elsby 28.03.09, 08:05 Tchną w Europę wdechowe samopoczucie i, zaprawdę, to nie jest mało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadjan Euroszachy PO i PiS 28.03.09, 08:21 skompromitowałeś się w kraju? to znaczy masz nazwisko, więc rzucimy was na odcinek europejski-towarzyszu! Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Euroszachy PO i PiS 28.03.09, 09:47 Daj już spokój temu żałosnemu Ziobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Facjaty Kurskiego twarzą bym nie nazwał. 28.03.09, 08:29 [co za przebrzydłe gęby są w tym PiS-ie]. Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 Kurski z 5 wyrokami, i z skradzinym majątkiem ??? 28.03.09, 09:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=93320372&a=93330752 Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 Kurski z 5 wyrokami, i z skradzinym majątkiem!!? 28.03.09, 09:46 mg.2005 napisał: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=93320372&a=93330752 A co na to policja polityczna PIS-u, CBA ???? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kurski z 5 wyrokami, i z skradzinym majątkie 28.03.09, 16:34 abba.15 napisał: > A co na to policja polityczna PIS-u, CBA ???? Nic; skoro - jak sam piszesz - jest to policja polityczna PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
buizdyczak Re: Kurski z 5 wyrokami, i z skradzinym majątkiem 28.03.09, 11:02 Tylko jedna osoba jest godna z ramienia RP zasiadac w Brukseli.To "ostoja cnót wszelkich,zródło prawdy,Golem intelektu" I jako taki winnien nawet bez głosowania zostac dostarczony specjalnym samolotem MLL B-747 wynajętym od Mongolii,w którym zachował się jeszcze zapach Naszego Prezydenta po locie z Ułan do Tokio.Dostarczyc należy wprost na Salę Posiedzeń Europarlamentu.;My The People domagamy się by pozostał w Brukseli na stałe.Tam mu nie grozi ani kołnierz ortopedyczny,ani dolne,czy górne ławy poselskie,ani ponowny spadek,ani gips lewej,czy prawej ręki,ani poscigi za konwojem ABW,ani procesy o zniesławienie,ani zainteresowanie skąd u tak bezinteresownego działacza w tak krótkm okresie czas zgromadził się taki nielichy majątek,ani nawet obawa,że nastąpi zmęczeni materii inicjałami J.K. Bowiem My people nie zasłużyliśmy sobie na takiego politycznego pirata jakim jest PAN POSEŁ JACEK KURSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszelwood Euroszachy PO i PiS 28.03.09, 09:59 Jak mawiał Zagłoba : prezio nagrodził chamstwo . Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Wesz Kurski, przegra na Podlasiu, z kretesem !!! 28.03.09, 10:31 "ciemnynaród" nie kupi jego łajdackiego chamstwa..! Odpowiedz Link Zgłoś
schaffhausen Euroszachy PO i PiS 28.03.09, 10:35 Bydlo wyslac do korei polnocnej,tam niech zajma stanowiska,chca tylko dobre posady i nic nie robic.Oszukiwac,klamac i krasc-to jest ich dewiza.Skundlona rasa -nastepcy Czeki i inne badziewie-europy im sie zachcialo-jezykow sie uczyc i wiedziec ´,ze nie w bogatej europie zyja tylko w biednym kraju,ktory sami okradli. Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Piaskownica bardziej pasuje 28.03.09, 12:30 Żebyście wiedzieli jak jesteście wszyscy mali, żałośni, ci z PISu i z PO. Rzygam waszymi kampaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
januszek1216 Euroszachy PO i PiS 28.03.09, 13:01 EUROKONSZACHTY !!! Panowie poslowie. Niedlugo dojdziecie do doskonalosci. Bedziecie glosowac sami na siebie. Bedziecie potrafili przewidziec wyniki wyborow przed wyborami, gdyz zaden uczciwy, szanujacy sie czlowiek na wyboryn nie pojdzie. Do tego chyba zmierzacie. JA SIE Z wami NIE BAWIE - POWODZENIA. Jas Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Euroszachy PO i PiS 28.03.09, 16:32 Co bardziej kumate PISIORY dają nogę do Brukseli,czują pismo nosem że los PiSu zależy od TADZIKA. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 J. Kurski ma takie kwalifikacje na 28.03.09, 20:59 europosła, jak ja na papieża. Nie ma o europosłowaniu zielonego pojęcia i nie zna języków. Ma na swoim koncie wyłącznie różne haniebne wystąpienia i akcje. Z kolei "eurofil" P. Kowal uprawia w mediach jakiś mętny rozwodniony kaczyzm, nudny jak flaki z olejem, i tak samo jak jego przyjacielowi J. Kurskiemu ("eurofobowi") kompletnie brak mu kwalifikacji na europosła i nie zna języków. Casus Z. Ziobry już komentowałam, ale mniej więcej chodzi o to samo. Wyborcom musi to zostać uświadomione. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: J. Kurski ma takie kwalifikacje na 28.03.09, 22:15 To sie Europa zdziwi.Zamiast poslow 4rp dosle im oslow. Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 Tluscioch Kaminski 28.03.09, 22:35 Michal Kaminski nie dosc,ze jest strasznie tlusty to jeszcze w opinii wielu kobiet jest POTWORNIE OBLESNY111 Odpowiedz Link Zgłoś
treblig Euroszachy PO i PiS 29.03.09, 09:23 A ja będę głosował na Kurskiego! I całą rodzinę namówię! Nie, nie zwariowałem, ja po prostu chciałbym zobaczyć co z nim zrobi belgijska policja, jak się im w swoim niepowtarzalnym stylu dołączy do konwoju i nie zareaguje na wezwanie do zatrzymania! Odpowiedz Link Zgłoś
wqb Euroszachy PO i PiS 29.03.09, 23:33 PO traci mój głos za Krzaka. I nic mnie nie obchodzi kunktatorska taktyka i że Krzaku startuje w innym województwie. Brakuje Wam w składzie tylko Giertychów i Rydzyka. Ode mnie czerwona kartka. Żółta była za Gowina. Odpowiedz Link Zgłoś