ergo12 06.04.09, 18:52 Slugus pisu będzie odznaczony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
almagus Re: Prezes wIPNie,prezes w Ojlenie,wątek ciekawy o 06.04.09, 19:18 Prezes w IPNie, prezes w Ojlenie, wątek ciekawy odprawy! Prawko i Sprawiedliwko. Masz coś przeciwko?. Prześwietlił jej nogę, nie znalazł tarczycy. Ze śmiechu nie mogę. Lekarzem prawnicy. Blending benzyny. Prezes i wspólnicy. Z benzyny szCzyny. W Ojlenie prawnicy. Piasek do miału. Niby to górnicy. I według podziału. W kopalniach prawnicy. A każdy partyjny. Posady i Stołki. Radiomaryjny. Spec jak płocie kołki. Za to odprawa. Że niezastąpiony. Gdzie sądowa ława? Interes skręcony. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Orderem z Kartofla w Wazelinie I klasy 06.04.09, 19:26 "Kogo odznaczy prezydent? - Nie dysponujemy listą odznaczonych." ********************************* Trwają poszukiwania chętnych. Jak nie znajdą, to rano ma być łapanka na Wschodnim. Odpowiedz Link Zgłoś
pensioner63 Ordery za propagandę polityczną 06.04.09, 20:30 W PRLu też dawano ordery za propagandę polityczną. Kaczyński, wykształcony w PRL-owskiej ideologii, kontynuuje dawne tradycje. Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Stańczyku kochany 06.04.09, 20:34 rozdrapujesz rany zwietrzałe zapachy wypychasz spod ściany na sinic pełne morza rozdroży przestworza.... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Skrzy szabla, skrzą na woja zbroi łuski. 06.04.09, 21:30 Skrzy szabla, skrzą na woja zbroi łuski. Ty się nie zrywasz Donaldzie Skrzy Tuski? Trwam na geriatrii tutaj na obczyźnie, opieka nad ludźmi w samej bieliźnie. Piasek Zandvoortu nie moje posłanie, kiedy się zerwiesz, na co to czekanie? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorium24 Złoty Zyzak !!! 06.04.09, 18:57 Proponuję żeby odznaczenie nazywało się "Złoty Zyzak" ----- Obserwatorium, czyli Polska i świat okiem zdrowego rozsądku: obserwatorium24.salon24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Złoty Zyzak !!! 06.04.09, 19:05 hmm, moj kumpel mowi, ze zyzak to pisiurek. Ale jezeli zloty, to koniecznie z czerwona kokardka, a na niej wizerunek braci k. pokazjacych szeroko szamiane uzebienie. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorium24 Re: Złoty Zyzak !!! 06.04.09, 19:11 rybka9915 napisała: > hmm, moj kumpel mowi, ze zyzak to pisiurek. PiSiurek? To by się nawet zgadzało ;) Ale myślę że za kilka lat wejdzie do języka jako synonim obrzucenia gó.nem kogoś komu się do pięt nie siega i będzie się potocznie mówiło "człowieku, ale zyzaka strzeliłeś..." Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Złoty Zyzak na śniegu!!! 06.04.09, 19:32 trelemorele psi psi pisiorkowe cielę Odpowiedz Link Zgłoś
inv28 Re: Złoty Zyzak !!! 06.04.09, 20:45 Wcale bym się nie zdziwił, gdybyśmy zamiast "Złoty Krzyż" usłyszeli "Złoty Zyzak", lub coś podobnego... Przedwczoraj słyszałem o pośle Arasiu (Grasiu), nie tak dawno o trenerze Benhauerze (chodziło o Benhackera). W uszach mam ciągle blusową aranżację "Z ZIEMI WŁOSKIEJ DO WOLSKI (czy może Z ZIEMI WOLSKIEJ...?)". Nigdy chyba nie zapomnę psiego imenia IRASIAD. Dziś słyszałem o Sekretarzu NATO, Rassmusonie, zamiast o Rassmusenie (czy przypadkiem Nasz Prezydent z nie zrobił z Duńczyka Szweda, albo Norwega?) Chciałoby się powiedzieć, że to tylko przejęzyczenia, ale ich ilość zaczyna niepokoić. A próba nazwania IRASIADa przejęzyczeniem wywołuje u mnie atak śmiechu, choć doskonale wiem, że nie ma tu się z czego śmiać. Niedawno, komentując zupełnie inny wątek,pisząc o braciach Kaczyńskich, dla skrótu napisałem o Prenierze Jarosławie i Prezydencie Lechu... Po chwili zastanowienia do obu zwrotów dodałem nazwiska. Bo dla mnie Prezydent Lech jest i pozostanie jeden, choćby IPN, lub jego pracownicy prywatnie wydali razem jedną, lub każdy z osobna po jednej książce wybiórczo podważającej autorytety naszych dawnych bohaterów. Jutro, lub pojutrze dowiem się pewnie, że moi bohaterowie wcale nie są bohaterami. "Prawdziwi bohaterowie" w Pałacu Prezydenckim zostaną odznaczeni... (zaraz, zaraz, skąd ja to znam?) ...Rąsia, klapa, buźka, goździk, Rąsia, klapa, buźka, goździk... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Prezydent odznaczy pracowników IPN 06.04.09, 18:59 paranoja polityczna, obydwóch takich, co ukradli księżyc... ... a szczególnie jednego! Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Tow. Redaktorze, a kogo odznaczał tow. OLEK? 06.04.09, 19:00 Nic złego nie wolno pisac o tow. Olku K. i jego utrwalaczach obcego mocarstwa na Ziemiach Polskich Ten szastał blaszkami tylko na lewo Ale wtedy nikt w Gazecie nie zaryzykował krytyką Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Olek nie stał wczoraj i jak baran się nietłumaczył 06.04.09, 19:03 z odznaczania gnoja szkalującego Wałęsę. A nie tego Szkodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Tow. Redaktorze, a kogo odznaczał tow. OLEK? 06.04.09, 19:45 Czasami rzucą mi sie w oczy twoje rzygowiny i stwierdzam, że jesteś wyjątkowo zakłamaną kanalią pisdecką. Posłuchaj gnido: Kwasniewski, zresztą pijaczyna i komunistyczny aparatczyk, zwykły karierowicz i łajza, ale został przez sąd prawomocnym wyrokiem oczyszczony z zarzutu wspólpracy z SB. Rozumiesz mendo? To samo dotyczy Wałęsy. A teraz jakiś śmieć ogłasza, ze obaj oni byli agentami, jedno ścierwo POD EGIDĄ szmaciarza i drania KUrtyki, pachołka kaczyńskich,który stoi na czele niby-historycznego instytutu "badawczego" pisze ksiażkę na zamówienie dwóch ostatnich kanali kaczyńskich. Ksiażkę opluwająca Wałęsę, określająca go jako agenta i za to dostają medale. Tak jak poprzednio ten mały drań wykorzystujący Urzą Prezydenta RP do swoich chamskich, podłych rozgrywek odznaczył szczekających na Wałęsę Gwiazde i Walentynowicz. slavik222 napisał: > Nic złego nie wolno pisac o tow. Olku K. i jego utrwalaczach obcego > mocarstwa na Ziemiach Polskich > Ten szastał blaszkami tylko na lewo > Ale wtedy nikt w Gazecie nie zaryzykował krytyką Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Prezydent odznaczy pracowników IPN 06.04.09, 19:02 mam nadzieję,że nikt nie ma żadnych złudzeń czym i kim jest miernota z pałacu namiestnikowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..A kogo ma odznaczyc?.............. 06.04.09, 19:06 Bylych komuchow z Wyborczej?.A moze czlonkow PZPR ktorzy sa dzis dzieki Wyborczej na topie?.A moze ludzi honoru Wyborczej?Tych od katow Popieluszki az po Kiszczaka?.Uwazam ze jedem medal powinien zostac ustanowiony.I nazywac sie medalem Michnika.Jako symbol zdrady jak kiedys Radziwil. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: ..A kogo ma odznaczyc?.............. 06.04.09, 19:31 Niech ciebie odznaczy, co nie? Cytując scenariusz filmu "Psy": "Już nikt przez ciebie nie zginie ubeku pier.dolony!" Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..A kogo ma odznaczyc?.............. 06.04.09, 19:32 Ja przeciez nie jestem z Wyborczej.Kazdy z Wyborczej(piszacy i czytajacy) moze od Michnika dostac Order Zdrady.Popre cie. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: ..A kogo ma odznaczyc?.............. 06.04.09, 19:39 presentation1 napisał: > Ja przeciez nie jestem z Wyborczej. ***************************** Oczywiście, że nie. Jesteś z wazeliny. Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 Prezerwatywa1,ubecki sługusie,zamilcz 06.04.09, 20:25 stawianie w jednym rzędzie z mordercami popiełuszki,skądinąd pracowników Twojej firmy...,z dziennikarzami z GW swiadczy tylko o tym, że jesteś chory na ten sam rodzaj obłąkania co Kaczyńscy ! Encefalopatia głąbczasta móżgu, po polsku pissuaryzm debilismus... Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Re: ..A kogo ma odznaczyc?.............. 06.04.09, 20:22 Pośmiertnie swojego tatusia działacza PZPR na UW. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 A może pana, presentation?????????? 06.04.09, 20:57 Trzeba mieć wyjątkowy tupet panie wajdzik, nie ma pan za grosz honoru,aby po tym co pan robił w przeszlości, tak tu na forach atakować demokratyczny rzad polski.Nie ma pan do tego prawa! Poczytajcie,a do pana panie Wajdzik,proszę o wiarygodne kontrargumenty,bo te dokumenty są porażające,bo może to nieprawda????Chciałbym w to wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: A może pana, presentation?????????? 06.04.09, 21:05 Do presentation1 Autor: john_jasny 25.03.09, 21:54 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytującOdpowiedz Ty oglupialy SBeku. Wlasnie przyszly mojemu ojcu papiery osobowe z IPN-u. Dla mnie szok bo na nich widnieje ze na mojego ojca donosil o kontaktach zagranicznych niejaki Leslaw Jan Wajdzik ur 06-09-1959. Ty szmato masz do zarzucania komus ze splaca kredyty z pensji pochodzacej od podatnikow. Ty nedzna kreaturo ty nie przejmowales sie zes z pensji twojej pochodzacej od podatnikow, donosil na ciezko pracujacych obywateli. Ja tez zaciagnalem kredyt za ktory kupilem sobie domek w Polsce i splacam go pracujac w USA. Czy to podatnicy amerykanscy splacaja mi ten dom przyglupie? . Po splaceniu kredytu bede zbieral forse dla tych ktorzy pomoga mi podziekowac ci za donosicielstwo na moja rodzine. Juz dzieki kolegom mam duzo danych o twoim pobycie swinskli ryju. Bez pozdrowien UB-cka kanalio. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: A może pana, presentation?????????? 06.04.09, 21:17 Powiem ci cos.Jak nie zal mi esbekow-zal Mi Wajdzika.On mieszka na Slasku, Ja we Francji.To jest smieszne ale i ciekawe.Otoz Wy niszczycie sami siebie.I to jest wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Klamiesz Panie Wajdzik! 06.04.09, 21:49 Ja z nut,jestem w kontakcie z tym panem on ma mocne dowody ze to pan! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Klamiesz Panie Wajdzik! 06.04.09, 21:51 Dziekuje ze to ja.Ja mieszkam kilkadziesiat lat we Francji.Mam tu urodzone i juz dorosle dzieci.A ze zyjecie swoim torem?Zyjcie Mi to nie przeszkadza.Swiadczy to tylko o glupocie.Czyli?Znowu mam racje. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Klamiesz Panie Wajdzik! 