ciass Oni chyba dostali jeden mózg na spółe. 01.03.09, 11:00 Co gorsza myślą, że naród nie dostał w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 dwóch kaczynskich, a jedna zawistna cholera !!! 01.03.09, 11:04 kacze łajno. Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 gamon0, to nie sen, tylko majaki chorego mózgu.. 01.03.09, 11:05 srasz i gó... z tego masz, szambowniku... Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 gamon0, to nie sen, tylko majaki chorego mózgu... 01.03.09, 11:06 fly7181 napisał: > srasz i gó... z tego masz, szambowniku.. gamon0, to idiota na przepustce... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Uchroń Polskę, Boże, przed Tuskiem i PO... 01.03.09, 11:08 Przestań wyzywać na forum, proszę :) -- Re: Uchroń Polskę, Boże, przed Tuskiem i PO... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie ma PO 01.03.09, 11:06 To jest marzenie wielu Polakow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie m 01.03.09, 11:09 Napisz ktorych, bo ich nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie m 01.03.09, 11:16 Według sondaży co najmniej 20% Polaków... a w rzeczywistści dużo więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie m 01.03.09, 11:29 No dobrze, ale za dwa lata moze sie wiele wydarzyc. Mysle, ze Tuska nie lubi pewna grupa osob, tyle, ze Tusk nie taki straszny i jak widac nawet umie znalezc sie w europejskim towarzystwie, z czym jego poprzednik mial nie lada problemy. Dla Polski taki premier jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie m 01.03.09, 11:43 Dobry premier to nie taki, co tylko umie znalezc sie w europejskim towarzystwie i niektorzy go lubia. Dobry premier powinien dobrze, skutecznie rzadzic panstwem - a Tusk i PO tego najwyrazniej nie potrafia. Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie m 01.03.09, 12:51 Nie zgadzam sie z Toba. Jestesmy w Unii wiec pozycja Polski zalezy od jej wkladu w idee budowy Wspolnoty. Przed Polska stoi wiele wyzwan i nie wydaje mi sie, zeby rzad Tuska nie robil tego co do niego nalezy. Po paranoidalnym okresie poprzednika (bardzo bojazliwego i zawsze skluconego) wydawalo mi sie, ze wreszcie Polska za rzadow Tuska ma szanse na rozwoj. Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 gamon0 , a co na to twój lekarz ? 01.03.09, 11:10 nie widzi żadnych szans ? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Bóg uratował nas przed rządami .Kaczynskiego i PIS 01.03.09, 11:12 teraz kolej na drugiego ziemniaka... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Widzisz gamoniu, na szczęście twoja kamaryla 01.03.09, 16:34 jest juz na marginesie polityki i tylko nierealne sny ci pozostały:) Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Re: Uchroń Polskę, Boże, przed Tuskiem i PO... 01.03.09, 11:05 gamon0 napisał: Śpij długo, synku. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Uchroń Polskę, Boże, przed Tuskiem i PO... 01.03.09, 11:10 już niedługo, najwyżej dwa lata... no może z małym kawałkiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: Uchroń Polskę, Boże, przed Tuskiem i PO... 01.03.09, 11:13 Wszystko jest mozliwe, ale napisz kto moglby ich zastapic? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Uchroń Polskę, Boże, przed Tuskiem i PO... 01.03.09, 11:22 Nie lepszej alternatywy dla dobra Polski, niż samodzielne rządy PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: Uchroń Polskę, Boże, przed Tuskiem i PO... 01.03.09, 11:34 PiS przypomina mi komune. Nie wydaje mi sie zebysmy chcieli powrotu takiej wladzy. PiS nie nadaje sie na dzisiejsze czasy. Nie ma lekkosci i opanowania. PiS to doktryna, ktorej ja nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Uchroń Polskę, Boże, przed Tuskiem i PO... 01.03.09, 11:40 Neoliberalizm poniosl totalna kleske. PiS moze nie jest idealny, ale chyba nie ma lepszej alternatywy dla Polski. Z lekkoscia i opanowaniem masz troche racji, ale to jest do wyuczenia i opanowania. Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: Uchroń Polskę, Boże, przed Tuskiem i PO... 01.03.09, 11:49 Do wyuczenia i opanowania to prawda, ale to dziala w obie strony. Tuska nie musi trzymac sie latka neoliberalizmu, bo to on podejmuje teraz decyzje. Jezeli wyjdzie z obecnej sytuacji obronna reka to umocni swoja pozycje. Jak widac jest teraz aktywny i dobrze sobie radzi, czego jemu w przyszlosci i Polsce zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Uchroń Polskę, Boże, przed Tuskiem i PO... 01.03.09, 11:59 Tusk jakby sie troszeczke zaktywizowal po poltora roku nic-nie- robienia. Ale z pewnoscia sobie nie radzi! To PR, media trabia od miesiecy wszem i wobec, ze Tusk sobie radzi. A lud... no coz... Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: Uchroń Polskę, Boże, przed Tuskiem i PO... 01.03.09, 12:13 Nie mozna podchodzic do tego, ze Tusk jest wrogiem Polakow i ze chronia go media. Na swiecie jest kryzys, ktory wielu ludziom w wielu krajach dal zdrowo popalic. To szczescie w nieszczesciu dla premiera, bo teraz moze sie wykazac, a ze jest w Europie lubiany, to tylko z korzyscia dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Re: Uchroń Polskę, Boże, przed Tuskiem i PO... 01.03.09, 12:39 ...a ja obudziłem się z uczuciem, że nie ma już Kaczorów Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Uchroń Polskę, Boże, przed Tuskiem i PO... 01.03.09, 12:19 gamon0 napisał: <mialem piekny sen ,budze sie gammon ma granat w ryju i buuuuum Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 11:10 Bardzo szczera wypowiedź Tuska........ Ale i prawdziwa....... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Drugiej kadencji ziemniaka Kaczynskiego,nie będzie 01.03.09, 11:13 Dzięki Ci Panie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mohican47 Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 11:13 presidente niech mediuje miedzy kamińskim a bielanem Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Na czyje podobienstwo, Pan stworzył Kaczynskich ?? 01.03.09, 11:16 ktoś Panu padrzucił najpaskudniejszy wzór.... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Ten typ strasznie kocha fekalia :) 01.03.09, 11:30 Szambo ,gowno itp . Jak myslisz ,co trzeba zrobic ,zeby go seksualnie zadowolic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
radzio5 Tradycyjny cudakowy pokaz chamstwa, niekompetencji 01.03.09, 11:14 i zawisci ku uciesze tuskomatolkow. Ktos mial racje piszac kiedys na forum ze to tylko zawisc i nienawisc zionie z oczow cudaka... Odpowiedz Link Zgłoś
honorny Re: Tradycyjny cudakowy pokaz chamstwa, niekompet 01.03.09, 13:10 > i zawisci ku uciesze tuskomatolkow. Ktos mial racje piszac kiedys na > forum ze to tylko zawisc i nienawisc zionie z oczow cudaka... Radzio5, paradny komentarz. Zawiścią ewidentnie przesiąknięci są bracia kaczyńscy. Póki co, to Tusk jest premierem, a nie Twój pryncypał. I póki co, to Tusk ma zdecydowanie największe szanse na przejęcie prezydentury po bracie Twojego pryncypała. Nie to, żebym był z tego powodu bardzo szczęśliwy, ale takie są fakty. Co do nienawiści, wręcz kapie ona z ust prezesa z każdym wypowiedzianym przez niego słowem. Otrzeźwiej człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 monka.misia, już po "rekolekcjach" u Rydzyka w RM? 01.03.09, 11:19 do Piekła ! Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: Tusk: po instrukcjach od Merkel 01.03.09, 11:22 Nasluchalas sie za mlodu, to ci sie teraz instrukcje snia po nocach. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 PILNE:..TEŻ.. 01.03.09, 11:18 CAŁA PRAWDA O KACZEJ POCZWARZE: www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: Pie...ny rudy wilczur dyzma 01.03.09, 11:21 Boze daj narodowi rozum aby to scierwo nie zostalo prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 red.ken , głos dała suka z sekty SB-RM... 01.03.09, 11:23 rydzykowe kurestwo... Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: Klonie z kropką, prosiłem - bez wulgaryzmów t 01.03.09, 11:26 -wal sie popaprancu Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Klonie z kropką, prosiłem - bez wulgaryzmów t 01.03.09, 12:27 red.ken napisała: > > -wal sie popaprancu <jestes pospolitym genetycznym bublem. Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: Pie...ny rudy wilczur dyzma 01.03.09, 11:23 dyzma, ty rudy popaprancu. nie godzilem sie na zadne gowniane euro, a w referendum glosowalem oczywiscie na NIE! wypie...j z polski szwabski pomiocie Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Ciemności na Słowacji,Węgrzech czy Rummunii 01.03.09, 11:25 Nie wynikają z braku światła,tylko wyjątkowej ciemnoty głoszącego takie poglądy.To obrażliwe dla tych narodów.Tam w kulturze głównie węgierskiej stosuje się OKINNICE.Nie przepuszczają światła.Można nieraz przejechać miejscowość nie widząc ani jednego bo szczelnie zamykają.Taki obyczaj.ALE PLAMA.Ciemnota moherowa z preziem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Pamietajmy, Kaczynscy to powrót betonu komuny ! 01.03.09, 11:27 to bolszewicka hołota.. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 gamon0, a kogo to obchodzi,SB-ku-podróbo ????? 01.03.09, 11:30 won do chlewa.. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Kto nas uchroni przed wulgarnymi klonami ? 01.03.09, 11:38 wytepimy was , gnojki z SB-PIS Odpowiedz Link Zgłoś
mohican47 Re: Kto nas uchroni przed wulgarnymi klonami z kr 01.03.09, 12:13 wyłacz tą katarynę Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: Ciemności na Słowacji,Węgrzech czy Rummunii 01.03.09, 11:31 nie pala swiatla, bo ceny maja juz europejskie liczone w euro. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 red.ken, masz pożar w du..., brudasko... 01.03.09, 11:34 syfilityczko... Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: red.ken, masz pożar w du..., brudasko... 01.03.09, 11:36 pisz co chcesz, glupoty swojego guru gyzmy nie zakrzyczysz. po stylu poznaje ze to musi byc karpiniuk, albo ktos z jego biura. a moze sam paliglup znalazl troche czasu ? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Re: red.ken, masz pożar w du..., brudasko... 01.03.09, 11:37 red.ken, kombinujesz, jak kobyła pod góre...brudasko! Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: red.ken, masz pożar w du..., brudasko... 01.03.09, 11:39 wiesz co flecie, ale sie wysililes.... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 red.ken , wybitna flecistka..... 01.03.09, 11:42 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Ciemności na Słowacji,Węgrzech czy Rummunii 01.03.09, 11:44 red.ken napisała: > > nie pala swiatla, bo ceny maja juz europejskie liczone w euro. Dalszy ciąg ciemności Kaczyńskiego.Przejechać się raz czy dwa od Mołdawii,Rusi Zakarpackiej i tak w ogóle po włościach cesarza (bez Słowenii i Austrii)Franciszka.Tam taka kultura i obyczaj.Od wieków.Nawet współczesne domy i nowoczesne są zaopatrywane w okiennice.Drugim takim obyczajem jest o godz 22 a nawet o 20 wszystko zamknięte (za wyjątkiem metropolii).Paciorek i spać.Straszna ciemnota.Ale jak się nigdzie nie było,to skąd ma się o tym wiedzieć.Nie obrażać tamtych narodów.To nie ma nic wspólnego z euro.To znowu kacze pojęcie świata.A le wygłup,śmieszność,plama.Nawet trudno nazwać takiej głupoty,tak powala.To nie tylko ręce,ale i gacie opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Tusku, uchroń mnie przed Twoją głupotą 01.03.09, 11:27 Trochę pokory historyku. Nie skończyłeś Oxfordu ani Harvardu. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 slavik222 , ty i Kaczynscy skończyliście,nie ? 01.03.09, 11:29 "doktory" Kaczynskie.. Komunistyczne prawo pracy.. Juz czegos takiego nie ma .. Historia jest nieśmiertelna. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 A ty co skończyłeś, klonie z kropką?... :) 01.03.09, 11:32 Pewnie jaki uniwersytet... Marksizmu i Leninizmu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: Tusku, uchroń mnie przed Twoją głupotą 01.03.09, 11:33 dyzma dostal kilka lekcji ekonomi od angielskiego magistra, quasimodo z glowa w ksztalcie obrzezanego penisa. on juz wie ze zlotowka nadaje sie tylko na makulature, bez euro nastapi koniec swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk67 Re: Tusku, uchroń mnie przed Twoją głupotą 01.03.09, 11:38 Takiego bełkotu dawno nie oglądałem,naucz się pisać,czytać,myśleć to może coś zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 red.ken, masz okres, czy to już klimakterium ??? 01.03.09, 11:40 przywal łbem w ściane... Odpowiedz Link Zgłoś
munkela Re: Tusku, uchroń mnie przed Twoją głupotą 01.03.09, 13:15 Jarolech Kaczynscy i Ty tez nie skonczyliscie tych uczelni. Tak wiec jak narazie 0:0! Jest jednak miedzy Toba a Tuskiem zasadnicza roznica. On JEST premierem polskiego rzadu a TY NIE ! Jezeli zas chodzi o kariere polityczna Kaczynskich to chyli sie ona ku upadkowi i nic nie jest w stanie tego zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk67 Premier Tusk robi dużo dobrego dla Polski!! 01.03.09, 11:30 Za to hołota i sprzedawczyki PiS oczerniają Go i poniżają,choć sami są gnuśni,prymitywni i bez twórczych pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Kaczynscy to ZŁO, zło trzeba tępić... 01.03.09, 11:36 gorącym żelazem... Odpowiedz Link Zgłoś
mohican47 Re: Klonie z kropką, znowu dowcipkujesz... :))))) 01.03.09, 12:24 wysil sie na coś innego pacanie Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Sukces Tuska pozyczka na łatanie budżetu PO :))) 01.03.09, 11:38 Ludzie,czy wy nie widzicie co PO wyprawia! Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk67 Re: Sukces Tuska pozyczka na łatanie budżetu PO : 01.03.09, 11:42 Najpierw zrozum a potem pisz,bo na gruntowną naukę to i tok się nie nadajesz,niestety nie głowa jest twoim atutem. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 Pilne..bardzo pilne.. 01.03.09, 11:40 ..ZDELEGALIZOWAĆ KOSZTOWNĄ PiS-BOLSZEWIĄ SEKTĘ...A kacza poczwara DO PIERDLA.. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 11:40 Podzielam opinię premiera Tuska...i dodam 'Boże,broń przed kaczyzmem i kaczystami':) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 A ziemniaki kaczynske cienko przedą.... 01.03.09, 11:45 tylko piana na pyskach... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 piero6 vel kralik, czy jak ci tam - daj spokoj... 01.03.09, 11:48 musisz byc pod specjalna ochrona admina :))) Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: popatrzcie na tą chytrą mordę 01.03.09, 11:51 po spotkaniu z merkel tuske coraz glosniej zaczal poszczekiwac za likwidacja polskiej waluty. ciekawe ile mu szwaby obiecaly za to prowizji... Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Litości ! 01.03.09, 11:48 Rząd jeszcze 2 miesiące temu twierdził że nie ma kryzysu, próbowano realizować nie realny budżet, zakładano wzrost PKB na poziomie czterech procent. Dobrze pamiętam butne wypowiedzi Rostowskiego, Tuska i innych prominentów PO z tego okresu. Teraz znów ci sami ludzie znów występują w roli objawień ekonomicznych z tą samą butą i arogancja. Ja nie wiem - albo nasz naród jest ślepy albo głupi skoro tego widzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: Litości ! 01.03.09, 11:52 Nie, to tylko taki dziwny kryzys. Nikt miesiac temu nie wiedzial co sie wydarzy miesiac pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
bk72 Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 11:52 Tusk wart Kaczyńskich. Wszyscy oni dużo mówią o potrzebach Polski i Polaków a tak naprawdę realizują czyjeś niejasne interesy mające niewiele lub nic wspólnego z Polską i Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Czyli oddajemy Szczecin panie Tusk? 01.03.09, 11:52 I jeszcze do tego dopłaćmy, żeby już całkiem wyjść na kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: Czyli oddajemy Szczecin panie Tusk? 01.03.09, 11:54 Nie nalezy sie az tak bac, bo mozesz sie od tego rozchorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Czyli oddajemy Szczecin panie Tusk? 01.03.09, 12:25 www.niemieckiszczecin.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Szczecin to nie padlina ścierwojadzie i nikt nie 01.03.09, 16:37 wyda Szczecina na twoją łaskę i niełaskę:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----cud lenia Tuska=17 mld dziury w budzecie------ 01.03.09, 11:56 lepiej niech ten nieudacznik zajmie sie jej lataniem niz atakowaniem Prezydenta ... Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: ----cud lenia Tuska=17 mld dziury w budzecie- 01.03.09, 12:00 Tusk akurat za ta dziure nie jest odpowiedzialny (hi, hi, hi!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 12:01 Przeżyliśmy Buzku,przeżyjemy Tusku a może nawet i SzetynesQ Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Te pożyczki powinni spłacić tylko wyborcy PO 01.03.09, 12:16 bo to nie mój rząd i nie działa w moim imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: Te pożyczki powinni spłacić tylko wyborcy PO 01.03.09, 12:22 Kaczynski chcial brac pozyczki na rozruszenie gospodarki. Widze, ze rzad dziala jak rzad i opozycja razem. Bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
maty-nieku Referendum jest konieczne 01.03.09, 12:17 Pytania nasuwają się same: 1. Czy chcesz przyjęcia euro, upadku w otchłań i cichego rozbioru Polski 2. Czy w przypadku odrzucenia euro zgadzasz się aby: - L.Kaczyński został Prezydentem RP dożywotnio - urząd Prezydenta RP stał się dziedziczny w rodzie Kaczyńskich To bardzo uspokoi nas troje (bliźniaków i mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
washner Kłamiński z Kłamczyńskimi, jajogłowi wróżbici 01.03.09, 12:20 Uważają Polaków za głupców którym można wciskać ciemnotę. Sądzą że mają taką wiedzę że każdy oponent to idiota który nie kuma. Zarozumialcy do ostatnich granic możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 12:27 pogromca_gamonia napisała: > Pyzata kreatura Jarcio K. przynosi nam Polakom tylko wstyd. --------------------------------------------------------------- czlowieku zastanow sie co piszesz i zastanów sie nad tym euro i nad tymi debilizmami jakie wciska tusk dam ci przykład : masz emerytury 1000 zł przy wartości złotówki do euro 4:1 dostaniesz 250 euro emeryturki a ceny produktów wg unii maja być na poziomie zachodnich więc co kupisz za te euro? Należy najpierw rozkręcić gospodarkę wyjść z kryzysu umocnić złotówkę jak najbliżej stosunku 1:1 do euro i wtedy wprowadzić walutę euro. Jeśli teraz wprowadzimy euro to naród polski sięgnie całkowitego dna a 90 procent narodu będzie toczyło walkę o śmietniki milionerów i niemców tak jak turcy w niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 12:38 Euro nie wprowadza sie po to zeby ludzie toczyli walki na smietnikach. Zlotowka byc moze nigdy nie bedzie rowna euro. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 12:42 Niedawno na >niepoprawnych<zdaje się pewien tyPOwy wyborca PO (w.wykształcenie+standarty)był święcie przekonany że po wprowadzeniu € będzie zarabiał x4 (np.2000zł=2000€)więcej niż teraz i był bardzo zawiedziony gdy go uświadomiono Odpowiedz Link Zgłoś
maty-nieku NIE dla euro 01.03.09, 12:55 Na euro nie można się zgodzić pod żadnym pozorem. Na co wtedy przeliczy się emeryturkę i z czym porówna? Dawniej to było prosto i dobrze. Emeryturka 800 złociszy (prawie 7 dolarów), co roku wczasy (przed lub po sezonie, ale zawsze) i cukierki w prawdziwej czekoladzie, bo był czas postać w kolejkach. Były też lepsze emeryturki i sklepy z żółtymi zasłonkami, więc nie można generalizować, że za te 800 po wczasach tylko ocet. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mohican47 Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 12:31 kaczory na madagaskar Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 12:36 Kryzys to woda na młyn Kaczyńskich. Chcą go maksymalnie pogłębić i zwalić całą odpowiedzialność na rząd Tuska. Liczą, że w ten sposób, jako potencjalni "uzdrowiciele" odzyskają władzę. Wejścia do strefy euro boją się, bo to automatycznie ograniczy ich kombinacje. Żądają referendum licząc, że wciskając ciemnotę naiwnym ludziom spowodują negatywny wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 12:50 A jak do q.wy nędzy mają oni go POgłebić skoro są w opozycji a wszystkie ich sugestie są z góry utrącane?TyPOwy złodziejaszek dowodów babcinych osobistych jesteś,tudzież nałóg-esemesiarz Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 12:57 To, ze ich sugestie sa "utracane", to obowiazek kazdego zdrowo myslacego obywatela, ktory nie chce, zeby jego kraj poddal sie bezmyslnemu harakkiri (czy jak tam sie pisze - w tym wypadku komunistyczne niestrawnosci). Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 13:20 souljazz napisał: > > To, ze ich sugestie sa "utracane", to obowiazek kazdego zdrowo > myslacego obywatela, ktory nie chce, zeby jego kraj poddal sie > bezmyslnemu harakkiri (czy jak tam sie pisze - w tym wypadku > komunistyczne niestrawnosci).< Pragnę ci donieść że tusku w ramach niezadłużania państwa POżyczył w jakimś zaprzyjażnionym zach.banku 4mld.€ pewnie z grzeczności do andżeliki żeby nie brać dotacji z UE.Harakiri to jest wszystko to co proponują Kaczory obojętne czy dobre czy złe Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 12:52 Ryży Psikuta..s,absolwencik historii ,widać ,słychać i czuć intelektualną miernotę. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 13:25 bokassa napisał: > Ryży Psikuta..s,absolwencik historii ,widać ,słychać i czuć > intelektualną miernotę.<Trzeba mu zajrzec w papiery może to absolwent nie historii a histerii?A może w ogóle kominologii?(kominologia-ewakuacja przez komin i skok bez spadochronu co niniejszym czyni) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik-wolski1 ambl, a ty ciągle w szambie ? 01.03.09, 13:30 cały czas srasz i gó... z tego masz, ruro. Odpowiedz Link Zgłoś