zohen jedynie Sikorski wspomniał ukochanego prezydenta 06.12.08, 19:29 Kaczyńskiego i brata jego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_warszawy uderz w stol, a nozyce sie odezwa 06.12.08, 19:32 Sikorski nigdzie nie wymienial nazwisk, jesli laska.....dlaczego propagandowka PiSu tak wrzeszczy??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
antidotunazalganiewubekistanie żydokomuna lży jak komuna: zaplute karły reakcji 06.12.08, 19:30 Odpowiedz Link Zgłoś
www2000 Wałęsa mnie zawódł 06.12.08, 19:31 wszedł na salony i zapomniał o co walczył,zawódł nas Polaków liczyliśmy że w Polsce będzie lepiej nam się żyło.Wyborcza lansuje go na wielkiego wodza a tym czasem kapitał zagraniczny łupie gospodarkę,przejmuje intratne sektory a my mamy z tego guzik lub niewiele więcej-może wyraziłem się skrótowo,ale tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Wałęsa mnie zawódł 06.12.08, 19:53 a zyje ci sie gorzej? Tesknisz za Jaruzelem? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Z pustego i Salomon nie naleje 06.12.08, 19:59 www2000 napisał: >...kapitał zagraniczny łupie gospodarkę... ---------- Dzięki zagranicznemu kapitałowi Polska wyrasta z post-komunistycznej ruiny. Po radzieckiej okupacji pozostały praktycznie ekonomiczne popioły i zgliszcza, pozostała gospodarka nastawiona na pracę dla sowieckiej dominacji militarnej nie nadająca się do wolnego rynku konsumenta. Banki nie miały zasobów na inwestycje. Szczęsliwie, Polska stała się oknem wystawowym pokojowej przemiany z komunizmy do wolnego rynku i ten klimat przyciągnął wielkie inwestycje zachodnie które pozwoliły wypełnić próżnię finansową pozostałą po radzieckiej "ekonomii". Pomysl o tym gdy przychodzi Ci natrój na narzekanie a jeżeli potrzeba Ci dodatkowej odtrutki to jedź na wakacje do Korei Północnej. Zobaczysz alternatywę do przemian w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
www2000 do poprzednika 06.12.08, 20:28 tak więc mamy namiastkę kapitalizmu,pełne sklepy,europejskie ceny tylko kolego ,,ekonomie" kiedy będziemy mieli pensje europejskie?jak nasi wnukowie tego doczekają to będzie dobrze!Nie popieram komunizmu ale nie podoba mi się obecna sytuacja w polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Proszę się nie przejmować twarzą idioty na ... 06.12.08, 19:32 zdjęciu powyżej. Taki uśmiech mają tylko obłąkani dewianci! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec znawca dewiantów? 06.12.08, 19:43 codziennie widzisz taką twarz w lustrze? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Czy pan Radosław S. był trzeźwy? 06.12.08, 19:32 Bo kiedy opowiadał "świetny" dowcip o prezydencie elekcie chyba był. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec dowcip słyszał tylko Czarnecki 06.12.08, 19:40 a Czarnecki raczej nie wygląda na takiego któremu by Radek dowcipy opowiadał Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: dowcip słyszał tylko Czarnecki 06.12.08, 20:02 pakulec napisał: > a Czarnecki raczej nie wygląda na takiego któremu by Radek dowcipy opowiadał W restauracji "Kameralna" w Warszawie o godz. 2:00 ktoś wypuścił na parkiet białe myszki. N i k t ich nie widział. Dopóki pani Elżbieta K. była przewodniczącą KRRiT, ż a d e n dziennikarz nie widział jej w stanie wskazującym. A czy Radosław S. był dzisiaj trzeźwy? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co to za bełkot? 06.12.08, 20:07 opowiedziałeś jakiś dowcip o muszkach, Krukowej i Radku? hm.. a może to była zagadka? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: co to za bełkot? 06.12.08, 20:21 pakulec napisał: > opowiedziałeś jakiś dowcip o muszkach, Krukowej i Radku? > hm.. a może to była zagadka? Sprostowanie: myszki - nie muszki, Krukówna - nie Krukowa, nie dowcip - tylko pokazałem Ci jak ułomne może być ludzkie postrzeganie. Zrozumiałeś już? A Radosław S. był dzisiaj trzeźwy kiedy wypowiadał słowa, które tak Cię zachwyciły? Coś zwlekasz z odpowiedzią. Odpowiedz Link Zgłoś
www2000 GW obraża Prezydenta RP 06.12.08, 19:39 publikując i popierając takie opinnie to niedopuszczalne dla gazety! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co to prezydent jest tajny? 06.12.08, 19:41 nie można juz publikowac opinii na jego temat? marzy ci się cenzura? Odpowiedz Link Zgłoś
www2000 Pakulec czy jak ja bym ci.. 06.12.08, 19:54 zwymyślał,zniewarzył,obraził itp publiczne w gazecie lub TV to było by ci fajnie.Żydzi są wrażliwi na antysemityzm a czy obrażanie głowy państwa w mediach to jest coś innego,lepszego.Tak nie można robić.Na tym forum jest pełno takich przykładów chamstwa i braku poszanowania dla ludzi i opinni popierających PiS,bo wy z PO macie jedynie słuszną rację? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Pakulec czy jak ja bym ci.. 06.12.08, 19:59 nie jestem z PO, chcesz mnie zwymyslac i poobrażać? spróbuj, mamy wolny kraj wolno ci - czy będzie to przyjemne - nie wiem czy dla ciebie, ale jak chcesz ;-) opinie o Pisie na tym forum sa jak najbardziej słuszne -Pis sam sobie na nie zasłużył - osobiście nie widze powodu by się nad jakimś Pisdzielcem litować Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_warszawy a gdzie to napisane???? 06.12.08, 19:55 www2000 napisał: > publikując i popierając takie opinnie to niedopuszczalne dla gazety! Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Re: GW obraża Prezydenta RP 06.12.08, 21:20 Uderz w stół a (pis)nożyce się odezwą. Komuna i cenzura już nie wrócą,chociaż DTVP poświecił całemu tematowi całe 2 minuty.Urbański walczy o stołek. Odpowiedz Link Zgłoś
laksmana Cieszę się, że dobrze skojarzyłeś 07.12.08, 10:09 o kim m.in. mówił Radek. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Kariera Nikodema Dyzmy..... 06.12.08, 19:40 nl.youtube.com/watch?v=7TltAhMbrP4* * * "Żorż przysłuchiwał się i wreszcie nie wytrzymał. Śmiał się teraz zataczając się na krześle. - Z czego się pan śmieje? - obrażonym tonem zapytał wojewoda. Żorż zerwał się, urwał z miejsca śmiech, kilkakrotnie próbował założyć monokl, lecz ręce mu tak się trzęsły, że nie mógł sobie dać z mm rady. Był zdenerwowany i wzburzony do ostatnich granic. - Z czego? Nie z czego, moi państwo, tylko z kogo?! Z was się śmieję, z was! Z całego społeczeństwa, z wszystkich kochanych rodaków! - Panie!... - Milczeć - wrzasnął Ponimirski i jego blada twarzyczka chorowitego dziecka zrobiła się czerwona z wściekłości. - Milczeć! Sapristi! Z was się śmieję! Z was! Elita! Cha, cha, cha... Otóż oświadczam wam, że wasz mąż stanu, wasz Cincinnatus, wasz wielki człowiek, wasz Nikodem Dyzma to zwykły oszust, co was za nos wodzi, to sprytny łajdak, fałszerz i jednocześnie kompletny kretyn! Idiota, nie mający zielonego pojęcia nie tylko o ekonomii, lecz o ortografii. To cham, bez cienia kindersztuby, bez najmniejszego okrzesania! Przyjrzyjcie się jego mużyckiej gębie i jego prostackim manierom! Skończony tuman, kompletne zero! Daję słowo honoru, że nie tylko w żadnym Oksfordzie nie był, lecz żadnego języka nie zna! Wulgarna figura spod ciemnej gwiazdy, o moralności rzezimieszka. Sapristi! Czy wy tego nie widzicie? Źle powiedziałem, że on was za nos wodzi! To wy sami wwindowaliście to bydlę na piedestał! Wy! Ludzie pozbawieni wszelkich rozumnych kryteriów. Z was się śmieję, głuptasy! Z was! Motłoch!..." Tadeusz Dołęga-Mostowicz "Kariera Nikodema Dyzmy" ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_warszawy jestem taki malutki karzelek 06.12.08, 19:42 d.wiadomosci24.pl/g2/42/54/7f/3795_1155325913_1558_m.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
eugeniusz03.12 Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k.. 06.12.08, 19:43 Ujawnił się następny cham z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Tyh moralnych karlow to juz jest polowa PISu! 06.12.08, 19:45 i ciagle przybywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .Czerwony beret dal Glos........... 06.12.08, 19:44 Czerwona Polska jest dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: .Czerwony beret dal Glos........... 06.12.08, 19:46 glupis jak....moralny karzel! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: .Czerwony beret dal Glos........... 06.12.08, 19:49 Czerwone berety to jak Miedzynarodowka. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: .Czerwony beret dal Glos........... 06.12.08, 19:52 My czerwone berety, kochamy Walese.Wyzwolil nas od panstwa, a kolesie je przejeli. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: .Czerwony beret dal Glos........... 06.12.08, 19:54 wyzwolil nas od panstwa Kaczynskich! A to bylo najmniejsze i najglupsze panstwo na swiecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_warszawy Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 19:57 presentation1 napisał: > My czerwone berety, kochamy Walese.Wyzwolil nas od panstwa, a kolesie je przeje > li. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 19:59 Toba sie zajme po swojemu.I to szybko.Powiem ci cos.Jezeli nie kontrolujesz sam siebie, swoich slow, popros o pomoc.Bedzie to przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 20:01 dupcys, prezentejszyn.... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 20:02 Ja nigdy nie rzucam slow na wiatr.NIGDY. Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_warszawy Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 20:04 presentation1 napisał: > Ja nigdy nie rzucam slow na wiatr.NIGDY. ------- presentation1 napisał: > Pchli targ?Masz racje.Wazne ze nie targ komuny.Dlaczego boisz sie chamie wstawi > c swoj profil?Moj masz.Twoj znajde.I to na dobranoc. ---------------- jak chcesz to ci dam osobiscie i moj profil i w morde za mojego kolege Miecia Kotlinskiego tego co przypaliles papierosami na Rakowieckiej, pamietasz szczurze eSBecki??? to do jutra na pchlim targu przy pl Benoît Frachon Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 20:06 Teraz dobrze palnoles.Czy ten twoj koles mnie przypalal? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 20:08 prezentejszyn siedz w tej Francji jak ci tam dobrze. Golnij sobie Calvadosa i nie marudz. Bo nudzisz, chlopie, nudzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_warszawy Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 20:10 presentation1 napisał: > Teraz dobrze palnoles.Czy ten twoj koles mnie przypalal? --------------------- twoj blad polega na tym zes na swoim blogu 2 lata temu umiescil swoje zdjecie, teraz usunales, ale to za pozno..........ogladaj sie zawsze za siebe.......... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 20:15 Ja nie usunalem zdjecia.Jest na wyborczej.Nacisnij nik to zobaczysz.Co do wstawienia na moj blog?.Nie chce mi sie.Moze jutro czy pojutrze.Nie oblepiam sie zdjeciami.Ja nie wyrzucilem z bloga swojego zdjecia.Zrobil to operator po zmianie wystroju blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 20:06 to co, zammkniesz nas? Spalujesz? Masz w tym doswiadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 20:08 Dzialam jak czlowiek ktory nidgy, nikomu nie odpuszci.Juz taki jestem.Cena nie gra roli.I bede taki do ostatniego dnia.Walesa jest kapusiem i do konca bedzie sie bronil.Ja nim nigdy nie bylem-wiec jestem wiekszej mocy niz kapus z PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 20:13 a "materialy operacyjne" to masz od Kiszczaka? Fotke twoja inni maja. W duzym powiekszeniu. Adres we Francji tez.... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 20:17 Przeciez ja nie chowam swojego adresu.Zna Adas, zna MSZ i inni.Ja sie nie ukrywam.To wiekszosc forumowiczow Trybuny Ludu sie ukrywa.Sorry.Wyborczej.Co zreszta na jedno wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 20:22 presentation1 napisał: > Przeciez ja nie chowam swojego adresu.Zna Adas, zna MSZ i inni.Ja sie nie ukryw > am.To wiekszosc forumowiczow Trybuny Ludu sie ukrywa.Sorry.Wyborczej.Co zreszta > na jedno wychodzi. -------------------- dziwne......MSZ; mojego MSZ nie zna, twoje zna????mialem racje, jestes szmalcownik Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 20:23 Widzisz.Ja utrzymuje kontakty w przeciwienstwie do wielu dzialajacych na forum jak tw. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 06.12.08, 20:26 presentation1 napisał: > Widzisz.Ja utrzymuje kontakty w przeciwienstwie do wielu dzialajacych na forum > jak tw. ------------ czytaj uwaznie, wlasnie napisalem do co "cham_z_warszawy", ze ja tez uwazalem cie za szmalcownika i sie nie pomylilem, ale chcialbym byc na jego miejscu jutro na tym pchlim targu, zeby ci dac tez w morde Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Posluchaj piesku............... 06.12.08, 21:08 Ja nie przegralem zadnej walki.Nawet ulicznej.Mierz slowa na zamiary i mozliwosci.Mam obita morde, takie zycie-ale ni przegralel.I jeszcze cos .Mieszkam w arabskej Francji , gdzie Arabostwo woli mi mowic Dzien Dobry niz prosic sie o piesc do geby.A o takich Polakach jak ty?.Jestem wychowany w Polsce , piesci bolaly niejednego.Moj syn przejal paleczke -poszedl do Legion ztrangere pomimo ze mogl isc ze swoimi zdolnosciami do kazdej armii swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ..Posluchaj Wajdzik ............... 06.12.08, 21:27 presentation1 napisał: > Ja nie przegralem zadnej walki.Nawet ulicznej.Mierz slowa na zamiary i mozliwo > sci.Mam obita morde, takie zycie-ale ni przegralel.I jeszcze cos .Mieszkam w ar > abskej Francji , gdzie Arabostwo woli mi mowic Dzien Dobry niz prosic sie o pie > sc do geby.A o takich Polakach jak ty?.Jestem wychowany w Polsce , piesci bolal > y niejednego. -------------- nie kumam o co ci biega, moze bys tak po polsku napisal??? Moj syn przejal paleczke -poszedl do Legion ztrangere pomimo ze mo > gl isc ze swoimi zdolnosciami do kazdej armii swiata. ----------- twoj syn zwial do Legii Cudzoziemskiej, bo mial "kaca" moralnego patrzac na przeszlosc tatusia Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Posluchaj Wajdzik ............... 06.12.08, 21:31 Posluchaj komunistyczny dziadu.Kojarzysz mi sie z tym co w Polsce najgorsze.Takie zakaly juz dawno powinny byc zlikwidowane.Dlaczego nie?Wy likwidowaliscie za PRL opozycje-dlaczego badziewie nie likwidowac od kolebki?Nie byloby PRLu ; Niesiolowskiego,Walesy i innych zdrajcow. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ..Posluchaj Wajdzik ............... 06.12.08, 21:37 presentation1 napisał: > Posluchaj komunistyczny dziadu.Kojarzysz mi sie z tym co w Polsce najgorsze.Tak > ie zakaly juz dawno powinny byc zlikwidowane.Dlaczego nie?Wy likwidowaliscie za > PRL opozycje-dlaczego badziewie nie likwidowac od kolebki?Nie byloby PRLu ; Ni > esiolowskiego,Walesy i innych zdrajcow. ----------------- no i ciebie bos eSBek z PRLu (ja jestem za mlody), nie odpowiedziales mi po polsku na post poprzedni, bo tam byla jakas chinszczyzna, czy bezlogika ps synus kiedy odezwal sie do tatusia??10 lat temu????a moze uciekl do LE bo ma wyrok???tam swieci nie ida????? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Posluchaj Wajdzik ............... 06.12.08, 21:40 Moj syn jest jednym z tych ktorzy bez Legion mieli i maja krysztalowa przyszlosc.Obrazasz ludzi narazajac sie wszystkim z Legion.A to jest grozne.Wiesz dlaczego.Bo bylem w Legion. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Posluchaj Wajdzik ............... 06.12.08, 21:48 -Resztz nie wydrukowali?To ci opowiem.Moj syn dostal nagrody za informatyke, takze byl jeden z lepszych w walkach obronnych i agresywnych.To pseudo polakom sie nie podoba.Mi sie podoba.Bo przezylem z Legion wojny na wszystkich kontynentach.Dzis mam pensje ktora moj syn bedzie tez mial(wieksza) za 15 lat.- www.bloguez.com/POLSKA/ Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Posluchaj Wajdzik ............... 06.12.08, 21:51 Zreszta jutro na moim blogu -moj syn.Tak.Mlody chlopak mowiacy po polsku, angielsku(troche po chinsku) hiszpanski i rosyjsku.Ma tylko 18 lat.I oczywiscie mowi perfekt po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Posluchaj Wajdzik ............... 06.12.08, 21:54 www.legion-recrute.com/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ..Posluchaj Wajdzik ............... 07.12.08, 07:43 syn byc mowic polski? Tata tez miec problem.... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ..Posluchaj Wajdzik ............... 06.12.08, 21:49 presentation1 napisał: > Moj syn jest jednym z tych ktorzy bez Legion mieli i maja krysztalowa przyszlos -------------- PRZYSZLOSC napewno (pod falszywym nazwiskiem), dlatego ze przeszlosc w czarnych kolorach ha ha ha > c.Obrazasz ludzi narazajac sie wszystkim z Legion.A to jest grozne.Wiesz dlacze > go.Bo bylem w Legion. ----------------- mam ze strachu juz pampersa zakladac??jakbys byl taki "ura-bura" za jakiego sie podajesz to z Polski bys nie spier.dolil ps radze ci jednak na ten pchli targ jutro nie isc Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: dlaczego sie tlumaczysz?? 06.12.08, 21:54 pies_na_prawizne napisał: > presentation1 napisał: > > > Moj syn jest jednym z tych ktorzy bez Legion mieli i maja > krysztalowa przyszlos > -------------- > > PRZYSZLOSC napewno (pod falszywym nazwiskiem), dlatego ze przeszlosc > w czarnych kolorach ha ha ha > > > > > c.Obrazasz ludzi narazajac sie wszystkim z Legion.A to jest > grozne.Wiesz dlacze > > go.Bo bylem w Legion. > ----------------- > > mam ze strachu juz pampersa zakladac??jakbys byl taki "ura-bura" za > jakiego sie podajesz to z Polski bys nie spier.dolil > > ps > radze ci jednak na ten pchli targ jutro nie isc > Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: dlaczego sie tlumaczysz?? 06.12.08, 21:59 presentation1 napisał: > jednego nie rozumiem - jak to sie dzialo ze SB zatrudniala takich debilow mentalnych jak ty??? byc moze znam odpowiedz, taki prostak nie ma skrupulow i o to komuchom chodzilo, tfu Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Odkąd to esbeku nie lubisz kabli? Przecież tylko 07.12.08, 11:36 dzięki nim mogłeś w PRL-u egzystować? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ..Posluchaj Wajdzik ............... 07.12.08, 07:42 "bez Legion"...A chopie to po naszymu! Z ciebie to taki Sopociak jak ze mnie Papiez! Odpowiedz Link Zgłoś
al48 Re: ..Posluchaj Wajdzik ............... 07.12.08, 12:38 Sporo chorych ludzi na tym forum i co dziwne oni wszyscy popierają PiS Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ..Posluchaj piesku............... 07.12.08, 07:39 no, no! Jaki ty bojowy jestes! Boje sie, boje!Syn w Legii? Niedaleko pada jablko od jabloni.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Wajdzik, to jak rdv est prise??? 07.12.08, 07:36 utrzymujesz "kontakty"? No to my to przeciez wiemy!A fotke czemu usunales? Zamiescisz teraz aktualna? Bo w Sopocie nikt sobie ciebie nie przypomina.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec kolor obojetny wazne że beret moherowy;-) 06.12.08, 19:52 prawda przerwatywo? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: .Czerwony beret dal Glos........... 06.12.08, 19:52 chlopie ty juz belkoczesz! Ale nie dziwie sie, twoj kurdupel "Sloneczko Japoni" wraca i bedzie budowal druga Mongolie. Majac 3 procentowe poparcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
van-ivan Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k... 06.12.08, 19:49 popieram... oni wtedy siedzieli u mamusi pod tapczanem, a teraz maja gęby wyświechtane patriotyzmem, czas jednego z nich już minął a drugiemu już wiele nie zostało, wytrzymamy Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka1305 Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k... 06.12.08, 19:51 Myślę że Wałęsę można zaliczyć do karłów moralnych grubego kalibru Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 19:53 sikoreczka1305 napisała: > Myślę że Wałęsę można zaliczyć do karłów moralnych grubego kalibru a jak tak myślisz i myślisz to tylko głowa cię boli? Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka1305 Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 20:06 jak myślę to mnie nie boli , ale boli mnie gdy słyszę bełkot wałęsy Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 20:10 hm.. to trudna sprawa, może zgłoś się do laryngologa aby ci przeczyścił dziurkę, bo na ginekologa to chyba za późno Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 19:55 sikoreczka1305 napisała: > Myślę że Wałęsę można zaliczyć do karłów moralnych grubego kalibru Zaplute karly reakcji.. juz te numery byly grane. (Swiatowy czlek z tego Radka) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Panie Radku...więcej dyplomacji...;-)))) 06.12.08, 19:52 I za słowami____ SENEKI____ trzeba przypominać KACZYŃSKIM że..... ......."WIELKODUSZNOŚĆ POLEGA NA LEKCEWAŻENIU KRZYWD. NAJBARDZIEJ WZGARDLIWY RODZAJ ZEMSTY TO TAKI, GDY UWAŻA SIĘ KOGOŚ ZA NIEGODNEGO ZEMSTY. TEN JEST WIELKI I SZLACHETNY,KTO ZWYCZAJEM WIELKIEGO ZWIERZA OBOJĘTNIE SŁUCHA SZCZEKANIA MAŁYCH PIESKÓW......" Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Nikodem Dyzma wiecznie żywy....................... 06.12.08, 19:55 nl.youtube.com/watch?v=7TltAhMbrP4 + + + "Żorż przysłuchiwał się i wreszcie nie wytrzymał. Śmiał się teraz zataczając się na krześle. - Z czego się pan śmieje? - obrażonym tonem zapytał wojewoda. Żorż zerwał się, urwał z miejsca śmiech, kilkakrotnie próbował założyć monokl, lecz ręce mu tak się trzęsły, że nie mógł sobie dać z mm rady. Był zdenerwowany i wzburzony do ostatnich granic. - Z czego? Nie z czego, moi państwo, tylko z kogo?! Z was się śmieję, z was! Z całego społeczeństwa, z wszystkich kochanych rodaków! - Panie!... - Milczeć - wrzasnął Ponimirski i jego blada twarzyczka chorowitego dziecka zrobiła się czerwona z wściekłości. - Milczeć! Sapristi! Z was się śmieję! Z was! Elita! Cha, cha, cha... Otóż oświadczam wam, że wasz mąż stanu, wasz Cincinnatus, wasz wielki człowiek, wasz Nikodem Dyzma to zwykły oszust, co was za nos wodzi, to sprytny łajdak, fałszerz i jednocześnie kompletny kretyn! Idiota, nie mający zielonego pojęcia nie tylko o ekonomii, lecz o ortografii. To cham, bez cienia kindersztuby, bez najmniejszego okrzesania! Przyjrzyjcie się jego mużyckiej gębie i jego prostackim manierom! Skończony tuman, kompletne zero! Daję słowo honoru, że nie tylko w żadnym Oksfordzie nie był, lecz żadnego języka nie zna! Wulgarna figura spod ciemnej gwiazdy, o moralności rzezimieszka. Sapristi! Czy wy tego nie widzicie? Źle powiedziałem, że on was za nos wodzi! To wy sami wywindowaliście to bydlę na piedestał! Wy! Ludzie pozbawieni wszelkich rozumnych kryteriów. Z was się śmieję, głuptasy! Z was! Motłoch!..." Tadeusz Dołęga-Mostowicz "Kariera Nikodema Dyzmy" ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Nikodem Dyzma wiecznie żywy.................. 06.12.08, 19:59 wraca wlasnie z dalekiej podrozy....Z dwoma honoris causami! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Właściwie ..w dyplomacji oni są KIePSCY...;-))) 06.12.08, 19:55 i rzeczywiście ....nie należy przejmować się KARŁAMI MORALNYMI..... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Czerwone berety.......... 06.12.08, 19:55 spotkaly sie w Gdansku.Czy wiemy gdzie jest ZOMO?Wiemy.W Gdansku.Swietowali zabicie Popieluszko. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ..Czerwone berety.......... 06.12.08, 19:58 ja do ciebie po ludzku a ty, prezentejszyn, nie ponimajesz! To powiem po twojemu: nie pie... Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_warszawy koluje w powietrzu, czeka 06.12.08, 20:01 az Sarko pojedzie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_warszawy Wielcy ludzie spotkali sie w Gdansku 06.12.08, 19:59 presentation1 napisał: > Pchli targ?Masz racje.Wazne ze nie targ komuny.Dlaczego boisz sie chamie wstawi > c swoj profil?Moj masz.Twoj znajde.I to na dobranoc. ---------------- jak chcesz to ci dam osobiscie i moj profil i w morde za mojego kolege Miecia Kotlinskiego tego co przypaliles papierosami na Rakowieckiej, pamietasz szczurze eSBecki??? to do jutra na pchlim targu przy pl Benoît Frachon Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Nie tylko Sikorski o tym mówił..... 06.12.08, 19:58 picie mleka..... bi.gazeta.pl/im/2/5831/z5831712X.jpg w twoim przypadku nic nie da..... -- ...."Kiedy myślimy, że już osiągnęliśmy dno cały czas ktoś puka od spodu..." bi.gazeta.pl/im/2/5934/z5934962X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zohen a czemu pisuary tak się wściekają??? 06.12.08, 19:58 czyżby te "karły moralne" kojarzyli ze swoimi ukochanymi przywódcami? O co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k.. 06.12.08, 20:00 Myślałem,że z Pana Sikorskiego to dyplomata a wygląda,że to taka baba jarmarczna,jednak nawyki PiSowskie pozostały. Odpowiedz Link Zgłoś
aqq53 Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k... 06.12.08, 20:02 Powiedział: Największy lizus w historii Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A nasze "ukochane "Sloneczko Japonii" juz laduje? 06.12.08, 20:05 miejmy nadzieje, ze bez podwozia.... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 A o Kaczynskich, ani słowa.o szabie nie ma gadki ! 06.12.08, 20:05 www.dziennik.pl/polityka/article276636/Czuma_Kaczynski_znowu_klamie.html newsgroups.derkeiler.com/Archive/Soc/soc.culture.polish/2008-08/msg01844.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=88099953&a=88105813 Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: lepszy lizus od rynsztokowej gnidy 06.12.08, 20:28 też prawda..... fotoforum.gazeta.pl/photo/6/sb/ff/crmy/Cib3vFYMSoPWya2QOX.jpg panie Michale ...więcej finezji..... Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Prosimy się nie przejmować karłami moralnymi...... 