06.04.09, 21:54 Kłamiesz nie będe publicznie udowadniał twojego klamstwa,a mogę jestem w stałym kontakcie z tym poszkodowanym czlowiekiem,i to mi wystarczy,a jeszcze jedno,podobno mieszkasz w sopocie? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Pan Wajdzik używa kilku Nicków 06.04.09, 21:51 Poznaje po IP on sam siebie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Pan Wajdzik używa kilku Nicków 06.04.09, 21:57 Choroba psychiczna jest albo nabyta albo wrodzona.Otoz moje IP jest wtedy gdy nie zaloguje sie.Ale ja to uwielbiam.Wiesz dlaczego?.Bo lubie pisac , bedac soba.Ostatnio pogniewal sie na mnie Bartosz chyba Weglarczyk z Wyborczej.Na jego blogu nie moge pisac.Odpowiem dlaczego.Otoz kontaktowal sie ze mna i w sumie uzyl slow wulgarnych z braku argumentow.Bo esbecja i Wyborcza to malzenstwo.Ja na swoim blogu nie skasuje Bartosza.Nawet gdy bedzie prowadzil dyskusje na poziomie Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Pan Wajdzik z tupetem 06.04.09, 22:11 i jeszcze jedno, nie jesteś w stanie mnie obrazić tchórzu. Odpowiedz Link Zgłoś
inv28 Re: ..A kogo ma odznaczyc?.............. 06.04.09, 21:04 Nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałem? Piszesz, że Prezydent odznaczy członków IPN, bo nie ma nikogo innego bardziej wartego odznaczenia? Przeczytaj to, co napisałeś i zastanów się nad tym dobrze. Jeśli naprawdę nie ma, to niech nie odznacza nikogo. Natomiast jeśli odznacza kogoś, bo nie znalazł akurat nikogo lepszego, to nie chciałbym być na miejscu odznaczonych. Bo przy takiej argumentacji odznaczenie przestaje być zaszczytem, a zaczyna być uznaniem miernoty i dyspozycyjności. Odpowiedz Link Zgłoś
onucka Prezydent odznaczy pracowników IPN 06.04.09, 19:07 Kaczory jestescie najglupszymi fiutkami w 3 RP NA waszych historykow z ipnu znajda sie inni ioni was zlustruja pokarza jakie z was kanalie Odkryja prawde o dziadku i o ojcu komuchu i o waszych sku...synstwie Piepszone kurduple Odpowiedz Link Zgłoś
e-marlowe Prezydent odznaczy pracowników IPN 06.04.09, 19:07 To rzeczywiście skandal,że lista odznaczonych nie została ustalona przez Adama Michnika ! ...w uzgodnieniu,rzecz jasna,z "człowiekiem honoru"... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Prezydent odznaczy pracowników IPN 06.04.09, 19:32 e-marlowe napisał: > To rzeczywiście skandal,że lista odznaczonych nie została ustalona > przez Adama Michnika ! ****************************** Prezydent uzgadnia listę z Maleszką. Odpowiedz Link Zgłoś
e-marlowe Re: Prezydent odznaczy pracowników IPN 06.04.09, 19:55 maruda.r napisał: Prezydent uzgadnia listę z Maleszką. Maleszka,to o ile pamiętam,kumpel Michnika ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----brawo IPN za walke z SBkami i kapusiami------- 06.04.09, 19:07 to dlatego czerwono - rozowa holota tak zaciekle atakuje IPN - za to, ze ujawniaja o nich prawde ... Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Piję sobie wino w Maastricht w Holandii... 06.04.09, 19:11 bardzo sympatycznie jest cieplutko na tarasie w promieniach zachodzącego słońca. Skąd takaż elokwencja czerwono-różowa sięga bruku? Toż to Cycerona warte!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 hrabio-idioto..To UB i Kaczynscy dali nam wolność! 06.04.09, 19:33 A nie tam opozycja... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ----Tia?... a ilu esbeckich oprawców-- 06.04.09, 20:39 w wyniku działań prokuratorów IPN ma prawomocne wyroki? No..? możesz się pomylić o 10... hrabia-monte-christo napisał: > to dlatego czerwono - rozowa holota tak zaciekle atakuje IPN - za to, ze > ujawniaja o nich prawde ... Odpowiedz Link Zgłoś
nikon74 Prezydent odznaczy pracowników IPN 06.04.09, 19:12 Ciekawe jakie szanse na reelekcję ma Kaczyński. Ciekawe czy ma jakieś szanse na ponowne zostanie prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Prezydent odznaczy pracowników IPN 06.04.09, 19:32 Ma takie same szanse jak na złoty medal w skoku wzwyż. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 A potem kaczor sie dziwi, ze dzieci sie z niego 06.04.09, 19:14 smieja. Nic dziwnego. Z Kurtyka, Zarynem i tymi Gontarczykami bardzo mu do twarzy. Niech tak bedzie (do czasu). Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Dzieci Schetyny-ps.Dzierzynski.......... ....... 06.04.09, 19:17 Przegracie wszystko z kretesem.Nikt nie powie o was inaczej jak ze przejeliscie metody PZPR.PZPR juz nie ma a was nie bedzie do wyborow.A jak wezmiecie sie za lby -posmiejemy sie z waszych bylych wyborcow. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: ...Dzieci Schetyny-ps.Dzierzynski.......... . 06.04.09, 19:25 presentation1 napisał: > Przegracie wszystko z kretesem.Nikt nie powie o was inaczej jak ze przejeliscie > metody PZPR.PZPR juz nie ma a was nie bedzie do wyborow.A jak wezmiecie sie za > lby -posmiejemy sie z waszych bylych wyborcow. Czasami zastanawiam sie dlaczego twoj Ojciec mial taki slaby refleks,nie byloby dzisiaj z toba problemu(mam na mysli twoje posty). Odpowiedz Link Zgłoś
washner Żenujące działanie na poklask, wieszacz blaszek 06.04.09, 19:20 Pamiętam ile blaszek miał na sobie Breżniew. On tez tak dawał dookoła blaszki wszystkim wiernym niekoniecznie zasłużonym komunistom. Na pewno prezydent ma krótka wybiórczą pamięć. Nie trawi nikogo poza własnym nosem. Wstyd mi że mamy takiego nieudanego prezydenta. Jeszcze większą porażką jest jego zachowanie naszczy_cie. Dostał szczytowania przed czasem, nałykał się chyba viagry. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ---w/g GW nagrody to za gruba kreske dla SBkow---- 06.04.09, 19:21 ktorej tak bronil towarzysz Adas Michnis - ktory bal sie, ze jego braciszek - Ubecki kapus i zbrodniarz komuszy Stefan Michnik beknie za swoje zbrodnie a tak Stefek siedzi sobie w szwecji na emeryturce, koledzy michnisia i czerwona swolocz z SLD przez lata go nie niepokoili a dodajmy do tego cale stado kapusi SB - PO i SLD bardzo sie tego boi - lepiej bredzic o zbrodniach jak topienie laptopa, ktore pryszczaqty bezmyslny elektorat kupi Odpowiedz Link Zgłoś
kormiii Prezydent odznaczy pracowników IPN 06.04.09, 19:23 Ten to lubi odwalać takie akcje. W kraju ogólne potępienie IPNu a ten wyskakuje z takim czymś a potem płacze że mało ludzi go popiera:/ Żenada! wykopgier.pl/gry-online/379/entangled/ Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Re: Prezydent odznaczy pracowników IPN 06.04.09, 21:25 Bla, bla... W kraju ogólne potępienie IPNu... Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Bla, bla... 06.04.09, 21:32 ogólne potępienie... i pewnie jeszcze 150procentowe poparcie dla jedynie słusznej linii partii i nieomylnego wodza Tuska, dla sukcesów w polityce zagranicznej spoconego Radka, dla tysięcy kilometrów autostrad, dla politycznej prywaty Kudryckiej, dla nieuctwa i beznadziei Pitery, dla tępego chamstwa Palikota, Niesioła, Chlebowskiego czy Nowaka... Naród z wami... Na szczęście Polska nie kończy się na szmatławym pisemku syna aktywisty komunistycznej organizacji działającej na szkodę Polski i brata swojego brata z krwią na łapach. Nie kończy się na medialnych imperiach towarzyszy Waltera czy Solorza. Nawet jeśli przeciętny czytelnik organu michnika dużo dalej boi się sam pomyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Bla, bla... 06.04.09, 21:38 Dodam.Codzienny zjadacz GW boi sie otworzyc polska prase.Przypomina to czasu PRL gdy sluchano Wolnej Europy.Otoz wychowani na tradycji Trybuny Ludu, kablowali nawet wlasna rodzine ze sluchaja Wolna Europa.Oni-wczoraj i dzis boja sie prawdy.Bo prawda ich zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
nik-jednorazowy żenada. festyn karłów i kurdupli moralnych. 06.04.09, 19:24 będą sobie krzyżyki przypinać. ja bym im, qrwa ich mać, też kilka krzyżyków wystawił, ale na nagrobkach ich dawno zamordowanych sumień. Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 Prezydent pełen ufności UB-SB ... 06.04.09, 19:28 'historycy" IPN-u, to wierni uczniowie Kiszczaka,Piotrowskiego, Pietruszki i im podobnym...Do odznaczenia wystąp !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: żenada. festyn karłów i kurdupli moralnych. 06.04.09, 19:38 Pozwolę sobie zabrać głos. To dzięki IPNowi pani Wolińska, prokurator która dopilnowała naznaczonego torturami i zakończonego egzekucją przez powieszenie śledztwa przeciw Z-cy Komendata AK, dowódcy Kedywu AK, generała A. Fieldorfa - dzieki IPN ta pani przynajmniej przez 2 ostatnie lata życia nie odbierała emerytury z Polski w Oxfordzie. Jeśli to kolegów nie interesuje, to trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: żenada. festyn karłów i kurdupli moralnych. 06.04.09, 19:40 Problem polega na tym ze POstkomuna chce uzywac symboli AK, a zarazem symboli zbrodniarzy.Mysla ze beda uniwersalni.Zamordowali-dostali zaszczyty.Ofiara bedzie pielegnowana. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: żenada. festyn karłów i kurdupli moralnych. 06.04.09, 19:51 A który to z IPN-u sie tak zasłużył? Kurtyka, Zyzak, Gontarczyk, czy Cenckeiwicz? No smiało. loppe napisał: > Pozwolę sobie zabrać głos. To dzięki IPNowi pani Wolińska, > prokurator która dopilnowała naznaczonego torturami i zakończonego > egzekucją przez powieszenie śledztwa przeciw Z-cy Komendata AK, > dowódcy Kedywu AK, generała A. Fieldorfa - dzieki IPN ta pani > przynajmniej przez 2 ostatnie lata życia nie odbierała emerytury z > Polski w Oxfordzie. > > Jeśli to kolegów nie interesuje, to trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: żenada. festyn karłów i kurdupli moralnych. 06.04.09, 20:00 Ależ oczywiście że Kurtyka Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: żenada. festyn karłów i kurdupli moralnych. 