abhaod co zrobiłem dla środowiska ? 20.12.08, 17:09 gdy mąż Mariolki był w pracy z koleżanką, zabawiałem Mariolkę, żeby nie oglądała za dużo telewizji marnując energię elektryczną ;) -- Jeśli religia staje się przyczyną nieprzyjaźni, nienawiści i podziału, lepiej, gdyby nie istniała i odejście od niej byłoby prawdziwym aktem religijnym. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: co zrobiłem dla środowiska ? 20.12.08, 17:36 abhaod napisał: > gdy mąż Mariolki był w pracy z koleżanką, zabawiałem Mariolkę, żeby nie > oglądała za dużo telewizji marnując energię elektryczną ;) No ale sam zużyłeś na to dużo energii, którą musisz uzupełnić zjedzeniem większej porcji jedzenia, do której wyprodukowania potrzeba było więcej energii, i tak bez końca... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: co zrobiłem dla środowiska ? 20.12.08, 17:43 odchudzam się ;) picasaweb.google.com/mkrakowitzer/NetherlandsAmsterdam#5167998582109103778 Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony.kapturek Re: co zrobiłem dla środowiska ? 20.12.08, 18:43 to Mariola nie pracuje???? seksizm !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: co zrobiłem dla środowiska ? 20.12.08, 18:49 Mariolka pracuje w domu, przy kompie... Odpowiedz Link Zgłoś
czachoo "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekologii 20.12.08, 17:10 Dla mnie rewelacja !!! Wreszcie coś nieszablonowego. Do Pani z Pisu - zgadzam sie z PO, tu chodzi o zwrócenie uwagi na kwestię ochrony środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekolog 20.12.08, 17:10 baaku napisała: > A co Szczypińska wie o wspólnym prysznicu? Pozory czasem mylą. Może wiedzieć więcej, niz ci sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekolog 20.12.08, 18:01 jeśli chodzi o przekaz eko: nie wiem, na ile skuteczne, choć zgadzam się z przedmówcą, że reklamy społeczne mają skłonić przede wszystkim do myślenia. te zwracają uwagę, budzą dyskusję, są kontrowersyjne, ludzie będą oglądać - i się może zastanowią. myślę, że nie chodzi o agitkę pt. "cała Polska pod jednym prysznicem", ale o to ostatnie zdanie: "A Ty co zrobiłeś dla środowiska?" Nie muszą być świeczki, może być pogaszenie zbędnego oświetlenia. i trzeba przyznać, że reklamy mnie rozbawiły. szczególnie pierwsza parodia "Psychozy" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
baraqs "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekologii 20.12.08, 18:06 A dla mnie podoba się ten pomysł, też myślę że tak najłatwiej utkwić w pamięci Polaków, proste reklamy są po prostu olewane przez ludzi, musi być coś mocnego, żeby zwrócić naszą uwagę, i pozostać w naszej pamięci na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
wahmaster no spuść sie już Stefan, szkoda wody... 20.12.08, 18:13 a produkcja takiej świeczki to ile prądu kosztuje? do pracy się komunikacją miejską dojeżdża żenada Odpowiedz Link Zgłoś
e7th04sh "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekologii 20.12.08, 19:20 Ta posłanka PO powinna swoje opinie odnosić do siebie, niby jakim prawem stwierdza, że spoty nie powinny nikogo bulwersować? Primo, spoty nazbyt wyraźnie pokazują, do kogo adresowana jest kampania ministerstwa i sugerują dość jasno kto jest zapleczem i elektoratem rządzącej partii - ludzie, którzy nad rozsądek przedkładają erotykę... Secundo bardziej od promowania ekologii, takie filmiki promują po prostu seks - tak jakby seks jeszcze potrzebował jakiejkolwiek promocji. Wręcz odwrotnie, przy takim nieustającym bombardowaniu seksem przez wszystkie media, przy takim braku kultury w ubiorze polek, jedyne czego brakowało, to jeszcze erotyki za pieniądze Ministerstwa Środowiska... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 z wahszawy do thujmiasta 20.12.08, 19:30 na piechotę. tak zrobił by człowiek szanujący środowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekologii 20.12.08, 19:43 Nareszcie pani Ścipińska powiedziała cos sensownego. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawski_zgred "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekologii 20.12.08, 19:45 A te dziesiątki świec to CO? Da się zbierać na trawnikach, czy może jednak trzeba marnować energie na ich produkcje?! PSL-kretyńska partia to i kretyńskie i pozbawione sensu pomysły. BTW to ciekawe ile za to zapłaca podatnicy, znaczy Polacy? Odpowiedz Link Zgłoś
washner Szczypińska chciałaby ze wszystkimi sąsiadami 20.12.08, 19:47 Pani posłanka Szczepińska jak sama mówi chciałaby zaprosić pod prysznic wszystkich sąsiadów. Jedyny problem to że nikt nie chciałby przyjść, no może Jarek ale tylko wtedy, kiedy nikt by go nie widział. A swoja drogą jeżeli ta Pani uważa że nie należy oszczędzać energii pod każdą postacią i wody to bardzo mnie to dziwi. Kto ja wybierał do sejmu niech się teraz wstydzi, koleżanki już dawno się na niej poznały. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna POspólstwo nie rozumie tego, co czyta 20.12.08, 19:50 nie ona by chciała, tylko mówi, że ta pani powinna, POspolitaku washner napisał: > Pani posłanka Szczepińska jak sama mówi chciałaby zaprosić pod prysznic > wszystkich sąsiadów. Jedyny problem to że nikt nie chciałby przyjść, no może > Jarek ale tylko wtedy, kiedy nikt by go nie widział. > A swoja drogą jeżeli ta Pani uważa że nie należy oszczędzać energii pod każdą > postacią i wody to bardzo mnie to dziwi. Kto ja wybierał do sejmu niech się > teraz wstydzi, koleżanki już dawno się na niej poznały. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Stefan nago ? znowu obrzydliwy spisek pisuarów! 20.12.08, 19:47 po nagim Stefanie nikt już więcej nie włączy telewizora Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna pan marszałek nie powinien tego tak zostawić 20.12.08, 19:48 . Odpowiedz Link Zgłoś
hugow "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekologii 20.12.08, 19:48 co tu duzo mowic - spoty sa niekomunikatywne i niepotrzebne, gdybym nie przeczytal w gazeta.pl o co loto - to bym nie wiedzial ze ma to cokolwiek wspolnego z erotyka czy z ekologia - po prostu bez sens i wywalanie moich pieniedzy w bloto na niepotrzebne i niekomunikatywne spoty Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 pierwszy spot to niczym reklama pasztetu 20.12.08, 19:48 opierającego się przed wylądowaniem w kanalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
adamxyz3 "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekologii 20.12.08, 19:50 Aby oszczędzać wodę Stefan i Mariolka nie kąpią się wcale.A TY,co zrobiłeś dla środowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
tomiczek7 "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekologii 20.12.08, 19:58 Te spoty są debilne! W Polsce raczej powinno się propagaować mycie, a nie seks pod prysznicem.Mariolka to raczej spłukuje się pod prysznicem, a nie myje. A poza tym nie sposób, żeby dwie osoby umyły się jednosobowej kabinie prysznicowej. To nie ekologia to lipa. Raczej powiino się rozpowszecnić pisuary w meśkich WC publicznych oprócz sedesów, a tego się nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
stala_mzawka Re: "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekolog 20.12.08, 22:16 tomiczek, Twoje doświadczenia z pisuarami i kabinami prysznicowymi, pozostawiają wiele do życzenia. Szczerze współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
edcyryl "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekologii 20.12.08, 20:09 ja dzisiaj nie bralem prysznica z moja Mariolka,ani nie jadlem z nia romantycznej kolacji,poniewaz zaprosila mnie do siebie sasiadka,ktora mnie do pracy podwozila...i w ten sposob ... Odpowiedz Link Zgłoś
blackbodzio "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekologii 20.12.08, 20:41 Totalna bzdura !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekolog 21.12.08, 04:45 blackbodzio napisała: > Totalna bzdura !!!!!!!!!!!!!!!! Dalej, dalej ... Jakis pomysl? (moze byc nawet bzdurny, ale byc nietotalnie) Odpowiedz Link Zgłoś
kewah "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekologii 20.12.08, 21:21 Przepraszam za grubianstwo, ale brakuje jeszcze o oszczedzaniu wody ze spluczki - czyli Mariolka s...ra do klozetu, a Stefan na Mariolke. Odpowiedz Link Zgłoś
red_adidas MOŚ ,.:))) 20.12.08, 21:38 Powinni reklamować stan wojenny, i rządy Jaruzelskiego . W tym czasie był najwyższy przyrost naturalny.:)) Nikt nie zrobił w tym zakresie tyle dla Polski co Jaruzelski. Odnośnie MOŚ, to zdanie moje na temat spotów jest jednoznaczne, niech się uczą od IPN gry rynkowej .:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: MOŚ ,.:))) 21.12.08, 04:48 red_adidas napisał: > Powinni reklamować stan wojenny, > i rządy Jaruzelskiego . > W tym czasie był najwyższy przyrost naturalny.:)) > Nikt nie zrobił w tym zakresie tyle dla Polski co Jaruzelski. Nie jestemmt tego pewien. Natomiast urlopy macierzynskie, wywalczone przez "S" - na pewno tak. Odpowiedz Link Zgłoś
on1950 lublin pozdrawia 20.12.08, 21:50 lublin pozdrawia stefana i mariolke...ps genialne filmiki Odpowiedz Link Zgłoś
emeralda To Hitchcock jest. 20.12.08, 23:34 Ani to bulwersujące, ani erotyczne. To Hitchcock jest. Nie zauważyliście? Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p "Erotyczne" spoty mają nauczyć Polaków ekologii 21.12.08, 00:41 Jak dla mnie te filmiki są po prostu głupie. W dodatku wszystkie na jedno kopyto. Odpowiedz Link Zgłoś