korcia2000 Graś: Od wypowiedzi Czumy włos się jeży na głowie 09.02.09, 21:23 Sądzę, że z tymi nazwiskami to zwyczajna, propagandowa zagrywka mająca kryć nieudolność operacji. Po pierwsze - kto to był w stanie ustalić w tym piekle, jakie jest na pograniczu Pakistanu i Afganistanu, tym bardziej, że talibowie umieją się ukrywać, po drugie - co w tych warunkach da list gończy? Kto ich będzie ścigał i jak w kraju ogarniętym wojną? A po trzecie - jeżeli mamy tak wspaniałe rozeznanie i możliwości ścigania - dlaczego nie skorzystalśmy z nich, gdy Polak żył? Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Nazwiska porywaczy 09.02.09, 21:27 /na 99%/: Ali Khan, Ahmed Khan, Mahmud Khan oraz Sheik Khan. Odpowiedz Link Zgłoś
klassa Fatum jakieś,czy co? 09.02.09, 21:36 Tylko krótko był normalny minister Sprawiedliwości.Widac,to jakaś tradycja,że musi nim być idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Czy to nie kumple Sikorskiego sprzed lat? 09.02.09, 21:37 Bandyci, z którymi zmaga się obecnie armia USA i innych krajów, której sposobem działania są tego typu zbrodnie - czy przypadkiem nie są pokłosiem intensywnego ich wspomagania 20 lat wcześniej, kiedy byli "dzielnymi bojownikami" walczącymi z ZSRR? Czyż nie był ich bratem w boju niejaki Sikorski Radek? A gdzie ci, co "bojowników czeczeńskich" sławili kilka lat temu, choć byli to tego samego rodzaju bandyci i kumple talibów? Czy przypadkiem Saddam nie był onegdaj wiernym wykonawcą polityki USA w wojnie z Iranem? Sięgając dalej, czy przypadkiem pan Reagan nie wspomagał zbrodniarza PolPota, kiedy ten wojował w Wietnamie już po wymordowaniu połowy ludności swego kraju? itd, itp...ad nauseam Polityka Frankensteina. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Czy to nie kumple Sikorskiego sprzed lat? 09.02.09, 22:56 oj, nie zadawaj tylu trudnych pytan na raz. zreszta Radek pewnie sie wstydzi dawnych kumpli, na zjazd mudzahedinow by pewnie nie pojechal, i nawet na naszej-klasie ich sobie nie dodaje do znajomych, tak mysle :) Odpowiedz Link Zgłoś
yupikayey Napisz gazeto o szkoleniach terrorystów w Polsce 09.02.09, 21:39 Napisz gazeto o szkoleniach terrorystów w Polsce. Niech ciemny Naród się oświeci. Dobrze znamy nazwiska terrorystów bo sami ich szkoliliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Polska jest bogata glupota swojej klasy polityczne 09.02.09, 21:50 j. Zeby choc raz w roku zamkneli swoje dzioby. Za taka wypowiedz Czuma powinien byc zdymisjonowany natychmiast. Zamiast klapac i mlec ozorem, trezeba bylo to zrobic. PO CICHU!!! Co za banda amatorow. Odpowiedz Link Zgłoś
az.anonim Graś: Od wypowiedzi Czumy włos się jeży na głowie 09.02.09, 21:59 W normalnych okolicznościach wszystkich spamujących linkami w stopkach wysyłam na drzewo. Tym razem sytuacja jednak jest 1) wyjątkowa, 2) dramatyczna. Proszę, pomóżcie Kacperkowi... pomozkacperkowi.pl/?p=283 Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Jarusia: mam dla was sensację, ale nie powiem. 09.02.09, 22:11 [widać kretynizm pisuaru jest zaraźliwy] Odpowiedz Link Zgłoś
mietek2346 Graś: Od wypowiedzi Czumy włos się jeży na głowie 09.02.09, 22:13 lepiej utemperujcie swojego pisydenta bo od jego wypowiedzi to lysym nawet wlosy staja deba,no niektorzy dostaja po prostu sraczki Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Prosty podzial 09.02.09, 22:13 Ludzi mozna dzielic uzywajac roznych kryteriow. Ot, wezmy pierwsze nasuwajace sie kryterium. Sa ludzie, ktorzy mowia co wiedza i inni, ktorzy wiedza co mowia. Nasze pseudo elity i tzw. politycy to w wiekszosci czlonkowie tej pierszej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Graś: Od wypowiedzi Czumy włos się jeży na głowie 09.02.09, 22:20 Minister czuma to nastepna osoba w tym rządzie, która ju8ż i teraz, natychmiast powinna podać się do dymisji. Nauczka dla tuska, że na stołki należy zasadzać fachowców a nie jakies ikony. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Graś: Od wypowiedzi Czumy włos się jeży na gł 09.02.09, 23:56 ja.ja222 napisał: > Minister czuma to nastepna osoba w tym rządzie, która ju8ż i teraz, > natychmiast powinna podać się do dymisji. Nauczka dla tuska, że na > stołki należy zasadzać fachowców a nie jakies ikony. =================================== I mozesz byc pewnym, ze tak bedzie z dymisja Czumy, bo nabierze praw do nieopodatkowanych dochodow, a potem ministerialnej odprawy, rzedu kilkuset tysiecy zlotych (a moze i wiecej?). A potem pojdzie na "ciezko wypracowana" rzadowa emeryture. Kolesie z etosu nie dadza swoim kumplom biedowac, a Czuma to przeciez nieudaczny golodupiec. Powolanie Czumy na ministerialne stanowisko mialo WYLACZNIE na celu zapewnienie temu slugusowi zydomasonerii kasy, ale z kieszeni polskich ciemnogrodzian. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 a niesiołowski? co ten lider zchn-u 09.02.09, 22:29 ma do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner tam dla niego jacyś talibowi skoro on się kulom 09.02.09, 22:36 nie kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Patrząc na fotografię uważam że kato Grasiowi 09.02.09, 22:36 niewiele mogło się zjeżyć na głowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy powiedzial: na glowie, ale myslal: na karku... 09.02.09, 22:40 guru133 napisał: > niewiele mogło się zjeżyć na głowie:) wykazujac sie, w przeciwienstwie do czumy, "potrzebna dyskrecja"... Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Od wypowiedzi Czumy mam ndzieję , że Polska 09.02.09, 22:40 Jak się jest ambasadorem bandyckiego kraju to ambasador spuszcza głowę z pokorą a nie " oburza " i podskakuje . Odpowiedz Link Zgłoś
tu-tencham-on Graś: Od wypowiedzi Czumy włos się jeży na głowie 09.02.09, 22:51 Noo , ciekaw jestem jakich , że to < fachowców > wyślą do łapania tych Talibów . Przecież , te nasze przygłupy nie potrafią znaleźć - świni przy korycie - a nazwiska, adresy, i rodziny też znają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy tuten, swini przy korycie nie musza szukac... 09.02.09, 23:06 przeciez to oni... Odpowiedz Link Zgłoś
tu-tencham-on Re: tuten, swini przy korycie nie musza szukac... 09.02.09, 23:22 Mam pomysła , wyślijmy na polowanie ; Lindę, Kondrata i Lubaszenkę, wczoraj hasali po arabianach , aż miło, to może dadzą radę ? Odpowiedz Link Zgłoś
baret Pan Mroziewicz głupoty gada 09.02.09, 23:09 coś marny był z niego ambsador skoro nie wie po co w ambasadzie jest attache wojskowy. Ano po to by utrzymywać kontakty z agenturą - i jest to oczywista oczywistość. Twierdzenie ze Pakistan dowie sie teraz ze mamy tam agentów jest śmieszne i niepoważne. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A czy po działaniu kundelka Macierewicza mamy tam 10.02.09, 00:12 jeszcze kompetentnych agentów? Odpowiedz Link Zgłoś
glos09 Wyjdz na ulice i przepedz arabow 09.02.09, 23:28 Wynacha z kraju wy swinie muzulmanskie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 czuma wyglądał na debila.nie sądziłem,że aż tak! 09.02.09, 23:35 przecie to kolejny kretyn!musi za swe kombatanctwo miec pensję ministra i inne apanaże.No i odprawa niedługo! a i emeryturka ! Powinien debil już sobie wykopac dołek.Chwiej -C.u.r.v.a.-!czy tylko w rządzie tuska/za przeproszeniem/ musza byc takie debile? zupełnie jak u j.kwaczynskiego-wypisz wymaluj.Tyle,że kaczynski ma morde leppera w gumofilcach.A ten chwiej morde tuska-dziadka z wermachtu.Gdzie ja żyje? jaki to chłam ! kopacz,pitera i inne barachło!pitole to!tusk obudź sie chłopie! larum grają!ale tobie Polska zwisa kalafiorem jak tym prawiczkom innym.Na żyganie mnie się ma!AAAAAAAAA to Polska własnie!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Spojrzyj w lustro a potem zdecyduj się czy masz 10.02.09, 00:15 jeszcze odwagę wypowiadać się na temat debilizmu innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jakobhorner Albert Camus: Człowiek nieuchronnie zawsze.... 09.02.09, 23:46 Camus: "Człowiek nieuchronnie zawsze jest choć trochę winien." Niestety rząd tego nie rozumie, a może bardziej osobiście - żaden z jego przedstawicieli. I choć to nie oni przecież zamordowali tego nieszczęśnika, to nikt w tym jeb..ym państwie nie potrafi posypać głowy popiłem. Owszem nie zabiliście go, ale jesteście za niego odpowiedzialni bo facet nie zginął dlatego, że był, dajmy na to, brzydki, ale zginął bo był Polakiem. Rządzący muszą się czuć za niego odpowiedzialny, gdyż to poprzez wybory, takie a nie inne, ludzi u władzy, tych i poprzednich, a może wszystkich od 89r, ten facet zmarł. I wbrew temu co mówi Sikorski, że "rząd zrobił absolutnie wszystko, co mógł", taka deklaracja nie zmywa z niego i jego kolegów poczucia odpowiedzialności. Zawsze się robi za mało, skoro efekty jest tak poniżające, wynikiem jest śmierć. To jest zwyczajnie nieuczciwe, względem współobywateli, względem rodziny zamordowanego. A już próby przeoblekanie tego co się stało, w sukces rządu "znamy nazwiska morderców", i tym podobne głupoty, brzmi dramatycznie źle. Odpowiedz Link Zgłoś
mk72 Graś: Od wypowiedzi Czumy włos się jeży na głowie 09.02.09, 23:55 Czytając powyższe, jako komentarz nasuwa mi się cytat z bajki Krasickiego: "Wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły". To jest oczywiście pewna metafora, mam nadzieję, że nikt nie poczuje się nią obrażony. Odpowiedz Link Zgłoś
pjck Wezcie przyklad z Mosadu 10.02.09, 01:03 Trzeba tych mordercow tropic, tak jak Izraelczycy tropili terrorystow, ktorzy zabii ich sportowcow podczas Olimpiady w 1972. Tylko skuteczniej, bo tylko nieuchronnosc kary, okrutnej kary, moze zatrzymac tych bandytow. Innych argumentow oni nie znaja. Mozna sie tez wziac za ich rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Wezcie przyklad z Mosadu 10.02.09, 02:06 pjck napisał: > Trzeba tych mordercow tropic, tak jak Izraelczycy tropili No ale ich czlowiek Pearl, tez dal glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
centaur10 Re: Wezcie przyklad z Mosadu 10.02.09, 02:11 No i co? Tylko nieudolny Dżejmsbond im wyszedł a najsprawniej kropnęli modliszkę prostytutę ze świńskiego korkowca w ramach zbiorowego giewałtu. A arabstwo w tym czasie na Pustyni Błędowskiej walki z kukłami uskuteczniało, chlało w akademikach, rżło uniwersytutki i arabeski tudzież bronią w Wariocie handlowało. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Czuma nadaja sie na ciecia a jest MS i jeszcze nas 10.02.09, 01:58 goli za swoja bezinteresowna milosc do Ojczyzny. Chcial cos ze 200 baniek ale sad dal mu tylko 90. Jak mozna skrzywdzic takiego Wielkiego Czlowieka ? P.S. Czy to zrobil Czuma i Mucholap w PRLu to nie jest czasem teroryzm ? Odpowiedz Link Zgłoś
centaur10 Graś: Od wypowiedzi Czumy włos się jeży na głowie 10.02.09, 02:04 Oczywiście ambasador bandyckiego kraju gdzie rządzi mafia talibańska przy pomocy swoich przydupasów zawsze będzie swoim świńskim ryjem dementował, pies islamski Schweinehund!!! Odpowiedz Link Zgłoś