toberson Niewierzcie Tuskowi bo to oszust i klamca!!! 17.05.09, 21:49 Przez Rok czasu nic niezrobil dla POlski.Dba tylko o kolesi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_zgazowni i byl wychowany na podworku 17.05.09, 21:55 za to prezes pis jezdzi na quadzie w czarnych okularach i przez caly czas dziecinstwa siedzial w domu - przy okazji niedlugo sie ozeni jak przed kazdymi wyborami Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy Re: Niewierzcie Tuskowi bo to oszust i klamca!!! 17.05.09, 22:01 wystarczy że był; zamiast bolszewików z pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_zgazowni sPOkojnie głosuje na PO 17.05.09, 21:52 a PIS wyPISal sie juz dawno z Polski !! Odpowiedz Link Zgłoś
metall A ja UPRzejmie na UPR. 17.05.09, 22:09 krystyna_zgazowni napisał: > a PIS wyPISal sie juz dawno z Polski !! Nie to co PO, która tak twardo stawia się naszej Katarzynie, zwanej Angelą. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: A ja UPRzejmie na UPR. 17.05.09, 22:41 obyś sie zesral!i nie miał papieru! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: A ja UPRzejmie na UPR. 17.05.09, 22:48 bogdan331 napisał: > obyś sie zesral!i nie miał papieru! Właśnie dlatego głosuję na UPR, żeby te czasy już nie wróciły. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: A ja UPRzejmie na UPR. 17.05.09, 22:52 Marnujesz głos. UPR niestety to kanał, który ściąga młodych ludzi na manowce polityki marnując ich zaangażowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: A ja UPRzejmie na UPR. 17.05.09, 23:12 cloclo80 napisał: > Marnujesz głos. Co nazywasz marnowaniem głosu? Bo ja na przykład tak nazywam głosowanie na partie, które jeszcze nigdy nie zrobiły po wyborach, tego co obiecały przed. PełO jest tu idealnym przykładem, ale takie PISy i inne SLD daleko od niej nie odstają. > UPR niestety to kanał, który ściąga młodych ludzi na manowce > polityki marnując ich zaangażowanie. Ple, ple, ple. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_i_sceptyk Re: sPOkojnie głosuje na PO 17.05.09, 22:11 ciekawe jak będziesz kwiczeć krystynko jak to ciebie wyp... na bruk z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: sPOkojnie głosuje na PO 17.05.09, 23:02 Przede wszystkim należy odciąć świńskie pisowskie ryje od kasy z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: sPOkojnie głosuje na PO 17.05.09, 23:16 cloclo80 napisał: > Przede wszystkim należy odciąć świńskie pisowskie ryje od kasy z UE. A czyje ryje proponujesz do niej przypiąć? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: sPOkojnie głosuje na PO 17.05.09, 23:17 metall napisał: > A czyje ryje proponujesz do niej przypiąć? kralika? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: sPOkojnie głosuje na PO 17.05.09, 23:44 carpaccio4 napisał: > metall napisał: > > > > A czyje ryje proponujesz do niej przypiąć? > kralika? Carpaccio, masz obsesja ma moim punkcie, pedale...;DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: sPOkojnie głosuje na PO 18.05.09, 21:25 kralik111 napisał: > carpaccio4 napisał: > > > metall napisał: > > > > > > > A czyje ryje proponujesz do niej przypiąć? > > kralika? > > Carpaccio, masz obsesja ma moim punkcie, pedale...;DDDDDDDDDDDDD Mata się ku sobie? Idźta gdzieś dalej ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Sprytny obrazek 17.05.09, 21:54 Umieszczenie klubu PiS obok Europejskiej Partii Ludowej w podobnym kolorze jednocześnie pokazuje różnicę wielkości i dodatkowo sprawia wrażenie jakby EPP była jeszcze większa. Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_na_gazie Re: Sprytny obrazek 17.05.09, 22:23 Bo jest największam a PiS jest we frakcji z włoskimi faszystami i to się zdaje nikomu nie przeszkadzać, no i naturalnie PiSaki o ty; fakcie cicho sza Odpowiedz Link Zgłoś
chavslayer Postaw krzyżyk na PO 17.05.09, 22:33 PO gó... wie o gospodarce. Lepiej głosować na PiS, tam są jednak ludzie tacy jak Gilowska czy Poncyljusz, którzy znają się na ekonomii ale dbają też o ludzi, którzy dla PO giną w gąszczu statystyk. www.youtube.com/user/pawelponcyljusz sposób na kryzys! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: Postaw krzyżyk na PO 17.05.09, 22:39 już na to gó... posawiłem krzyż bo to ch...wieco Odpowiedz Link Zgłoś
ves3 Re: Postaw krzyżyk na PO 17.05.09, 23:00 oplułem monitor ze śmiechu jak to przeczytałem. ciekawe czemu nie napisałeś tego o Lepperze Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Postaw krzyżyk na PO 17.05.09, 23:00 W PiSie jest przede wszystkim banda oszalałych socjalistów. A na socjalizm w Polsce nie ma już miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Ze spotu dowiadujemy się ... 17.05.09, 22:52 ... też, że PO jest w najsilniejszej koalicji. To wyborów jeszcze nie było, a już wiadomo, że PełO jest - nawet nie, że będzie, tylko, że już jest - w najsilniejszej koalicji? Ot i prawdziwe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Ze spotu dowiadujemy się ... 17.05.09, 23:01 Masz kolejny powód by 7.06 iść na grilla. Wynik wyborów jest już ułożony szkoda twojego czasu na udział w tej farsie. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Ze spotu dowiadujemy się ... 17.05.09, 23:14 cloclo80 napisał: > Masz kolejny powód by 7.06 iść na grilla. Wynik wyborów jest już ułożony szkoda > twojego czasu na udział w tej farsie. Po części prawda. Ale wolę ognisko i od lokalu do ogniska mam 15 min spacerkiem. Przejdę się, co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Stawiam na Polskę, a nie na POpapranców 17.05.09, 23:01 Do Słońca Kaszub Bardzo proszę o dopuszczenie mnie do "koryta". Od dawna marzyłem być w partii: kadrowo – próżniaczej von sitwa złodziejsko -kolesiowska Chce się tak samo obłowić, na chapać sobie kieszenie forsą. Mam wszelakie predyspozycje do "koryta" potrafię kłamać, rozpychać się łokciami, obiecywać matołom drugą Kanadę oraz skreślać inwestycje jak np. Euro 2012 w Krakowie, Lotnisko Kielce - Obice, itp. Na konferencje prasowe będę przyprowadzał prostytutki, kastety, tasaki oraz będę dzwonił na Straż Pożarną, aby umyli mi samochód i wymienili opony zimowych na letnie, itp.. Potrafię dać kopa w du... : lekarzom, pielęgniarkom, nauczycielom i innej grupie społecznej. Monty Pythona Polak Kielczanin Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 kralik, a jak tam donosy do prokuratury? 17.05.09, 23:01 zarabiasz dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: kralik, a jak tam donosy do prokuratury? 17.05.09, 23:06 carpaccio4 napisał: > zarabiasz dalej? Ty dalej o cudzych pieniadzach, smieciu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: kralik, a jak tam donosy do prokuratury? 17.05.09, 23:07 kralik111 napisał: > carpaccio4 napisał: > > > zarabiasz dalej? > > Ty dalej o cudzych pieniadzach, smieciu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ale z tego co pamiętam to pisałeś, że nieźle żyjesz z donosów. wstydzisz się tego? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: kralik, a jak tam donosy do prokuratury? 17.05.09, 23:09 carpaccio4 napisał: > kralik111 napisał: > > > carpaccio4 napisał: > > > > > zarabiasz dalej? > > > > Ty dalej o cudzych pieniadzach, smieciu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > ale z tego co pamiętam to pisałeś, że nieźle żyjesz z donosów. wstydzisz się > tego? hehehe Ch..a pamietasz, tak samo jak ch..a masz i ch...em jestes...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Latający cyrk Monty Pythona. 17.05.09, 23:19 Brawo Donald Tusk, tym gorzej w Polsce tym lepiej dla nas Platformy Obywatelskiej!!!! Jak coś zepsujemy, zgonimy na PiS, na Gosiewskiego. Lekarze dla nas strajkowali, nasza posłanka Sawicka lody dobrze kręciła jest ok. Jest pan bardzo dobrym ekspertem ekonomicznym i mądrym politykiem, pokazał pan swoje umiejętności przy debacie politycznej - ( dokopał pan byłemu prezydentowi A. Kwaśniewskiemu jak pana zapytał o podatki w Irlandii.) Przy panu Monty Python to pikuś, Orwell to chłoptaś a Niccolo Machavelli to panu do pięt nie dorasta. Po drugie my „piąta kolumna” nie pozwolimy, aby Lotnisko Balice okradać i pomagać Kielcom, które chcą 50 mil wycyganić na budowę lotniska w Obicach od Unii Europejskiej , my nie chcemy drugiego planu Marshalla!!!!!. Po trzecie jestem z pana dumny za twarde słowa „Nie” – po co biednym regionom Polski pomoc z Unii Europejskiej. Niech tylko poczekają Polaczki jak wygramy wybory ? (Kiedy ofiara zacznie głosować na kata). To wtedy ufundujemy Polaczkom „ELDORADO” Ciemna masa kupiła nasze sztandarowe hasła : „Niech wśród nas, zwierząt, zapanuje pełna jedność, pełne braterstwo, solidność w walce. Wszyscy ludzie to nasi wrogowie. Wszystkie zwierzęta są braćmi”. Odbyło się też głosowanie dotyczące tego, czy dzikie zwierzęta, jak króliki czy szczury są braćmi czy wrogami. Większość była za tym, że jednak braćmi. Major dawał kolejne rady oraz przedstawiał całe swoje przemyślenia dotyczące losu zwierząt. Mówił: „Pamiętajcie, że walcząc z człowiekiem nie wolno się wam do niego upodobnić. Nawet wtedy, kiedy go zwyciężycie nie przejmujcie jego wad. Żadnemu zwierzęciu nie wolno mieszkać w domu, sypiać w łóżku, nosić ubrania, pić alkoholu, nawet dotknąć pieniędzy, czy też zajmować się handlem. (...) Przede wszystkim jednak żadnemu zwierzęciu nie wolno tyranizować własnego gatunku. Słabi czy silni, mądrzy czy nierozgarnięci, wszyscy jesteśmy braćmi. Żadnemu zwierzęciu nie wolno zabić innego. Wszystkie zwierzęta są równe”. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Latający cyrk Monty Pythona. 17.05.09, 23:21 krakuw napisał: > Brawo Donald Tusk, tym gorzej w Polsce tym lepiej dla nas Platformy > Obywatelskiej!!!! > Jak coś zepsujemy, zgonimy na PiS, na Gosiewskiego. > Lekarze dla nas strajkowali, nasza posłanka Sawicka lody dobrze > kręciła jest ok. > Jest pan bardzo dobrym ekspertem ekonomicznym i mądrym politykiem, > pokazał pan swoje umiejętności przy debacie politycznej - ( dokopał > pan byłemu prezydentowi A. Kwaśniewskiemu jak pana zapytał o podatki > w Irlandii.) > Przy panu Monty Python to pikuś, Orwell to chłoptaś a Niccolo > Machavelli to panu do pięt nie dorasta. > > Po drugie my „piąta kolumna” nie pozwolimy, aby Lotnisko Balice > okradać i pomagać Kielcom, które chcą 50 mil wycyganić na budowę > lotniska w Obicach od Unii Europejskiej , my nie chcemy drugiego > planu Marshalla!!!!!...... > Naprawde wierzysz w to, ze ktos moze byc tak glupi jak ty i wezmie twoje infantylne wypociny na powaznie...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Re: Latający cyrk Monty Pythona. 17.05.09, 23:26 Do Słońca Kaszub Bardzo proszę o dopuszczenie mnie do "koryta". Od dawna marzyłem być w partii: kadrowo – próżniaczej von sitwa złodziejsko -kolesiowska Chce się tak samo obłowić, na chapać sobie kieszenie forsą. Mam wszelakie predyspozycje do "koryta" potrafię kłamać, rozpychać się łokciami, obiecywać matołom drugą Kanadę oraz skreślać inwestycje jak np. Euro 2012 w Krakowie, Lotnisko Kielce - Obice, itp. Na konferencje prasowe będę przyprowadzał prostytutki, kastety, tasaki oraz będę dzwonił na Straż Pożarną, aby umyli mi samochód i wymienili opony zimowych na letnie, itp.. Potrafię dać kopa w du... : lekarzom, pielęgniarkom, nauczycielom i innej grupie społecznej. Monty Pythona Polak Kielczanin PS. Szopki sobie zrobię z kultury Polskiej (Polskich Publicznych Mediów) Zniszczę Polską kulturę, bo jestem POpaprancem i świnią anty polską Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Latający cyrk Monty Pythona. 17.05.09, 23:30 krakuw napisał: > Do Słońca Kaszub > Bardzo proszę o dopuszczenie mnie do "koryta". > Od dawna marzyłem być w partii: kadrowo – próżniaczej von sitwa > złodziejsko -kolesiowska > Chce się tak samo obłowić, na chapać sobie kieszenie forsą. > Mam wszelakie predyspozycje do "koryta" potrafię kłamać, rozpychać > się łokciami, obiecywać matołom drugą Kanadę oraz skreślać > inwestycje jak np. > Euro 2012 w Krakowie, Lotnisko Kielce - Obice, itp. > Na konferencje prasowe będę przyprowadzał prostytutki, kastety, > tasaki oraz będę dzwonił na Straż Pożarną, aby umyli mi samochód i > wymienili opony zimowych na letnie, itp.. > Potrafię dać kopa w du... : lekarzom, pielęgniarkom, nauczycielom i > innej grupie społecznej. > PS. > Szopki sobie zrobię z kultury Polskiej (Polskich Publicznych Mediów) > Zniszczę Polską kulturę, bo jestem POpaprancem i świnią anty polską > Juz byles scierwo przy korycie, wraz z lepperem i giertychem, dalej ci malo pasozycie...? Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Re: Latający cyrk Monty Pythona. 17.05.09, 23:37 Od Platformy parademokratycznej Witam was Polaczki A co to, nasz kraj, nasz naród, wszystko, co jest Polskie to zniszczymy np: Polską Telewizję Publiczną, Międzynarodowy Port Lotniczy w Kielcach - Obicach, Euro 2012 w Krakowie i Chorzowie, Polską Służbę Zdrowia (niech umierają, a z szpitali hotel zrobimy), Samolotu prezydentowi nie damy, bo to nie jest nasz prezydent tylko polaczków. A co, nasze korzenie są z Azji Mniejszej. My PO mówimy TKM,TKM,TKM... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Latający cyrk Monty Pythona. 17.05.09, 23:43 krakuw napisał: > Od Platformy parademokratycznej > > Witam was Polaczki > > A co to, nasz kraj, nasz naród, wszystko, co jest Polskie to > zniszczymy np: Polską Telewizję Publiczną, Międzynarodowy Port > Lotniczy w Kielcach - Obicach, Euro 2012 w Krakowie i Chorzowie, > Polską Służbę Zdrowia (niech umierają, a z szpitali hotel zrobimy), > Samolotu prezydentowi nie damy, bo to nie jest nasz prezydent tylko > polaczków. > A co, nasze korzenie są z Azji Mniejszej. > > > My PO mówimy TKM,TKM,TKM... Ty, PiSdziok, to jak to jest z tymi koalicjami PiSu, najpierw parlamentarna koalicja z SLD, potem rzadowa koalicja z Samoobrona i LPR, teraz jakas koalicja z marginalna partia, ktorej nazwy nikt nie pamieta. To co wlasciwie PiS ma do zaoferowania Polsce i Polakom oprocz SLD, Samooborny, LPR i nic nie znaczenia...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Re: Latający cyrk Monty Pythona. 17.05.09, 23:51 Witam Polaków Boże, dlaczego pokarałeś naszą kochaną Polskę Platformą Obywatelską!!!!! Ps. Nie rozumiem dlaczego Platforma Obywatelska, takim dużym się cieszy poparciem u nas w Polsce, gdyż u siebie jest zerem !!!!! Polak Kielczanin – Silna Polska Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Latający cyrk Monty Pythona. 18.05.09, 01:21 krakuw napisał: > Witam Polaków > > Boże, dlaczego pokarałeś naszą kochaną Polskę Platformą > Obywatelską!!!!! > Ps. Nie rozumiem dlaczego Platforma Obywatelska, takim dużym się > cieszy poparciem u nas w Polsce, gdyż u siebie jest zerem !!!!! > Polak Kielczanin – Silna Polska > Nie podpisuj sie Polak Kielczanin, bo ani Polska, ani Kielce nie zasluzyly sobie na taka obelge. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 cienias jesteś kralik 17.05.09, 23:20 mam jakieś niejasne wrażenie, że biłgorajski. idę spać, pozostawiam cię w oparach oddechów pijanych polskich ciężarnych kobiet. pa pa. do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: cienias jesteś kralik 17.05.09, 23:22 carpaccio4 napisał: > mam jakieś niejasne wrażenie, że biłgorajski. idę spać, pozostawiam cię w > oparach oddechów pijanych polskich ciężarnych kobiet. pa pa. do jutra. Ja nie sypiam z twoja matka cyganicha...;DDDDDDDDDDDDDDDDD sPiSdziaj cykorze...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Maja racje, ze cienki jestes jak majtki w kroku... 18.05.09, 01:48 Koniec tematu, prosze nie odpisywac, niniejsza opinia jest OSTATECZNA. Kto odpisze ten kiep nad kiepy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Maja racje, ze cienki jestes jak majtki w kro 18.05.09, 02:01 odchudzacz napisała: > Koniec tematu, prosze nie odpisywac, niniejsza opinia jest > OSTATECZNA. Kto odpisze ten kiep nad kiepy. Nie boj sie glupia, odpowiedz, a tym bardziej dyskusja nie boli, ja wiem, ze wy w tym PiSie boicie sie dyskusji, czego dowodem sa wasi tchorze liderzy, ale ty, plankton wyborczy masz takiego samego cyka jak oni? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
o90 drobne pytanie o tzw demokracje 17.05.09, 23:48 skoro głos PiS się nie liczy a zagłosuje na nich X wyborców to znaczy że ich głos się także nie liczy skoro ich głos się nie liczy, to w jakim celu maja się bawic w tzw wybory i w tzw demokracje, która to demomokracja ma szanować głos mniejszości takie pytanko ktoś zna sensowna odpowiedź ? podmieńmy PiS na PSL czy SLD jeśli ktos woli Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: drobne pytanie o tzw demokracje 18.05.09, 01:19 o90 napisał: > skoro głos PiS się nie liczy a zagłosuje na nich X wyborców > > to znaczy że ich głos się także nie liczy > > skoro ich głos się nie liczy, to w jakim celu maja się bawic w tzw wybory i w > tzw demokracje, która to demomokracja ma szanować głos mniejszości > > takie pytanko > > ktoś zna sensowna odpowiedź ? > podmieńmy PiS na PSL czy SLD jeśli ktos woli A powiedz PiSi tytanie umyslowy, ile liczy sie dzisiaj glos SLD, Samoobrony, LPR, czy nawet PiS, przeciez na te wszystkie partie ludzie tez glosowali, matole...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
blubrys A gdzie program? walka z PiS to nie program. 17.05.09, 23:51 od dluzszego czasu staram sie ocenic perspektywy polityki PO. fatalne jest to ze Polakom nie przeszkadza to ze nie wiedza co zamierza ta partia. jest to zdecydowanie objaw negatywny, brak refleksji widoczny w spolecznej akceptacji wg. sondazy. PO nadal opiera polityke na ambiwalencji wobec PiS, dyskredytacji i konfrontacji. to jednak nie pokazuje jej programu. walka z PiS to nie program. co oferuje PiS? realnie znacznie wiecej; ma radykalniejsze poglady i zdecydowanie efektywniesze dokonania i plany, dlaczego wiec PO? nawet w tym spocie nie ma mowy o zamiarach PO. moze sie okazac ze ta koalicja liberalna jest za ropociagiem i innymi niekorzystnymi dla Polski decyzjami i PO nic nie zmieni albo okaze sie za slaba. w dodatku jak pokazal PiS umiejetnie blokujac poprzez veto niektore ustawy (nie bedac w wielkich koalicjach) w PE blokowal Rosje wiele lat przy podpisaniu traktatu z Unia. czyli kolejna blaga PO choc z pozoru bardzo przekonujaca... cenie Kaczynskiego za wyrazistosc i patriotyzm ale Tusk-realista pokazuje gdzie nasze miejsce w kolejce: na szarym koncu. glosuje za... prawdziwa Polska Odpowiedz Link Zgłoś
brzeczyszczykiewicz5 Nowy spot PO: Postaw na Polskę 18.05.09, 00:19 CISZA NOCNA!!! PiSiaki! Przypominam, że od 22-ej obowiązuje cisza nocna , więc nie wyjcie tak głośno, bo spać nie można. Do budy! Odpowiedz Link Zgłoś
peszynskiwojciech A jak najwięcej mandatów w PE będzie miał PES??? 18.05.09, 01:29 Generalnie PO wciska wszystkim kit, że już EPP-ED wygrało wybory i teraz pozycję Polski można wzmacniać poprzez to, aby PO w tym torcie miało jak najwięcej. Otóż wszystko wskazuje na to jednak, iż największą frakcją będą socjaldemokraci. Wygrywają w Niemczech, Hiszpanii, Francji i Włoszech - razem te kraje mają 193 posłów w PO. To czym przepraszam chadecy chcą nadrobić oprócz Polski (bo w UK konserwatyści wyjdą z EPP)_ Maltą?, Łotwą?, połową Cypru?? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Oszustom z PO i Donaldowi mowimy STOP! 18.05.09, 02:03 Nic innego oprocz STOP i "oszusta" nie macie PiSglowki do zaoferowania Polsce i Polakom, dlatego w ostatnich wyborach parlamentarnych my Polacy powiedzielismy oszustom STOP i powiemy wam STOP i tym razem, nie znajdziecie PiSie bydlaki wygodnego schronienia w PE...;DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Oszustom z PO i Donaldowi mowimy STOP! 18.05.09, 21:32 kralik111 napisał: > Nic innego oprocz STOP i "oszusta" nie macie PiSglowki do zaoferowania Polsce i > Polakom, dlatego w ostatnich wyborach parlamentarnych my Polacy powiedzielismy > oszustom STOP i powiemy wam STOP i tym razem, nie znajdziecie PiSie bydlaki > wygodnego schronienia w PE...;DDDDDDDDDDDDD To coprawda nie do mnie, bo ja PiSu od PełO mocno nie odróżniam, ale wzruszyło mnie to "my Polacy". Normalnie łzę uroniłem. Powiedz to "ty Polaku" nam "Niepolakom" którą obietnicę wyborczą Donald spełnił? Ładnie ugina kark przed Katarzyną naszą Wielką zwaną Angelą, ale tego w kampanii jawnie nie obiecywał - Polak jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Heil Hitler ? 18.05.09, 01:51 Co to za nazistowski spot ? Te ręce przypominają salut "Heil Hitler" Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Re: Heil Hitler ? 18.05.09, 01:57 somatico napisał: > Co to za nazistowski spot ? Te ręce przypominają salut "Heil Hitler" ______________________________________________________________________ Ależ skąd! PO tylko w ten sposób wykonuje "rzymski salut" lub "zamawia pięć browarów". :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Heil Hitler ? 18.05.09, 01:59 waldemar591 napisał: > somatico napisał: > > > Co to za nazistowski spot ? Te ręce przypominają salut "Heil Hitler" > ______________________________________________________________________ > > Ależ skąd! > PO tylko w ten sposób wykonuje "rzymski salut" lub "zamawia pięć browarów". :) > > Wy PiSglowki wszedzie widzicie tego hitlera, szkoda tylko, ze nie widzieliscie go w swojej koalicji i w swoich 2 rzadach, matoly...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Heil Hitler ? 18.05.09, 21:34 kralik111 napisał: > Wy PiSglowki wszedzie widzicie tego hitlera, szkoda tylko, ze nie widzieliscie > go w swojej koalicji i w swoich 2 rzadach, > matoly...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ano widzisz oświecony Polaku, jedni widzą wszędzie Hitlera, a inni PiSgłówków i matołów. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Nowy spot PO: Postaw na Polskę 18.05.09, 05:51 PO to zagłada Polski,utopić to draństwo za nim będzie za póżno.Spotkamy się na barykadach. Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Nowy spot PO: Postaw na Polskę 18.05.09, 06:33 Niechaj żyje nam Platforma to dla Polski świetna forma. A PiS-aki precz do paki, popaprańce i śmondaki. Nie pomoże wam już nic. Nawet toruński Rydz. Odpowiedz Link Zgłoś
miauman Postaw na Polskę 18.05.09, 08:06 "Głos PiS się nie liczy w Europie. Platforma jest w wielkiej koalicji i jej zwycięstwo może wpłynąć realnie na losy Polski" obejrzałem dokładnie 2 razy - nie ma tego cytatu w spocie. Manipulacja czy głupota? Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Re: Nowy spot PO: Postaw na Polskę 18.05.09, 09:17 z.10 napisał: > i like turtles. wzystkie polskie partie bedące dotychczas w parlamencie nalezą do 2 frakcji .jedną frakcją rządzi Niemiec A druga frakcją ....też rządzi Niemiec . I przegłosowują głosami Polaków też to co jest korzystne dla Niemiec .Tylko Libertas może to zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
solardragon spoto jak spot - przemawia 18.05.09, 09:22 podajcie jakieś dokładne liczby kogo jest ile w tym PE ----------------------------------------- www.slodkiezycie.pl - portal społecznościowy dla CUKRZYKÓW, ich rodzin i LEKARZY DIABETOLOGÓW Odpowiedz Link Zgłoś
reveri Nowy spot PO: Postaw na Polskę 19.05.09, 02:33 POstaw na Polskę - bez Szczecina !!! Sprzedawczyki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
reveri Taaaaaaaa, POstaw na Polskę ... 19.05.09, 02:40 ... ale bez Szczecina !!! - już sprzedali, łajdaki ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konstatanty Nowy spot PO: Postaw na Polskę 08.06.09, 14:25 dziwne, nie widziałem tam Tuska... chodzi o ten spot: www.youtube.com/watch?v=_yHWZnfupKk tam Kaczyński występuje... Odpowiedz Link Zgłoś