hrabia-monte-christo ----Cwiakalski odwolal prok. ktory wykryl walki--- 06.12.08, 20:43 prokuratorzyny Jasinskiego w sprawie Olewnikow czerwona mafia ma sie w Polsce swietnie i POkazuje swoja prawdziwa twarz oczywiscie w klamliwej G rybunie W udu o tym ani slowa Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----PO chroni walkarzy ze sprawy Olewnikow-------- 06.12.08, 20:46 nie na darmo na PO-mafie glowowalo 75 % bandytow z Zakladow Karnych i Aresztow Sledczych Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-zmontowany-antychryst Re: ----PiSzesz nieprawde--- 06.12.08, 20:56 hrabia-monte-christo napisał: > nie na darmo na PO-mafie glowowalo 75 % bandytow z Zakladow Karnych i Aresztow > Sledczych ------------------- to bylo 100% Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: ----PiSzesz nieprawde--- 06.12.08, 21:26 76,2%-jak chcesz dokladnie wiedziec.O 100% klamal debilnie niejaki Chlebowski odnosnie wyborcow w zakladach psychiatrycznych.Klamal podwojnie, bo tam tez PO wygrala. -"Tak w ogóle to lubię sobie poleniuchować, nie mam manii prześladowczej, że ciągle muszę coś robić. Na przykład lubię leżeć w łóżku i patrzeć bezmyślnie w sufit„-Donald Tusk. -65% nowych zakazen HIV w 2007 roku w Niemczech przypada na pederastow. Odpowiedz Link Zgłoś
1.fanfan Co tu komentować 06.12.08, 20:45 Sikorski zachował się jak zwykły debil. To że brakuje mu kindersztuby zauważyłem gdy witał u siebie wraz z żoną ministra SZ Niemiec. Witając gościa na schodach, nie należy wyciągać ręki stojąc wyżej, to podstawowa zasade wychowania obowiązująca również w dyplomacji. Ale cóż, zwykły gbur nigdzie nie potrafi zachować się przyzwoicie, również nie zachował się tak na dzisiejszym spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong No to tez przegial... 06.12.08, 20:49 bo facet na tym stanowisku nie powinien tak publicznie mowic...pomimo tego, ze sie absolutnie z nim zgadzam, jednak tego rodzaju porownania powinien pozostawic jednemu jedynemu Panu Palikotowi, ktorego zreszta serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda te dupki to karly nie tylko moralne, to totalne ka 06.12.08, 20:51 rly!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Kiedys szanowalem naprawde Sikorskiego 06.12.08, 20:55 Ale wedlug mnie goscoiu takimi wypowiedziami sie kompromituje.To denny poziom Palikota. Jesli jego wypowiedz byla skierowana do Kaczynskich, to przypomne, ze 2 dni temu Jaroslaw Kaczynski popieral otwarcie jego kandydature na szefa NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-zmontowany-antychryst ----naiwny magnusie ------ 06.12.08, 21:00 magnusg napisał: > Ale wedlug mnie goscoiu takimi wypowiedziami sie kompromituje.To > denny poziom Palikota. > Jesli jego wypowiedz byla skierowana do Kaczynskich, to przypomne, > ze 2 dni temu Jaroslaw Kaczynski popieral otwarcie jego kandydature > na szefa NATO. ---------------- ty naprawde myslisz ze wybrali by Polaka na szefa NATO???? a co do lubienia to nie rznij hipokryty, jak sie kogos lubi to "na dobre i na zle", jestes PiSiak i klamiesz jak najety Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: ----naiwny magnusie ------ 06.12.08, 21:15 Nie-nie klamie.N.p. podobala mi sie jego plakietka na ogrodzeniu- strefa zdekomunizowana.Klient za swoje wlasnie antykomunistyczne nastawienie zaslugiwal wedlug mnie na respekt.Ale go stracil.Mimo wszystko wolal by jego niz Pseudomagistra jako polskiego kandydata na szefa NATO. Nie rozumiem jak mozna lubiec polityka na dobre i na zle.Jezeli przestaje mi jego podejscie do polityki odpowiadac, to czemu mam sie go trzymac?To nie zona, ktorej slubuje sie wiernosc do grobowej deski.Masz bardzo naiwne podejscie do polityki.Pewnie jestes z PO i kochasz Donalda ponad wszystko bez sledzenia jego wypowiedzi i czynow. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus a skąd wiesz, kogo miał na myśli? :-)) 07.12.08, 01:15 ciekawe czemu wszyscy PiSowcy się oburzyli, choć ani razu ze strony Sikorskiego nie padło brzydkie słowo (nazwisko) na K. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: a skąd wiesz, kogo miał na myśli? :-)) 07.12.08, 10:45 wyraznie napisalem "jesli", wiec nie wiem kogo mial na mysli, a on najwyrazniej nie ma odwagi powiedziec otwarcie o kim mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
pitubi Re: a skąd wiesz, kogo miał na myśli? :-)) 07.12.08, 11:42 oni sami wiedzą, bo "uderz w stół, nożyce się odezwą" Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: magnusg 07.12.08, 03:05 magnusg napisał: > Kiedys szanowalem Sikorskiego > Ale wedlug mnie goscoiu takimi wypowiedziami sie kompromituje.To > denny poziom Palikota. > Jesli jego wypowiedz byla skierowana do Kaczynskich, to przypomne, > ze 2 dni temu Jaroslaw Kaczynski popieral otwarcie jego kandydature > na szefa NATO. Sikorski juz dawno osiagnal poziom Tuska, Palikota, Niesiolowskiego, Komorowskiego, Klicha i Pitery - naczelnych blaznow POpaprancowych POmyj. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk16 Ale jaja :)))) 06.12.08, 21:09 Kubańczyk powiedział "Pańskie nazwisko wzbudza strach w serach tyranów". Zaraz poleciałem do lodówki. Mój ser był spokojny i zrelaksowany. Ergo? Nie jestem tyranem !!! Hurrrrra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----kryzys zmiecie malarza komiow i jego aferalow- 06.12.08, 21:13 amen Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus na razie niesmak Polaków zmiótł moralnych... 07.12.08, 01:19 ...i fizycznych karłów, wraz z ich pokracznym dworem Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Mowi czerwony beret............. 06.12.08, 21:15 Nie przejmowac sie konfidentami.Ja sam nim bylem.I jestrm. Odpowiedz Link Zgłoś
kosidlo Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k... 06.12.08, 21:15 I to jest polityk! Powiedzial to co wiekszosc mysli. Ale boją sie przed swoimi kolegami partyjnymi. Wstydem jest ze p.Wałesa jest bardziej uwazany za grznicą RP. A ta cala banda G-w-nojadów co na tym wyplynęla-na ruchu Solidarnosci najbardziej zajadla.Moze dlaczego ze nie dostali Nobla? Albo nie mają za żonę Danuśki? P. Sikorski ma klasę!! Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k... 06.12.08, 21:20 czy to te same karły, o których pisałem przed laty, że powinne w cyrku koziołki fikać ? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_robur Znałem kiedyś RADKA jako normalnego człowieka. 06.12.08, 21:25 Dziś jest on zdolny temu małostkowemu elektrykowi nawet kabelek w majtkach poprawiać, żeby tylko było mu wygodniej, żeby umocnić swą pozycję w układzie... To przykre i zarazem charakterystyyczne, jak łatwo zmienić człowieka o 180 stopni pod wpływem - no właśnie, czego? żony? jej otoczenia? własnej próżności? ... Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus a czemu miałby być lojalny wobec wrogów? 07.12.08, 01:23 > To przykre i zarazem charakterystyyczne, jak łatwo zmienić człowieka > o 180 stopni pod wpływem - no właśnie, czego? żony? jej otoczenia? > własnej próżności? ... po prostu przejrzał na oczy. PiSuar zrobił sobie z niego wroga - nie widzę powodu dla lojalności wobec kogoś, kto Cię wypluwa. Radek to profesjonalista, a PiSuar zastąpił go niekompetentnym sługusem politycznym. No to Radek poszedł do wrogów PiSuaru. Czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna SymboleUżywanePrzezPO:wibrator,św iński łeb,Wałęsa 06.12.08, 21:27 :D Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 sralimuchibedziewiosna, to głos Kaczynskich !!!! 06.12.08, 21:45 Oni tak mówia i mysla..! Odpowiedz Link Zgłoś
1maruti1 Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 21:27 Wałęsa był wielkim człowiekiem. Ale Sikorski pokazał chamstwo i brak klasy dzisiaj. Wyłazi z niego karzeł. Zniżył się do poziomu Kaczyński. Mozna wyjsc z PiS, ale PiSu nie jest tak latwo wyciagnac z czlowieka. pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Gigantyczny afront wyrządzony prezydentowi Francji 06.12.08, 21:31 Lech Kaczyński wyrządził gigantyczny aftont prezydentowi Francji, nie przyjeżdzając do Gdańska. Afront, który z pewnością będzie długo pamiętany. Dodajmy do tego niezwykle chamską wypowiedź Piotra Kownackiego (TVN24): "Gdyby Sarkozy poczekał do niedzieli, to Kaczyński by sie z nim spotkał." Sarkozy jakoś nie docenił tej łskawości. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna nieznajomość protokołu przez POkraki to norma 06.12.08, 21:36 jak sobie Sarko postanowił przyjechać z prywatną wizytą i życzy sobie, żeby go witał Prezydent, to coś takiego jest dopuszczalne .... w kolonii do której przyjeżdza królowa i wita ją gubernator jakoś pewnie się nie bulwersowałaś , że Tusk nie spotkał się z Merkel kilka miesięcy temu , gdy ta przyjechała do Polski w celu przyjęcia tytułu honorowego na jednym z uniwesytetów w sumie to u POspolitej ciemnoty nie dziwne jojo148 napisała: > Lech Kaczyński wyrządził gigantyczny aftont prezydentowi Francji, nie > przyjeżdzając do Gdańska. Afront, który z pewnością będzie długo pamiętany. > Dodajmy do tego niezwykle chamską wypowiedź Piotra Kownackiego (TVN24): "Gdyby > Sarkozy poczekał do niedzieli, to Kaczyński by sie z nim spotkał." Sarkozy > jakoś nie docenił tej łskawości. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 sralimuchibedziewiosna,To głos i myśl Kaczynskich! 06.12.08, 21:46 oni w ten sposób myśla.... Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Re: nieznajomość protokołu przez POkraki to norma 06.12.08, 21:49 Widzisz gamoniu...-ech szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus znajomość protokołu w PiS :-))) 06.12.08, 22:54 Fotyga zawsze dziewica i sraczka moralnego karła z okazji spotkania grupy wyszehradzkiej. To są znawcy protokołu. Nic dziwnego, że szambelan namówił Jego Cesarską Mość, żeby go nie wpuszczał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek3 To jest wypowiedz na miare slabego ,slugusa..... 06.12.08, 21:39 ....no "Panie" Sikorski tak mowi nie misnister spraw zagranicznych tylko maluczki slugus i czlowiek bez honoru.Teraz wiem ze Pan dla stanowiska wszystkoby zrobi. Tzw. sprzedawczyk.Podlizuj sie Pan fdalej....jak komusnisci za PRL- u. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: To jest wypowiedz na miare slabego ,slugusa.. 06.12.08, 21:43 lesiaczek3 napisał: > ....no "Panie" Sikorski tak mowi nie misnister spraw zagranicznych > tylko maluczki slugus i czlowiek bez honoru.Teraz wiem ze Pan dla > stanowiska wszystkoby zrobi. > Tzw. sprzedawczyk.Podlizuj sie Pan fdalej....jak komusnisci za PRL- > u. ------------ a niby KTO mu za ta wypowiedz i JAKIE stanowisko da??? smiech na sali jaka to ciemnota, jeszcze jeden intelygent z PiSiorowa Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 lesiaczek3 ..To prawdziwy głos Kaczynskich !!! 06.12.08, 21:47 To Jarek pisze! Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek3 Nie denerwujcie sie.....mi to kolo tylka idzie.... 06.12.08, 22:07 ...kto tam u Was rzadzi...tylko teraz sie potwierdzilo co ja juz od ponad 20-tu laty wiem ze Polak Polaka nienawidzi.Dla mnie to moga tam znowu komunisci rzadzic to mnie nawet nie swedzi.Ciesze sie ze tam od ponad 20-tu lat nie musze sie o to dziadostwo martwic. Tylko w porownaniu moi Panstwo to w polityce to jestesmy na szarym koncu.Jakby Sikorki byl na zachodzie ministrem spraw zagranicznych to za taka wypowiedz bylby skrytykowany.No ale Polska nie zachod:)))) Nie denerwujcie sie i moze za 30 lat bedziemy na poziomie zachodu z dnia dzisiejszego:))) Dla uspokojenia was nie jestem zwolennikiem rzadnej partii...ale to zadnej. milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Re: Gigantyczny afront wyrządzony prezydentowi Fr 06.12.08, 21:41 Tak to już jest z karłami, te typy tak mają. A afront to my(Polska) mamy permanentny niestety, od trzech lat. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna 'wzbudza strach w SERACH tyranów' lol 06.12.08, 21:33 Wałęsa kradnie im skarpety czy jak ? o co chodzi ? to ma związek z zapowiadanym kiedyś przez Bolecha "puszczaniem w skarpetkach " ? buahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Czy tchórz L.Kaczynski juz wyloądował????? 06.12.08, 21:43 Krąży i krąży... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować k... 06.12.08, 21:49 pisuary, karły moralne szczekaja ale karawana idzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----karawana agentow - TW Bolek, TW Znak ...----- 06.12.08, 21:55 a wokol niej szczeka banda klakierow zachwycowanych kablowaniem do SB ... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: -----karawana agentow - Jarek przemawia... 06.12.08, 22:02 hrabia-monte-christo napisał: > a wokol niej szczeka banda klakierow zachwycowanych kablowaniem do SB ... ----------------- to Jarek do was przemawia, to jego slowa Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus karawana kolaborantów: Bender, Jasiński... 06.12.08, 23:54 ...Kalata - oto polityczna baza Wielkiego Opozycjonisty "Lojalki" Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Re: Sikorski do Wałęsy: Proszę się nie przejmować 06.12.08, 21:55 I kąsają, ale już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Czerwone berety kasaja........ 06.12.08, 21:58 tak powinienes powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Brawo, tak trzymać Panie Radku, 06.12.08, 22:03 a swoja drogą skąd pis-uary wiedziały o kim mowa? -przcież same tego nie wydedukowały. Odpowiedz Link Zgłoś
smutek20 Re: sikorski to jednak cham 06.12.08, 22:09 cała ta dyskusja tutaj jest idiotyczna...i to nie chodzi o to czy ktos jest zwolennikiem pisu czy po...taka wypowiedz z ust ministra o aktualnym prezydencie..i nie wazne czy on sie poodba czy nie,..swiadczy o chamstwie sikorskiego, o brak jakiejkolwiek dyplomacji i pokazuje ze sikorskji uwaza sie za nie wiadomo kogo..jest pewny ze nidługo on bedzie przeziem polski.. ale to widac ze cham jest i prostak.. Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 Sikorski mowil o sobie 06.12.08, 22:21 j/w i takie cos jest ministrem??!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ---Sikorka Toba nikt sie nie przejmuje kameleonie- 06.12.08, 22:21 kiedy Sikorko dojdzie do wladzy SLD pewnie do niego przejdziesz i bedziesz ujadal na PO zalosny korytowcu Odpowiedz Link Zgłoś
sas101 Taka wypowiedż o karłach świadczy o poziomie 06.12.08, 22:34 tego Pana niestety dość niskim. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Taka wypowiedż o karłach świadczy o poziomie 06.12.08, 22:42 A to o Tobie bylo sas101!!!!!! i o jeszcze paru gnojkach na tym forum co to ich szlag trafia! Oj nie uda sie wam oslabic jednosci Europy, nie, nie i jeszcze raz nie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus kurcząca się garstka frustratów... 06.12.08, 22:36 ...niczym kurczący się w zimnej wodzie PiSior, ciągle jeszcze bryzga pianą wściekłości tu na forum ale niestety również w realu. Chyba już wszyscy Polacy - poza tym groteskowym wodzykiem i drugim moralno- intelektualnym karłem "zjawiskiem biologicznym" - wiedzą dobrze (i cieszą się) że ta pokraczna menażeria nigdy już nie odzyska władzy. Naród ich wyrzygał - aż dziwne, że wcześniej mógł wziąć do ust, pociamkać i połknąć tego zbuka z domieszką wrzod(ak)ów ropnych. Ale na szczęście naród zmądrzał i jesienią 2007 roku WYRZYGAŁ. Tak jak wyrzygał wcześniej czerwony wrzód SLD. Liczba zwolenników tej kanapowej partyjki, zwanej PiSuarem, owego zbiorowiska przefarbowanych komunistów (Kalata, Bender, Jasiński), cicho siedzących za komuny, niesplamionych działalnością opozycyjną prowincjonalnych urzędniczyn, włażących komuchom w tyłek, wreszcie trzeciorzędnych - nie znających ani internowania ani komunistycznych więzień - NIESPEŁNIONYCH opozycjonistów trzeciego rzutu (Kaczyńscy) - oczywiście ciągle maleje, aż zniknie na śmietniku historii. Te moralne karły JUŻ PRZEGRAŁY politycznie wszystko, tak jak straciły władzę, a Polacy się z nich śmieją. Więc plują ze wściekłości i próbują opluć bohaterów, którzy wtedy za PRL mieli dość jaj aby przeciwstawić się komunie - plują na Wałęsę, plują na Niesiołowskiego, plują na Borusewicza, plują na Michnika, sikają na groby Kuronia i Geremka. Niech plują, to ich ostatnia radość, bo ich czas się kończy. Jeszcze jedne wybory i spłuczka historii zadziała ostatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 dwa moralne karły..Kaczynscy !!! 06.12.08, 22:39 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm newsgroups.derkeiler.com/Archive/Soc/soc.culture.polish/2008-08/msg01844.html Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus zostało ledwie kilku zwolenników PiS... 06.12.08, 22:40 ...a tyle szumu robią na forum. Choć ich partyjka już nie ma żadnego znaczenia politycznego (przegrali!), a Polacy zapominają kim był Bonzo Kurduplo i Ksero Kurduplo Directore Odpowiedz Link Zgłoś
road_66 Co za bezczelność Sikorski stawia zarzuty.... 06.12.08, 22:42 Argumentum ad personam.Czepia się wzrostu Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus a skąd wiesz, że w ogóle mówił o Kaczyńskich? 06.12.08, 22:50 od razu poznałeś o kogo chodzi? Dlaczego? Bo jak słyszysz "karły moralne", od razu wiesz, że chodzi o Kaczyńskich? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Re: Co za bezczelność Sikorski stawia zarzuty... 07.12.08, 11:53 road_66 napisał: > Argumentum ad personam.Czepia się wzrostu Kaczyńskich. CO MA PIERNIK DO WIATRAKA? NIKT TU NIE WYMIENIA NIKOGO Z NAZWISKA. WIDAC, ZE KTOS JEST ZAKOMPLEKSIONY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus nawet żyrandol w Sejmie się nie zatrzęsie :-))) 06.12.08, 22:49 możecie nam naskoczyć, wyznawcy tego doktora co cytował Lenina, co zamaszyście podpisywał się pod lojalką. To jest już koniec nie ma już niiiic chodźmy popatrzeć jak znika PiS :-)) Odpowiedz Link Zgłoś