2kotunia1 10.12.08, 20:25 Kiedy w końcu ten kartofel zgnije? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzina73 Prezes PiS: Niech prezydent nie deklaruje w Bru... 10.12.08, 20:26 Jak można tego idioty jeszcze słuchać??Moim zdaniem wogóle nie powinno sie o Kaczyńskich mówić , tym predzej o nich zapomnimy.. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Brawo! Panie prezesie Jarosławie Kaczyński... 10.12.08, 20:57 Brawo! Panie prezesie Jarosławie Kaczyński, tak trzymac. Wychodzi na to ze jedynymi demokratycznymi politykami sa politycy PiS a reszta to odmóżdżone owce i P-Owce. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Polską rządzi Prezes PIS a nie Prezydent !!!!!!!!! 10.12.08, 21:05 Polską rządzi Prezes PIS a nie Prezydent !!!!!!!!! i to jest w najwyższym stopniu oznaka braku suwerenności tego kraju ! To jest po prostu jakiś Matrix !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok a oznaką suwerenności są bracia mniejsi??? 10.12.08, 21:15 co działają na korzyść Rosji???? Ejże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos [...] 10.12.08, 21:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Waryński?!? 11.12.08, 01:27 Wypruć flaki kurduplowi jeban...mu i padło rzucić na pożarcie wronom. Na tyle ta pierd...na menda zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Fakty świadcza przeciwko Kaczyńskim 10.12.08, 22:20 Jakbys nie próbował ich bronić, nie maja instnktu w polityce zagranicznej i bardzo kiepskich doradców. Mozna sie jedynie zastanawiac czy to głupota czy tez słuzba komu innemu? Polska racja stanu wymaga od przedstawicieli władzy słuzyć społeczeństwu, chciałbym poznać argumenty twojej argumentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wiatr_w_bambusie chłopaki pro pisowe 10.12.08, 23:04 Tak teraz sobie myślę, że ci biedni chłopcy z internetowych bojówek pisu tak naprawdę mają przegrane. Niby już noc, a tu nagle partia wzywa i już, nawet w samych majtkach, do komputerów trzeba gnać bo przyszły smsy z wyroczni PRowskiej, żeby odkręcać to, co powiedział wódz lub jego szef bliźniak. Nie pastwcie się proszę tak nad nimi. To ciężki kawałek chleba, a żadna praca nie hańbi. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 1510_ten (k)rok 10.12.08, 21:42 1410_tenrok napisał: > a oznaka suwerennosci sa bracia mniejsi??? > co działają na korzyść Rosji???? Ejże!!! Z tego cos napisal, polonofobie i proszwabski lewaku, jasno wynika iz oznaka suwerennosci polega na jej zrzeczeniu sie!!! Gratuluje jasnosci pomyslunku. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: 1510_ten (k)rok 10.12.08, 22:04 wet3 napisał: > 1410_tenrok napisał: > a oznaka suwerennosci sa bracia mniejsi??? > > > co działają na korzyść Rosji???? Ejże!!! > > Z tego cos napisal, polonofobie i proszwabski lewaku, jasno wynika > iz oznaka suwerennosci polega na jej zrzeczeniu sie!!! > Gratuluje jasnosci pomyslunku. Was "prawdziwych polaków inaczej" jest tylko 11...13% niewiewiele zawojujecie. Tylko tyle macie co na forum znienawidzonej GW ujadacie na wszystko co ma wymiar normalny ludzki. Na pohybel !! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok weciu, strasznie ostro jedziesz, 11.12.08, 01:22 jak zwykle zresztą. Ale, wiedz, że ja Ci zawsze wszystko wybaczam, ponieważ wiem, żeś Ty dobry człowiek, jeno partia takie zadanie Ci wyznacza i musisz tu dziarsko harcować. Pamietaj jednak, że np. dziarscy ułani, byli dobrze wychowani i mieli w małym palcu kodeks honorowi. Bierz z nich przykład weciu i zacznij myśleć. PS. Czy na waszych seminariach zawsze muszą te same inwektywy podawać. Czy to jaki ISO-inwektywowe, czy co? Nie możecie jakoś na wyższym poziomie harcować - ciągle tylko ten proszwabski polonofob, lewak. To nudne. Skup sie i wymyśl coś fajnego - wierzę w Ciebie! PPS. A Jarek to mikrob!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Mozesz to udowodnić faktami? 10.12.08, 21:16 Bo ja mogę ogólnie znanymi faktami udowodnic że poprzednia koalicja działała na szkodę Polski,jakby za sznurki pociagał obcy wywiad chcacy pokazac że Polska jest niewiarygodnym i kłótliwym członkiem UE i NATO.I niestety, ostatnie wydarzenia pokazująze nadal niczego nie zrozumieli i nie maja pojecia o polityce miedzynarodowej. Podasz alternatywę dla Polski wg PiS, chciałbym jako Polak ja znać Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Pasuje jak ulał do Donka i watahy... 10.12.08, 21:23 Pasuje jak ulał do Donka i watahy. Dziękuje ze dowód przeprowadziłeś w tak przekonywujący sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Jestes skrajnie durny, on o agencie Klamczynskim 10.12.08, 21:27 synu UBeka, bracie alkoholika i liderze postkomunistycznej partii pis mowil. Ale z czym tu rozmawiac, skoro buc pisowski prostego tekstu nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
borys_j Brawo Jarku!!! Tak trzymac kapuchę na smyczy... 10.12.08, 21:30 A tuskomatołki mogą Ci na pukiel naskoczyc... ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Kolejny oplacany na wzor swojej matki 10.12.08, 21:31 dupodajny zlamas. Dowiedziales sie juz od mamusi jak sobie moralnie radzi z kurestwem bedac prawdziwa katoliczka? Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Brawo Jarku!!! Tak trzymac kapuchę na smyczy. 10.12.08, 21:37 borys_j napisał: > A tuskomatołki mogą Ci na pukiel naskoczyc... ;))))))) _______________________________ 21 X 2007 już "skoczyliśmy"...a teraz zmieciemy was w pył.... Eliminacja PiSu patriotycznym obowiązkiem POlaków już niedługo.....coraz bliżej...... podpisali: LUMPENINTELIGENT, "CIEMNY LUD", WYKSZTAŁCIUCH, BURA SUKA, KAMASZ, ŁŻE ELITA, DZIAD,który SPIEPRZA MAŁPA W CZERWONYM, "ZOMOWIEC" z SOLIDARNOŚCI..... INTER-LIBERAŁOWIE czyli..... CI , KTÓRZY SIEDZĄ W INTERNECIE I TYLKO PIWO I FILMIKI ( tego określenia PiSuarowe BYDŁO nie znało bo nie wiedzieli ,że istnieje coś takiego jak INTERNET......") WIEJSKIE GŁUPKI LIBERALNA ŻULERIA..... MIŁOŚNICY "SZKŁA KONTAKTOWEGO" MY z PODWÓREK FORUMOWY "RYNSZTOK" PROROSYJSKIE LOBBY GNOJE DROBNE PIJACZKI TUSKOMATOŁKI.....dobre...:) /autor borys_j / Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 [...] 10.12.08, 21:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Mozesz to udowodnić faktami? 10.12.08, 22:12 a.k.traper napisał: > Bo ja mogę ogólnie znanymi faktami udowodnic że poprzednia koalicja > działała na szkodę Polski,jakby za sznurki pociagał obcy wywiad > chcacy pokazac że Polska jest niewiarygodnym i kłótliwym członkiem > UE i NATO. Ja też to mogę udowodnić: * likwidacja WSI spowodowała odkrycie polskiego wywiadu - to jest działanie na szkodę Polski. Macerewicz jest na tyle głupi, że nie był i nie jest w stanie zrozumieć, że wywiady zachodnie dały by każdą kasę aby swoich ludzi przeszkolić w KGB aby poznali struktury, technologię szkolenia, sposoby organizacji służb itd itp. > I niestety, ostatnie wydarzenia pokazująze nadal niczego > nie zrozumieli i nie maja pojecia o polityce miedzynarodowej. Podasz > alternatywę dla Polski wg PiS, chciałbym jako Polak ja znać Tu nie ma co poznawać; program PiSS to jest permanentna awantura ze wszystkimi non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Oznaka braku suwerennosci Polski jest D.Tusk 10.12.08, 22:00 ten wzór cnot wszelakich janek007 nic nie napisał mądrego w treści postu. Pisz PiSSgamoniu używając polskich liter prawdziwy polaku od 007 boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak [...] 10.12.08, 21:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jestes pewny co do tej demokracji? 10.12.08, 21:12 Gdybym był złosliwy życzyłbym ci bys jej zaznał, tylko że nikomu źle nie życzę.Żeby sprawowac władze trzeba miec doswiadczenie, instynkt i co najwazniejsze otaczac się mądrymi ludźmi a nie klakierami łaknącymi władzy i jej przywilejów. Pokaz mi w Pis-ie ludzi którzy mieli własna działalność, tworzyli miejsca pracy, zarządzali duzymi projektami i rzeszą ludzi no i mieli konkretne osiągnięcia Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Jestes pewny co do tej demokracji? 10.12.08, 21:19 a.k.traper napisał: > Gdybym był złosliwy życzyłbym ci bys jej zaznał, tylko że nikomu źle > nie życzę.Żeby sprawowac władze trzeba miec doswiadczenie, instynkt > i co najwazniejsze otaczac się mądrymi ludźmi a nie klakierami > łaknącymi władzy i jej przywilejów. Pokaz mi w Pis-ie ludzi którzy > mieli własna działalność, tworzyli miejsca pracy, zarządzali duzymi > projektami i rzeszą ludzi no i mieli konkretne osiągnięcia Jest jedem PEDAŁ który ma kota. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok a ty janek, chociaż wiesz, co to jest demokracja? 10.12.08, 21:13 z gr. "demos" - lud i "kratos" - władza. Władza ludu poprzez swoich przedstawicieli, który wybrano w pięcioprzymiotnikowych wyborach. Czyżby wszyscy inni posłowie, poza posłami pis, byli mianowani przez kogoś? A przez kogo? Przez prymasa? Przez p. prezydenta? A może przez ciebie? Oj janek, janek! Widzisz, jakie głupoty wypisujesz!!!! PS. O tym, że traktat lizbonski został wynegcjonowany przez lecha "liberum veto" przy telefonicznym "kierownictwie sprawczym" jarosława "gayowego" - w zasadzie nie ma co wspominać......... Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 To ze przeczytałeś coś tam gdzieś tam... 10.12.08, 21:20 To ze przeczytałeś coś tam gdzieś tam, oczywiście bez zrozumienia, wcale nie świadczy ze wiesz co to jest demokracja. Ty co najwyżej czujesz ze gdzieś dzwonią ale nie kumasz w którym kościele. Swinie tez np. czuja ze deszcz pada ale tak właściwie to nie kumają co jest grane. Odnosi się to do takich jak wy owce i P-Owce. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak O czym mowisz 10.12.08, 21:30 matkoje.cu? Belkoczesz cos, nigdy nie dokanczajac "mysli" i to ma byc argument? Rozumie ze w stylu pisowskiej kur.y, ktora skonczyla Wyszszom Szkole Byznesu w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 A ty to skonczyles zaoczan wyzsza szkole... 10.12.08, 21:33 tow. L.Balcerowicza Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper masz wyższe umiejętnosci niz prof. Balcerowicz? 