Dodaj do ulubionych

SLD: Kto płaci za zabawy spin doktorów PiS-u?

• artur74 Czy GW chce zniszczyć w Polsce demokrację? 04.08.09, 12:36
      Nie oddałem swojego głosu na PiS, bo się brzydzę zapędów do dyktatury ale czy teraz za rządów PO musimy dążyć do narzędzi znanych Nam z Rosji? Czy za wszelką cenę chcemy zniszczyć niewygodną dla rządzących opozycję? Wolność słowa, demokracja i pluralizm polityczny powinny Nam wszystkim leżeć na sercu! PiS nie kradnie pieniędzy na spoty, mają prawo do wydawania pieniędzy otrzymywanych od Nas podatników!
      Brak pieniędzy dla opozycji wzmacnia zapędy dyktatorskie, nie chcę żyć w dyktaturze, nawet jeżeli są to rządy PO!
      • norbertrabarbar Re: Czy GW chce zniszczyć w Polsce demokrację? 04.08.09, 12:38
        Mają prawo ok - tylko niech teraz wyborcy ocenią czy chcą w sejmie ludzi, którzy
        wydają pieniądze na takie spoty. No chyba, że uważasz, że sprawę zamiatamy pod
        dywan.
        • prawdziwy-moher Re: Czy GW chce zniszczyć w Polsce demokrację? 04.08.09, 12:41
          Masz wiec informacje puszczona w Gazecie .W nocy.Potem szybko znikla.Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji rozpoczęło kontrolę w agencji ochroniarskiej Zubrzycki w związku ze skargami kupców z KDT. Sprzedawcy oskarżają pracowników agencji, którzy towarzyszyli komornikowi podczas egzekucji o pobicie i użycie wobec nich gazu.

Na co dzień ochroniarze z firmy Zubrzycki pilnują porządku np. w pociągach...

Jacek Sońta z MSWiA powiedział, że jeśli agencja ochroniarska działała niezgodnie z prawem, to czekają ją poważne konsekwencje. Wyjaśnił, że naruszanie zapisów ustawy przez każdą agencję może skutkować odebraniem jej koncesji. Los licencji dla agencji Zubrzycki zależy więc od wyników kontroli.

Do starć między kupcami a służbami porządkowymi doszło 21 lipca, gdy komornik próbował wyegzekwować postanowienie sądu o eksmisji handlujących w budynku KDT. Dom towarowy, który stoi na Placu Defilad pod Pałacem Kultury i Nauki w Warszawie ma zostać zburzony. W tym miejscu ma powstać muzeum sztuki nowoczesnej i stacja metra.

Właściciel agencji Sylwester Z. jest jednym z oskarżonych w sprawie korupcji w Centralnym Ośrodku Sportu. Został zatrzymany w 2007 roku i ciąży na nim zarzut obietnicy wręczenia dyrektorowi COS łapówki w zamian za zawarcie umowy na ochronę ośrodków COS. Akt oskarżenia w tej sprawie we wrześniu 2008 roku trafił do warszawskiego Sądu Rejonowego
          • norbertrabarbar Re: Czy GW chce zniszczyć w Polsce demokrację? 04.08.09, 12:48
            Na prośbę premiera JK służby specjalne przeprowadziły udaną prowokację przeciwko
            strajkującym pielęgniarkom. Ich telefony zostały zagłuszone, żeby nic nie
            przedostało się do mediów, a same pielęgniarki zostały usunięte siłą - żeby
            rozmawiać z kobietami trzeba mieć jaja, pamiętając, że Jarek jest prawiczkiem
            wcale mnie to nie dziwi.
        • artur74 Czyli co? Opozycja ma chować głowę w piasek? 04.08.09, 12:44
          norbertrabarbar napisał:

Mają prawo ok - tylko niech teraz wyborcy ocenią czy chcą w sejmie ludzi, którzy wydają pieniądze na takie spoty. No chyba, że uważasz, że sprawę zamiatamy pod dywan.
          Czyli wg. Ciebie z powodu kryzysu mamy sobie fundować wakacje od zasad życia politycznego w demokratycznym państwie???
          Rzecznik rządu Graś bezczelnie śmieje się z polskiego prawa podatkowego, uchyla się latami od płacenia podatków a ja mam robić dobrą minę do złej gry, bo nie cierpię Kaczyńskich i nienawiść do jednych przysłania mi trzeźwe spojrzenie na rzeczywistość?
          • cillian1 Re: Czyli co? Opozycja ma chować głowę w piasek? 04.08.09, 12:52
            czy on za to płaci? CZy opłaca czynsz itd? I to nie graś jak już, tylko Niemiec
            unika naszej skarbówki ;) Nie pitol jak kaczka-sraczka, bo robisz się śmieszny
            jak on ;)
            • nikodem_73 Re: Czyli co? Opozycja ma chować głowę w piasek? 04.08.09, 14:57
              Akurat i pan Graś i ów Niemiec unikają skarbówki, bo podpisali kretyńską umowę
              na skutek której obydwaj powinni odprowadzać podatek.
          • norbertrabarbar Re: Czyli co? Opozycja ma chować głowę w piasek? 04.08.09, 12:53
            Chyba nie rozumiem twojego toku rozumowania (a może nie ma czego rozumieć).
            Jedni kręcą spoty za publiczną kasę, drudzy to pokazują. No chyba, że uważasz,
            że ci pierwsi robią to "zgodnie z zasadami życia w demokratycznym państwie", a
            drudzy nie. Co do Grasia to chyba nie jest artykuł o tym - a jeżeli płaci
            podatki w raju podatkowym to ma do tego pełne prawo, nie ma przepisu, który by
            tego zakazywał.
            • cillian1 Re: Czyli co? Opozycja ma chować głowę w piasek? 04.08.09, 13:05
              > że ci pierwsi robią to "zgodnie z zasadami życia w demokratycznym

mnie zastanawia po co to robią, po co kręcą. Nic nie wnosi a kosztuje! o to mi
              chodzi. Mogą sami się przebrać za te postacie i bawić się w domowe przedszkole,
              przynajmniej będzie taniej. Jakoś to (spoty) nic konkretnego nie wniosły. TZN.
              ani pomysł na ustawę anie na zmianę ustawy ;) Więc po kiego, jak chcę wyśmiać
              ich pomysły, nie założą kabaret PiS, ale po godzinach pracy, ot cały mój problem ;)
              • prawdziwy-moher Re: Czyli co? Opozycja ma chować głowę w piasek? 04.08.09, 13:07
                Nic nie wnosi a kosztuje?.Tak wszystko kosztuje.Kase ktora ma PO rozdziela pomiedzy koleiami bo nie musi martwic sie o media.Te wszystko zamiota pod dywan.
      • boykotka Re: Czy GW chce zniszczyć w Polsce demokrację? 04.08.09, 12:58
        artur74 napisał:

> Brak pieniędzy dla opozycji wzmacnia zapędy dyktatorskie, nie
        > chcę żyć w dyktaturze, nawet jeżeli są to rządy PO!

A ja nie życzę sobie żyć w dyktaturze głupoty i prostactwa. Mam
        nadzieję, że najbliższe wybory rostrzygną tę kwestję już
        definitywnie, podobnie jak społeczeństwo wyraziło opinię na temat
        Samoobrony czy LPR.
    • agent-0700 Kreskówka 04.08.09, 12:36
      Dobra kreskówka na zatwardzenie.
      Zjadłem fasolową obejrzałem kreskówkę i odrazu mi zeszło.

Producenci środka przeczyszczającego powinieni zapłacić PiS żeby nie emitowała
      dalszych części.
    • tw_wielgus Dlaczego spoty pis są animowane? 04.08.09, 12:39
      Jak wynika z badan insytutu socjologii politoligii w Bydgoszczy k/
      Torunia po przeprowadzeniu analizy pisowskiego elektoratu zespół
      badaczy pod przewodnictwem prof. Jerzego Pieniążka doszedł do
      wniosku, że po uśrednieniu wyniku można z stuprocentową pewnością
      przyjąć że poziom umysłowy przeciętnego zwolennika PiS w niczym nie
      odbiega od modelu słabo rozwiniętego dziesięciolatka. Biorąc pod
      uwagę wyniki badania zespół pisowskich spin doktorów dobrał taką
      formę przekazu aby nie odbiegała od upodobania ich elektoratu do
      kreskówek.
    • grabarz_pis A w Augustowie kolejny napity radny z pisuaru 04.08.09, 12:44
      jechał z 2 promilami !
      • artur74 A co z tym z PO, co zabił swoją rodzinę? 04.08.09, 12:48
        że już nie wspomnę o zadufanym w sobie Nitrasie cofającym na autostradzie, który tylko cudem uniknął poważnej kolizji.
        Dlaczego Nam wszystkim nienawiść do kaczek, przesłanie trzeźwe spojrzenie na rzeczywistość?
        • norbertrabarbar Re: A co z tym z PO, co zabił swoją rodzinę? 04.08.09, 13:00
          "Dlaczego Nam wszystkim nienawiść do kaczek, przesłanie trzeźwe spojrzenie na
          rzeczywistość
          "

Widzę, że PiS się wziął na sposób i teraz będzie zgrywał sumienie narodu. A fuj!
          Wstręciuchy! Karły moralne jesteście. Wasze "salonowe" gierki wymyślane przez
          waszych geniuszy PR są dziecinnie śmieszne!
        • cillian1 Re: A co z tym z PO, co zabił swoją rodzinę? 04.08.09, 13:19
          > y tylko cudem uniknął poważnej kolizji.

o czym ty piszesz? Był korek itd. Ale głupotą zabłysnął, to fakt.... jaka
          opozycja taki rząd, musi równać? Mam nadzieję, że się ogarnął i porzucą pomysł
          równania do pisiarni!!!
        • luxc Re: A co z tym z PO, co zabił swoją rodzinę? 04.08.09, 14:37
          Prowadziła jego żona, która zginęła w tym wypadku razem z ich
          dzieckiem. Jakim trzeba być zwyrodnialcem żeby pisać że on zabił
          swoją rodzinę. To tylko potwierdza teorię, że PiS popierają
          najgorsze mendy polskiego społeczeństwa takie jak Artur74.
        • nicram112 wypadek samochodowy=zabil? 06.08.09, 00:20
          to jak stary kawaler Jaroslaw = pedal; zgodzisz sie ze mna?
    • arturk17 Najwięcej pieniędzy z budżetu otrzymuje PO! 04.08.09, 12:46
      Ci złodzieje rozdysponowują pieniądze między sobę na fikcyjne etaty,
      ekspertyzy i zlecena dla "znajomych" firm. Każda partia możez
      dotacją robić co chce !!!
    • kap0 [...] 04.08.09, 12:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ffamousffatman SLD: Kto płaci za zabawy spin doktorów PiS-u? 04.08.09, 12:54
      Spoty? Gó... nie spoty!
    • haritka Czego wymagac jak prezes tej formacji nigdy nie pr 04.08.09, 12:57
      pracował jak kazdy inny obywatel, cale zycie zabawia sie cudzym
      kosztem
    • arturk17 Re: SLD: Kto płaci za zabawy spin doktorów PiS-u? 04.08.09, 12:59
      kin-iu napisał:

> pieniądze pochodziły z Analnego Funduszu Jarosława K.
      Żenujacy poziom intelektualny, jesteś z kierownictwa GW czy PO?
    • mista_onanista a nie powiedzieli Wam podczas nocnej zmiany bluesa 04.08.09, 12:59
      a nie powiedzieli Wam podczas nocnej zmiany bluesa w TVP? od kiedy to
      bliźniacze partie rozmawiają ze sobą za pośrednictwem pism? chyba że chodzi o
      taką zamyłę.... że niby się nie lubicie?
    • yesiotr SLD jest za to współodpowiedzialne 04.08.09, 13:10
      też głosowali przeciw usunięciu dofinansowania dla partii... hipokryci wszyscy
      razem!
    • 1mariannarokita Są głupie na poziomie partii Kaczyńskiego 04.08.09, 13:10
    • ekst-aza Dlaczego Graś ze spotu wyglada jak Gosiewski? 04.08.09, 13:13
    • 1mariannarokita Waltz ze spotu wyglada jak Jarosław w peruce 04.08.09, 13:16
    • r_mol No tak, wyborcy SLD nie mają większych 04.08.09, 13:21
      problemów niż obrona rządu ryżego cudaka.
      A potem postkomuniści się dziwią że nikt na nich nie głosuje :-)))
    • grisza14 I zaplacilbym 2 x tyle zeby ktos zlodziejom z PO 04.08.09, 13:21
      patrzyl na rece.A jak Gazecie sie cos nieppodoba, to moga skorzystac
      z obywatelskiego sprzeciwu premiera Tuska i moga przestac placic
      podatki i zniknac z Polski.
      • cillian1 Re: I zaplacilbym 2 x tyle zeby ktos zlodziejom z 04.08.09, 13:25
        tylko że nic z tego nie wynika, jak Tusk chciał zabrać złodziejom, to prawie się
        opluli, ale 300 zł. wyrwali.
      • guru133 Ciekaw jestem ile byś zapłacił na patrzenie na 04.08.09, 13:38
        ręce złodziejom i aferzystom z PiS.
        • grisza14 Re: Ciekaw jestem ile byś zapłacił na patrzenie n 04.08.09, 13:43

guru133 napisał:

> ręce złodziejom i aferzystom z PiS.

10 x mniej, bo PiS jest dziesiec razy uczciwszy.Fajnie?
          • guru133 Czy tę bajeczkę opowiedział ci pierwszy krętacz i 04.08.09, 14:55
            złodziej RP Łociec Dyrektor?
    • ekst-aza Doprawić brodę Waltz i byłby Karski na Cyprze 04.08.09, 13:23
    • abandonner PiS tonie i nic im juz nie pomoże 04.08.09, 13:27
    • guru133 Jeżeli PiS za te knoty płaci pieniędzmi podatników 04.08.09, 13:29
      to odpowiednie kwoty powinny być tej partyjce potrącone z najbliższej dotacji.
      Toż to jest chała na poziomie debilnego przedszkolaka.
      • kosa44 Re: Jeżeli PiS za te knoty płaci pieniędzmi podat 04.08.09, 19:11
        Potrącić to ty sobie mozesz..tyle ile możesz...
        A spoty nie są adresowane do wyborców Pis...Dostosowane są do poziomu wyborców po..tych którzy zmądrzeli..
    • grisza14 A ile kosztuje, jak dresiarz obiecuje cuda w TVN? 04.08.09, 13:36
      Za reklame PO w TVN zaplacili podatnicy 500 000 ml zeta.Te 63
      tysiace to i tak maly pikus w porownaniu z chojnoscia ex-aferalow.
      Wałszawianka w łatuszu
      • guru133 Łysi dresiarze, czyli zbrojne ramię PiS na 04.08.09, 13:40
        szczęcie nie występują w TVN i mam nadzieję że tak pozostanie:)
        • grisza14 Na razie zaplacilismy 500 mln bylym agentom 04.08.09, 13:45
          Chyba, ze WSI wycofa sie z tej inwestycji.
          • guru133 Nie wmawiaj ludziom mitycznych agentów wylęgłych 04.08.09, 14:46
            w niedorozwiniętych kaczych łebkach, bo i tak nikt logicznie myślący nie uwierzy
            w wasze brednie:)
            • kosa44 Re: Nie wmawiaj ludziom mitycznych agentów wylęgł 04.08.09, 18:34
              A subotić i maleszka to wylęgli się w "chorej"wyobrażni nieprawdaż?
    • olewus1 PO i SLD rzuca się na PIS bo boją się rozliczenia 04.08.09, 13:38
      za swoje złodziejstwa. Banda głupców, która wierzy tym oszustom i
      hochsztaplerom z POSLD. PO to nie liberalizm tylko okradanie, SLD chowa sie od
      komuny i dobrze im wychodzi to.
      • cillian1 Re: PO i SLD rzuca się na PIS bo boją się rozlicz 04.08.09, 13:42
        > hochsztaplerom z POSLD.

poczekaj poczekaj, to z kim teraz rozgrabiacie majątek tvp? pisiarnia i....
        zapomniałem, ale jakoś tak coś mi się no zapomniałem olewus1;) to z kim?!
        • olewus1 Re: PO i SLD rzuca się na PIS bo boją się rozlicz 04.08.09, 13:49
          cillian1 napisał:

> > hochsztaplerom z POSLD.
          >
          > poczekaj poczekaj, to z kim teraz rozgrabiacie majątek tvp? pisiarnia i....
          > zapomniałem, ale jakoś tak coś mi się no zapomniałem olewus1;) to z kim?!
          Jesteś idiotom zapatrzonym w media. Nie znasz historii ani ludzi. TVP to gó...
          obchodząca mnie poczekalnia dla zasłużonych matołów. PO i SLD mają na sumieniu
          miliardy, które wyprowadzili ze skarbu państwa. Zacznij myśleć!
          • cillian1 Re: PO i SLD rzuca się na PIS bo boją się rozlicz 04.08.09, 14:03
            kto to jest idiotom?!!!! Olewus nie nie wie, więc nie do niego to
            pytanie!!!!
      • guru133 Jak na razie, to rozliczyć trzeba PiS za dwa lata 04.08.09, 13:45
        kaczyzmu w RP i nawet ani Zamularczyk ani wiecznie wrzeszcząca Gruba Berta
        Wróbel nie będą w stanie temu przeszkodzić.
        • olewus1 Re: Jak na razie, to rozliczyć trzeba PiS za dwa 04.08.09, 13:51
          guru133 napisał:

> kaczyzmu w RP i nawet ani Zamularczyk ani wiecznie wrzeszcząca Gruba Berta
          > Wróbel nie będą w stanie temu przeszkodzić.

Czas pokarze kto kogo i za co rozliczy. PIS to mały pikuś w porównaniu do
          aferzystów z post komuny SLD oraz nowobogackich złodziei (kradli razem z
          komuchami) z PO.
          • guru133 To twoja wersja i to niezbyt wiarygodna, bo 04.08.09, 14:49
            pisana z błędem ortograficznym, co niezbyt dobrze świadczy o tobie:)
            • olewus1 Re: To twoja wersja i to niezbyt wiarygodna, bo 04.08.09, 17:49
              Ortografia - nędza ale za to wiem i rozumiem, która strona jest właściwa pomimo
              swoich wad. Ortografia nie jest czynnikiem wartościującym wiarygodność. Zamiast
              na formie POpatrz na treść, która POpierasz.
    • kacper31 Adresatem tych spotów są wyborcy PiS "ciemny lud" 04.08.09, 13:50
      • olewus1 Re: Adresatem tych spotów są wyborcy PiS "ciemny 04.08.09, 13:53
        Odbiorcami TVNowsko-Polsatowskich manipulacji są zaś debile, którzy nawet o tym
        nie wiedzą jak bardzo są manipulowani.
        • cillian1 Re: Adresatem tych spotów są wyborcy PiS "ciemny 04.08.09, 14:05
          już jarek i leszek starali się nas wyprowadzić z TVN'owskiej niewoli, i znów
          dostali kopa w dooooooopę!!!! Wynika z tego, że jarek i leszek są w błędzie.
          Ech... ale ciemnu lud (coraz ciemniejszy i słabszy) to kupuje, jak ty ;)
        • maaac Re: Adresatem tych spotów są wyborcy PiS "ciemny 04.08.09, 16:31
          olewus1 napisał:
          > Odbiorcami TVNowsko-Polsatowskich manipulacji są zaś debile,
          > którzy nawet o tym nie wiedzą jak bardzo są manipulowani.

Ba. Nawet Ci co manipulują nie wiedzą że manipulują. Ci zaś co
          wiedzą że TVN i Polsat manipuluje za nic nie potrafia powiedzieć na
          czym te manipulacje polegają. Wiadomo tylko że MUSZĄ manipulować bo
          jakże bez manipulacj by ludzie mogli wierzyć że PiS jest dość mierna
          propozycją dla wyborców? Przecież PiS jest CUDOWNY (ale dlaczego
          jest cudowny to tez w sumie nie wiadomo).
        • kosa44 Re: Adresatem tych spotów są wyborcy PiS "ciemny 04.08.09, 18:44
          Im wydaje się że głosując na po staną się "inteligentami"
          taki to "oświecony"przez tvn,polsat i gw-u elektorat.
          Jednym słowem"elita" a nie jakiś tam "ciemnogród"...ha ha ha ha ha..
    • jola5033 SLD: Kto płaci za zabawy spin doktorów PiS-u? 04.08.09, 14:24
      Nie głosowałam na PiS, więc nie bardzo wiem dlaczego mam płacić za
      takie głupoty!!!!!!
      A może neich kaczynscy zapłaca za\ własnej kieszeni!!!!!
      • anwad Re: SLD: Kto płaci za zabawy spin doktorów PiS-u? 04.08.09, 14:45
        Jola, idź po rozum do głowy, a dopiero potem na wybory...
      • nikodem_73 Re: SLD: Kto płaci za zabawy spin doktorów PiS-u? 04.08.09, 14:50
        Większość nie głosowała na żadną z partii obecnie żyjących z budżetu (żadna z
        partii nie otrzymała ponad 50% głosów uprawnionych do głosowania).

Sam jestem za tym, żeby nie tylko Kaczyńscy, ale także Napieralscy,
        Olejniczakowie, Tuskowie, Gosiewscy, Pawlakowie, etc. - oni wszyscy
        płacili za swoje pomysły ze swoich kieszeni.
    • jayamez SLD: Kto płaci za zabawy spin doktorów PiS-u? 04.08.09, 14:51
      Nie jestem w stanie uwierzyc, ze dorosli, ponoc inteligentni ludzie sa w
      stanie wyprodukowac takie goovno. Czy naprawde ich wyborcy uznaja to za
      atrakcyjne?? A ile ci wyborcy maja lat? 5?! W jakim kraju my zyjemy??
      • mg.2005 Tow.Jarosałw, czołowy gej PIS-komuny... 04.08.09, 15:17
        skoro wolno...
        fotoforum.gazeta.pl/photo/0/sh/ed/fwtw/eLZQVVCynuzPfCVLcX.jpg
        • kosa44 Re: Tow.Jarosałw, czołowy gej PIS-komuny... 04.08.09, 18:51
          wzorcowy przykład peowskiego"intelektualisty"reszta elektoratu to jeszcze bardziej wulgarne chamstwo..
          Ale jaka partia taki elektorat..palikoci..
    • lightcik SLD: Kto płaci za zabawy spin doktorów PiS-u? 04.08.09, 15:37
      PLATFORMA TO PARTIA POLACZKOW!!!VIVAT PIS!!!
      • mg.2005 PC nakradło, PIS ma !!!! 04.08.09, 15:41
        wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html
        www.dziennik.pl/polityka/article422482/Biedron_Geje_sa_w_szeregach_PiS.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka