presentation1 ...Normalny czlowiek......... 21.04.09, 09:38 ogladajac ten spot zauwaza w nim swoje odczucia.Tak wlasnie kojarzy sie PO w spoleczenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: ...Normalny czlowiek......... 21.04.09, 09:40 Ale co ty esbeku wiesz o społeczeństwie? Dalej je inwigilujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta presentation1, wy z SB, nie jesteście normalnymi 21.04.09, 09:55 ludżmi ..Wy jesteście bydlakmi najgorszego sortu... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A co ty esbeku możesz wiedzieć o odczuciach 21.04.09, 12:52 normalnego człowieka, skoro najprawdopodobniej od nigdy a na pewno od bardzo dawna normalnym człowiekiem nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 09:44 Spot raczej średni! Ale pomysł z "jezyczkiem" świetny! Stylistycznie nawiązujący do humoru amerykańskich starych kreskówek. Na scenie politycznej w Polsce to maleńki brylancik! Oglądając ponurego bulgota Niesiołowskiego czy politycznego skunksa Palikota - można rzec brawo PIS! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 09:48 Ty nie możesz rzec, ty musisz. W końcu za to ci płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Tylko cioty glosują na PO 21.04.09, 09:45 Cioty Cioty Cioty Cioty Cioty i ty też glosowałeś na PO cioto ? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Tylko cioty glosują na PO 21.04.09, 09:49 Generalnie na prawicę głosują cioty. Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Re: Tylko cioty glosują na PO 21.04.09, 10:17 No właśnie na prawicy jest PO , przecież Tusk rządzi i nie robi żadnych znaczących zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Tylko cioty glosują na PO 21.04.09, 11:12 Dlatego ja głosuję na lewactwo z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta ichmordy.Kaczynski,Kurski, itd..głosują na PO ? 21.04.09, 10:13 chyba nie... passent.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/pocalunek_450.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
plendz No nie! Jarek i Zbyszek Z. na PO??? 21.04.09, 12:02 Cóż za nielojalność. Przecież oni mają własną partię... Odpowiedz Link Zgłoś
bemowiak2008 pamietam jak dr Migalski zapewnial ze jest bezstro 21.04.09, 09:58 nny w swoich opiniach:) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: pamietam jak dr Migalski zapewnial ze jest be 21.04.09, 10:04 I jest bezstronny.Pokazal to co mysli spoleczenstwo o PO.Wywala oszustom jezyk.Oczywiscie ze PO ma sporo zwolennikow.Podobnie jak kiedys PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Pres juz ustaliliśmy że spot kłamie.Nie pamiętasz? 21.04.09, 10:11 Już zapomniałeś że sam zwątpiłeś w prawdy podawane w tym spocie? Więc i autor tego spotu musi być kłamcą. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Pres juz ustaliliśmy że spot kłamie.Nie pamię 21.04.09, 10:15 Spot pokazuje odczucia spoleczne.Uderza bolesnie.Potwierdza to o czym ludzie dyskutuja.Wiem ze to boli.Ale to musi bolec.Bo prawda powinna byc naga.I w tym spocie jest.Brutalna,naga prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Skleroza Presa. Wczoraj twierdził co innego. 21.04.09, 11:36 W spocie nie ma ani słowa prawdy - i TY o tym doskonale wiesz. Już prosiłem Cię o to byś udowodnił, że podali tam prawdę (podałem Ci dalaczego to jest nieprawdą) i nie umiałeś. I zgodziłeś się z tym. To że spot odpowiada odczuciom wielu ludzi, z czym się zgodzę, nie robi od razu z niego prawdy. Kiedyś wierzono że Ziemia jest płaska. Jednak wiara ta nie zrobiła z tego prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Dobrze pamiętam że ty i twoi kumple z SB to 21.04.09, 12:55 był człon zwolenników PZPR, więc skoro teraz jesteś zwolennikiem PiS, nietrudno domyśłić się, która partia ma PRL-owski rodowód:) Odpowiedz Link Zgłoś
j-agat "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 09:59 Brawo,Panie doktorze Migalski.!!! Życzę powpdzenia w wyborach do Europarlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Są faceci, co się znają na sztuce 21.04.09, 09:59 Urodę ma więcej kurską, więc styl będzie raczej propagandowy. Tak, są faceci, co się znają na sztuce... Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Dobrze się zapowiada.Następnym sukcesem będzie , 21.04.09, 10:01 aby wyborcom pokazać nie język ale wypiętą gołą dupę.Kaczory to mają "dobrą rękę"do kadr.Same przygłupy i matoły.Aż szkoda wymieniać nazwisk,bo wszystkie takie same sługusy.Dla tych parę groszy czołgać się u stóp Kaczorów to trzeba być naprawdę idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Co się czepiasz? Z czegoś trzeba żyć! 21.04.09, 10:48 szasza7 napisała: > Dla tych parę groszy czołgać się u stóp Kaczorów to trzeba > być naprawdę idiotą. "Odzyskana " - póki co, przez LPR - TVPiS coraz mniej potrzebuje "niezależnego pisowskiego komentatora", w Polsacie czy TVN-ie też miejsca nie znajdzie. Z takim "dorobkiem naukowym" trudno liczyć na habilitację, a - w konsekwencji - na fuchę na jakiejś uczelni; no, chyba że u o.Rydzyka... Ale on już zdążył nazatrudniać rożnych Ziobrów i im podobnych "specjalistów", więc chyba będzie mu szkoda kasy... A miejsce w PE to dopiero super fucha finansowa! Byłby idiotą, gdyby nie spróbował skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara1212 "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 10:05 Jak teraz ocenić to co Migalski mówił przed "małżeństwem" z PiSem? Był obiektywny, czy nie? A swoją drogą, aż tak spragniony władzy, jakieś kompleksy, czy co? Po co mu ta polityka, w nauce mu nie idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 11:17 barbara1212 napisała: > jakieś kompleksy, czy co? Po co mu ta polityka, w nauce mu nie idzie? Albo to ironia, albo niewiedza. Właśnie NI CHOLERĘ mu nie idzie! Odmówili mu dopuszczenia do przewodu habilitacyjnego. Było o tym niedawno głośno. A nawet, GDYBY mu jako tako szło, to pieniądze na uczelni MIZERNE. A pierwsze miejsce na liście to pewniak i 38 tysiaczków na miesiąc. A może to i 40, bo znów złoty się osłabił. Zresztą, z uczelni do polityki prawie wyłącznie pchały się nieudaczniki. W Solidarności (na uczelniach) TEŻ działali przeważnie przeterminowani adiunkci, tacy jak Migalski. Odpowiedz Link Zgłoś
sq9dde Alez to jest marna postac! 21.04.09, 10:06 W telewizji Pan doktor wydawal sie ,ze jest wiekszy .A zachowuje sie jak przyslowiowy lump .Nic konkretnego do sprawy nie wnosi .I ten Pan posiada doktorat ? Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta Nowe logo PIS..Wypięte dupsko na Polske..! 21.04.09, 10:08 z klockiem Migalskim w tle odbytu... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Marek Migalski jest świetny! 21.04.09, 10:08 Bardzo się cieszę, że ktoś tak inteligentny, kompetentny i odważny jak on zdecydował się na wejście do polityki:) Takich polityków nam trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Marek Migalski jest świetny! 21.04.09, 10:10 Prócz tego kłamca, koniunkturalista i podlizywacz. Takich trzeba w PiSie - inteligentnych, kompetentnych i odważnych - w kłamaniu i podkładaniu świń. Hehe Kurski będzie miał konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Marek Migalski jest świetny! 21.04.09, 10:11 A Ty po co opisujesz siebie pod moim postem? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Marek Migalski jest świetny! 21.04.09, 10:56 A Ty pisałaś o mnie? A ja jestem nowym członkiem PiSu do tej pory udającym cynicznie "niezależność"? A może to ja odpowiadam za spot z kłamstwami? Możesz mi podac jak to jest z Misiakiem? Dostał od państwa te 48 mln? Masz na to jakiś choć najmniejszy dowód? jak nie to spot, a więc i jego twórca Migalski to kłamca. W dodatku bezczelny bo wszyscy wiedzą doskonale że Misiak takiej kasy nie miał dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta anwad jest was ,idiotów, coraz mniej... 21.04.09, 10:10 W Polsce przewaga jest po stronie ludzi mądrych...SB-PIS to kloaka..! Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: anwad jest was ,idiotów, coraz mniej... 21.04.09, 10:13 Rozumiem, że Ty zaliczasz się do tych mądrych, pierocie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta Re: anwad jest was ,idiotów, coraz mniej... 21.04.09, 10:15 anwad napisała: > Rozumiem, że Ty zaliczasz się do tych mądrych, pierocie?:) jednak nie łapisz,idiotko.. mylisz ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Marek Migalski jest świetny! 21.04.09, 10:15 Dałabyś uczciwie linka z którego zapożyczyłaś swoją opinię o Migalskim. Nie uwierzę, żee samodzielnie cokolwiek napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus A przy tym jaki zakłamany.. 21.04.09, 10:31 Ho ho Jarek od razu poznał się, że to kandydat pasujący jak ulał do profilu PIS. Mistrz kłamstwa i obłudy. Trzeba być wyjątkowo załganym człowiekiem by przez całe lata udawać bezstronnego politologa komentatora świadomie wprowadzając w błąd miliony słuchających go ludzi. W zasadzie jeżeli wziaść pod uwagę poziom moralności Kurskiego i Migalskiego to nie różnią oni się zbytnio. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: A przy tym jaki zakłamany.. 21.04.09, 10:42 Bo jak będziesz tak tendencyjnie komentował, pomyślę, że intelektem dorównujesz co najwyżej tym trzem powyżej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Obiektywny jak politolog... 21.04.09, 10:51 Po ujawnieniu się Migalskiego z całą pewnością to powiedzenie może na stałe zagościć w słowniku j. polskiego...;P Komentarz był równie obiektywny, jak polityczne komentarze Migalskiego, nie rozumiem Twoich pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Migalski był niezależny w swoich sądach 21.04.09, 10:59 Wszelkie zarzuty wobec niego są bezpodstawne. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Migalski był niezależny w swoich sądach 21.04.09, 11:13 No i był jeszcze obiektywny!! Nie to co ałtorytety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Migalski był niezależny w swoich sądach 21.04.09, 11:27 Rozbawiłaś mnie droga Anwad, dzięki...;))) anwad napisała: > Wszelkie zarzuty wobec niego są bezpodstawne. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Migalski był niezależny w swoich sądach 21.04.09, 13:24 Jesteś rozbawiony bezpodstawnie, ale na zdrowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Anwad ma rację. 21.04.09, 12:38 Biorąc pod uwagę jego "obiektywne analizy" w czasie kampanii wyborczej 2007 Migalski już od dawna jest niezależny od rozumu i wolny od wszelkich skrupułów. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Anwad ma rację. 21.04.09, 13:20 Wniosek główny w tytule – słuszny. Nad argumentacją musisz jeszcze popracować:) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Anwad ma rację. 21.04.09, 13:25 Miejsce Janusza Palikota jest na śmietniku. www.dziennik.pl/opinie/article364508/Miejsce_Janusza_Palikota_jest_na_smietniku.html Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Anwad ma rację. 21.04.09, 13:26 Miejsce PO-jest na smietniku. To moj komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Anwad ma rację. 21.04.09, 14:42 Co ja będę pracował nad argumentacją. Twój kolega powyżej, z właściwą sobie rezolucją, podał ów przesądzający (i jedyny niestety) argument przemawiający za Twymi racjami. Myślę, że przyjęcie tego aksjomatu to fundament PiSowskiej ideologii ( ostatnio wystarczający wam w zasadzie za całą budowlę). Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: A przy tym jaki zakłamany.. 21.04.09, 10:53 Chodzi o twoje trzy posty powyżej? Rzeczywiście, niski poziom, charakterystyczny dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A przy tym jaki zakłamany.. 21.04.09, 10:54 tw_wielgus napisał: > > W zasadzie jeżeli wziaść pod uwagę poziom moralności Kurskiego i > Migalskiego to nie różnią oni się zbytnio. Owszem: Migalski gorszy. Kurski, przynajmniej, nigdy nie udawał bezstronnego. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Już wiem dlaczego uwalili Migalskiego 21.04.09, 10:08 Jak w jego pracach jest tyle samo prawdy co w tym spocie to nadawały się tylko do kosza. Dalej nikt nie potrafi powiedzieć gdzie złamał prawo Misiak. Dalej nie wiadomo SKĄD się wzieła kwota "dla Misiaka". Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Już wiem dlaczego uwalili Migalskiego 21.04.09, 10:33 A nie... raczej z powodów merytorycznych. Ten gość powinien otworzyć doktorat na jakim wydziale propagandy i czarnego PR. Minął się Marek z powołaniem i nawet tego nie zauważył. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Już wiem dlaczego uwalili Migalskiego 21.04.09, 10:56 maaac napisał: > Jak w jego pracach jest tyle samo prawdy co w tym spocie to > nadawały się tylko do kosza. I dlatego tam właśnie trafiły. Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Migalski do eurokoryta przez prezia bez wazeliny 21.04.09, 10:10 Po kilku latach wiernego szczekania dla nadprezydenta zbliża się czas nagrody za wierną służbę - dostęp do eurokoryta. Wchodzi preziowi bez mydła !! Wierniejszy od edgara i kota!! Za przepustkę do forsy !! Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 spin to po polsku kręt czyli doktor krętacz!! 21.04.09, 10:18 a jenak nazwa wszystko ci powie Odpowiedz Link Zgłoś
kmicic-1-1 "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 10:20 Migalski ten doktoratt to chyba razem z kaczorem broniłeś w Wąchocku bo poziom naukowy żenujący gratuluję głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk67 Migalski to poziom Uniwersytetu Śląskiego!!!!!!!!! 21.04.09, 10:22 Przed wojną niejedna szkoła średnia miała większy poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeplita "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 10:23 Jaki spindoktor taki spot, ale mimo wszystko jest w tym pewien plan. www.mojeopinie.pl/''by_zylo_sie_lepiej_kolegom''_nowy_spot_stara_taktyka,3,1240227848 Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Przewód habilitacyjny u kurdupla otworzył! 21.04.09, 10:24 "Gwiazda" polskiej politologii robi pracę habilitacyjną z lizania kaczego kupra! Nic dziwnego,że nikt poważny nie chciał zadawać się z tym skunksem. Odpowiedz Link Zgłoś
tolkobanan Żałosny z niego typ. Nie ma szans z Buzkiem. 21.04.09, 10:24 Cwaniactwo to nie wszystko, także w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
swiruska1 "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 10:26 nie widzę nic złego w tym,ze ma się ochotę aby "żyło się lepiej KOLEGOM".też mam kolegow i kolezanki i tez im zycze by zylo im sie nadal dobrze-jesli zyja dobrze-a tym ktorym nie zyje sie dobrze zycze zeby zylo sie lepiej. to brak zawisci i zazdrosci sprawia,ze nie jest mi zle z tym,ze innym zyje sie lepiej-byle by uczciwie! Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Przaśny klimat disco-polo. 21.04.09, 10:27 Pisiory bawią się jak w piaskownicy. I jeszcze myślą że to śmieszne. Wszystko w przaśnym klimacie disco-polo, chwyty poniżej pasa, pokazywanie języków ... Generalnie jest to skierowane do odbiorcy który ma bardzo niską kulturę osobista. Normalny człowiek po prostu takie prostactwo odrzuca, zapomina o nim, o popieraniu takiej partii nie wspomnę. To poniżej jakiejkolwiek godności. Tylko ciemny lud to kupi :) Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Re: Przaśny klimat disco-polo. 21.04.09, 10:33 > Tylko ciemny lud to kupi :) Aha... a jasny i oświecony elektorat PO-pulistów nawet nie spojrzy, bo zajęty jest właśnie studiowaniem Kanta. I prasowaniem dresów... Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Re: czyżby głos ciemnego ludu właśnie zabrzmiał? 21.04.09, 10:46 Zabrzmiał wystarczająco w ostatnich wyborach na skinienie tow. tow. Waltera i Solorza, na wskazanie Michnika. Ciemny lud został przekonany o swojej wielkości. Teraz wystarczyły studia zaoczne w pcimowie i głosowanie na PO by się uznać za "elytę" intelektualną... a i jeszcze zawzięty antykaczyzm na forach... Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski :) 21.04.09, 10:56 Istnieje jeszcze wiele rzeczy oprócz pis i po. Niektórzy o tym nie wiedzą. Nie wiedzą też że są ludzie którzy używają własnego rozumu i nie muszą być kierowanie i wskazywani przez na przykład Ciebie wymiennych. Ale Ty tego nie wiesz bo słuchasz innych których nie wymienię. Idę prasować dres na Kant. Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 10:28 Zawsze mówiłem, że to gnida! Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Dobry pomysł z tym jęzorem... 21.04.09, 10:28 ... i jakże trafiony. Skojarzenia z Urbanem nasuwają się same. Dochodzą jeszcze skojarzenia z arogancją SLD podobną do tej obecnej ekipy... no i przesłanie dla mnie jest jedno: koniec też będzie podobny. Czego Polsce i Polakom życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Re: Dobry pomysł z tym jęzorem... 21.04.09, 10:31 Tak może pisać tylko głąb, rodem z ciemnogrodu. Polacy miejcie się na baczności. Rydzykowate jeszcze są! minusn napisał: > ... i jakże trafiony. Skojarzenia z Urbanem nasuwają się same. Dochodzą jeszcze > skojarzenia z arogancją SLD podobną do tej obecnej ekipy... no i przesłanie dla > mnie jest jedno: koniec też będzie podobny. Czego Polsce i Polakom życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Re: Dobry pomysł z tym jęzorem... 21.04.09, 10:37 hahaha... można się bać... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwburaczki Jęzor dobry,ale Migalskiego do lizania d.p PiSiom. 21.04.09, 10:35 minusn napisał: > ... i jakże trafiony. Skojarzenia z Urbanem nasuwają się same. Dochodzą jeszcze > skojarzenia z arogancją SLD podobną do tej obecnej ekipy... no i przesłanie dla > mnie jest jedno: koniec też będzie podobny. Czego Polsce i Polakom życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwburaczki Dzięki Panie,teraz już jest nadzieja na koniec Pis 21.04.09, 10:32 Odpowiedz Link Zgłoś