06.12.08, 20:08 c.wrzuta.pl/wi13748/9b069334001ed6bd47bb4678/kaczki%20dwie?type=i&key=aNsfX1cjZN&ft=f nie stanowią już żadnego zagrożenia..... -- ...."Kiedy myślimy, że już osiągnęliśmy dno cały czas ktoś puka od spodu..." bi.gazeta.pl/im/2/5934/z5934962X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Kaczynski, 3 % poparcia. Nie kopac lezacego! 06.12.08, 20:10 on juz ma dosyc. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Kaczynski, 3 % poparcia. Nie kopac lezacego! 06.12.08, 20:17 1zorro napisał: > on juz ma dosyc. _____________________ pomimo tego ,że Kaczyńscy i ich "dwór" bardzo uwielbiają kopać leżących...oszczędźmy "3% poparcie"..... Niedługo zaśpiewamy ....mniej niż ZERO..... Odpowiedz Link Zgłoś
daroso Sikorski a Ty sie jawisz jako wielki mędzrzec???? 06.12.08, 20:09 bo ja razcej uważam Cie za rozpieszczonego przez zycie maminsynka iii chyba sie nie myle ; tacu jak Ty jak oberwą w ryj to płaczą po kontach ; jestes jak 007 tak samo nieprawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Szacunek dla Pana, Panie Sikorski za tą wypowiedź. 06.12.08, 20:10 Moralne karły kaczyńskie ... splunięcia warte. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Geniusz dyplomacji w akcji ! 06.12.08, 20:11 a świat swoje : Bez zaangażowania przewodniczącej Związku Wypędzonych (BdV) Eriki Steinbach nie doszłoby do uchwalenia ustawy o berlińskiej placówce poświęconej wysiedleniom - ocenia niemiecki dziennik "Die Welt". - Ostatecznie powstałoby może wielonarodowe miejsce pamięci i spotkań we Wrocławiu, Strasburgu albo w innym mieście - napisał redaktor naczelny dziennika Thomas Schmid w komentarzu na temat przyjętej w czwartek przez Bundestag ustawy powołującej fundację "Ucieczka, Wypędzenie, Pojednanie". Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Znowy wałęsa pokazał na czym polega solidarność 06.12.08, 20:12 Wielcy ludzie cywilizowanego Świata uczcili jego zasługi...i nie tylko jego, ale milionów Polaków ,którzy szli do zwycięstwa pod tym sztandarem...... bi.gazeta.pl/im/1/2430/z2430381X.jpg a mali pozostaną małymi ...zakompleksionymi karłami moralnymi.... -- ...."Kiedy myślimy, że już osiągnęliśmy dno cały czas ktoś puka od spodu..." bi.gazeta.pl/im/2/5934/z5934962X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kutzowesz Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k... 06.12.08, 20:17 To ten Sikorski,który ożenił się z żydówą z forsą i koneksjami w Ameryce dla kariery . A ona myślała ,że on jest Sikorsky,ten od helikopterów. On nie wyprowadzał ją z błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 20:24 kutzowesz napisał: > To ten Sikorski,który ożenił się z żydówą z forsą i koneksjami w > Ameryce dla kariery . > A ona myślała ,że on jest Sikorsky,ten od helikopterów. > On nie wyprowadzał ją z błędu. ________________________ no właśnie...... www.polonica.net/KTO_jest_KIM.htm poszukaj a znajdziesz swych bliskich....a resztę przeczytasz na moherowym portalu Radia Maryja... www.polonica.net/ który powstał i istnieje w imię chrześcijańskiej miłości do bliźniego... -- ...."Kiedy myślimy, że już osiągnęliśmy dno cały czas ktoś puka od spodu..." bi.gazeta.pl/im/2/5934/z5934962X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 hehehe..."3 % poparcie"....... 06.12.08, 20:18 bi.gazeta.pl/im/2/5831/z5831712X.jpg niestety...sam na to zarobiłeś..... -- ...."Kiedy myślimy, że już osiągnęliśmy dno cały czas ktoś puka od spodu..." bi.gazeta.pl/im/2/5934/z5934962X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne strona "patryjoty" 06.12.08, 20:34 ludzie.gazeta.pl/presentation1/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: strona "patryjoty" 06.12.08, 20:35 no i co "cham" nie mial racji??? Odpowiedz Link Zgłoś