carpaccio4 błagam was, napiszcie 11.07.09, 17:22 z jakiego powodu wojskowe prostactwo kończy się ginekologią? Odpowiedz Link Zgłoś
qin GDZIE k...broń masowego rażenia????? 11.07.09, 18:02 Jak widziałam zdjęcia bombardowanego Bagdadu to nie mogłam się uspokoić widziałm bombardowaną Warszawy z archiwalnych filmów co za różnica? Dlaczego rozpoczeli atak na Irak? - azeby zapewnić dla amerykańskich korporacji dostęp do pół roponośnych i nie tylko Prawo Bremera narzuca przemiane gospodarki Iranu jak :zwolnienia,nieograniczony immport,bez ceł,rezygnacji wszelkich kontroli i prywatyzacja,wyprzedaż majątku narodowego podatki od korporacji obniżona zostały z 40% do 15%Zagraniczni inwestorzy uzyskali prawo do posiadania 100%irackich środków trwałych z wyjątkiem ropy naftowej mogą transferować bez podatku cały zysk Ponadnarodowe korporację przedeszystkim amerykańskie pożerają wszystko. Farmerom zobroniono wykorzystywać swoich nasion ponownie do posiewu Zmuszani są do hodowli genetycznie zmienionych nasion korporacji amerykańskich.Stare odmiany zbóż zanienione są przez amerykańskie transgeniczne odmiany Lokalne sprawdzone odmiany roślin są skażane przez transgeniczne rośliny. Zastanawiam się kto jest tutaj terrorystą? Odpowiedz Link Zgłoś
sheleavesyourhome UNESCO: Żołnierze zniszczyli Babilon 11.07.09, 19:13 Niechby Wyborcza wydrukowała raport Unesco na swoich łamach ! Któż uwierzy, dopóki nie dotknie ? Gazety wymyślają "cudowne " historie ,żeby sprzedać swoją makulaturę ! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: UNESCO: Żołnierze zniszczyli Babilon 12.07.09, 01:40 sheleavesyourhome napisał: > Niechby Wyborcza wydrukowała raport Unesco na swoich łamach ! > Któż uwierzy, dopóki nie dotknie ? > Gazety wymyślają "cudowne " historie ,żeby sprzedać swoją makulaturę ! *************** nie tylko wyborcza pisze o tym, w 2008 roku pisała już o tym Wirtualna Polska. Także nie jest to żadna nowość dla Polaków, na forum Gazety podawałam linki do artykułu z WP z 2008 roku, kto je czytał? Ano żaden, takie macie zainteresowanie waszymi sprawami ale gęby za to macie od ucha do ucha czy macie racje czy nie, czy macie wiadomości na ten temat czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley A co zrobili z nierządnicą babilońską? 11.07.09, 20:18 Jak zwykle nie napisali najciekawszego... Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: A co zrobili z nierządnicą babilońską? 12.07.09, 12:49 Nierządnica jak siedziała tak siedzi... w Watykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: A co zrobili z nierządnicą babilońską? 12.07.09, 14:18 plorg napisał: > Nierządnica jak siedziała tak siedzi... w Watykanie. ************* Co ma twój wpis wspólnego z tematem? Zachowaj swoje fobie dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: A co zrobili z nierządnicą babilońską? 12.07.09, 17:44 nie-tak napisała: > Co ma twój wpis wspólnego z tematem? Zachowaj swoje fobie dla > siebie. --------------- To była odpowiedź na pytanie poprzednika. Nie ma w tym żadnych fobii. To moja opinia i mam prawo do podzielenia się znią na forum, zwłaszcza jak ktos zadaje takie pytanie. Rodzi się jednak pytanie czy w tobie nie ma fobii przed opiniami innych forumowiczów(?) :-> Odpowiedz Link Zgłoś
a-ve US - i PL- barbarzyńcy zniszczyli starą kulturę 12.07.09, 02:10 Jako przydupas USA PL dorobiła się miana barbarzyńcy - to jej nawiększe osiągnięcie w Iraku. Innych sukcesów nie będzie. Zniszczono i rozkradziono wielotysięczną kulturę proponując w zamian US-diermokrację. Rzesza niemiecka miała trwać 1000 lat, ile trwała - wiadomo. Ciekawe, o ile US-diermokracja w Iraku ją przeżyje. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: US - i PL- barbarzyńcy zniszczyli starą kultu 12.07.09, 02:23 Przyjdzie czas ze po raz kolejny niechlubnie z spuszczona głową będą musieli wycofać się z Iraku, pozostawiając w ruinie kraj jak i piekło jakie tam stworzyli, wtedy Irakijczycy tak jak Rosjanie sami BP i ich kumpli przegonią. Odpowiedz Link Zgłoś