10.12.08, 22:08 dokonałes czegoś w życiu oprócz wypróznienia? Twoje wypowiedzi wskazuja że kazdy papierek jaki przedstawisz jest sfałszowany, gdyż kazdy absolwent OHP miał wiekszy zasób wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper a masz wieksze ode mnie? 10.12.08, 22:41 Większość forumowiczów chętnie przeczyta twoje argumenty i zapewne oceni sprawiedliwie łacznie ze mną. co takiego w zyciu zrobiłeś, jaki projekt, z iloma ludźmi, jakie miałes efekty, jakie listy referencyjne i z ilu krajów? Bo moja lista projektów pewnie jest dłuzsza niz twoje cv i to w kilku jezykach. Odpowiedz Link Zgłoś
ffstv 007 w nicku to twoj IQ 10.12.08, 21:45 czy tez chcialbys byc Bondem i podrywac piekne kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Baranie, moje IQ to 10^007... 10.12.08, 21:47 jak wiesz co oznacza to co napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ryq_tmc Re: Baranie, moje IQ to 10^007... 10.12.08, 22:19 10^.007 = 1.016 Skromnis, nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Ej, ej lewaku nie oszukuj. Gzie ty... 10.12.08, 22:24 Ej, ej lewaku nie oszukuj. Gzie ty widziałeś kropkę. A może ta kropka to ta ostatnia szara komórka która ci wyskoczyła z głowy i teraz jesteś już kompletne i prawdziwe zero. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok jestes wulgarny janek, to taka twoja metoda 11.12.08, 01:17 intelektualna. Znana, nota bene już u przedszkolaków. Cóż zrobić, taki jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Brawo! Panie prezesie Jarosławie Kaczyński... 10.12.08, 21:17 janek-007 napisał: > Brawo! Panie prezesie Jarosławie Kaczyński, tak trzymac. Wychodzi na to ze > jedynymi demokratycznymi politykami sa politycy PiS a reszta to odmóżdżone owce > i P-Owce. Janekoo7,bij brawo temu pedałowi,niedługo bedziesz musiał jego przelecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Brawo! Panie prezesie Jarosławie Kaczyński... 10.12.08, 22:24 kolego nie znasz umiaru, już dalej nie wejdziesz.... mówię o dooooopie. Matko, nie znacie granicy z wazeliną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Prezes PiS: Niech prezydent nie deklaruje w Bru... 10.12.08, 20:27 Lepperopodobny dał znów głos, ale dobre w tym jest to, że coraz mniej ludzi słucha wynurzeń frustrata....... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Prezes PiS: Niech prezydent nie deklaruje w B 10.12.08, 20:29 Nie widze zadnego powodu , by robic mu reklame za darmo ... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Lech "liberum veto" oraz Jarosław "gayowy" - niezł 10.12.08, 20:50 a parka! A ich pomagierzy - kłamcy (kurski, kaminski), alkoholicy (karski, kruk, gosiewski). Jednojajowcy sami sprzedawali ten traktat jako wielkie osiągniącie polskiej dyplomacji i swoje własne. A teraz? Jak długo mamy znosi tych trolli i golumów? Jak długo jeszcze będą poniżać Polskę? Nie można ich wysłać na jakąś odległą gwiazdę? Niech tam wszystko doprowadzają do ruiny! Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx [...] 10.12.08, 21:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
