Dodaj do ulubionych

Azomyr, prosba o informacje?

12.12.11, 11:42
Moje dziecko ma niecałe 2 lata i prawdopodobnie alergię na roztocza - testów skórnych póki co jak wiadomo zrobić nie możemy, bo Ania jest zbyt mała, ale sporo znaków na niebie z ziemi na to wskazuje. Największym problemem jest katar - taki wodnisty i coś na kształt zapalenia spojówek. Od naszej lekarki dostaliśmy receptę na Azomyr- czy ktoś słyszał o tym leku i może mi napisać czy jest skuteczny?
Zachowujemy wszystkie przykazania odnośnie sprzątania itd. ale katar ciągle jest (wykluczone przeziębienie) i chciemy małej pomóc nieco, a ja na lekach sie nie znam.
Obserwuj wątek
    • gosia-zosia Re: Azomyr, prosba o informacje? 29.12.11, 23:36
      mojej siostry synek ma alergie na roztocza i na kocią sierść - wykluczyli na szczęście inne alergeny. walczyli z tym dłuższy czas i też dostali ten Azomyr, o którym piszesz. na razie mały to bierze jakieś 2 tyg. ale jest o wiele lepiej - objawy alergii już mu tak nie dokuczają no i co najważniejsze nie jest już taki senny, jak po innych odczulaczach.
    • dorek3 Re: Azomyr, prosba o informacje? 30.12.11, 09:40
      Azomyr jest odpowiednikiem Aeriusa, to nowsza (choć mam wątpliwości czy lepsza, ale na pewno droższa) wersja Claritiny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka