pilot.bombowca Jak Play z Plusem 10.06.09, 01:02 Play jest słaby... nawet loteria smsowa to bieda, mają 1 renault clio, gdy w Orange jest 150 BMW Odpowiedz Link Zgłoś
robertlodz Re: Jak Play z Plusem 10.06.09, 06:49 co Ty pamiętasz? 1,6 za min? Ja mój pierwszy telefon miałem jak było 2,9 za min, masakra jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
shroeder1970 Jak Play z Plusem 10.06.09, 08:37 "Polkomtel przeżywa skutki swojej decyzji" Dodałbym - uczciwej decyzji - przyznania się do błędu. Po raz kolejny jest tak, że uczciwość nie popłaca... bo na uczciwości PLusa skorzystali jego konkurenci. Dlatego...przedłużyłem umowę w Plusie. Odpowiedz Link Zgłoś
sid666sid Re: Jak Play z Plusem 10.06.09, 08:46 jeśli Plus jest taki uczciwy i ntaki cudowny to dlaczego: -nagle w salonach są awarie systemów, by nie można było złożyć rezygnacji? lub wydumane awarie innych sprzętów? -dlaczego nie przygotowali ŻADNEJ ofert dla odchodzących, by ich zatrzymać? -za co biorą grubą kasę menedżerowie, jeśli od lipca wchodzi nowa ustawa nie pozwalająca rezygnować z kontraktów bezkarnie, gdy zmiana regulaminu jest dla nas korzystna? i cała ta afera byłaby nie potrzebna? -jaka NORMALNA firma zwiększa jakieś śmieszne opłaty 0,9 na 1,95 na połączenia z BOK przy takiej konkurencji? -na cholerę wprowadzają opłatę za faktury po 5zł (znowu) przy takiej konkurencji? -dlaczego nie można przejść z niższego kontraktu na wyższy (próbowałem), co im szkodzi na przeszkodzie? Ta firma to żart. Odpowiedz Link Zgłoś