art.usa Polski falsz; Tybet wolny, Warmiacy i Mazurzy wynocha z kraju 28.05.09, 19:39 Tybet jest daleko i w Chinach, ma byc wolny. Warmiacy i Mazurzy w Polsce?,. "Nie" ich nie chcemy jest co prawda Polski naród, ale wynocha z Polski, a z soba proszę tylko jedno teczkę, i w godzinę na dworcu. Co jest Polski wstyd i żenada?. Natychmiastowy zwrot Obywatelstwa Polskiego dla wszystkich Warmiaków i Mazurów. Prawo śmierci w swej starej ukochanej ojczyźnie Warmińsko-Mazurskiej. Zwrot lasów, kniei, jezior i ziemi, narodowi Warmińsko-Mazurskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Polski falsz; Tybet wolny, Warmiacy i Mazurzy 29.05.09, 00:21 Ty art-uś! nie jesteś na zebraniu Legionu więc nie pyskuj tu za mocno... Na zwrot obywatelstwa takie obszczymurki nie mają co liczyć. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw88 Córka Mazura 31.05.09, 09:42 Nie będę wnikal w zawilości prawno-etyczne. Nie będę także dociekal i po aptekarsku ważyl, czy Trawny, Lewandrowski, Niewiara, Kalettka, Biesalski czy Pajonk albo Papajewski to bardziej Niemcy, Prusacy, Prusowie, Polacy a może tylko Mazurzy.Odsylam chętnie do "Smętka" i/lub "Skirolawek". Bardziej już dociera do mnie argument, że polscy osadnicy, zamieszkujący pozostawione tu z musu, a nie z dobrawoli, jak bredzą chórem Jaro, Lecho i Radyjo, przez o b y w a t e l i p o l s k i ch nieruchomości, mogli przez lata przyzwyczaić się do tych miejsc. Mogli nabrać pewności, że wlaściciele nie powrócą i że można już powycinać drzewa na opal i pod kuchnię. Obywatele polscy, ktorzy zdecydowali się, najczęściej w oceanach rozterki i sporów generacyjnych wywędrować z Mazurskich pól, lasów i jezior do prymitywnych bloków gdzieś pod Hannoverem czy Mannheimem, nie uczynili tego dla chleba, a raczej z obawy, że to tylko na chwilę otwarto wrota z kraju, gdzie byle urzędniczyna powiatowy wymyślal im od Szwabów i hitlerowców, a mieszkający za plotem, życzliwy sąsiad Ukrainiec, który zostal tu umieszczony po akcji "Wisla", umilal doczesność jak potrafil. Ale to zagadnienie tak zlozone i nabolale, że nie mnie to wyważać. Jest jednak coś, co dokucza mi nieodmiennie od lat, ilekroć o tym pomyślę. W jednym z takich pozostawionych z bezradności siedlisk, przejętych przez czerwonego za darmo, rezyduje, a może rezydowala do niedawna pewna starająca się uchodzić za świętą, nieskalaną fatalnym nazwiskiem, córka najbardziej znanego w Polsce generala. Dalbym wiele, by uslyszeć,ile musiala zaplacić za przejęcie tej bajecznej nieruchomości z lasem i linią brzegową jeziora. A ileż to doplacila za specjalną wojskową linię telefoniczną doprowadzoną w trymiga (try miga?.. to może już lepiej "w dyrdy") przez lasy z odleglego o 6 kilometrów nadleśnictwa przerobionego na generalski, zamknięty (do dziś zresztą) ośrodek wypoczynkowy. I ile to jeszcze takich siedlisk, będących ciężkim dorobkiem pokoleń tych dzielnych wieśniaków przeszla za darmo w niegodne ręce czerwonej elity i pociotków przy dźwiękach ministerialnych telefonów albo miejscowej skumanej gadziny przy wtórze pijackich, cwaniackich, kolesiowskich, spoconych rechotów i zacierania rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Ja,ja folksdojcz_gadzino.. 31.05.09, 10:02 Nie pomoze ci szwajnehund szczekanie i sianie przekleństw niemieckich. Pętla powoli zaciska się wokół grubego wola napełnionego piwskiem naszpikowanym niemieckim "additive". Czym bardziej szwajnehund.. tym Polak więcej się uczy.. Hrrr.hrr.kaput trzymajcie tak dłużej a ryj wam posinieje od złości i nienawiści. Polon\ński śmieje sie wam prosto w ryj ..hłe..hłee. A thrawny jest tylko papierkiem lakmusowym hrrr..hrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw88 Re: Ja,ja folksdojcz_gadzino.. 01.06.09, 08:52 No to jeszcze po jednym, polonsky, na drugą bajnę, zdrówko, prosit! postrawjam! czjis! Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Re: Ja,ja folksdojcz_gadzino.. 01.06.09, 23:17 Tym swoim ujadaniem doprowadzicie do tego, że na widok mordy polskiego folksdojcza na niemieckiej rejestracji, Polscy Ludzie bedą odwracać wzrok. A i folksdojcz_wycieraczki też bedą zmuszone zgarniać plwocinę. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Poszło swinskie zwierze z tego swietego Artykulu 02.06.09, 00:32 polonski napisał: Co tu się wypisujesz ty rasistowska zarażona świnio. Pyry ci zaszkodziły chamska zatruta mordo?.. Poszedł do chlewa i leb w gnojowe. Ty PISowska srako nie dobra. Zdechnij ty ku... złodziejska, albo lepiej zeby cie AIDS calkiem pozer tyle ze powoli.. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Ja,ja folksdojcz_gadzino.. 05.06.09, 05:26 no, ryj to ty masz polonski. Fakt. Smiej sie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Córka Mazura 02.06.09, 00:51 waclaw88 napisał: Zes to pięknie napisał. > wieśniaków przeszla za darmo w niegodne ręce czerwonej elity i pociotków przy > dźwiękach ministerialnych telefonów albo miejscowej skumanej gadziny przy > wtórze pijackich, cwaniackich, kolesiowskich, spoconych rechotów i zacierania rąk. To jest to, masz na mysli "Lańsk" Swego czasu slyszalem o tajnych Reportażach, jak Czerwona burżuazja wraz z Mafiozami z Warszawy opracowywała plany podziału Mazur, na swe strefy wplywow. Ci co mieli siedzieć w kiciu za uprowadzenia i mordy, siedzieli przy stole z politykami ówczesnych czasów, i robili wspolne interesy. Tylko jedno nie zadawaj się na zadne dyskusje z obłąkancem z ksywa PO-Lohn-ski Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Arth_UŚŚ co Ci ukradłem, że mnie od złodziei.. 02.06.09, 10:11 wyzywasz. Widzisz polski folksdojczu! przebrałes sie w skórę niemieckiego "folks" i uzywasz tych samych metod co sami niemcy w stosunku do Polskich Ludzi robią to od wieków. Wiem to od mojego dziadka. Moja rodzina mieszkała w Poznańskiem i też niemcy ich wyzywali od najgorszych i kazali się wynosić. Ciekawe w którym miejscu na mapie Europy przestaliby w końcu wyzywać od złodzieja i bandyty, i zaakceptowaliby język urzędowy polski i angielski. Nic się nie zmieniło a Ty i wielu Tobie podobnych folksdojcz_ludzi utwierdzaja w tym mnie i moich sąsiadów. Dla Twojej info czytam z moimi sąsiadami te Wasze plwociny na różnych forach. Panta Rei! A i plwociny wysłane wyląduja na szybie Twojej dekavki. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Arth_UŚŚ co; Po lohnski ty jak ptasie lajno w oku 02.06.09, 13:44 polonski napisał: Ty chora psychicznie lajzo, twój mozg to sracz PISowcow. Ty obrazasz ludzi świniarzu w "każdym" twym komentarzu. Podkreślam "każdym" bo jesteś nie normalny świniarz. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw88 Re: Córka Mazura 02.06.09, 10:29 Łańsk, Świerkocin, Rybaki, Zielonowo, Mierki, Kot, Omulew I i II. Lista jest dluga.Ale chodzi mi też o niezliczone, mniej lub bardziej atrakcyjnie usytuowane zwykle siedliska wiejskie, pozostawione na lup wladzy przez wyjeżdżających w pospiechu mazurskich rolników. Wiem, bo tam bylem. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski No i znowu wkoło Macieju.. 02.06.09, 13:08 Skoro wyjechali w pośpiechu to mieli powód albo cos na sumieniu. A może uciekali bo im Poloński chciał powycinac jaja za ich zbrodnie i nienawiść do Polskich Ludzi. Nie odpisuj, bo znowu zaczniesz pier....ć folksdojcz_kotka za pomoca niemieckiego młotka. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: No i znowu wkoło Macieju, chorowitego Po lohn 02.06.09, 13:53 polonski napisał: Ty psychicznie chorowity Chamie, ty zarazo niedobra. Jeszcze tu w internecie zes nic nie napisal, zeby kogoś z blotem nie mieszac, i od winnych Szwabów czy folksdeutczow wyzywać. Ty psi sraczu, czas ciebie z tej fali wydalić. Od dzis bede pisał listy do GW, zeby sprawdzili twe komentarze. na normalnosc. Jeżeli ktos ty chorych odchylow nie widzi, to jest slepy, albo brunatny. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Art! Ein Moment bitte! 02.06.09, 16:51 Ty i Tobie podobni folksdojcze nie tylko obrażacie mnie i Polskich Ludzi swoim istnieniem ale czynnie prowokujecie i podważacie rację stanu polskiego. Obrażacie Polskiego Prezydenta i jawnie odgrażacie sie wzięciem odwetu na Polakach za wasze i niemców zbrodnie wojenne. Wasze plucie i wyzwiska złożone na piśmie i słowne w Unie podczas ubiegania sie o folksdojcz_glejt podchodza pod karny paragraf w Polsce. Bezprawnie trzymacie polskie paszporty i dowody osobiste czym łamiecie prawo państwa niemieckiego i prawo moralne. Czynnie podżegacie niemców do nowego konfliktu politycznego, ktory bardzo łatwo może sie przekształcic w bijatykę graniczną. Oskarżam was o świadome prowokowanie Polskich obywateli swoim butnym i zaczepnym zachowaniem na polskim terytorium. Jesteście zakałą dobrosąsiedztwa w EU. Z wami nie będzie nigdy normalnej pokojowej koegzystencji niemca i Polaka. Precz z folksdojcz_hermafrodytą i instytucją niemiecką "polskiego" folksdojcza w Polsce i w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Art! Ein Moment bitte!, won stad dziadu 02.06.09, 17:40 na śmietnisko poszedł. polonski napisał: I nie pisz podemna, pomylony fobisto. Chcesz plakac to idz pod kościół, tam siedza twoi, dziadu chorowity. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Kto tu jest nie tylko folksdojcz_dziadem.. 03.06.09, 15:04 a i kłamcą i złodziejem. Ja nie jadę po twoje a ty przyjeżdżasz do Polski i wykradasz nawet polskie świeze powietrze. Ja nie stoje w kolejce do sozialamtu po judaszowe marki. Pracuję na swojej farmie pod Kunowicami a żarcie moje kupują niamcy aby nakarmiac wasze ryje. Jakim prawem wy swi..kie folksdojcz_hermannfrodyty zakłócacie spokój POlskich Ludzi. Jakim prawem przyczyniacie sie do ich zmartwień i stresu. Za to już powinno się was wsadzic do ciupy abyście tam zgnili jak niamcy na syberii. Czepiaj się Rosjan, którzy z 300tys. twoich pobratymców z pod Stalingradu wysłali do nrd ok. 6tys. żywych. Angażujecie prostych Polskich Ludzi ze wsi w potyczki przygotowując przedpole dla szwa...hund niemieckiego gadosystemu. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Kto tu jest nie tylko folksdojcz_dziadem tyko Po lohn 03.06.09, 18:53 polonski napisał: > a i kłamcą i złodziejem, to ja Polonski jestem, > Ja nie stoje w kolejce do sozialamtu po judaszowe marki. Pracuję na swojej farmie pod Kunowicami Kunowice nigdy nie były Polskie. Jezeli cos tam faktycznie posiadasz to zes ukradł! I dla tego dygoczesz, ze musisz oddac. Zebys kupil od Państwa Polskiego to bys się nie bal. Po drugie tam osiedlano tych ze tak powiem rebeliantow z zaboga. I stad mamy twa chorobę psychiczna. a żarcie moje kupują niamcy aby nakarmiac wasze ryje. Gdyby tak bylo bys im w dupę wlazil. Moze to i robisz dlatego potrzebujesz to pisemko do swej re akcji. Smarujesz się wazelina zeby ci się, ci Homo się lepiej wsmyczali?. > Czepiaj się Rosjan, którzy z 300tys. twoich pobratymców z pod Stalingradu wysłali do nrd ok. 6tys. żywych. Ze ty to wiesz byl twój tatuś Ukrainiec, tam z Niemcami?. > Angażujecie prostych Polskich Ludzi ze wsi w potyczki przygotowując przedpole > dla PISu szwa...hund Hitlerowskiego- niemieckiego gadosystemu. Ja Niemcem nie jestem, ale ty przez zone dostales folksdeutch papiery, temu piszesz łamanym Niemieckim. Naucz twe dzieci polskiego, angielski nie wystarczy, Oddaj kradzione od państwa Polskiego, polskiemu Rządowi, i powies się ku... chorowita. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Art! Ein Moment bitte! 05.06.09, 05:25 polonski, jak juz chcesz tak madrowac po polsku to pocwicz troche ortografie. Jezyk polski piekny ale trudny, jak widac. Nawet dla takich "prawdziwych Polakow" jak ty..... Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Witamy gości, ale Mazury dla rdzennych Mazurów. 04.06.09, 06:46 Zadamy zwrotu Polskich dowodów osobistych, dla rdzennej narodowości Mazurskiej. Lasy, Knieje, Jeziora musza byc zwrócone Polskiemu narodowi, który tam od tysięcy lat mieszkal. Wlasnosc dzis w rekach oszustów, złodziei i kombinatorów, jest bezprawiem. Kazda Polska mniejszość narodowa musi otrzymać swe prawa. Wyzywanie Polaków których wyrabowano, uciskano i wygnano z domów "szwabami czy Semitami" nie jest zadnym rozwiązaniem. Koniec z propaganda antynarodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis To samo bylo na Slasku.......i nie tylko. 04.06.09, 07:00 zabierac jest latwo.Oddawac trudniej. I to bez znaczenia, czy to Slazacy, Mazuruy, Zydzi....Dziwne, ze dobra koscielne tak latwo sa z powrotem oddawane. Czy to jakas uprzywilejowana kasta? Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: To samo bylo na Slasku.......i nie tylko. 04.06.09, 07:44 1zorro-bis napisał: > zabierac jest latwo.Oddawac trudniej. I to bez znaczenia, czy to Slazacy, > Mazuruy, Zydzi....Dziwne, ze dobra koscielne tak latwo sa z powrotem oddawane. > Czy to jakas uprzywilejowana kasta? Też tak widzę, tak to jest ten problem w Polsce. Ale Litwa Musiała się rozliczyć z Polakami, z Wilna. Bo dostać jest zawsze lżej, nizely nielegalnie odebrane oddac, gdzie się przecie człowiek do tego cudzego tak przyzwyczail, jak by to juz zawsze bylo jego. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Zegnamy gości, bo gosc jak ryba z czasem cuchnie. 04.06.09, 17:18 Polskie dowody osobiste dla wszystkich Warmiaków i Mazurów. Zwrot ziemi, lasów, i jezior dzis w lapach kombinatorów, i cwaniaków, spowrotem w ręce rdzennej ludności Warmińsko-Mazurskiej. Osadnicy z "Akcji Wisła" spowrotem w Bieszczady, bo tam ich ojczyzna, kultura, ziemie i lasy. Koniec wygnania, dla mniejszosci Ukraińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Zegnamy gości, bo gosc jak ryba z czasem cuch 04.06.09, 23:30 co za debil! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Art_SS! A nie trzeba było.. 04.06.09, 23:55 czepiać się niemniackich taborów zmykających zza Odrę, pharphoclu na "socjal_kluce" prusackiej. "Zwycięsców się nie sądzi bo można po raz wtóry dostać po szwajnehund ryju" Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Art_SS! A nie trzeba było.. 05.06.09, 05:22 myzko, a do ciebie psychiatra ciagle nie dotarl? Biedaku ty moj.... Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Po lohn i fan pana h...ka otwieracie razem burdel dla ubogich 05.06.09, 04:38 Twój i onego mozg to sa dwa mózgi ciezkie niby z brunatnych bawolow, ale w tych móżdżkach niema nic, wogole nic "proznia". A sa tylko takie ruchy elektryczne a niby w starej z wylecialym kwasem baterii, zre tylko blachę lampki, ale nic nie świeci, ani deko sekundy. Dlatego co przeszkadza "Polskiemu dembowi" jak by nawet cala wataha dzikich swini, albo brunatnych bawolow się przynim cochała?, nic, wogule nic. Przez ich cochanie nie straci "Polski damb" ani liścia, albo kora jego nie stracić nawet uszczerbku, bo jest twardy, i ma glebokie korzenie zakotwiczone niby w skale, gdzie te zarażone swinskie ryje, ani ryc nie moga. Umówcie się na dwójce,Weście z soba dosc wazeliny, to nie będzie wam tak nudno, i wkoncu "moze" do pieniędzy dojdziecie. Pamiętajcie volksdeutche, harz 4 to nie duzo, kazdy grosik się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Folksdojcz_tłuku 05.06.09, 13:51 Nic ci nie pomoże folksdojcz_bełkotanie. Jak pójdziesz rano do sklepu po przetarciu kaprawych oczu to i tak uslyszysz piekne "Dzień Dobry" po polsku. Nie dziwie sie tobie folksdojcz_szkodniku bo kto zniesie każdego poranka sluchać pozdrowienia "butem w morde". To ciebie "zakało polska"! odrzuca w strony polskie. A płacisz chociaż podatki w Polsce za obsrywanie polskich kibli. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Folksdojcz Po lohn;Pisałem Zegnamy gości nie cizbe 05.06.09, 18:08 po lohn napisał: Zegnamy gości bo gosc jak ryba cuchnie, ale nie ty, ty śmierdzisz jak stara chora na glowe maciora, która zrobiła się w chlewie do rasistki. Najlepiej by ja szlachtować, i by byla wek. ale zaden volsdojcz tego mięsa nie bedzie jadl, bo boi się ze dostanie tej samej zarazy. Temu trza by bylo cie szlachtować, i zakopać na gnojowisku, a zeby ani psy ani koty czy szczury, tego mięsa nie ruszyły. A bo se pomyśl, taki inteligenty szczur dostałby ta zaraza rasistowska faszystowska, i zaczal defilada wyzszosci na podwórku, do jakich szczurzych wojen by doszło. A to calutkie podwórze by szczurza krwia zbluzgały. Moze jednak powinno się, cie gdzieś w rogu podwórza spalic, a to o wiele pewniejsze. A popiół na konowice i w Odrę wsypać, na odstraszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dmuchawcelatawce Agnes Trawny - córka Mazura 12.12.09, 22:28 Przeciez chalpa jest jej, czemu ci ludzie nie chca zrozumiec, ze musza sobie teraz szukac innego miejsca. Trudno, przeciez wiedzieli caly czas, ze mieszkaja nie na swoim. Przeciez to zlodziejstwo nie oddac wlasicielowi tego co jej. Odpowiedz Link Zgłoś