funny5 01.04.09, 17:16 Walesie moze pan buty czyscic panie Kurtyka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indeed4 On o tym wie :-) 01.04.09, 17:37 mlasskacz napisał: Czas na ciebie, Kurtyka. Dlatego wysmażył ten list :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: On o tym wie :-) 01.04.09, 20:05 A gdzie jest teraz ziemkiewicz i jego protagoniści, którzy zgodnym chórem wrzeszczeli, że książka zyzaka to jedynie zdrowy przejaw wolności słowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
wermahtowy_arszloh_z_dancyga Brawo_Paweł_Zyzak_Prawda_o_Bolku_ Zwycięży_:))))))) 02.04.09, 01:34 Kurtyka zeszmacił się pisząc do esbeckiego agenta Bolka to kretyńskie ubolewanie :((((( ........................................................... GWno kabluje: Czosnkowy Żółw i mgr Stolcman-Pijaczyna wspólnie w obrzydliwy sposób obrzucili błotem publikację książki "Lech Wałęsa. Idea i historia" w której to młody Polak, wybitny historyk Paweł Zyzak, opierając się na setkach otwartych zeznań znanych światków i jednej anonimej informacji osoby, której esbeccy siepacze Bolka grożą zamordowaniem, opisał drogę życiową Bolka. Wybitny historyk Paweł Zyzak pisze m.in. o współpracy Wałęsy-Bolka z SB oraz jego nieślubnym dziecku, którego ten drań się wyparł. ........................................................................... CI DWAJ ŻYDO-POST-KOMUNIŚCI WIEDZĄ CO ROBIĄ BRONIĄC SWOJEGO ESBECKIEGO KUMPLA BOLKA ! KWACH-PIJAK SAM BYŁ AGENTEM BEZPIEKI I KACAPSKIM SZPIEGIEM, ŻÓŁW WYWALCZYŁ RAZEM Z BOLKIEM I KUR.WONIEM GIGANTYCZNE PODWYŻKI DLA ESBECKICH EMERYTÓW ! .............................................................. Rzeczpospolita 29-11-2008 Żyje oficer, który zwerbował TW "Bolka" Kapitan SB Edward Graczyk, który zwerbował do współpracy w 1970 roku Lecha Wałęsę, żyje. 75-letni dziś Graczyk pochodzi z Olsztyna. Według ustaleń Cenckiewicza i Gontarczyka w 1970 r. zwerbował młodego Wałęsę do współpracy. W 1971 r. miał mu wręczyć 1500 zł. Miało to zostać potwierdzone podpisem TW ps. Bolek. Według ustaleń Graczyk miał zeznać, że - z dzisiejszej perspektywy nie uznałby Wałęsy za agenta, a jedyne pieniądze, jakie mu dał, były na bilet tramwajowy - (1500 zł ! - przejazd tramwajem kosztował wtedy 0,5 zł, a przeciętna pensja 1400 zł). -Rzeczpospolita- dotarła do Edwarda Graczyka w Gdańsku. Był zdenerwowany, nie chciał rozmawiać. Unikał jednoznacznych odpowiedzi. Zaprzeczył nieoficjalnym informacjom, że w ostatnim czasie prywatnie próbował skontaktować się z nim Wałęsa bądź jego współpracownicy. Pytany, czy były prezydent ukrywa kontakty z SB, mówi: - On nie ukrywa, nie ukrywa. Ja byłem z nim na konfrontacji tydzień temu w IPN w Gdyni - rzuca. Chwilę później jest bardziej kategoryczny: - On nie współpracował. Rzecznik IPN Andrzej Arseniuk potwierdza, że 18 listopada Graczyk został przesłuchany w obecności Wałęsy. Potwierdził, że wypłacił Wałęsie 1500 zł. .................................................................... Bolek za donosy dostawał od SB na bilet tramwajowy 1500 zł !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 To kajanie Kurtyki przypomina procesy Stalinowskie 02.04.09, 06:21 wermahtowy_arszloh_z_dancyga napisał: > Kurtyka zeszmacił się pisząc > do esbeckiego agenta Bolka > to kretyńskie ubolewanie :((((( M: koalicja POstKomunistow z SLD i PO siega juz nawet po metody z okresu Stalinowskiego. Grozby przemocy wobec oponentow, wyrzucania z pracy za pisanie prawdy to typowe metody z okresu PRL. No ale dla OkragloStolowcow PRL byla "ojczyzna" Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Chociaz ta kurza tyka kaczka nie jest... 01.04.09, 20:07 to reprezentuje ten sam kurnik. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 czyzby junkier zdechl? zaczyna mi brakowac jego 01.04.09, 20:38 scierwowatych ujadan i rownie scierwowatychuboli nowakow, benderow, ziemkiewiczow?? No chyba, ze dzisiaj mial fuche czyscibuta albo kielichowego w cyrku objazdowym pisdenta. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Czas na ciebie, Kurtyka.Paszoł won,kaczy sług 01.04.09, 20:19 Czas na ciebie, Kurtyka.Paszoł won,kaczy sług ******************* racja towarzyszu, obsadzimy w IPN naszego człowieka, a donosicieli będziemy szukać w PiS-ie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 PiS to paranoja i syf. 01.04.09, 20:42 Po co Polsce taka organizacja pis-dzielcow? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: PiS to paranoja i syf. 01.04.09, 20:44 edek47 napisał: > Po co Polsce taka organizacja pis-dzielcow? ****************** ja też tak towarzyszu uważam, był PZPR, była jedna organizacja, było dobrze i jednomyślnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 PZPR nie byl z pisu, ale tak samo... 01.04.09, 21:00 smierdzial.Nie przypominam sobie,zebym tobie w czyms towarzyszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: PZPR nie byl z pisu, ale tak samo... 01.04.09, 21:03 edek47 napisał: > smierdzial.Nie przypominam sobie,zebym tobie w czyms towarzyszyl. ******************** poglądy towarzyszu mamy takie same, zamordyzm ... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Zamordyzm jest bliski pisiakom... 01.04.09, 21:32 A SZCZEGOLNIE ICH KARTOFLANEMU PREZESOWI,ktory zostal wychowany w oparach komunistycznego zamordyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
citaobscura - - - - zadania nowego prezesa IPN: - - - - - 01.04.09, 20:36 Napisanie oficjalnej biografii Lecha Wałęsy. Książka winna być napisana z całą starannością na jaką się może zdobyć instytut. Oczywiście aby demokracji się stało zadość oficjalną biografię Lecha Wałęsy, musi ratyfikować zgromadzenie narodowe. Książka winna być wydana w kilku różnych formach. Komiks, elementarz, dla osób niedowidzących. Powinna być przetłumaczona na języki obce łącznie z Esperantu i Suahilii. Obowiązkowo powinno się wprowadzić do szkół i przedszkoli przedmiot Oficjalna biografia Lecha Wałęsy. Instytut Pamięci Narodowej należy przemianować na Instytut Badania Oficjalnej Biografii Lecha Wałęsy. Aby zadość uczynić krzywdom jakimi było wydanie książek Zyzaka, Cenckiewicza należy uchwalić ustawę która przemianuje (hurtowe) największe place w miastach na im "Tego Co Nigdy Nie Zdradził". Zyzaka i innych poddających w wątpliwość Oficjalną Biografię Wałęsy należy poddać resocjalizacji, gdy ta nie da rezultatów - należy ich uznać za chorych psychicznie i izolować od społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: - - - - zadania nowego prezesa IPN: - - - 01.04.09, 20:41 citaobscura napisał: > Zyzaka i innych poddających w wątpliwość Oficjalną Biografię > Wałęsy należy poddać resocjalizacji, gdy ta nie da rezultatów - > należy ich uznać za chorych psychicznie i izolować od > społeczeństwa. ******************** dopuki tak towarzysze nie zrobimy, porządku i jednomyślności nie będzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 a czemuz to kurtyce tak nagle rurka zmiekla?? 01.04.09, 20:53 kurtyka to tez taka lala dmuchana tow. jarusia. Jak tow. jarus kwaknie "szczuc" na Walese, kurtyka - szczuje. Jak mu tow. jarus kwaknie "lezec" - lezy i robi za lale. Jak mu tow. jarus kwaknie "ogon pod siebie" - zwija zyzaka w rulonik i juz go nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
ministrant15 Re: Czas na ciebie, Kurtyka.Paszoł won,kaczy sług 01.04.09, 21:49 Widocznie po raz pierwszy poczuł gorąco pod d...ą i w obronie swojej wartości a niewykluczone, że jedynej zmiekła Mu "rura". Okazało się, że i skruchę potrafi wyrazić. Wnioski? - nie ma to jak jedyne lekarstwo na prawicę, -"kij". Odpowiedz Link Zgłoś
indianski A pan prezydent bronil ksiazki 01.04.09, 17:20 oj kurtyka , dostanie ci sie Odpowiedz Link Zgłoś
22.q_v51 Re: A pan prezydent bronil ksiazki 01.04.09, 18:11 indianski napisał: > oj kurtyka , dostanie ci sie Ale będą jaja bo to samo czeka ryżawego lenia - słońce Peru i znowu będą kłótnie chyba że jarek zamieni swoje miejsce na śmietniku z Don Aldkiem Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Jaki z kaczki prezydent... 01.04.09, 20:25 to kazdy widzi.TO JEST TYLKO JAKIS NIEDOROZWINIETY GNOM OD WETOWANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kurtyka winien napisać inne pismo 01.04.09, 17:20 podanie o zwolnienie z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Powinien otrzymać pismo :-) 01.04.09, 18:27 .... z wymówieniem z powodu nieudolnej i szkodliwej polityki kadrowej, niedoświadczony i niekompetentny historyk Zyzak został pracownikiem jednej z centralnych instytucji państwowych za zgodą Lasoty i jego. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Powinien otrzymać pismo :-) 01.04.09, 19:12 Ujadanie sb-ckich skunksow na nic sie zda. - Przeszlosc kazdego skunksa,bedzie ujawniona.Ryzy rowniez drzy,ale nie uda mu sie likwidacja IPN-u. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Powinien otrzymać pismo :-) 01.04.09, 19:15 Wszystko pięknie, ale czemu zamieniłeś cyferki na takie paskudne ? Tamten nick ( u góry ) był dużo ładniejszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Powinien otrzymać pismo :-) 01.04.09, 19:20 Cos Ci sie porabalo z cyferkami. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Powinien otrzymać pismo :-) 01.04.09, 19:24 Nioooom ... powiedzmy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Powinien otrzymać pismo :-) 01.04.09, 19:20 wiec zacznij od siebie "skunksie" podaj nazwisko kim jestes a nie pod jakims wszawym pseudo gebe drzesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Powinien otrzymać pismo :-) 01.04.09, 19:24 Byles dochodzeniowym,czy donosicielem? Czas twoj sie skonczyl,i musisz zyc pod strachem,a dobrze ci tak sb-cki draniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kurtyka ujawnił TW Alika 01.04.09, 19:36 dzisiaj Kurtyka ujawnił że działał tajemniczy agent Alik - podobno nazwany tak z powodu imienia swojego kota wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6453756,Prezydent__Polska__ktora_ma_cos_na_sumieniu__jest.html prezydent kaczyńskim osobiście zainteresował się ta sprawą i polecił akta utajnić Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Kurtyka ujawnił TW Alika 01.04.09, 19:41 Tu na zdjęciu oficer prowadzący TW " Alika" www.obrazky.pl/obrazky/szarik-a-czapce-423-OBRAZKY.PL.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Kurtyka ujawnił TW Alika 01.04.09, 19:45 A tu sam agent ( wyjątkowo przebiegły i sprytny ) koty.ludu.pl/thumbs/460/2c61158c.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Kurtyka ujawnił TW Alika 01.04.09, 19:47 hehehehe przebrał się tak dla niepoznaki - wiedząc że pod latarnią najciemniej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Kurtyka ujawnił TW Alika 01.04.09, 20:01 :-))))))))))))) Przebiegła ci jest bestyja ! Ten TW to wyjątkowo cenny nabytek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Kurtyka ujawnił TW Alika 01.04.09, 20:08 P.S szkoda, że nie ma isy, katolik1 zalazł dziewczynie za skórę, niestety zobaczyłem za późno :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Kurtyka ujawnił TW Alika 01.04.09, 20:26 indeed4 napisał: > Tu na zdjęciu oficer prowadzący TW " Alika" ******************* trochę podobny ... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Kurtyka ujawnił TW Alika 01.04.09, 20:25 pakulec napisał: > dzisiaj Kurtyka ujawnił że działał tajemniczy agent Alik - podobno > nazwany tak z powodu imienia swojego kota ******************* to on też kota miał ??? Odpowiedz Link Zgłoś
alice.munro Re: Powinien otrzymać pismo :-) 01.04.09, 19:32 141288bs napisał: > Ujadanie sb-ckich skunksow na nic sie zda. - Przeszlosc kazdego > skunksa,bedzie ujawniona.Ryzy rowniez drzy,ale nie uda mu sie > likwidacja IPN-u. Leki juz dziś braleś? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 leki mu Antek zapieprzyl by utrzymac standardy 01.04.09, 20:45 pis-nietych, na pisnietym poziomie. W pisie jak za Stalina, ufaja sobie jak czekista czekiscie. W koncu czegos sie w nkwd/ub/sb nauczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Powinien otrzymać pismo :-) 01.04.09, 20:22 141288bs napisał: > Ujadanie sb-ckich skunksow na nic sie zda. - Przeszlosc kazdego > skunksa,bedzie ujawniona.Ryzy rowniez drzy,ale nie uda mu sie > likwidacja IPN-u. *********************** to się jeszcze zobaczy, lewica popiera taki zamiar ... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 O czym ty mowisz?... 01.04.09, 21:13 PRZECIEZ SKUNKSY Z IPN-u papraja i tarzaja sie w sb-ckich wydzielinach. Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 01.04.09, 17:24 Kurtyka jest jedynie jednym z graczy w rozgrywce Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
langston a co Kurtyka ma wspolnego z UJ?:) 01.04.09, 17:28 Praca napisana na UJcie, pod okiem profesorow UJ, recenzenci z UJ, promotorzy z UJ, komisja egzaminacyjna UJ, tytul nadany przez UJ:))) Ciekawe czy GWno bedzie chcialo rozwiazac UJ czy tez utrzymac dyktature UBecji w Polsce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yayetchco Według dobrze poinformowanego źródła 01.04.09, 17:42 , ktorego nazwy podać nie mogę dla dobra tego źródła to podobno sypiasz z towarzyszem Kurtyką....To kto kogo dmucha w kakao ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Zyzak ma - z IPN. 01.04.09, 17:47 Jest PRACOWNIKIEM tej instytucji i wszelkie jego dokonania zawsze będą rozpatrywane w tym kontekście. Prywatnie może sobie pograć na kobzie i wydawać setki tomików haiku - ale NIGDY tworzyć historyczne opracowania, podpisane własnym nazwiskiem - nazwiskiem historyka zatrudnionego w IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Jak pisal -jeszcze nie byl pracownikiem IPN!!! 01.04.09, 17:49 Poslanka PO Iwona Sledzinska-Katarasinska w 1968roku robila w lodzi antysemickie nagonki na "syjonistow" dzis pracuje u nich w Agorze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Opublikował będąc pracownikiem IPN :-) 01.04.09, 17:52 Nie pytając zdaje się o zdanie nikogo - nie wyłączając bezpośrednich przełożonych instytucji w której został zatrudniony jako historyk. A powinien :-) Odpowiedz Link Zgłoś