esteczka Re: Dlaczego Jaroslaw jeszcze nie siedzi? 10.12.08, 22:15 Czasem coś wysiedzi i potem tego bobla nam, niestety, serwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 to juz wiadomo z jakimi instrukcjami pojedzie pis- 10.12.08, 20:29 dent do Brukseli. Smiech i rozpacz - jak sie widzi duet egzotyczny Kaczynskich, a szczegolnie bezwolnego Lecha. Czy osoba ubezwlasnowolniona moze byc prezydenten Polski Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Jarosław K. ps. "Prezes" na wycieczce w Lublinie 10.12.08, 20:31 . Szkoda, że jego bliźniacze zjawisko biologiczne - Lech K. ps. "Weto" nie chciał go zabrać na wycieczkę do Brukseli. . Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Jarosław K. ps. "Prezes" na wycieczce w Lubli 10.12.08, 20:40 Był tam gdzie jeszcze są niedobitki gotowe mu klaskać. Na utrzymywanej przez państwo jaskini Ciemnogrodu czyli KUL. Odpowiedz Link Zgłoś
alterego4 Jarek przywiązany do tradycji 10.12.08, 20:31 w której tata zbierał benefity od komunistów, mama przed Powstaniem wyjechała z Warszawy, a jego i brata nawet nigdy nie aresztowano. No ale fakt, mimo tych szykan nikogo nie wsypali. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Bądź obiektywny w swojej ocenie 10.12.08, 21:02 Nie oceniałbym rodziców nie znając ich dylematów. Lech był internowany, a Jarosław wybrał spokój, udzielał się jak wiele tysięcy innych, niektórym zrobiono krzywde przypadkowym aresztowaniem, w większości popierają PiS.Wiekszośc z tych co się złamali powiedziała o tym, ja nie mam do nich pretensji. Nie oceniam ich jako kapusiów, to byli normalni ludzie których aparat represji złamał i o to im chodziło. Kaczyńscy wypowiadając obecnie pewne sądy pokazują swoja prawdziwa naturę - ludzi podłych. Odpowiedz Link Zgłoś
cat_1 hop hop karłom stop 10.12.08, 21:21 ...ludzi podłych i karłów moralnych - taka jest prawda i ludzie to widzą Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper hip hop jest dla ludzi wesołych, z fantazją 10.12.08, 21:59 To nie jest rytm dla PiS-u, nie rozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Prezes PiS: Niech prezydent nie deklaruje w Bru.. 10.12.08, 20:31 kaczory.ovh.org/gollum.jpeg zamiast komentarza! Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Prezes PiS: Niech prezydent nie deklaruje w B 10.12.08, 21:15 mw-te napisał: > kaczory.ovh.org/gollum.jpeg > zamiast komentarza! Zapomniałeś wstawić dwa cycki,jeden na nosie drugi na policzku,reszta dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda prezio wolakow chodzi na krotkiej smyczy jarkacza 10.12.08, 20:32 i mamuski, a nawet kota filemona - czyzby byl traktowany przez rodzinke jako typowy przyglup rodzinny na ktorym wszyscy jezdza jak na lysej kobyle?! Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Jarkaczusiu, zeznaj co robiłeś w stanie wojennym 10.12.08, 20:32 Jarkaczusiu, zeznaj co robiłeś w stanie wojennym, poza pierd.eniem w pieluchę. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Jarkaczusiu, zeznaj co robiłeś w stanie wojen 10.12.08, 20:40 Brał kasę od SB? Odpowiedz Link Zgłoś
esteczka Re: Jarkaczusiu, zeznaj co robiłeś w stanie wojen 10.12.08, 22:17 Męczył kota, śpiewał psalmy i pis-ał polską wersję Mein Kempf Odpowiedz Link Zgłoś
p.orzel Prezes PiS: Niech prezydent nie deklaruje w Bru... 10.12.08, 20:33 reprymendy niesiolowskiemu udziela czlowiek , ktory byl zatrzymany w stanie wojennym tylko na kilka godzin........ zyc sie nie chce jak sie slucha tego malego czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
mathyy Prezes PiS: Niech prezydent nie deklaruje w Bru... 10.12.08, 20:36 jakby bie patrzyl to jest wlasnie demokracja. kazdy ma prawo do wypowiadania sie, nawet jesli od wypowiedzi ziemia sie trzesie.ja to wlasciwie lubie jak sie jarek lub jego kopia wypowiada, zawsze sa tak patetycznie smieszni i chyba juz nie pojma dlaczego nie ma chetnych by ich jeszcze raz wybrac. luz blus Odpowiedz Link Zgłoś
radoslawdobry Tradycją mojej rodziny jest 10.12.08, 20:37 nie zawieranie znajomości z rodzinami ludzi mających krew bohaterów na rękach: pl.wikipedia.org/wiki/Roman_Kry%C5%BCe Odpowiedz Link Zgłoś
klassa Jarek w śledztwie nie sypał. 10.12.08, 20:37 Jarek w śledztwie nigdy nie sypał - nigdy przenigdy,więc przywiązał się do tej tradycji i wymaga tego od innych. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 jak pan każe, sługa musi... wodzuś ustawił brata 10.12.08, 20:40 na baczność:) POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Kaczyński, apelując do prezydenta o powstrzymanie 10.12.08, 20:42 się z podpisywaniem TU, działa na szkodę interesu Polski. Jeśli dotąd uważałem go za wyjatkowego cynika i mendę to teraz, uważam za... zdrajcę narodowej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Podpis Kaczora to nacisk na Irlandczyków 10.12.08, 20:45 przyznaj się obłudniku że Rydzyk ci zabronił. A ktoś kto w dobie stanu wojennego wcina pączki na esbecji powinien w dalszym życiu wykazywać skrajną skromność, jeżeli w ogóle decyduje się na udział w życiu publicznym, to zawsze o tym swoim grzechu pamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Prezes PiS: Niech prezydent nie deklaruje w Bru... 10.12.08, 20:45 Jak to się dzieje, że takie indywidua jak prezes i jego brat znaczą coś w polityce? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek85211 Wykluczenie polski z unii EU 10.12.08, 20:46 Prezes i jego środowisko oraz radio ma ryja jest inspirowane cytat klaska Jarka ; a inne szatany są tam czynne; przez GRU . Cel wykluczenie polski z unii EU . Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Prezes PiS: Niech prezydent nie deklaruje w Bru... 10.12.08, 20:55 I to powiedzial ktos komu "podobno lojalke sfalszowano". Co za hipokryzja! Odpowiedz Link Zgłoś
markusv Re: Prezes PiS: Niech prezydent nie deklaruje w B 11.12.08, 03:25 Oczywiscie lojalka byla "falszywa"! Jedyna falszywka, bo reszta kwitok, to swieta prawda.Ten facet nie ma zupelnie honoru i sluchanie go potrafi zniechecic do ludzi calkiem. On powinien potluc wszystkie lustra, by nie patrzec na te zalgana twarz!! Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Prezes PiS: Niech prezydent nie deklaruje w Bru... 10.12.08, 20:57 No i widzimy kto rządzi prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Prezes PiS: Niech prezydent nie deklaruje w B 10.12.08, 21:01 Ale czy on w ogóle nadaje się na prezydenta? Nie i nigdy nie było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra220 Prezes PiS: Niech prezydent nie deklaruje w Bru... 10.12.08, 21:03 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Prezes PiS: Niech prezydent nie deklaruje w Bru... 10.12.08, 21:05 A on dalej swoje blebleble. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-live Prezes PiS: Niech prezydent nie deklaruje w Bru... 10.12.08, 21:06 JAKO PODATNIK UTRZYMUJĄCY PISOWSKIEGO PREZYDENTA -VETO,WZYWAM GO ŻEBY NIE JECHAŁ NA SZCZYT UE,GDYŻ NAMIESZA JESZCZE WIĘCEJ I PONIESIEMY DUŻE KONSEKWENCJE FINANSOWE NA PRZYSZŁOŚĆ.SPRAWĘ EMISJI CO2,NIECH ZOSTAWI RZĄDOWI!!!!!!!!!!!!A W ZACISZU SWOJEGO PAŁACYKU NIECH WRESZCIE PODPISZE TRAKTAT!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś