aekielski Wildstein z Migalskim na tropie profesora 05.12.08, 10:22 Chory człowiek i morze.Może gadać głupoty i nikogo się nie boi.Jest demokracja i mogą mu "napukać".Na płocie SB napisała brzydkie słowo.Raz pogłaskałem i więcej tego nie zrobię.Drzazgi do dzisiaj nie mogę wyjąć.Materiały SB są dla Wildsteina niczym katechizm.Co za ogrom wiary.Najlepszą obroną jest atak.Czy przypadkiem pan Wildstein nie ma jakichś grzeszków na sumieniu.Proponuję go zlustrować przyjmując odpowiednie kryteria.Jestem pewien,że z tego Rejtana ujdzie jego całe fałszywe powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Wildstein z Migalskim na tropie profesora 05.12.08, 11:00 Gdyby w czasie wojny niemcy zlustrowali starego Wildsteina,to nie łodził by takiego czubka. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Wildstein z Migalskim na tropie profesora 05.12.08, 11:28 Dawno temu ktoś ukuł termin "Gadające głowy". W Polsce od trzech lat obserwuję nowy ich rodzaj: "Gadające dupy". Ich celem jest upstrzyć przeciwnika ideologicznego bez względu na okoliczności! Jeżeli "Gadające głowy" często gadały na zasadzie "musi sobie bezmyślnie pogadać" to "Gadające dupy" robią to z wyrachowaniem, perfidią i często za judaszową wierszówkę! Ten artykuł to wypocina "Gadającej dupy". Moją ulubioną "Gadającą dupą" jest pan Jacek Żakowski - wśród pań palma pierszeństwa należy do pani Moniki Olejnik! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Jako lekarz-emigrant z 25-letnim stazem 05.12.08, 12:57 nauczyciela akademickiego w Polsce oburacz podpisuje sie pod tezami Wildsteina.Warszawska Akademia Medyczna (dzis Uniwersytet Medyczny) byla przesiaknieta gangrena komunistyczna od podziemi po strychy.Udawacze wiedzy, falszywi uczeni, profesorowie bez znajomosci jezykow, plagiatorzy, specjalisci od obkrecania szczurzych ogonow wokol palca i wreszcie wysysajacy swoje habilitacje z brudnego palucha.Na zebraniach partyjnych i kapowaniem uzyskiwali swoje naukowe przewagi wobec ludzi, ktorzy sie tego brzydzili.Z medycyna zachodnioeuropejska zetknalem sie po raz pierwszy w latach 80-ch i doslownie wlosy stanely mi na glowie. Specjalista z powiatowego szpitala w jednym z krajow skandynawskich wiedzial wiecej niz nasi profesorowie.Do tego jeszcze nie snilo sie nikomu o braniu lapowek.Wstyd i zenada.W III RP profesorami sa dzis dzieci tych ludzi i Gazeta Wyborcza broni "nowego homo sovieticus", ktorego udalo jej sie wyprodukowac. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek tow. grisza! Zaden z was lekarz, jezeli obledu u 05.12.08, 14:00 Wildsteina nie rozpoznajcie. Po co udawac. Moze i chcieliscie byc kiedys lekarzem, ale do szkoly pod gorke wam bylo i tak zostaliscie asystentem salowej. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Smutna prawda... 05.12.08, 14:32 (rok 2000) Mój młodszy kolega z pracy pochwalił się, że już pisze pracę magisterską i to na mojej uczelni. Zapytałem go o promotora... Wymienił bardzo dobrze znane mi nazwisko osoby, która w moich studenckich czasach była "tarzyszem" na dodatek wojującym I sekretarzem POP PZPR. Po jednym z jego wykładów, chcieliśmy mu zafundować wycieczkę do Pewexu, żeby porównał sobie swoje teorie z życiem. I ten orzeł dalej uczył ekonomii... Młody, który nie miał o tym pojęcia, ujawnił, że "nie wolno przy nim chwalić gospodarki rynkowej i Balcerowicza, bo za to uwala". Jan Zamoyski 408 lat temu napisał: "Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
grba Poprawka 05.12.08, 14:37 Ująłem mu godności bo nie był sekretarzem Podstawowej Organizacji Partyjnej - POP, tylko całego Komitetu Uczelnianego - KU. Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Wildstein z Migalskim na tropie profesora 05.12.08, 17:51 znowu kogos sledzi wildstein wespol wespol z ta miernota migalskim.cos mi sie zdaje,ze migalski nie zrobi juz habilitacji i profesury na uniwersytecie.chyba u rydzyka.won z nim ze slaskiego uniwersytetu! Odpowiedz Link Zgłoś
leliwa-xiv Wielka Gra 06.12.08, 17:31 Wildstein! Powiedz dlaczego zamordowałeś Wielką Grę? Czy była aż tak groźna dla RP Kartoflanej? Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Wildstein z Migalskim na tropie profesora 06.12.08, 18:07 Mam pytano, a moze podpowiedź. Czy nie dałoby się wildsztejna czy jak mu tam przeszukać i znaleźć na to scie***wp jakichś teczek. Przecież w komunie wyrośl i w/g teorii i teorii kaczobolszewii musi być umoczony. Dale do szukania teczek na wildsztejna. A przy okazji czy to polskjie nazwisko ten wildsztejn bo mi się jakoś obrzydliwie kojarzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
mariasz77 Wildstein z Migalskim na tropie profesora 06.12.08, 19:54 Wildstein należy do ludzi, którzy chcą wszystko zburzyć. Jego prawda jest większości polaków do niczego niepotrzebna. Dlaczego on i jemu podobni, np. bracia K. nie budują? Tak przrz nich znienawidzony Lech Wałęsa jest naszą dumą, oni są tylko małymi ludźi, o których jeśli się kiedyś wspomni to z niesmakiem. Udławcie się swoją prawdą. Żyłam w tamtym czasie, mam sporo lat i dziękuję bohaterom tamtych czasów za to co zrobili dla Polski. Ja nie miałam odwagi. Nazwisko Lecha Wałęsy pociągało wiele milionów Polaków i za nim szliśmy. Za nim, prostym robotnikiem, bo jak uczy historia wielu prawdziwych inteligentów zginęło i odważny robotnik był dla nas wtedy wzorem. Odpowiedz Link Zgłoś
nfajw To było lustro nauki 06.12.08, 20:38 Jedna z najlepszych diagnoz stanu środowiska naukowego w Polsce jakie pokazała TVP. Prawdziwe lustro nauki lustronauki.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek Banach nie zdalby egzaminu u prof. Wildsteina 07.12.08, 15:40 Jeden z najwybitniejszych matematykow Stefan Banach nie moglby uprawiac swego zawodu bo kolaborowal. Z drugiej strony wielu z bezkompromisowych, odwaznych i uczciwych jest slabych w swoich dziedzinach. Wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
37.gora.01.02 Wildstein z Migalskim na tropie profesora 07.12.08, 17:34 Bronek.Jestes najlepszym uczniem Feliksa Edmundowicza Dzierzynskiego Gdzie Cie nie posla jestes na pierwszej linii frontu.Tylko patrzec jak Kurtyka/zbrojne ramie PiS/ udekoruje Twoja piers za zaslugi dla kartoflanej IV rp.Tylko dziwie sie czy ty jeszcze patrzysz w lustro.Watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Wildstein z Migalskim na tropie profesora 07.12.08, 18:28 Autor artykułu zowie się Krzak choć sadząc po wypocinie, którą nam zapodał - wienien nazywać się Skrzek - bo skrzeczy nad lustracją, z wielkim trudem intelektualnym, zarabia na wierszówkę, którą zlecił mu szef! Dobrze, że Gazecina zamieściła dane personalne "politruka" i jego zdjęcie bo już myślałem, że to wielki come back Ketmana! Być może to jednak Ketman pisze, a Skrzek - pardon Krzak, swoją fizjonomią firmuje "dzieła" Ketmana! Odpowiedz Link Zgłoś
jedynymaria Wildstein z Migalskim na tropie profesora 07.12.08, 20:36 Wildstein czysto polskie nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Wildstein z Migalskim uzywaja palcow jak dzieci 08.12.08, 01:44 Swiety Bronek dlubie w nosie a druga szuja w zebach. Tak jest na zdjeciach GW. Pewnie umowione znaki konspiry. Jak widze Widlschweina to odechciewa mi sie Pyjasa, a Maleszka na tym tle jest sympatycznym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 Wałęsa też galą nie zetrze z siebie Bolka 08.12.08, 01:58 chocby nie wiem,jak się starał wybielić! ---------------- Jak wiadomo wśród grona darczyńców tzw." bolkowej gali" byli m.in. "gruby Rysio" czy "fachowiec" od finansów Jan Krzychu, rodzinka "Słowika" Odpowiedz Link Zgłoś
amol.gmx hapita: ...mnie wszystko kojarzy się z dupą... 01.01.09, 18:55 Halo hapita, Piszesz, że Tobie wszystko kojarzy się z dupą. No to nie zazdroszczę Ci przeznaczenia: skoro Bronek poprzez własne skojarzenia - jak sam piszesz - stał się donosicielem, to Twój los w tym kontekście rysuje się o wiele bardziej śmierdząco:-) Odpowiedz Link Zgłoś
amol.gmx hapita: mnie wszystko kojarzy sie z dupą...(2) 01.01.09, 19:07 hapita napisał: > Tak jak mnie wszystko kojarzy sie z dupą,tak Wildsteinowi wszystko > kojarzy się z donosicielstwem,do tego stopnia że sam stał się > donosicielem. Moje skojarzenia są jednak przyjemne i mało szkodliwe > a Bronka obsesyjnie nudne i mało radosne. ej, hapita - czyżby? Piszesz, że Tobie wszystko kojarzy się z dupą. No to nie zazdroszczę Ci przeznaczenia: skoro Bronek poprzez własne skojarzenia - jak sam piszesz - stał się donosicielem, to Twój los w tym kontekście rysuje się o wiele bardziej śmierdząco:-) Odpowiedz Link Zgłoś