langston ale napisal jako student! to jest praca mgr! 01.04.09, 17:54 IPN nie ma z tym nic wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Ale opublikował jako historyk IPN - nie student. 01.04.09, 17:56 Niestety :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Ale opublikował jako historyk IPN - nie stude 01.04.09, 20:46 indeed4 napisał: > Ale opublikował jako historyk IPN - nie student > Niestety :-) ************************ a jak by mu towarzysze dyplom odebrać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec recenzentem pracy Zygzaka jest pracownik IPN 01.04.09, 18:02 dr Zdzisław Zbyleski jest praciwnikiem IPNu więc musiał mieć wpływ na kształt pracy magisterskiej Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec musisz o to zapytać z Pisie 01.04.09, 18:07 tam jest najwięcej bolszewików Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Nie. 01.04.09, 18:09 Zostawić i wywalić z IPN, niech idzie obsługiwać ksero gdzie indziej - IPN potrzebuje specjalistów, nie miernot. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Nie. 01.04.09, 20:50 indeed4 napisał: > Zostawić i wywalić z IPN, niech idzie obsługiwać ksero gdzie > indziej - IPN potrzebuje specjalistów, nie miernot. ******************** i tutaj popieram towarzysze w całej rozciągłości, IPN potrzebuje specjalistów z naszych ludzi, a wtedy my towarzysze im pokażemy ... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ale napisal jako student! to jest praca mgr! 01.04.09, 19:25 jak za pisanie takich bzdur bez pokrycia dostaje sie tytul mgr,,,,to ja tyz cos namaze ,moze o tobie nawet nie wazne czy to prawda ale tytul bedzie,,,,hahahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Jak pisal -jeszcze nie byl pracownikiem IPN!! 01.04.09, 20:38 langston napisał: > Poslanka PO Iwona Sledzinska-Katarasinska w 1968roku robila w > lodzi antysemickie nagonki na "syjonistow" dzis pracuje u nich w > Agorze:)) ******************* zawsze łatwiej towarzysze iść z wiatrem niż pod wiatr ... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: a co Kurtyka ma wspolnego z UJ?:) 01.04.09, 19:22 praca napisana......co ty glabie praca tu nazywasz,te smierdzace wypociny bez pokrycia?? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: a co Kurtyka ma wspolnego z UJ?:) 01.04.09, 20:35 langston napisał: > Praca napisana na UJcie, pod okiem profesorow UJ, recenzenci z UJ, > promotorzy z UJ, komisja egzaminacyjna UJ, tytul nadany przez UJ > > Ciekawe czy GWno bedzie chcialo rozwiazac UJ czy tez utrzymac > dyktature UBecji w Polsce:)) *************************************** jeżeli UJ maczał w tym palce, powinno się rozwiązać UJ, wolność słowa tak - ale nie przeciwko naszym ... Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: a co Kurtyka ma wspolnego z UJ?:) 01.04.09, 21:56 Powiedz nedzny chamie bez krzty honoru, godności i ambicji, dlaczego bez przerwy zostawiasz na tym forum swoje rzygowiny, skoro tak nienawidzisz GW, Michnika itp? Jesteś nędznym gnojem. langston napisał: > Praca napisana na UJcie, pod okiem profesorow UJ, recenzenci z UJ, > promotorzy z UJ, komisja egzaminacyjna UJ, tytul nadany przez UJ:))) > > Ciekawe czy GWno bedzie chcialo rozwiazac UJ czy tez utrzymac > dyktature UBecji w Polsce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
post84 Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 01.04.09, 17:26 Wałęsa to mógłby mnie buty wyczyścić. Skończyłem studia, nie sikałem do kropielnic, nie mam nieślubnych dzieci. A buty mam brudne, przyznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
yayetchco ale pedofilskie materiały rozsyłasz przez internet 01.04.09, 17:43 Czy to prawda, że od każdego kasujesz 200 euro ? Odpowiedz Link Zgłoś
post84 Re: ale pedofilskie materiały rozsyłasz przez int 01.04.09, 17:45 Chyba mnie z prałatem Jankowskim mylisz. To jemu GW zarzucało pedofilie a teraz go borni przez zarzutami o współpracę. Odpowiedz Link Zgłoś
yayetchco Pisbolszewio śmierdząca 01.04.09, 17:49 Od Was towarzysze cuchnie pedofilią na kilometr...Spieprzaj dziadu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
post84 Re: Pisbolszewio śmierdząca 01.04.09, 17:51 Jestem pod wrażeniem Twojej wysublimowanej krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
totyczyja Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 01.04.09, 17:44 post84- to wyczyść buty, leniu śmierdzący. Odpowiedz Link Zgłoś
post84 Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 01.04.09, 17:46 Czujesz się dowartościowana/y? Och napisałem mu, że leń i że śmierdzący, ale jestem fajny! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 01.04.09, 18:06 Nie tylko buty. Odpowiedz Link Zgłoś
post84 Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 01.04.09, 19:37 Co "nie tylko"? Ma mi Wałęsa coś jeszcze czyścić? Wystarczy buty. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 01.04.09, 22:00 To powiedz śmieciu jak obalałes komunę? Znałem takie gnidy jak ty. Teraz szczekasz gnoju na Wałęsę,a w stanie wojennym bys sie fajdał w majtki na widok ZOMO-wca na ulicy, nawet jakbyś go oglądał przez szparkę między zasłonami w oknie. Taka swołocz jak ty jest godna najwyższej pogardy. A buty chamie to chyba czyscisz innym. post84 napisał: > Wałęsa to mógłby mnie buty wyczyścić. Skończyłem studia, nie sikałem do > kropielnic, nie mam nieślubnych dzieci. > A buty mam brudne, przyznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 02.04.09, 08:24 Cóż, jak widać na twoim przykładzie, wykształcenie z kulturą osobistą nie muszą iść w parze. Pewnie mógłby, ale ma ważniejsze rzeczy, musisz sam zadbać o stan obuwia. Odpowiedz Link Zgłoś
langston ale jaja:)) Pewnie zlikwiduja UJ!!!!:))) 01.04.09, 17:26 Praca napisana na UJcie, pod okiem profesorow UJ, recenzenci z UJ, promotorzy z UJ, komisja egzaminacyjna UJ, tytul nadany przez UJ:))) Ciekawe czy GWno bedzie chcialo rozwiazac UJ czy tez utrzymac dyktature UBecji w Polsce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Już młodzieżówka w gotowości... 01.04.09, 17:27 funny indianski pakulec itp macie gotowce przygotowane czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużycie ... 01.04.09, 17:27 Kurtyka w strachu o własną ...rżnie głupa.Szczyl Zyzak napisał,że Wałęsa nasiusiał w młodości do kropielnicy. Czekamy teraz na autora który opisze,jak Kaczyńscy w młodości podpa- lili łódzki Grand Hotel.Okaże się,że nie tylko ukradli księżyc. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 langsotn, poszczekaj sobie,psie UBecki... 01.04.09, 17:32 i won do budy ! Odpowiedz Link Zgłoś
langston to zlikwiduj UBecje! czemu ja POpierasz?:))) 01.04.09, 17:45 to zlikwiduj UBecje! czemu ja POpierasz?:))) otworzmy teczki, odbierzmy emerytury? jestes za? czy tylko tak krzyczysz bo wszyskto w swoim zyciu twoja rodzinka zawdziecza UB? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 2 lata PiS jakoś nie "likwidowało ubecji" 01.04.09, 18:02 a wiesz dlaczego ? Bo nie miałoby wtedy z kim rządzić :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Jaaaaa.... ? 01.04.09, 18:12 A gdzie :-) Znów skonsumowałeś za dużo jabłuszek z kolegą Łatasem ? Odpowiedz Link Zgłoś
yayetchco Ile dzisiaj ukradłeś ? 01.04.09, 17:44 Uważaj bo tatulo-malwersant nie wybacza jak daniny pedofilskiej nie złożysz... Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 01.04.09, 17:29 Własnie Kurtyka zachowuje się dokładnie tak, jakby nie dbał o posadę. A ciekawe co też Tuskopodbni zrobią z p. Lasotą, radnym PO, który miał nieszczęście przyjąć niejakiego Zyzaka na obsługę xero :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 01.04.09, 20:16 Wypiłeś - Nie pisz! Bo wychodzi jakaś "piana" kompletnego imbecyla! Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 02.04.09, 00:21 Zleciala sie szarancza agentow z pod znaku TW,TI i b.etatowi SB-cy, jest cos na rzeczy.- Ten wrzask swiadczy,ze prawde nie da sie ukryc. Odpowiedz Link Zgłoś
rotterdam2007 Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 01.04.09, 17:28 Kim Pan był w Stanie Wojennym Panie Kurtyka??I co Pan zrobił dla obalenia poprzedniego systemu się pytam?! Odpowiedz Link Zgłoś
langston ci co "walczyli" potem sie dogadali z UB wiec... 01.04.09, 17:31 ci co "walczyli" potem sie dogadali z UB wiec to zaden wyznacznik. Ta zgoda miedzy "walczacymi" a UB panuje nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
post84 Re: langston smieciu 01.04.09, 17:39 Dyskusja na poziomie... Nie myślisz tak jak my to "won UBecki psie...". Nazwijcie swoich oponentów "zaplutymi karłami reakcji". Co się hamujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
langston co tam nazwijcie-oni chetnie by strzelali:)) 01.04.09, 17:47 co tam nazwijcie-oni chetnie by strzelali:)) wszysko w imie "demokracji":)) znamy ich znamy...nie daleko pada jablko od KPP:) Odpowiedz Link Zgłoś
yayetchco Kapujesz ? Kapuj dalej 01.04.09, 17:48 A potem zapisz się do pisbolszewickiej hołoty jordolony pedofilu. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz langston ..masz jeszcze mundurek ZOMO i pałe ? 01.04.09, 17:49 pamiątki,co bydlaku? Odpowiedz Link Zgłoś
langston mam-znalazlem po oknem twoich rodzicow:)) 01.04.09, 17:52 mam-znalazlem po oknem twoich rodzicow jak w 1989roku w poplochu je wyrzucali bo mysleli ze ten "przelom" to na serio:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yayetchco Z pedofilami nie ma co dyskutować 01.04.09, 17:47 Chyba, że Jesteś jednym z nich... Odpowiedz Link Zgłoś
post84 Re: Z pedofilami nie ma co dyskutować 01.04.09, 17:50 Yayetchco, możesz mi wyjawić powód Twojej fiksacji na punkcie pedofilii? Zadzwoń: (0-22) 668-70-00 może pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
yayetchco Re: Z pedofilami nie ma co dyskutować 01.04.09, 17:52 A ile marny złodzieju, ktory okrada staruszki w kościele zapłacisz za udzielenie informacji ? Co chciałbyś ukraść jak typowy pisbolszewik ? Sam sobie zadzwoń do swojego kochanka...Kurtyka czeka na telefon od Ciebie pedofilu... Odpowiedz Link Zgłoś
post84 Re: Z pedofilami nie ma co dyskutować 01.04.09, 17:54 Pisz dalej. Wyrzuć to z siebie. Nie zaszkodzi a może pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz post84.. padlino.. 01.04.09, 17:48 pieprzysz jak Sobecka z rydzykiem w RM.. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Re: post84.. padlino.. 01.04.09, 17:56 post84 napisał: > Yhy. I co jeszcze? pusciłem pawia..smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
post84 Re: post84.. padlino.. 01.04.09, 17:57 Pawie w Polsce są pod ochroną. A nawet jeśli nie, to podejrzewam je o łykowate mięso. Ale dziękuję za życzenia. Wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: ci co "walczyli" potem sie dogadali z UB wiec 01.04.09, 21:00 langston napisał: > ci co "walczyli" potem sie dogadali z UB wiec to zaden wyznacznik. > Ta zgoda miedzy "walczacymi" a UB panuje nadal. ********************* to nie była walka, my towarzysze zawsze walczyliśmy o pokój, a to był tylko taki sparing ... Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 01.04.09, 17:32 rotterdam2007 napisała: > Kim Pan był w Stanie Wojennym Panie Kurtyka??I co Pan zrobił dla > obalenia poprzedniego systemu się pytam?! czyli o II wojnie światowej piszą tylko ci co zdobyli Berlin, o I w.ś. ci co walczyli pod verdun. Cholera, nikt już nie może pisać o wojnach napoleońskich Odpowiedz Link Zgłoś
yayetchco Nic nie zrobił poza donoszeniem do SB 01.04.09, 17:45 Swój swego zawsze ochroni. Ścierwa już tak mają... Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Szanowny Panie Kurtyka... 01.04.09, 17:33 kierując instytucją IPN ma Pan obowiązek zajmować stanowisko w sytuacjach gdy ktoś pod pretekstem wolności słowa obrzuca blotem ludzi którzy mają niepodważalne zasługi dla Polski. Nie podejmując żadnych działań popełnia Pan "grzech zaniechania" - czyli milcząco wyraża Pan aprobatę dla działań godzących w fundamenty polskiej demokrcji. SZkoda ze osoba piastujące satanowisko szefa IPNu nie rozumie tej oczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Szanowny Panie Kurtyka, ksywa "sprzedawczyk".... 01.04.09, 17:57 maff1 napisał: > kierując instytucją IPN ma Pan obowiązek zajmować stanowisko w > sytuacjach gdy ktoś pod pretekstem wolności słowa obrzuca blotem > ludzi którzy mają niepodważalne zasługi dla Polski. > Nie podejmując żadnych działań popełnia Pan "grzech zaniechania" - > czyli milcząco wyraża Pan aprobatę dla działań godzących w > fundamenty polskiej demokrcji. SZkoda ze osoba piastujące > satanowisko szefa IPNu nie rozumie tej oczywistości. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużycie ... 01.04.09, 17:43 ,,kurtyka(z malej litery bo malutki to czlek) zauwazyl ze ,,przesadzili i co gorsze 's t o l e k,,mu sie usuwa wiec wielkie SLOWA..O OGRANICZENIU WOLNOSCI,,,co ciekawe ,ze nawet zauwazyl ze Walesa jest symbolem wolnosci,,,,no prosz, prosze,na bruk tych co jedza z lapy pseudo-politykow z PIS-uaru Odpowiedz Link Zgłoś
kormiii Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużycie ... 01.04.09, 17:46 Jak wiedzieli że nadużywa to po co pomagali wydać tę książkę? wykopgier.pl/gry-online/373/hexic-revisited/ Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz Córka.l.Kaczynskiego pomogła tatusiowi w układzie 01.04.09, 17:51 z SLD.. Zaradne dziecko... lkwatch.wordpress.com/2007/11/05/czy-lech-kaczynski-tworzy-wlasny-uklad/ google.interia.pl/szukaj?q=Marta+Kaczynska&s=szukaj&w=sw&szukaj= Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Córka.l.Kaczynskiego pomogła tatusiowi w układzie 01.04.09, 17:55 sam_gaz napisał: > z SLD.. Zaradne dziecko... lkwatch.wordpress.com/2007/11/05/czy-lech-kaczynski-tworzy-wlasny-uklad/ google.interia.pl/szukaj?q=Marta+Kaczynska&s=szukaj&w=sw&szukaj= typowi "katolicy" jak ci z sekty Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 01.04.09, 21:15 kormiii napisał: > Jak wiedzieli że nadużywa to po co pomagali wydać tę książkę? ************* ty wiesz że pomagli ?, bo piszą coś innego ... Odpowiedz Link Zgłoś
langston Rewolucyjny zapal w GWnie-zlikwidowac UJ:))) 01.04.09, 17:50 Praca napisana na UJcie, pod okiem profesorow UJ, recenzenci z UJ, promotorzy z UJ, komisja egzaminacyjna UJ, tytul nadany przez UJ:))) Ciekawe czy GWno bedzie chcialo rozwiazac UJ czy tez utrzymac dyktature UBecji w Polsce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz langston.To co ty to,ruro,jeszcze robisz ? 01.04.09, 17:52 won na forum ojca belzebuba ! Odpowiedz Link Zgłoś
yayetchco Spamerze z pisbolszewii. Ile razy to samo 01.04.09, 17:53 jeszcze napiszesz ? Który Tobie płaci ? Kurtyka czy Zyzak ? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Kwach:) zeby nie ukazalo sie w maju o jego wspolpr 01.04.09, 17:55 Kwach:) zeby nie ukazalo sie w maju o jego agenturalnej przeszlosci! Odpowiedz Link Zgłoś
post84 Re: Spamerze z pisbolszewii. Ile razy to samo 01.04.09, 17:56 Mnie płaci Adaś Michnik. Trza posty nabijać i robić iluzję, że ktoś jeszcze GW czyta. To siedzę, stukam i patrzę jak się ludzie wzniecają. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Spamerze z pisbolszewii. Ile razy to samo 01.04.09, 18:29 post84 napisał: > To siedzę, stukam i patrzę jak się ludzie wzniecają. ----- Czysta piss-owska wolszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
post84 Re: Spamerze z pisbolszewii. Ile razy to samo 01.04.09, 19:40 Zabawny jesteś. Boki zrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Myślę że szkoda czasu... 01.04.09, 17:55 Wałęsa i tak tego nie zrozumie, a tamtego nie pamięta. Taki typ... Lecz Wałęsa. Zaginione dokumenty: www.youtube.com/watch?v=PuLkoJlTchc&feature=channel Nie wierzysz w Bolka?: www.youtube.com/watch?v=JvBZCEPdavw&feature=related __________ Warto przypomnieć i to, że wśród liczącej 25 osób uczestników [okrągłostołowej] strony społecznej było co najmniej sześciu byłych działaczy PZPR i co najmniej czterech konfidentów SB którzy do dzisiaj już zostali ujawnieni. Tych konfidentów mogło być po stronie społecznej co najmniej o dwóch więcej, ale to są niestety tylko domysły […]. [A. Macierewicz] Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba 'profesor' Państwowej Wyższej Szkoły... 01.04.09, 17:57 ...Wschodnieuropejskiej w Przemyślu, bardzo prestiżowej uczelni z wszechświatowymi referencjami jest w najoczywiściej oczywisty sposób wybitnym autorytetem. Szczególnie po tym, jak okazał styl i klasę wyślizgująć z wyścigu do posady szefa Instytutu Prania Niewymownych Przewoźnika. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba i jeszcze jedno... 01.04.09, 18:02 ...Kurtyka, profesor :( j.w. usiłuje stwarzać wrażenie, że nikt w tej szemranej instytucji nie wiedział, kim jest Zygzak. Bo tam się oczywiście czyta wywieszone na drzwiach wejściowych ogłoszenie: 'archisty pożądamy', się wchodzi i posadę dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
do100jnik 'profesor' ale nieco szkoły 01.04.09, 18:53 Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Przemyślu, (Wschodnioeuropejską to stała się już po odejściu Kurtyki,) tu widać oczywiste podobieństwo do Prezydenta L.W. - obaj po szkole zawodowej Odpowiedz Link Zgłoś
do100jnik 'profesor' ale nieco innej szkoły, bo zawodowej 01.04.09, 18:57 Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Przemyślu, która Wschodnioeuropejską to stała się już po odejściu Kurtyki, tu widać oczywiste podobieństwo do Prezydenta L.W. - obaj po szkole zawodowej Odpowiedz Link Zgłoś
langston Chodzi o to by uwalic IPN zanim napisze o Kwachu!! 01.04.09, 17:59 www.tvp.info/news.html?news=896085&directory=17099 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec kto by się przejmował Kwachem? 01.04.09, 18:04 on jest już na emeryturze. Chodzi o to aby skończyć z zakłamywaniem historii przez spadkobierców UB pracujących w IPNie Odpowiedz Link Zgłoś
langston Mylisz sie!Kwach chce robic kariere 01.04.09, 18:07 www.tvp.info/news.html?news=896085&directory=17099 Nikt tak nie zaklamal historii jak GWno przez 20lat! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec na śmieciach z IPNu? 01.04.09, 18:09 na tych Ubeckich fałszywkach to karierę próbuje robić kaczyński i jego banda pajaców. jaką wg ciebie karierę chce zrobić Kwaśniewski? Odpowiedz Link Zgłoś
langston te smieci moga mu przeszkodzic:))) 01.04.09, 18:24 i przeszkadzaja:) przeciez mial byc szefem ONZ, NATO:)))hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chyba coś ci się plącze 01.04.09, 18:29 szefem NATO miał być Sikorski, a szefostwo ONZtu to dopiero za 3 lata, do tego czasu wszyscy zapomną o jakimś tam IPNie czy kaczyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: chyba coś ci się plącze 01.04.09, 20:43 Słyszałem, że Kwaśniewski kandydował do jakiś władz ONZ i jego kandydatura odpadła ponieważ były mocne podejrzenia o jego współpracę z KGB! Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Mylisz sie!Kwach chce robic kariere 01.04.09, 22:04 To dlaczego śmieciu bez przerwy siedzisz na tym forum, zamiast zmywac kible murzyńskie w okolicach Jackowa? langston napisał: > www.tvp.info/news.html?news=896085&directory=17099 > > Nikt tak nie zaklamal historii jak GWno przez 20lat! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: pakulec i inni 01.04.09, 18:53 Kwach nadal stanowi zagrożenie dla całego postsolidarnościowego towarzystwa. Nie mogą mu darować spotkań z papieżem JPII, ilości wypitego alkoholu, uwielbienia u kobiet, znajomości języków obcych oraz tego, że to tej pory jest przyjmowanych na wszystkich salonach całego świata! Stąd apel IPN na pohybel Kwacha! Uważam, że lepiej napić się kwacha niż palić skręta z krzaka! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: pakulec i inni 01.04.09, 19:05 Kwachowi IPN nie zaszkodzi, Wałęsie też nie zaszkodzi. Owszem może im trochę krwi napsuć, może też wprawić Kaczyńkich w euforię, ale prawdę mówiąc te całe bajki IPNu to tylko opium dla ciemnego ludu jak mówił Lenin i jego apologeta kurski. Co do skręta z Krzaka - też mi sie ten pomysł nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: pakulec i inni 01.04.09, 20:18 Wypiłeś - Nie pisz! Bo wychodzi jakaś "piana" kompletnego imbecyla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co za odważny moher ;-)))) 01.04.09, 22:17 przyszedł i mnie pokąsał. Tylko że najpierw odczekał godzinę czy aby nie wrócę ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: kto by się przejmował Kwachem? 01.04.09, 20:17 Wypiłeś - Nie pisz! Bo wychodzi jakaś "piana" kompletnego imbecyla!! Odpowiedz Link Zgłoś
rico58 Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużycie ... 01.04.09, 18:07 - "Proszę wierzyć, że bez względu na wszystkie obraźliwe słowa, jakich użył Pan ostatnio pod moim adresem, Lech Wałęsa pozostaje dla mnie przywódcą polskiego marszu do wolności - zakończył" Panie kurtyka a czy ty masz jakis honor ciebie nic ani nikt nie obrazi kim ty jestes? Jak bys był honorowy to juz dawno bys odszedł z IPN ale jak to mówia pluj k..... w oczy o ona mysli ze deszcz moczy Odpowiedz Link Zgłoś
22.q_v51 Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 01.04.09, 18:08 funny5 napisała: > Walesie moze pan buty czyscic panie Kurtyka A ty takie pierdoły nieuku wygłaszaj w Izraelu o swoim współbracie a nie w mojej ojczyżnie.Jeszcze do tej pory nie przejrzałeś na oczy że to bezczelny nieuk który społeczeństwo doprowadził do ubóstwa - musisz więc być taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a skąd się ty tu wziąłeś jelonku? 01.04.09, 18:14 przecież twoj ojczyzna to Wolska Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec zagadka: Co to jest kurtyka? 01.04.09, 18:11 przyrząd którym Kaczyński miesza w szambie Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: zagadka: Co to jest kurtyka? 01.04.09, 18:15 kurtyka = kurtka, kurtyna, kuśtyka mantyka ? :-O Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: zagadka: Co to jest kurtyka? 01.04.09, 18:47 Kierowany przez Janusza Kurtykę krakowski oddział IPN znany był dotąd z afer wokół teczek, przecieków i pochwał dla Bronisława Wildsteina. Zyskał opinię niezwykle prolustracyjnego i upolitycznionego. Sam Kurtyka politycznie najpierw związany był z niewielkimi prawicowymi partiami, jak: Koalicja Republikańska, Partia Chrześcijańskich Demokratów i Stronnictwo Konserwatywno- Ludowe. Bliski jest środowisku Jana Rokity, ideowo i towarzysko pismu krakowskiej prawicy "Arcana" przychylnemu lustracji. (wydawcy publikacji Zyzaka) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: zagadka: Co to jest kurtyka? 01.04.09, 18:55 Nie zapomniałeś o kimś, mój drogi ? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,2931860.html Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: zagadka: Co to jest kurtyka? 01.04.09, 20:22 Pakulec - krótka i mało śwarna kuśka! Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Konieczne zmiany w IPN 01.04.09, 18:18 Dosyc tej dyktatury prawicowych oszolomow. Uwazam, ze prezesem IPN powinien zostac Adam Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 IPN lekceważy Prawo i Sprawiedliwość 01.04.09, 18:45 W prawdziwym stylu IPN, prezes lekceważy Kwaśniewskiego, traktuje go jak pętaka, a nie jak byłego prezydenta, uznawanego dotychczas za najlepszego po 1989 r., powtarza za to, że Kwaśniewski był TW, mimo że proces lustracyjny tego nie potwierdził. Kurtyka podążą tu śladem lustracji a la PiS i IPN, której najnowszy przykład to ks. Henryk Jankowski. „Okazało się”, że nie wiedział, ale też był. IPN wie lepiej – ta zasada jest wyznawana przez zwolenników lustracji, włącznie z takimi poważnymi ludźmi jak Marszałek Borusewicz, który powiedział kiedyś, że sąd swoje, a my wiemy swoje. Tak IPN postąpił np. w sprawie Małgorzaty Niezabitowskiej, która wygrała proces z IPN, udowodniła fałszerstwo, a IPN od procesu się odwołuje. Dla tych ludzi domniemanie niewinności nie istnieje!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Konieczne zmiany budżetu IPN 01.04.09, 18:56 Zamiast 250 mln 2.5 mln (to jest budżet średniego wydziału uniwersyteckiego). Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Konieczne zmiany w IPN 01.04.09, 20:19 Wypiłeś - Nie pisz! Bo wychodzi jakaś "piana" kompletnego imbecyla. Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo [...] 01.04.09, 18:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Schizofrenia, 01.04.09, 18:55 IPN ściga ludzi którzy kiedyś donosili. Ale broni współczesnych donosicieli w imię wolności słowa. Będzie ubaw jak jakiś esbek użyje takiej argumentacji, że niby też donosił ale legalnej władzy bo miał takie poglądy. Wicie rozumicie - wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Schizofrenia, 01.04.09, 20:25 Wypiłeś - Nie pisz! Bo wychodzi jakaś "piana" kompletnego imbecyla. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużycie ... 01.04.09, 19:11 Tu sprawę należy nazwać po imieniu. Cały Kraków huczał jak pojawiły się kwity na kontrkandydata Kurtyki na szefa IPN. Tylko wyjątkowy łajdak może posunąć się do wyciągania kwitów ( zresztą jak się później okazało nic nie wartych ) na swojego przeciwnika. Jak to możliwe, że taka kreatura jest szefem IPN? Odpowiedz Link Zgłoś
jackers_ea Re: Kurtyka do Wałęsy: książka Zyzaka to nadużyci 02.04.09, 22:08 Coś ty za jeden szczurze sukiennicowy,że tak dużo wiesz.To ci sie tylko zdaje bo nic nie wiesz tylko plujesz jadem. Odpowiedz Link Zgłoś