06.04.09, 20:01 a co do śmiałości wypada mi tylko powiedzieć - poskrom swoje chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Prezydent odznaczy pracowników IPN 06.04.09, 19:25 Miejmy nadzieję,że wśród odznaczonych nie zabraknie mgr Zyzaka - młody,utalentowany i pisze biografię LW zgodnie z życzeniem i na życzenie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Prezydent odznaczy pracowników IPN 06.04.09, 19:26 Jakie to szczęście że mamy pluralistyczne państwo Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Prezydent odznaczy pracowników IPN 06.04.09, 20:08 To beda nagrody za posluszenstwo wobec prezydenckiego brata: PiS zamowil haki na Walese i Kwasniewskiego - i dostal dokladnie to, o co poprosil. Wiec nagroda takiemu Kur...tyce sie nalezy jak psu micha. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Towarzysze z IPNu wykazali się 06.04.09, 19:27 Trzeba ich odznaczyc. Troche późno, ale lepiej późno niż wcale. Autor paszkwila już dawno odebrał nagrodę - ciepłą posadkę w nafcie polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 IPN bazuje na "prawdzie" Kiszczaka, to ich guru... 06.04.09, 19:31 www.dziennik.pl/polityka/article278139/Lista_klamstw_Kaczynskiego_wedlug_Czumy.html Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ---e jeneral to czlowiek honoru GW---------------- 06.04.09, 19:39 nie przeinaczajcie towarzyszu Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 hrabia-monte-christo, a kto chronił j.Kaczynskiego 06.04.09, 19:43 w stanie wojennym? Jareczek był pod ochroną Kiszczaka,był jego misiaczkiem,nigdy nie był internowany, zatrzymany, bo za co ? Był grzeczny,wypełniał polecenia władzy i miał państwowy etat !!! Jaki opozycjonista miał tak fajnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Re: hrabia-monte-christo, a kto chronił j.Kaczyns 06.04.09, 20:26 I jako jedyny w kraju ma sfałszowaną teczkę,na innych brak tylko zapisów. Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 L.Kaczynski, prezydentem wszystkich z UB-SB i IPN 06.04.09, 19:34 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6439520,Sprzatanie_psich_kup_to_jak_mycie_zebow.html Odpowiedz Link Zgłoś
gralp odznaczy tych dzięki którym jeszcze siedzi 06.04.09, 19:34 kiedyś lechu nie lubił kutyki bardzo, ale zmienił zdanie odkąd tamten dosięgnął stołka. znając metody działania szefa ipn (m.in. wspinanie się po plecach kolegów i ich później kopanie), nie zdziwiłbym się gdyby obecnie zwyczajnie szachował naszą główkę państwa. nieomal na 100% ipn posiada papiery na wszystkich, a wypłynięcie takowych w przypadku braci k. byłoby dla nich katastrofą. Odpowiedz Link Zgłoś
zzackk Prezydent odznaczy pracowników IPN 06.04.09, 19:35 www.youtube.com/watch?v=PuLkoJlTchc&eurl= Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Prezydent PIS-u,dewauluje polskie odznaczenia.. 06.04.09, 19:37 Szambo podnosi do rangi pałacyku... Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Re: Prezydent PIS-u,dewauluje polskie odznaczenia 06.04.09, 19:40 paralela.1 napisała: > Szambo podnosi do rangi pałacyku.. Bo to du..nie oficer... Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Im gęstsza piana cynglom z "Wyborczej"... 06.04.09, 19:35 ...na usta się ciśnie, tym większa pewność, że coś (lub ktoś) jest dobre dla Polski. Ma Pan słuszność, Panie Prezydencie. Trzeba odkłamywać, trzeba pokazywac prawdę, trzeba się nie bać, trzeba zachować pamięć. Bo jak nas "twarta Rzeczpospolita" pochłonie, to kamień na kamieinu nie zostanie - tylko człowiek honoru Kiszczak i wutorytet moralny Szczypiorski. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 dziedzicznacytadelafinansjery..Cy ngiel Jareczka. 06.04.09, 19:39 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś