kaczynksi 13.07.09, 18:34 A ja mam Kartofla w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocny-duch Mam w kaczym kuprze jego zdanie 13.07.09, 18:36 to nie jest prezydent to brat akwizytora Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynksi Media należy sprywatyzować.Część w 13.07.09, 18:43 ofercie publicznej i pakiet kontrolny inwestorowi. I zamiast dopłacac miliard, ściągać 100 mln w podatkach i nie mieć okazji do nepotyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: Media należy sprywatyzować.Część w 13.07.09, 18:49 kaczynksi napisał: > ofercie publicznej i pakiet kontrolny inwestorowi. I zamiast dopłacac miliard, > ściągać 100 mln w podatkach i nie mieć okazji do nepotyzmu. ta. i co ? odebrac politykom mozliwosc obiecywania posad i obdarowywania nimi krewnych i znajomych ? chyba odebralo ci rozum ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynksi Re: Media należy sprywatyzować.Część w 13.07.09, 18:56 Mnie nie, ale mam nadzieję, ze im odebrało...:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: Media należy sprywatyzować.Część w 13.07.09, 19:21 Kaczka to najgorszy jak dotąd prezydent, ale akurat tu ma rację. niezależne media publiczne są bardzo potrzebne, tak jak to jest w cywilizowanej Europie. PO przeszarżowała i teraz chyba już największy kretyn widzi, że im chodzi o likwidację mediów publicznych, tak żeby całość opinii publicznej była kształtowana przez wielki kapitał. To byłby model latynoamerykańsko-postradziecki, a nie europejski. Brawo Kaczka, chociaż i tak na ciebie nie zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
doggod Re: Media należy sprywatyzować.Część w 13.07.09, 19:31 acid.jazz napisał: > Kaczka to najgorszy jak dotąd prezydent, ale akurat tu ma rację. niezależne > media publiczne są bardzo potrzebne, tak jak to jest w cywilizowanej Europie. P > O > przeszarżowała i teraz chyba już największy kretyn widzi, że im chodzi o > likwidację mediów publicznych, tak żeby całość opinii publicznej była > kształtowana przez wielki kapitał. To byłby model > latynoamerykańsko-postradziecki, a nie europejski. Brawo Kaczka, chociaż i tak > na ciebie nie zagłosuję. Jak to sie mowi nieladnie: z ust mi to Pan wyjal. Taka jest prawda, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
tucx Re: Media należy sprywatyzować.Część w 13.07.09, 20:13 ## acid.jazz napisało: ## ## Kaczka to najgorszy jak dotąd prezydent, ale akurat tu ma rację. niezależne ## media publiczne są bardzo potrzebne, tak jak to jest w cywilizowanej Europie. PO ## przeszarżowała i teraz chyba już największy kretyn widzi, że im chodzi o ## likwidację mediów publicznych, tak żeby całość opinii publicznej była ## kształtowana przez wielki kapitał. To byłby model ## latynoamerykańsko-postradziecki, a nie europejski. Brawo Kaczka, chociaż i tak ## na ciebie nie zagłosuję. ## ## Odpowiedz Link Zgłoś
cochabamba Re: Media należy sprywatyzować.Część w 13.07.09, 20:13 ~ zetorg napisało: ~ ~ kaczynksi napisał: ~ ~ > ofercie publicznej i pakiet kontrolny inwestorowi. I zamiast ~ dopłacac miliard, ~ > ściągać 100 mln w podatkach i nie mieć okazji do nepotyzmu. ~ ~ ta. i co ? odebrac politykom mozliwosc obiecywania posad i ~ obdarowywania nimi krewnych i znajomych ? chyba odebralo ci rozum ! Chcę dzisiaj przy okazji święta obiecać, że na jedzenie dla dzieci, na ich bezpieczeństwo, edukację i rozwój - pieniędzy nie zabraknie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=97796864&a=97798597 Odpowiedz Link Zgłoś
pl.trocker Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 18:37 Oszywiście. Zbieranina ludzi, którzy nagle przerażeni odkryli, że skończy się rozdawanie pieniędzy za frajer i trzeba będzie PRACOWAĆ i być KONKURENCYJNYM. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 18:39 No i bingo Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 18:38 Przcież to nie piśmienny i nie ciumaty i mający dwie lewe ręce.Co za buce go wybrały.Wiem na pewno-on już żadnej ustwy nie popisze!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szaki-1979 Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 18:39 PO sie zes*ało, teraz kartofel noge podstawia, wiec cza bedzie ryjem we własne odchody zaryć... BRAWO, a chcieliście wyr*chać lewice Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 18:50 Biedaku, za dużo publicznych kanałów oglądasz. Zrób sobie przerwę, bo cię ta kultura zabije. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyński nie pozwolić skrzywdzić Farfała 13.07.09, 18:44 Ciekawe co też Wszechpolacy maja na Kaczyńskich że ci tak bronią byłego neonazisty? A może Jarek dobierał się do niewłasciwej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.machu.picchu Kaczyński nie pozwolić skrzywdzić Farfała 13.07.09, 20:20 = pakulec napisało: = = Ciekawe co też Wszechpolacy maja na Kaczyńskich że ci tak bronią = byłego neonazisty? = A może Jarek dobierał się do niewłasciwej osoby? = = Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_222 Kaczyński nie pozwolić skrzywdzić Farfała 13.07.09, 20:20 # pakulec napisało: # # Ciekawe co też Wszechpolacy maja na Kaczyńskich że ci tak bronią # byłego neonazisty? # A może Jarek dobierał się do niewłasciwej osoby? # # Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 18:46 Czekal, lajdak, na decyzje KRS w sprawie Farfocla. Ale pewnie, niech sie TVP pasie na panstwowym groszu, w koncu ich kryzys nie moze dotknac, bo by przepadly PiSie i LPRowe synekurki. Odpowiedz Link Zgłoś
suga3 Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 18:47 nie sledze zbytnio przac nad ta ustawa, ale osobiscie nie podoba mi sie zmiana w finansowaniu mediow publicznych... wezmy taka Wielka Brytanie: placisz abonament (sciagalnosc BARDZO wysoka) i masz cala rodzine kanalow BBC, ktore stoja na wysokim poziomie, swoja 'misyjnosc' biora powaznie i produkuja wysokiej klasy programy... jak Kwakwarakwy nie lubie, to w tym momencie plus za niepodpisanie kolejnego Tuskogniota... Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 19:16 > wezmy taka Wielka Brytanie: placisz abonament (sciagalnosc BARDZO wysoka) i mas > z > cala rodzine kanalow BBC, Ja też mogę płacić, na BBC Odpowiedz Link Zgłoś
skrzych Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 23:10 Ja też się dołożę na BBC, na kaszanę TVP nie mam zamiaru... Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nie ma szans na publiczną telewizję 14.07.09, 00:52 suga3 napisał: > nie sledze zbytnio przac nad ta ustawa, ale osobiscie nie podoba mi sie zmiana > w > finansowaniu mediow publicznych... > > wezmy taka Wielka Brytanie: placisz abonament (sciagalnosc BARDZO wysoka) i mas > z > cala rodzine kanalow BBC, ktore stoja na wysokim poziomie, swoja 'misyjnosc' > biora powaznie i produkuja wysokiej klasy programy... Na początku transformacji mnie też się marzyło "polskie BBC" i uważałam, że coś takiego jest możliwe. Z perspektywy 20 lat, stwierdzam, że - niestety - nie. Nieważne jaka opcja rządzi (z lewa, z prawa, ze środka), telewizja zawsze była, jest i będzie - mniej czy bardziej - łupem politycznym. I widocznie nie ma innej możliwości. Może - żeby było jak w Anglii - trzeba, by demokracja potrwała zbliżoną liczbę... wieków? Należy to badziewie sprywatyzować, zostawiając jeden kanał rządowy (bynajmniej nie udający misji!) do komunikowania się polityków ze społeczeństwem: tam będą transmitowane orędzia, obrady Parlamentu oraz komisji sejmowych, tudzież uroczystości państwowych, itp. W okresie kampanii przedwyborczej, komitety, którym przyznano nieodpłatny czas antenowy, pokażą tam swoje audycje wyborcze (płatne - wyłącznie w TV prywatnych). Całość będzie finansowana z budżetu państwa na określonym (procentowo?) poziomie; nie za wysokim, bo i program nie będzie, przecież, drogi. Na misję będą rozpisywane konkursy wśród TV prywatnych, płatne z budżetu państwa i/lub stacje będą proponowały programy misyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 18:47 prezydent nie umie pisac. prawie kazda jego wypowiedz to odmowa zlozenia podpisu pod jakims dokumentem. a moze prezydent umie tylko czytac, a brat tylko pisac ? wszystko jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
myszaq Ksiadz!? 13.07.09, 18:50 zaproszeni rezyserowie, twórcy, dziennikarze. OK. ale co, do jasnej cholery, robil tam ksiadz?! Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: Ksiadz!? 13.07.09, 18:54 k o n t r o l o w a l . zeby dyskusja toczyla sie po bozemu. bez klutni. aklamacja i aplauz. Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar_de_carvajal Re: Ksiadz!? 13.07.09, 20:14 = zetorg napisało: = = k o n t r o l o w a l . = zeby dyskusja toczyla sie po bozemu. bez klutni. aklamacja i aplauz. PO chce zafundować opinii publicznej dwutygodniowy festiwal cynizmu i populizmu, przebierając się w szaty obrońcy kieszeni Polaków. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=97796864&a=97797382 Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Ksiadz!? 13.07.09, 19:12 > zaproszeni rezyserowie, twórcy, dziennikarze. OK. ale co, do jasnej cholery, > robil tam ksiadz?! Nie lekceważył bym księży w konkursie na lizanie kaczej d. Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy_tuska Ksiadz!? 13.07.09, 20:16 : myszaq napisało: : : zaproszeni rezyserowie, twórcy, dziennikarze. OK. ale co, do jasnej cholery, : robil tam ksiadz?! Życzę Państwu w tych dniach spokojnego, radosnego świętowania, spacerów i pięknej pogody. www.rp.pl/artykul/129003.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=97796864&a=97797013 Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ksiadz!? 14.07.09, 00:56 myszaq napisał: > zaproszeni rezyserowie, twórcy, dziennikarze. OK. ale co, do jasnej cholery, > robil tam ksiadz?! To Ty nie wiesz kto tu rządzi? Odpowiedz Link Zgłoś
uhder Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 18:53 Dość Leperiady w życiu publicznym. Jeżeli malarz kominów chce być Prezydentem to niech przyjmie gentlemeńskie warunki walki. Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 18:55 Szokujące, że ta łajza coś zawetowała. Dawno tego nie zrobił. Temu malkontentowi pasują wyłącznie ustawy pisane przez jego niezrównoważonego brata. Sam oczywiście żadnych propozycji nie przedstawia, bo po co się trudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 18:58 nie chodzi o trud tylko o brak jakiegokolwiek pomyslu. pustka w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_cba Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 20:16 ## bnch napisało: ## ## Szokujące, że ta łajza coś zawetowała. Dawno tego nie zrobił. Temu malkontentowi pasują wyłącznie ustawy pisane przez jego niezrównoważonego brata. Sam oczywiście żadnych propozycji nie przedstawia, bo po co się trudzić. Pasażerowie mają prawo do czystych dworców, punktualnych szybkich pociągów, a kolejowy transport towarowy musi mieć warunki do konkurowania z innymi formami przewozu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=97796864&a=97799958 Odpowiedz Link Zgłoś
pitbul48 księdza Jarosława Mrówczyńskiego 13.07.09, 18:57 ot znawca się znalazł wśród doradców Odpowiedz Link Zgłoś
pitbul48 Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 18:59 a on umie pisać ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_d_tux Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 20:15 # pitbul48 napisało: # # a on umie pisać ?????????? Z dużym zainteresowaniem przyjęto moją sugestię, aby Polska, Peru i Chile, zacieśniły współpracę i stworzyły coś na kształt miedziowego porozumienia - powiedział premier Tusk. - Gdyby te trzy kraje ze sobą współpracowały, miałyby szansę w wymiarze globalnym wpływać na handel i produkcję miedzi i wytworów z tego surowca - dodał. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=97796864&a=97798602 Odpowiedz Link Zgłoś
halon51 Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 18:59 po co nam telewizja publiczna ? skomercjalizować ją -będzie rywalizacja między kanałami ,mniej polityki a informacja bardziej rzetelna ,myślę że w chwili obecnej oglądają ją tylko ludzie którzy delikatnie mówiąc są fanatykami ich dotychczasowych władz ,trudno już określić czy to zwolennicy tej czy innej partii lub nie mają dostępu do innych żródeł informacji .Problem abonamentu zniknie raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 19:09 > po co nam telewizja publiczna ? skomercjalizować ją -będzie rywalizacja Z ust mi Pan to wyjąłeś. Przecież nawet Misję (cokolwiek ona znaczy) można finansować w drodze konkursu z przetargiem. Będzie lepiej, ciekawiej i taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Twórcy oczekują dadtków jak w komuniźmie 13.07.09, 18:59 Wśród wielu twórców utrzymuje się ciągle komunistyczna tradycja utrzymania z państwowych pieniędzy w zamian za przysługi polityczne. Niech zarabiają na życie tworczością którą ludzie kupią a nie wyłudzają ciągle pieniądze od podatników. Prezydent Kaczyński jeszcze raz daje dowód że jest wychowankiem komunistycznego sposobu myślenia. Oczywiście, publiczne środki przekazu powinny być również i tu model amerykański jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Twórcy oczekują dadtków jak w komuniźmie 13.07.09, 19:06 Prywatyzacja mediów leży w interesie twórców, ale tylko tych którzy mają coś do zaoferowania. Dzisiaj media publiczne to tysiące (!!!) darmozjadów, marnujących publiczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_d_tux Re: Twórcy oczekują dadtków jak w komuniźmie 13.07.09, 20:14 > cyklista napisało: > > Prywatyzacja mediów leży w interesie twórców, ale tylko tych którzy mają coś do > zaoferowania. Dzisiaj media publiczne to tysiące (!!!) darmozjadów, marnujących > publiczne pieniądze. > Odpowiedz Link Zgłoś
min_bez_teki Re: Twórcy oczekują dadtków jak w komuniźmie 13.07.09, 20:15 ~ cyklista napisało: ~ ~ Prywatyzacja mediów leży w interesie twórców, ale tylko tych którzy mają coś do ~ zaoferowania. Dzisiaj media publiczne to tysiące (!!!) darmozjadów, marnujących ~ publiczne pieniądze. ~ Odpowiedz Link Zgłoś
doggod Re: Twórcy oczekują dadtków jak w komuniźmie 13.07.09, 19:42 > Oczywiście, publiczne środki przekazu powinny być również i tu model > amerykański jest najlepszy. A co to za model? Odpowiedz Link Zgłoś
min_bez_teki Re: Twórcy oczekują dadtków jak w komuniźmie 13.07.09, 20:17 => doggod napisało: => => => > Oczywiście, publiczne środki przekazu powinny być również i tu => model => > amerykański jest najlepszy. => => => A co to za model? Rok 2008 będzie też stał pod znakiem racjonalnego ograniczenia listy przedsiębiorstw" uznawanych za strategiczne a więc pozostających we własności, we władaniu państwa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=97796864&a=97797955 Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Re: Twórcy oczekują dadtków jak w komuniźmie 13.07.09, 20:24 doggod napisał: > > A co to za model? --------------- www.pbs.org/ www.npr.org/ americanpublicmedia.publicradio.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 18:59 no i w porządku niech nie podpisuje ale po co trzyma tyle czasu chociaż już dawno otrzymał dyspozycje od brata bliźniaka co ma zrobić. Gdzyby odrzucił trzeciego dnia po otrzymaniu, to pokazałby przynajmniej że ma jaja..... Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Prezydent tak dawno niczego nie podpisał, 13.07.09, 19:02 że istnieje poważna obawa czy nadal umie pisać Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista A po co komu media polityczne, tfu "publiczne" 13.07.09, 19:01 Właściwe pytanie to nie jak finansować media "publiczne", tylko czy je w ogóle finansować. Odpowiedz Link Zgłoś
moheryzm_i_pisuarniactwo A po co komu media polityczne, tfu "publiczne" 13.07.09, 20:15 ## cyklista napisało: ## ## Właściwe pytanie to nie jak finansować media "publiczne", tylko czy je w ogóle ## finansować. ## Odpowiedz Link Zgłoś
ks_profesor A po co komu media polityczne, tfu "publiczne" 13.07.09, 20:19 : cyklista napisało: : : Właściwe pytanie to nie jak finansować media "publiczne", tylko czy je w ogóle : finansować. : Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 Juz niedlugo - i pozbedziemy sie tego PiSdenta 13.07.09, 19:06 Nieudacznika, zawistnego, zakompleksionego male czlowieczka. Slugi swego psychopaty brata. Zalosnego, smiesznego prezydenta. Wstyd na caly swiat ze cos takiego prostackiego jest prezydentem Polski Odpowiedz Link Zgłoś
rece.ktore_lecza Juz niedlugo - i pozbedziemy sie tego PiSdenta 13.07.09, 20:13 # jerzy30 napisało: # # Nieudacznika, zawistnego, zakompleksionego male czlowieczka. Slugi # swego psychopaty brata. Zalosnego, smiesznego prezydenta. # Wstyd na caly swiat ze cos takiego prostackiego jest prezydentem Polski Według najnowszego sondażu CBOS, liderami rankingu zaufania do polityków są: premier Donald Tusk i b. prezydent Lech Wałęsa. Trzecie miejsce zajmują wicepremierowie G. Schetyna i W. Pawlak. Listę polityków najczęściej budzących nieufność otwiera oczywiście prezes PiS Jarosław Kaczyński forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=97796864&a=97797058 Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 19:08 kaczynksi napisał: > A ja mam Kartofla w dupie. A ja wolałbym, żeby kacza szmata trzymała się z daleka od mojej d... A nim i jego zdaniem gardzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 19:10 PLATFORMA OBYWATELSKA TO HANBA WSZYSTKICH POLAKOW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zgrozazgroza Re: lightcik 13.07.09, 19:12 Chyba tylko mniejszości skoro wygrała wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: lightcik 13.07.09, 19:39 acid.jazz napisał: > Właśnie większości :) > Która aktualnie jest w mniejszości... Odpowiedz Link Zgłoś
nowak.slawomir Re: lightcik 13.07.09, 20:18 -> czan-dra napisało: -> -> acid.jazz napisał: -> -> > Właśnie większości :) -> > -> -> Która aktualnie jest w mniejszości... -> Odpowiedz Link Zgłoś
tucx Re: lightcik 13.07.09, 20:12 > acid.jazz napisało: > > Właśnie większości :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
spacki Re: lightcik 13.07.09, 20:17 -> zgrozazgroza napisało: -> -> Chyba tylko mniejszości skoro wygrała wybory. Szef klubu parlamentarnego Platformy Obywatelskiej Zbigniew Chlebowski w radiowych "Sygnałach Dnia" do najważniejszych zadań rządu Donalda Tuska zaliczył: reformę finansów publicznych, podniesienie płac w budżetówce oraz reformę służby zdrowia. Zapowiedział też, że podatek od dochodów kapitałowych Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_z_sopotu Re: lightcik 13.07.09, 20:20 : zgrozazgroza napisało: : : Chyba tylko mniejszości skoro wygrała wybory. Tusk zwrócił się do dowódców z prośbą o sporządzenie służbowej notatki na temat oczekiwanej pomocy i uproszczenia przepisów. - To umożliwi mi natychmiast po powrocie do kraju na przystąpienie do wprowadzenia nadzwyczajnych przepisów dla misji [w Afganistanie] forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=97796864&a=97797328 Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Zaczęli w mediach i skończą w mediach 13.07.09, 19:19 telesklep czeka, szukają dwóch przygłupów do wciskanie tel. komórkowych Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Zaczęli w mediach i skończą w mediach 13.07.09, 19:28 > telesklep czeka, szukają dwóch przygłupów do wciskanie tel. komórkowych A kto by kupił od takich akwizytorów, co innego Ojdyr, ten ma komóry full wypas, z pełną opcją, odbieranie i przesyłanie rent do centrali Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Zaczęli w mediach i skończą w mediach 13.07.09, 19:37 ja na pewno nie kupię. Ale chłopaczki w dresach będą mieć zajęcia ;) Ciekawe jak zabezpieczy rydzyk przed kradzieżą swoje komórki.... może ponakleja logo trwam, i to już będzie nietykalne? :D Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Zaczęli w mediach i skończą w mediach 13.07.09, 19:44 Koledzy dresiarze, nawet tego nie ruszą, to będzie miało tylko dwie opcje, zabrać rentę, przesłać do kwatery głównej... Nie sądzisz, że dresy pozwolą aby ktoś zabierał to co im się przynależy, ale może być ustawka, dresy vs.mohery... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Zaczęli w mediach i skończą w mediach 13.07.09, 19:57 no nie wiem, mogą sobie potem nimi rzucać do celu, też jakaś frajda. > może być ustawka, dresy vs.mohery... raczej rydzyk, będzie walczył, bo to jemu zależy na dochodach... oj będzie się działo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tucx Re: Zaczęli w mediach i skończą w mediach 13.07.09, 20:19 > cillian1 napisało: > > ja na pewno nie kupię. Ale chłopaczki w dresach będą mieć zajęcia ;) Ciekawe jak > zabezpieczy rydzyk przed kradzieżą swoje komórki.... może ponakleja logo trwam, > i to już będzie nietykalne? :D Chciałbym Państwu ogłosić, że powołuję zespół, który opracuje program pod wszystko mówiącym hasłem - "Dostęp do komputera dla każdego ucznia". Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=97796864&a=000000 Odpowiedz Link Zgłoś
nowak.slawomir Zaczęli w mediach i skończą w mediach 13.07.09, 20:18 : cillian1 napisało: : : telesklep czeka, szukają dwóch przygłupów do wciskanie tel. komórkowych W grę mogą też wchodzić dostawy rud miedzi z Chile i Peru do hut należących do KGHM w takiej ilości, aby dopełniły ich możliwości wytwórcze. Nie można też wykluczyć zakupu przez polski koncern złóż miedzi w Ameryce Południowej. W ocenie analityków, takie działania byłyby w pełni pożądane, zwłaszcza gdyby surowiec był łatwy do wydobycia. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=97796864&a=97797932 Odpowiedz Link Zgłoś
pisuar_und_moher moherowe płacze ;-) 13.07.09, 20:21 ~ pakulec napisało: ~ ~ chyba ci się caps zaciął moherku ~ Odpowiedz Link Zgłoś
nowak.slawomir moherowe płacze ;-) 13.07.09, 20:21 > pakulec napisało: > > chyba ci się caps zaciął moherku > Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 20:37 lightcik napisał: > PLATFORMA OBYWATELSKA TO HANBA WSZYSTKICH POLAKOW !!! Spoko... twoja głupota jest hańbą tylko twoich rodziców. Ty się możesz nią szczycić! Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Dziwne gdyby podpisał, a że robi za szkodnika to d 13.07.09, 19:28 Dziwne gdyby podpisał, a że robi za szkodnika to dziwne nie jest. Będzie w historii Polski wspominany okres zwany "kaczą smutą" Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 19:51 Wszystkim "mędrcom"i opluwaczom z tego forum niejszym dedykuję słynną frazę z wiersza J.Tuwima p.tAbsztyfikanci Grubej Berty "całujcie mnie wszyscy w dupę"... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 19:55 a ja tobie inną: "sporo w głowie, szkoda że wszystko w cudzysłowie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 19:58 Jako odpowiedż przeczytaj ponownie mój post"mędrcze".... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 20:04 i vice versa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy_tuska Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 20:16 > chachar1 napisało: > > Jako odpowiedż przeczytaj ponownie mój post"mędrcze".... I chcę państwu powiedzieć, że tanie państwo dzięki tej ekipie i tej koalicji stanie się faktem szybciej niż ktokolwiek może się spodziewać. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=97796864&a=97798217 Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Admin - masz tu spamera 13.07.09, 23:27 Pisze pod nastoma nickami, ale najpewniej z tego samego IP więc łatwo go utłuc - bądź tak miły, bo strasznie dużo śmiecia tworzy. Odpowiedz Link Zgłoś
washner Prezydent nie podpisze bo pisać i myśleć nie umie 13.07.09, 20:12 Kiedy wreszcie skończy sie kadencja psychopaty Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Prezydent nie podpisze bo pisać i myśleć nie 13.07.09, 20:17 washner napisał: > Kiedy wreszcie skończy sie kadencja psychopaty Marzył indyk o niedzieli,w sobotę mu łeb ucięli...ha ha ha ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Prezydent nie podpisze bo pisać i myśleć nie 13.07.09, 20:18 może 1.08? niby dlaczego te barierki, może mają jakąś cynę o zamachu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezydent nie podpisze bo pisać i myśleć nie 14.07.09, 01:06 washner napisał: > Kiedy wreszcie skończy sie kadencja psychopaty Za niecałe półtora roku (grudzień 2010). Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 20:16 Plusk złośliwie ustawę spartaczył i zrobił to tak, żeby SLD nie mogło się zgodzic i odrzucić weta. Dzięki temu Fanfar rozpieprzy TVP a platfusy ją sobie "sprywatyzują". Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 13.07.09, 20:20 > Dzięki temu Fanfar rozpieprzy TVP a platfusy ją sobie "sprywatyzują" a to jest ich, ot tak mogą sobie to zrobić, wchodzą i ogłaszają przetarg. Nie mogą pozbyć się jednego doooopka, to nie takie proste, trzeba jeszcze mieć poparcie pisiarni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezydent nie podpisze ustawy medialnej 14.07.09, 01:07 strikemaster napisał: > Plusk złośliwie ustawę spartaczył i zrobił to tak, żeby SLD nie mogło się zgodz > ic i odrzucić weta. Dzięki temu Fanfar rozpieprzy TVP a platfusy ją sobie "spry > watyzują". AMEN! Odpowiedz Link Zgłoś