19martha85
15.02.11, 21:18
Pani doktor bardzo prosze o pomoc moja 2,5 miesieczna corcia odmawia posilkow. w zasadzie jest glodna nawet bardzo placze az leca jej lezki jak tylko podam jej butelke wypija okolo 60ml i dosc i ciagle placze ze chce jesc a gdy tylko podam znowu butelke ochoczo chwyta 2-3 lyki i koniec placz od nowa.
mala jest na mlkeu nutramigen1 ze wzgeldu na alergie. moze to smak ja odstrasza? probowalam zmieniac butelki smoczki i nic . inna pozycja tez nie pomaga. jesli uda mi sie wcisnac okolo 110ml na raz to juz sukces. wczesniej tez byly takie problemy myslalam ze zmiana mleka nam pomoze i pomogla corka jest nie dopoznania bo zaczela sie usmiechac gaworzyc ale nie chce jest :( potrafi zjesc 80ml i spac do 5 godzin zwlaszcza wieczorami. dodam ze za kazdym razem w trakcie snu i po jedzeniu jak ja tylko odstawie do lozeczka zwija sie w koleczke i steka,w zasadzie taks ie zwinie i scisnie ze zawsze przy tym ulewa sie jej mleko. :( dodam ze ciagle obgryza raczki i gryzaka ktory jej podsowam czy to mozliwe ze to juz zabki ??? a moze jakas infekcja ??? moze reflux??? sama juz nie wiem czesto jak podam jej wode lub herbatke koperkowa to wypija do konca a mleka nie chce. jaki moze byc tego powod prosze o rade