boston65 Osinowym palikocie..... 28.03.09, 01:01 ...a nie osikowym, co za cymbal, z niego pewnie taki sam filozof jak z Bartoszewskiego profesor myslalem, ze on tylko udaje idiote w telewizji, a on naprawde glupi jak but PO zlodzieje, PIS socjalizm, SLD, UD, PSL zlodzieje socjalistyczni nie ma na kogo glosowac Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy osina osika, slowa wymienne, boston... 28.03.09, 01:25 boston65 napisał: > ...a nie osikowym, co za cymbal, z niego pewnie taki sam filozof jak z > Bartoszewskiego profesor > myslalem, ze on tylko udaje idiote w telewizji, a on naprawde glupi jak but > > PO zlodzieje, PIS socjalizm, SLD, UD, PSL zlodzieje socjalistyczni > > nie ma na kogo glosowac ale, ze nie ma na kogo glosowac, to sie zgadzam... jak tam pogoda w bostonie? dalej zimno??? Odpowiedz Link Zgłoś
turek39 Re: osina osika, slowa wymienne, boston... 28.03.09, 08:12 To nie jest dokładnie to samo . Osika to rodzaj topoli czyli drzewa a osina to drewno z osiki. Ale rzeczywiście oba zwroty są dopuszczalne. Co do meritum to oczywiście zgadzam się w pełni że wystawienie Maryjana to idiotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
hvannadalshnukur Re: Osinowym palikocie..... 28.03.09, 02:17 Re: Osinowym palikocie..... > ...a nie osikowym ale jesteś na 100% pewien? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mawt walcie się na ryj ze swoimi meczmi politycy 28.03.09, 01:58 dopóki będzie się głosowało na partie, a nie na konkretnych ludzi, ten kraj będzie jak folwark, o który się biją dwie-trzy bandy pachołków Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Palikot: Krzaklewski będzie niczym kołek osikowy 28.03.09, 02:02 Miałam lepsze zdanie o Palikocie... Jesli używać porównań piłkarskich, to PO strzeliło sobie bramkę samobójczą. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Palikot: Krzaklewski będzie niczym kołek osik 28.03.09, 02:05 radioerewan napisał: > Na szczęście ja nie jestem zapisany do partii i nie będę musiał się wypisywać, > czym nie zepsuję humoru zarządowi PO. Powtórzę jednak, że Krzaklewski na > listach PO to brak mojego głosu w wyborach do PE, na radnych, na osłów i co > pewnie ważne dla szefa, na prezydenta. Za trzy lata zastanowię się, czy PO > poszła po rozum do głowy, a nie w jakieś ciemne miejsce. ----------------------- Ja zrobię dokładnie tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś
pro-kat Dziekuje!!!!!!! 28.03.09, 02:57 Pierwszy raz czytam ciekawa dyskusje na tym forum.Dziekuje wszystkim,ktorzy bez wzgledu na poglady maja cos ciekawego do powiedzenia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Maryjan będzie niczym kołek osikowy od osikiwania 28.03.09, 04:56 a czy nie lepiej "osinowy" jak twierdzą znawcy zachowań zombie? Odpowiedz Link Zgłoś
jozek46 Palikot: Krzaklewski będzie niczym kołek osikowy 28.03.09, 06:37 Krzaklewski pomoże przegrać PO na Podkarpaciu.Nikt w PO sobie nie zdaje sprawy jak Maniuś na Pokarpaciu jest znienawidzony.Chcę przypomnieć PO przysłowie"jak Bóg chce kogoś ukarać to mu rozum odejmuje".A Palokot niech nikogo nie prześladuje tylko da obiecane 20 mln zł na dokończenie teatru w Lublinie,a zadeklarował.Może zapomniał? Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 To nagroda za prywatyzację PZU 28.03.09, 06:41 PO jest tak dumna z tej udanej dla Polski prywatyzacji, że w nagrodę wysyła Krzaklewskiego do Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Palikot: Krzaklewski będzie niczym kołek osikowy 28.03.09, 07:03 Przecież po zbłażnieniu się z Buzkiem,krzakiel nadaje się co najwyżej na kołek do płotu i to nawet nie osinowy tylko taki jakiś liPOwy,no ale głuPOta polskich wyborców jest niezmierzona Odpowiedz Link Zgłoś
