homofaszysta1 Re: To się faktycznie robi nudne ... 03.04.09, 14:15 Panie Michnik gdzieś pan jest? Na koń nie siadasz, za szablę nie chwytasz? Polska w niebezpieczeństwie, tyran Tusk zniewala nas, wprowadza faszyzm na UJ itp itd. Ech szmatława gazeto... tyle o was. Odpowiedz Link Zgłoś
jazmig Po co nam ten rząd? 03.04.09, 14:16 Skoro Tusk i jego ministrowie natychmiast wykonują polecenia GW. to taniej będzie, gdy zlikwidujemy rząd, a decyzje będą podejmowane w GW, zaś sama gazeta zastąpi Monitor Polski oraz Dziennik Ustaw. Odpowiedz Link Zgłoś
jozeko Zyzak do kontroli 03.04.09, 14:22 to juz naprawde przechodzi/przebija wszystko co do tej pory dzialo sie w polityce - zajmuja sie czyms tak plaskim, jak podeszwy w moich najstarszych butach, jesli pisanie o kims, ze ma nieslubne dziecko jest wydarzeniem tygodnia w polskiej polityce i w mediach przede wszystkim, to tylko zaplakac pozostaje - to jest wlasnie dno (nie komentuje wypowiedzi tego prawnika z Krakowa co to sie obrazil na Zyzaka za jego ksiazke, bo ciagle mam nadzieje, ze to primaaprilisowy zart) Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 propozycja : kolejna książka Zyzaka ... 03.04.09, 17:35 Zyzak powinien wydać kolejną książkę . pt: "Recenzje prace magisterskiej premiera Tuska i minister Kudryckiej". Trzeba zamówić recenzje ich prac magisterskich u recenzentów z wybitnych uniwersytetów i wydać te opinie drukiem . To będzie ubaw jak się dowiemy o intelektualnych "wzlotach" obecnych polityków , a dawnych magistrów. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkakora Zyzak do kontroli 03.04.09, 18:11 Natychmiast należy wezwać Wacława Havla i zapytać czy w Polsce jest zagrożona demokracja. Nie od rzeczy byloby poprosić o opinię parę innych autorytetów europejskich. A tak serio to zastanawia mnie dlaczego nikt z uznanym nazwiskiem nie napisał jeszcze biografi prezydenta Wałęsy. Może mi ktoś wyjaśnić ten brak zainteresowania. Pachnie mi to strachem tylko nie jestem pewien pzed czym. Może ktoś mi podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
patriot1 Re: Zyzak do kontroli 03.04.09, 19:59 na co liczycie normalni czytacze gazety w.? na reakcję tych "porządnych""zatroskanych" "autorytetów"(bartoszewski,mazowiecki ,michnik,tvn i cała plejada gwiazd tak zniesmaczonych poczynaniami kaczyńskich niszczących demokrację?zauważcie,że tam,gdzie nie da się już obronić szwindli tego rządu nawet etatowi forumowicze gw którzy nie szczędzą wulgaryzmów każdemu komu nie podoba się obecny porządek polityczny nie wchodzą na forum i nie komentuja.no cóż nawet stek bluzgów-czyli zwyczajowe argumenty zwolenników tuska i jego drużyny,nie są w stanie zakrzyczeć głosów ludzi,którzy nieważne skąd i w jakich barwach widzą gdzie jest prawda,a gdzie takie uwłaczające demokracji działanie komisarzy III RP Odpowiedz Link Zgłoś
meta4a Zyzak do kontroli 03.04.09, 21:05 No niedlugo bedziemy miec w IIIRP pierwszego dysydenda politycznego, a moze nawet wieznia politycznego jak dalej poleci. Odpowiedz Link Zgłoś