~ Czemu czepiasz sie mnie jak czerwona menda? Nie masz nic lepszego do ~ rboty? W kwietniu 1992 roku ówczesny doradca premiera Olszewskiego, Krzysztof Wyszkowski powiedział, że traktat polsko-niemiecki o dobrym sąsiedztwie i przyjaznej współpracy jest niesymetryczny na niekorzyść Polski, ponieważ podczas negocjacji strona niemiecka szantażowała ministra Krzysztofa Skubiszewskiego, że jeśli nie będzie ustępliwy, to ujawni, że był on konfidentem Służby Bezpieczeństwa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86558931 Odpowiedz Link Zgłoś
parch_jabloni Re: Palikot to dopiero dzieciak 29.10.08, 14:36 ## obraza.uczuc.religijnych napisało: ## ## Oprotestuj Kaczyńskich palących kukłę wybranego przez naród ## prezydenta. ## Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Palikot to dopiero dzieciak 29.10.08, 14:25 Kaczynski wygral co prawda demokratyczne wybory, ale europejscy politycy go powaznie nie traktuja, bo z doswiadczenia wiedza ze to pajac. Protokol dyplomatyczny wymaga aby podawac sobie rece, usmiechac sie, opowiadac sobie grzecznosci, itp. wiec to czynia, ale na powaznie go nie traktuja. Raczej sie z niego nasmiewaja. Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy Palikot to dopiero dzieciak 29.10.08, 14:46 -> mr.pickwick napisało: -> -> Koleś, którego nie traktują poważnie nawet w PO będzie mówił, że w Europie -> poważnie nie traktują prezydenta, który wygrał w demokratycznych wyborach. -> Bzdury, nie życzę sobie, żeby jakiś pajac-dorobkiewicz wypowiadał się tak o -> osobie, która z woli narodu piastuje najwyższy urząd w państwie. Wałęsa "wyłączył wszystkich mogących stanąć mu na drodze - aby to osiągnąć, uznał za stosowne lżyć ich publicznie, nazywając jajogłowymi i Żydami" [...] "jego niewiedza w sprawach gospodarki i międzynarodowych straszy i paraliżuje Polaków i zagranicznych partnerów" Adam Michnik 1990 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86562029 Odpowiedz Link Zgłoś
kuter.noga.pl Palikot to dopiero dzieciak 29.10.08, 14:47 # mr.pickwick napisało: # # Koleś, którego nie traktują poważnie nawet w PO będzie mówił, że w Europie # poważnie nie traktują prezydenta, który wygrał w demokratycznych wyborach. # Bzdury, nie życzę sobie, żeby jakiś pajac-dorobkiewicz wypowiadał się tak o # osobie, która z woli narodu piastuje najwyższy urząd w państwie. Według najnowszego sondażu CBOS, liderami rankingu zaufania do polityków są: premier Donald Tusk i b. prezydent Lech Wałęsa. Trzecie miejsce zajmują wicepremierowie G. Schetyna i W. Pawlak. Listę polityków najczęściej budzących nieufność otwiera oczywiście prezes PiS Jarosław Kaczyński forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86558527&a=86559672 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----PO-likot to tyPOwy chamek PO-inteligent------ 29.10.08, 13:50 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: -----Frytka z PISS- 29.10.08, 15:19 ...to znaczy przepraszam, ziemniaki z keczupem. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Z jezykowego punktu widzenia 29.10.08, 14:31 Z jezykowego punktu widzenia wyrazenie "chora, psychopatyczna postac" to nie obraza, a proba - udana lub nie (osobiscie uwazam ze jak najbardziej udana) - postawienia medycznego rozpoznania. Obraza sa natomiast wyrazenia typu "spieprzaj dziadu", "malpa w czerwonym" czy "ja pania wykoncze". To ostatnie jest ponadto scigana z urzedu grozba. Kto wiec tu kogo obraza? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Z jezykowego punktu widzenia 29.10.08, 14:50 elucidator napisał: > Z jezykowego punktu widzenia wyrazenie "chora, psychopatyczna postac" to nie > obraza, a proba - udana lub nie (osobiscie uwazam ze jak najbardziej udana) - > postawienia medycznego rozpoznania. Obraza sa natomiast wyrazenia typu > "spieprzaj dziadu", "malpa w czerwonym" czy "ja pania wykoncze". To ostatnie > jest ponadto scigana z urzedu grozba. Kto wiec tu kogo obraza? > elu, palikot na pewno nie ma medycznych kwalifikacji, aby "stawiac medyczne rozpoznania" komukolwiek, a jakie jest twoje medical bona fides??? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus "Chora, psychopatyczna postać": Palikot obraził.. 29.10.08, 15:11 Dlaczego obraził..?, wyraził swoją opinię o panu Lechu Kaczyńskim, a nie o prezydencie RP. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Nie mam pojęcia czy ktoś z was zwrócił uwagę 29.10.08, 15:21 Ale ten facet ze zdjęcia, Maks Kraczkowski, to bez charakteryzacji mógłby grać w "Zombie atakują". A należy nadmienić, że takich to w pisie dostatek... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Palikot to jednak najlepiej poinformowany poseł... 29.10.08, 15:24 Jego analizy są miażdżąco celne i oparte na niepodważalnych podstawach. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra "Chora, psychopatyczna postać": Palikot obraził.. 29.10.08, 15:57 Czy te durnie z PiSuarii, nic innego nie robią tylko składają zawiadomienia do prokuratury, Palikot jest już chyba z każdym prokuratorem na ty, niedługo zaczną się w domach odwiedzać. Odpowiedz Link Zgłoś
kognitywna "Chora, psychopatyczna postać": Palikot obraził.. 29.10.08, 16:23 Kwestia nie tyle w treści, co w formie wypowiedzi. Wulgaryzacja języka posunęła się za daleko. Nie można się w ten sposób wyrażać o kimkolwiek, nie tylko Prezydencie. Po co w ogóle kończymy szkoły? A co znajduje się w naszych mózgach, jeśli werbalizacja myśli przyjmuje taką postać? Pan Palikot nie raz już pokazał, jaką ma kulturę osobistą. Ludzie, to my ich wybraliśmy przecież! Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz "Chora, psychopatyczna postać": to najtrafniejsza 29.10.08, 16:29 diagnoza postawiona Palikotowi. Mało, że z chamów, jak mawiała moja Babka, to notoryczny ordynus. Tylko prostak z nizin społecznych,nie posiada kwalifikacji moralnych, do okazywania szacunku Prezydentowi RP. Ja, chamom, ręki nie podaje. Rozumiem więc Prezydenta!... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Popalimy Kota. Pan eL Prezidęto ma zgagę częstą. 29.10.08, 17:10 Popalimy Kota. Pan eL Prezidęto ma zgagę częstą. A wszystko przez tę atmosferę gęstą. Odurza szambo jak ruska perfuma. Belzebub kadzi, aż odchodzi z uma. Mamla od odoru smoły i siarki. Jeszcze to wino Monsignore marki. Najgorszy smród palone pierze. Po nim mamlanie najbardziej bierze. Wtórują owieczki i ujada sfora. Palimy kota i prosimy doktora. Po Palikocie najbardziej go kręci. Do smoły jego i niech wszyscy święci. My w polskim piekle hartujemy ducha. Niechaj radyja niewierny wysłucha. Prawdziwy Polak ma strzelać do wroga. Mały pistolecik, może być noga. Odnośnie diabłów moja wola taka. Wniosek Belzebub, ja robię Polaka. Obsadzam nimi urzędy piekiełka. Pamiętaj na stocznię radyja cegiełka. Pamiętaj jakoś zagrać w piłkę nożną, Gdy na polskość masz ochotę przemożną. Jaroslaw Mudrij na służbie ma Klecha. Redyk, Mudrij, durak to nie pociecha. meview.metro.co.uk/category.aspx?id=searchresults&term=Nicosmoke%20-%20eau%20de%20ashtray Odpowiedz Link Zgłoś