power_mac Ten jegomość o mentalności z burdelu.... 28.03.09, 07:14 ...mógłby się w końcu zamknąć, dla szeroko pojętego odgłupiania narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Prymityw Palikot a inż. Krzaklewski 28.03.09, 07:58 Pod względem uczciwości wiedzy i innych pozytywnych cech Palikot nie dorasta Krzaklewskiemu do pięt ... Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Palikot: Krzaklewski będzie niczym kołek osikowy 28.03.09, 08:25 Tak, choć Kezaklewski jest nieco kontowersyjny ze względu na działa- nia w AWS, gdy sterował z tylnego siedzenia premierem Buskiem, to jednak po tych kilku latach ,,nawrócił się", działa od pewnego czasu w parlamecie europejskim w dziale związkowym i bardzo dobrze, że PO chce aby on w regionie podkarpackim, gdzie PO miałaby małe szanse na dobry wynik w wyborach skorzystać z Krzaklewskiego, na ktorego wydaje się będzie sporo głosować ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Palikot: Krzaklewski będzie niczym kołek osikowy?? 28.03.09, 08:38 Panie Palikot, jedno pytanie: a dlaczego to akurat p. Krzaklewski, wielki przegrany AWSu i Solidarności, miałby pozyskać serca ludzi Podkarpacia? Liderzy PO liczą na słabą pamięć ludzką? To na Podkarpaciu PO nie ma już godniejszych kandydatur? Odpowiedz Link Zgłoś
washner Sam Krzak to kołek- PO da d..py stawiając na kołka 28.03.09, 09:37 Głosujemy teraz przeciwko kołkom z list PO. Odpowiedz Link Zgłoś
michalgil1 Palikot: Krzaklewski będzie niczym kołek osikowy 28.03.09, 12:26 chyba Palikot jednak nie ma racji, PiS i tak wygra na Podlasiu i Podkarpaciu. Wynika to z tego, że niezależnie od nazwiska kandydata wyborcy zagłosują na partię. Odpowiedz Link Zgłoś
subsydium Pierdulikot znowu wieszczy 28.03.09, 13:34 patrze z 1500-kilometrowego dystansu na ten cyrk, a mimo to wstyd mi za to, ze w Polsce zasiada w parlamencie taki pospolity nieudolny i leniwy błazen. Ludzie, nie dajcie sie znowu wrobic w glosowanie na takich Paliantow. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:W PO są tylko same kołki,więc swój do swojego- 28.03.09, 16:25 -PO swoje! Uważajcie kołki nie bijcie się o stołki !!! ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
ebrieta Palikot: Krzaklewski będzie niczym kołek osikowy 28.03.09, 17:00 Być może na Podkarpaciu jest tak ciemna masa, że zagłosuje na PiS- uary. A ja jestem stary i poznałem PiS-uary i na nich nie zagłosuję, tylko na kandydata z PO, bo mam juz dość PiS-u, które prowadzi poli- tykę Radia Maryja i tam skupionych ,,uczonych", ktorzy chcą aby Pol- ska była skrajnie nacjonalistycznym państwem. Tak, właśnie na Podkar- paciu chyba najwięcej ludzi jest mało wykształconych i przesiąknię- tych konserwatyzmem, tradycjonalizmem itd., itp. Im odpowiada Radio Maryja i tam najwięcej pewnie go słucha i co powie o. Rydzyk jest święte. Nie dziwię się, że będą głosować na PiS. Ale zobaczymy. Może poszli po rozum do głowy i nareszcie otrzeźwieli? Odpowiedz Link Zgłoś
qasher Palikot: Krzaklewski będzie niczym kołek osikowy 28.03.09, 17:12 Przy pomocy byle szympansa możemy przebić budyń we łbie Palikota :D Odpowiedz Link Zgłoś
brzezie76 Krzaklewski był zamieszany w aferę z EUREKO, 28.03.09, 17:22 sprawa przyschła,a wiec można go dopuścić do koryta.Finansowanie kampanii prezydenckiej ,też do końca nie wyjaśniono ale Peło mówi no i co.A wiec odpowiadam całe Peło to kompletne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
brzezie76 Palikot ma tajną broń na Kurskiego, 28.03.09, 17:53 świński ryj i kutasa złamanego. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Języki 28.03.09, 18:42 Czy kandydaci mają zdanu jakiś egzamin językowy np Toefl ibt czy CAE ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewamaria111 Palikot: Krzaklewski będzie niczym kołek osikowy 28.03.09, 19:55 "Jeśli przy pomocy Mariana Krzaklewskiego możemy przebić niczym kołkiem osikowym serce braci Kaczyńskich na Podkarpaciu, to warto było" Bardzo ryzykowna taktyka, bardzo. Jest też pojęcie samobójczego gola i się chyba, niestety, zdarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nojuzjuz Palikot: Krzaklewski będzie niczym kołek osikowy 28.03.09, 20:59 Co za degrengolada!Nie jestem dendrologiem i juz nie lapie:To w koncu kto kogo O-sika? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kołek osikowy, czy kołek osikany? Krzaklewski to 29.03.09, 00:04 blamaż Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś