wyksztalciunio Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 10:46 No to świetnie.Ich miejsce,jedynie w Tworkach. Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Re: Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 10:56 wyksztalciunio napisał: > No to świetnie.Ich miejsce,jedynie w Tworkach. Tak Ci pilno do płacenia za leczenie zdrowych? Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Re: Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 12:23 Spójrzcie jakie to świniaki! Wziąść szlauch w garść i przegonić po garażach... i po dupie raz i dwa i spowrotem. Raz dziennie. Codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 13:27 Na ich miejsce przyjdą kolejni. Jeszcze bardziej posłuszni Najjaśniejszemu. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Libicki i Tomczak krwi mało,do aorty,Żyda...! 09.04.09, 13:38 Łajzy ZChNu! Kredo czarnego, PiSiORnego. Gryź w aortę. Szkaluj wroga. Wykorzystuj często Boga. Nie ukryje się wróg w grobie. Pluj, na płytę siknij sobie. A gdy za nim żal ktoś ćwiczy. Siknij jemu do kropielnicy. Nowe wybory, więc czinownik z czynownikiem robi sobie i nam kampanię z męczennikiem. Skoro przykład męczeństwa idzie z góry, no od tego co to wanny, z gazem rury i przynosi to jemu, i nam efekty, więc co w tym złego Boże Święty? Bóg jest w nich. Bóg jest ich. Bóg wskazuje wiele dróg. Jak nie wyjdzie, tak chciał Bóg. To nasz wspólnik , a nie wróg, no bo ukraść to nasz Bóg! Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 PO ich przyganie. Tam już są wszyscy "święci" :) 09.04.09, 15:01 PO ich przygarnie. Donek musi mieć szeroki elektorat więc przytula od lewa do prawa :) Sami tzw bez kręgowcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 15:24 dokto napisał: > wyksztalciunio napisał: > > > No to świetnie.Ich miejsce,jedynie w Tworkach. > > Tak Ci pilno do płacenia za leczenie zdrowych? Tomczak zdrowy??? Ten faszol znany jest na forach jako "junkier" co ty widzisz zdrowego psychicznie w jego wypocinach, a jeszcze ta sprawa w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
com.bi-nerki Re: Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 10:56 Ewentualnie w ich odpowiedniku, czyli w radiu M. Odpowiedz Link Zgłoś
decris Re: Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 11:13 Nie tak szybko. Na razie ciebie nie wypuszczą, wiec miejsce zajete. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 11:33 wyksztalciunio napisał: > No to świetnie.Ich miejsce,jedynie w Tworkach. Myślisz że wszyscy zwolennicy PiSS powinni być w Tworkach tak jak tobie się "udało" osiągnąć?? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 14:47 wyksztalciunio napisał: > No to świetnie.Ich miejsce,jedynie w Tworkach. *********************** a nie uważasz że do PełO pasują jak ulał ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cecora Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 10:47 Pan Libicki za problemy lustracyjne wyleciał z partii to Agorowa tuba Tok Fm przyjęła go by się wypłakał. Co uczynił. W PO dopiero jak jest skandal to wywalają z partii, albo jak już Donek nie daje rady ładnie się uśmiechać do kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 10:50 A to Libicki i junkier zostali wywaleni z PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Przejda do PO, Podkarpacie czeka 09.04.09, 11:05 Po tym antypolaku junkrze wszystkiego można się spodziewać. Byle tylko byl przy żłobie. Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: Przejda do PO, Podkarpacie czeka 09.04.09, 15:23 ale masz debilny podpis. gnczym antyfaszystowskim psom wara ? to chyba dobrze ze sa antyfaszystowskie? no ale czego oczekiwac od zwolennika glupoty. klepie sam nie wie co.calkiem jak kartofel. -- kaczyzm: -dokonałem zwrotu o 360 stopni; -myślenie źle o mnie jest zbrodnią; Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Przejda do PO, Podkarpacie czeka 09.04.09, 15:33 okulele99 napisał: > ale masz debilny podpis. gnczym antyfaszystowskim psom wara ? to chyba dobrze z > e > sa antyfaszystowskie? > nie wie co.calkiem jak kartofel. > -- > kaczyzm: > -dokonałem zwrotu o 360 stopni; > -myślenie źle o mnie jest zbrodnią; Albo ty albo twój poprzednik coś pochrzaniliście. To stadko to nie antyfaszyścia wprost przeciwnie - faszyści z zabarwieniem postbolszewickim. Odpowiedz Link Zgłoś
plendz To nie junkier 09.04.09, 12:20 Mylicie posła Tomczaka z Poznania, który zanim został posłem był radnym z mojej dzielnicy (o, jak ja go nie szanowałem;-)) z Witoldem Tomczakiem - ksenofobicznym burakiem i "junkrem" w jednej osobie. "Junkier" w Poznaniu nie miałby szans nawet na zostanie radnym;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eddd73 Re: To nie junkier 09.04.09, 14:22 plendz napisał: > Mylicie posła Tomczaka z Poznania, który zanim został posłem był radnym z mojej > dzielnicy (o, jak ja go nie szanowałem;-)) z Witoldem Tomczakiem - > ksenofobicznym burakiem i "junkrem" w jednej osobie. "Junkier" w Poznaniu nie > miałby szans nawet na zostanie radnym;-)) Otóż nie do końca masz rację. Co prawda to nie Tomczak-Junkier, ale też ksenofob. Bez mrugnięcia okiem nazwał gejów z parady w Poznaniu zboczeńcami takimi jak zoofile. Potem wprawdzie przeprosił, ale smród pozostał. Tak, że mam nadzieję, że to koniec politycznej kariery Tomczaka... Mam nadzieję, że będzie Panu wstyd Panie Jacku za tych zoofili - jak Pan w końcu dorośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: To nie junkier 09.04.09, 15:36 plendz napisał: > Mylicie posła Tomczaka z Poznania, który zanim został posłem był radnym z mojej > dzielnicy (o, jak ja go nie szanowałem;-)) z Witoldem Tomczakiem Pardon!!! Nie zwróciłem uwagi na imię, mam po prostu awersję na to nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 15:30 cecora napisała: > > W PO dopiero jak jest skandal to wywalają z partii, albo jak już Donek nie > daje rady ładnie się uśmiechać do kamery. > Nie słyszałem by PiSuar przynajmniej ukarał m.in. "wózkowych", czy nawet ludzi którzy mieli gorsze papiery od Libka. Z drugiej strony - wieczne odpoczywanie tym nomen omen GWIAZDOM. Odpowiedz Link Zgłoś
idiot_hunter Ten Libicki to zdaje się taki sam jak Romaszewski 09.04.09, 10:48 Praca mu się podoba, samochód służbowy mu się należy a tu go wystawić nie chcą, niewdzięczniki... Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Mając IPN i Macierewicza 09.04.09, 10:53 Kaczynski doskonale wiedział o niejasnej przeszłosci Libickiego. Rozegrał to jednak w sposób bardzo prostacki,rzekłbym prymitywny. Jego polityka personalna sprowadza się do kija i marchewki. I co teraz począc z nabytą wiedzą Libickiego w Europoarlamencie? To także strata dla nas Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
agnitz Re: Mając IPN i Macierewicza 09.04.09, 13:15 Hm... Jeżeli chodzi o posła Libickiego i jego "występy" w Europarlamencie, to osobiście cieszę się, że go tam W OGÓLE NIE BĘDZIE... Tylko wstyd Poznaniowi przynosił.. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Mając IPN i Macierewicza 09.04.09, 14:54 agnitz napisała: > Hm... Jeżeli chodzi o posła Libickiego i jego "występy" > w Europarlamencie, to osobiście cieszę się, że go tam W OGÓLE NIE > BĘDZIE... Tylko wstyd Poznaniowi przynosił.. *********************** a jak wejdzie z list PełO to mam nadzieję, że nie będziesz się go wstydził ... Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Ten Libicki to zdaje się taki sam jak Romasz 09.04.09, 12:43 idiot_hunter napisał: > Praca mu się podoba, samochód służbowy mu się należy a tu go > wystawić nie chcą, niewdzięczniki... ------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Jak zwykle 09.04.09, 10:49 prezes zachował się jak słon w składzie porcelany. Żadnego wyczucia. Wystarczyło odpowiednio wcześniej dać Libickiemu do zrozumienia, że nie będzie na liście. Taka polityka popierania " wiernych psów" tylko cieszy oponentów. Odpowiedz Link Zgłoś
peterliberty Jeśli Chrostowskiego można latami pomawiać 09.04.09, 10:50 to niestety, niech i PiSowiec trochę pocierpi. liberalnydemokrata.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 10:52 Oj, zaczyna nam się PiS sypać. Coraz więcej PiSowców kwestionuje dogmat nieomylności Prezesa... Heretycy... Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 PIS ma "braterską" partie SLD.. tam pójdą chłopaki 09.04.09, 10:55 Jarosław Kłamczynski...zdechł pies ! Odpowiedz Link Zgłoś
maj.47 PIS ma "braterską" partie SLD.. tam pójdą chłopaki 09.04.09, 11:06 SLD pomalutku przejmuje elektorat PIS-komuny.. barnaba444 napisała: > Jarosław Kłamczynski...zdechł pies ! Odpowiedz Link Zgłoś
oakpark Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 10:55 No i bardzo dobrze! PiS to w końcu partia jedynie pseudochrześcijańska. Pana Libickiego Kaczyński "załatwił" klasyczną metodą - na odgłosy lustracyjne z tzw. "niezależnego" źródła... Niedługo juz w PiS-ie zostaną sami pół- i ćwierćfaceci...Libicki pewnie miał za twardy kark... moze byc w wielkopolskim PiS to, co w Łodzi jakiś czas temu... Kaczyński niszczy wartościowych ludzi w swojej partii od lat. Atak na Libickiego nie dziwi. Między nim a Kaczyńskim jest różnica - i kulturowa i wręcz cywilizacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
hno3 Naziol nie naziol - pracowity z niego chłop w EU 09.04.09, 10:59 Pójdzie do partii za irlandzkie Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
cypres Moze nie chca miec juz takich kolegow w partii 09.04.09, 11:05 Podczas wtorkowej sesji Rady Miasta, Radny Prawa i Sprawiedliwości Michał Grześ zadał pytanie czy znany jest władzom miasta fakt, że słoń Lotek - sprowadzony do poznańskiego ZOO z Węgier był poprzednio słoniem w warszawskim ZOO i cytat 'interesował się nie samicami lecz samcami'. Według radnego Michała Grzesia taka sytuacja nie jest korzystna, bo słonie nie będą się rozmnażały. Na pytanie Lech Banach, dyrektor ZOO odpowiedział, że słoń Lotek faktycznie wcześniej był w Warszawie, było to 5 lat temu, kiedy słoń Lotek był jeszcze młody. Dyrektor zapewnił, że słoniom zdarzają się różne zachowania w trakcie łączenia się w grupy samców podczas dojrzewania, i nie można porównywać zachowań słonia do zachowań ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <------------------------=-=--- 09.04.09, 11:05 Kolejni rozczarowani? Sikorski, Marcinkiewicz, Dorn, Tomczak, Libicki... wiedzieli, że każdy kto odejdzie z PiSu będzie opluwany i drwiony a jednak woleli odejść niż tkwić w tym skaczaniałym tworze. Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: <------------------------=-=--- 09.04.09, 11:56 Dorn jest chyba niereformowalny. Mimo że odstawiony od prezesowego "cycka", nadal deklaruje wielki sentyment do PiS. I co o takim myśleć? Że wariat? A może w żalu nieutulony...? Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Re: <------------------------=-=--- 09.04.09, 12:08 niechce się splamić obcą przynależnością bo pewnie postawił na to że Jarosława też wykopią Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca3 Re: <------------------------=-=--- 09.04.09, 14:06 Dornowi trudno się rozstać z PiSem, bo był jednym z ojców założycieli i to on tą nazwę wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: <------------------------=-=--- 09.04.09, 15:06 duch-2 napisał: > Dorn jest chyba niereformowalny. Mimo że odstawiony od > prezesowego "cycka", nadal deklaruje wielki sentyment do PiS. I co o > takim myśleć? Że wariat? A może w żalu nieutulony...? Odwrotnie, Jarosław to jest wielki cienias "nieutulony"... dwa tygodnie w willi Prezydenta koczował nad programem PiSS i wyszło wielkie zero. Cały dotychczasowy program PiSS stworzył Dorn. Kaczyński jest dobry tylko do pyskowania w radio w TV i przed innymi mediami. To jest powód dla którego Dorn deklaruje "wielki sentyment" bo jest to sentyment do własnych przemyśleń i własnej pracy. Zobacz jak wszystko się zaczęło walić w PiSS jak odszedł Dorn. Można Dorna krytykować nie zgadzać się z jego wizją kraju ale to jest wizja jego, która to wizja stanowiła program PiSS. Żałosne, nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 11:07 Poznań prawie odpiszczony!!!! Hura!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia niech spadaja na drzewo 09.04.09, 11:10 to przez te "twarze" PiS tak marnie wypadł w wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Re: niech spadaja na drzewo 09.04.09, 11:21 o byciu na drzewie wiesz chyba najwięcej? Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia potrafię wejść na drzewo 09.04.09, 12:24 ty tego łamago zapewne byś nie zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Re: potrafię wejść na drzewo 09.04.09, 15:47 pochwal się przed kolegami to może w uznaniu zapiszą cię do kolejki chętny na podnóżek dla wodzusia Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Gdzie PiS dolki kopie tam sam w nie wpada 09.04.09, 11:59 Co to jest "ołek"...? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Gdzie PiS dolki kopie tam sam w nie wpada 09.04.09, 15:45 duch-2 napisał: > Co to jest "ołek"...? ;)) Właśnie??? Bo "kołek" to ty, jest jeszcze wołek, co także do ciebie pasuje, albo dołek czyli miejsce gdzie zmierza PiSuar. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Moja kochana Wielkopolska będzie bez PiSdzielni!!? 09.04.09, 11:29 Hurrrrraaaa!! I wcale mi nie żal tych durni, co z takim zapałem lizali kupry przez lata, a teraz spieprzają z kaczej fermy!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 pis is dead-pis is dead-pis is dead-pis is dead-pi 09.04.09, 11:30 zanim będzie za późno !!! clubbing.lodz.pl/forum/files/thumbs/t_kaczyzm_193.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Trudności ze zrozumieniem istoty lustracji 09.04.09, 11:34 Wygląda na to, że PiSowcy zaczynają rozumieć bezsensowność ślepej lustracji dopiero, kiedy dotyka ich osobiście. Tylko prezes miał fałszywą teczkę, reszta może być skazana na polityczną śmierć na podstawie przypuszczenia, że może coś na nich jest. Takie podejście nie świadczy najlepiej ani o inteligencji, ani o czystości intencji PiSowskich kadr, co zresztą nie jest żadnym odkryciem. Odpowiedz Link Zgłoś
rst.ep Libiccy występują z PiS-u. Za nimi inni 09.04.09, 11:43 taka to partia. i dibrze niech zostana tam tylko same tumany Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek funkcjonariusze propagandy PO nazywjacy siebie 09.04.09, 11:47 dziennikarzami w pocie czola tyraja by przykryc byle newsem AFERE GRADA.AFERA GRADA to jest temat ,zona ministra skarbu wygrywa rzadowe przetargi.ale po co o tym fukcjonariusze aparatu propagandy maja pisac lepiej pisac o pumie,wypadku samochodowym,palikocie itp. a tu lepkie lapki chap,chap,chap Odpowiedz Link Zgłoś
stern82 Re: funkcjonariusze propagandy PO nazywjacy siebi 09.04.09, 11:52 dobiczek napisał: > dziennikarzami w pocie czola tyraja by przykryc byle newsem AFERE > GRADA.AFERA GRADA to jest temat ,zona ministra skarbu wygrywa > rzadowe przetargi.ale po co o tym fukcjonariusze aparatu propagandy > maja pisac lepiej pisac o pumie,wypadku samochodowym,palikocie itp. > a tu lepkie lapki chap,chap,chap następny nawiedzony, też wykryłeś UKŁAT? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Wypieprz..li junkra? Na-sze-go junkra?! 09.04.09, 11:55 dobiczek napisał: > dziennikarzami w pocie czola tyraja by przykryc byle newsem AFERE > GRADA.AFERA GRADA to jest temat Afery; matki, żony i kochanki, itp. to wszystko gó...o nie tylko wobec wieczności, jak to mówią, ale i wobec ostatecznej degrengolady i samorozkładu PiSu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek a tym czasem kase z rzadowych przetargow 09.04.09, 12:02 lepkie lapki chap,chap,chap.juz wiem czemu min grad nie mial czasu zajac sie ratowaniem polskiego przemyslu stocznioawego chap,chap, chap Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Re: a tym czasem kase z rzadowych przetargow 09.04.09, 12:09 po co ratować coś co jego prześwietni poprzednicy uratowali Odpowiedz Link Zgłoś
plendz jeszcze raz - TO NIE junkier 09.04.09, 12:32 Proszę przestać insynuować jakiekolwiek związki junkra z Poznaniem. Junkier to europoseł radia maryja, a ten Tomczak to poseł, były radny z Poznania, o którym też nie mam dobrego zdania i do dzisiaj myślałem, że nie ma cochones. Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Wypieprz..li junkra? Na-sze-go junkra?! 09.04.09, 15:49 koloratura1 napisała: > dobiczek napisał: > > > dziennikarzami w pocie czola tyraja by przykryc byle newsem AFERE > > GRADA.AFERA GRADA to jest temat > > Afery; matki, żony i kochanki, itp. to wszystko gó...o nie tylko wobec wiecznoś > ci, jak to mówią, ale i wobec ostatecznej degrengolady i samorozkładu PiSu!!! Niestety, to nie Wicio, zbieżność nazwisk. Junkra nie wywalą, to główny dupoliz jarkacza i muchomorka, mimo że ma sprawę sądową i jest faszystą. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: funkcjonariusze propagandy PO nazywjacy siebi 09.04.09, 15:18 dobiczek napisał: > dziennikarzami w pocie czola tyraja by przykryc byle newsem AFERE > GRADA.AFERA GRADA to jest temat ,zona ministra skarbu wygrywa > rzadowe przetargi.ale po co o tym fukcjonariusze aparatu propagandy > maja pisac lepiej pisac o pumie,wypadku samochodowym,palikocie itp. > a tu lepkie lapki chap,chap,chap PiSSgamoniu posmaruj sobie lepiszczem swoje łapki i gwarantuje Ci,że zawsze G złapiesz. Poza łapkami trzeba mieć jeszcze głowę do myślenia a nie czerep do słuchania radia z ryjem i wypocin prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
stern82 Popatrz 09.04.09, 11:50 Nie ma PiSu w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, oh POpatrz, oh POpatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
antykkk Znów założą jakąś partyjkę populistyczną 09.04.09, 11:51 z tymi ich chorymi wartościami pisanymi przez ch, których akurat oni nijak nie przestrzegają. W nazwie było już Polska, chrześcijaństwo, rodzina, prawo, sprawiedliwość itp. a ciemny ludek głosował na te same szuje. Moze niech użyją prawdziwych tak im bliskich nazw np. obłuda, kasa, przywileje, złodziejstwo, krętactwo, kumoterstwo. Bo teraz my już nie pasi. Odpowiedz Link Zgłoś
lanyp No i gdzie teraz biedaki pójdą? 09.04.09, 11:51 porozmawiajmy z posłami na: www.nasz-parlament.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: No i gdzie teraz biedaki pójdą? 09.04.09, 12:15 Do Rydzyka, jak do swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
cep_0 Libiccy występują z PiS-u. Za nimi inni 09.04.09, 11:54 Jeden z wozu koniom lżej, a tym ba5dziej przy trzech lub wiecej. PiS od tego nabierze wody w usta i się pozwija - na zawsze. A z drugiej strony : przecież Libiccy nie zagrażali bratu przewodniczącego w reelekcji do dużego pałacu, a więc w czym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 12:03 TVN 24 podaje, że to jeszcze nie konic. Mają wystąpić z PiS radni. Jakieś 10 osób. Mało tego osoba "wstawiona" na miejsce Libickiego, tegoż serdeczny przyjaciel, został tam umieszczony bez pytania o zgodę i nie wiadomo czy będzie kandydować. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Libicki i Tomczak wystąpili z PiS-u 09.04.09, 13:24 Będzie będzie,zbyt duże są tam diety żeby sobie ot,tak zrezygnować w imię jakiejś tam >serdecznej przyjażni< Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 kolejna dobra wiadomosc - PiS sie rozpada na atomy 09.04.09, 12:06 wkrotce zniknie calkiem a z nimi Czwarta Erpe psychotycznych braci K. Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: kolejna dobra wiadomosc - PiS sie rozpada na 09.04.09, 12:16 Ach, rysiopysio, niemal zapomniałam o Stirlitzu, już lecę na jego stronę. P.S. Zabolało Libickiego? A jak "wrogów" czyścili na podstawie jeszcze wątlejszych poslak, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 wrog to wrog - jak nie ma poszlak to sie 09.04.09, 12:58 je spreparuje - swoich "czyszcza" by sie pokazc jacy to oni "czysci" tylko im ten brunatny kolorek spod łb wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś